oliwer
Dec 25 2008, 17:23
Dokladnie. Tak samo jak Szarmach mial rzuty wolne 99. Kompletna parodia. Albo Gorgon lepszy od Beckenbauera

. OF - porazka
m.e.t.h.o.d. man
Dec 25 2008, 17:32
CYTAT(oliwer @ Dec 25 2008, 17:27)

Dokladnie. Tak samo jak Szarmach mial rzuty wolne 99. Kompletna parodia. Albo Gorgon lepszy od Beckenbauera

. OF - porazka
Kurna... Nie staje tu w niczyjej obronie, ale jak już piszecie takie rzeczy to zróbcie lepszego OF'a i go zapodajcie. Bo jednak na zrobienie takiego OF'a nie wystarczy 10 min... a Tomaj, podejrzewam, że poświęcił na to troche czasu...
Kamilbialego
Dec 25 2008, 17:37
Niestety of jest do kitu. Najlepsze jak dowiedziałem się z niego że Hajto specjalizuje się w bronieniu karnych... Słuchajcie jak zacznę nowy sezon w karierze to zaliczy mi zmiany w ofie dokonane, po starcie kariery.
m.e.t.h.o.d. man
Dec 25 2008, 17:41
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 25 2008, 17:41)

Niestety of jest do kitu. Słuchajcie jak zacznę nowy sezon w karierze to zaliczy mi zmiany w ofie dokonane, po starcie kariery.
A dlaczego miało by Ci nie zaliczyć? Przecież nawet jak grasz sobie jakąś kariere, to wprowadzone zmiany w OF'ie widać już od razu, bez konieczności zaczynania gry od nowa.
Witam,czy jak sciagne 4 linki z 4shared i reszte z odsiebie to bedzie ok?Pozdrawiam.
mickel
Dec 25 2008, 17:44
Tari, mógłbyś wrzucić pozostałe part'y ?;> z góry dzięki
biggala2310
Dec 25 2008, 17:44
2 miesiące na zrobienie OFa nie wystarczy? Ekipa od robienia "gadżetów" takich jak piłki czy przyśpiewki była świetna i każdy fan ekstraklasy pomagał na tym forum, jednak ten option file był robiony z zawiązanymi oczami. Widać w 100%, że osoba odpowiedzialna za to nie ma ani pojęcia o Ekstraklasie, ani o dobieraniu umiejętności. Na forum wiele osób pisało, aby brać staty choćby z tej strony:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database/index.php? jednak wszystkie te prośby zostały delikatnie mówiąc olane. Jestem także pewien, że gdyby ten kto zapoczątkował tego patcha, nie zdecydował się na ten krok, wiedząc, że po prostu nie ma do tego predyspozycji, to kto inny by to zrobił i nie marnował czasu i wysiłku pozostałych twórców.
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 25 2008, 17:36)

Kurna... Nie staje tu w niczyjej obronie, ale jak już piszecie takie rzeczy to zróbcie lepszego OF'a i go zapodajcie. Bo jednak na zrobienie takiego OF'a nie wystarczy 10 min... a Tomaj, podejrzewam, że poświęcił na to troche czasu...
Tekst na głównej powala: "Po skrinach można stwierdzić, że wszystko jest dopracowane w każdym calu"
Ale mnie rozbawiło xD gram w Balu i patrze reprezentacje Polski a tam Ulrich Rame

z Bordeaux

Wchodze w Edit Data i faktycznie

jest polakiem
Ponawiam pytanie:Czy można sciagnąć połowe linkow z 4shared z reszte z odsiebie?
CYTAT(Kenny @ Dec 25 2008, 17:56)

Ponawiam pytanie:Czy można sciagnąć połowe linkow z 4shared z reszte z odsiebie?
Można, przeciez to te same pliki tylko na innych serwerach, sam tak robie
PS. Tari, wrzucaj na odsiebie, sporo osób czeka ;-)
Oo to wielkie dzięki

