Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Beblas
CYTAT(tomaj @ Dec 26 2008, 23:20) *
"Moja jedyna miłość" - jest śpiewana jeden raz, jest traktowana jako coś w rodzaju hymnu (kiedyś)
"Kolejorz gol" - ta przyśpiewka leci ale rzadko
"Nie Kur**, ani żaden Śląsk" - było śpiewane w tej rundzie 2 góra 3 razy
I zapomniałeś o Naszych sztandarach: Skockie i Chorwackie, no i o "Za Lechem"

Oj widze ze to chyab Ty nie chodzisz na mecze! Na ilu byles?

"Moja jedyna milosc" - zgadzam sie ale jak mowisz jest traktowana szczegolnie wiec jak dla mnie nie moglo jej zabrakonac

"kolejorz gol" - zadko? Boze widzisz i nie grzmisz! zapraszam na filmiki Patryka(jak bys nie wiedzial to Bulgarska jego nick na youtube) i zobacz ze co mecz jest to i sam G. mowi ze to mam moc przyciagania bramek, zreszta po bramce tez czesto jest zapodane

"nie kur**, ani zaden slask" moze i bylo spiewane kilka razy ale jak widzisz Lech jest na 1 miejscu i piesn pasuje jak zadna inna!

A "za Lechem...." to nie skomentuje co o tym napisales. Jak slyszales to kiedys na bulgarskiej to nie wiem co brales ale dobre bylo wink.gif

CYTAT(baski18 @ Dec 26 2008, 23:22) *
Balas podał dobre przyśpiewki - Kolejorz Gol jest najdłużej przez Nas ciągniętą przyśpiewką podczas meczu, a Niech zwycięża Lech szczególnie pod koniec spotkania daje mega kopa piłkarzom jak także nam, aby ją śpiewać. Moja jedyna miłość jest śpiewana co mecz, "Nie k*rwa..." co prawda nie jest zawsze śpiewana, ale bardzo często - o wiele bardziej pasuje do tego patcha(w którym tylko gospodarzy doping jest słyszalny) niż "Za Lechem..." Dumą Polski zna każdy Poznaniak i Wielkopolanin.

Myślę, że mamy tyle przyśpiewek które można by uznać za śpiewane namiętnie podczas spotkania, że nie starczyłoby slotów na ich umieszczenie. Jedyne czego mi brakuje to "My Wierzymy" ale wiem z własnego doświadczenia, że ciężko dostać w dobrej jakości.

No i pod tym sie podpisuje w 100% a my wierzemy widzialem na yt w dobrej jakosci tylko u Patryka ale mialem reinstalke windy niedawno i nie mam jeszcze zadnych programow do przycinanai filmow zainstalowanych a pozatym powiem tez szczerze ze robilem to na szybko

tomaj
W pierwszym temacie co powstał do tego patcha pisaliśmy, że nie będzie żadnych przyśpiewek z wulgaryzmami, więc "nie kur**, ani zaden slask" odpada.
Do "Niech zwycięża Lech" się nie przyczepiłem.
A co z Skockim i Chorwackim oraz My wierzymy.
"Kolejorz Gol" jest często powtarzana ale nie, aż tak często jak wyżej wymienione
Beblas: napisz mi z ilu sezonów mam Ci podać mój numer karnetu?
Beblas
CYTAT(2pac @ Dec 26 2008, 16:13) *
"Jesteśmy z Wami, Korona jesteśmy z Wami, ch*j z wynikami, Korona jesteśmy z Wami" - doping ze stadionu Korony smile.gif smile.gif ohmy.gif

