Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
tomaj
CYTAT(Marcin28J @ Jan 10 2009, 16:33) *
Nie nic nie wyskakuje, ale też niczego nie przyciskałem

To zrób tak: odinstaluj kitserver i spróbuj uruchomić PES. Jeżeli się uruchomi to wina patcha, jeżeli nie to albo intra albo PES.

Zomek: wypadało by sprawdzicz czy na aktualnych strojach mają logo sponsora.
Proponuję odwiedź tę stronę: http://www.sporting.pt/ i sprawdź galerię. Chyba szybciej znajdziesz odpowiedź jak jest tam.
A stroje możesz stąd ściągnąć: http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...p;today_files=1
zomek
nie ma tam tych strojów , to powiedz mi które sloty odpowiadaja za stroje i w jakim pliku w folderze img pesa i ktory plik w kitserwerze za nie odpowiada
tomaj
CYTAT(zomek @ Jan 10 2009, 16:56) *
nie ma tam tych strojów , to powiedz mi które sloty odpowiadaja za stroje i w jakim pliku w folderze img pesa i ktory plik w kitserwerze za nie odpowiada

To zależy wszystko od patcha jaki używasz.
Marcin28J
Tomaj, to ja ci screeny wyśle z folderami co i jak. I ty zobaczysz, ok?
tomaj
CYTAT(Marcin28J @ Jan 10 2009, 17:05) *
Tomaj, to ja ci screeny wyśle z folderami co i jak. I ty zobaczysz, ok?

A odinstalowałeś tego kitservera?
Marcin28J
tak
tomaj
CYTAT(Marcin28J @ Jan 10 2009, 17:09) *
tak

i co?
mils
Odnośnie wywalania do windy w trybie ML to napiszcie jaką macie wersje PES'a - 1.0, 1.1 czy 1.2 i na jakiej gracie rozdziałce. Bo jeśli na PES v.1.0 i rozdzielczości większej niż 1024x768 to jest to normalne. Trzeba wtedy patcha 1.1 zainstalować, Konami poprawiło tam błędy wysypywania się gry w ML i BAL przy większych rozdziałkach.

Ja kończę 2 sezon na Ekstraklasa patchu i nigdy mnie nie wywaliło. Gram na v.1.0 @1024.
Nalep
CYTAT(tomaj @ Jan 10 2009, 13:03) *
Side midfielder czyki boczny pomocnik

Acha ,bo kupiłem Rogera a niewiedziałem gdzie go ustawić tongue.gif ale też może grać jako OP Ś tongue.gif

dzieki xD
mateuszxr1
Tomaj jak mozna zmienic nazwe klubu bo w edit sie nie da? oraz herb!
WKS
Wchodzisz w edytora of-a ja uzywam PesCompleteEditor9.05 i tam spokojnie mozesz wszystko zmieniac
mateuszxr1
Seba wykonasz dla mnie te logo http://pawelp1984.wrzuta.pl/obraz/dRWNTO0V6H/herb_klubu_ckw zastepujac logo Hammarby IF pod tym samym katem jak w patchu z gory dzieki! Patch swietny
jestin
Mozesz podac numery twarzy ktore odpowiadaja za twarze lecha albo calej OE
nike
mam taki problem mialem formata i tera nei chodzi mi Ekstraklasa Patch po normanym wgraniu pes dziala ;/ przed formatem mialem tego patcha wgranego na inne patche i dzialalo ;/ gdy odpalam gre po wgraniu patcha mam caly carny ekran bez zadnych gwiazdek ladowania itd ;/
Marcin28J
Logosy to kitserver wgrywa, czy oddzielnie trzeba? Bo ich nie mam :/
mils
podłączam sie pod prośbę bo chcialem dodać sobie lewandowskiego zrobionego przez blackjuve

CYTAT(jestin @ Jan 11 2009, 12:58) *
Mozesz podac numery twarzy ktore odpowiadaja za twarze lecha albo calej OE
pawel5154
Jak wrócić do domyślnej kamery po wgraniu tego patcha??
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(pawel5154 @ Jan 11 2009, 15:48) *
Jak wrócić do domyślnej kamery po wgraniu tego patcha??

