Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
smock1983
instalowalem tego patcha na 3 kompach u mnie u brata i u kobiety wszedzie to samo czyli nie dziala ,jak tylko zainstaluje kitserver gra nie dziala jak ja uruchamiam wyskakuje blad (nie wysylaj/wysli) pes2009.exe wykonal nieprawidlowa...... sad.gif prosze moze ktos mi pomoc sad.gif moze tyo wina gry mam jakas wadliwa albo cracka mam jakiiegos felernego sad.gif gram na piracie jak cos moze to cos pomoze jak wam powiem moj gg://9440382 prosze o pomoc juz nie mam sil tyle czasu poswiecilem zeby to jakos uruchomic dyski zmienialem ramy wkladalem inne bo moze cos nie tak ze sprzetem i nadal to samo plz help! sad.gif
ramos
Mógłby mi ktoś podać link do uaktualnienia? Bo nie mogę nigdzie znaleźć? Sorry jeżeli był już podany ale nigdzie nie widziałem.
hubertek7
CYTAT(tomaj @ Dec 30 2008, 20:52) *
Już wiem czemu są te błędy. Wpierw ustawiłem formacje. Potem zrobiłem kilka transferów. Błędy są tylko w drużynach, w których ubyli lub przybyli zawodnicy.
A Janote na 100% dawałem, to pamiętam, ale nie mam bladego pojęcia dlaczego go w OF nie było.
O jakiego Polaka z Borussi chodzi?

pewnie o Tyrałę
Norbi91
CYTAT(ramos @ Dec 30 2008, 20:54) *
Mógłby mi ktoś podać link do uaktualnienia? Bo nie mogę nigdzie znaleźć? Sorry jeżeli był już podany ale nigdzie nie widziałem.

ekhm... 1 strona
mata
w reprezentacji holandii nie powienien byc czasem de zeeuw? bo jest de zeew i tak ma nawet na koszulce, a to jest chyba syn od TEGO de Zeeuwa
hubertek7
zrobilem przyspiewke-Sen o Warszawie a tu macie linka http://rapidshare.com/files/178242557/sen_o_wwie.adx.html
smock1983
instalowalem tego patcha na 3 kompach u mnie u brata i u kobiety wszedzie to samo czyli nie dziala ,jak tylko zainstaluje kitserver gra nie dziala jak ja uruchamiam wyskakuje blad (nie wysylaj/wysli) pes2009.exe wykonal nieprawidlowa...... sad.gif prosze moze ktos mi pomoc sad.gif moze tyo wina gry mam jakas wadliwa albo cracka mam jakiiegos felernego sad.gif gram na piracie jak cos moze to cos pomoze jak wam powiem moj gg://9440382 prosze o pomoc juz nie mam sil tyle czasu poswiecilem zeby to jakos uruchomic dyski zmienialem ramy wkladalem inne bo moze cos nie tak ze sprzetem i nadal to samo plz help! sad.gif
tomaj
CYTAT(smock1983 @ Dec 30 2008, 20:53) *

Wiesz co zapomniałeś o 2 ważnych danych: nie podałeś adresu ip i telefonu coby policja się umówiła z Tobą na rozmowę na temat pirató. moja rada: kup oryginał. tongue.gif
enek95
mam pytanie kiedy będzie następny upade??
Mikey
smock1983 - nie ośmieszaj się chłopie... jeśli masz faktycznie 25 lat to moja rada odnośnie Twojego problemu brzmi - IDŹ DO SKLEPU PO ORYGINAŁ !!!

nie masz kasy ? to ulotki roznoś !

normalnie mnie to załamuje, dorosły chłop a jak dziecko...
smock1983
CYTAT(tomaj @ Dec 30 2008, 21:07) *
Wiesz co zapomniałeś o 2 ważnych danych: nie podałeś adresu ip i telefonu coby policja się umówiła z Tobą na rozmowę na temat pirató. moja rada: kup oryginał. tongue.gif

wiesz nie stac mnie na oryginal a dlaczego to ci nie bede tlumaczyl...
znajdzie sie ktos kto moze mi pomoc ??
smock1983
CYTAT(Mikey @ Dec 30 2008, 21:10) *
smock1983 - nie ośmieszaj się chłopie... jeśli masz faktycznie 25 lat to moja rada odnośnie Twojego problemu brzmi - IDŹ DO SKLEPU PO ORYGINAŁ !!!

