Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Naimad
No fakt gdzie kucharek 6.... To ja sie wylaczam w tej sprawie i odezwe sie po wyjsciu update'a smile.gif Powodzenia
Pelajs
Czemu w niektórych scoreboardach np MU TV, gdy jest np. zmiana lub ilość doliczonego czasy to tam zamiast liczb i numerów mam czarne kreski?
patryk89
napisze kilka transferów poza wymienionymi których nei ma w patchu. W razie czego prosze o poprawe smile.gif

Amoruso do Sieny z Torino
Ben Haim do Sunderlandu z Man City
DAvenporta do Sunderlandu z West Ham
Guilherme do Dynamo kijów z Cruzeiro
Keane do Totenham z Liverpool
Rukavina do TSV z Borusii D
Basinas do Portsmouth z AEK
Huszti do Zenitu z Hannover
Motta do Romy z Udinese
Gekas do Portsmouth z Leverkusen
tomaj
CYTAT(patryk89 @ Feb 2 2009, 22:48) *
napisze kilka transferów poza wymienionymi których nei ma w patchu. W razie czego prosze o poprawe smile.gif

Amoruso do Sieny z Torino
Ben Haim do Sunderlandu z Man City
DAvenporta do Sunderlandu z West Ham
Guilherme do Dynamo kijów z Cruzeiro
Keane do Totenham z Liverpool
Rukavina do TSV z Borusii D
Basinas do Portsmouth z AEK
Huszti do Zenitu z Hannover
Motta do Romy z Udinese
Gekas do Portsmouth z Leverkusen

Część z tych transferów jest już uwzględniona, a za resztę dziękuję i porobię je jeśli tylko znajdę potwierdzenia tongue.gif

Reksio, kibice są z Tobą!
patryk89
głownie patrzyłem na stronkę Transfery.info . Od 4 lat patrze tam na transfery żeby porobić w Pesie i jak do tej pory błędów nie było smile.gif
patryk89
przy transferach to TSV 1860 Monachium wyskakuje mi do Windowsa. co z tym zrobić ?
Becky
Tak więc , problem rozwiązany dzięki tomaj za pomoc, wszystko działa jak należy ; ). Update ,poza nielicznymi niedociągnięciami jest w zupełności udany ; )
tomaj
CYTAT(patryk89 @ Feb 2 2009, 23:14) *
przy transferach to TSV 1860 Monachium wyskakuje mi do Windowsa. co z tym zrobić ?

Ściągnij i zainstaluj jeszcze raz update 4!

Pelajs
Czemu przy tych niektórych scoreboardach mam czarne kreski zamiast cyfr?
tomaj
CYTAT(Pelajs @ Feb 2 2009, 23:21) *
Czemu przy tych niektórych scoreboardach mam czarne kreski zamiast cyfr?

Zamiast 2 razy się pytać pokaż screena.

Kimon
CYTAT(tomaj @ Feb 2 2009, 19:38) *
Na stronie przy transferach w rubryce "odeszli" nie są uwzględnieni.

Bo zostali przesunięci do drużyn ME, w których grać nie chcą i szukają sobie nowych klubów. Jest pewne, że w Górniku już nie zagrają co m.in można zobaczyć tutaj http://gornik.zabrze.pl/ (po prawej Transfery - wiosna 2009). Do tego strona oficjalna jest trochę niedokładna. Dlatego prosiłbym aby w update5 (jeśli takowy się pojawi) Markovsky i Rivas zostali usunięci ze składu Górnika. Z góry dzięki.
GułA
Nie zapomnijcie o Myhalewskyim w nastepnym update ! biggrin.gif
GułA
Mam pytanie, czy update został zaktualizowany do najnowszych transferów ??
tomaj
CYTAT(GułA @ Feb 3 2009, 11:46) *
Mam pytanie, czy update został zaktualizowany do najnowszych transferów ??

Nie, do transferów sprzed 3 lat tongue.gif
GułA
CYTAT(tomaj @ Feb 3 2009, 11:49) *
Nie, do transferów sprzed 3 lat tongue.gif

Po ch#$ zasmiecasz temat takimi odpowiedziami, a potem masz moronie wonty do innych że smiecą... Zapytałem czy Update4 został zaktualizowany do tranferów takich jak Given > ManCity czy Quaresma > Chelsea... A także Myhalewskyi o którym pisałem wielokrotnie. Oczekiwałem normalnej odpowiedzi, ale skoro potwierdzasz swoją cieniznę mózgową takim czymś, to dzięki za info.
artysta germanista
CYTAT(GułA @ Feb 3 2009, 11:53) *
Po ch#$ zasmiecasz temat takimi odpowiedziami, a potem masz moronie wonty do innych że smiecą... Zapytałem czy Update4 został zaktualizowany do tranferów takich jak Given > ManCity czy Quaresma > Chelsea... A także Myhalewskyi o którym pisałem wielokrotnie. Oczekiwałem normalnej odpowiedzi, ale skoro potwierdzasz swoją cieniznę mózgową takim czymś, to dzięki za info.

