hubertek7
Dec 30 2008, 23:09
i nawet cos takiego napisali :
Występujący ostatnio w I-ligowym Zniczu Pruszków [b]Adrian Paluchowski od dzisiaj rozpoczął treningi z pierwszym zespołem Legii Warszawa - poinformowała oficjalna strona klubu Legia.com. Paluchowski w poprzedniej rundzie zagrał w 19 spotkaniach I ligi, w których strzelił dziesięć bramek. Paluchowski do końca roku jest oficjalnie na wypożyczeniu do Znicza Pruszków.[/b]
19on08
Dec 30 2008, 23:09
spoko..zrobie jeszcze pare zmian...jutro wstawie of...ale ciekawe ktore transfery sie nie zgadzaja..a z reszta..nie chcesz?nie sciagaj
Chyba tematy pomyliliście.

powie mi ktoś skąd ten błąd ?? Dwóch zawodników tylko tak ma, u reszty nr są normalnie
przed tym "update'em" tak chyba nie miałem, brak nr w OF czy o co chodzi??
dobija mnie już to ciągłe poprawianie tego patcha
m.e.t.h.o.d. man
Dec 30 2008, 23:13
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 23:13)

spoko..zrobie jeszcze pare zmian...jutro wstawie of...ale ciekawe ktore transfery sie nie zgadzaja..a z reszta..nie chcesz?nie sciagaj
Och, normalnie mnie ugodziłeś... Ciekawi mnie to:
Adam Banaś (O - Górnik Zabrze, Lechia Gdańsk)
A on u ciebie już jest w górniku... No normalnie gratz.
CYTAT(mils @ Dec 30 2008, 23:16)

powie mi ktoś skąd ten błąd ?? Dwóch zawodników tylko tak ma, u reszty nr są normalnie
przed tym "update'em" tak chyba nie miałem, brak nr w OF czy o co chodzi??
dobija mnie już to ciągłe poprawianie tego patcha
Radze wydać swój bez poprawek. Wiesz narazie jest tylko jedna poprawka, w innych patchach nawet po 5-6. My chcemy pobić rekord i dojść do 50.
19on08
Dec 30 2008, 23:14
bo slyszalem ze piast dogadal sie z gornikiem i banas ma w gorniku wystepowac
hubertek7
Dec 30 2008, 23:16
masz tu kilka jeszcze raczej sprawdzonych informacji ( goool.pl )
Paweł Strąk > G.Zabrze ale jesli przejdzie badania
Jakub Smektała > Piast Gliwice
Janusz Iwanicki > Wisła Płock
Marcin Olejniczak > Wisła P.
Krzysztof Wierzba > Wisła P.
m.e.t.h.o.d. man
Dec 30 2008, 23:17
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 23:18)

bo slyszalem ze piast dogadal sie z gornikiem i banas ma w gorniku wystepowac
Dobra, idź na ten swój temat i tam go zaśmiecaj. I naucz się pisać POWOLI.
A co do błędu... Ciekawe, bo ja czegoś takiego nie mam...
19on08
Dec 30 2008, 23:17
to akurat wiem-hubertek7
hubertek7
Dec 30 2008, 23:22
jakby znalazl sie ktos zyczliwy to moglby podeslac mi linka do tej piosenki ktora Legia spiewala w Gdansku :"My kibice z Łazienkowskiej..." zrobilbym z tego przyspiewke. nie chce tego filmu z youtube ktory trwa 9:57 (chyba) bo nie mam czym go podzielic
Szymik
Dec 30 2008, 23:25
Witam.
Gratuluję wykonanej pracy:) Znalazłem mały error w Zostań Legędą logo ekstraklasy jest przypisane do ligi angielskiej. Pozdrawiam
Zwracam honor tomaj, odpaliłem mecz na nowo i jest dobrze
hubertek7
Dec 30 2008, 23:38
jakbyscie mogli to sprawdzcie czy przy karnym bramkarz rzuca sie w swoj prawy rog bo u mnie cos jest chyba nie tak, rzucam sie napewno dobrze bo w lewy sie kladzie..
Graczyk
Dec 30 2008, 23:46
CYTAT(Szymik @ Dec 30 2008, 23:29)

