Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
gryzek16
Mam mały problem gdy gram w Bal w polskiej lidze co chwile zrzuca mi gre do pulpitu próbowałem w innych ligach i tak sie nie dzieje. Czy ma ktos taki problem?? Jak to naprawic??
zomek
zarzuciłby ktoś plik pes09tittle , ale nie z patcha tylko z czystej wersji pesa
Krysstek
Moze i maloznaczacy problem ale ciagle mam dwie te same bandy reklamowe KONAMI i Ekstraklasa czym to moze byc spowodowane ??
seba
CYTAT(Krysstek @ Jan 9 2009, 14:34) *
Moze i maloznaczacy problem ale ciagle mam dwie te same bandy reklamowe KONAMI i Ekstraklasa czym to moze byc spowodowane ??

Niektórym bandy działaja poprawnie tylko wtedy, gdy połączenie z Internetem jest wyłączone. Tak samo było w pes 2008.
jancker
dodacie do składu Arki takich zawodników jak Kuć , Wilczyński , Budziński , Czoska i Bułka???
tomaj
CYTAT(jancker @ Jan 9 2009, 14:53) *
dodacie do składu Arki takich zawodników jak Kuć , Wilczyński , Budziński , Czoska i Bułka???

Zobaczymy.
kongo93
ja mam jedno pytanie czemu gargula jest lewonozny
UnRA
coś takiego znalazłem. Nie wiem czy to jest też na innych koszulkach, ale na tej tak

Wy widzicie w ogóle jakiś obrazek??
achmed
Gargułe se zmień w edit. Ludzie czepiacie sie pierdół jak malutki napis sponsora na koszulce albo jacys cieniasy ktorzy przyszli do arki . Po co wam to jest pozatym 5 zawodnikow to se chyba stworzyc mozecie !! cieszcie sie ze ten patch wam chodzi !
achmed
z szacunkiem dla tworzących ale zamiast zajmować się takimi pierdołami jak te sponsorzy na koszulka moglibyście pomyśleć o komentarzu polskim tongue.gif

P.S pewnie tomaj mnie zrypie ale coż.....
313
Witam! Mam pytanie: jak można zamienić emblematy klubów ekstraklasy z waszego patcha? Przez GGS otworzyłem unnamedy 5 i 6 w cv0a.img i tam przeciągnąłem nowy emblem w miejsce istniejącego, i jak otwieram plik to tam jest taki jaki wrzuciłem, ale w grze nie widać żadnych zmian - ciągle jest poprzedni smile.gif To samo próbowałem z flagami, ale tam się program zwieszał na samą myśl o przeciągnięciu flag wink.gif Na którejś z pierwszych stron tematu chyba Norbi91 miał też jakieś zapytanie z podmianą flag ale z tego co pamiętam nie było na niego odpowiedzi na forum.
jestin
Brakuje Diego Milito z Genoa
tomaj
achmed: skoro chcesz to proszę bardzo: "rypie Cie"

CYTAT(313 @ Jan 9 2009, 17:20) *
Witam! Mam pytanie: jak można zamienić emblematy klubów ekstraklasy z waszego patcha? Przez GGS otworzyłem unnamedy 5 i 6 w cv0a.img i tam przeciągnąłem nowy emblem w miejsce istniejącego, i jak otwieram plik to tam jest taki jaki wrzuciłem, ale w grze nie widać żadnych zmian - ciągle jest poprzedni smile.gif To samo próbowałem z flagami, ale tam się program zwieszał na samą myśl o przeciągnięciu flag wink.gif Na którejś z pierwszych stron tematu chyba Norbi91 miał też jakieś zapytanie z podmianą flag ale z tego co pamiętam nie było na niego odpowiedzi na forum.

A sprawdziłeś czy wrzycone przez Ciebie loga są zindeksowane i czy mają odpowiednią wielkość?

CYTAT(jestin @ Jan 9 2009, 17:32) *
Brakuje Diego Milito z Genoa

Już dodaje.
achmed
CYTAT(tomaj @ Jan 9 2009, 17:35) *
achmed: skoro chcesz to proszę bardzo: "rypie Cie"

A sprawdziłeś czy wrzycone przez Ciebie loga są zindeksowane i czy mają odpowiednią wielkość?

