Dodajcie do młodych talentów, zawodnika Brescii Bartosza Salomona, gra cały czas w 1 składzie a ma 17 lat.
Grzybu88
Feb 5 2009, 14:14
mam prosbe. moglby mi ktos wrzucic same pliki odpowiadajace za wyglad menu?
ponawiam prosbe. zalezy mi na tym bo wrzucilem sobie nowe menu i jakies dziwne bledy w grafice teraz mam. a jakiekolwiek menu wrzuce jest tak samo
CYTAT(Grzybu88 @ Feb 5 2009, 14:18)

mam prosbe. moglby mi ktos wrzucic same pliki odpowiadajace za wyglad menu?
ponawiam prosbe. zalezy mi na tym bo wrzucilem sobie nowe menu i jakies dziwne bledy w grafice teraz mam. a jakiekolwiek menu wrzuce jest tak samo
Menu jest częścią patcha, a patch jest wydawany tylko w całości!
Grzybu88
Feb 6 2009, 00:26
kurde juz jakis czas temu go instalowalem. nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba podmienialem tam pliki img.
jonastb
Feb 6 2009, 00:36
tomaj, mam podobna sytuacje co kolega z czarnym boiskiem. nie moge ustawic medium bo maszyna nie pozwala. jest jakis sposob na to, aby murawa wyswietlała sie poprawnie ?
usuniecie nowych stadionów ? cokolwiek
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 00:40)

tomaj, mam podobna sytuacje co kolega z czarnym boiskiem. nie moge ustawic medium bo maszyna nie pozwala. jest jakis sposob na to, aby murawa wyswietlała sie poprawnie ?
usuniecie nowych stadionów ? cokolwiek
Co to znaczy, że maszyna nie pozwala? Na pewni możesz zmienić to na medium lub high.
Co do usuwania stadionów to przejrzyj ostatnie 3 strony, bo już komuś pisałem co ma zrobić.
jonastb
Feb 6 2009, 12:07
maszyna nie pozwala znaczy w skrócie "mój komputer ledwo dźwiga low detale i 640x480" medium i high jest zablokowane
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 12:11)

maszyna nie pozwala znaczy w skrócie "mój komputer ledwo dźwiga low detale i 640x480" medium i high jest zablokowane
Nawet przy tej rozdziałce można ustawić high i medium. A jak masz słabego kompa to i tak Ci on pozwoli ustawić na te parametry. Jedynie może Ci gra nie odpalić.
jonastb
Feb 6 2009, 16:18
widze ze wiesz lepiej jakie komunikaty mi "wyskakują"
jest napisane ze moja karta graficzna nie moze wyswietlic medium i po herbacie
m.e.t.h.o.d. man
Feb 6 2009, 18:21
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 16:22)

widze ze wiesz lepiej jakie komunikaty mi "wyskakują"
jest napisane ze moja karta graficzna nie moze wyswietlic medium i po herbacie
To zmien komputer. Gość chce ci pomóc, a ty dalej swoje.
A kitservera masz dobrze zainstalowanego? Bo przy mojej GF 7600 gs też było napisane, że nie da rady. Ale jak jest kitserver, to moge wszystko zmieniać i na najwyższe moge dać. Wszystko masz dobrze?
o co chodzi z tym kitserverem jak ustawic ja mam taki problem ze mam karte graficzna radeon 9600 i mam nowy moniotor i nie chodzi mi pes na zadnej rodzialce ( ja mam teraz np na (1024x768) gra wlacza mi sie do menu daje np edycja mecz towarzyski zacina mi sie tylko te pilki laduje daje alt f4 wywala mi do malego okna i dziala ?? na starym moniotorze chodzilo bo mialem rodzialke taka jak w grze a teraz mam 1440x900 ;/ i mam problem juz czytalem ze idzie jakos ustawic kitserver ale jak ?
CYTAT(nike @ Feb 6 2009, 19:21)

o co chodzi z tym kitserverem jak ustawic ja mam taki problem ze mam karte graficzna radeon 9600 i mam nowy moniotor i nie chodzi mi pes na zadnej rodzialce ( ja mam teraz np na (1024x768) gra wlacza mi sie do menu daje np edycja mecz towarzyski zacina mi sie tylko te pilki laduje daje alt f4 wywala mi do malego okna i dziala ?? na starym moniotorze chodzilo bo mialem rodzialke taka jak w grze a teraz mam 1440x900 ;/ i mam problem juz czytalem ze idzie jakos ustawic kitserver ale jak ?
W kitserverze masz plik config.exe. masz tam możliwość wpisać swoją nawet nietypową rozdziałkę, np: 500x500
ok
//następnym razem wysil się bardziej i napisz coś więcej, a jeżeli nie masz do napisania nic, tak jak w tym przypadku, to nie pisz wcale. / mod
sylwestr_L
Feb 7 2009, 12:20
Co zrobic aby 2 strojami Legii Warszawa były te zielone zamiast tych czerwonych??
CYTAT(sylwestr_L @ Feb 7 2009, 12:24)

