CYTAT(Maniekk @ Dec 31 2008, 14:59)

Ponawiam pytanie

i wybaczcie za natarczliwosc

zobacz czy pes2009.exe nie jest zaznaczony tylko do odczytu
Hitmanek
Dec 31 2008, 16:42
Mi w ogóle jakby nie widziało tego patcha a robię wszystko według instrukcji, z tym, ze na początku gry nie pokazuje się żadne pytanie o.O
Norbi91
Dec 31 2008, 16:49
CYTAT(Hitmanek @ Dec 31 2008, 16:46)

Mi w ogóle jakby nie widziało tego patcha a robię wszystko według instrukcji, z tym, ze na początku gry nie pokazuje się żadne pytanie o.O
Ale masz wersje 1.2?

Bo ja tak mialem na patchu 1.2, bo cos zrobilem nie pokolei. Przeinstalowalem gre i zrobilem wszystko od poczatku i bylo ok.
Beblas
Dec 31 2008, 17:39
CYTAT(Norbi91 @ Dec 31 2008, 16:27)

A ja zadam inne pytanie: Masz RIP'a? Bo widzialem juz ludzi, ktorzy mieli taki problem i posiadali wlasnie zripowana wersje gry.
A ja znam duzo wiary ktora posiada RIP'a i wszytko chodzi im dobrze tak wiec chyba Rip to nie przyczyna bledu
oliwer
Dec 31 2008, 18:31
Dobry ten update <lol2> Boniek shot accuracyu 69, deyna 74

Gadocha szybkosc na poziomie 75. Bez jaj. OE tak samo skopana. Znowu nie wyszlo...
m.e.t.h.o.d. man
Dec 31 2008, 19:40
Poprawione kitsy Warty Poznań oraz Zagłębia Lubin.
Link:
http://rapidshare.com/files/178524948/kitsy.rar.html
lukis1115
Jan 1 2009, 01:22
witam zrobilem wszystko jak nalezy a nie mam polskich herbow tylko te z ligi francuskiej...nie mam dopingu,koszulek i tym podobne:/ co zrobilem zle? mam wersje 1.0.0.0 i zrobilem wszystko to:
INSTALACJA - zalecana na "czystego PESa"
1. Sciagnąć wszystkie party i rozpakować kilkając na jeden z nich
2. Otrzymujemy folder Ekstraklasa Ptach 2009, a w nim foldery: kitserver, save, img.
3. Foldery 'kitserver' oraz 'img' kopiujemy do głownego katalogu gry, a folder 'save' do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
4. Instalujemy kitserver przez kliknięcie pliku setup.exe w kitserverze
5. Koniecjuz wszystko dziala po prostu maly problem z crackiem byl:P
jak moge teraz zmienic zeby zmiana zawodnika w obronie byla automatyczna bo przyzwyczailem sie do tego a ciagle naciskanie Q juz mnie drazni

?
robien92
Jan 1 2009, 01:47
no to zle robisz . nie kopiujesz pliku img tylko wchodzisz do niego i kopiujesz sam pes09title do gry\pes09\img.
Ja powiem tak: Ściągnąłem patcha i zacznę go zaraz instalować. W razie problemów jeszcze napiszę. Przeczytałem wszystkie strony i widać, że patch ma trochę błędów, ale da się pograć.
Życzę Wszystkim Sczęśliwego Nowego Roku.
Tu ponownie ja. Patch bardzo dobry, po za twarzami. W trybie BaL po kilku tygodniach wywaliło mnie do windy. Jak zwykle zresztą. Graficznie patch jest bardzo dobry. Of ma wiele błędów, które tutaj były już wcześniej powiedziane. Ja jednak nie zważam aż tak bardzo na to, chociaż wiadomo, że chciałoby się mieć coś idealnego, ale nigdy ideału nie będzie. Więc trzeba się cieszyć, tym co jest. Zrobiliście bardzo dobry patch, z kilkoma błędami, które jednak można poprawić. Podsumowując: Czekam na update i życzę miłej pracy.
Pozdrawiam
Zawiszak1946
Jan 1 2009, 11:25
Update jest na pierwszej stronie tego tematu.. i rozwiazuje problem z Balem..
Aha dzięki wielkie. Jeśli to pomoże, jestem ci wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
CYTAT(Zawiszak1946 @ Jan 1 2009, 11:29)

Update jest na pierwszej stronie tego tematu.. i rozwiazuje problem z Balem..
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 31 2008, 19:44)