Witam.
Gratuluję wykonanej pracy:) Znalazłem mały error w Zostań Legędą logo ekstraklasy jest przypisane do ligi angielskiej. Pozdrawiam
Nie blad tylko jak wybierales lige na poczatku to wybrales ta gdzie automatycznie zostala wylosowana ekstraklasa. A angielska zostala wybrana w miejsce ekstraklasy
Tomek_28
Dec 31 2008, 00:06
Witam wszystkich.Patch jest super

.Mam pytanie,Seba czy moglibyście powrzucać twarze do polskich zawodników z tej strony
http://www.plpesfaces.yoyo.pl/index.php?file=Download .Zobaczcie naprzykład Clebera z Wisły Da się to zrobić w update
Norbi91
Dec 31 2008, 00:20
Zrobilem maly "update" update'a ;P Poustawialem druzyny wg. rankingu, czyli grajac w BaL/ML Legia, Wisla, Lech, Polonia sa najwyzej w rankingu z polskich klubow, natomiast Widzew, Zaglebie, Korona, Flota (zamienilem miejscami Flote z TS) sa najnizej, poniewaz normalnie sa w 1. lidze

-zamienione loga
-zrelinkowane flagi
-zamienione przyspiewki
Sklady i numery identycznie jak w 'oficjalnym' update (no troche zmienionych paru zawodnikow Floty + dodany mlody talent)
Dziala tylko z patchem 1.2.
Jesli ktokolwiek bylby zainteresowany owym update, to jutro moge wrzucic go na jakis serwer
hubertek7
Dec 31 2008, 00:25
CYTAT(Norbi91 @ Dec 31 2008, 00:24)

Zrobilem maly "update" update'a ;P Poustawialem druzyny wg. rankingu, czyli grajac w BaL/ML Legia, Wisla, Lech, Polonia sa najwyzej w rankingu z polskich klubow, natomiast Widzew, Zaglebie, Korona, Flota (zamienilem miejscami Flote z TS) sa najnizej, poniewaz normalnie sa w 1. lidze
-zamienione loga
-zrelinkowane flagi
-zamienione przyspiewki
Sklady i numery identycznie jak w 'oficjalnym' update (no troche zmienionych paru zawodnikow Floty + dodany mlody talent)
Dziala tylko z patchem 1.2.
Jesli ktokolwiek bylby zainteresowany owym update, to jutro moge wrzucic go na jakis serwer

no wrzucaj wrzucaj, jakie przyspiewki zamieniales? i loga?
Norbi91
Dec 31 2008, 00:29
CYTAT(hubertek7 @ Dec 31 2008, 00:29)

no wrzucaj wrzucaj, jakie przyspiewki zamieniales? i loga?
Zamienilem je tylko miejscami

Tak wiec wszystko jest tak jak bylo, ale kluby ekstraklasy sa inaczej posegregowane, dzieki czemu nie trafimy po 1 meczu do Polonii, czy tez po polowie sezonu do Lecha

Wrzuce jutro, bo jeszcze musze cos dopracowac.
hubertek7
Dec 31 2008, 00:35
CYTAT(Norbi91 @ Dec 31 2008, 00:33)

Zamienilem je tylko miejscami

Tak wiec wszystko jest tak jak bylo, ale kluby ekstraklasy sa inaczej posegregowane, dzieki czemu nie trafimy po 1 meczu do Polonii, czy tez po polowie sezonu do Lecha
Wrzuce jutro, bo jeszcze musze cos dopracowac.
no ok, bo teraz rozpoczalem BaL w Jadze a tu gram w lidze mistrzow
CYTAT(hubertek7 @ Dec 31 2008, 00:39)

no ok, bo teraz rozpoczalem BaL w Jadze a tu gram w lidze mistrzow

Heh, tak właśnie spojrzałem za kogo jest Jaga, za Le Havre. Dodam tylko, że Lech jest za La Manse i też w BaL jest w lidze mistrzów. Zresztą pierwszą karierę jaką zacząłem w PES2009 była liga włoska i Calgiari. Co prawda nie grałem w Lidze Mistrzów tylko w Pucharze UEFA.
Norbi91
Dec 31 2008, 01:25
CYTAT(tomaj @ Dec 31 2008, 01:10)

