Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
tomaj
CYTAT(nike @ Feb 2 2009, 10:54) *
jest jakis blad bo ja wchodze w edycja i chce transfer radwanskiego do lecznej zrobic to wywala mnie z gry ;/ nie wiem czy to wina ze mam swoje save ale w boliwi sa osolinski bochenek itd

Od update 4 nie ma Boliwii

CYTAT(KemoT86 @ Feb 2 2009, 10:58) *
Doskonale wiem , że zagrali ok 2-3 meczów wyjazdowych w biało-niebieskich barwach. Ja poprostu patrze na to od fanatycznej strony i razi to w oczyjak widzi się biało-niebieskie barwy. No ale to tylko takie moje odczucia nie krytyka. Ostatnio nawet pokusiłem sie na zmaine scoreboarda i powiem szczerze że mega dobrze wyglada LechTV tongue.gif A zmieniłeś Tomaj może zdanie na temt herbu? Bo widzę , że avek zmieniony biggrin.gif

Niestety nie.

Co do kitsów. Oficjalnie nie może być zgłoszony komplet cały niebieski jako strój wyjazdowy, gdyż pierwszy jest niebiesko-biały. A według regulaminu (taki sam zapis obowiązuje nawet podczas mistrzostw Świata i Europy) drugi komplet nie powinien mieć powtarzających się elementów. To, że Kolejorz gra w całych białych to raczej wynika z praktyczności.
nike
nie wiem ale w jakims teamie sa polscy zawodnicy a wogole musze niestety to powiedziec update 4 nie wypal nie mozna transfery to druzyn 1 ligi robic ;/ z pozostalymi nie ma sie co rownac ;p czekam na 5
tomaj
CYTAT(nike @ Feb 2 2009, 11:26) *
nie wiem ale w jakims teamie sa polscy zawodnicy a wogole musze niestety to powiedziec update 4 nie wypal nie mozna transfery to druzyn 1 ligi robic ;/ z pozostalymi nie ma sie co rownac ;p czekam na 5

Polska mowa być piękny język...
nike
tak polski jezyk byc piekny smile.gif !
R3D D3VIL
Czy ktoś mógłby wrzucić update 4 (z wersja update 4.1) na rapidshara ??Z góry thx.
artysta germanista
CYTAT(R3D D3VIL @ Feb 2 2009, 12:06) *
Czy ktoś mógłby wrzucić update 4 (z wersja update 4.1) na rapidshara ??Z góry thx.

według mnie nie ma takiej potrzeby. Dobry serwer biggrin.gif

Dlaczego nie przesuneliscie Iwanickiego z Motoru do Wisły P.? I jeszcze nie widze Jarzębowskiego w Legii.
tomaj
CYTAT(19(M)50 @ Feb 2 2009, 12:29) *

Dlaczego nie przesuneliscie Iwanickiego z Motoru do Wisły P.? I jeszcze nie widze Jarzębowskiego w Legii.

Iwanickiego nie ma we Wiśle, bo robiąc transfery bardziej narazie skupiliśmy się na Ekstraklasie i drużynach zagranicznych, bo Orange 1. Liga nie ma jakiegoś swojego serwisu gdzie by można znaleźć rzetelne transfery. Nie wspomnę już o stronach klubowych, które w większości przypadków zostawiają wiele do życzenia.
A Jarzębowski jest w Legii już chyba od update 2 lub 3.
19on08
CYTAT(19on08 @ Feb 2 2009, 09:33) *
Tomaj... Smoliński w ŁKS....http://www.legialive.pl/news/29096_Smolinski_dogadany_z_LKS-em.html
Pare błędów da sie wyłapać ale to szczególy...Tomaj i Seba brawo dla was..to jest dla mnie..najlepsze update ze wszystkich;]]]
Ej jak gram kariere i chce ją tu wrzucić tak jak ludzie robią z pes 6 na tym forum ...to jak wejde tam w zakladke pes 6 to mam takie cos blogii kariery a tu tego nie mam i nie wiem gdzie wrzucić kariere:(Czy normalnie jako nowy temat czy jak..?

