Nie ma już update 4. Jest tylko BIG Update zawierający wszystkie poprzednie updaty i jest on na bardzo dobrych serwerach: Odisebie i 4shared
neziwa
Feb 20 2009, 20:01
Czy mógłby ktoś wrzucić całego Patcha na odsiebie? nic nie idzie z 4shared.com ;/ błagam.
19(adi)10
Feb 20 2009, 20:03
OK.

Dzieki
CYTAT(neziwa @ Feb 20 2009, 20:05)

Czy mógłby ktoś wrzucić całego Patcha na odsiebie? nic nie idzie z 4shared.com ;/ błagam.
Moge ci powiedziec ze na 200% w tym temacie jest cały patch na odsiebie tylko trzeba poszukac
CYTAT(neziwa @ Feb 20 2009, 20:05)

Jakbyś przejrzał dobrze temat to byś znalazł linki na odsiebie.com.
neziwa
Feb 20 2009, 20:41
Faktycznie. Przepraszam i dzięki.
neziwa
Feb 20 2009, 21:02
Czy mógłby ktoś ponownie wrzucić na odsiebie part 11,12?
dawiddawido
Feb 21 2009, 00:11
@neziwa
miałem też ten problem ale jak się okazało na 4share.com (pierwsza strona) działaja ten linki bez zarzutu
Pozdro
neziwa
Feb 21 2009, 01:16
dzieki, szybko zassysa jednak, jest ok.
Pozdro.
lukasz0
Feb 21 2009, 10:57
mozna dowiedziec sie czy mozna oczekiwac aktualizacji na zimowe okienko transferowe?
tak bedzie aktualizacja , ludzie umiecie czytac ?
kawasaki
Feb 21 2009, 21:26
Tomaj czyli musze skasowac stary kitserver i zainstalowac ten z Big Upadtae jeżeli sie myle to popraw mnie;) tak zrobilem i troche mi brakuje rzeczy z tego update no scorebordow wiec chyba nie tak
CYTAT(kawasaki @ Feb 21 2009, 21:30)

Tomaj czyli musze skasowac stary kitserver i zainstalowac ten z Big Upadtae jeżeli sie myle to popraw mnie;) tak zrobilem i troche mi brakuje rzeczy z tego update no scorebordow wiec chyba nie tak
POD ŻADNYM POZOREM NIE USUWAJ STAREGO KITSERVERA !!! Kitservera w BIG Update wgraj na istniejący kitserver i naciśnij na tak jak Cie komp spyta o nadpisanie plików. Nie zapomnij oczywiście o wgraniu OF.
dawiddawido
Feb 21 2009, 22:46
Witam
Mam ogromną prośbę do wszystkich którzy pobrali party, i mają je gdzieś na dysku , aby wrzucili na jakiś serwer, najlepiej na odsiebie.com

Z tego powodu że 4share strasznie mi muli (nie wiem czemu ) i leci 8-10KB/s
Chodzi mi o party : 11, 8
Pozdrawiam
CYTAT(Tari @ Dec 25 2008, 15:07)

wrzucam wlasnei na odsiebie.com

co do tego west hamu racja, nie ogladam meczow, ale nie widzialy mi sie cos te kwadraciki, wszedlem na strone west hamu, galeria z meczu rezerw i mieli na koszulkach XL ;P nie jestem na biezaco wiec nie mowie ze teraz tez tak maja ale nie podobaja mi sie te kwadraty xD
nie wiem czemu i wiem ze to nei ma zwiazku z patchem, ale odkad na nim gram dostaje meczowe oceny z kosmosu ^^ w ostatnim meczu 4 strzaly, 2 celne, okolo 10 podan wszystkie celne, zapieprzanie po boisku od 1 do 90 minuty, 2 przechwyty pilki i ocena na koniec? 5,0...moj pad prawie ucierpial jak to zobaczylem xD i to kolejna z rzedu taka ocena ;P i przy okazji najnizsza ocena jaka widzialem - kolega z druzyny dostal 4,5. spowodowal karnego, dostal czerwona i ogolnie marnie gral

w tym poscie bede dawal linki do patcha stopniowo jak sie czesci beda ladowaly na serwer
part 1part 2part 3part 4part 5part 6part 7part 8part 9part 10part 11part 12part 13part 14part 8 poprawiony

