CYTAT(Piter123 @ Jan 17 2009, 19:24)

już wstawiam tylko znajdę
Lech TV by kamilczesioWielkie dzięki
CYTAT(Jablonka10 @ Jan 17 2009, 19:50)

Pobrałem sobie scoreboard Polsatu Sport. Mam tam pliki scoreboard_153 i unnamed_36. Edytując scoreboard.bat zobaczyłem że potrzebuje jeszcze plików scoreboard_154, scoreboard_155, scoreboard_161. Z kąd mam je wziąć?
Jeżeli nie pobrałeś pozostałych plików, tzn. ich nie ma, gdyż niektóre scoreboardy nie zmieniają wszystkiego co mogą.
Spróbuj może dobrać te 2 pliki z innego scoreboarda lib ich wcale nie dodawać.
CYTAT(eduardo_9 @ Jan 17 2009, 20:16)

Skąd można ściągnąć polskie scoreboardy? Help

Proponuję dokładniej przeglądać to i inne fora dotyczące PES2009.
CYTAT(robien92 @ Jan 17 2009, 20:55)

umie ktos skopiowac staty z jednego OF-a do drugiego ???
Rozumiem, że chodzi Ci o przeniesienie całego zawodnika. Bardzo proste. Otwierasz np. PES Editing Studio, jest w nim opcja "Open OF2", wybierasz ją, otwierasz OF. Następnie klikasz na zawodnika, którego chcesz zmienić i się ukażą jego statsy. Potem wybiegacz coś w stylu import from OF2 i wybierasz zawodnika, którego chcesz skopiować.
CYTAT(Bracia tashibana @ Jan 18 2009, 06:57)

Koledzy dajcie link do nowego /starego loga Legii (nie mam na myśli oczywiście czarnej tarczy z białą elką )
To nie ten temat. Seba założył do tego inny z logami swojego autorstwa. Tam jeżeli tego loga nie będzie, to możesz o nie poprosić. A jak dasz to tego dobrej jakości zdjęcie tego herbu, to raczej na pewno Seba je zrobi.
Link do tematu SebyCYTAT(skotar(L) @ Jan 18 2009, 07:55)

nie mozesz zmienic nic w settings bo inaczej Ci sie nie uruchomi gra !!!!!!!!
Nie siej defektyzmu (jak to się kiedyś za PRL mówiło

). To nie prawda. Ja sam gram na padzie i często ktoś do mnie przychodzi, aby pograć i zmienia sobie przy tym ustawienia klawiatury i wszystko jest OK.