Heh, tak właśnie spojrzałem za kogo jest Jaga, za Le Havre. Dodam tylko, że Lech jest za La Manse i też w BaL jest w lidze mistrzów. Zresztą pierwszą karierę jaką zacząłem w PES2009 była liga włoska i Calgiari. Co prawda nie grałem w Lidze Mistrzów tylko w Pucharze UEFA.
Pierwsza edycja LM w BaL/ML nie zalezy od rankingu ale od tego jak ustawimy druzyny przed rozpoczeciem gry. Wystarczy po wybraniu ligi wziasc "change", najlepsze druzyny dac na poczatek i wtedy to one beda zaczynaly w el. do LM ;P
CYTAT(Tomek_28 @ Dec 31 2008, 00:10)

Witam wszystkich.Patch jest super

.Mam pytanie,Seba czy moglibyście powrzucać twarze do polskich zawodników z tej strony
http://www.plpesfaces.yoyo.pl/index.php?file=Download .Zobaczcie naprzykład Clebera z Wisły Da się to zrobić w update
tylko szkoda,że to strona z twarzami do pes6
lewandowski np fajnie zrobiony
jaga24
Dec 31 2008, 02:29
Dobra robota panowie

a po uptade to w ogóle zajebista, te błędy z transferami można samemu poprawić a ludzie narzekają, ciężko tak z 2-3 piłkarzy przenieść
Tylko jest jedna sprawa a mianowicie jak gram master league to podczas meczu zamianst scoreboard'ów mam białe kwadraty yak samo z radarem biegają jakieś kwadraty. Może ktoś pomóc ??
Norbi91
Dec 31 2008, 09:10
skotar(L)
Dec 31 2008, 11:01
tak chodzilo mi czemu nie ma Janoty i Tyraly

?
Pytanie do twórców patcha...
Jak norbi zrobił teraz ten update z rankingiem to potem wy będziecie na tym updacie robić swoje poprawki do waszego następnego update ??
Nie nie Tomaj nie wmówisz mi że Kosmalski jest wolny

Według mnie jest być może nawet szybszy niż Brożek... ale Peszko dla mnie obok Gancarczyka jest najszybszym graczem ligi. A moja wypowiedź jest po części poparta wypowiedziami komentatorów z C+ gdzie mówili o Kosmalskim jako o jednym z 5 najszybszych w lidze. Mówisz mi że mam obejrzeć mecz Lecha... uwierz mi że chętnie szczególnie chciałbym zobaczyć chłopaka z którym chodziłem do LO

Ale z tego co czytam w gazetach i w internecie kibice Lecha nie przyjmą kibica innej drużyny ciepło na ich meczu. Tak samo jak moge Tobie napisać żebyś przyjechał z Poznania do Warszawy na mecz z Polonią i zobaczył jak Kosmalski biega- bo gra słabo
CYTAT(zomek @ Dec 31 2008, 11:22)

Pytanie do twórców patcha...
Jak norbi zrobił teraz ten update z rankingiem to potem wy będziecie na tym updacie robić swoje poprawki do waszego następnego update ??
Nie
JnR: obejrzeć w Warszawie mecz Polonii to nie duży problem, bo z tego co pamiętam to Areczka trzyma z wami sztame (ale podobno się coś zmieniło). Wiesz, na meczach Lecha są różni inni kibice (KSZO Ostrowiec, Zagłębie Lubin czy Spartaka Moskwa).
Co do komentatorów C+: oni uważali kiedyś, że Kotorowski powinien dostać szanse gry w kadrze a Tanevski to najlepszy obrońca. Ja wcale nie kwestionuje, że Kosmalski jest szybki. Nawet już to poprawiłem, ale patrząc na stronkę ze statsami to dodałem mu tylko +2 do speed i chyba +4 acceleration. Jest w tym momencie trochę wolniejszy od Brożka.
Co do naszego update: myślę, że jeszcze jeden się ukaże przed zamknięciem okna transferowego, ale nie ze względu na poprawki jakie musimy zrobić.
a wy przy kolejnym update sami poprawicie ten ranking?
CYTAT(zomek @ Dec 31 2008, 11:42)