Pomóżcie mi..
tomaj
CYTAT(19on08 @ Feb 2 2009, 13:15) *
Pomóżcie mi..

Nie zaśmiecaj tematu duperelami.
Wpadłeś może na pomyślałeś aby napisać do admina lub moderatora w tej sprawie?
WKS
CYTAT(19(M)50 @ Feb 2 2009, 12:29) *

A własnie co do Motoru to dlaczego Rafała Króla nie ma powinno byc 2 braci jest tylko Kamil

Krzynówek w Hanover 96
tomaj
Mam pytanie odnośnie Adama Paluchowskiego. Otóż, wyczytałem, że wrócił on do Legii, ale niektóre źródła podają, że został dalej wypożyczony do Odry. Może to ktoś (najlepiej kibic Legii) sprostować?
BombeL1946
Na zgrupowaniu trener Urban cały czas powtarzał, że Paluch zostaje w Legii.
Naimad
W tej chwili zostaje w Legii, bo brak napastnikow, ale wszystko okaze sie po zgrupowaniu w Niemczech - to zalezy czy przyjdzie jakis 3 napastnik. Jesli nie Paluchowski zostaje w Legii smile.gif
tomaj
Ok, to narazie zostawiam go w Legii
artysta germanista
CYTAT(tomaj @ Feb 2 2009, 12:35) *
Iwanickiego nie ma we Wiśle, bo robiąc transfery bardziej narazie skupiliśmy się na Ekstraklasie i drużynach zagranicznych, bo Orange 1. Liga nie ma jakiegoś swojego serwisu gdzie by można znaleźć rzetelne transfery. Nie wspomnę już o stronach klubowych, które w większości przypadków zostawiają wiele do życzenia.
A Jarzębowski jest w Legii już chyba od update 2 lub 3.

http://90minut.pl/transfery.php?id_sezon=7...=2&poziom=2

tu masz transfery (wszystko zgodne z prawdą) rolleyes.gif
Assassin
CYTAT(19(M)50 @ Feb 2 2009, 15:08) *

Zgodne z prawda powiadasz? Nie znam transferow wszystkich klubow, ale moge powiedziec o tych dotyczacych Floty Świnoujście.
O powrocie Bebeto mowilo sie, ale od roku nikt go nie widzial, nikt z nim nie gadal. Zarzad mowi: "nie ma tematu Bebeto". Iskra rozwiazal kontrakt z klubem. Do tego Pietruszka wyjechal na testy do Czech i na 99% odejdzie z Floty.
No i jeszcze pare malych poprawek: Benson juz podpisal kontrakt z Flota, natomiast Khaddy odszedl.
To teraz w takim razie, ile musi byc bledow w calej lidze. Byc moze na wiosne bedzie juz wszystko aktualne na stronie, ale na razie, nie jest, poniewaz pewne informacje dotyczace transferow czesto ciezko uzyskac. Np. na glownej stronie Floty nie ma nic o odejsciu Khaddy'ego czy Iskry, ani o przyjsciu Bensona.
tomaj
CYTAT(19(M)50 @ Feb 2 2009, 15:08) *

CYTAT(Assassin @ Feb 2 2009, 15:17) *
Zgodne z prawda powiadasz? Nie znam transferow wszystkich klubow, ale moge powiedziec o tych dotyczacych Floty Świnoujście.
O powrocie Bebeto mowilo sie, ale od roku nikt go nie widzial, nikt z nim nie gadal. Zarzad mowi: "nie ma tematu Bebeto". Iskra rozwiazal kontrakt z klubem. Do tego Pietruszka wyjechal na testy do Czech i na 99% odejdzie z Floty.
No i jeszcze pare malych poprawek: Benson juz podpisal kontrakt z Flota, natomiast Khaddy odszedl.
To teraz w takim razie, ile musi byc bledow w calej lidze. Byc moze na wiosne bedzie juz wszystko aktualne na stronie, ale na razie, nie jest, poniewaz pewne informacje dotyczace transferow czesto ciezko uzyskac. Np. na glownej stronie Floty nie ma nic o odejsciu Khaddy'ego czy Iskry, ani o przyjsciu Bensona.