Tari wrzucaj,wrzucaj
wkurzyłem się poprawiam wwszystkie statsy według convertera FM-a

jakby ktoś chciał to jak skończę to mogę zapodać ofa

Bedzie tez troche nowych tranferow i moze nowych zawodnikow
marcin_p
Dec 25 2008, 18:10
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 25 2008, 17:36)

Ja juz zrobiłem ofa i wysłałem go do tomaja. Od soboty bedziemy razem pracowac na update do of;a. Proszę cierpliwie czekać
soadzik
Dec 25 2008, 18:24
Chyba ustaliłem przyczyne wywalania do windowsa. Moim zdaniem nie jest to przyczyna związana ani z windowsem ani z dodatkami do gry. Jak pisał już ktoś wcześniej u mnie też podczas meczu z Kmitą Zabierzów wywala do windy. Sprawdziłem też iż wejście w edit mode i wejście do podstrony zawodnika o nazwisku Szwajdych wiąże się również z wyjściem do windowsa. Apeluje do tych którym również gra wychodzi do windowsa żeby sprawdzili na meczu z jakim rywalem gra wywala do windowsa, bo może problem leży w poszczególnych zawodnikach a nie wogole w samym patchu. Twórcom łatwiej będzie wyłapać co sie dzieje i ewentualnie coś poradzą na to.
lapeno_pl
Dec 25 2008, 18:26
Witajcie!!
was Patch jest naprawde niesamowity. Ale ja niestety po poprawnej instalacji mam nadal Problem w grze......=/ Trzeba dodac ze gram na PESie niemieckim. (Nie wiem czy to ma cos do rzeczy).
1. Moje menu jest nadal w jezyku niemieckim. Jak wrzucam plik pes09title to mi gra wcale nie dziala
2. W grze moj Obraz wyglada w taki sposob. Bylbym wam bardzo wdzieczny za jakas rade. Moze ktos z patchmakerow pomoze.
Wielkie dzieki i nadal wesolych Swiat. =)
->
Osecik14
Dec 25 2008, 18:49
MAM WIELKI PROBLEM!! PRZECZYTAJCIE I PORADZCIE
kiedy wbijam na pesa to tylko widze początkowe ladowanie i nagle pes z patchem ekstraklasa sie wylacza ;/ nie wiem co zrobic chce pograc a tu nagle do windowsa...., przedtem tak nie bylo pogralem jakies 4,5 razy odpalilem pesa a teraz nic zupelnie nic ;/ poradzcie!!!
Pisałem, że na czas świąt nie będę się udzielał na forum. Ale czytając ostatnie posty chyba muszę.
Po pierwsze to po raz drugi lub trzeci przyznaję się, że zrobiłem OF z bugami (tak jest jak się robi kilka rzeczy naraz i odpowiada na czasami durne posty na forum). Z tej stronki, którą podajecie chcę wiedzieć jak korzystać, bo... tam dla niektórych drużyn są statsy tylko dla np. 5 zawodników. Jak już też pisałem braliśmy statsy z FM. I teraz tak: rzeczywiście jest to nasze niedopatrzenie, bo ich dogłębnie nie przeglądaliśmy. W momencie robienia ligi polskiej dostępne edytory były w wersjach niedopracowanych co też do błędów się przyczyniło. Ale obecnie trwają prace nad OF i myśle, że najpóźniej do wtorku będzie update.
Co do Kmity. To, że wywala do windy przy Szwajdychu to jest błąd OF nie wynikający od nas autorów. W fazie początkowej było jeszcze kilku takich zawodników, tego widocznie przeoczyliśmy i to naprawimy.
Co do U. Rame. Również nasze niedopatrzenie, ale tak samo przy robieniu OF do PES2008 było. Jak się na OF zmienia relinky flag czy przyśpiewek to się różne rzeczy czasami dzieją, dodatkowo jeden z pierwszych edytorów, na którym OF robiliśmy nie wiadomo czemu źle odczytywał narodowości. Później zostało to poprawione.
Myślę więc, że we wtorek jak wyjdzie poprawka OF z poprawkami, to będziecie zadowoleni.
@lapeno_pl: chodzi o to, że EPatch jest pod wersje angielską. Skopiuj pliki z folderu rv0c_e do rv0c_g.
Osecik14
Dec 25 2008, 19:04
a nie wiesz o co biega z wywalaniem do windowsa??!?!?!
CYTAT(tomaj @ Dec 25 2008, 19:04)