Bez przeklenstw? Cos i tak chyba nie wyszlo wiec jak przeszedl chu* to i 1 kur** przejdzie! Dobra teraz nie chodzi o licytowanie sie w sumie kto ile chodzil na mecze. Ale jak dla Ciebie Kolejorz gol nie jest piesnia wrecz powiedzialbym meczona na meczu to nie wiem gdzie Ty chodzisz. Czlowieku te piesni co dalem to sa piesni ktore jedziemy na Bulgarskiej czesto i maja w sobie taki potencjal ze i IV sie wlacza do dopingu(no moze poza ta o mistrzu) ale jak juz mowielm sytuacja pasuje do przyspiewki
biggala2310
Akurat w tym rzecz, że ja "kolekcjonuje" OFy. Mam niemal wszystkie z GA. Bundesliga Patch, Gaming Access Patch, DoMManu, Revolution i jeszcze kilkanaście innych. Chcesz to nawet mogę Ci kilka wrzucić. Nie drążmy już natomiast tej sprawy z tymi kontami. Ja natomiast znalazłem ze 4 osoby który kilka minut po rejestracji napisały posty wychwalające pod niebiosa patcha. Sam wiesz, że jestem zwykłym użytkownikiem i nie widzę wielu rzeczy, więc dowodów nie będę miał. Każdy ma swój "łeb" i każdy może ocenić. Skoro błędne statystyki to nie najgorsza rzecz jaką widziałeś to co nią jest? Złe formacje? Jest nich cała masa. Źle ustawiona lepsza noga? Też są (choćby Roger), Zły kolor skóry? 11 piłkarzy Nurnberg ma zły kolor skóry, o twarzach nie wspominając. Dublujący się piłkarze? Oczywiście, że są Fucile, Cotterill, Dudzic, Rybaczuk i wiele więcej. Dlaczego nie byłem taki pomocny przy tworzeniu patcha? Otóż mieliście do tego 5 ludzi, a jak nie znaliście jakiś statystyk to na forum pisaliście. Teraz wiem, że nie masz o nich pojęciach. Jeżeli chcesz zrobić to dobrze, to postępój zgodnie z moimi wskazówkami: bierz statystyki z Ekstraklasa Patch do PES 6 od T-Maca, używaj PES 2009 Editor (możesz tam sprawdzić czy zaowdnicy się nie powtarzają), proś o rady fanówi przede wszystkim nie zapominaj aby te statystyki były proponcjonalne do innych piłkarzy, spoza naszej ligi. Polska liga jest obecnie niżek klasyfikowana od Słowackiej, Cypryjskiej, Bułgarskiej, Norweskiej, a w LM polska drużyna nie grała od 12 lat.

CYTAT(tomaj @ Dec 26 2008, 23:20) *
"Moja jedyna miłość" - jest śpiewana jeden raz, jest traktowana jako coś w rodzaju hymnu (kiedyś)
"Kolejorz gol" - ta przyśpiewka leci ale rzadko
"Nie Kur**, ani żaden Śląsk" - było śpiewane w tej rundzie 2 góra 3 razy
I zapomniałeś o Naszych sztandarach: Skockie i Chorwackie, no i o "Za Lechem"

biggala2310: podaj jakieś sensowne dowody
Co do mojej znajomości Ekstraklasy: podejrzewam, że jest ona większa niż dużej części forumowiczów. OK, są niedoróbki. nie będę się już tłumaczył, że wynikają one z pośpiechu i robienia kilku rzeczy naraz. Szkoda tylko, że nie byłeś taki mądry w momencie gdy patch powstawał.

ktoś napisał, że jest to najgorszy OF. Jest to chyba osoba, która widziała 2 może 3 patche do PES2009, bo mi się już wiele przewinęło i naprawdę błędne statystyki to nie jest najgorsza rzecz jaką widziałem.
tomaj
Co do Korony to ja przyśpiewek nie dawałem. "Moja jedyna miłość" jest śpiewana raz na mecz! I jeszcze raz się pytam gdzie Skockie i Chorwackie?

I zapraszam do Kotła.

