Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
maxi
Przeczytałem od 2 do 10 strony bo nie przypuszczałem ze bedzie to na poczatku
No ale dzięki za pomoc

CYTAT(Norbi91 @ Dec 30 2008, 12:25) *
To slabo szukasz. Wystarczy przeczytac 2 pierwsze posty by to wiedziec, wiec z tego wynika, ze nawet 2 nie przeczytales.
19on08
Tomaj to jak zrobisz Arkivuo??przynajmniej niech bedzie na wolnym kontrakcie to sobie go kupie do ŁKS...bo on ma podpisać kontrakt z ŁKS...o ktorej wstawisz update? http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9813
Piter23
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 13:02) *
Tomaj to jak zrobisz Arkivuo??przynajmniej niech bedzie na wolnym kontrakcie to sobie go kupie do ŁKS...bo on ma podpisać kontrakt z ŁKS...o ktorej wstawisz update? http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9813

Człowieku opanuj się jutro sobie pograsz. A tego Arkivuo sam możesz sobie zrobić. Sory za OT.

Mam nadzieję, ze w update staty będą już bardziej realistyczne:)
Pozdro
shady45
Czekamy na OFA z niecierpliwością jeśli można to jakie ligi będę poprawione tak w % możecie podać ? ? ?
19on08
PITER jak bys chcial wiedziec to update jest we wtorek czyli dziś
Norbi91
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 14:07) *
PITER jak bys chcial wiedziec to update jest we wtorek czyli dziś

Moze i jest dzisiaj, ale niekoniecznie dzisiaj sobie pograsz tongue.gif
enek95
ma wyjśc okolo 23 xD więc większość dziś sobie nie pogra xD
Stylewicz
Trochę długo mi się odpala po zainstalowaniu Patcha, jakaś rada?
19on08
Lol...jak wyjdzie o 23 (ale raczej wyjdzie wczesniej)to itak sciagne i pogram....
hubertek7
a wiec caly patch prezentuje sie bardzo dobrze daje 9/10 poniewaz znalazlem blad ktory jest dosyc powazny mianowicie zaczynam sobie kariere(ML) Legią dodam ze na poczatku zmienilem stadion na Olimpico di Torino albo cos takiego no i zaczynam sobie meczyk a tu mi spiewaja hymn Polski a pozniej Polska,Polska ale zaczalem nowa gre i dziala. Tak przy okazji moglby ktos podac liste przyspiewek dla Legii? I za jaki klub zostala podmieniona?
seba
CYTAT(hubertek7 @ Dec 30 2008, 17:53) *
a wiec caly patch prezentuje sie bardzo dobrze daje 9/10 poniewaz znalazlem blad ktory jest dosyc powazny mianowicie zaczynam sobie kariere(ML) Legią dodam ze na poczatku zmienilem stadion na Olimpico di Torino albo cos takiego no i zaczynam sobie meczyk a tu mi spiewaja hymn Polski a pozniej Polska,Polska ale zaczalem nowa gre i dziala. Tak przy okazji moglby ktos podac liste przyspiewek dla Legii? I za jaki klub zostala podmieniona?

Przyspiewki Legii działają tak jak nalezy.
Natomiast jestem przekonany, że grzebałes w editi team i zmienileś nie tylko stadion, ale przy okazji wlazłes w ustawienia cheering stance i coś tam próbowałeś kombinować hehe. A pisałem w 2 poście zeby nie grzebac w chering stance? Jest tez tam napisane gdzie znajdują się przyśpiewki każdej drużyny w grze.
hubertek7
jeszcze jedno pytanie. da sie zrobic cos takiego zeby dana przyspiewka byla spiewana np raz w meczu-na poczatku, a inna po bramce?
19on08
gdzie link do update?bo widze ze na 1 stronie sa informacje do update ale linku nie ma:p??
seba
CYTAT(hubertek7 @ Dec 30 2008, 18:35) *
jeszcze jedno pytanie. da sie zrobic cos takiego zeby dana przyspiewka byla spiewana np raz w meczu-na poczatku, a inna po bramce?