I też dlatego nie korzystam ze strony 90minut.pl tongue.gif

Zresztą jest o wiele, wiele więcej tam takich kwiatuszków.
artysta germanista
CYTAT(achmed @ Feb 2 2009, 15:59) *
piotr r zatrzymany !!!!!

co to ma wspólnego z patchem? xD

Mam pytanie: czy da się jakoś wrzucić twarze , które robi sie w edit mode po za wrzuceniem ofa?
widziu
Znalazłem kilka błedów w skłądach druzyn z ekstraklasy:
-Bełchatów - Sanchez
-Górnik- Markovsky ,Rivas
-Jaga-Niedziel, karankiewicz,Everton
-Lech-Wawszczak,Woolkiewicz- nie są w 1 druzynie
-Legia - Smolinski->ŁkS
-ŁKS-Asaad,Gieraga,Mowlik,Mordzakowski,Lesczynski
-Piast-Szczyrba,Ponichtera,Petasz,M.Nowak,(rozalski,Bebenek sa graczami Poloni Bytom),dodajcie Budzicha-3 bramkarz i Grolik-obronca lub defensywny pomocnik
-Polonia-Wolanski,Kral
-Ruch-Wojtasiewicz,Golem,MIoduszewski,dodajcie Mizgajskiego (ŚO lub DP) i Brzozowskiego (P) i MIkolajka(O)
-Śląsk Wrocław- Olszewski
Wisła - Jasik
seba
Osoby, które mialy po ściągnięciu BIG UPDATE i update 4 problem z dokonaniem transferów w druzynach Orange 1.Ligi w trybie edycji gry niech łaskawie ściągną jeszcze raz update4 i zainstalują. Lini zostały poprawione. Następny update będzie w marcu kiedy sytuacja na polskim rynku transferowym stanie sie zupełnie klarowna.
Aurek
Drugi komplet stroi Wisły to cały niebieski wiec bardzo prosze aby to zmienić.
tomaj
CYTAT(widziu @ Feb 2 2009, 16:38) *
Znalazłem kilka błedów w skłądach druzyn z ekstraklasy:
-Bełchatów - Sanchez
-Górnik- Markovsky ,Rivas
-Jaga-Niedziel, karankiewicz,Everton
-Lech-Wawszczak,Woolkiewicz- nie są w 1 druzynie
-Legia - Smolinski->ŁkS
-ŁKS-Asaad,Gieraga,Mowlik,Mordzakowski,Lesczynski
-Piast-Szczyrba,Ponichtera,Petasz,M.Nowak,(rozalski,Bebenek sa graczami Poloni Bytom),dodajcie Budzicha-3 bramkarz i Grolik-obronca lub defensywny pomocnik
-Polonia-Wolanski,Kral
-Ruch-Wojtasiewicz,Golem,MIoduszewski,dodajcie Mizgajskiego (ŚO lub DP) i Brzozowskiego (P) i MIkolajka(O)
-Śląsk Wrocław- Olszewski
Wisła - Jasik

Sanchez poprawiony w nowych linkach. Wawszczak i Wołkiewicz są z drużyny ME i grają w pucharze ligii, a gdyby nie dużo młodych zawodników z drużyn rezerw, to byś nie mógł większością drużyn z Orange 1. Ligi w ML lub BaL grać.
Co do reszty transferów to wpierw podawaj źródło, a potem wymieniaj!

Co do górnika: http://gornikzabrze.pl/index.php?s=5894

Reksio, kibice są z Tobą!
eduardo_9
Wczoraj ściągałem update4. Ten BIG Update trzeba ściągać, aby było już wszystko najlepiej?
achmed
Keane w Totenhamie biggrin.gif troche za szybko ten update wyszedł. Mam porpozycje zeby poprostu go edytowac i wydac za kilka dni smile.gif zrobicie jak zechcecie tongue.gif
tomaj
CYTAT(eduardo_9 @ Feb 2 2009, 17:40) *
Wczoraj ściągałem update4. Ten BIG Update trzeba ściągać, aby było już wszystko najlepiej?

Dla pewności ściągnij sam update 4 jeszcze raz.

