Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Maltański Wojownik
Mam pytanko a da radę zmienić pogodę w meczu towarzyskim bo ja mam ciągle deszczową pamiętam że w pes6 dało radę w kitsrewerze za pomocą Lodomixera a tu w kitserwerze nie widziałem ??
tomaj
CYTAT(Maltański Wojownik @ Dec 28 2008, 11:58) *
Mam pytanko a da radę zmienić pogodę w meczu towarzyskim bo ja mam ciągle deszczową pamiętam że w pes6 dało radę w kitsrewerze za pomocą Lodomixera a tu w kitserwerze nie widziałem ??

Mam pytanie jak długo grasz w PES2009? Wystarczy dobrze popatrzeć na okno z wyborem stadionu. Tam masz pokazany guzik, który masz nacisnąć aby pogodę i porę dnia zmienić.

Facemaker: szczerze to nie wiem jaki transfer ma Bluconnect, ale chyba nie za dobry. Patch ja już widziałem na wielu serwerach (4shared. odsiebie, rapidshare), a także co najmniej 2 lub 3 torrenty mi się przez ręce przewinęły.
2pac
Nie wiem jak wy, ale ja mam piosenkę pt "Prosta rzecz" w strasznej jakości sad.gif
19on08
Czemu nie zrobiliscie Kamila Bartosiewicza w ŁKS ??? Są tacy zawodnicy jak : gieraga , mordzakowski a Bartosiewicza nie ma...To najlepszy strzelec (2gole , tyle co Jarka) w ŁKS a jego nie ma :///
zomek
Jeszcze kilka spraw odnośnie zawodników co wypatrzyłem smile.gif :

Bischoff i Randall mozna ich dodać do Arsenalu
Nicky Shorey powinien byc w aston villi , a nie ma go w ogóle
Obinna nie gra w Chievo tylko w Interze
Brak Samassy w Marsylii
Mauro Esposito nie gra już w Romie tylko został wypożyczony do Chievo
Pinzi, Langella, Morero nie graja w Udinese tylko w Chievo
Maniche moze zostac dodany do Interu bo przechodzi na wypozyczenie od stycznia
Thiago Motta w Genoi a nie Atletico
Manninger do Juventusu
Basta i Boudianski z Udinese do Lecce
Appiah to nie jestem pewien właśnie czy on nadal gra w Fenerbahce

Tyle co jeszcze wypatrzyłem smile.gif

No i jeszcze mozna poprawic stroje Widzewa , bo nie maja nazwisk, stroj wyjazdowy ŁKS-u nie ma tez , Cracovia wyjazdowy tez nie ma i Podbeskidzie(oni chyba maja biale nazwiska wiec ciezko zrobic)
Korony sie nie czepiam bo oni grali bez nazwisk
tomaj
Randal i Bishoff to przeoczenie. Appiah na pewno grał na początku co najmniej sezonu w Fenehrbace. A jak już piszesz o transferach to proszę odróżniaj od siebie to co daliśmy źle w patchu od tego co zostało niedawno przeprowadzone albo co dopiero ma zostać sfinalizowane.

Ale i tak dzięki za info.
Co do Bartosiewicza, jak podasz link do jakieś strony z jego zdjęciem i metryczką to go dodam. Nie poszukam czas bo OF'em się zajmuję.
maxi
Dodajcie Davida Ngoga do Liverpoolu jeśli można...
I te przyśpiewki to można by zmienic na YNWA tak jak było ładnie w OE Patchu do pes 2008
Pozdro
19on08
tomaj masz http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11918 bardzo mi na nim zalezy zeby byl
Psyhool
Mam problem! Otóż w ogóle nie działa mi przycisk zmiany zawodnika (domyślnie Q)) na klawie! Niby w settings wszystko ok, próbowałem jeszcze raz od nowa wszystko ustawić, ale nic dalej zle. Pomocy!!
Beblas
CYTAT(Psyhool @ Dec 28 2008, 13:29) *
Mam problem! Otóż w ogóle nie działa mi przycisk zmiany zawodnika (domyślnie Q)) na klawie! Niby w settings wszystko ok, próbowałem jeszcze raz od nowa wszystko ustawić, ale nic dalej zle. Pomocy!!