biggala2310: czyli czekamy na przeprosiny. Zacząłeś temat, który teraz uciszasz. Nie miałeś żadnych dowodów. Napisałeś to od tak sobie. Się dziwisz. Ktoś se ściągnął patcha i chciał podziękować, może o coś zapytać. Mnie osobiście pochwały nie obchodzą, interesuje mnie to co jest źle. Z pochwał nic nie mam. Patrząc na datę rejestracji nic nie zrobisz. Sprawdź emeile lub numery ip.
Te OF co wymieniłeś to część znam. Zauważ, że my daliśmy dopiero pierwszą wersję OF. W Bundesliga Patch jest kilka, a w pierwszej i drugiej narodowości w ogóle nie były ustawione.
To, że formacje są złe się zgodze, statsy też. PES Editora używam chyba dłużej od Ciebie. Z 5 osób 3 robiły stroje, ballpack i bootpack. Resztą się zajhmował Seba ze mną.
Wo(L)aN
Moze ktos napisac krok po kroku jak wrzucic nowe przyspiewki jak mam je dane w *.adx ? Tego belkotu pare stron wczesniej nie da sie czytac, a co dopiero zrozumiec
Beblas
CYTAT(Wo(L)aN @ Dec 26 2008, 23:45) *
Moze ktos napisac krok po kroku jak wrzucic nowe przyspiewki jak mam je dane w *.adx ? Tego belkotu pare stron wczesniej nie da sie czytac, a co dopiero zrozumiec

jak masz juz w formacie *.adx to wrzucasz do folderu cs0d.img ktory masz w kitserver\img

oczywiscie jeszce musisz dobrze dopasowac nazwy dla twojej druzyny(podmienic)

@Tomaj: Ja do kotła chodze od 5 lat wiec dzieki za zaproszenie! A chorwackie w tym sezonie bylo spiewane 2 razy! Na Austrii i na jakims ligowym ale nie pamietam z kim wiec wiesz. A co do Skockiego to pominelem je bo szczerze mowiac nie pomyslalem w ogole o nim, a w dodatku masz 5 slotow wiec dodal bym skockie a ktos napisalby ze nie ma znowu czegos wiec to jest takie gadanie. "Moja jedyna milosc" jest spiewana raz wiem, ale to jest piesn ktorej nie moglo zabraknac! To jest piesn ktora jest na tyle wazna ze dla mnie musi byc w repertuarze i koniec
Wo(L)aN
CYTAT(Beblas @ Dec 27 2008, 00:50) *
jak masz juz w formacie *.adx to wrzucasz do folderu cs0d.img ktory masz w kitserver\img

oczywiscie jeszce musisz dobrze dopasowac nazwy dla twojej druzyny(podmienic)

tak juz zrobilem, zapytal mnie czy podmienic, dalem ze tak. Teraz mam te 5 przyspiewek z ikonka jakby pudelka z czyms czerwonym, a nie jak cala reszta z nutka. Nie moge dac zadnego export. Jak chce zasejwowac to da sie tylko jako *.dkz
Beblas
CYTAT(Wo(L)aN @ Dec 26 2008, 23:56) *
tak juz zrobilem, zapytal mnie czy podmienic, dalem ze tak. Teraz mam te 5 przyspiewek z ikonka jakby pudelka z czyms czerwonym, a nie jak cala reszta z nutka. Nie moge dac zadnego export. Jak chce zasejwowac to da sie tylko jako *.dkz

to wez otworz przez DKZ ten folder cs0d.img ale otworz ta ikonka co masz taki otwarty folder z kartka w srodku(sory ze tak pisze ale mam dkz po hiszpansku wiec nie wiec co to bedize po angielsku biggrin.gif ) To jest w tym pasku narzedzi pierwsze, zamien i potem daj eksport zaznaczonych archiwow
biggala2310
Ależ z Ciebie cwaniak. Dobrze wiesz, że nie widzę ani IP ani e-maili. Nie napisałem tego natomiast od tak, ale w 5 czy 10 minut po rejestracji już testować patcha, to jest coś. Nie chcę się dalej kłócić, ponieważ ja już więcej w tej sprawię nie mogę. Skoro piszesz, że nie mam dowodów to czemu tak się przejmujesz? Ludzie mają tylko to co napisałem, bez dowodów nie uwierzą, ja wiem jednak swoje.

