Kamiloxx
Jan 2 2009, 18:11
ale nie moge znaleść ;/
CYTAT(mariozab7 @ Dec 23 2008, 18:17)

Wrzuciłem patch na rapida
Part1Part2Part3Part4Part5Part6Part7Part8Part9Part10Part11Part12Part13Part14Part15Part16Part17Part18Part19Part20PS. Jeśli autorzy sie zgodzą mógłbym dodać linki na oba serwery na forum allgoals.pl oczywiście info i wszystko co opisanie było by bez zmian
Strona 7, post 129.
Wcale nie szukałeś.
na ktorejs pelnej stronie (10,20,30,40,50) sa linki na odsiebie.com
Kamiloxx
Jan 2 2009, 18:58
wielkie dzięki!
Panowie znalazłem błąd. Przy strojach warty poznań herb poznania jest do góry nogami :/
chyba to juz bylo mowione ;P a jak nie no to brawo za spostrzegawczosc ;P
Właśnie przed chwilą skończyłem pobierać patch (wcześniej nie mogłem bo mało czasu spędzałem przed kompem

) i muszę przyznać że patch przerósł moje oczekiwania! Rewelacyjny patch!
juventino
Jan 2 2009, 21:53
dobra chcialbym miec ekstraklasa patch i wszystkie bajery. co mam zrobic?
instaluje gre, potem patch, update i tyle? czy jeszcze jakis OF, dodatki, jak np. buty, pilki, bandy, twarze? czy juz wszystko jest w tym E patchu?
i sciagnac ten z 2 postu, tak? czy wyszly jakies poprawki? chyba Norbi91 cos poprawil...
Ściągnij wszystkie party, rozpakowujesz i wklejasz zgodnie z instrukcją. W 2 poście masz też update, to go na końcu wklejasz. i jest wszystko OK (powinno być, bo nie wiadomo czemu niektórzy mają problemy). A w tych 14 partach jest wszystko (piłki, scoreboardy, bandy, składy, herby itd)
zdumienie...heh dopiero teraz zauwazylem ze nie mam komentarza w grze. wie ktos co jest grane? w ustawieniach jest wlaczony a nic nie gadaja komentatorzy ;O do tej pory nie zwracalem na to uwagi ale w jednym meczu doping kibicow byl rzadki i tak jakos pomyslalem ze chyba komentarza brakuje ;D ma ktos takie cos tez? czy jestem osamotniony?
juventino
Jan 2 2009, 22:06
czyli nic innego oprocz patcha i update niepotrzebne, tak? jakis OF, czy cos...
ok, dzieki wielkie! szacuneczek:)
OF juz jest z tymi partami.
Co do komentarza. Sprawdź jaką masz jego częstotliwość i głośność. U mnie komentarz chodzi, a dowodem niech będzie to, że niektórzy zauważyli, że na Wilka mówią Murawski.
czestotliwosc normal, glosnosc byla na polowie zwiekszylem na maksa i dalej 0 efektow ;P zdaje mi sie ze od poczatku mam ten problem bo gralem Lechem i nie przypominam sobie sytuacji gdy komentator cos tam gadal Murawski na Wilka czy cos podobnego ;/
Panowie mam pytanko. Jak moge podmienić przyśpiewki?
traf_fic
Jan 2 2009, 22:42
Ma ktos jeszcze problemy z wywalaniem do windowsa w trakcie gry ? Przed uaktualnieniem wywalalo mnie w LM jak gralem z Villareal , w polskiej lidze z Zaglebiem Lubin a teraz znow ten sam problem tylko ze z Lyon-em w LM ... naprawde wielkie brawa za tego patcha bo jest naprawde swietny lecz niestety te bledy ... :/ pozdro
Norbi91
Jan 2 2009, 22:45
CYTAT(Tari @ Jan 2 2009, 22:09)

