CYTAT(mati_910 @ Dec 23 2008, 21:47)

moze ktos upnąc ten cv0f.img? bo na serwerze z patchem juz zostal usuniety. z gory dzieki za szybką wstawke bo jeszcze chcialbym sobie dzis pocykac ; )
Z tego co widze na serwerze i w 2 poście to ten link jest nadal aktywny, więc odsyłam do 2 posta.
mati_910
Dec 23 2008, 21:50
przepraszam. wszystko juz dziala. widocznie cos chwilowo sie 'skisilo' - zaraz testuje patcha : )
Wpier spróbuj teraz. Jak przez chwile wydawało się, że nie da się grać na tym patchu pod 1.2 i zostało to usunięte, ale że problem został rozwiązany to link został przywrócony i w 100% działa.
brudijr
Dec 23 2008, 21:54
Panowie świetny patch, od urodzenie jestem fanem Lecha, przyśpiewki są świetne, wogóle wszystko piekne (aż się wzruszyłem

)
Tylko jak miałem przełączanie zawodnika na "q", to teraz wogóle mi się nie przełącza, co jest?
ps. tomaj, moge użyć twojego avatara do mojego? pls
kris15j
Dec 23 2008, 21:57
STATY DLA POLAKÓW PRZESADZONE:
BROŻEK acc 91 top speed 91 jest szybszy od Robbena to jest delikatny błąd
Nie, bo zadajesz pytanie na które stronę wcześniej jest już odpowiedź

A podobnego avatara powinieneś znaleźć bez problemu.
brudijr
Dec 23 2008, 21:58
gadacie, nie podoba się, odpalać fife i przepisywać staty
brudijr
Dec 23 2008, 21:59
Ok to poszperam

CYTAT(tomaj @ Dec 23 2008, 22:01)

Nie, bo zadajesz pytanie na które stronę wcześniej jest już odpowiedź
A podobnego avatara powinieneś znaleźć bez problemu.
FS360KICKFLIP
Dec 23 2008, 22:04
pytalem sie jaka jest muza nie po to aby ktos mi powiedzial , jaki wybitny inteligent ze wsi , zebym sciagnal i sam zobaczyl , tylko moze kto ma juz i moze mi screena zrobic lub ewentualnie napisać
mic_TS
Dec 23 2008, 22:05
Przerobilem troche pierwszy stroj bramkarski Wisly na zolto-czarny z czerwonymi wstawkami i czerwonymi numerami(sporo odbiega od rzeczywistosci, w dodatku robilem go z koszulek zawodnikow). Oraz zmienilem drugi stroj Wisly na caly niebieski. 3 min zabawy w photoshopie, wiec nie spodziewajcie sie nic nadzyczajnego. Taka odmiana mala. Wystarczy przerzucic do odpowiedniego folderu
http://www.sendspace.pl/file/qe3GBFBQ/Jak sie komus spodoba to fajnie, jezeli nie to trudno. Opinie mile widziane
Pelajs
Dec 23 2008, 22:07
Panowie, według mnie Patch SUPER. Po za małymi niedociągnięciami typu parę transferów, czy pierwszy skład i ustawienie drużyn np Borussia Dortmund (a to można zmienić sobie samemu) to nie widzę żadnych wad. Po prostu wykonaliście kawał świetnej roboty i za to wam wielkie dzięki.
Wesołych Świąt
KKS_LECH_1922
Dec 23 2008, 22:08
gdyby ktoś nie wiedział to Lassana Diarra z Portsmoth i Klass-Jan Huntelaar z Ajaxu są od niedawna nowymi zawodnikami Realu Madrid !
ps.gdzie moge znalesc INTRO do Ekstraklasa Patch ?
jeszcze raz dzięki za prezent jakim jest ten patch mimo kilku niedociągnięć które mam nadzieje jakąś Latką załatamy
fakt moj blad, ujek a nie dziedzic ;] o co chodzi z numerami?? bo gram w tym gksie belchatow, numerow nie wyswietla poprawnie gargule,tosikowi i magdoniowi,wchodze w edit team a tam normalnie maja numery przydzielone, nic sie nie powtarza...;/
brudijr
Dec 23 2008, 22:09
Szukałem i szukałem i szukałem...
Ale nie znalazłem, jak ustawić sterowanie na takie jak było wcześniej, znalazłem tylko 2 zapytania ale odp. 0.
Prosił bym o odp...
matuswdk
Dec 23 2008, 22:09
Od kiedy Edson (LEGIA) jest bialy??
.alien
Dec 23 2008, 22:13
bylo juz o Edsonach , ja pierdziele przeczytajcie temat najpierw ................
MATT2012
Dec 23 2008, 22:15
SEBA TOMAJ patch wyjebany!!!ale są małe błedy tj. jak gram ekstraklase to mam bandy ligue 1:/ i ta sprawa z pozamienianymi logami w ML i BAL mozecie wydać jakąś łątkę poprawiająca to?? reszta jak dla mnie bez zarzutu:)jeszcze raz dzieki za świetnego patcha
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 23 2008, 21:46)