Co zrobic aby 2 strojami Legii Warszawa były te zielone zamiast tych czerwonych??
Ściągnąć 3 lub 4 update, już nie pamiętam dokładnie, w którym to zmieniliśmy.
A bez update jak chcesz to zmienić to w folderze z kitsami legi musisz zmienić nazwami 2 foldery:
-pb na px
-px na pb
Wszystko pięknie, patch świetny gratuluję - dobra robota!! Jedyne co się przyczepię to głośność przyśpiewek. Przyśpiewki dodane w patchu są znacznie głośniejsze od orginalnych i według mnie powinno się to przerobić. Wtedy będzie idealnie. Bo na dłuższą metę to przeszkadza. Aha jak grałem klasyczną Polską to jedna przyśpiewka leciała chyba z 5 razy pod rząd (hymn śpiewany przez kibiców). Poza tym mega dobra robota.
mrowa196
Feb 7 2009, 14:18
Czy moglibyście zrobić nowy filmik. Tylko taki na którym nie byłoby samej ekstraklasy tylko wszystkie ligi np. Przelatuje logo ekstraklasy i np 40sek. lecą bramki z ekstraklasy później logo Ligi BBVA i same bramki ligi hiszpańskiej przez 40 sek. itd. Przy Hiszpanii mogę sporo pomóc a nawet tą część zrobić sam, gdyż posiadam całkiem niezłą kolekcje bramek. Co wy na to??
juventino1897
Feb 7 2009, 14:27
TomiPL mam do ciebie prosbe czy moglbys zrobic stadium previev dla White Hart Lane w takim samym stylu jak w OE patch??
CYTAT(mrowa196 @ Feb 7 2009, 14:22)

Czy moglibyście zrobić nowy filmik. Tylko taki na którym nie byłoby samej ekstraklasy tylko wszystkie ligi np. Przelatuje logo ekstraklasy i np 40sek. lecą bramki z ekstraklasy później logo Ligi BBVA i same bramki ligi hiszpańskiej przez 40 sek. itd. Przy Hiszpanii mogę sporo pomóc a nawet tą część zrobić sam, gdyż posiadam całkiem niezłą kolekcje bramek. Co wy na to??
Nie ponieważ to jest Ekstraklasa Patch, którego głównym składnikiem są dwie polskie najwyższe ligi.
CYTAT(juventino1897 @ Feb 7 2009, 14:31)

TomiPL mam do ciebie prosbe czy moglbys zrobic stadium previev dla White Hart Lane w takim samym stylu jak w OE patch??
Po pierwsze to nie temat na to. Po drugie jest coś takiego jak PW.
balodi2
Feb 7 2009, 17:11
Witam panowie mam problem :/ Ściągnąłem sobie Ten Patch i nie chce mi się odpalic PES 2009.Wchodzę W PES09 i ciągle mam czarny obraz. Jak odinstalowuje ten patch to normalnie mi śmiga PES.Wszystko zainstalowałem dobrze.Pomóżcie bo bardzo chciał bym pograc polską ligę.Może wiecie czy coś muszę zmienic . aby zadziałało.Jak wiecie o co chodzi to proszę pomóżcie :]
mrowa196
Feb 7 2009, 17:26
CYTAT(balodi2 @ Feb 7 2009, 18:15)

Witam panowie mam problem :/ Ściągnąłem sobie Ten Patch i nie chce mi się odpalic PES 2009.Wchodzę W PES09 i ciągle mam czarny obraz. Jak odinstalowuje ten patch to normalnie mi śmiga PES.Wszystko zainstalowałem dobrze.Pomóżcie bo bardzo chciał bym pograc polską ligę.Może wiecie czy coś muszę zmienic . aby zadziałało.Jak wiecie o co chodzi to proszę pomóżcie :]
Kup orginał
balodi2
Feb 7 2009, 17:32
Pomajstrowałem i już działa tylko teraz mam pytanko czemu nie działają mi przyśpiewki
Witam mam problem. Po wgraniu wszystkich aktualizacji do patcha przy powtórkach i przy wykonywaniu rzutów wolnych murawa staje się strasznie jasna, a czasami nawet biała. O to screen -
http://images28.fotosik.pl/323/9abe0463fcfc5a5d.png Gram na high i rozdzielczości 1280x1024. Proszę o pomoc
CYTAT(Kamlot @ Feb 7 2009, 17:37)