zdumienie...heh dopiero teraz zauwazylem ze nie mam komentarza w grze. wie ktos co jest grane? w ustawieniach jest wlaczony a nic nie gadaja komentatorzy ;O do tej pory nie zwracalem na to uwagi ale w jednym meczu doping kibicow byl rzadki i tak jakos pomyslalem ze chyba komentarza brakuje ;D ma ktos takie cos tez? czy jestem osamotniony?
Ja mam taka faze, ze mimo iz komentarz jest ustawiony normalnie to czasem komentator odezwie sie tylko na poczatku 2 polowy i tyle go bylo ;D
juventino
Jan 2 2009, 22:53
a jeszcze jedno pytanko mam:) mam nadzieje, ze ostatnie. oprocz patcha jest tez plik dla posiadaczy wersji 1.2
ja mam 1.0, wiem, ze w tej sytuacji ten plik jest mi nie potrzebny, ale chcialbym zapytac, czy te wersje sie czyms roznia?
dzieki:)
sebacz3000
Jan 2 2009, 23:43
Siemka
Czy ktoś wie dlaczego gdy chce zrobić twarz przez scana to te miejsce na zdjęcie jest większe niż wcześniej ?
CYTAT(sebacz3000 @ Jan 2 2009, 23:47)

Siemka
Czy ktoś wie dlaczego gdy chce zrobić twarz przez scana to te miejsce na zdjęcie jest większe niż wcześniej ?
Wejść do kitserver\img\cv06.img odszukać plik Scanned-Faces-Improved_7535 i usunąć
sebacz3000
Jan 3 2009, 00:15
OK wielkie dzięki
biggala2310
Jan 3 2009, 02:08
Domyślam się, że będzie kolejny update więc dam jeszcze kilka rad. Po pierwsze logo Wigan do poprawy, w środku herbu zamiast brązowego jest biały element. Po drugie musi być większy kontrast pomiędzy atakiem a obroną. Niech nie będzie tak, że obrońcy którzy właściwie nie włączają sie do ofensywy mają po 60 ataku, a napastnicy, skrzydłowi i ofensywni pomocnicy mają zdecydowanie więcej ataku niż obrony. Jedyne pocycje na których te atrybuty powinny być zbliżone do boczna obrona i defensywny pomocnik. Po trzecie poprawcie twarze, ja wiem "czasu mało" ale niekiedy piłkarze wyglądają jak UFO. Po czwarte polscy piłkarze dalej są zbyt dobrzy, zwróć uwagę na to, że czołowi zawodnicy naszej ligi po wyjeździe za granicę w najlepszym stopniu grzeją ławkę. Dla przykładu: Dudka w słabym Auxerre, Zakrzewski i Grosicki w przeciętnej lidze szwajcarskiej, Janczyk w CSKA i inne Matusiaki. Tak więc to pokazuję, że polscy piłkarze nie zasługuja nawet na obronę "80", rób OFa proponcjonalnie do reprezentacji. Zobacz jak słaba była na "czystym ofie" i zwróć uwagę na to, ilu ligowców gra w niej pierwsze skrzypce.
brtek00
Jan 3 2009, 08:42
fajnie by bylo jak by zrobili statsy wszystkich pilkarzy jacy sa w patchu z FM 2009 wtedy bylby to najlepszy patch jaki dotad wyszedl te Gamincaccesy sracesy by sie przy nim chowaly i pewnie nie wyszedl by lepszy

Wiem ze dlugo by to zajelo tak pozmieniac statsy wszystkich pilkarzy w grze ale jak juz robic update to pozadny nawet wam w tym moge pomoc

ale serio mowie jak byscie to zrobili to naprawde wszyscy by na tym patchu grali i bylby najlepszy jak moze byc i lepszego by nie bylo
Norbi91
Jan 3 2009, 08:47
CYTAT(brtek00 @ Jan 3 2009, 08:46)

fajnie by bylo jak by zrobili statsy wszystkich pilkarzy jacy sa w patchu z FM 2009 wtedy bylby to najlepszy patch jaki dotad wyszedl te Gamincaccesy sracesy by sie przy nim chowaly i pewnie nie wyszedl by lepszy

Wiem ze dlugo by to zajelo tak pozmieniac statsy wszystkich pilkarzy w grze ale jak juz robic update to pozadny nawet wam w tym moge pomoc

ale serio mowie jak byscie to zrobili to naprawde wszyscy by na tym patchu grali i bylby najlepszy jak moze byc i lepszego by nie bylo