Co do OFa i edytorów, to jednak najważniejsze są staty, a te w Bundesliga Patch są nawet dobre. Martwi mnie natomiast to, że wiesz iż używasz dłużej tego edytora ode mnie, czyżbyś mnie obserwował? Nawet jeżeli to co z tego, że go miałeś skoro go nie używasz lub nie umiesz używać? Ja za to mogę się pochwalić tym, że jestem na tym forum dłużej od Ciebie, ale co to mi daje? Zdaję mi się jednak, że Ty nie zdajesz sobie sprawy jak złego OFa zrobiłeś, otóż ja bym na twoim miejscu zaczął wszystko od zera, jedynie co to właśnie bym zostawił narodowości, twarzy, wiek itp. Najważniejsze aby zrobić ligę na prawdę słabą. Jeden z najlepszych polskich trenerów od lat pracujący z młodzieżą-Michał Globisz kiedyś w pewnym wywiadzie powiedział, że pod względem techniki jesteśmy lepsi tylko od Andory i San Marino. Moim zdaniem minimalnie przesadził, jednak naprawdę minimalnie, ponieważ znalazło by się jeszcze z maksymalnie 5 państw gorszych pod tym względem. Jak coś jeszcze chcesz wyjaśnić itp to pisz. Ja już chyba wszystko przelałem na posty.

*Pozycje też są złe.
TommyD88
Tak więc, zostałem zaskoczony i to pozytywnie, dobrze odwzorowane uimejętności i składy, świetnie wykonane stroje, choć u Lecha jest problem, przy numerach 11,12 etc. mianowicie podstawa jedynki nie jest wyswietlana w calosci tylko jej lewa część. Co do ustawień to nie mam zastrzeżeń, chociaż w Legii gra raczej Chinyama a nie Arruabarena...(a ustawienie Lecha (4-2-3-1), w grze w ogóle sie nie sprawdza tak jak w rzeczywistości, ale to już nie wina twórców tongue.gif )

BTW. Troche rozczarowała mnie klasyczna Polska, akurat mam takiego małego fioła na punkcie Polaków z lat 70 i 80 i już od PESa 5 tworzyłem sobie taką właśnie Polske i zawiodłem się doborem zawodników. Moim zdaniem tacy zawodnicy jak Musiał, Bulzacki, Pol, MAJEWSKI, Buncol, SMOLAREK czy Kupcewicz powinni znaleźć się w składzie, tak samo jak moim zdaniem nad wyraz zostali tam umieszczani tacy zawodnicy jak Masztaler, Justek, Maculewicz, Nawałka czy nawet Domarski, który w kadrze miał tylko jeden dobry mecz (w sumie nawet jeden strzał z Anglią na Wembley, też nie do końca dobry bo bramka z winy bramkarza tongue.gif).

W dodatku Lato raczej grywał jako prawy skrzydłowy (dziś nazwali byśmy go RWF) podobnie Gadocha, tyle, że na lewej stronie. A Kasperczak to raczej defensywny pomocnik/srodkowy obronca. A Boniek tak słabym zawodnikiem aż nie był, na pewno nie gorszym od Szarmacha, a tu przepaść jest olbrzymia. Tyle tongue.gif

Tak troche krytyki, ale poza tym świetny, patch. Ta klasyczna Polska to mój konik dlatego też się doczepiłem, jakby ktoś planował umieścić Klasyczną Polskę w swoim patchu to polecam się na przyszłość. smile.gif
biggala2310
Chciałbym przeprosić twórców Ekstraklasa Patch, za sposób w jaki ująłem moje podejrzenia co do wychwalania patcha. Chcę zaświadczyć, że są to jedynie moje przypuszczenia, które zweryfikować może jedynie Administrator.
BombeL1946
A ja was trochę spróbuje pogodzic. Tomaj i reszta Lechitów, to nie forum waszego klubu, więc skończcie łaskawie dyskusje o dopingu dla Lecha. Jest zrobiony drugi, Twórca zrobił go wg własnego uznania.

Biggala - Wydaje mi się że na forum można wejśc bez rejestracji i pobrac patch, więc spokojnie można na nim pograc potem się zarejestrowac i napisac własne zdanie.