1 POST DO CIĘŻKIEJ ANIELKI!! CZYTAĆ! TO NIE BOLI!
achmed
jak sie zmienia te scoreboardy ? ;/ powiedzcie mi dokladnie . Wiem ze za pomoca scoreboard.bat tylko co ja mam z ni mzrobic ;/?
tomaj
CYTAT(achmed @ Jan 11 2009, 16:26) *
jak sie zmienia te scoreboardy ? ;/ powiedzcie mi dokladnie . Wiem ze za pomoca scoreboard.bat tylko co ja mam z ni mzrobic ;/?

A jak myślisz? Uruchomić i postępować zgodnie z instrukcjami co Ci się na monitorze pojawią.
achmed
CYTAT(tomaj @ Jan 11 2009, 17:17) *
A jak myślisz? Uruchomić i postępować zgodnie z instrukcjami co Ci się na monitorze pojawią.

po angielsku jest ;/ nie mozesz powiedziec? ;/
mateuszxr1
Sory ze tutaj ale mam problemy z PW. Tomaj moglbys pogadac z SEBA w sprawie loga http://pawelp1984.wrzuta.pl/obraz/dRWNTO0V6H/herb_klubu_ckw bo nie ma z nim kontaktu! Z gory dzieki! Pozdro
Krysstek
Maly blad w strojach ManU powinny miec czerwone koszulki i biale spodenki a nie czarne 
Norbi91
CYTAT(achmed @ Jan 11 2009, 18:07) *
po angielsku jest ;/ nie mozesz powiedziec? ;/

Nie trzeba znac angielskiego zeby sie w tym polapac...
Marcin28J
CYTAT(Marcin28J @ Jan 11 2009, 15:21) *
Logosy to kitserver wgrywa, czy oddzielnie trzeba? Bo ich nie mam :/

Ponawiam pytanie smile.gif
Piter123
Kitserver plik cv0a.img
tomaj
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 11 2009, 18:13) *
Sory ze tutaj ale mam problemy z PW. Tomaj moglbys pogadac z SEBA w sprawie loga http://pawelp1984.wrzuta.pl/obraz/dRWNTO0V6H/herb_klubu_ckw bo nie ma z nim kontaktu! Z gory dzieki! Pozdro

Napisałeś już to prędzej chyba 2 razy. W ty, i innym temacie. Seba przegląda forum, więc jeżeli zrobi to da Ci znać.

CYTAT(Krysstek @ Jan 11 2009, 18:46) *
Maly blad w strojach ManU powinny miec czerwone koszulki i biale spodenki a nie czarne 

Nie widzę żadnego błędu. MU gra też w czarnych spodenkach.
mils
Tomaj

ponawiam prośbę:

mógłbyś podać nr twarzy Lewandowskiego z Kolejorza bo chciałem sobie wgrać face'a zrobionego przez blackjuve

domyślam się, że muszę nazwać plik z twarzą - lewandowski_XXXX.bin (gdzie XXXX to nr twarzy lewego) i wrzucić go do -> Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv06.img ??
tomaj
CYTAT(mils @ Jan 12 2009, 11:50) *
Tomaj

ponawiam prośbę:

mógłbyś podać nr twarzy Lewandowskiego z Kolejorza bo chciałem sobie wgrać face'a zrobionego przez blackjuve

domyślam się, że muszę nazwać plik z twarzą - lewandowski_XXXX.bin (gdzie XXXX to nr twarzy lewego) i wrzucić go do -> Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv06.img ??

On chyba u nas nie ma twarzy, ale sprawdzisz to dokładnie w dowolnym edytorze. Jeżeli tak jest to daj mu bylejaki slot.
mils
ok dałem radę i ogarnąłem to w PES 2009 Editor v1.7

pozdro
jestin
CYTAT(mils @ Jan 12 2009, 15:02) *
ok dałem radę i ogarnąłem to w PES 2009 Editor v1.7

pozdro

Podaj jaki ma numer
Norbi91
CYTAT(jestin @ Jan 12 2009, 16:49) *
Podaj jaki ma numer

Przeciez pisal Tomaj, ze nie ma numeru. Sciagnij sobie PES 2009 Editor v1.7 i przypisz mu jakis numer.
R3D D3VIL
Mam pytanie do tomaja. Czy w następnym updacie uwzględnicie nowe twarze, poprawicie trochę błędów??
A co do patcha: WYWALISTY!!!!Świetna robota chłopaki. I jeszcze jedno pytanie: Czy w dalszych updatach nadal będziecie jak najwierniej odwzorowywać statsy piłkarzy?