CYTAT(achmed @ Feb 2 2009, 17:43) *
Keane w Totenhamie biggrin.gif troche za szybko ten update wyszedł. Mam porpozycje zeby poprostu go edytowac i wydac za kilka dni smile.gif zrobicie jak zechcecie tongue.gif

Kolejny update będzie w marcu.

GułA
Pisałem żebyście uwzględnili Ihora Myhalwskyi'ego w GKSie bo podpisał kontrakt, a coś go niewidać... Given dalej w Newcastle... Coś niezbyt aktualny ten Update4
nike
a co do gornika tomaj widzisz ich tu gdzies na nowym zdjeciu druzyny nie ma ich na zgrupowaniach rozwiazali kontrakty

http://gornikzabrze.pl/obrazki/cms/12782.obrazki.jpg

A kuzera i kozubek w koronie
tomaj
CYTAT(GułA @ Feb 2 2009, 17:56) *
Pisałem żebyście uwzględnili Ihora Myhalwskyi'ego w GKSie bo podpisał kontrakt, a coś go niewidać... Given dalej w Newcastle... Coś niezbyt aktualny ten Update4

Info o Givenie dzisiaj rano się pokazała i w nowym linku jest już uwzględniony ten transfer

GułA
CYTAT(tomaj @ Feb 2 2009, 18:07) *
Info o Givenie dzisiaj rano się pokazała i w nowym linku jest już uwzględniony ten transfer

No ok, a co z Myhalewskyim...?
tomaj
CYTAT(nike @ Feb 2 2009, 18:06) *
a co do gornika tomaj widzisz ich tu gdzies na nowym zdjeciu druzyny nie ma ich na zgrupowaniach rozwiazali kontrakty

http://gornikzabrze.pl/obrazki/cms/12782.obrazki.jpg

A kuzera i kozubek w koronie

Na stronie przy transferach w rubryce "odeszli" nie są uwzględnieni.

CYTAT(GułA @ Feb 2 2009, 18:32) *
No ok, a co z Myhalewskyim...?

Wiesz, wszystkich transferów na raz nie jesteśmy w stanie ogarnąć. Ale wszystkie wasze uwagi bierzemy pod uwagę.

GułA
CYTAT(tomaj @ Feb 2 2009, 18:38) *
Wiesz, wszystkich transferów na raz nie jesteśmy w stanie ogarnąć. Ale wszystkie wasze uwagi bierzemy pod uwagę.

Pisałem o tym transferze tuż po wyjściu update'u nr. 3 bo podpisał bodajże na drugi dzień...
R3D D3VIL

Ponawiam.
mickel
pobrałem update4, wgrałem.. i po dwóch meczach mojej kariery w BAL wyrzuca mnie do windowsa. !! ;/
jest jakiś program aby można było z powrotem grac ?? proszę o pomoc. smile.gif

patch jak już kiedyś pisałem świetny. smile.gif
pozdrooo

KKS !

tomaj
CYTAT(mickel @ Feb 2 2009, 18:55) *
pobrałem update4, wgrałem.. i po dwóch meczach mojej kariery w BAL wyrzuca mnie do windowsa. !! ;/
jest jakiś program aby można było z powrotem grac ?? proszę o pomoc. smile.gif

patch jak już kiedyś pisałem świetny. smile.gif
pozdrooo

KKS !

Kilka stron wcześniej była mowa o fixach do savów, chyba nawet podawałem link.

nike
ale ja nabierzonco czytam info na temat gornika i wiem ze ich juz nie ma smile.gif pozdro
mickel
CYTAT(tomaj @ Feb 2 2009, 18:58) *
Kilka stron wcześniej była mowa o fixach do savów, chyba nawet podawałem link.

