Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Tari
moze dlatego ze wiekszosc gra w BaL'a xD i malo osob na to uwage zwrocilo ;P

a tak na powaznie, jak kilka osob ma ten sam problem i zmienianie on/off klasycznych graczy nic nie daje, to cos jest na rzeczy...tylko ze marnie bedzie jak zaraz odpowiesz ze ty takiego problemu nie masz (a pewnie nie masz) bo ciezko cos poprawic jesli nie ma jak tych poprawek w praktyce zastosowac u siebie ;/ eh
jacekz40
A te update to trzeba wszystkie ściagać i instalować czy wystarczy ostatni?
tomaj
CYTAT(Tari @ Feb 11 2009, 22:32) *
moze dlatego ze wiekszosc gra w BaL'a xD i malo osob na to uwage zwrocilo ;P

a tak na powaznie, jak kilka osob ma ten sam problem i zmienianie on/off klasycznych graczy nic nie daje, to cos jest na rzeczy...tylko ze marnie bedzie jak zaraz odpowiesz ze ty takiego problemu nie masz (a pewnie nie masz) bo ciezko cos poprawic jesli nie ma jak tych poprawek w praktyce zastosowac u siebie ;/ eh

Dobrze to ująłeś.

CYTAT(jacekz40 @ Feb 12 2009, 00:15) *
A te update to trzeba wszystkie ściagać i instalować czy wystarczy ostatni?

Zainstaluj najlepiej tylko BIG Update, gdyż jest to połączenie wszystkich czterech updatów.
gierej
CYTAT(R3D D3VIL @ Feb 11 2009, 21:22) *
natomiast w Jagiellonii jeden z piłkarzy nie ma twarzy (dosłownie). Niedługo podrzucę screena.

Kto to taki? ^^
tomaj
Mam prośbę. Z Sebą nie doszliśmy do połowy nawet sezonu w ML bo mamy dużo pracy przy patchu biggrin.gif Proszę więc Was, aby ktoś kto miał problem przy transferach podesłał nam save z aktywnym oknem transferowym.
Dotarliśmy do pewnego artykułu na pewnym angielskim forum, z którego wynika, że jest to albo błąd gry albo zabieg zrobiony specjalnie przez KONAMI. Być może wiemy jak to naprawić, ale potrzebujemy save, aby to sprawdzić.
Jeszcze raz proszę Was w takim razie o podesłanie owego save.
donpierro
CYTAT(tomaj @ Feb 12 2009, 17:10) *
Mam prośbę. Z Sebą nie doszliśmy do połowy nawet sezonu w ML bo mamy dużo pracy przy patchu biggrin.gif Proszę więc Was, aby ktoś kto miał problem przy transferach podesłał nam save z aktywnym oknem transferowym.
Dotarliśmy do pewnego artykułu na pewnym angielskim forum, z którego wynika, że jest to albo błąd gry albo zabieg zrobiony specjalnie przez KONAMI. Być może wiemy jak to naprawić, ale potrzebujemy save, aby to sprawdzić.
Jeszcze raz proszę Was w takim razie o podesłanie owego save.

Szkoda że nie napisałeś wcześniej bo niedawno zacząłem grać od początku kasując stary save. A ja właśnie miałem z tym problem
1908TylkoTwój1922
Seba lub Tomaj : Czy jest możliwosć wgrania EPatcha 2009 na playstation 2 ?? w jaki sposób??Z góry dzięki
d-note
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Feb 12 2009, 18:51) *
Seba lub Tomaj : Czy jest możliwosć wgrania EPatcha 2009 na playstation 2 ?? w jaki sposób??Z góry dzięki

Nie ma takiej możliwości. Ta gra jest na zupełnie innym engine dry.gif
R3D D3VIL
CYTAT(gierej @ Feb 12 2009, 16:01) *
Kto to taki? ^^

Nazywa się Salugin. Oto obiecany screen.