Witam mam problem. Po wgraniu wszystkich aktualizacji do patcha przy powtórkach i przy wykonywaniu rzutów wolnych murawa staje się strasznie jasna, a czasami nawet biała. O to screen -
http://images28.fotosik.pl/323/9abe0463fcfc5a5d.png Gram na high i rozdzielczości 1280x1024. Proszę o pomoc
Coś takiego będziesz miał na niektórych dodanych stadionach. Od nas to nie zależy.
balodi2
Feb 7 2009, 18:55
A wiecie może czemu nie działają mi przyśpiewki ?? :/
robak76
Feb 7 2009, 20:07
teraz juz wiecie jak wyglafdaja stroje nike polski. mozna by je dodac w nastepnym update?
niv1986
Feb 8 2009, 06:38
te stroje były bardzo biedne... dostarczone na szybko, poczekajmy na oficjalnie przygotowany strój przez NIKE na mecze eliminacyjne
robert2608
Feb 8 2009, 12:01
Czy da rade zrobić drużynę Zawisze Bydgoszcz. Kmita Zabierzów wycofała się z rozgrywek to może zamiast jej by dało sie zrobić Zawisze. A jest też plus bo Zawisza ma bardzo dobry kibiców i jest fajny doping. Czekam na odp.
co do do zawiszy bydgosz to kibicow ma dobrych ale dopiero 8 miejsce w tabeli lepiej zrobic jak cos druzyny potencjalne do awansu jak : Kszo , Kotwica Kołobrzeg , Kolejorz Stróze i Gawin Królewska Wola albo i nawet pogon szczecin

pozdrawiam ostatnio tez dobre transfery zrobil oks olsztyn zbigniew małkowski itd moga tez sie liczyc do awansu
traf_fic
Feb 8 2009, 12:34
QUOTE (nike @ Feb 8 2009, 13:30)

co do do zawiszy bydgosz to kibicow ma dobrych ale dopiero 8 miejsce w tabeli lepiej zrobic jak cos druzyny potencjalne do awansu jak : Kszo , Kotwica Kołobrzeg , Kolejorz Stróze i Gawin Królewska Wola albo i nawet pogon szczecin

pozdrawiam ostatnio tez dobre transfery zrobil oks olsztyn zbigniew małkowski itd moga tez sie liczyc do awansu

Gawin juz (badz w niedalekiej przyszlosci) przestal/przestanie istniec , za niego w lidze ma byc Ślęza Wrocław [źródło: sport]
mam czarna pilke euro-pass ;/
Sprawę z Kmitą rozważyliśmy już wczoraj i dodamy za nią inny zespół. Ustaliliśmy, że będziemy wybierać między liderami 2 ligi, czyli Gawinem i KSZO. Padło na ten drugi zespół, a uzasadnienia nie podamy

Achmed: weź sobie ją pokoloruj

a tak na serio to na jakich detalach grasz?
to niech bedzie kszo

hehe bedzie w udpate po zakonczeniu okna transferowego ?
nie wiem

gdzie sie sprawdza (nie jestem w tym obcykany).
Oto stroje Korony na rundę wiosenną:
http://korona-kielce.pl/fotki/777.jpghttp://i43.tinypic.com/2isf62q.jpgJest szansa żeby się pojawiły w jakimś update?
Dało by sie dorzucić w najnowszej aktualizacji Palmeiras xD??
jeśli takowa bedzie i jesli to nie kłopot
m.e.t.h.o.d. man
Feb 9 2009, 07:37
CYTAT(cor @ Feb 8 2009, 17:29)

Oto stroje Korony na rundę wiosenną:
http://korona-kielce.pl/fotki/777.jpghttp://i43.tinypic.com/2isf62q.jpgJest szansa żeby się pojawiły w jakimś update?

Jak wrzucisz więcej fotek to i może ktoś zrobi nowe kitsy Korony. Bo teraz to nawet nie wiadomo jakie mają spodenki i getry.
balodi2
Feb 9 2009, 10:00
Witam mam sprawę.Zainstalowałem ten patch OE i teraz jak zacząłem grac to wszystko jest takie chude i wyższe.Wiecie może czy mam coś inaczej ustawic czy coś ?? Próbowałem zmieniac roździelczośc i nic nie pomagało :/
A oto Screen
http://iv.pl/viewer.php?file=h8q578262xmfelxvwnfd.jpg
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 10:04)