Poprawione kitsy Warty Poznań oraz Zagłębia Lubin.
Link:
http://rapidshare.com/files/178524948/kitsy.rar.htmlDzięki wielkie
TommyD88
Jan 1 2009, 16:09
Mam pytanie, jak pozamieniać miejscami np. Lecha, Legie i Wisłę, tak by były w miejsce Olympique Lyon, Marsyli, PSG itp. - generalnie by były wyżej notowane, teraz z tego co widze to Odra Wodzisław jest koło pierwszej dziesiątki, a z Wisły od razu przychodzi oferta jako ze slabej drużyny (chodzi mi o tryb BaL)
CYTAT(TommyD88 @ Jan 1 2009, 16:13)

Mam pytanie, jak pozamieniać miejscami np. Lecha, Legie i Wisłę, tak by były w miejsce Olympique Lyon, Marsyli, PSG itp. - generalnie by były wyżej notowane, teraz z tego co widze to Odra Wodzisław jest koło pierwszej dziesiątki, a z Wisły od razu przychodzi oferta jako ze slabej drużyny (chodzi mi o tryb BaL)
Najlepiej chyba za pomocą pro evo editing studio.
Ja mam 2 małe pytania o stroje dla Legii i Wisły. Chciałbym aby kibice tych drużyn wypowiedzieli się na temat:
- 2 komplet Legii ma być z czerwoną czy zieloną koszulką?
- 2 komplet Wisły ma być niebiesko-biały czy biało-czerwony?
BombeL1946
Jan 1 2009, 16:33
Legia jako drugiego kompletu częściej używa zielonych koszulek.
robien92
Jan 1 2009, 16:34
co do wisły to drugimi strojami sa te niebieskie(
http://img.interia.pl/sport/nimg/Nowe_stro...asz_2702611.jpg )
lub cale biale z czerwonym paskiem na ramieniu(
http://www.betteacher.com/wp-pliki/wisla-barcelona.jpg )
ale chyba bardziej pasuja te niebieskie
CYTAT(tomaj @ Jan 1 2009, 16:19)

Najlepiej chyba za pomocą pro evo editing studio.
Ja mam 2 małe pytania o stroje dla Legii i Wisły. Chciałbym aby kibice tych drużyn wypowiedzieli się na temat:
Norbi91
Jan 1 2009, 16:34
CYTAT(TommyD88 @ Jan 1 2009, 16:13)

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13574Moze bedzie Ci odpowiadac taki ranking ;P
Jak usunąć hudy?(Scoreboard)Tak żeby powrócić do standardowych?
desek91
Jan 1 2009, 16:38
Zrobilem kilka twarzy polskiej ekstraklasy np.:
Lewandowski:

Wawrzyniak

I sporo innych tylko niewiem czy moge wrzucic do tego tematu??
A i jak by ktoś mógł to prosze o linka do upgrade ekstraklasa slyszlaem ze sa statystyki probrawione i cos tam jeszcze
wislak_91
Jan 1 2009, 16:44
CYTAT(tomaj @ Jan 1 2009, 16:19)

Podobnie jak robien92 , uważam , że drugi komplet strojów dla Wisły powinien być cały niebieski. Tego biało-czerwonego używają bardzo rzadko.
Co do Legii , nie mam pewności... Ale wydaje mi się , że powinien być zielono-czarny.
Nie jestem kitsmekerem ale zedytowałem 2 kitsy Wisły i wyszło mi coś takiego:

Postaram się zrobić jeszcze ten cały niebieski komplet, ale nie wiem jak mi wyjdzie.
hubertek7
Jan 1 2009, 17:07
2 stroj Legii jest zdecydowanie zielono-czarny
robien92
Jan 1 2009, 17:11
ten nawet fajny ale przydalyby sie foty z gry
CYTAT(tomaj @ Jan 1 2009, 16:59)

Nie jestem kitsmekerem ale zedytowałem 2 kitsy Wisły i wyszło mi coś takiego:

Postaram się zrobić jeszcze ten cały niebieski komplet, ale nie wiem jak mi wyjdzie.
Mam nadal ten sam problem, mimo, że zainstalowalem łatkę, to wywala do windy.
m.e.t.h.o.d. man
Jan 1 2009, 17:45
Zapomniałem napisać jedną, w miare ważną, rzecz...
Otóż, M'brough ma zły herb. Nowy herb wygląda tak:
http://pes.neoseeker.com/w/i/pes/b/b5/Middlesbrough_logo.gif
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Jan 1 2009, 17:49)