P.S. Salugin nie jest w Jagiellonii, mój błąd, podczas gry w BAL`a Jaga go kupiła.
tomaj
Ok, Salugina już poprawiłem.
Jeszcze raz proszę o save z ML. Nie mamy zbytnio czasu na zajmowanie się własnymi sprawami, patchem i jeszcze "dogrywaniem" ML.
patryk89
Tomaj nie potrzebujesz save aby to sprawdzić. mozesz to sprawdzić w każdej chwili sezeonu. Załaduj w ML eintracht i cska. Wejdz w Negotiations i odszukaj te drużyny i zauważysz że lista piłkarzy na podglądzie jest pełna a gdy klikniesz na drużyne piłkarzy jest mniej ;]
Naimad
QUOTE (patryk89 @ Feb 12 2009, 21:54) *
Tomaj nie potrzebujesz save aby to sprawdzić. mozesz to sprawdzić w każdej chwili sezeonu. Załaduj w ML eintracht i cska. Wejdz w Negotiations i odszukaj te drużyny i zauważysz że lista piłkarzy na podglądzie jest pełna a gdy klikniesz na drużyne piłkarzy jest mniej ;]

Fakt, sprawdzilem... Ale jesli koniecznie potrzebny jest save z okienka, to do jutrzejszego wieczoru powinienem dograc i dopiero bede mogl upnac smile.gif
tomaj
Rzeczywiście, nie potrzeba do tego save, ale i tak go możesz podrzucić Naimad. Zobaczymy co da się zrobić z tymi transferami.

Mam w takim razie inne pytanie. Podejrzewam, że na forum znajdzie się ktoś, nie korzysta z naszego patcha lub używa multikitservera i gra na innych patchach. Mianowicie chodzi mi o to aby ktoś sprawdził czy na innych patchach też występuje ten błąd.
cialo7
A ja tak trochę z innej beczki.

Jaki według was jest najlepszy scoreboard? Sprawdzałem kilka i na razie zostałem przy ESPN Glass, jakoś taki ładny się wydaje i dopracowany. Canal+ 16:9 nie jest rewelacyjny, podobnie La Sexta (zbyt jaskrawy), a RealMadrytTV strasznie na siłę zrobiony moim zdaniem. Sprawdzałem kilka tylko, ale jeśli możecie to chętnie posłucham waszych sugestii.
PS. Można gdzieś przejrzeć te scoreboardy na screenach, żeby nie bawić się w wyłączanie i włączanie pesa?
tomaj
CYTAT(cialo7 @ Feb 12 2009, 23:45) *
A ja tak trochę z innej beczki.

Jaki według was jest najlepszy scoreboard? Sprawdzałem kilka i na razie zostałem przy ESPN Glass, jakoś taki ładny się wydaje i dopracowany. Canal+ 16:9 nie jest rewelacyjny, podobnie La Sexta (zbyt jaskrawy), a RealMadrytTV strasznie na siłę zrobiony moim zdaniem. Sprawdzałem kilka tylko, ale jeśli możecie to chętnie posłucham waszych sugestii.
PS. Można gdzieś przejrzeć te scoreboardy na screenach, żeby nie bawić się w wyłączanie i włączanie pesa?

Nie musisz co chwila uruchamiać PES. Wystarczy, że między meczami zminimalizujesz gra i zmienisz score.
Swoją drogą to ciekawy temat podrzuciłeś.
Mi osobiście podoba się najbardziej score LechTV ( tongue.gif ), Setanta i EkstraklasaTV autorstwa Seby.
Assassin
CYTAT(tomaj @ Feb 12 2009, 22:35) *
Rzeczywiście, nie potrzeba do tego save, ale i tak go możesz podrzucić Naimad. Zobaczymy co da się zrobić z tymi transferami.

Mam w takim razie inne pytanie. Podejrzewam, że na forum znajdzie się ktoś, nie korzysta z naszego patcha lub używa multikitservera i gra na innych patchach. Mianowicie chodzi mi o to aby ktoś sprawdził czy na innych patchach też występuje ten błąd.