Tomaj - ja nie chcę Cię ani bronic ani zganic ale OF do najlepszych nie należy, zdarzają się złe statystyki, w kilku klubach pomieszane wyjsciowe jedenastki, w samej Legii chyba z 6 zawodników miało złe pozycje, ale oczywiście są też dobrze wykonane części tego pliku. Ja mam nadzieje, że to był taki podkład pod update, który już będzie dużo bardziej dopracowany.
Gaucho
Ja mam problem z tym patchem ...mianowicie wszystko pięknie chodzi ale intro jest do góry nogami (możne tak ma być nie wiem) a drugi problem jest taki ze nie zmieniły mi się loga drużyn ...tzn mam dalej takie jak league 1 Cracovia ma logo bordo...możne mi ktoś poradzi jak to naprawić...patch zainstalowany na czystego PSA
Norbi91
CYTAT(biggala2310 @ Dec 27 2008, 00:13) *
Ależ z Ciebie cwaniak. Dobrze wiesz, że nie widzę ani IP ani e-maili. Nie napisałem tego natomiast od tak, ale w 5 czy 10 minut po rejestracji już testować patcha, to jest coś. Nie chcę się dalej kłócić, ponieważ ja już więcej w tej sprawię nie mogę. Skoro piszesz, że nie mam dowodów to czemu tak się przejmujesz? Ludzie mają tylko to co napisałem, bez dowodów nie uwierzą, ja wiem jednak swoje

No to chyba jednak trzeba stwierdzic, ze nie jestes osoba myslaca... Co ma data rejestracji do tego wszystkiego? Z Twojej wypowiedzi wynika, ze w ogole bez rejestracji nie mozna testowac patcha ;O U mnie przy odpalaniu patcha nie wyskakiwalo zadne okienko z logowaniem na issonline. Nastepnym razem jak w ogole bedziesz mial zamiar kogos oskarzac o cos albo w ogole sie odezwac to pomysl pare razy, moze wtedy sie zmeczysz i nie napiszesz.
JagielloniaFan
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 26 2008, 21:47) *
Wujku powiedz mi, gdzie w grze mam to zmienic na standard? Bo cos tego nie potrafie znalezc.

Podczas meczu wciskasz "Escape" Camera Type i dajesz na Normal i wybierasz czy ma być zliżenie czy nie. Ja mam na Long. I jeszcze ustawiasz czy kamera ma się przesuwać za piłką, czy za zawodnikiem. A jak wyłączyć te nazwiska nad głowami graczy, które są podczas meczu i czy da radę podgłośnić gwizdek sędziowski? Bo strasznie cicho u mnie gwiżdze. Kurde. Gram w Legendzie i dostałem powołanie do reprezentacji, ale jak ładuje mi się mecz reprezentacji to wywala mnie do windowsa i pokazuje że program przestał działać. O co chodzi? Pomóżcie!!
Kamiloxx
sorry że tutaj ale czy upnie ktoś patcha w częściach na megaupload albo jakiś serwer FTP ? z góry dzięki smile.gif
JnR
Już pare osób o tym pisało i nikt nie odpisał ... więc ponawiam pytanie.. co

CO robić jak po kilku meczach MASTER LEUAGE wywala do windowsa.. przed instalacją patch nie miałem z tym problemu
seba
CYTAT(JnR @ Dec 27 2008, 10:57) *
Już pare osób o tym pisało i nikt nie odpisał ... więc ponawiam pytanie.. co

CO robić jak po kilku meczach MASTER LEUAGE wywala do windowsa.. przed instalacją patch nie miałem z tym problemu

1. Czy wywala Cię zawsze przy jakiejś konkretnej drużynie?
2. Jeśli tak to przy jakiej?
3. Po ilu meczach Cię wywala? Zawsze po tej samej liczbie, czy róznie?

PS
Bład w wyświetlaniu flag vilalreal juz poprawiony. Jeśli jeszcze znależliscie tego typu bugi to pisac, bo jutro update.
JagielloniaFan
CYTAT(seba @ Dec 27 2008, 11:01) *

PS
Bład w wyświetlaniu flag vilalreal juz poprawiony. Jeśli jeszcze znależliscie tego typu bugi to pisac, bo jutro update.

Mnie wywala bo około 7 meczach w "Legendzie" przy meczu Holandia-Polska.
mickel
mnie wywala przy meczu Wisła-Lech, Lech-Piast, i Lech- Kmita

denerwuje mnie to, iż pod koniec sezonu wywala mnie z gry.;/
seba
CYTAT(wujek @ Dec 27 2008, 11:07) *
Mnie wywala bo około 7 meczach w "Legendzie" przy meczu Holandia-Polska.