nie masz kasy ? to ulotki roznoś !

normalnie mnie to załamuje, dorosły chłop a jak dziecko...

moze naprwade mnie nie stac??
mam inne wydatki naprawde wazniejssze niz kupowanie gier ale kocham grac i probuje sobie jakos z tym poradzic a co do oryginalu to na bank by bylo tak samo z tym patchem...
Kamilbialego
Paluchowski w Jagielloni? Oficjalna strona nic o tym nie pisze. Skąd macie info?
seba
CYTAT(smock1983 @ Dec 30 2008, 21:14) *
moze naprwade mnie nie stac??
mam inne wydatki naprawde wazniejssze niz kupowanie gier ale kocham grac i probuje sobie jakos z tym poradzic a co do oryginalu to na bank by bylo tak samo z tym patchem...

Sprawdz jaką masz wersję gry (najedz myszka na plik pes2009.exe i ci się wyświetli). podejrzewam, że masz wersję 1.0.
Jeśli tak to musisz ściągnąć i zainstalować Konami Ptach 1.1 Wtedy twój problem zniknie.

baski18
Kilka błędów:

Wg. komentatora Wilk to Murawski smile.gif
Murawski ogolony ? Ma krótkie włosy przecież(obejrzyj sobie mecz z Feyenoordem)
Nie wiem czy zmieniliście coś w ogóle w statystykach piłkarzy Lecha, Stilić chyba został nietknięty.
tomaj
CYTAT(baski18 @ Dec 30 2008, 21:25) *
Kilka błędów:

Wg. komentatora Wilk to Murawski smile.gif
Murawski ogolony ? Ma krótkie włosy przecież(obejrzyj sobie mecz z Feyenoordem)
Nie wiem czy zmieniliście coś w ogóle w statystykach piłkarzy Lecha, Stilić chyba został nietknięty.

Porównaj OF, są zmiany.
Co do Murasia to dziwna sprawa, cały czas mu się robią krótkie włosy mimo, że to cały czas zmieniamy i zapisujemy.
A Paluchowski to błąd wynikający z małego nieporozumienia.
Zawiszak1946
Ja mam Wersje 1.0 i normalnie wszystko ladnie smiga z tym Update..
seba
CYTAT(Zawiszak1946 @ Dec 30 2008, 21:39) *
Ja mam Wersje 1.0 i normalnie wszystko ladnie smiga z tym Update..

Ja też, ale sa tacy którym na 1.0 wywala właśnie ten błąd o którym pisał kolega wczesniej
smock1983
CYTAT(seba @ Dec 30 2008, 21:19) *
Sprawdz jaką masz wersję gry (najedz myszka na plik pes2009.exe i ci się wyświetli). podejrzewam, że masz wersję 1.0.
Jeśli tak to musisz ściągnąć i zainstalować Konami Ptach 1.1 Wtedy twój problem zniknie.

TAK MAM WERSIE 1.0 SCIAGAM TEGO PATCHA I DAM ZNAC DZIEKI MOZE AKURAT SIE UDA
smock1983
CYTAT(smock1983 @ Dec 30 2008, 21:47) *
TAK MAM WERSIE 1.0 SCIAGAM TEGO PATCHA I DAM ZNAC DZIEKI MOZE AKURAT SIE UDA

moglbys seba podac linka skad zassac tego patcha bo sciaglem jakiegos i cos mi sie muli i zacina jak go instaluje bede bardzo wdzieczny
JnR
Że się spytam ... czy to są żarty??

Na jakiej podstawie jest tworzony OF? Bo według mnie niemożliwe jest to że STilić będący bądź co bądź bardzo wolnym piłkarzem jest szybszy w grze od jednego z najszybszych w Polskiej lidze ( Kosmalski Top Speed chyba 79 i Acc 76- chyba a Stilić 80 i 79.. nie jestm pewien ale to nie ważne...)