Ja gram na GA i nie ma takiego problemu. Sprawdzilem wszystkie druzyny. Classic players mam wylaczonych jakby co;P
WKS
Byc moze Odra Opole opusci pierwsza lige http://sport.onet.pl/0,1248759,1915899,wiadomosc.html za co podmienicie jak by co ?
robak76
zna ktos moze wszystkie numery odpowiadajace za stadion signal iduna park ( ten borussi dortmund w patchu ).
robak76
to moze ktos wie przynajmniej za jaki on stadion jest?
balodi2
Mam taki sam problem jak kolega który niedawno pisał o tym co ja. instaluje kitserver i nie działa mi PES.Wychodzi mi z gry i pisze wyślij raport o błędach a jak odinstaluje to działa mnie wszystko> :] Jemu nie odpisaliście więc proszę pomózcie mi. Jeszcze wczoraj wszystko mi działało wyłączyłem kompa i na drugi dzień nie działało :?
ShockER
A kolega wyżej słyszał o czymś takim, jak przecinek i kropka? Sorry, ale tego nie da się przeczytać..
gierej
CYTAT(balodi2 @ Feb 13 2009, 13:28) *
Mam taki sam problem jak kolega który niedawno pisał o tym co ja. instaluje kitserver i nie działa mi PES.Wychodzi mi z gry i pisze wyślij raport o błędach a jak odinstaluje to działa mnie wszystko> :] Jemu nie odpisaliście więc proszę pomózcie mi. Jeszcze wczoraj wszystko mi działało wyłączyłem kompa i na drugi dzień nie działało :?

Pewnie masz pirackiego Pesa. Ja proponuje reinstall całego PESa i na czysto zainstalować patcha.
achmed
co do scoreboardow to najbardziej mi sie podoba Canal+ ten drugi oznaczony ''1'' . Oczywiscie nie sprawdzilem wszystkich . Ale C+ ma logo w lewym gornym rogu ekranu smile.gif
Naimad
Zapodaje obiecanego save'a z poczatku okienka w ML
http://wyslijto.pl/plik/uohs16800a
Graczyk
Mam pytanie. Jeśli zmienie cos w druzynach sparnigowych czyli babilonia, adidas team i tej trzeciej to w karierze i BaL tez oni sie zmienią? czy to są tylko odwzorowane żebym se nimi pograł? czekam na odpowiedź.
tomaj
Są to drużyny nie do ruszenia i są odwzorowaniami tych z BaL.

Co do tych "niewidocznych" piłkarzy w negotiations. Nie jest to wina patcha! Nawet na oryginalnej wersji tak będzie. U nas w patchu może być tylko więcej takich przypadków bo mamy sporo zawodników dodanych. W innych patchach, nawet w GA, te ubytki też są. Cały czas działamy nad rozwiązaniem tego problemu. Udało nam się narazie odblokować część zawodników, ale jeszcze nie wszystkich.

Co do Odry Opole, to narazie są tylko spekulacje. Chociaż mowa jest też o innych drużynach, które mogą się wycofać. Ale w razie czego to w kolejce Gawin, Kotwica i Kolejarz.
skotar(L)
w Realu nie ma Savioli, a wydaje mi sie ze nie odszedl w tym okienku.
Tai-Sho
Taka mała uwaga do stroju Korony.
Ten z tej rundy był tylko tymczasowym rozwiązaniem, a od tej rundy stroje wyglądają tak:
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20194/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20193/
tomaj
CYTAT(Tai-Sho @ Feb 14 2009, 11:08) *
Taka mała uwaga do stroju Korony.
Ten z tej rundy był tylko tymczasowym rozwiązaniem, a od tej rundy stroje wyglądają tak:
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20194/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20193/

Może zamiast dawać zdjęcia nowego stroju domowego, ktoś pokusiłby się o jego zrobienie?

Co do Savioli to tak z rozpędu go z realu usunąłem. Oczywiście poprawię to.
mrowa196
Mam delikatny problem z Numancią, ponieważ gdy chce z nimi zagrać mecz, albo chociaż wejdę w ich edycje, to od razu tak się tnie komputer, ze nie idzie gry wyłączyć. Może to nie problem patcha, ale sprawdźcie to proszę bo będę musiał opuścić mecz teraz, a walczę o króla strzelców w BAL.
tomaj
CYTAT(mrowa196 @ Feb 14 2009, 11:25) *
Mam delikatny problem z Numancią, ponieważ gdy chce z nimi zagrać mecz, albo chociaż wejdę w ich edycje, to od razu tak się tnie komputer, ze nie idzie gry wyłączyć. Może to nie problem patcha, ale sprawdźcie to proszę bo będę musiał opuścić mecz teraz, a walczę o króla strzelców w BAL.

Rozumiem, że się to dzieje też jak wejdziesz w edycje to też się tnie? Dodawałeś jakieś twarze?
Ja właśnie u siebie sprawdzałem i jest OK.
mrowa196
Nie nic nie dodawałem. Ale to jest chyba wina jednego zawodnika zaraz zobaczę jego nazwisko.