Strona 1 post numer 2 sie klania

kris15j
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...ci&id=21367

zaskakujący nowy gracz realu, warto zajrzeć

dla informacji 28.12. to hiszpański pierwszy kwietnia biggrin.gif
19on08
Tomaj , to dolozysz do ŁKS Bartosiewicza???dałem wczesniej link...
Kamilbialego
Mam prośbę możecie wydać 2 ofy jeden kadrami na jesień 2008 (tylko poprawione statsy), a drugi z transferami.
eciak
Witam, przebrnąłem przez parę stron tematu ale nie znalazłem odpowiedzi, ani podobnego problemu.
Otóż gdy chcę zagrać w ostatnim meczu sezonu (tryb kariery) to wywala mnie do winzgrozy.
Nic nie jest napisane, tylko że wystąpił problem z aplikacją i program zostanie zamknięty.
wyłącza się podczas ładowania meczu...
any ideas?
przepraszam jeśli nie doczytałem czegoś.
Patch był instalowany na gre czystą.
eciak
Af, i bym zapomniał great job panowie, naprawdę podziwiam i doceniam to co zrobiliście. :-)
emesel00
CYTAT(eciak @ Dec 28 2008, 14:29) *
Witam, przebrnąłem przez parę stron tematu ale nie znalazłem odpowiedzi, ani podobnego problemu.
Otóż gdy chcę zagrać w ostatnim meczu sezonu (tryb kariery) to wywala mnie do winzgrozy.
Nic nie jest napisane, tylko że wystąpił problem z aplikacją i program zostanie zamknięty.
any ideas?

Widocznie źle przeczytałeś, pewnie ten mecz jest z Kmitą?
eciak
CYTAT
Widocznie źle przeczytałeś, pewnie ten mecz jest z Kmitą?

E, tak... i ? ;>
z góry dzięki coby za bardzo nie zaśmiecać tematu ;>.
Kamilbialego
Proszę statsy bierzcie z http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...dex.php?act=idx i z edytota 1.6 (Importuje z fm 2009).
Norbi91
CYTAT(suchinho @ Dec 28 2008, 11:30) *
PROBLEM Z KAMERĄ......
w katalogu kitserver mamy dwa pliki config...........
config(KitServer 8 Configuration Tool) oraz config (plik tekstowy)...........

W PLIKU TEKSTOWYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMIENIAMY 9 NA 0

PROSZĘ BARDZO!!!!! (NA PEWNO DZIAŁA)

tyle "cwanych" wypowiedzi na temat problemu z kamera......
oj dzieci dzieci

SYMPATYCZNIE POZDRAWIAM

Po pierwsze wylacz ten capslock DZIECIAKU. Po drugie pewnie jestes tak glupi, ze po zmianie kata kamery na 0 nie dawales save, cwaniaku.

CYTAT(eciak @ Dec 28 2008, 14:29) *
any ideas?

No to kurde chyba tylko otwierales te strony i nic nie czytales bo chyba Seba napisal, ze wszystko bedzie poprawione w update, ktory prawdopodobnie ujzy swiatlo dzienne we wtorek
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 28 2008, 15:12) *
Proszę statsy bierzcie z http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...dex.php?act=idx i z edytota 1.6 (Importuje z fm 2009).

Kolejny sprytny... Na tej stronie nie ma wszystkich zawodników ekstraklasy, w słabyszych zespołach jest po 3 zawodników...
A co do tych statsów importowanych... Też nie ma wszystkich podstawowych graczy danych drużyn...
Kenny
Niestety,chyba jednak nie posiada tych przyspiewek smile.gif.Pozdrawiam
zomek
ej a jaki program może odtwarza pliki adx ?
Kenny
DKZ Studio smile.gif
Norbi91
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 28 2008, 15:34) *
Kolejny sprytny... Na tej stronie nie ma wszystkich zawodników ekstraklasy, w słabyszych zespołach jest po 3 zawodników...
A co do tych statsów importowanych... Też nie ma wszystkich podstawowych graczy danych drużyn...