Ściagnij sobie PES_2009_Editor_v1.7 a do tego FM2009_v902_exports_e17 i zrob
robien92
Jan 3 2009, 09:51
na moim Of-e mam staty wszystkich polskich pilkarzy z ekstraklasy(zgodne ze pesstatsdatabase.com) takze ewentualne poprawki mozna by bylo na nim robic przynajmniej ekstraklasa bylaby z glowy.
CYTAT(brtek00 @ Jan 3 2009, 08:46)

Kamiloxx
Jan 3 2009, 10:01
a ja mam jeszcze pytanie o party. Czemu linki na 4shared mają 14 partów a rapidshare 20 partów?
bo ktos rozpakowal zapakowal na nowo i tak mu wyszlo ;D ale dzialaja nie ma sie co martwic

chociaz lepiej sciagac juz chocby z odsiebie.com niz rapida ale twoj wybor

ja zglaszam problem z wlosami Pique...w grze ma braktycznie najjasniejszy mozliwy blond a w rzeczywistosci jest chyba takim srednim brunetem
Ponawiam pytanie. Jak można podmienic przyśpiewki?? Bo chce dac "Do nienawiści! Do tej drużyny!... itd.
Witam. Na poczatku gratuluje tworcom patcha (3 miesiace pracy nie poszlo na marne). Jest pare bledow ale bd wydawane aktualizacje i nie ma o co sie martwic. Gram aktualnie Zostan legenda i gdy gralem z Zaglebiem Lubin w ataku gral Chalbinski i "Mitsanski" ... Czy tego nazwiska nie pisze sie Micanski?
Norbi91
Jan 3 2009, 10:56
CYTAT(KiM_W @ Jan 3 2009, 10:51)

Witam. Na poczatku gratuluje tworcom patcha (3 miesiace pracy nie poszlo na marne). Jest pare bledow ale bd wydawane aktualizacje i nie ma o co sie martwic. Gram aktualnie Zostan legenda i gdy gralem z Zaglebiem Lubin w ataku gral Chalbinski i "Mitsanski" ... Czy tego nazwiska nie pisze sie Micanski?
Juz bylo mowione o Micanskim, a w ogole to nie rozumiem zwrotu "bd". Swietny skrot, ciezko napisac "beda".
Którym przyciskiem wybiera się trzeci komplet strojów px?
Panowie mam wielką prośbę. Możecie mi napisać jakie pliki powinien zawierać folder img po wypakowaniu patcha? Ściągnąłem patcha tydzień temu, wgrałem u siebie i wszystko śmiga. Problem w tym, że chcę go zabrać do kumpla, ale nie pamiętam jakie były pliki w folderze img. Skopiuję kitserver, save, ale nie pamiętam jaki plik z img. Z góry dzięki.
CYTAT(Jim-M @ Jan 3 2009, 13:36)

Panowie mam wielką prośbę. Możecie mi napisać jakie pliki powinien zawierać folder img po wypakowaniu patcha? Ściągnąłem patcha tydzień temu, wgrałem u siebie i wszystko śmiga. Problem w tym, że chcę go zabrać do kumpla, ale nie pamiętam jakie były pliki w folderze img. Skopiuję kitserver, save, ale nie pamiętam jaki plik z img. Z góry dzięki.
tylko pes09title
Dziękuję bardzo Beblas, po prostu pliki zastąpiłem i nie pamiętałem.
traf_fic
Jan 3 2009, 13:43
Nikt juz nie ma problemu z wychodzeniem do windowsa (podczas grania) ?
Kowal_daw
Jan 3 2009, 13:49
ja mam ale to chyba przez mojego Windowsa tak myśle a waszym zdaniem jest to możliwe ??
Wiecie co trochę was nie rozumiem. W pierwszej wersji OF WSZYSTKIE statsy Polaków były z FM 2009 i co? I stwierdziliście, że do dupy. Obecnie statsy są bardzo zbliżone do tych co na 2 stronkach są. W dodatku uwzględniam Wasze uwagi (np. Rocki. Stilić czy Gancarczyk). Dla porównania Wam napisze, że według statsów z FM 09 z oficjalnego update 9.0.2 Stilić ma szybkość 88 w PES, na stronce ze statsami, że 83 i wam było za dużo więc teraz daję 80 lub 79, a jak się nie podoba to se poprawicie.
juventino
Jan 3 2009, 14:57
ponawiam swoje pytanie: czy jest jakas roznica pomiedzy pes ver 1.0, a pes ver 1.2?
i jeszcze jedno: w zwiazku z tym, ze wyjdzie aktualizacja patcha, to pozniej bez problemu zrobie update na tym, ktory jest, czy reinstalka gry?
CYTAT(juventino @ Jan 3 2009, 15:01)