Oczywiście doceniam pracę i ogólnie Patch mi się bardzo podoba... ale te błędy rażą w oczy.
robak76
tomaj mam pytanie . co mam zrobic aby drugi komplet koszulek legii byl zielony a nie czerwony . widzialem ze w gdb jest ale nie wiem jak je wlaczyc . pozdrawiam
tomaj
CYTAT(JnR @ Dec 30 2008, 22:03) *
Że się spytam ... czy to są żarty??

Na jakiej podstawie jest tworzony OF? Bo według mnie niemożliwe jest to że STilić będący bądź co bądź bardzo wolnym piłkarzem jest szybszy w grze od jednego z najszybszych w Polskiej lidze ( Kosmalski Top Speed chyba 79 i Acc 76- chyba a Stilić 80 i 79.. nie jestm pewien ale to nie ważne...)

Oczywiście doceniam pracę i ogólnie Patch mi się bardzo podoba... ale te błędy rażą w oczy.

Ja proponuje obejrzeć mecz na stadionie albo zobaczyć Stilića na treningu.
Bo ja wiem czy Kosmalski zalicza się do grona najszybszych, szczególnie gdyby go porównać z Pawłem Brożkiem lub Peszką.

robak76: zmienić nazwę folderów pb->px i px->pb
Rusek_ZGR
Tak wygląda skład Widzewa: Mielcarz, Ł. Broź, Ukah, Stawarczyk, Lisowski, Budka, Juszkiewicz, Panka, Jarmuż, Napoleoni, Robak. Oczywiście Matusiak który przyszedł tydzień temu, mam nadzieję, że będzie wink.gif
jan17
Według mnie także Stilic jest za szybki a zapewniam że oglądałem go we wszystkich meczach. Jest to mało ważne

Czy w Update zmienialiście twarze ? Bo mi Murawski nagle stracił włosy i jest łysy ;]
hubertek7
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 30 2008, 21:18) *
Paluchowski w Jagielloni? Oficjalna strona nic o tym nie pisze. Skąd macie info?
chyba jakas pomylka, Grosicki odchodzi napewno do Jagi na wypozyczenie a o Paluchowskim nic nie mowia narazie
smock1983

sciaglem tego konami patch 1.1 i jak go chce zainsatlowac to mi muli kompa i nie idzie go zainstalowac program zaczyna nie odpowiadac dlaczego ?? masz linka do takiego co dziala bo tego nie moge zainstalowac sad.gif
robak76
to nie pomaga bo wtedy maja jakies siwe te koszulki
zomek
CYTAT(smock1983 @ Dec 30 2008, 22:20) *
sciaglem tego konami patch 1.1 i jak go chce zainsatlowac to mi muli kompa i nie idzie go zainstalowac program zaczyna nie odpowiadac dlaczego ?? masz linka do takiego co dziala bo tego nie moge zainstalowac sad.gif

nie martw sie i poczekaj bo kazdemu chyba tak muli trzeba kliknac update i poczekaj jak klepsydra przeminie potem ci wgra się smile.gif
hubertek7
a ja sobie mam taki blad http://www.wrzuta.pl/obraz/426RgH2ybK/legiapes09 czyli drugi stroj Legii jest szary pomimo ze w kitserverze mam wszystkie 3 (bialy, czerwony i zielony), wiecie co z tym zrobic?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(hubertek7 @ Dec 30 2008, 22:32) *
a ja sobie mam taki blad http://www.wrzuta.pl/obraz/426RgH2ybK/legiapes09 czyli drugi stroj Legii jest szary pomimo ze w kitserverze mam wszystkie 3 (bialy, czerwony i zielony), wiecie co z tym zrobic?

CYTAT(robak76 @ Dec 30 2008, 22:22) *
to nie pomaga bo wtedy maja jakies siwe te koszulki

To jest wina pilku .png. Jest on zapisany w złym formacie (złe kolory). Moge wrzucić na serwa dobre koszulki.

