CYTAT(edi_tsw @ Jan 7 2009, 13:45)

Do Tomaj:
No szkoda tylko, że we wskazanym przez Ciebie poscie nie ma odpowiedzi na ani jedno moje dotychczasowe pytanie.
Postaram się więc zaskoczyć Cie innym:
Gram Wisłą ML. Mecz trwa, wolny przed polem karnym dla mnie. Wchodzę w opcje wyboru wykonawcy, otwiera się lista zawodników, lecz w zamias Zieńczuka wyświetla mi się "Dummy" (nie śmiać się:] ). Nigdzie indziej sie to nie pojawia, tylko w takiej sytuacji.
Pozdro,
Tego Dummego zaraz sprawdzę, ale widzę, że nazwiska Zieńczuk ma dobrze wpisane.
Sprawdziłem w 2 meczach i mi się nazwisko Zieńczuka dobrze wyświetla.
CYTAT(karollus @ Jan 7 2009, 14:14)

Czy przy jakimś konkretnym meczu Cie wywala i czy masz oba updaty zainstalowane?
Mam zainstalowane dwa updaty tzn. te dwa w jednym. podajże wywala mnie w 18 tygodniu jeszcze przed negocjacjami... wczesniej też mnie wywalało na innych patchach różnie w 26, 27 tygodniu. Byłem pewnien, że te patche od konami załatwią problem a tu lipa.. :///
Wiem, że był problem z BaL w oryginale. Nie wiem jak z ML. Mi się nigdy coś takiego nie przydarzyło.
Wiem, że do BaL był jakiś plik naprawiający savy, nie wiem czy działa on też w ML.
Co do fiksu, o którym ktoś napisał, to nie pomoge bo nie musiałem go sprawdzać.
CYTAT(kwasik1985 @ Jan 7 2009, 14:55)

tomaj
mam 60Hz ustawiony monitor przeinstalowalem calego pesa i jak narazie nie tnie na rozdzialce 1024
mam za to inny problem jak mialem czystego pesa to zdarzalo sie tak ze zaczynalo mi trzeszczec i nie dalo sie wytrzymac
teraz to ustapilo tylko zanika dzwiek
mam karte SoundBlaster LIve [E880] nie wiem jak sie z tym uporac
szukalem nowych sterow do niej ale nawet te buraki z creative nie wspomagaja jej
Co by moglo byc przyczyna tego? bo juz moje szare komorki nie wyrabiaja
Nie wiem co Ci się dzieje z dźwiękiem. Raczej to nie wina samej karty dźwiękowej, bo wtedy gra wogóle raczej by się nie uruchomiła. Ja bym szukał rozwiązania w braku jakiś kodeków.
CYTAT(Tranceshine @ Jan 7 2009, 16:00)

ktoś zna nr unnamed dla przyśpiewek? mam nowe i niewiem z jakimi numerami mam je wstawić... albo chociaz napiszcie jak to sprawdzić?

Przyśpiewki są w folderze cs0d.img i są ładnie opisane, więc nie powinieneś mieć problemów z ich dodaniem.