ściągnąłem ten program ale gdy naciskam fix it to wyskakuje mi : run-time error '9': subscript out of range.

nie wiem co teraz zrobić...
__SaNd1__
CYTAT(mickel @ Feb 2 2009, 20:11) *
ściągnąłem ten program ale gdy naciskam fix it to wyskakuje mi : run-time error '9': subscript out of range.

nie wiem co teraz zrobić...

moze mi ktos podac link do tego programu bo cos nie moge znalesc teraz sciongam tego swietnego patcha pozdro dla tworcow smile.gif P.S. Dlaczego nie moge sciognanc Update 4.1 - link jest nie aktywny prosze o uploud dzieki biggrin.gif
Assassin
CYTAT(__SaNd1__ @ Feb 2 2009, 19:25) *
moze mi ktos podac link do tego programu bo cos nie moge znalesc teraz sciongam tego swietnego patcha pozdro dla tworcow smile.gif P.S. Dlaczego nie moge sciognanc Update 4.1 - link jest nie aktywny prosze o uploud dzieki biggrin.gif

Z tego co wiem te programy "naprawiajace save'y" psuja je jeszcze bardziej. Niby wszystko jest ok, mozna grac a tu nagle w skladzie 11 bramkarzy Oo. Oficjalny patch 1.2 naprawia blad psucia sie save'ow.
nike
Stefano Napoleoni w Levadiakósie
achmed
Quaresma -> chelsea
Jo -> Everthon
Basinas - Portsmouth
Dacourt - fulham
Charisteas - Bayer Leverkusen
Tyomuszczuk - Bayern
N'zogbia - wigan
tomaj
CYTAT(achmed @ Feb 2 2009, 21:27) *
Quaresma -> chelsea
Jo -> Everthon
Basinas - Portsmouth
Dacourt - fulham
Charisteas - Bayer Leverkusen
Tyomuszczuk - Bayern
N'zogbia - wigan

Część z tego już jest w patchu. Zapomniałeś o Arshavinie, Gasbaronnim i Keanie. W dodatku popełniłeś błąd, bo Tymoszczuk w Bayernie będzie grał dopiero od lata.

Naimad
Arschavin zostaje w Zenicie narazie...

I wiadomosc sprzed sekundy - Komorowski w Legii wink.gif
tomaj
CYTAT(Naimad @ Feb 2 2009, 21:57) *
Arschavin zostaje w Zenicie narazie...

I wiadomosc sprzed sekundy - Komorowski w Legii wink.gif

OD godziny 18:00 polskiego czasu Arszavin jest Kanonierem, oto dowód

patryk89
o Komorowskim nie było jeszcze oficjalnego info.

Co do transferów to troche bez sensu zeby chłopaki robili codziennie update. KAżdy chyba potrafi przetransferować piłkarza do innego zespołu...

www.transfery.info

dobra stronka z transferami.

Pozdro
Becky
A ja mam taki problem ...że niby wszystko pięknie wgrałem a loga mam jakieś dziwne ... wogóle nie ma ekstraklasy ... co jesy tego przyczyną ?

A ja mam taki problem ...że niby wszystko pięknie wgrałem a loga mam jakieś dziwne ... wogóle nie ma ekstraklasy ... co jesy tego przyczyną ?
Becky

Prosze o usunięcie ... mojego ostatniego postu , komputer mi się zawiesił i zaistaniała taka sytuacja jaka jest. Przepraszam.
tomaj
CYTAT(ariados @ Feb 2 2009, 22:13) *

Musiałeś coś niepoprawnie wgrać. Upewnij się, czy folder kitserver z update 4 wkleiłeś do głównego folderu z grą.

Becky
Naimad
A widzisz - nie wiedzialem, myslalem ze jednak nie doszlo do skutku smile.gif Co do transferow, jasne ze nie ma sensu robic update'a co dziennie, ale wypisywac mozna - napewno pomoze chlopakom. Co do Komorowskiego- jutro rano klub wyda oficjalne oswiadczenie
tomaj
CYTAT(Naimad @ Feb 2 2009, 22:20) *
A widzisz - nie wiedzialem, myslalem ze jednak nie doszlo do skutku smile.gif Co do transferow, jasne ze nie ma sensu robic update'a co dziennie, ale wypisywac mozna - napewno pomoze chlopakom. Co do Komorowskiego- jutro rano klub wyda oficjalne oswiadczenie

Następny update będzie dopiero w marcu, po zamknięciu polskiego okna transferowego.
Co do wymieniania i pomocy to różnie z tym bywa. Chociażby wymieniony prędzej Tymoszczuk.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.