@EDIT: D. Rodriguez
tomaj
CYTAT(mrowa196 @ Feb 14 2009, 11:42) *
Nie nic nie dodawałem. Ale to jest chyba wina jednego zawodnika zaraz zobaczę jego nazwisko.

@EDIT: D. Rodriguez

U mnie jest wszystko OK.
mrowa196
Wgrałem jeszcze raz ofa i teraz jest OK.
Tai-Sho
Które pliki odpowiadają za stadiony? Bo wgrałem wszystko, a mój komputer ciągnie na low i dlatego mam czarną murawę, więc chce to usunąć tylko nie wiem, które to pliki. Z góry dzięki
kml
pragne jeszcze zglosic 2 bledy ktore wystepuja u mnie: biala murawa w powtorkach i wogole jakies bugi na old trafford, brak zawodnika: Jakuba Kaszuby w Cracovii Kraków
patryk89
ta biała murawa to poprostu słońce ... zauważ że grając w deszczu takie coś sie nei dzieje smile.gif
Piter123
@Tai

Wywal wszystkie pliki z kitservera z folderu cv09.img co się nazywają stadiums_XXX.bin
Graczyk
CYTAT(tomaj @ Feb 14 2009, 11:17) *
Może zamiast dawać zdjęcia nowego stroju domowego, ktoś pokusiłby się o jego zrobienie?

Co do Savioli to tak z rozpędu go z realu usunąłem. Oczywiście poprawię to.

Sawiolaprzeszedł do Man City (tak mi sie wydaje )
EvilIslands
w najnowszym update wasilewski jest blondynem biggrin.gif . pozdro
skotar(L)
zle Ci sie wydaje

A w Realu nie ma jeszcze Parejro czy jakos tak smile.gif

CYTAT(Graczyk @ Feb 14 2009, 22:59) *
zaza
Hmn.. czy mógłbym prosić o link do patcha Ekstraklasy, bo nie chce mi się szukać ;/
tomaj
CYTAT(zaza @ Feb 15 2009, 12:15) *
Hmn.. czy mógłbym prosić o link do patcha Ekstraklasy, bo nie chce mi się szukać ;/

Mniejsza o Twoje lenistwo i niepełnosprytność. Zapewne znalazłeś temat i przeczytałeś pierwszy post. Patrzysz nie ma tam linków i myślisz (choć w to wątpię): napisze post niech wrzucą, przecież jestem zbyt leniwy na przeglądnięcie tego forum. A tym czasem w drugim poście masz linki. A gdyby to był temat poświęcony tylko omówieniu dopiero powstającego patcha? to też byś prosił o link bo Ci się nie chce czytać?
WKS
CYTAT(Graczyk @ Feb 14 2009, 22:59) *

Saviola przeszdł do Portsmuch biggrin.gif
tomaj
Właśnie, że nie sad.gif
DOWÓD 1
DOWÓD 2
Qcu
Mam problem, otóż grałem sobie kariere 40 tydzień wygrałem puchar i po wygranym meczu wyświetliło się logo Konami Cup, chcę włączyć następny mecz i tu wychodzi z gry ;(. Próbowałem jeszcze zagrać ligę mistrzów to jest ustawione na grę paroma zawodnikami, a jak chcę to zmienić to też wychodzi z gry. Myślicie, że to przez patche, jeśli tak to jak temu zaradzić,

pozdrawiam .
nike
http://pl.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola pisze od 2007 roku zawodnik realu madryt
mickel
CYTAT(nike @ Feb 15 2009, 18:18) *
http://pl.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola pisze od 2007 roku zawodnik realu madryt

jest napisane.
szmina
Witam. Panowie mam problem z przyspiewkami. Mam nie prawidlowe przyspiewki grajac Lechem Poznan. W grze niestety bawilem sie ustawieniami "Chants". Jak moge wrocic do domyslnych ustawien Ekstraklasa Patch, tak by grajac Lechem uslyszec "Lechowskie" przyspiewki smile.gif
Czytalem o "relinku" przyspiewek, ale szczerze to i tak nie wiem od czego zaczac. Pomozecie? smile.gif
patryk89
z Saviolą nic nie wiadomo bo w Realu też nie występuje ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.