Pisałem, że na czas świąt nie będę się udzielał na forum. Ale czytając ostatnie posty chyba muszę.
Po pierwsze to po raz drugi lub trzeci przyznaję się, że zrobiłem OF z bugami (tak jest jak się robi kilka rzeczy naraz i odpowiada na czasami durne posty na forum). Z tej stronki, którą podajecie chcę wiedzieć jak korzystać, bo... tam dla niektórych drużyn są statsy tylko dla np. 5 zawodników. Jak już też pisałem braliśmy statsy z FM. I teraz tak: rzeczywiście jest to nasze niedopatrzenie, bo ich dogłębnie nie przeglądaliśmy. W momencie robienia ligi polskiej dostępne edytory były w wersjach niedopracowanych co też do błędów się przyczyniło. Ale obecnie trwają prace nad OF i myśle, że najpóźniej do wtorku będzie update.
Co do Kmity. To, że wywala do windy przy Szwajdychu to jest błąd OF nie wynikający od nas autorów. W fazie początkowej było jeszcze kilku takich zawodników, tego widocznie przeoczyliśmy i to naprawimy.
Co do U. Rame. Również nasze niedopatrzenie, ale tak samo przy robieniu OF do PES2008 było. Jak się na OF zmienia relinky flag czy przyśpiewek to się różne rzeczy czasami dzieją, dodatkowo jeden z pierwszych edytorów, na którym OF robiliśmy nie wiadomo czemu źle odczytywał narodowości. Później zostało to poprawione.
Myślę więc, że we wtorek jak wyjdzie poprawka OF z poprawkami, to będziecie zadowoleni.
@lapeno_pl: chodzi o to, że EPatch jest pod wersje angielską. Skopiuj pliki z folderu rv0c_e do rv0c_g.
wislak_91
Dec 25 2008, 19:23
CYTAT(wislak_91 @ Dec 25 2008, 17:20)

Patch jest fajny , oceniam 4+/5. Wpadłem również na pomysł dotyczący dopingu. Zauważyłem , że po strzeleniu gola np. w naszej ekstraklasie , nie ma reakcji publiczności. Myślę , że możnaby to zmienić. W Polsce po zdobyciu gola najczęściej słyszymy "Jeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!" , a po chwili gromkie oklaski. Gdy bramkę zdobędą przyjezdni , oczywiście słychać gwizdy ze strony gospodarzy. Jak można zrobić coś takiego , to byłbym bardzo wdzięczny. Myślę , że to uatrakcyjniłoby rozgrywkę

Pytanie do twórców: Uwzględnicie moją wcześniejszą kwestię w poprawkach??
enek95
Dec 25 2008, 19:44
Tomaj no to czekamy na of'a... a tak pozatym to będą jacyś nowi piłkaże i FACJATY ??
Kamilbialego
Dec 25 2008, 19:47
A u mnie jak zmieniłem statsy Kojasevicowi to w ML były te początkowe. Co robić?
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 25 2008, 17:45)

A dlaczego miało by Ci nie zaliczyć? Przecież nawet jak grasz sobie jakąś kariere, to wprowadzone zmiany w OF'ie widać już od razu, bez konieczności zaczynania gry od nowa.
topeczekk
Dec 25 2008, 19:47
tari czekamy na nastepne party
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 25 2008, 19:51)