Co do FM'a to w druzynach esktraklasy sa prawie wszyscy, w tych z 1 ligi to czasem brakuje paru zawodnikow.
19on08
Tomaj w Update prosze cie dołóż Bartosiewicza do ŁKS i Zdzisława Leszczyńskiego też do ŁKS!!!
skotar(L)
beda 3 update ? i nikt nie wie dlaczego po zmianie sterowania w settigs gra sie nie chce wlaczyc ?
Aurek
http://www.sendspace.com/file/wyqsnr

Przyśpiewki Śląska Wrocław:
-ooo ciii Śląsk Śląsk WKS
-HSV
-skrócone Glasgow
-zostawiona TWIERDZA WROCŁAW I CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
-zostawione HEJ ŚLĄSK.

Bodzioszenko
zajebisty patch lecz jest pare błędów...najgorszy to chyba fabiański czarny
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(skotar(L) @ Dec 28 2008, 16:22) *
beda 3 update ? i nikt nie wie dlaczego po zmianie sterowania w settigs gra sie nie chce wlaczyc ?

Człowieku, pomyśl czasem logicznie...
Wujek dobra rada radzi:
1. zainstauj pro evo
2. NIE INSTALUJ PATCHA
3. zmien ustawienia klawiszy i zobacz czy nadal będzie ci wykrzaczać gra
4. zainstaluj patcha

A jak po tym też będziesz miał błąd, to już chyba tylko cudotwórca ci pomoże.

CYTAT(Bodzioszenko @ Dec 28 2008, 16:31) *
zajebisty patch lecz jest pare błędów...najgorszy to chyba fabiański czarny

Jasne, a ja jestem papieżem, jak Fabiański jest czarny w patchu.
zomek
ee Fabiański ma właśnie oddzielnie zrobioną twarz i jest zajebista ;/ musiałeś coś źle wgrać
19on08
Skotar(L)ja sobie zmianialem ustawiania w settings i mi sie normalnie gra włącza...
skotar(L)
tylko ze zaden klawisz nie dziala jako F sad.gif
d4n3k
Mam mały problem... skopiowałem wszystkie pliki tak jak trzeba i wszystko mi śmiga oprócz przyśpiewek? co może być źle ?
Kamiloxx
CYTAT(tomaj @ Dec 28 2008, 13:06) *
Mam pytanie jak długo grasz w PES2009? Wystarczy dobrze popatrzeć na okno z wyborem stadionu. Tam masz pokazany guzik, który masz nacisnąć aby pogodę i porę dnia zmienić.

Facemaker: szczerze to nie wiem jaki transfer ma Bluconnect, ale chyba nie za dobry. Patch ja już widziałem na wielu serwerach (4shared. odsiebie, rapidshare), a także co najmniej 2 lub 3 torrenty mi się przez ręce przewinęły.

a można zapodać tutaj linki do torrentów i innych serwerów niż 4shared.com i odsiebie.com? Z góry dzięki smile.gif
aughj1
mam pytanie jak sie zmienia scoreboardy przed meczem ??? bo gram mecz np. Polska v Irlandia i mam scoreboard ekstraklasy czy to sie zmienia w grze czy w kitserverze ?
pamiętam ze w PES6 sie wybierało z opcji meczowych
skotar(L)
panowie czemu w trybie zostan legenda nie ma polskich druzyn w ekstraklasie tylko niemieckie ?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(aughj1 @ Dec 28 2008, 17:54) *
mam pytanie jak sie zmienia scoreboardy przed meczem ??? bo gram mecz np. Polska v Irlandia i mam scoreboard ekstraklasy czy to sie zmienia w grze czy w kitserverze ?
pamiętam ze w PES6 sie wybierało z opcji meczowych

2 POST! CZYTAĆ! smile.gif
zomek
CYTAT(skotar(L) @ Dec 28 2008, 18:00) *
panowie czemu w trybie zostan legenda nie ma polskich druzyn w ekstraklasie tylko niemieckie ?