Nie da się. Drużyna w grze ma 5 slotów przyśpiewek i są one generowane przez grę w sposób dla mnie nieczytelny, być może losowo.
19on08
Co??Seba--gdzie link do update?
kakau
a z ta kamera to jak w koncu jest bo zmieniam w configu na 9 sejwuje a w grze nadal tak samo
CYTAT(hubertek7 @ Dec 30 2008, 19:35) *
Norbi91
CYTAT(kakau @ Dec 30 2008, 18:49) *
a z ta kamera to jak w koncu jest bo zmieniam w configu na 9 sejwuje a w grze nadal tak samo

Ustawiasz na 9, czyli chcesz zeby sie 'bujala'?
zomek
zmień na 0 , a nie 9 smile.gif
19on08
na jakim serwerze bedzie wlozone update??4shared?
Norbi91
CYTAT(19on08 @ Dec 30 2008, 18:50) *
na jakim serwerze bedzie wlozone update??4shared?

Czlowieku wez sie uspokuj bo syf robisz ciagle. Piszesz bez sensu. Jak bedzie to bedzie. Twoje ostatnie 3 posty w ogole nic nie wnosza do tematu
19on08
Co nie moge sie spytac kiedy link albo na jakim serwie?

Możesz, ale nie musisz pytać co kilka minut. Uspokój się i czekaj cierpliwie. Jeszce jeden twój bezsensowny post i dostajesz bana.///Orange_91
zomek
Link już jest i nie marudź
19on08
No....yeaaa...dzieki patchmakerom...sorry ze tak marudzilem o to update:D...ide grac...
Norbi91
CYTAT(Norbi91 @ Dec 29 2008, 20:07) *
Mam male pytanie, a raczej sugestie.
Na stronie GA zauwazylem "nieoficjalnego" update'a do GA Patch. Jednym z uaktualnien byly puchary i medale do BaL. Z tym, ze doszly nawet ligowe, nie tylko Euro i Mundial.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35384

Zrobione zostaly EPL, Serie A, LFP, ale liga D zostala bez zmian. Zastanawia mnie, czy dalibyscie rade zrobic, aby byly puchary ekstraklasy. No i przydaloby by sie zmienic medale z Pucharu Polski, bo to troche glupio wyglada jak medale Ekstraklasy i Pucharu sa identyczne.

No wlasnie mam pytanie, czy zamierzacie pomyslec przy nastepnym update? Wasze zdolnosci graficzne sa z pewnoscia lepsze niz moje bo mi nie wychodzi nic ladnego biggrin.gif
zomek
Jak już mowa o kolejnym update smile.gif to będzie on po zamknięciu polskiego okienka transferowego smile.gif??
Zawiszak1946
Co Tu mowic dobra robota z tym Update smile.gif Wracam do gry smile.gif Problem z Balem rozwiazany smile.gif dobra robota
Norbi91
Update naprawde dobry, ale dalej cos tu jest nie tak tongue.gif Chodzi mi tu o Lecha. Wczesniej byla fala krytyki, ze Lech taki dopracowany i w ogole bo Tomaj jest kibicem Kolejorza, ale teraz wychodzi, ze Lech jest 5-6 klubem w e-klasie (patrzac na wykresy). Wykres Lecha prawie pokrywa sie z wykresami Zaglebia i Widzewa. Moze Lech nie powinen zostac polepszony, ale te 2 kluby troszke oslabione. Badz co badz graja w 1.lidze i nie robia tam jakiejs niesamowitej furory. Watpie, ze w obecnym skladzie moglyby rywalizowac o mistrza.
No ale jak juz mowilem, dobra robota, jest o wiele lepiej niz bylo. No i tez nie mozna zbyt wiele na raz oczekiwac smile.gif GA robilo juz wiele updatow a jeszcze nie wszystko jest idealne.
zomek
heh , tak źle i tak nie dobrze smile.gif ja mam propozycje że jak komuś nie podobają się staty to niech sobie poprawi of editorem 1.6 z football managera i tam są równo wywarzone staty i nie powinieneś mieć żadnych ale wink.gif
Pelajs
Panowie, ale dalej w Bal Odra Wodzisław jest na 11 w rankingu klubów.
zomek
chyba tego rankingu nie da się poprawić , to ja miałem ŁKS wysoko chyba na 6 i tak samo był w drużynach ligi mistrzów jak Znicz Pruszków, to dlatego że zostały podłożone pod sloty np właśnie Lyonu , a Odra może Marsylii albo Bordeaux i tego chyba nie da się zmienić;/
Norbi91
CYTAT(zomek @ Dec 30 2008, 19:20) *
heh , tak źle i tak nie dobrze smile.gif ja mam propozycje że jak komuś nie podobają się staty to niech sobie poprawi of editorem 1.6 z football managera i tam są równo wywarzone staty i nie powinieneś mieć żadnych ale wink.gif