Patch wymiata!
achmed
mam prośbe tomaj zebys w nowym update dal scoreboard c+sport (w koncu min na nim ogladamy ekstraklase). Wiem ze sa na necie ale jak sciagalem w pes2008 to byly biale kwadraty a do ciebie mam zaufanie ze bedzie dorbze smile.gif
tomaj
CYTAT(R3D D3VIL @ Jan 12 2009, 18:11) *
Mam pytanie do tomaja. Czy w następnym updacie uwzględnicie nowe twarze, poprawicie trochę błędów??
A co do patcha: WYWALISTY!!!!Świetna robota chłopaki. I jeszcze jedno pytanie: Czy w dalszych updatach nadal będziecie jak najwierniej odwzorowywać statsy piłkarzy?

Patch wymiata!

Twarze nowe będą, nie tylko polskie, błędy przez Was i nas wychwycone poprawiamy na bierząco, tak samo statsy.

CYTAT(achmed @ Jan 12 2009, 19:21) *
mam prośbe tomaj zebys w nowym update dal scoreboard c+sport (w koncu min na nim ogladamy ekstraklase). Wiem ze sa na necie ale jak sciagalem w pes2008 to byly biale kwadraty a do ciebie mam zaufanie ze bedzie dorbze smile.gif

Raczej nie dam, bo ten jedyny co jest ma w tle logo League 1 w tle i nie wygląda ten scoreboard jak ten z C+Polska
BubelCk
Witam, na początku chciałbym pogratulować świetnego patcha twórcom smile.gif Ale mam parę uwag. Otóż w następnym update prosiłbym twórców o wstawienie aktualnego herbu Korony Kielce no i niestety transfer Sasina z Korony do Cracovi. Pozdrawiam.
smock1983
wywala mnie do wendowsa jak chce wczytac zapisana kariere dodam ze dziwnie wyglada zapisany plik w grze nie widac herbu druzyny na seivie i dziwnie podpisany jest (gram lechem) wie ktos dlaczego gram 2 sezon.. chce zaczac grac od nowa ale nie wiem czy jest sens bo znowu mi sie zle zapisze kariera:(
tomaj
CYTAT(smock1983 @ Jan 13 2009, 00:04) *
wywala mnie do wendowsa jak chce wczytac zapisana kariere dodam ze dziwnie wyglada zapisany plik w grze nie widac herbu druzyny na seivie i dziwnie podpisany jest (gram lechem) wie ktos dlaczego gram 2 sezon.. chce zaczac grac od nowa ale nie wiem czy jest sens bo znowu mi sie zle zapisze kariera:(

Nie mam pojęcia dlaczego grasz 2 sezon. Na to pytanie to chyba tylko Ty znasz odpowiedź.
Proponuję też zmienić wendowsa na windowsa. Mam też pytanie do Ciebie: co to znaczy, że "seiv" zle wygłąda?
smock1983
CYTAT(tomaj @ Jan 13 2009, 00:29) *
Nie mam pojęcia dlaczego grasz 2 sezon. Na to pytanie to chyba tylko Ty znasz odpowiedź.
Proponuję też zmienić wendowsa na windowsa. Mam też pytanie do Ciebie: co to znaczy, że "seiv" zle wygłąda?

pewnie sie pociles zeby dac taka odp...
kozaczku zrobiles patcha i mysli ze rozum twoj przewyzsza wszystkie pewnie!
glowa sodowa do glowy ci uderzyla
pyrka jestes a taki wredny dla swojego....
jezeli masz tak odp. to lepiej wogule nic nie mow
tomaj
CYTAT(smock1983 @ Jan 13 2009, 08:41) *

Nie zrobiłem tylko zrobiliśmy.

Głowa do głowy, hmm ciekawe, po nicku sądzę, że maturę powinieneś pisać kilka lat temu, ale chyba jej nie zdałeś (co najmniej Polaka)

"...Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował
Pokpiwali sobie z nas, Poznańczyków, różni tacy
Wielcy patrioci, wielcy Polacy..."
Trochę szacunku.
A Ty jak masz takie pytania zadawać to wcale nie pisz, bo co to znaczy, że "seiv" dziwnie wygląda lub piszesz "wie ktos dlaczego gram 2 sezon". To jest bez sensu, więc się trochę uspokój.

