Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
zomek
Dodajcie do młodych talentów, zawodnika Brescii Bartosza Salomona, gra cały czas w 1 składzie a ma 17 lat.
Grzybu88
mam prosbe. moglby mi ktos wrzucic same pliki odpowiadajace za wyglad menu?

ponawiam prosbe. zalezy mi na tym bo wrzucilem sobie nowe menu i jakies dziwne bledy w grafice teraz mam. a jakiekolwiek menu wrzuce jest tak samo
tomaj
CYTAT(Grzybu88 @ Feb 5 2009, 14:18) *
mam prosbe. moglby mi ktos wrzucic same pliki odpowiadajace za wyglad menu?

ponawiam prosbe. zalezy mi na tym bo wrzucilem sobie nowe menu i jakies dziwne bledy w grafice teraz mam. a jakiekolwiek menu wrzuce jest tak samo

Menu jest częścią patcha, a patch jest wydawany tylko w całości!
Grzybu88
kurde juz jakis czas temu go instalowalem. nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba podmienialem tam pliki img.
jonastb
tomaj, mam podobna sytuacje co kolega z czarnym boiskiem. nie moge ustawic medium bo maszyna nie pozwala. jest jakis sposob na to, aby murawa wyswietlała sie poprawnie ?
usuniecie nowych stadionów ? cokolwiek
tomaj
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 00:40) *
tomaj, mam podobna sytuacje co kolega z czarnym boiskiem. nie moge ustawic medium bo maszyna nie pozwala. jest jakis sposob na to, aby murawa wyswietlała sie poprawnie ?
usuniecie nowych stadionów ? cokolwiek

Co to znaczy, że maszyna nie pozwala? Na pewni możesz zmienić to na medium lub high.
Co do usuwania stadionów to przejrzyj ostatnie 3 strony, bo już komuś pisałem co ma zrobić.
jonastb
maszyna nie pozwala znaczy w skrócie "mój komputer ledwo dźwiga low detale i 640x480" medium i high jest zablokowane
tomaj
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 12:11) *
maszyna nie pozwala znaczy w skrócie "mój komputer ledwo dźwiga low detale i 640x480" medium i high jest zablokowane

Nawet przy tej rozdziałce można ustawić high i medium. A jak masz słabego kompa to i tak Ci on pozwoli ustawić na te parametry. Jedynie może Ci gra nie odpalić.
jonastb
widze ze wiesz lepiej jakie komunikaty mi "wyskakują"
jest napisane ze moja karta graficzna nie moze wyswietlic medium i po herbacie
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(jonastb @ Feb 6 2009, 16:22) *
widze ze wiesz lepiej jakie komunikaty mi "wyskakują"
jest napisane ze moja karta graficzna nie moze wyswietlic medium i po herbacie

To zmien komputer. Gość chce ci pomóc, a ty dalej swoje.
A kitservera masz dobrze zainstalowanego? Bo przy mojej GF 7600 gs też było napisane, że nie da rady. Ale jak jest kitserver, to moge wszystko zmieniać i na najwyższe moge dać. Wszystko masz dobrze?
nike
o co chodzi z tym kitserverem jak ustawic ja mam taki problem ze mam karte graficzna radeon 9600 i mam nowy moniotor i nie chodzi mi pes na zadnej rodzialce ( ja mam teraz np na (1024x768) gra wlacza mi sie do menu daje np edycja mecz towarzyski zacina mi sie tylko te pilki laduje daje alt f4 wywala mi do malego okna i dziala ?? na starym moniotorze chodzilo bo mialem rodzialke taka jak w grze a teraz mam 1440x900 ;/ i mam problem juz czytalem ze idzie jakos ustawic kitserver ale jak ?
tomaj
CYTAT(nike @ Feb 6 2009, 19:21) *
o co chodzi z tym kitserverem jak ustawic ja mam taki problem ze mam karte graficzna radeon 9600 i mam nowy moniotor i nie chodzi mi pes na zadnej rodzialce ( ja mam teraz np na (1024x768) gra wlacza mi sie do menu daje np edycja mecz towarzyski zacina mi sie tylko te pilki laduje daje alt f4 wywala mi do malego okna i dziala ?? na starym moniotorze chodzilo bo mialem rodzialke taka jak w grze a teraz mam 1440x900 ;/ i mam problem juz czytalem ze idzie jakos ustawic kitserver ale jak ?