Seba jak zmienic ta kamere zeby nie byla na ukos boiska bo beznadziejnie mi sie przez to gra i prawie kazdy mecz minimum 3-0 w dupe pomimo kilku bledów w OF patch rewelacyjny
wezcie panowie pomóżcie
mic_TS
Dec 23 2008, 22:18
Jeszcze ponawiam pytanie kolegi o kitserver i 2 stroj bramkarski. Jak daje drugi stroj zawodnikom, to bramkarze maja dalej pierwszy. Jak sie zmienia na drugi ?
brudijr
Dec 23 2008, 22:19
Człowieku to 10 razy już było napisane!!!
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 23 2008, 22:22)

wezcie panowie pomóżcie
Norbi91
Dec 23 2008, 22:20
CYTAT(Norbi91 @ Dec 23 2008, 21:49)

Kitserver ->config ->Camera Angle -> wybierasz 0 i kamera sie nie buja

Ja tego chyba nie pisalem sam do siebie...
CYTAT(Norbi91 @ Dec 23 2008, 22:24)

Ja tego chyba nie pisalem sam do siebie...
Dzieki wam i przepraszam na 2 raz bede bardziej uwazny
A co do intra znakomite wpada w oko
FCBarcelinho
Dec 23 2008, 22:23
witam mam ten sam problem z ta kamera i juz zmienilem w configu na 0 ale to nie pomaga idzie to jakos recznie zmienic?
Poczytajcie forum to i 2 post to loga będą ok.
Co do zmiany kamery to polecam przeczytać post 2.
Co do sterowania to też post 2, jeżeli jeszcze tam nie ma to będzie, a na razie to odp. jest w poście 190.
Co do OF. Poprawki co do transferów już zrobione i kilka statystyk też. Najprawdopodobniej będzie update OF w przyszłym tygodniu. Nie piszcie aby był teraz bo są święta, więc życzę wszystkim, tym co chwalą patch i tym co na jego jadą WESOŁYCH ŚWIĄT.
.alien
Dec 23 2008, 22:27
"witam mam ten sam problem z ta kamera i juz zmienilem w configu na 0 ale to nie pomaga idzie to jakos recznie zmienic? "
musialbys zostac operatorem kamery w patchu.
kilku userow sie zglosilo i siedza i trzymaja kamere zeby innym sie nie 'bujal'
ktos musi trzymac kamery zeby grac mogl ktos
MATT2012
Dec 23 2008, 22:31
co z tymi adboardami ligue 1 w ekstraklasie??
CYTAT(MATT2012 @ Dec 23 2008, 22:19)