a wy przy kolejnym update sami poprawicie ten ranking?
Nie. Wogóle to widzę, że ten ranking jest i tak zrąbany (chodzi mi o grę). Nawet po poprawie może polskie ekipy są dobrze poustawiane, ale Odra lepsza od Middelsborough? Nawet ekipy francuskie oprócz 3-4 nie są tak dobre.
Kacperoo`#
Dec 31 2008, 11:57
Mam znów ściągać 14 partsów , bo nie widzę linka do samego update. Jak jest to sorry.
BombeL1946
Dec 31 2008, 11:58
Jeżeli już weszlismy na temat szybkości zawodników. Szałachowski (jak był zdrowy to ciężko było go dogonic), Wawrzyniak (najszybszy zawodni repry podczas EURO, może demonem prędkości nie jest ale na pewno nie jest taki wolny jak w patchu) no i szybkośc dryblingu Radovica, on głównie tym zdobywa przewage nad przeciwnikiem (pomijając to, że kawałek dalej się przewróci)
Ja wiem, że czepiam się odnośnie tej Legii ale to chyba normalne, że jako kibic tej drużyny dostrzegam pewne błędy.
CYTAT(BombeL1946 @ Dec 31 2008, 12:02)

Jeżeli już weszlismy na temat szybkości zawodników. Szałachowski (jak był zdrowy to ciężko było go dogonic), Wawrzyniak (najszybszy zawodni repry podczas EURO, może demonem prędkości nie jest ale na pewno nie jest taki wolny jak w patchu)
To przeszłość, a liczy się to co jest teraz.
KKS_LECH_1922
Dec 31 2008, 12:11
za każdym uruchomieniem gry wyskakuje mi komunikat : " [Edit Data] Do you wish to overwrite this data?
wcześniej przed wgraniem "update" nie było tego .
PS. dzięki za patcha i update ! dobra robota !
przy okazji Szczęśliwego nowego roku dla fanów piłki nożnej i gry PES !
enek95
Dec 31 2008, 12:29
jedyne co mnie dziwi w tym patchu to to zę ze ten nowy Bosinak w Lechu Handzić (chyba tak sie zwie ) ma prawie najlepsze staty w Lechu niewiem bo niewidziałem jak on gra ale czyżby był aż tak dobry ??
PS: fajną ma twarzyczke i szkoda że Stilić juz niechce grać w Lechu
jancker
Dec 31 2008, 12:36
super update
tylko czemu zawodnicy arki szybko sie mecza ????
Norbi91
Dec 31 2008, 12:43
CYTAT(tomaj @ Dec 31 2008, 11:51)

Nie. Wogóle to widzę, że ten ranking jest i tak zrąbany (chodzi mi o grę). Nawet po poprawie może polskie ekipy są dobrze poustawiane, ale Odra lepsza od Middelsborough? Nawet ekipy francuskie oprócz 3-4 nie są tak dobre.
No na to ja nic juz nie poradze, moze kiedys ktos z GA odkryje czy da sie w ogole cos zmienic z tym
Maniekk
Dec 31 2008, 13:01
Witam serdecznie

przeszukałam cały temat w poszukiwaniu odpowiedzi na moj problem anie niestety nie udało mi sie znalezc rozwiazania. No wiec co do problemu : robie wszytko wedlug instrukcji ale przy instalacji kitservera pojawia sie takie cos
kitserver czy ktos wie jak rozwiązać ten problem ? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc

]
CYTAT(enek95 @ Dec 31 2008, 12:33)

jedyne co mnie dziwi w tym patchu to to zę ze ten nowy Bosinak w Lechu Handzić (chyba tak sie zwie ) ma prawie najlepsze staty w Lechu niewiem bo niewidziałem jak on gra ale czyżby był aż tak dobry ??
PS: fajną ma twarzyczke i szkoda że Stilić juz niechce grać w Lechu
No zgodze się fajną ma twarzyczke:) , a apropos Stilica to słuchaj dalej Super Expressu

oni często piszą nieprawdziwe plotki, jak czytałeś o tym na WP to właśnie źródło Super Express