A u mnie jak zmieniłem statsy Kojasevicowi to w ML były te początkowe. Co robić?
A zacząłeś kariere od nowa?? Bo jak zmieniłem staty, a nie zaczałeś od nowa to w karierze będziesz miał stare.
skoro jest kilka chetnych osob to w poscie na stronie 20 pojawi sie pozostala czesc linkow

zaczynam wrzucanie
CYTAT(Tari @ Dec 25 2008, 19:55)

skoro jest kilka chetnych osob to w poscie na stronie 20 pojawi sie pozostala czesc linkow

zaczynam wrzucanie
Yeah ! Może dobrze by było gdyby linki pojawiły się na pierwszej stronie tematu, bo nie kazdy nowy uzytkownik bedzie wiedział, że na 20 stronie w którymś poście jest fajny link
najpierw dokoncze wrzucac wszystko a potem decyzja tworcow czy dodac linki do 1 posta czy nie ;]
emesel00
Dec 25 2008, 20:16

A my jak narazie mozemy jakoś usunąć tego Szwajdycha czy jakoś tak ? żeby nas nie wywalało??\
wszystkie czesci wrzucone na odsiebie.com

strona 20>moj post i mozna smialo sciagac ;] jesli autorzy chca, moga wrzucic do 1 posta zeby bylo latwiej znalezc
topeczekk
Dec 25 2008, 20:53
chłopie.. dzieki Ci wielkie

! uratowales
Kamilbialego
Dec 25 2008, 21:06
A muszę zaczynać karierę od nowa? Nie można tak zrobić aby statystyki zmieniły się np od następnego sezonu? Żal przecież tracić to co się do tej pory zdobyło.
CYTAT(zomek @ Dec 25 2008, 19:54)

A zacząłeś kariere od nowa?? Bo jak zmieniłem staty, a nie zaczałeś od nowa to w karierze będziesz miał stare.

adriano91
Dec 25 2008, 21:09
Witam. Robiłem format dysku :C i nie mogę grac w PES'a bo zgubiłem płytkę. Próbowałem odpalic ale jest napisane; PEs 2009 is not installed.
Da się jakoś zagrac bez ponownej instalacji ?
Tari wrzucisz jeszcze raz Part 8 bo coś nie gra ??
wlasnie sie wrzuca ;]
juz wrzucone ;]
barcafan85
Dec 25 2008, 21:35
lapeno_pl
Dec 25 2008, 21:47
tomaj wielkie dzieki, pomoglo! =)
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 25 2008, 21:10)

A muszę zaczynać karierę od nowa? Nie można tak zrobić aby statystyki zmieniły się np od następnego sezonu? Żal przecież tracić to co się do tej pory zdobyło.
No niestety tak się nie da ;/
brtek00
Dec 25 2008, 21:54
Macie totaj Ofa co dodaje brakujace transfery i likwiduje buga z Kmitą i zmienia nie ktorym zawodnika statsy miedzy innymi ujek nie ma juz 99 shoot power
Link :
http://www.speedyshare.com/797572346.html
enek95
Dec 25 2008, 22:01
a ja mam pytanie czy da sie żeby twarze z pes 2008 cyły też w pes 2009 bo jest SUPER paczka twarzy polsków... ale do pes 2008
jancker
Dec 25 2008, 22:15
ten of co daliscie nie działa
Jak będziecie robić ofa to nie zapomnijcie uwzględnic tego że Andre Baretoo nie jest już piłkarzemi Wisły i usuncie Jasika
marcin_p
Dec 25 2008, 22:34
Poczekajcie lepiej na ofa, ktorego ja zrobiłem i teraz go dokańczamy z tomajem. Ja juz pozmieniałem statystyki na realne w każdej drużynie ekstraklasy oraz ustawiłem formacje. Zrobiłem też kilka transferów np Jarzębowski do Legii. Poczekajcie jeszcze troche.
emesel00
Dec 25 2008, 22:35
CYTAT(brtek00 @ Dec 25 2008, 21:58)