SEBA TOMAJ patch wyjebany!!!ale są małe błedy tj. jak gram ekstraklase to mam bandy ligue 1:/ i ta sprawa z pozamienianymi logami w ML i BAL mozecie wydać jakąś łątkę poprawiająca to?? reszta jak dla mnie bez zarzutu:)jeszcze raz dzieki za świetnego patcha
Problem z wyświetlaniem band w trybie lig nie jest jeszcze rozwiązany. Rzeczywiście w trybie ligi grając w ekstraklasie mamy dalej bandy francuskie, a bundesliga - bandy holenderskie.
Natomiast zamiana log w ML i BaL wymga chyba małego referatu bo widze że nie wszyscy sa zorienowani w temacie.
Domyślnie w trybie BaL i ML mamy 4 ligi: A, B, C i D, których skład możemy dowolnie modyfikować, wybierając opcję Change przed rozpoczeciem rozgrywek, gdyż gra domyślnie generuje skład lig wedle swojego uznania (za każdym razem inaczej). W patchu zamiast ligi D, wprowadziłem logo i nazwę Ekstraklasa, poto zeby tam każdy mogł sobie powrzucać polskie drużyny i miec w nazwie Ekstraklasa, a nie Liga D czy A itd. Jeśli dalej nie rozumiecie o co tu chodzi, to juz Wasz problem. Natomiast nie liczcie na żaden update w tej kwestii, bo tu nie ma co poprawiać.
FCBarcelinho
Dec 23 2008, 22:36
dobra dzieki za pomoc juz sobie z tym poradzilem wystarczylo zmienic w pliku tekstowym no to teraz mozna grac

pozdro
przy okazji: stroje west hamu do poprawki

co to jest za dziwny bialy kwadracik na ich koszulkach?
soadzik
Dec 23 2008, 22:38
Na wstępie chciałbym bardzo pochwalić twórców za tego patcha bo jest poprostu genialny. No tak ale mam jeden problem. Gram kariere Wisłą Kraków i gdy dochodzi do meczu z Kmitą Zabierzów i tylko z nimi po wczytaniu meczu wywala mnie do windy. Mam wersje gry 1.1 i windows Viste. Wie ktoś co może być przyczyną tego wywalania do windowsa?
Pelajs
Dec 23 2008, 22:39
Panowie czy może mi tu ktoś napisać ważniejsze transfery, które nie są uwzględnione w tym patchu. Bo chciałbym sobie je pozmieniać, aby zagrać w Bal i Ml.
marcin_p
Dec 23 2008, 22:41
Patch jest dobry, pomimo tych niedociągnięc w ofi'e, poniewaz bardzo łatwo samemu można to zmienić, ale np drugi strój Górnika Zabrze jest..czerwony ! wtf? Nidgy Górnik nie grał w takowych. Druga koszulka jest niebieska z czerwonymi wstawkami!! Nie piszcie mi, ze sam sobie mam strój zrobić, poniewaz nigdy takich rzeczy nie robiłem i nie potrafię robic kitsów. Jest to duzy błąd, poniewz takie stroje Górnika poprostu nie istnieją !!
Pelajs
Dec 23 2008, 22:47
Panowie, a ja zrobiłem jak pisze w drugim poście tego tematu, a dalej przy kolejnych uruchomieniach gry pojawia się komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data". A pisaliście, że już się nie będzie pytało. Co zrobić, aby komunikat nie wyskakiwał??
Naimad
Dec 23 2008, 22:50
Przegladajac jednym okiem nowe posty, doczytalem sie cos o update patcha, wiec proponowal bym moze nowy temat z propozycjami (obiektywnymi) zmian statystyk no i ewentualnych zmian skladow? Bo w tym temacie mozna juz sie pogubic
robien92
Dec 23 2008, 22:51
rozumiem ze staty byly robione na podstawie
TEJ STRONYtakze nie wiem skad takie wysokie staty u pawelka i innych wislakow, ale najbardziej rozwalił mnie stilic ze sprintem 90.ludzie nie umiecie robic to nierobcie,wezcie sie za wyszywanie swetrow czy cos.
nie no żarcik, dobra robota, czekam na UPDATE.

aha wywala mnie do windowsa tzn. bez jakichs wysylaj raport , tylko od razu
Patch REWELACJA! Dziękuje wam bardzo za ten prezent