W kitserverze masz plik config.exe. masz tam możliwość wpisać swoją nawet nietypową rozdziałkę, np: 500x500
nike
ok

//następnym razem wysil się bardziej i napisz coś więcej, a jeżeli nie masz do napisania nic, tak jak w tym przypadku, to nie pisz wcale. / mod
sylwestr_L
Co zrobic aby 2 strojami Legii Warszawa były te zielone zamiast tych czerwonych??
tomaj
CYTAT(sylwestr_L @ Feb 7 2009, 12:24) *
Co zrobic aby 2 strojami Legii Warszawa były te zielone zamiast tych czerwonych??

Ściągnąć 3 lub 4 update, już nie pamiętam dokładnie, w którym to zmieniliśmy.
A bez update jak chcesz to zmienić to w folderze z kitsami legi musisz zmienić nazwami 2 foldery:
-pb na px
-px na pb
Drapol
Wszystko pięknie, patch świetny gratuluję - dobra robota!! Jedyne co się przyczepię to głośność przyśpiewek. Przyśpiewki dodane w patchu są znacznie głośniejsze od orginalnych i według mnie powinno się to przerobić. Wtedy będzie idealnie. Bo na dłuższą metę to przeszkadza. Aha jak grałem klasyczną Polską to jedna przyśpiewka leciała chyba z 5 razy pod rząd (hymn śpiewany przez kibiców). Poza tym mega dobra robota.
mrowa196
Czy moglibyście zrobić nowy filmik. Tylko taki na którym nie byłoby samej ekstraklasy tylko wszystkie ligi np. Przelatuje logo ekstraklasy i np 40sek. lecą bramki z ekstraklasy później logo Ligi BBVA i same bramki ligi hiszpańskiej przez 40 sek. itd. Przy Hiszpanii mogę sporo pomóc a nawet tą część zrobić sam, gdyż posiadam całkiem niezłą kolekcje bramek. Co wy na to??
juventino1897
TomiPL mam do ciebie prosbe czy moglbys zrobic stadium previev dla White Hart Lane w takim samym stylu jak w OE patch??
tomaj
CYTAT(mrowa196 @ Feb 7 2009, 14:22) *
Czy moglibyście zrobić nowy filmik. Tylko taki na którym nie byłoby samej ekstraklasy tylko wszystkie ligi np. Przelatuje logo ekstraklasy i np 40sek. lecą bramki z ekstraklasy później logo Ligi BBVA i same bramki ligi hiszpańskiej przez 40 sek. itd. Przy Hiszpanii mogę sporo pomóc a nawet tą część zrobić sam, gdyż posiadam całkiem niezłą kolekcje bramek. Co wy na to??

Nie ponieważ to jest Ekstraklasa Patch, którego głównym składnikiem są dwie polskie najwyższe ligi.

CYTAT(juventino1897 @ Feb 7 2009, 14:31) *
TomiPL mam do ciebie prosbe czy moglbys zrobic stadium previev dla White Hart Lane w takim samym stylu jak w OE patch??

Po pierwsze to nie temat na to. Po drugie jest coś takiego jak PW.
balodi2
Witam panowie mam problem :/ Ściągnąłem sobie Ten Patch i nie chce mi się odpalic PES 2009.Wchodzę W PES09 i ciągle mam czarny obraz. Jak odinstalowuje ten patch to normalnie mi śmiga PES.Wszystko zainstalowałem dobrze.Pomóżcie bo bardzo chciał bym pograc polską ligę.Może wiecie czy coś muszę zmienic . aby zadziałało.Jak wiecie o co chodzi to proszę pomóżcie :]
mrowa196
CYTAT(balodi2 @ Feb 7 2009, 18:15) *
Witam panowie mam problem :/ Ściągnąłem sobie Ten Patch i nie chce mi się odpalic PES 2009.Wchodzę W PES09 i ciągle mam czarny obraz. Jak odinstalowuje ten patch to normalnie mi śmiga PES.Wszystko zainstalowałem dobrze.Pomóżcie bo bardzo chciał bym pograc polską ligę.Może wiecie czy coś muszę zmienic . aby zadziałało.Jak wiecie o co chodzi to proszę pomóżcie :]

Kup orginał
balodi2
Pomajstrowałem i już działa tylko teraz mam pytanko czemu nie działają mi przyśpiewki
Kamlot
Witam mam problem. Po wgraniu wszystkich aktualizacji do patcha przy powtórkach i przy wykonywaniu rzutów wolnych murawa staje się strasznie jasna, a czasami nawet biała. O to screen - http://images28.fotosik.pl/323/9abe0463fcfc5a5d.png Gram na high i rozdzielczości 1280x1024. Proszę o pomoc
tomaj
CYTAT(Kamlot @ Feb 7 2009, 17:37) *
Witam mam problem. Po wgraniu wszystkich aktualizacji do patcha przy powtórkach i przy wykonywaniu rzutów wolnych murawa staje się strasznie jasna, a czasami nawet biała. O to screen - http://images28.fotosik.pl/323/9abe0463fcfc5a5d.png Gram na high i rozdzielczości 1280x1024. Proszę o pomoc

