CYTAT(GułA @ Feb 3 2009, 12:53)

Po 1. Given niejest uwzględniony, przynajmniej u mnie. Po 2. Moje pytanie głupie niebyło, głupi możesz być Ty, bo wystarczyło napisać Nie i już bym wiedział. A strzelasz kozaka bo robiłeś patcha...Jeżeli tak Cię to podnieca, to smiało rób z siebie jeszcze wiekszego kiepa, zwal sobie potem gruszkę o ile ją masz, a nastepnie siusiu i do spania.
Smarkaczu, dziwisz się, że tu czy na pes.... miałeś bana. Jak piszesz takie farmazony. Stronę przed Twoim postem było kilka wypowiedzi co do transferów i nie raczyłeś nawet tego przeczytać. Given na pewno jest w update 4.
I wcale nie kozacze, ale tacy użytkownicy jak Ty doprowadzają nie tylko mnie do szału. A na następny raz jak będziesz chciał zadać jakieś pytanie, to pomyśl czy ma ono sens.
Za ostatnie zdanie powinienem Cie dosłownie zjebać (przepraszam Admina za to słowo, ale sytuacja tego wymaga). Lecz tego nie zrobię, bo nie chodzę po dobranocce spać i mam więcej rozumu od Ciebie baranie.
Naimad: gdybym wiedział, że Seba chce wstawić Meza to odrazu bym go powstrzymał!!!