Tak ogólnie update poprawny.
Kamilbialego
Dec 31 2008, 13:21
Of jest dalej mocno niedopracowany. Normalnie niektórzy gracze mają tak zawyżone statystyki że szok. No ale jak się nie co się lubi to się lubi co się ma.
BombeL1946
Dec 31 2008, 13:48
CYTAT(tomaj @ Dec 31 2008, 14:04)

CYTAT(BombeL1946 @ Dec 31 2008, 12:02)
Jeżeli już weszlismy na temat szybkości zawodników. Szałachowski (jak był zdrowy to ciężko było go dogonic), Wawrzyniak (najszybszy zawodni repry podczas EURO, może demonem prędkości nie jest ale na pewno nie jest taki wolny jak w patchu)
To przeszłość, a liczy się to co jest teraz.
To, że zawodnik ma kontuzję nie oznacza, że po jej wyleczeniu nie wróci dodawnej formy albo będzie jeszcze lepszy, a Wawrzyn od EURO tylko podnosi swoje umiejętności. Dlatego dziwi mnie Twoja odpowiedź ale i tak gratuluję wykonanej pracy.
Beblas
Dec 31 2008, 14:13
Nie wiem czy bylo to poprawione w tym update'cie bo nie sciagalem z racji tego ze sam sobie poprawialem staty zawodnikow, ale zauwazyelem wlasnie blad na strojach Warty. Moze dla niektorych odwrocony herb miasta to nie jest wazna sprawa ale wiadomo co znaczy wywieszona odwrotnie fana (m.in. herb klubu) i mi sie to zle kojarzy tez. Brak tez reklamy WTK(ale to juz szczegol)
-Herb w grze:

-Herb na strojach Warty( malo widoczny bo jest to zdjecie z oficjalnego sklepu ale widac ze herb jest normalnie)
CYTAT(Beblas @ Dec 31 2008, 14:17)

Nie wiem czy bylo to poprawione w tym update'cie bo nie sciagalem z racji tego ze sam sobie poprawialem staty zawodnikow, ale zauwazyelem wlasnie blad na strojach Warty. Moze dla niektorych odwrocony herb miasta to nie jest wazna sprawa ale wiadomo co znaczy wywieszona odwrotnie fana (m.in. herb klubu) i mi sie to zle kojarzy tez. Brak tez reklamy WTK(ale to juz szczegol)
-Herb w grze:

-Herb na strojach Warty( malo widoczny bo jest to zdjecie z oficjalnego sklepu ale widac ze herb jest normalnie)

Kitsmekerowi co robił ten strój już zwracałem na to uwagę, ale on tego nie poprawił a ja zapomniałem.
Hitmanek
Dec 31 2008, 14:34
gdzie są linki do OF?
Ludzie spójrzcie dokładnie na 2 post i się nie pytajcie co chwile o linki!!!
Maniekk
Dec 31 2008, 14:55
Ponawiam pytanie

i wybaczcie za natarczliwosc

CYTAT(Maniekk @ Dec 31 2008, 13:05)

Witam serdecznie

przeszukałam cały temat w poszukiwaniu odpowiedzi na moj problem anie niestety nie udało mi sie znalezc rozwiazania. No wiec co do problemu : robie wszytko wedlug instrukcji ale przy instalacji kitservera pojawia sie takie cos
kitserver czy ktos wie jak rozwiązać ten problem ? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc

]
hubertek7
Dec 31 2008, 15:20
CYTAT(Maniekk @ Dec 31 2008, 14:59)

Ponawiam pytanie

skopiowales kitservera do folderu z gra? podmieniles?
Norbi91
Dec 31 2008, 16:23
CYTAT(Maniekk @ Dec 31 2008, 14:59)

Ponawiam pytanie

A ja zadam inne pytanie: Masz RIP'a? Bo widzialem juz ludzi, ktorzy mieli taki problem i posiadali wlasnie zripowana wersje gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.