Oto link:
http://rapidshare.com/files/178268790/Legiakits.rar.html

Są tutaj tylko koszulki Legii w kolorze zielonym.
19on08
Dla tych którzy są zainteresowani : zrobilem update tego update...dokonalem pare zmian...zalozylem oddzielny temat...tam jest link i informacje...z gory dzieki
hubertek7
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 30 2008, 22:34) *
To jest wina pilku .png. Jest on zapisany w złym formacie (złe kolory). Moge wrzucić na serwa dobre koszulki.

Oto link:
http://rapidshare.com/files/178268790/Legiakits.rar.html

Są tutaj tylko koszulki Legii w kolorze zielonym.
no dzieki wszystko juz dziala
robak76
dzieki method man teraz wszystko ok.
smock1983

seba zrobilem jak kazales i lipa to samo nie dziala patch nadal poddaje sie.... dzieki za wskazowke sad.gif
JagielloniaFan
W update jest kitserver. A co zrobić ze starym? Usunąć?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(JagielloniaFan @ Dec 30 2008, 22:44) *

Poprostu wkej ten folder kitserver do pes i jak sie zapyta czy zamienić to tak.
Jak skasujesz kitserwer stracisz prawie cały patch!
hubertek7
CYTAT(JagielloniaFan @ Dec 30 2008, 22:44) *
podmienic
tomaj
CYTAT(hubertek7 @ Dec 30 2008, 22:46) *
podmienic

Tak

19on08: a napisz co tam zmieniłeś. Dodałeś tylko tego Fina? Jak nie to czemu mi trułaś d*** a sam se poprawek nie zrobiłes?

A co do Stilića to się zastanówcie, bo w Fm i w patchu ma mniejsze speed niż tu http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=3348
19on08
TOmaj...masz napisane info w innym temacie....w tym co ja stworzyłem
JagielloniaFan
Paluchowski w Jadze? No to żeście zrobili update....
19on08
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry265160 jagielloniafan--tu masz link wejdz..
tomaj
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 22:52) *
TOmaj...masz napisane info w innym temacie....w tym co ja stworzyłem

Po przeczytaniu tego infa zastanawiam się czemu ponaglałeś tak nas z wydaniem updatu?
19on08
szczerze?bo myslalem ze sie postaracie...:///......ale itak musialem jeszcze samemu zrobic update;/
hubertek7
Paluchowski napewno w Odrze??? Bo z tego co slyszalem (fakt ze bylo to wczoraj) to wraca ze Znicza i zostaje w Legii...
19on08
a ja slyszalem ze w odrze...
19on08
Nowym napastnikiem klubu z Wodzisławia został atakujący Legii Warszawa Adrian Paluchowski. Odra wypożyczyła piłkarza na rok. Jesienią 21-letni napastnik zdobył dla pierwszoligowego Znicza Pruszków dziesięć goli. Trenerzy nie zdecydowali się jednak na danie szansy gry "Paluchowi" w Legii i dlatego piłkarz ponownie został wypożyczony ale tym razem do wyższej klasy rozgrywkowej. źródło legia.net
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 23:01) *
szczerze?bo myslalem ze sie postaracie...:///......ale itak musialem jeszcze samemu zrobic update;/

Człowieku, chyba z DUPY wziąłeś te transfery... Nie odróżniasz kolorów na 90minut.pl?! Przecież tam jak wół pisze, kto już przeszedł na 100% do danego klubu a kto nie... W twoim wspaniałym update, jest jeszcze więcej błędów, niż w update Tomaja i spółki.
hubertek7
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 23:08) *
Nowym napastnikiem klubu z Wodzisławia został atakujący Legii Warszawa Adrian Paluchowski. Odra wypożyczyła piłkarza na rok. Jesienią 21-letni napastnik zdobył dla pierwszoligowego Znicza Pruszków dziesięć goli. Trenerzy nie zdecydowali się jednak na danie szansy gry "Paluchowi" w Legii i dlatego piłkarz ponownie został wypożyczony ale tym razem do wyższej klasy rozgrywkowej. źródło legia.net
no spoko ale na legia.net po prawej stronie jest taka tabelka z transferami i tam jest ze niby przyszedl do Legii ale ok
tomaj
Tak apropos transferów na 90min.pl
Niektórzy zawodnicy dowiadują się na tej stronie gdzie grają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.