Zawsze przy meczu Holandia - Polska?

Problem wywalanie przy Kimicie (Szwajdych) jest usuniety. Przy Lechu nie powinno wywalać, niejest to na pewno błąd patcha.

Aha
Nazwy UEFA Cup i Champins League, wraz ze wszystkimi logosami zamienione (bug w trybie BaL i ML0
mista
Witam, 

na początku podziękowania dla twórców. Za pracę jako włozyli w stworzenie tego patcha, bo niedociągniecia które tutaj wytykacie są tak naprawde pierdołami które sami sobie możecie edytować. 

Ja właśnie w tej sprawie, otóz sam chciałbym zrobic twarze, natomiast nie wiem dlaczego gdy wgrany mam kitserver opcja edytowania twarzy w Pesie jest tak zmieniona, ze nie umiem prawidłowo dopasowac zdjecia. Jest na to jakis sposób?

Pozdrawiam

Kamilbialego
Proszę tylko aby w nowym ofie twórców patcha były możliwie wszystkie transfery, w Polsce (również 1 liga), odejścia przyjścia zwodników.
JagielloniaFan
CYTAT(seba @ Dec 27 2008, 11:12) *
Zawsze przy meczu Holandia - Polska?

Problem wywalanie przy Kimicie (Szwajdych) jest usuniety. Przy Lechu nie powinno wywalać, niejest to na pewno błąd patcha.

Aha
Nazwy UEFA Cup i Champins League, wraz ze wszystkimi logosami zamienione (bug w trybie BaL i ML0
Tak zawsze. W lidze i pucharach jest OK. A meczu reprezentacji nawet ne można pominąć.. Tak bym wziął Skip match, ale nie da rady...
seba
CYTAT(mista @ Dec 27 2008, 11:13) *
Witam, 

na początku podziękowania dla twórców. Za pracę jako włozyli w stworzenie tego patcha, bo niedociągniecia które tutaj wytykacie są tak naprawde pierdołami które sami sobie możecie edytować. 

Ja właśnie w tej sprawie, otóz sam chciałbym zrobic twarze, natomiast nie wiem dlaczego gdy wgrany mam kitserver opcja edytowania twarzy w Pesie jest tak zmieniona, ze nie umiem prawidłowo dopasowac zdjecia. Jest na to jakis sposób?

Pozdrawiam

Nie mam pojecia dlaczego tak masz. U mnie opcja scan działa bez zarzutu.
WKS
CYTAT(seba @ Dec 27 2008, 11:01) *

PS

OF -a  tez update ? czy po okienku
marcin_p
Update ofa bedzie mysle w poniedziałek lub w niedziele wieczorem
mrowa196
to będzie update ofa czy wszystkich partów
seba
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 27 2008, 11:36) *
OF -a  tez update ? czy po okienku

Bedzie update ofa teraz,razem z innymi rzeczami.

Co do wywalania przy meczu Polska - Holandia (tryb BaL), chyba zlokalizowałem przyczynę, będzie to poprawione w update.

mrowa196
to bedzie update ofa i paru plikow img, razem pare kb
JagielloniaFan
Czy ktoś może w końcu napisać dlaczego wywala po paru meczach w BAL i ML? Twórcy patcha myślą, że wydali patch i na tym kończy się ich praca. Nie! Skoro patch ma mnóstwo błędów trzeba je poprawić lub pomóc je naprawić. A tu już parę osób opisało ten problem i brak konkretnych odpowiedzi. Totalna amatorszczyzna. Grupa PolEvo, która wykonuje patche do PES 6 robi je o niebo lepiej od Was bo ich pracę są bezbłędne. A Wy (twórcy patcha) nawet nie raczycie odpowiedzieć na któreś z kolei zadane to samo pytanie. Korona Wam z głowy spadnie? Czy może politura z paznokci się zedrze od pisania na klawiaturze?? Już mnie krew zalewa od totalnego olewania użytkowników patcha i ignorancji z Waszej strony Drodzy Twórcy EP.
soadzik
to ja ci powiem.Jak bys czytał poprzednie posty to wiedziałbys że z gry wywala przez zawodnika nazwiskiem Szwajdych w Kmicie Zabierzów. Jesli to nie to to prawdopodobnie wina pirata. Ja w ML pominąłem Kmitę przy ustalaniu składów lig i już nie mam tego problemu. Jeśli problem tkwi w tym to usuń sobie z gry Szwajdycha albo poczekaj na nowego OFa do wtorku.
jan17
Siemka ! Dzięki Beblas za przyśpiewki do LECHA ;D Mógłbyś mi powiedziec jakie pliki odpowiadają za jakie przyśpiewki w grze ( oczywiście chodzi mi o przyspiewki LECHA ) z oryginalnego EPatch ? Wtedy będe wiedział którą wole i za która sobie podmienić !