P.S. Jaki Ty "swój". Poznań to Poznań, Rogoźno to inna bajka.
smock1983
CYTAT(tomaj @ Jan 13 2009, 11:13) *
Nie zrobiłem tylko zrobiliśmy.

Głowa do głowy, hmm ciekawe, po nicku sądzę, że maturę powinieneś pisać kilka lat temu, ale chyba jej nie zdałeś (co najmniej Polaka)

"...Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował
Pokpiwali sobie z nas, Poznańczyków, różni tacy
Wielcy patrioci, wielcy Polacy..."
Trochę szacunku.
A Ty jak masz takie pytania zadawać to wcale nie pisz, bo co to znaczy, że "seiv" dziwnie wygląda lub piszesz "wie ktos dlaczego gram 2 sezon". To jest bez sensu, więc się trochę uspokój.

P.S. Jaki Ty "swój". Poznań to Poznań, Rogoźno to inna bajka.

czy rogoźno czy poznan jeden h.. wazne ze jestem na kazdym meczu u siebie ale co ci bede tlumaczyl
tomaj
CYTAT(smock1983 @ Jan 13 2009, 11:46) *
czy rogoźno czy poznan jeden h.. wazne ze jestem na kazdym meczu u siebie ale co ci bede tlumaczyl

Nie jeden h..., a to, że jesteś na każdym meczu u Siebie (w Rogoźnie) mnie nie interesuje (okręgówka?)
smock1983
CYTAT(tomaj @ Jan 13 2009, 13:06) *
Nie jeden h..., a to, że jesteś na każdym meczu u Siebie (w Rogoźnie) mnie nie interesuje (okręgówka?)

ssaj pajacyku
FernandoLFC
w tym patchu podobają mi się tylko przyśpiewki reszta do bani i w ogóle za dużo wazy
mickel
CYTAT(FernandoLFC @ Jan 13 2009, 12:56) *
w tym patchu podobają mi się tylko przyśpiewki reszta do bani i w ogóle za dużo wazy

to zrób sobie takiego, którego waga będzie Tobie odpowiadała smile.gif
BubelCk
Dwaj nowi zawodnicy w Koronie: Marcin Popławski i Łukasz Cichos. Uwzględnijcie ich w update.

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=4172

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Cichos

Kenny
pewnie sie pociles zeby dac taka odp...

Tomaj ma rację. Bo naprawde nie wiemy co to jest "wendows" i nie znamy odpowiedzi na Twoje pytanie dlaczego grasz drugi sezon sad.gif I mógłbyś chociaż nie obrażać ludzi. Pozdrawiam smile.gif
tomaj
CYTAT(smock1983 @ Jan 13 2009, 12:36) *
ssaj pajacyku

Nie przeginaj.

CYTAT(FernandoLFC @ Jan 13 2009, 12:56) *

A zwróciłeś uwagę, że sam folder z przyśpiewkami waży dokładnie 1.39GB po wypakowaniu, a cały patch spakowany 1.21GB?
Dodam jeszcze, że po wypakowaniu folder kitserver ma około 1.80GB, także te przyśpiewki co Ci się tak podobają to 77% patcha.
A możesz jeszcze tylko sprecyzować co jest do bani. Tylko nie wylatuj, że stroje czy twarze. Ciesz się, że są takie jakie są. Mogłeś też coś zrobić w końcu a nie narzekać.

CYTAT(BubelCk @ Jan 13 2009, 13:31) *
Dwaj nowi zawodnicy w Koronie: Marcin Popławski i Łukasz Cichos. Uwzględnijcie ich w update.

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=4172

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Cichos

Już dodani. A jak znajdziesz info z jakimi numerami oni będą grać to napisz tutej.
R3D D3VIL
Na kiedy planujecie wydać kolejny update?? I pytanie: u mnie na stroju Jagiellonii na prawym rękawie jest logo Żubra jest dobrze wyświetlone, a na lewym odwrotnie (coś jakby lustrzane odbicie). Niedługo podeśle screena.

Załączam screena:
mateuszxr1
Tomaj logo juz zrobione tylko maly problem! w grze nie da sie zmienic logo klubu a edytory mi nie dzialaja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.