dobra wyluzuj. Nawet jak nie będzie tych transferow i tak bardzo Cię to drażni to sobie je sam zrobisz chyba, co nie? ohmy.gif
tomaj
CYTAT(GułA @ Feb 3 2009, 11:53) *

Baranie pomyśl. Spójrz o której linki się ukazały, a o której były potwierdzone transfery. Given jest już uwzględniony, Quaresma nie, a Myhalewskyi nie ma i nie wiem czy będzie bo w FM nie mogę go znaleźć i statystyk z dupy nie wezmę.

Zresztą poczytałbyś ostatnią stronę, byś więcej wiedział.
A na głupie pytania są głupie odpowiedzi.
barylatko
w jakim programie robisz transfery??
GułA
CYTAT(tomaj @ Feb 3 2009, 12:32) *
Baranie pomyśl. Spójrz o której linki się ukazały, a o której były potwierdzone transfery. Given jest już uwzględniony, Quaresma nie, a Myhalewskyi nie ma i nie wiem czy będzie bo w FM nie mogę go znaleźć i statystyk z dupy nie wezmę.

Zresztą poczytałbyś ostatnią stronę, byś więcej wiedział.
A na głupie pytania są głupie odpowiedzi.

Po 1. Given niejest uwzględniony, przynajmniej u mnie. Po 2. Moje pytanie głupie niebyło, głupi możesz być Ty, bo wystarczyło napisać Nie i już bym wiedział.  A strzelasz kozaka bo robiłeś patcha...Jeżeli tak Cię to podnieca, to smiało rób z siebie jeszcze wiekszego kiepa, zwal sobie potem gruszkę o ile ją masz, a nastepnie siusiu i do spania.
Becky
GuŁa ..jesteś pewnien że masz wgrane poprawmego update`a bo u mnie Given jest ,a po drugie fakt faktem że troche bezsensowne pytanie o transfery bo chyba logiczne że są aktualne ... chłopaki nie zrobiliby transferów z września 2008 roku xDD ; p
Naimad
QUOTE (seba @ Dec 22 2008, 23:45) *
UPDATE 4
[i] - aktualne transfery

Wstawione o godzinie 17.18, wiec stwierdzam ze Twoje pytanie bylo durne i nalezy Ci sie ban, za brak eydcji - post pod postem i obrazanie uzytkownika forum. A tego calego Myhalawskiego niema nigdzie, skad go wytrzasneli? Fm ma niewatpliwie najwieksza baze pilkarzy, ja gram na ligach z wszystkich krajow i na bazie bardzo duzej i ni patyka go nie ma. Nawet w magicznej wyszukiwarce google.
Zeby nie bylo off-topa - do trybu "Zostan Legenda" - swietnie pasuje utwor "Z podworka na stadion" Meza smile.gif
tomaj
CYTAT(GułA @ Feb 3 2009, 12:53) *
Po 1. Given niejest uwzględniony, przynajmniej u mnie. Po 2. Moje pytanie głupie niebyło, głupi możesz być Ty, bo wystarczyło napisać Nie i już bym wiedział.  A strzelasz kozaka bo robiłeś patcha...Jeżeli tak Cię to podnieca, to smiało rób z siebie jeszcze wiekszego kiepa, zwal sobie potem gruszkę o ile ją masz, a nastepnie siusiu i do spania.

Smarkaczu, dziwisz się, że tu czy na pes.... miałeś bana. Jak piszesz takie farmazony. Stronę przed Twoim postem było kilka wypowiedzi co do transferów i nie raczyłeś nawet tego przeczytać. Given na pewno jest w update 4.
I wcale nie kozacze, ale tacy użytkownicy jak Ty doprowadzają nie tylko mnie do szału. A na następny raz jak będziesz chciał zadać jakieś pytanie, to pomyśl czy ma ono sens.
Za ostatnie zdanie powinienem Cie dosłownie zjebać (przepraszam Admina za to słowo, ale sytuacja tego wymaga). Lecz tego nie zrobię, bo nie chodzę po dobranocce spać i mam więcej rozumu od Ciebie baranie.