Zapomniałem napisać jedną, w miare ważną, rzecz...
Otóż, M'brough ma zły herb. Nowy herb wygląda tak:
http://pes.neoseeker.com/w/i/pes/b/b5/Middlesbrough_logo.gifOk, poprawimy. Bedzie dodany w update2.
W update2, oprócz poprawek które zgłaszacie, bedzie jeszcze jedna duża zmiana. Mianowicie zlikwidowałem UEFA B i wszystkie druzyny z tego slotu dodałem do UEFA A. Zatem UEFA (A) [dawne others A] liczy teraz w sumie 54 druzyny, które można wykorzystać we wszystkich trybach gry.
Update2 zostanie opublikowane, jak Tomaj skończy poprawki w statystykach niektórych graczy.
juz po swiętach czas na pesa

mam pytanie
jak gram lige wisłą kraków i zainstaluje update to nadal będzie działało ?
jestem w połowie sezonu i głupio troche jak sie skasuje :/
4CescFabregas
Jan 1 2009, 18:41
Nie ale niektórych zawodników moze nie być np. gdy grałem Lechem a następnie sciągnołem update
nie było niektórych zawodników jak Handanović, Gorlik
CYTAT(4CescFabregas @ Jan 1 2009, 18:45)

Nie ale niektórych zawodników moze nie być np. gdy grałem Lechem a następnie sciągnołem update
nie było niektórych zawodników jak Handanović, Gorlik
Po avatarze można wnioskować, że jesteś kibicem Kolejorza, natomiast po pisowni wnioskuje, że jesteś raczej antyfanem (poprawne nazwiska zawodników to Handzić i Golik)
No potwierdzam, Legia w czerwonych juz prawie w ogole nie gra. A w zielonych grala juz z ponad 5 razy w tej rundze, takze to ejst 2 komplet
CYTAT(tomaj @ Jan 1 2009, 19:34)

Po avatarze można wnioskować, że jesteś kibicem Kolejorza, natomiast po pisowni wnioskuje, że jesteś raczej antyfanem (poprawne nazwiska zawodników to Handzić i Golik)
Normalne, sezonowiec, pelno teraz takich bo Lech cos tam gra
topeczekk
Jan 1 2009, 19:31
Dalej nie jest poprawione to ze komentator na wilka mówi murawski ;p
No ten ranking klubów o ktorym ktos tam wczesniej pisał...
I moze rzeczywiscie ten stilic troszku zaszybki
Szkoda ze nie ma rady na ten czas zatrzymuje sie na 89:59 :/
Nie wiem .. ale grałem coś tam polską i nie dalo rady zrobic rogerem tego jego zwodu ktory mial przypisany w orginale
emesel00
Jan 1 2009, 20:28
Czyli jak teraz zainstaluje tego patcha to normalnie "wejdzie w życie" w mojej karierze jak już jestem w 2 sezonie?
m.e.t.h.o.d. man
Jan 1 2009, 20:31
CYTAT(emesel00 @ Jan 1 2009, 20:32)

Czyli jak teraz zainstaluje tego patcha to normalnie "wejdzie w życie" w mojej karierze jak już jestem w 2 sezonie?
Jeżeli instalujesz 1 raz patcha, może i wejdzie, ale będziesz miał fajny boordel. Najlepiej zaczać od nowa. Jeżeli chodzi o update, to nie jestem pewien, ale możliwe, że nie wejdzie.
emesel00
Jan 1 2009, 20:40
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Jan 1 2009, 20:35)

Jeżeli instalujesz 1 raz patcha, może i wejdzie, ale będziesz miał fajny boordel. Najlepiej zaczać od nowa. Jeżeli chodzi o update, to nie jestem pewien, ale możliwe, że nie wejdzie.
chodzi o uptade
Jablonka10
Jan 1 2009, 21:53
Mam pytanie. Czy można wgrać do Ekstraklasa Patch swoje Scoreboardy? Jeśli tak to jak?
Do Patchmakerów - Mogliscie jeszcze dodać w filmiku ekstraklasy gola Roberta Lewandowskiego z 1 kolejki w meczu Lech - GKS Bełchatów , wg mnie to bramka sezonu , która mozemy pochwalic się w całej Europie...ale niestety nie ma jej w filmiku://
hubertek7
Jan 1 2009, 22:32
Norbi91 wgralem Twojego uptade'a rozpoczynam kariere w BaL i mam francuskie nazwy zespolow. Herby sa ok tylko nazwy sa zle, co z tym zrobic?
hubertek7
Jan 1 2009, 22:59
ale ten uptade udany

herb Legii, stroje Arki, przyspiewki i zawodnicy francuscy i wszystkie inne nazwy pozamieniane. np borussia to ajax, do tego usunelo sie tlumaczenie nazw reprezentacji