ponawiam swoje pytanie: czy jest jakas roznica pomiedzy pes ver 1.0, a pes ver 1.2?
i jeszcze jedno: w zwiazku z tym, ze wyjdzie aktualizacja patcha, to pozniej bez problemu zrobie update na tym, ktory jest, czy reinstalka gry?
Różnic nie ma jeżeli chodzi o patch, a update bez problemu "zainstalujesz" bez reinstalowania gry.
m.e.t.h.o.d. man
Jan 3 2009, 15:21
CYTAT(juventino @ Jan 3 2009, 15:01)

Jest różnica... Jeżeli masz orginał i grasz przez neta, to jest poprawione łącze pomiędzy graczami. I jakieś tam mało ważne pierdoły.
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Jan 3 2009, 15:25)

Jest różnica... Jeżeli masz orginał i grasz przez neta, to jest poprawione łącze pomiędzy graczami. I jakieś tam mało ważne pierdoły.
Przecież napisałem, że nie ma różnic jeżeli chodzi o EPatch, bo chyba o to chodziło.
juventino
Jan 3 2009, 16:56
mam problem: nie moge przewijac w trakcie powtorek na padzie (dual shock2). kazdy tak ma, czy da sie cos z tym zrobic?
CYTAT(Foley @ Jan 3 2009, 12:29)

Którym przyciskiem wybiera się trzeci komplet strojów px?
Ponawiam, ważne. Pozdro
Nie można jeszcze wybierać 3 kompletu kitsów.
Zrób proszę screena pliku settings.exe z ustawionym sterowaniem.
eduardo_9
Jan 3 2009, 18:01
Da się jakoś ustawić żeby w trakcie meczu było widać wskaźnik zmęczenia? Tak jak jest w czystej wersji PESA

edit: już sobie poradziłem
eduardo_9
Jan 3 2009, 18:35
Jak usunac te biale paski?
mam pytanie : chce zeby miec jak najbardziej realistyczną gre i grałem BaL zagłębiem lubin zajelismy 18 miejsce czyli to jest spadek do 1 ligi a ja podpisałem kontrakt z nastepny rok z nimi i czy jesli w np. Pro Evo editing studio przeniose Zagłębie do 1 ligi to czy to sie zapisze w BaL i czy mi nadal będzie działac jak normalnie tyle ze w innej lidze ?
troche pokręciłem chyba ale da sie zrozumiec.....chyba
aughj1, jest czytelne ale logiczne juz nie

w trybie BaL nie ma takiego czegos jak spadek do slabszej ligi

chyba zrozumialem ze stworzyles tak system lig, zeby kazda kolejna slabsza byla od poprzedniej?

jesli tak to ok, ale nie pomoge bo sam tego nie probowalem
wiem ze niema czegos takiego
nie niezrobiłem tak poprostu w ''myślach'' że skoro byli najsłabsi w tej lidze to niech grają w słabszej czyli 1 lidze
Kowal_daw
Jan 3 2009, 21:13
spytam ponownie czy to wina mojego Windowsa że mi wyskakuje błąd w każdych rozgrywkach po 6-8 meczach ????????????????????
czy instalowales patcha od konami? bo jak nie to to moze byc powodem (mi wywalalo czesto bez powodu bez patcha chociaz nie wiem co on tak naprawde poprawial xD)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.