Naimad: gdybym wiedział, że Seba chce wstawić Meza to odrazu bym go powstrzymał!!! tongue.gif
m.e.t.h.o.d. man
Nie wiem czy było już pisane, ale wczoraj Arsenal kupił Arshavina. Prosiłbym o uwzględnienie tego transferu. Thx. smile.gif
tomaj
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Feb 3 2009, 13:45) *
Nie wiem czy było już pisane, ale wczoraj Arsenal kupił Arshavina. Prosiłbym o uwzględnienie tego transferu. Thx. smile.gif

Post 1793, 2 strony wczesniej tongue.gif ; więc jest już uwzględniony, tak samo jak transfery z poprzedniej strony oprócz Górnika (narazie) i tego kolesia z BOT'u.
Orange_91
Użytkownik GułA został zbanowany, tym razem na zawsze. Tomaj naprawdę nie ma konieczności abyś odpowiadał na każdy post w tym temacie.
Radzę także się opanować bo ten temat to wielki śmietnik i jeżeli tak dalej będzie wyglądał to zostanie po prostu zamknięty.
__SaNd1__
Bandy w lidze pomieszane sad.gif Jak graelem z Wislom Krakow to mialem bandy frenskjej Ligue 1 da sie to jakos poprawic bede wdzieczny jak ktos mi pomoze poprawic tego bleda ... smile.gif Dzieki smile.gif

m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(tomaj @ Feb 3 2009, 13:56) *
Post 1793, 2 strony wczesniej tongue.gif ; więc jest już uwzględniony, tak samo jak transfery z poprzedniej strony oprócz Górnika (narazie) i tego kolesia z BOT'u.

A to sorka... tongue.gif Ostatnio nie śledziłem postów tongue.gif

CYTAT(__SaNd1__ @ Feb 3 2009, 15:29) *
Bandy w lidze pomieszane sad.gif Jak graelem z Wislom Krakow to mialem bandy frenskjej Ligue 1 da sie to jakos poprawic bede wdzieczny jak ktos mi pomoze poprawic tego bleda ... smile.gif Dzieki smile.gif

Było już baaaardzo dawno pisane... Jeszcze nie ma idealnego sposobu, żeby bandy dobrze działały.
tomaj
CYTAT(__SaNd1__ @ Feb 3 2009, 15:29) *

Powinieneś mieć polskie. Ale z tymi bandami jest jeszcze inna rzecz. Nie da się ich tak idelanie przyporządkować jak to było w poprzednich PES'ach. Spróbuj też podczas gry odłączyć internet. Czasami jest to powodem nie wyświetlania lub złego wyświetlania band.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(19on08 @ Feb 3 2009, 15:49) *
LUDZIE ! ! ! nie miejcie wątów do tomaja...!!! Zrobił super patcha , którego macie za darmo....przeoczył pare transferów ..i co z tego ?świat się zawalił??wy rąk nie macie?zróbcie se sami te transfery , które potrzebujecie a nie macie pretensje do tomaja.... i zaśmiecacie temat.. ! ! ! ! ! ! !

No tym to żeś mnie rozwalił xD

Mam taki dziwny problem... Jak biore sobie BaL, zmieniam sobie drużyny, w miejsce ekstraklasy daje sobie polskie teamy i wybieram polską lige, jako że tu chce zacząć swoją kariere... No i gram ten pierwszy mecz i nadchodzi czas wyboru drużyn... I zgłaszają sie do mnie drużyny totalnie z innej ligi... Wcześniej raczej tego nie miałem... To jest bug czy tak jest? Bo nie wydaje mi sie...

Edit: Już jest wszystko ok. Błąd polegał na tym, że przy wyborze zmiany nie brałem na początku polskiej ligi.

CYTAT(19on08 @ Feb 3 2009, 16:07) *
m.e.t.h.o.d.man czym cie rozwaliłem?przeciez to prawda..

Mam ci przytoczyć twoje wypowiedzi baranie jeden? To ty, jako jeden z nielicznych, najczęściej jęczałeś o transferach, że nie są uwzględnione...
nike
tomaj a w jakim programie w tym 1 czy w 2 mozna robic nowych zawodnikow ?
tomaj
W obu
Kamiloxx
Mam prośbę:Wrzuci mi ktoś folder cv06.img z kitservera i OF na megaupload? Będę wdzięczny!
tomaj
CYTAT(Facemaker @ Feb 3 2009, 19:02) *
Mam prośbę:Wrzuci mi ktoś folder cv06.img z kitservera i OF na megaupload? Będę wdzięczny!