Coś takiego będziesz miał na niektórych dodanych stadionach. Od nas to nie zależy.
balodi2
A wiecie może czemu nie działają mi przyśpiewki ?? :/
robak76
teraz juz wiecie jak wyglafdaja stroje nike polski. mozna by je dodac w nastepnym update?
niv1986
te stroje były bardzo biedne... dostarczone na szybko, poczekajmy na oficjalnie przygotowany strój przez NIKE na mecze eliminacyjne
robert2608
Czy da rade zrobić drużynę Zawisze Bydgoszcz. Kmita Zabierzów wycofała się z rozgrywek to może zamiast jej by dało sie zrobić Zawisze. A jest też plus bo Zawisza ma bardzo dobry kibiców i jest fajny doping. Czekam na odp.
nike
co do do zawiszy bydgosz to kibicow ma dobrych ale dopiero 8 miejsce w tabeli lepiej zrobic jak cos druzyny potencjalne do awansu jak : Kszo , Kotwica Kołobrzeg , Kolejorz Stróze i Gawin Królewska Wola albo i nawet pogon szczecin smile.gif pozdrawiam ostatnio tez dobre transfery zrobil oks olsztyn zbigniew małkowski itd moga tez sie liczyc do awansu biggrin.gif
traf_fic
QUOTE (nike @ Feb 8 2009, 13:30) *
co do do zawiszy bydgosz to kibicow ma dobrych ale dopiero 8 miejsce w tabeli lepiej zrobic jak cos druzyny potencjalne do awansu jak : Kszo , Kotwica Kołobrzeg , Kolejorz Stróze i Gawin Królewska Wola albo i nawet pogon szczecin smile.gif pozdrawiam ostatnio tez dobre transfery zrobil oks olsztyn zbigniew małkowski itd moga tez sie liczyc do awansu biggrin.gif

Gawin juz (badz w niedalekiej przyszlosci) przestal/przestanie istniec , za niego w lidze ma byc Ślęza Wrocław [źródło: sport]
achmed
mam czarna pilke euro-pass ;/
tomaj
Sprawę z Kmitą rozważyliśmy już wczoraj i dodamy za nią inny zespół. Ustaliliśmy, że będziemy wybierać między liderami 2 ligi, czyli Gawinem i KSZO. Padło na ten drugi zespół, a uzasadnienia nie podamy tongue.gif

Achmed: weź sobie ją pokoloruj tongue.gif a tak na serio to na jakich detalach grasz?
nike
to niech bedzie kszo smile.gif hehe bedzie w udpate po zakonczeniu okna transferowego ?
achmed
nie wiem biggrin.gif gdzie sie sprawdza (nie jestem w tym obcykany). biggrin.gif
cor
Oto stroje Korony na rundę wiosenną:

http://korona-kielce.pl/fotki/777.jpg
http://i43.tinypic.com/2isf62q.jpg

Jest szansa żeby się pojawiły w jakimś update? happy.gif
alex89
Dało by sie dorzucić w najnowszej aktualizacji Palmeiras xD??

jeśli takowa bedzie i jesli to nie kłopot
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(cor @ Feb 8 2009, 17:29) *
Oto stroje Korony na rundę wiosenną:

http://korona-kielce.pl/fotki/777.jpg
http://i43.tinypic.com/2isf62q.jpg

Jest szansa żeby się pojawiły w jakimś update? happy.gif

Jak wrzucisz więcej fotek to i może ktoś zrobi nowe kitsy Korony. Bo teraz to nawet nie wiadomo jakie mają spodenki i getry.
balodi2
Witam mam sprawę.Zainstalowałem ten patch OE i teraz jak zacząłem grac to wszystko jest takie chude i wyższe.Wiecie może czy mam coś inaczej ustawic czy coś ?? Próbowałem zmieniac roździelczośc i nic nie pomagało :/

A oto Screen http://iv.pl/viewer.php?file=h8q578262xmfelxvwnfd.jpg
tomaj
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 10:04) *
Witam mam sprawę.Zainstalowałem ten patch OE i teraz jak zacząłem grac to wszystko jest takie chude i wyższe.Wiecie może czy mam coś inaczej ustawic czy coś ?? Próbowałem zmieniac roździelczośc i nic nie pomagało :/