(!!!) oczywiscie mowie o tym tworze Norbiego91
jaki filmik? ten patch dodaje jakiś filmik? U mnie pojawia sie tylko napis Ekstraklasa patch 2009 , pozniej screen z nacisknij dowolny przycisk i na końcu menu...
CYTAT(19on08 @ Jan 1 2009, 22:09)

Do Patchmakerów - Mogliscie jeszcze dodać w filmiku ekstraklasy gola Roberta Lewandowskiego z 1 kolejki w meczu Lech - GKS Bełchatów , wg mnie to bramka sezonu , która mozemy pochwalic się w całej Europie...ale niestety nie ma jej w filmiku://
na poczatku jest filmik ekstraklasy..ale nie ma gola R.Lewandowskiego..
u mnie nic takiego nie ma, trzeba go jakoś specjalnie wgrywać??
ja mam tylko zielony napis na czarny tle ekstraklasa pach i później :
http://img152.imageshack.us/my.php?image=n...6.png"]
i na koniec menu się włącza, nie mam żadnego filmiku
CYTAT(19on08 @ Jan 1 2009, 23:29)

na poczatku jest filmik ekstraklasy..ale nie ma gola R.Lewandowskiego..

Zawiszak1946
Jan 1 2009, 23:31
Witam mam dla was przyspiewki ŁKS Zawieraja :
To my Kibice Łodzi
Pozdrowienia dla Zgód
W Naszym Miescie Łodzi
Chorwackie
i Hej EŁksa gool
http://www.sendspace.pl/file/DWcdQZYA/Niedlugo zrobie dla Legii
CYTAT(mils @ Jan 1 2009, 23:34)

u mnie nic takiego nie ma, trzeba go jakoś specjalnie wgrywać??
ja mam tylko zielony napis na czarny tle ekstraklasa pach i później :
http://img152.imageshack.us/my.php?image=n...6.png"]
i na koniec menu się włącza, nie mam żadnego filmiku

Po ściągnięciu patcha powinieneś mieć trzy foldey: save, img i kitserver. Gdzie wkleiłeś folder img?
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img
tam wkleiłem zawartośc folderu img - u mnie byl to tylko plik pes09title (bez rozszerzenia)
CYTAT(tomaj @ Jan 1 2009, 23:43)

Po ściągnięciu patcha powinieneś mieć trzy foldey: save, img i kitserver. Gdzie wkleiłeś folder img?
CYTAT(mils @ Jan 1 2009, 23:47)

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img
tam wkleiłem zawartośc folderu img - u mnie byl to tylko plik pes09title (bez rozszerzenia)
Czyli dobrze. Ogólnie rzecz biorąc to powinno wyglądać tak: wpierw powinna się ukazać plansza z napisem Ekstraklasa Patch, potem krótka wstawka PES i nasze intro. Podejrzewam, że prędzej naciskasz jakiś przycisk i przeskakujesz do planszy z napisem Naciśnij dowolny przycisk. Ale jest inny sposób na obejrzenie tego intra (poza grą): kliknij prawym przyciskiem myszy na plik pes09title i wybierz z menu "otwórz za pomocą" i wybierz dowolny odtwarzacz filmów.
No właśnie nie naciskam nic i sam przeskakuje do tego okna z "naciśnij dowolny przycisk", po włączeniu gry jest tylko napis a muzy i filmiku nie mam, dziwne trochę
ale obejrzałem sobie film w subedit w windowsie
dzięki za pomoc tomaj
Nie wiem czemu Ci się w grze nie wyświetla, ty pierwszy zgłaszasz taki problem.
Swoją drogą to dalej czekam na wasze zdania na temat tego filmiku
Zawiszak1946
Jan 2 2009, 00:10
I oto dla Legii przyspiewki zawiera paczka:
Nigdy nie Zginie
A Protest Trwa
Za Nasze Miasto
Moja Jedyna Milosc
My Kibice z Łazienkowskiej
oto link :
http://www.sendspace.pl/file/7x2Vgesz/
robien92
Jan 2 2009, 00:30
no to w setting musisz miec wlaczona opcje nulify movie playback, wez ja odznacz.
CYTAT(mils @ Jan 2 2009, 00:02)

No właśnie nie naciskam nic i sam przeskakuje do tego okna z "naciśnij dowolny przycisk", po włączeniu gry jest tylko napis a muzy i filmiku nie mam, dziwne trochę
ale obejrzałem sobie film w subedit w windowsie
dzięki za pomoc tomaj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.