Cały czas gram GieKSą, lekko dopracowałem ich stroje i teraz jest miazga.
Jedyny błąd u mnie to wywalanie do windy w 3 kolejce Kariery, ale da sie to przeżyć.
Jeszcze raz dzięki!
mic_TS
Dec 23 2008, 23:00
Jeszcze mam pytanie, zmienialiscie cos w dopingu, czy on jest identyczny jak w PES6 ?
matuswdk
Dec 23 2008, 23:02
Pogralem pare meczy i powiem tak mimo paru malutkich i taka jest prawda niedociagniec typo edson czy jakies tam koszulki patch to naprawde swietna robota

gratulacje i dzialajcie dalej pozdro
wanted92
Dec 23 2008, 23:04
zajeb**** robota

więcej takich patch'ów
są małe niedociągnięcia ,ale wystarczy poświęcić parę minut i jest git
pzdr.
Jablonka10
Dec 23 2008, 23:06
Mam pytanie. Ile maksymalnie może mieć przyśpiewek 1 drużyna? Dziękuje autoram za patcha. Narazie jedynym błędem który razi jest przycięta jedynka w czcionce Ekstraklasy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebe88e21d801a3f4.html Proszę o zrobienie i wrzucenie poprawionej.
Pelajs
Dec 23 2008, 23:19
Pomoże ktoś??
CYTAT(Pelajs @ Dec 23 2008, 22:51)

Panowie, a ja zrobiłem jak pisze w drugim poście tego tematu, a dalej przy kolejnych uruchomieniach gry pojawia się komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data". A pisaliście, że już się nie będzie pytało. Co zrobić, aby komunikat nie wyskakiwał??
mf1986
Dec 23 2008, 23:52
Dla takich buraków jak Kamil coś tam ten patch powinien nie być dostępny, skoro dla niego 3 miesiące pracy twórców nic nie znaczą skoro krytykuje ich dzieło....chłopie lepiej nie zaglądaj na to forum bo żal patrzeć...jaki klub taki poziom wypowiedzi...
MATT2012
Dec 24 2008, 00:02
Jeszcze jeden mały bug:/ jak gram master league to zamiast UEFA CUP powinno być Champions League i na odwrót:p mozecie powiedzieć jak to zrobić i przy pomocy którego edytora??
mic_TS
Dec 24 2008, 00:03
mf1986: pilnuj lepiej poziomu swojego i swojego klubiku, a nie oceniaj innych
Damian1947
Dec 24 2008, 00:10
Witam.Patch bardzo dobrze wykonany:] Gratulacje dla jego twórców.Mam takie pytanie...Czy można jakoś usunąć nazwisko gracza ,który jest aktualnie przy piłce podczas meczu????
WESOŁYCH ŚWIĄT:D
mic_TS
Dec 24 2008, 00:12
CYTAT(Damian1947 @ Dec 24 2008, 02:14)

Witam.Patch bardzo dobrze wykonany:] Gratulacje dla jego twórców.Mam takie pytanie...Czy można jakoś usunąć nazwisko gracza ,który jest aktualnie przy piłce podczas meczu????
WESOŁYCH ŚWIĄT:D
system settings -> controlller settings -> cursor settings -> i zmien curson name
CYTAT(MATT2012 @ Dec 24 2008, 00:06)

Jeszcze jeden mały bug:/ jak gram master league to zamiast UEFA CUP powinno być Champions League i na odwrót:p mozecie powiedzieć jak to zrobić i przy pomocy którego edytora??
A czy loga są dobrze ustawione?
Qdlaty
Dec 24 2008, 00:30
nie moge zainstalowac kitserver'a nie wiem czemu wszystko zrobiłem tak jak opisane jak klikam na kitserver i setup.exe jest okienko ale "install" nie moge właczyc czemu juz mnie to wku sorry
Graczyk
Dec 24 2008, 00:31
Siema gram BaL w arce i czekam juz na oferte z lecha

Patch jest SUPER! Rewelacja! Tomaj, Seba stworzyliscie arcydzieło! Jest tam malutko bledzikow np. twarze sklad ale to mozna samemu zmienic. Panowie dzieki wam moje swieta nie beda nudne:P DZIĘKI!!!
topeczekk
Dec 24 2008, 00:38
czekam jak ktos wrzuci na inny serwer
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.