Witam mam sprawę.Zainstalowałem ten patch OE i teraz jak zacząłem grac to wszystko jest takie chude i wyższe.Wiecie może czy mam coś inaczej ustawic czy coś ?? Próbowałem zmieniac roździelczośc i nic nie pomagało :/
A oto Screen
http://iv.pl/viewer.php?file=h8q578262xmfelxvwnfd.jpgWejdź w settings.exe i sprawdź która opcja jest zaznaczona 4:3 czy 16:9. Sądząc po obrazie masz zaznaczoną tę drugą, więc to zmień.
balodi2
Feb 9 2009, 11:14
Dzięki zmieniłem i wszystko chodzi mi Elegancko Tylko jeszcze jedno pytanko mam wiesz może czemu nie działają mi przyśpiewki coś trzeba zmienic aby działały czy coś ? BO na meczach nie słyszę aby kibice coś śpiewali tylko słyszę np jak jest faul to są głośniejsi i takie tam ale nic nie śpiewają
jacekz40
Feb 9 2009, 12:45
a jest gdzieś link do samego kitserwera?
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 11:18)

Dzięki zmieniłem i wszystko chodzi mi Elegancko Tylko jeszcze jedno pytanko mam wiesz może czemu nie działają mi przyśpiewki coś trzeba zmienic aby działały czy coś ? BO na meczach nie słyszę aby kibice coś śpiewali tylko słyszę np jak jest faul to są głośniejsi i takie tam ale nic nie śpiewają
Sprawdź wpierw czy we ..\kitserver\img masz folder cs0d.img i czy są w nim pliki jakieś.
Weź też pod uwagę, że jest w patchu kilka drużyn bez przyśpiewek.
CYTAT(jacekz40 @ Feb 9 2009, 12:49)

a jest gdzieś link do samego kitserwera?
W zasadzie to jest. Masz w 2 poście. Te 14 linków to jest folder kitserver z patchem

Zawiera on dodatkowo OF i intro, ale pozatym to kompletny kitserver.
CYTAT(tomaj @ Feb 8 2009, 14:37)

Padło na ten drugi zespół, a uzasadnienia nie podamy

Bo maja zgode z Lechem
CYTAT(potter @ Feb 9 2009, 15:33)

Bo maja zgode z Lechem

Żeby nie było, że tylko to przeważyło, to proponuję spojrzeć do FM na składy KSZO i Gawina i oceńcie sami kogo łatwiej zrobić. Pozatym, KSZO ma za sobą epizod w najwyższej klasie rozgrywkowej.
balodi2
Feb 9 2009, 16:31
A moglibyście zrobic w następnym uptade Zawisza Bydgoszcz Proszę bardzo :] Bardzo mi na tym zależy :]
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 16:35)

A moglibyście zrobic w następnym uptade Zawisza Bydgoszcz Proszę bardzo :] Bardzo mi na tym zależy :]
A na jakiej podstawie mamy dodać Zawisze? 10 miejsce i 14 punktów straty do lidera. Sory ale odpada.
mateuszxr1
Feb 9 2009, 17:08
robak76
Feb 9 2009, 17:28
ktore pliki w kitserwerze sa odpowiedzialne za zdjecia te przy wyborze stadionow? chodzi mi dokladnie o konami stadium (obecnie old traford ) . jak mam wstawic to zamiast tamtego
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
Przydałyby się aktualne stroje Kolejorza (niebieskie z białymi wypustkami), grają w nich już praktycznie w każdym sparingu od Remes Cup w Arenie, (oprócz meczu z Werderem).
Jeśli ktoś byłby chętny i ma na tyle photoshopowe umiejętności to niech obczai galerię z Remes Cup i meczy z GKP, Spartakiem, Jabloncem, Amkarem
link
http://www.lechpoznan.pl/mod,7718,kolekcje,lt.htm
CYTAT(robak76 @ Feb 9 2009, 17:32)

ktore pliki w kitserwerze sa odpowiedzialne za zdjecia te przy wyborze stadionow? chodzi mi dokladnie o konami stadium (obecnie old traford ) . jak mam wstawic to zamiast tamtego
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikunnamed 101 i 433 w cv05 odpowiadają za prewivy.
CYTAT(mils @ Feb 9 2009, 18:18)

Przydałyby się aktualne stroje Kolejorza (niebieskie z białymi wypustkami), grają w nich już praktycznie w każdym sparingu od Remes Cup w Arenie, (oprócz meczu z Werderem).
Jeśli ktoś byłby chętny i ma na tyle photoshopowe umiejętności to niech obczai galerię z Remes Cup i meczy z GKP, Spartakiem, Jabloncem, Amkarem
link
http://www.lechpoznan.pl/mod,7718,kolekcje,lt.htmA czemu Lechowi mamy dać stare stroje, w których grają cały czas sparingi? Jest to zeszłoroczny krój, w którym gra zespół młodej ekstraklasy. Zauważ, że są to też stroje bez nazwisk. Poprostu klub ma je w magazynach i je wykorzystuje jak tylko może.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.