Ciemnota i lenistwo ludzkie nie ma granic. Bodajże na poprzedniej stronie napisałem, że już ktoś zamieścił mirror na odsiebie.com. Mimo, że temat ma 100 kilka stron, to znalezienie tych linków zajęło mi 15 sekund. Przecież jest coś takiego jak wyszukiwarka w temacie.
Ludzie jak już chcecie o coś spytać to przeczytajcie chociaż pierwszą stronę tematu i z dwie lub trzy ostatnie, aby być w miarę na bieżąco i nie zadawać co chwile tych samych, czasami durnych pytań.
EvilIslands
Feb 22 2009, 04:46
Witam . Czy bedziecie w updatach dodawac nowe twarze , stadiony , murwy , buty, piłki itp ?? czy uaktualniacie juz tylko staty/transfery . pozdro
patryk89
Feb 22 2009, 09:37
Nie kojarze jakie Flagi Korony są w grze ale wczoraj po pięknej akcji staracili 5 flag - Złocisto Krwisci, Sadyści, Do boju Koroneczko, Fanatycy korony, Bukówka + porwana Kielecka ulica.
ShockER
Feb 22 2009, 10:02
tomaj, oni i tak pewnie nie przeczytają tego co napisałeś jak pojawi się następna strona

Sorry za OT
dawiddawido
Feb 22 2009, 12:25
CYTAT(tomaj @ Feb 22 2009, 00:14)

Ciemnota i lenistwo ludzkie nie ma granic. Bodajże na poprzedniej stronie napisałem, że już ktoś zamieścił mirror na odsiebie.com. Mimo, że temat ma 100 kilka stron, to znalezienie tych linków zajęło mi 15 sekund. Przecież jest coś takiego jak wyszukiwarka w temacie.
Ludzie jak już chcecie o coś spytać to przeczytajcie chociaż pierwszą stronę tematu i z dwie lub trzy ostatnie, aby być w miarę na bieżąco i nie zadawać co chwile tych samych, czasami durnych pytań.
Słuchaj przecież ja z tego ściągam!!!
I nie wmawiaj mi że nie przeczytałem bo śledze temat na bieżąca. Łaskawie kliknij sobie na part8 to zobaczysz że odsiebie miało awarie dysków i ten i jeszcze 3 linki zostały bezpowrotnie stracone
Jeżeli kliknę na link to zobacze napis:
KOD
System odsiebie.com napotkał problem
UWAGA! Ważna informacja!
W dniu 30.12.2008 około godziny 20:00 spalił się jeden z dysków.
Niestety część plików została bezpowrotnie utracona.
Najprawdopodobniej starasz się aktualnie pobrać jeden z takich plików.
Aby ułatwić znajdowanie utraconych plików, do odwołania, wyłączona została weryfikacja (captcha widoczna przed pobieraniem większych plików).
FAQ:
Pytanie: Co w tym momencie mogę zrobić?
Odp: W tym momencie najlepiej jest poinformować o fakcie osobę, która wrzuciła link na serwer (zwykle jest to autor wątku na forum dyskusyjnym lub właściciel publicznego profilu na odsiebie.com)
A link do part11 na 4share już wygasł . Bardzo proszę o podesłanie go (part11)
Pozdro
PS dzęki za patcha zapowiada się ciekawie
witam
Mam prośbę o wrzucenie na odsiebie jeszcze raz partów: 8, 11, 12, bo linki na 4shared wygasły a na odsiebie spalił się jeden z dysków :/
Pozdrawiam i liczę na szybki upload
rafijoza
Feb 22 2009, 12:40
Wieczoram dodam mirrory na zippyshare moze komus sie przydadza
Sory, rzeczywiście linki wygasły.Na odsiebie już je ponownie uploaduje.
P.S. w drugim poście pojawiły się linki do odsiebie.com dla patcha. Są one uploadowane przez użytkownika o nicku Tari i postanowiliśmy je tam umieścić, bo jest dużo ciemnoty, której się nawet nie chce przejrzeć tematu.
dawiddawido
Feb 22 2009, 12:43
CYTAT(rafijoza @ Feb 22 2009, 12:44)

Wieczoram dodam mirrory na zippyshare moze komus sie przydadza

Wielkie dzęki
W pierwszej kolejności prosiłbym że by dać part11, part12, part8 bo ich nie idzie ściagnąć
Pozdro, i jeszcze raz dzeki
CYTAT(tomaj @ Feb 22 2009, 12:47)