W cv06.img są kitsy tylko dla około 7 drużyn. Reszta jest w GDB.
Kamiloxx
Ale kitsy mam a tam są fejsy;) A OFa nie mam to się przydał by :] Oczywiście ten z Update 4 bo chyba działa jak od razu wrzucę z Update 4 nie? Bardzo proszę: OF z Update 4 i cv06.img
seba
CYTAT(Facemaker @ Feb 3 2009, 19:23) *
Ale kitsy mam a tam są fejsy;) A OFa nie mam to się przydał by :] Oczywiście ten z Update 4 bo chyba działa jak od razu wrzucę z Update 4 nie? Bardzo proszę: OF z Update 4 i cv06.img

Spływaj koleś i nie życzę sobie żadnych twoich wpisów w tym temacie. Mam nadzieję że wyrazilem sie dostatecznie jasno.
Rly?
Dorobicie Nowackiego z Ruchu przy następnym update ?
tomaj
O ile będzie on w składzie Ruchu na nadchodzącą rundę to tak.

P.S. W drugim poście pojawił się mirror do BIG UPDATE na odsiebie.com
Rusek_ZGR
Napoleoni (grał w Widzewie) już niestety nie gra. Odszedł do Levadiakos FC.
PrzemGKM
Witam przed chwila sciagnelem patcha i oczywiscie nie działa poprawnie smile.gif jak wiekszosc, ktore instalowalem...
Problem taki: Nie mam strojów oraz herbów klubów, wszystkie inaczej. Np. Lech ma herb Le Mans...
POMÓŻCIE!!!
NeoNH
no to chyba zle instalujesz ^^
tomaj
Jeżeli folder kitserver wrzucisz do głównego folderu z grą i uruchomisz plik setup.exe oraz folder save do folderu pro evolution soccer 2009 w moich dokumentach, to nie ma bata. Musi działać.
brtek00
Wgralem ten Big update i przez to schrzanily mi sie stadiony strasznie ciemne sa co mam zrobic... HELP!
SS

tomaj
CYTAT(brtek00 @ Feb 4 2009, 21:20) *
Wgralem ten Big update i przez to schrzanily mi sie stadiony strasznie ciemne sa co mam zrobic... HELP!
SS

Po pierwsze to nie wszystkie stadiony, tylko te dodane.
Po drugie masz na pewno w settings.exe masz ustawiony poziom detali na low. Nie wiem czy na mid będzie dobrze, ale jak zrobisz na high będzie wszystko tak jak powinno być.
Naimad
A ja znalazlem drobny blad jesli chodzi o Michala Janote (Fayernoord). Trafilem przypadkiem, bo dopiero zaczalem grac kariere, i staram sie zbudowac sklad w oparciu o polskich mlodych, uzdolnionych pilkarzy, a Michal niewatpliwie do nich nalezy, ale do rzeczy: pilkarz na 100% jest lewonozny, a jego nominalna pozycja jest lewe skrzydlo. W patchu jest prawo nozny smile.gif
PrzemGKM
Tak zrobilem jak piszesz tomaj, jak właczam gre to taki komunikat mi wyskakuje:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono d3dx9_27.dll Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.

Potem gra sie normalnie włacza...i dalej wiecie co jest. smile.gif
Naimad
Jak dla mnie zainstaluj najnowszego directx. Jesli masz odpowiednia karte grafiki to 10, a jak nie to bodajze 9 z literka d
seba
CYTAT(PrzemGKM @ Feb 4 2009, 21:51) *
Tak zrobilem jak piszesz tomaj, jak właczam gre to taki komunikat mi wyskakuje:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono d3dx9_27.dll Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.

Potem gra sie normalnie włacza...i dalej wiecie co jest. smile.gif

Ściągnij brakująca bibliotekę, o którą woła gra np. stąd, następnie wrzuć do C:\WINDOWS\system32. Problem powinien zniknąć.
PrzemGKM
zainstalowalem directx`a i działa jak ta lala!

Puytanko sa polskie stadiony? i jak wgrac przyspiewy?smile.gif
pozdro
seba
CYTAT(PrzemGKM @ Feb 4 2009, 22:18) *
zainstalowalem directx`a i działa jak ta lala!

Puytanko sa polskie stadiony? i jak wgrac przyspiewy?smile.gif
pozdro

Nie ma polskich stadionów. Przyśpiewki są wgrane. Przed zadaniem następnego pytania polecam lekturę 1. i 2. posta w tym temacie, gdzie jest zamieszczony dokładny opis patcha. Lepiej będzie dla ciebie jak się zastosujesz do tej rady - zaoszczędzisz nam nerwów, a sobie zjebki. Pozdrawiam.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.