Pozdro
JagielloniaFan
Od kiedy Szwajdych gra w reprezentacji Polski? A co do gry to mam orginała. Wina na 100% leży po stronie patcha bo bez patcha w trybie BaL nie miałem tego typu błędu (nie miałem żadnych błędów). Jak już powiedziałem wywala mnie przy meczu Holandia-Polska, a Szwajdych nie jest reprezentantem Polski. Kumasz?
soadzik
Ale zawsze tylko przy tym meczu? Jeśli tak to popatrz w trybie edit mode na obie ekipy i zatrzymaj sie co chwilke na kazdym zawodniku.Może jest jeszcze jeden ktorego tworcy pominęli a jest kopnięty. Może pomoże
Wo(L)aN
CYTAT(wujek @ Dec 27 2008, 12:55) *
Od kiedy Szwajdych gra w reprezentacji Polski? A co do gry to mam orginała. Wina na 100% leży po stronie patcha bo bez patcha w trybie BaL nie miałem tego typu błędu (nie miałem żadnych błędów). Jak już powiedziałem wywala mnie przy meczu Holandia-Polska, a Szwajdych nie jest reprezentantem Polski. Kumasz?

Zawodnicy ktorzy graja dobrze lub maja dobre parametry zostaja powolani do reprezentacji. "Kumasz?"
JnR
wywala mnie około 13 tyg.. gram Polonią Warszawa. Innymi nie próbowałem grać.
soadzik
Ja w programie do edycji danych PESa 2009 nie pamietam jakim przy narodowości Szwajdycha jest napisane error wiec znaczy ze kopniety chyba.Poprawienie na Poland nic nie daje czekamy na ofa. A jeśli jest jeszcze jakiś zawodnik który sprawia problemy typu wywala do windy to zgłoście go tutaj a twórcy beda mieli ułatwione zadanie przy robiebiu nowego ofa.
seba
CYTAT(wujek @ Dec 27 2008, 11:55) *

Nie gra w reprezentacji Polski, gra w Kmicie. Wywałało przez niego w trybie ML jak sie gralo przeciwko Kmicie. czytaj wujek ze zrozumieniem.

Co do wywalania w Bal przy Polsce to napisalem pare postow wyzej ze ten problme chyba zlokalizowałem i bedzie poprawiony w update. Kumasz zabko?

Co do wywalania przy Polonii Warszawa, zlokalizowałem - będzie poprawione.

JagielloniaFan
Faktycznie. No to teraz kumam.. To do wtorku nie pogram w BaL tongue.gif . Pozdro.
maxi
Chłopaki jak u was z dopingiem Liverpoolu?? Bo ja tam YNWA nie słysze...
Wiem, ze to Ekstraklasa Patch ale Liverpool to Liverpool...
Pozdro
Hitmanek
Da się wywalić jakoś tego Szwajdycha? I czy ja to zrobię będę mógł dalej grać w ML.
Beblas
CYTAT(jan17 @ Dec 27 2008, 11:54) *
Siemka ! Dzięki Beblas za przyśpiewki do LECHA ;D Mógłbyś mi powiedziec jakie pliki odpowiadają za jakie przyśpiewki w grze ( oczywiście chodzi mi o przyspiewki LECHA ) z oryginalnego EPatch ? Wtedy będe wiedział którą wole i za która sobie podmienić !