Gra losowo rozrzuca drużyny i wystarczy zaznaczyć change a nie continoue without changing i sobie poprzemieniać żeby było prawidlowo
skotar(L)
Szkoda bo juz za pozno sad.gif ale pogram se w Energie Cottbus smile.gif
.alien
jest mozliwosc zrobienia czegos takiego że jak sie gra LM i na koniec fazy grupowej zajmuje sie 3 miejsce to gra toczy sie dalej w pucharze uefa ? czy raczej nie bardzo ?
zomek
CYTAT(.alien @ Dec 28 2008, 18:42) *
jest mozliwosc zrobienia czegos takiego że jak sie gra LM i na koniec fazy grupowej zajmuje sie 3 miejsce to gra toczy sie dalej w pucharze uefa ? czy raczej nie bardzo ?

W samym trybie ligi mistrzów to raczej nie xD,a w Master League to nie wiem bo jeszcze w tej części Pesa nie grałem ML League smile.gif
aughj1
.alien
raczej nie

a ja mam kolejne pytanie jak otworzyc te przyspiewki z kitservera bo one są w pliku .adx
i jak sie przerabia np. mp3 na adx
wiem ze juz to gdzies było ale niechce mi sie szukac 37 stron smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(aughj1 @ Dec 28 2008, 18:59) *
.alien
raczej nie

a ja mam kolejne pytanie jak otworzyc te przyspiewki z kitservera bo one są w pliku .adx
i jak sie przerabia np. mp3 na adx
wiem ze juz to gdzies było ale niechce mi sie szukac 37 stron smile.gif

No to niech Ci sie zachce. Jakieś 2 lub 3 strony temu było napisane przez co można słuchać i przez co można przerabiać.
adamdidol
Mam pytanieczy jak zainstaluje tego patcha to poddczas gry w Become a Legend bedzie możliwe grać w lidze Polskiej ??
zomek
CYTAT(adamdidol @ Dec 28 2008, 19:19) *
Mam pytanieczy jak zainstaluje tego patcha to poddczas gry w Become a Legend bedzie możliwe grać w lidze Polskiej ??

jasne, a dlaczego nie tongue.gif
nike
jest jeden bug w trybie kariery nie da sie grac przeciwko kmicie zabierzow wywala
19on08
Skotar(L) mam odpowiedz z twoim problemem ktory dotyczyl settings...Moj brat mial tak samo...i juz mu dziala!!zainstaluj jeszcze raz pes potem patch a potem konami 1.2 i wez w grze edycja load.....moj brat tak zrobil i klawisze moze zmieniac..
Norbi91
CYTAT(nike @ Dec 28 2008, 20:05) *
jest jeden bug w trybie kariery nie da sie grac przeciwko kmicie zabierzow wywala

Ale jestes spotrzegawczy, co my bysmy bez Ciebie zrobili wink.gif
skotar(L)
CYTAT(19on08 @ Dec 28 2008, 20:06) *
Skotar(L) mam odpowiedz z twoim problemem ktory dotyczyl settings...Moj brat mial tak samo...i juz mu dziala!!zainstaluj jeszcze raz pes potem patch a potem konami 1.2 i wez w grze edycja load.....moj brat tak zrobil i klawisze moze zmieniac..

nie bardzo bo nie mam orginalnej gry tongue.gif
Beblas
CYTAT(skotar(L) @ Dec 28 2008, 20:50) *
nie bardzo bo nie mam orginalnej gry tongue.gif

no to gratuluje................. ehhh

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.