A oto Screen http://iv.pl/viewer.php?file=h8q578262xmfelxvwnfd.jpg

Wejdź w settings.exe i sprawdź która opcja jest zaznaczona 4:3 czy 16:9. Sądząc po obrazie masz zaznaczoną tę drugą, więc to zmień.
balodi2
Dzięki zmieniłem i wszystko chodzi mi Elegancko Tylko jeszcze jedno pytanko mam wiesz może czemu nie działają mi przyśpiewki coś trzeba zmienic aby działały czy coś ? BO na meczach nie słyszę aby kibice coś śpiewali tylko słyszę np jak jest faul to są głośniejsi i takie tam ale nic nie śpiewają
jacekz40
a jest gdzieś link do samego kitserwera?
tomaj
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 11:18) *
Dzięki zmieniłem i wszystko chodzi mi Elegancko Tylko jeszcze jedno pytanko mam wiesz może czemu nie działają mi przyśpiewki coś trzeba zmienic aby działały czy coś ? BO na meczach nie słyszę aby kibice coś śpiewali tylko słyszę np jak jest faul to są głośniejsi i takie tam ale nic nie śpiewają

Sprawdź wpierw czy we ..\kitserver\img masz folder cs0d.img i czy są w nim pliki jakieś.
Weź też pod uwagę, że jest w patchu kilka drużyn bez przyśpiewek.

CYTAT(jacekz40 @ Feb 9 2009, 12:49) *
a jest gdzieś link do samego kitserwera?

W zasadzie to jest. Masz w 2 poście. Te 14 linków to jest folder kitserver z patchem tongue.gif Zawiera on dodatkowo OF i intro, ale pozatym to kompletny kitserver.
potter
CYTAT(tomaj @ Feb 8 2009, 14:37) *
Padło na ten drugi zespół, a uzasadnienia nie podamy tongue.gif

Bo maja zgode z Lechem tongue.gif
tomaj
CYTAT(potter @ Feb 9 2009, 15:33) *
Bo maja zgode z Lechem tongue.gif

Żeby nie było, że tylko to przeważyło, to proponuję spojrzeć do FM na składy KSZO i Gawina i oceńcie sami kogo łatwiej zrobić. Pozatym, KSZO ma za sobą epizod w najwyższej klasie rozgrywkowej.
balodi2
A moglibyście zrobic w następnym uptade Zawisza Bydgoszcz Proszę bardzo :] Bardzo mi na tym zależy :]
tomaj
CYTAT(balodi2 @ Feb 9 2009, 16:35) *
A moglibyście zrobic w następnym uptade Zawisza Bydgoszcz Proszę bardzo :] Bardzo mi na tym zależy :]

A na jakiej podstawie mamy dodać Zawisze? 10 miejsce i 14 punktów straty do lidera. Sory ale odpada.
mateuszxr1
a moze w nowym update muza po szczelonej bramce jak w innych patchach.(oczywiscia gram na waszym patchu) biggrin.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
robak76
ktore pliki w kitserwerze sa odpowiedzialne za zdjecia te przy wyborze stadionow? chodzi mi dokladnie o konami stadium (obecnie old traford ) . jak mam wstawic to zamiast tamtegoKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
mils
Przydałyby się aktualne stroje Kolejorza (niebieskie z białymi wypustkami), grają w nich już praktycznie w każdym sparingu od Remes Cup w Arenie, (oprócz meczu z Werderem).

Jeśli ktoś byłby chętny i ma na tyle photoshopowe umiejętności to niech obczai galerię z Remes Cup i meczy z GKP, Spartakiem, Jabloncem, Amkarem

link

http://www.lechpoznan.pl/mod,7718,kolekcje,lt.htm
tomaj
CYTAT(robak76 @ Feb 9 2009, 17:32) *
ktore pliki w kitserwerze sa odpowiedzialne za zdjecia te przy wyborze stadionow? chodzi mi dokladnie o konami stadium (obecnie old traford ) . jak mam wstawic to zamiast tamtegoKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

unnamed 101 i 433 w cv05 odpowiadają za prewivy.

CYTAT(mils @ Feb 9 2009, 18:18) *
Przydałyby się aktualne stroje Kolejorza (niebieskie z białymi wypustkami), grają w nich już praktycznie w każdym sparingu od Remes Cup w Arenie, (oprócz meczu z Werderem).

Jeśli ktoś byłby chętny i ma na tyle photoshopowe umiejętności to niech obczai galerię z Remes Cup i meczy z GKP, Spartakiem, Jabloncem, Amkarem

link

http://www.lechpoznan.pl/mod,7718,kolekcje,lt.htm

A czemu Lechowi mamy dać stare stroje, w których grają cały czas sparingi? Jest to zeszłoroczny krój, w którym gra zespół młodej ekstraklasy. Zauważ, że są to też stroje bez nazwisk. Poprostu klub ma je w magazynach i je wykorzystuje jak tylko może.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.