Weź mnie nie denerwuj bo właśnie sprawdzałem te party (zresztą prędzej też to robiłem). Part 11 na 4shared bez problemu mogę pobrać tak samo jak part 3,8 i pozostałe z odsiebie. Nie pisz więc głupot i nie zaśmiecaj forum.
P.S. w drugim poście pojawiły się linki do odsiebie.com dla patcha. Są one uploadowane przez użytkownika o nicku Tari i postanowiliśmy je tam umieścić, bo jest dużo ciemnoty, której się nawet nie chce przejrzeć tematu.
CYTAT
The file link that you requested is not valid.
taki komunikat mi się wyświetla na 4shared w przypadku części 8, 11 i 12
CYTAT
System odsiebie.com napotkał problem
UWAGA! Ważna informacja!
W dniu 30.12.2008 około godziny 20:00 spalił się jeden z dysków.
Niestety część plików została bezpowrotnie utracona.
Najprawdopodobniej starasz się aktualnie pobrać jeden z takich plików.
Aby ułatwić znajdowanie utraconych plików, do odwołania, wyłączona została weryfikacja (captcha widoczna przed pobieraniem większych plików).
a taki na odsiebie w przypadku tych samych części :/
Edit:
OK luz, teraz sprawdziłem Twój edit
Dobra rzeczywiście niektóre party nie działają.
Z odsiebie to 8,11 i 12
Z 4shared działa wszystko poprawnie.
Jak jeszcze jakiś to dajcie znać.
Narazie zrobie reupa tych z odsiebie i za jakieś półtorej godzinki zostaną one poprawione.
rafijoza
Feb 22 2009, 13:07
dawiddawido
Feb 22 2009, 13:56
CYTAT(tomaj @ Feb 22 2009, 12:55)

Dobra rzeczywiście niektóre party nie działają.
Z odsiebie to 8,11 i 12
Z 4shared 8,11,12.
Jak jeszcze jakiś to dajcie znać.
Narazie zrobie reupa tych z odsiebie i za jakieś półtorej godzinki zostaną one poprawione.
Tomaj zwracam honor, teraz znowu dziła, nie wiem od czego to zależy
Ale i tak radze ciągnąć od kolegi rafijoza bo idzie o niebo szybciej
Pozdrawiam
4shared już dział, był jakiś problem z serwerem.
W 2 poście został poprawiony link do partu 8 na odsiebie.
Za około godzinkę będą party 11 i 12 poprawione.
kawasaki
Feb 22 2009, 15:45
Aha ehh juz go usunalem powiesz mi jeszcze co to ten of zainstaluje wszytsko od nowa;)
CYTAT(kawasaki @ Feb 22 2009, 15:49)

Aha ehh juz go usunalem powiesz mi jeszcze co to ten of zainstaluje wszytsko od nowa;)
Umiesz pisać po Polsku?
jancker
Feb 22 2009, 17:30
a czy patch bedzie działas na patchu 1.3 ??????
kawasaki
Feb 22 2009, 18:38
Powiesz mi co to jest ten OF;> i gdzie go znajde chce aby caly ten dodatek dzialal mi na wypasie;) z GoRy wielkie dzieki
OF to plik PES2009_EDIT01.bin jest on odpowiedzialny za składy, nazwy drużyn itp.
kawasaki
Feb 22 2009, 19:45
Aha;] jeszcze ostatnie pytanie hehe te aktualizacje update 1, 2, 3 i 4 to jest wszytsko zawarte w tym jednym Big Update
Limit mojej cierpliwości się skończył. Odpowiem Ci następująco: poczytaj temat i sprawdź
warson
Feb 22 2009, 20:48
mam pytanko nie mamm strojów w druzynach niemeickich np Arminie mam ze strojami PSV