Już dodaje.

to bylo do przewidzenia . Dobra popraw w koszulkach ślaska wrocław to że sponsor energia pro jest lekko podwinięty w spodenki biggrin.gif
Norbi91
CYTAT(313 @ Jan 9 2009, 17:20) *

Jaka masz wersje gry? Bo w 1.2 loga zmiania sie w cv0f.img
matiz
Ponawiam prośbę o poprawę twarzy Widzewa... W PESie 2008 były super, przecież mozna zeskanowaćbiggrin.gif
tomaj
CYTAT(matiz @ Jan 9 2009, 17:52) *
Ponawiam prośbę o poprawę twarzy Widzewa... W PESie 2008 były super, przecież mozna zeskanowaćbiggrin.gif

No to zeskanuj.
matiz
Problem w tym że nie mam już tamtego PESa. Jak ktoś ma to miałbym prośbe o wycięcie tych twarzy biggrin.gif z góry dzięki
CYTAT(tomaj @ Jan 9 2009, 17:55) *
No to zeskanuj.
313
CYTAT(tomaj @ Jan 9 2009, 17:35) *

Sprawdziłem, ale pewności że jest 100% dobrze nie mam więc spróbowałem zrobić to samo zamieniając emblematy już tam będące (więc i działające, bo w grze je widać) i też nic. Zresztą jeśli z moimi jest coś nie tak to chyba powinno nie być widać herbu wcale, a nie ciągle jest ten który próbuję podmienić?

CYTAT(Norbi91 @ Jan 9 2009, 17:42) *
Jaka masz wersje gry? Bo w 1.2 loga zmiania sie w cv0f.img

Mam 1.0
pffy
Czesc, moglby ktos wyciagnac przyspiewki Lecha z tego patcha i wrzucic je na jakis serwer ? Gram wlasnie Lechem na GA patchu 2.5 + chanty gigimarulli i mam lipe, bo lech jest wstawiony za jakas francuska druzyne (z tego co slysze z chantow tongue.gif, napewno nie spiewaja po polsku). Sam nie mam Ekstraklasa patcha wiec zwracam sie z prosba do Was smile.gif

EDIT: JUZ NIE TRZEBA, ZNALAZLEM
kongo93
co do tego garguly to stracilem cierpliwosc do zmieniania go bo w patchach do 8 i teraz i updatach zawsze gdy to sciagam musze zmieniac od nowa wiec chcialem sie dowiedziec czy jest jakis powud dlaczego zawsze tak jest i zeby w nastepnym update bylo dobrze
tomaj
CYTAT(jancker @ Jan 9 2009, 14:53) *

Jak dasz jakiegoś linka z zdjęciami twarzy tych zawodników to ich dodam. Przydałyby się ewentualnie ich numery.
Budzińskiego już mam.
jancker
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9804 - Wojciech Wilczyński nr. 26 obrońca

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9803 - Paweł Czoska nr. 8 Pomocnik

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9802 - Krzysztof Bułka nr. 19 Napastnik

przosze smile.gif
Punizares
Po przegladnieciu tego patcha jedyne co mi sie podoba to przyspiewki, nazwiska nad zawodnikami sa nie potrzebne, graficznie jakos niedopieszczony ten patch albo moja karta graficzna jest do dupy. Patch jest nie do konca dopracowany pod wzgledem zawodnikow, niektore statystyki sa dziwne i czesc pilkarzy w grze wyglada inaczej niz w rzeczywistosci. Jest jakas recepta na usuniecie nazwisk nad zawodnikami???
seba
CYTAT(Punizares @ Jan 9 2009, 21:55) *
Po przegladnieciu tego patcha jedyne co mi sie podoba to przyspiewki, nazwiska nad zawodnikami sa nie potrzebne, graficznie jakos niedopieszczony ten patch albo moja karta graficzna jest do dupy. Patch jest nie do konca dopracowany pod wzgledem zawodnikow, niektore statystyki sa dziwne i czesc pilkarzy w grze wyglada inaczej niz w rzeczywistosci. Jest jakas recepta na usuniecie nazwisk nad zawodnikami???

Twoja karta graficzna jest na 100% do dupy, twoja znajomosc PESa jest tez prawdopodobnie do dupy. Nie ma szans na usunięcie nazwisk nad zawodnikami - pozostaje ci tylko błyskawiczna deinstalacja patcha. Pozdrawiam.
Rly?
Gratulacje .

Wspaniale stworzony Metalist Charków ! Tylko 2 zawodników ma przyśpieszenie powyżej 50 .

Do poprawki
Punizares
CYTAT(seba @ Jan 9 2009, 22:06) *
Twoja karta graficzna jest na 100% do dupy, twoja znajomosc PESa jest tez prawdopodobnie do dupy. Nie ma szans na usunięcie nazwisk nad zawodnikami - pozostaje ci tylko błyskawiczna deinstalacja patcha. Pozdrawiam.