No ja sobie sam poprawie, bo lubie miec cos tak jak ja chce tongue.gif No ale nie kazdy tak robi.

@Pelaj
To dlatego, ze pewnie Odra zastapila OL lub OM. Jedyne co mozna na to poradzic to uporzadkowac druzyny ekstraklasy w zupelnie innym porzadku. Mozesz zrobic to samemu (ja zaraz zaczynam tongue.gif). Jest to troche czasochlonne, ale niezbyt trudne.
tomaj
CYTAT(Norbi91 @ Dec 30 2008, 19:25) *
No ja sobie sam poprawie, bo lubie miec cos tak jak ja chce tongue.gif No ale nie kazdy tak robi.

@Pelaj
To dlatego, ze pewnie Odra zastapila OL lub OM. Jedyne co mozna na to poradzic to uporzadkowac druzyny ekstraklasy w zupelnie innym porzadku. Mozesz zrobic to samemu (ja zaraz zaczynam tongue.gif). Jest to troche czasochlonne, ale niezbyt trudne.

Tylko, że jak już się za to bierzesz to pamiętaj, że potem możesz mieć problemy z przyśpiewkami i flagami.

A drużyny dawaliśmy alfabetycznie, aby nie było, że klub x jest powinien być w miejsce y bo jest lepszy.
WKS
Moze to nie problem ale zeby of byl dobry prosze o numery jak na pierwsze wejscie po update :

Frankowski 7
Grosicki 99

i wogóle w nowym Updacie proponowal bym zrobic Rep.Polski z dobrymi numerami pozdro .
tomaj
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 30 2008, 19:34) *
Moze to nie problem ale zeby of byl dobry prosze o numery jak na pierwsze wejscie po update :

Frankowski 7
Grosicki 99

i wogóle w nowym Updacie proponowal bym zrobic Rep.Polski z dobrymi numerami pozdro .

Skład naszej reprezentacji ostatnio się zmienia, więc numery będą jak się ustatkuje. Co do Frankowskiego i Grosickiego nie znaleźliśmy poprawnych numerów przed wydaniem updatu.
robien92
na jakiej podstawie robiliscie staty z OF-a dla polskich drużyn ???
Norbi91
CYTAT(tomaj @ Dec 30 2008, 19:33) *
Tylko, że jak już się za to bierzesz to pamiętaj, że potem możesz mieć problemy z przyśpiewkami i flagami.

A drużyny dawaliśmy alfabetycznie, aby nie było, że klub x jest powinien być w miejsce y bo jest lepszy.

Juz sie w tym wszystkim polapalem. Ale dzieki wink.gif
BombeL1946
Nadal miałbym kilka ale co do statów (Szałachowski, Wawrzyniak - to jakieś prócchna, Radovic za wolny, skolei Stilic i Brożek to jakieś mega gwiazdy nadające się na LM, Rocki też za dobry wg mnie) no ale sam sobie zmienie wg własnej wiedzy. No i jedenastka Legii Roger z tyłu, AMF - Rocki a na ataku Smoliński unsure.gif Już sobie z tym poradziłem.

Mimo wszystko patchmakerom wdzięczny jestem za kawał serducha jakie włożyli w dzieło.
tomaj
Smoliński w ataku? Z tego co pamiętam dawałem Chiniamę. A co do Stilića to to jest piłkarz na Ligę Mistrzów:P
hsw
Witam!