Help.
wszystko zainstalowalem poprawnie kitserwer itp
1908TylkoTwój1922
Feb 22 2009, 21:13
mam mala prosbe... mglby ktos gdzies wrzucuc ten plik - rv0c_e ??? jest on w pes 2009/img bardzo go potrzebuje!!:((((...z gory dzieki za pomoc
kawasaki
Feb 22 2009, 21:16
No rozumiem Cie ale troche tych stronek jest:) a wiesz moze czemu mam tak ze jak jest koniec 1 polowy mam czas 44-59 i koniec meczu tez zaczymuje sie na 89-59 ;> da sie to zmienic
ShockER
Feb 22 2009, 21:18
Na to pytanie także padła już odpowiedź ;p poszukaj
1908TylkoTwój1922
Feb 22 2009, 21:22
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Feb 22 2009, 21:17)

mam mala prosbe... mglby ktos gdzies wrzucuc ten plik - rv0c_e ??? jest on w pes 2009/img bardzo go potrzebuje!!:((((...z gory dzieki za pomoc
podrzuci ktoś ten plik mi:((?
1908TylkoTwój1922
Feb 22 2009, 21:51
juz mam..dzieki Tomaj..
A ja mam taką prośbę do twórców . Mianowicie czy w nadchodzącym update`cie moglibyście nieco bardziej zadbać o przypisywanie slotów twarzy i włosów tym zawodnikom którzy nie mają. Bo jest to żmudna praca i co update musze to robić sam ... gdyż niektórzy zawodnicy pokroju Keity ,Pinto czy Fauberta jak i większość Reprezentacji Polski nie mają przypisane slotów.. Czy była by możliwość aby w nowym update`cie był ten szczegół nieco lepiej dopracowany

? Pozdrawiam.
CYTAT(ariados @ Feb 23 2009, 14:12)

A ja mam taką prośbę do twórców . Mianowicie czy w nadchodzącym update`cie moglibyście nieco bardziej zadbać o przypisywanie slotów twarzy i włosów tym zawodnikom którzy nie mają. Bo jest to żmudna praca i co update musze to robić sam ... gdyż niektórzy zawodnicy pokroju Keity ,Pinto czy Fauberta jak i większość Reprezentacji Polski nie mają przypisane slotów.. Czy była by możliwość aby w nowym update`cie był ten szczegół nieco lepiej dopracowany

? Pozdrawiam.
Żeby przypisac sloty twarzy czy wlosów dla zawodnikow, to trzeba miec te twarze i włosy. W kazdym update sa dodawane nowe twarze i włosy i wraz z nimi przypisywane odpwiednie sloty. Tak tez będzie i w najnowszym update. A jeśłi ktos dodaje twarze i włosy na własna ręke, to chyba jasne, że sam sobie musi poprzydzielac odpowiednie sloty.
Freezen360
Feb 23 2009, 14:44
Bardzo dobry patch, twórcom należy się nagroda za coś tak pięknego
Pzdr
jonastb
Feb 23 2009, 15:47
CYTAT(warson @ Feb 22 2009, 20:52)

mam pytanko nie mamm strojów w druzynach niemeickich np Arminie mam ze strojami PSV

Help.
mam to samo, tez arminia ma stroje psv.
lipa_szef
Feb 23 2009, 16:18
Witam. Moj pierwszy post, nie przegladalem kazdej strony tego tematu wiec moze na jakiejs jest to czego szukam. Szuka patcha GKSu Katowice. Wiecie moze skad mozna sciagnac??
CYTAT(warson @ Feb 22 2009, 20:52)

Help.
CYTAT(jonastb @ Feb 23 2009, 15:51)

Uruchomiliście plik setup.exe w kitserverze i czy go zainstalowaliście?
CYTAT(lipa_szef @ Feb 23 2009, 16:22)

Witam. Moj pierwszy post, nie przegladalem kazdej strony tego tematu wiec moze na jakiejs jest to czego szukam. Szuka patcha GKSu Katowice. Wiecie moze skad mozna sciagnac??

Rozumiem, że chcesz grać Gieksą, proponuję więc ściągnąć naszego patcha
jonastb
Feb 23 2009, 18:53
ja robilem wszystko zgodnie z readme.txt tyle jeszcze potrafie ogarnac

jesli tam to bylo to klikalem
patryk89
Feb 23 2009, 19:23
QUOTE (jonastb @ Feb 23 2009, 17:51)

Najprawdopodobniej nie masz któregoś z update'ów . przed zainstalowaniem wszystkich update'ów też tak miałem .
warson
Feb 23 2009, 23:39
bardzo dziwne bo dokładnie prrzed chwilą skopiowałem BIG UPDATE który znajduje się na 1 stronie do Katalogu kitserver/img oraz save do moich dokumentów/konami/proevo2009.
i wciaz nie mam :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.