Macie totaj Ofa co dodaje brakujace transfery i likwiduje buga z Kmitą i zmienia nie ktorym zawodnika statsy miedzy innymi ujek nie ma juz 99 shoot power
Link :
http://www.speedyshare.com/797572346.htmlA gddzie to mam wkleić?
biggala2310
Dec 25 2008, 22:47
No to mamy skandal ;P Twórcy patcha sami wychwalają swój produkt z innych profilii ;D Gość zarejestrował się na 10 minut przed napisaniem chwalącego patcha posta. Interenet 1 gb/s juz w Polsce?
CYTAT(wislak_91 @ Dec 25 2008, 17:20)

Patch jest fajny , oceniam 4+/5. Wpadłem również na pomysł dotyczący dopingu. Zauważyłem , że po strzeleniu gola np. w naszej ekstraklasie , nie ma reakcji publiczności. Myślę , że możnaby to zmienić. W Polsce po zdobyciu gola najczęściej słyszymy "Jeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!" , a po chwili gromkie oklaski. Gdy bramkę zdobędą przyjezdni , oczywiście słychać gwizdy ze strony gospodarzy. Jak można zrobić coś takiego , to byłbym bardzo wdzięczny. Myślę , że to uatrakcyjniłoby rozgrywkę

Kamilbialego
Dec 25 2008, 22:54
W moich dokumentach konami/pes 2009/save
CYTAT(emesel00 @ Dec 25 2008, 22:39)

A gddzie to mam wkleić?
emesel00
Dec 25 2008, 23:00
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 25 2008, 22:58)

W moich dokumentach konami/pes 2009/save
A dalej co mam zrobić?
Rusek_ZGR
Dec 25 2008, 23:01
Patch zaje@#$%$

, ale... Lech tak wypromowany widać, że lechici robili patcha same najnowsze przyśpiewki, dobre stroje itp. A Widzew zrobiony, bo trzeba zrobić od niechcenia stroje lipne, doping w PES'sie 6 go słyszałem. Reasumując z dużej chmury, mały deszcz...
PS Czemu słychać doping gospodarzy?;>
Rusek_ZGR w takim razie czekamy na twojego patcha, ale tak dopieszczonego do perfekcji ;] chlopaki sie postarali, zrobili prezent pod choinke a ty oczekiwales idealu? na ideal to moglibysmy czekac i do marca albo dluzej. jest dobrze, sa pewne bledy i nikt sie ich nie wypiera, na dniach dostaniemy nowego of'a z poprawkami jakimis jeszcze. jak dla mnie bomba...
wislak_91
Dec 25 2008, 23:10
CYTAT(biggala2310 @ Dec 25 2008, 22:51)

No to mamy skandal ;P Twórcy patcha sami wychwalają swój produkt z innych profilii ;D Gość zarejestrował się na 10 minut przed napisaniem chwalącego patcha posta. Interenet 1 gb/s juz w Polsce?
O co Ci chodzi kolego???
KKS_LECH_1922
Dec 25 2008, 23:11
CYTAT(biggala2310 @ Dec 25 2008, 22:51)

witam panie detektywie biggala 2310 widze że robi sie nam ciekawy serial kryminalny na tym forum.zaczyna mi sie podobać.to lepsze od najlepszego serialu.
z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki ..buahahaha
biggala2310
Dec 25 2008, 23:41
Ściągnijcie Ekstraklasa Patch od T-Maca pod PES 6 i stamtąd bierzcie staty. Poza tym jak nie wiecie jak dać to na forum macie kibiców Ekstraklasy jak i 1 ligi, oni się tym interesują i wam chętnie podpowiedzą. Najlepiej jakby mieli PES 2009 Editor v1.6, to wtedy by mogli wam wysyłać gotowych piłakrzy w formie pliku bin, których sam byś mógł wrzucać, za pomocą wyżej wymienionego Edytora. Co do "wislak91" to napisz jakiego masz neta? ;D

CYTAT(wislak_91 @ Dec 25 2008, 23:14)

O co Ci chodzi kolego???

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.