Znam Pesa od kiedy powstal. Mozna nazwiska przeprawic w numerki nad zawodnikami, jak to zawsze bywało w grze bo nazwiska zawodnikow mamy umieszczone tradycyjnie w dolnych rogach ekranu. Po co mam deinstalowac patcha jezeli mam zamiar na nim pograc wink.gif
achmed
zauważyłem ze nie ma podanych pasków ze zmęczeniem zawodnika ;/ moglibyście tak zrobić zeby byly widoczne bo nie wiem ile zawodnik ma sily podczas meczu
tomaj
CYTAT(achmed @ Jan 9 2009, 22:26) *
zauważyłem ze nie ma podanych pasków ze zmęczeniem zawodnika ;/ moglibyście tak zrobić zeby byly widoczne bo nie wiem ile zawodnik ma sily podczas meczu

A może podczas gry włączyłbyś sobie pause i w menu wybrał ustawienia odpowiedzialne za obtaz i tam masz on screen coś tam i tam są te wszystkie opcje do ustawienia. Ludzie, trochę myślenia i czytania (nie tylko forum ale też tego co na ekranie monitorów się wyświetla) nikomu nie zaszkodziło.
seba
CYTAT(Punizares @ Jan 9 2009, 22:22) *
Znam Pesa od kiedy powstal. Mozna nazwiska przeprawic w numerki nad zawodnikami, jak to zawsze bywało w grze bo nazwiska zawodnikow mamy umieszczone tradycyjnie w dolnych rogach ekranu. Po co mam deinstalowac patcha jezeli mam zamiar na nim pograc wink.gif

Jeśli znasz PESa od kiedy powstał i nie wiesz jak zmienić nazwiska nad zawodnikami na numery, to idż pograj w bierki.
seba
CYTAT(Rly? @ Jan 9 2009, 22:22) *
Gratulacje .

Wspaniale stworzony Metalist Charków ! Tylko 2 zawodników ma przyśpieszenie powyżej 50 .

Do poprawki

Gratulacje, wygrałeś krem do golenia!
Wszyscy gracze Metalistu w naszym zamyśłe mieli miec przyspiesznei poniżej 30. Poprawimy niezwłocznie i zapraszamy do drugiego etapu konkursu: - Sprawdź Irak pod kątem agresywności, a następnie Front Wyzwolenia Mozambiku pod względem mentalności.
Powodzenia.
kwasik1985

jak zaczniesz gre wejdz w opcje system settings pozniej controller seting pozniej cursor settings i cursor name ustw na NO i nie bedzie nazw a jak masz Player name to sa
kwasik1985
CYTAT(tomaj @ Jan 8 2009, 21:18) *
kurde, nie pamiętam jak to się nazywa, tam gdzie wybierasz taktykę masz między innymi opcję edit, jak ją wybierzesz to możesz danego zawodnika w dowolnym miejscu na boisku ustawić. Jeżeli wejdziesz w to edit to wciśnij bodajże "w" i Ci się opcja zmieni na atack lub defence i tam strzałki dodajesz.

tomaj doszedlem do tego smile.gif
ja wejdziemy w formacje i edit rto wciskamy klawisz speeda czyli RB przechodzi na inna zakladke i tam sa te strzalki
dzieki za pomoc bez niej bym nie trafil tam smile.gif
luquee

Zrob lepszego jak ci sie nie podoba ignorancie. A tak w ogolr to proponuje przejsc na fifke bo znajomosc PESa to u ciebie niestety zadna skoro tak prostej czynnosci nie potrafisz wykonac i tylko zasmiecasz forum swoimi "problemami". Poczytaj troche to zobaczysz z jakimi powaznymi klopotami ludzie nie daja sobie rady. mimo to pozdr biggrin.gif
mateuszxr1
Hej! Patch swietny! Mam prosbe do Tomaja! Moglbys wykonac logo http://pawelp1984.wrzuta.pl/obraz/dRWNTO0V6H/herb_klubu_ckw z takim katem jak w patchu zastepujc logo Hammarby IF lub napisal jak mozna to zrobic. Z gory dzieki!
tomaj
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 10 2009, 09:19) *
Hej! Patch swietny! Mam prosbe do Tomaja! Moglbys wykonac logo http://pawelp1984.wrzuta.pl/obraz/dRWNTO0V6H/herb_klubu_ckw z takim katem jak w patchu zastepujc logo Hammarby IF lub napisal jak mozna to zrobic. Z gory dzieki!

Ja herbów nie robiłem, tylko Seba. A możesz je zrobić w Photoshopie.
Nalep
Co oznacza skrót pozycji SMF?
tomaj
CYTAT(Nalep @ Jan 10 2009, 12:36) *
Co oznacza skrót pozycji SMF?