Zainstalowałem PES-a 2009, wszystko super działa ale w momencie pojawienia się patcha z ekstraklasą postanowiłem zainstalować i ocenić cieżką pracę wielu osób.

Na czystego PES-a bez zadnych patchy, zgodnie z instrukcją instalacji w/w patcha kopiuje to co znajduję się po rozpakowaniu w katalogu patch ekstraklasa:

- save do \Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009

- kitserver i img do katalogu z zainstalowa grą

kolejnym krokiem jest instalacja kitservera, na tym etapie kończy się instalacja.

Po restarcie podczas uruchomienia wyświetla się:

- uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znalezniono d3dx9_27.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Mimo tego gra się odpala ale poza tym że jest intro patch ekstraklasa zadnych zmian w grze nie widze.

Najwidoczniej popełniam jakis błąd podczas instalacji, proszę o opinie i ew wskazówki.

Pozdrawiam
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(hsw @ Dec 30 2008, 20:19) *
Witam!

Zainstalowałem PES-a 2009, wszystko super działa ale w momencie pojawienia się patcha z ekstraklasą postanowiłem zainstalować i ocenić cieżką pracę wielu osób.

Na czystego PES-a bez zadnych patchy, zgodnie z instrukcją instalacji w/w patcha kopiuje to co znajduję się po rozpakowaniu w katalogu patch ekstraklasa:

kolejnym krokiem jest instalacja kitservera, na tym etapie kończy się instalacja.

- uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znalezniono d3dx9_27.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Mimo tego gra się odpala ale poza tym że jest intro patch ekstraklasa zadnych zmian w grze nie widze.

Najwidoczniej popełniam jakis błąd podczas instalacji, proszę o opinie i ew wskazówki.

Pozdrawiam

Musisz zainstalować nowego DirectX. smile.gif
ajax167
Moze ktos dac linka do tego ofa?
enek95
to ja sie spodziewałem na 23 tak jak Tomaj pisał a tu już jest :DxD pozdrowienia
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(ajax167 @ Dec 30 2008, 20:28) *
Moze ktos dac linka do tego ofa?

Masz w 2 poście...?
ajax167
tak dzieki
skotar(L)
oprocz kilku zle danych numerow na razie znalazlem brak Janoty w Feyenoordzie i tego polak co zadebiutowal w reprezetacji z Borussi tongue.gif
seba
CYTAT(hsw @ Dec 30 2008, 20:19) *
Witam!

Pozdrawiam

To są symptomy nie zainstalowanego kitservera. Żaden nowy dirext nic tu nie ma do rzeczy, skoro gra w zasadzie działa.
Tutaj masz plik, o który woła windows d3dx9_27.dll.
Ten pliczek należy wkleić do C:\WINDOWS\system32 i problem powinien zniknąć.
Ps
hsw to skrót od...?
skotar(L)
sa tez male pomylki w skladach np. atak Legii to Rocki i Smolinski tongue.gif
d4n3k
a w Jadze gra jakiś Paluchowski.... a w ataku o zgrozo Thiago Cionek hahaha ten update więcej psuje niż naprawia
seba
CYTAT(skotar(L) @ Dec 30 2008, 20:45) *
sa tez male pomylki w skladach np. atak Legii to Rocki i Smolinski tongue.gif

To poprawimy dopiero w update 59, ale janote dodamy juz w update 47.
Poważnie to pozdrawiam i szukaj, szukaj, szukaj.... my wszystko zapiszemy i ci poprawimy.
tomaj
CYTAT(d4n3k @ Dec 30 2008, 20:46) *
a w Jadze gra jakiś Paluchowski.... a w ataku o zgrozo Thiago Cionek hahaha ten update więcej psuje niż naprawia

Już wiem czemu są te błędy. Wpierw ustawiłem formacje. Potem zrobiłem kilka transferów. Błędy są tylko w drużynach, w których ubyli lub przybyli zawodnicy.
A Janote na 100% dawałem, to pamiętam, ale nie mam bladego pojęcia dlaczego go w OF nie było.
O jakiego Polaka z Borussi chodzi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.