Pozdro

Jezeli chodzi o orginalnego EPatcha to jest tak:

lech_329 -> Chorwackie

lech_330 -> Dumą Polski

lech_331 -> Za Lechem

lech_332 -> Niech zwycięża Lech

lech_333 -> Skockie

MATT2012
Ja ocenie patcha w skali od 1 do 10 na 8- . Bardzo ładne czcionki , menu , soundtrack , ładnie wq mnie zrobione stroje, piłki , świetne scoreboard ekstrakalsy.
Jesli chodzi o rzeczy do poprawienia to wq mnie :

- BANDY aby sie dało normalnie grać EKSTRAKLASE BUNDESLIGE i inne puchary
-niektóre przyśpiewki
- OF to jak chcecie to jest kureska robota dobry zrobić wiec jak na ok 3 miechy pracy ciesze sie ze takowy jest:p
- mozna by dodac scoreboard Nsport podczas remes cup bo jak ktos wam zrobił ekstraklsasy to takowy równeiż powinien umiećsmile.gif

Dzięki za super patcha:) biggrin.gif
rangiz
No więc patch niestety nie może być nawet porównywany z GA patch, ale tam pewnie swój wkład miało więcej osób.
Ktoś pisał, że dla Lecha trudno dostać dobre my wierzymy, co to za bzdury, mam każdą przyśpiewkę w dobrej jakości np na dzwonek, jak ktoś coś chce to pisać.
seba
CYTAT(MATT2012 @ Dec 27 2008, 13:26) *
Ja ocenie patcha w skali od 1 do 10 na 8- . Bardzo ładne czcionki , menu , soundtrack , ładnie wq mnie zrobione stroje, piłki , świetne scoreboard ekstrakalsy.
Jesli chodzi o rzeczy do poprawienia to wq mnie :

- BANDY aby sie dało normalnie grać EKSTRAKLASE BUNDESLIGE i inne puchary
-niektóre przyśpiewki
- OF to jak chcecie to jest kureska robota dobry zrobić wiec jak na ok 3 miechy pracy ciesze sie ze takowy jest:p
- mozna by dodac scoreboard Nsport podczas remes cup bo jak ktos wam zrobił ekstraklsasy to takowy równeiż powinien umieć:)

Dzięki za super patcha:) biggrin.gif

Jesli chodzi o wyświetlanie band w trybie Ligi to nie jest takie proste. Podmieniając bandy, zastąpiłem wszystkie francuskie polskmi, mimo to nadal w trybie Ligi sa francuskie. Nie wiem dlaczego, a obserwując scenę dodatków, nie zauważyłem jak dotąd żeby któremukolwiek z patchmakerów udało się kiwnąć ten problem.

Nie da rady przypisac żadnego scoreboardu pucharowi czy lidze, jest jeden stały który możemy zmieniać (opisane w 2 poscie) i drugi w champions league (tryb gry). Tak więc zrobienie nowego scoreboardu nie rozwiąże tej kwestii. nawiasem mowiąc ja robiłem score ekstraklasy i moge zrobic jeszcze nsport, c+ czy jaki tam jeszcze chcecie, tylko że teraz sa troszke wazniejsze sprawy od tablicy wyników.
MATT2012
udało się włąsciwie podmienić bandy patchmakerom z GA patch więc może na forum tego serwisu można by się spróbować czegoś dowiedziećsmile.gif a o scoreboardy to chodziło mi o podmienienie ich na takiej zasadzie jak teraz przez ten programik w dosie:)
seba
CYTAT(MATT2012 @ Dec 27 2008, 14:20) *
udało się włąsciwie podmienić bandy patchmakerom z GA patch więc może na forum tego serwisu można by się spróbować czegoś dowiedziećsmile.gif a o scoreboardy to chodziło mi o podmienienie ich na takiej zasadzie jak teraz przez ten programik w dosie:)

Mam rozumiec, ze w GA patchu w trybie LIGA, grając Bundesligą, która zastąpiła Eredivisie wyświetlają się bandy niemieckie, a nie holenderskie?
robak76
to co nalezy w koncu zrobic aby w karierze liga mistrzow byla na swoim miejscu?
zomek
CYTAT(seba @ Dec 27 2008, 11:27) *
Nie mam pojecia dlaczego tak masz. U mnie opcja scan działa bez zarzutu.

U mnie tak samo ten scan nie działa prawidłowo ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.