Side midfielder czyki boczny pomocnik
Zew123
W drugim sezonie w ML wywala błąd. Na szczęscie mialem kopie save wiec je podmienilem zagralem drugi mecz i znowu bład. Wywala do windowsa i pisze bład aplikacji pes2009. Wydaje mi sie ze to wina patcha gdyz wczesniej gralem ML bez tego patchu i takieg problemu nie bylo.
Edit. wywala nawet jak chce grac lige sobie jakimkolwiek klubem.
mati_910
możecie wykonać aktualne stroje Lechii? Bo te co w patchu są niskiej jakości i bez kilku sponsorów np. RED BOX SOCCER na ramieniu. Z góry dzięki smile.gif
.alien
ktory plik odpowiada za intro ??

bo mam wgrany ga patch i ep patch i podczas grania na ga mam intro ep , i chce je wywalic
Punizares
Ten patch ma blad, w drugim sezonie ML wywala mnie do windowsa sad.gif.
tomaj
Może byście opisali dokładniej okoliczności w jakich was wywala?
A za intro odpowiada plik pess09title
Punizares

Przed drugim meczem w ML a dokladniej przy jego wgrywaniu, pojawiaja sie sklady i chwile sie naladuje i pojawia sie czarne okienko, a nastepnie moj pulpit windowsa :/.

Zew123
Okolicznosći? No wiec gram sobie wchodze ustawic sklad i wywala blad. Pojawia sie bład, ze aplikacja Pro Evolution Soccer 2009 cos tam cos tam w kazdym razie jest te okienko przy ktorym jest do wyboru m.in opcja nie wysylaj. Gdy to kilkne wywala do winda. I od tej pory tego save nie mozna wczytac bo dzieje sie dokladnie to samo.
tomaj
CYTAT(Punizares @ Jan 10 2009, 15:57) *
Przed drugim meczem w ML a dokladniej przy jego wgrywaniu, pojawiaja sie sklady i chwile sie naladuje i pojawia sie czarne okienko, a nastepnie moj pulpit windowsa :/.

CYTAT(Zew123 @ Jan 10 2009, 16:00) *
Okolicznosći? No wiec gram sobie wchodze ustawic sklad i wywala blad. Pojawia sie bład, ze aplikacja Pro Evolution Soccer 2009 cos tam cos tam w kazdym razie jest te okienko przy ktorym jest do wyboru m.in opcja nie wysylaj. Gdy to kilkne wywala do winda. I od tej pory tego save nie mozna wczytac bo dzieje sie dokladnie to samo.

To, że wyskakuje Wam okienko z błędem to skutek. Mi bardziej chodziło o to przeciwko komu gracie. Jak możecie do podeślijcie swoje savy to sam sprawdzę, bo mi się jeszcze nigdy coś tagiego nie przytrafiło.

CYTAT(barcafan85 @ Jan 10 2009, 16:05) *
Proszę klinki...

Chyba fora pomyliłeś. Powinieneś chociaż to opisać, nie zapominaj, że to forum mogą przeglądać też małoletni gracze PES.
Marcin28J
Nie wiem czym to jest spowodowane sad.gif Gdy włączam grę ekran jest czarny i w rogu są gwiazdki (mrugają, migają itp.). Czekałem ok. 15 min. i nic sad.gif Wszystko z
kopiowałem. Stronę 1, czy 2 wcześniej też miałem problem ale tomaj pomógł wink.gif Thx z góry biggrin.gif
tomaj
CYTAT(Marcin28J @ Jan 10 2009, 16:26) *
Nie wiem czym to jest spowodowane sad.gif Gdy włączam grę ekran jest czarny i w rogu są gwiazdki (mrugają, migają itp.). Czekałem ok. 15 min. i nic sad.gif Wszystko z
kopiowałem. Stronę 1, czy 2 wcześniej też miałem problem ale tomaj pomógł wink.gif Thx z góry biggrin.gif

A ukazuje się Tobie plansza z napisem Ekstraklasa Patch i czy naciskałeś przy tym jakieś przyciski?
Marcin28J
Nie nic nie wyskakuje, ale też niczego nie przyciskałem
zomek
zarzuciłby ktoś stroje Sportingu Lizbona bo potrzebuje ;/
Wszystkie jakie tam maja smile.gif

Znaczy chodzi mi o to ze gram na jednym patchu i na koszulkach nie maja sponsora to dobrze czy nie?? Bo nie wiem jak w tym sezonie z ich strojami, a jak maja to bardzo prosze o jakis upload to sobie sciagne prawidlowe smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.