Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
seba
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 8 2009, 21:46) *
Szkocka ma dojsc liga ? bo cos Seba pisał , Tomaj ile ten update bedzie ważył ?

BTW Seba jedziesz do Lublina na mecz biggrin.gif ?

Bedzie cala liga szkocka.
PS
Do Lublina jade. O ile mecz nie bedzie przełozony, bo słyszalem, ze z plyta boiska jest problem.
Flamen
Czesc.

Nie wiem czy za pozno,ale lepiej pozniej niz wcale.

Czy moge pomoc przy ustawieniu składu i statystyk Widzewa,bo ost. nie bardszo Wam to wyszlo?
Nie odbierzcie tego jako krytyke ale chec ulepszenia.

Pozdro
m.e.t.h.o.d. man
Logo Wigan jest stare... : P

http://soccerlens.com/shirts/wp-content/up...c-new-crest.jpg
matiz
Widzew ma nowe stroje biggrin.gif Takie same jak Lech teraz tyle że czerwone ;d
http://www.widzewiak.com/czytaj/newsroom/1...idzewiakow.html
tomaj
CYTAT(matiz @ Mar 10 2009, 17:23) *
Widzew ma nowe stroje biggrin.gif Takie same jak Lech teraz tyle że czerwone ;d
http://www.widzewiak.com/czytaj/newsroom/1...idzewiakow.html

No i??

Jak już dajesz link do dawaj do odpowiednich kitsów, a nie do innych i piszesz, że są prócz koloru takie same.
Sponsor też jest ten sam? Nie, więc bez sensu jest ten link.
Jasiek7
Ponawiam zapytanie zainstalowałem patcha z początku występowały dwa problemy: Wchodząc do menu i naciskajac obojetnie jaki klawisz gra sama wchodziła do roznych meczy i tylko komputer je rozgrywał, tempo gry było 3 razy szybsze problem pozniej zniknął po zrobieniu load i save w settings ale teraz wszytsko wróciło i uniemożliwia to gre. Ktoś jest w stanie pomoc? Z góry dzieki za pozytywną odpowiedz. Gra jest orginalna i proszę o pomoc.
tomaj
Zapraszam do tematu EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION, gdzie pojawiła się ankieta i informacje dotyczące update. Wszelkie problemy proszę jednak zgłaszać w tym temacie, a tamten zostawić tylko i wyłącznie na update
BombeL1946
Mam nadzieję, że dobrze rozumuję. Jeżeli mam zainstalowaną dotychczasową wersję patcha z updatami, to nie będę musiał zasysać od nowa final version? No i takie pytanko. Jeżeli umieszczacie w finałowej wersji ligę szkocką i którąś, z tej ankiety, to na jakiej one będą zasadzie? Zastąpią drużyny z "Otchers"? Tak się ciekawię bo ostatnio miałem zastój i nie byłem na bieżąco w temacie ale przeczytałem zaległości i nie zauważyłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że nie zadałem pytania bez sensownej treści i temat ten nie był wcześniej poruszany.
tomaj
CYTAT(BombeL1946 @ Mar 10 2009, 20:46) *
Mam nadzieję, że dobrze rozumuję. Jeżeli mam zainstalowaną dotychczasową wersję patcha z updatami, to nie będę musiał zasysać od nowa final version? No i takie pytanko. Jeżeli umieszczacie w finałowej wersji ligę szkocką i którąś, z tej ankiety, to na jakiej one będą zasadzie? Zastąpią drużyny z "Otchers"? Tak się ciekawię bo ostatnio miałem zastój i nie byłem na bieżąco w temacie ale przeczytałem zaległości i nie zauważyłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że nie zadałem pytania bez sensownej treści i temat ten nie był wcześniej poruszany.

Osobny update będzie też, ale będzie do niego instrukcja jakie pliki trzeba będzie usunąć. Co do dodanych liga. Nie zostania usunięta żadna z dotychczasowych lig, pozmieniane będą niektóre drużyny oraz dodane bez podmieniania (niektóre)
BombeL1946
No to mnie chłopaki ucieszyliście. Będzie jeszcze więcej zespołów biggrin.gif Czyli to oznacza, że ktoś jakimś cudem odnalazł dodatkowe sloty na drużyny. No nic pozostaje czekać na finalną wersję. Pozdro wink.gif
tomaj
CYTAT(BombeL1946 @ Mar 11 2009, 10:39) *
No to mnie chłopaki ucieszyliście. Będzie jeszcze więcej zespołów biggrin.gif Czyli to oznacza, że ktoś jakimś cudem odnalazł dodatkowe sloty na drużyny. No nic pozostaje czekać na finalną wersję. Pozdro wink.gif

Tzn. moglibyśmy dodać większość drużyn bez podmieniania, ale tego nie zrobimy, bo obecnie w OF mamy 267 zawodników bez klubu i reprezentacji. Z tego wychodzi około 12 drużyn, czyli akurat tyle ile moglibyśmy dodać. Tylko, że jest jedno ale. Wśród tych piłkarzy są zawodnicy z reprezentacji klasycznych czy tacy zawodnicy jak Wiltord, Rivaldo, Ronaldo czy Ivan Helguera. Postanowiliśmy więc "wyrzucić" kilka drużyn typu Al-Ahly czy Zamalek oraz kilka drużyn grających w tym sezonie w pucharze UEFA. Dodam tylko informacje, że żadna z pozostałych lig oraz dodana już szkocka na tym nie ucierpią, nie usuniemy też żadnej drużyny występującej w tym sezonie w fazie grupowej Ligii Mistrzów.
jacekz40
Dla mnie najwiekszym mankamentem tego patcha są zdecydowanie zawyżone statystyki drużyn ligi polskiej i update jest szansą aby to naprawić. Jak porównywałem to parę naszych ligowych przeciętniaków niczym sie nie różniło w ogólnych statystykach od solidnych klubów ligi francuskiej czy holenderskiej biggrin.gif To nie te proporcje! Nie ta klasa!
tomaj
CYTAT(jacekz40 @ Mar 12 2009, 12:43) *
Dla mnie najwiekszym mankamentem tego patcha są zdecydowanie zawyżone statystyki drużyn ligi polskiej i update jest szansą aby to naprawić. Jak porównywałem to parę naszych ligowych przeciętniaków niczym sie nie różniło w ogólnych statystykach od solidnych klubów ligi francuskiej czy holenderskiej biggrin.gif To nie te proporcje! Nie ta klasa!

Problem w tym, że w oryginalnym PES, w tych ligach co już były, statystyki nie zostały dobrze dobrane. Gdybyśmy mieli podług tego równoważyć statystyki Ekstraklasy i 1. Ligi to gra naprawdę by nie dawała przyjemności. Oczywiście trochę mogę jeszcze pozmieniać statsy, ale wyważenie ich w stosunku do pozostałych drużyn jest niemożliwe.
Ja od siebie dodam tylko tyle, że w drugim updacie statsy były poprawiane pod kątem pewnej stronki, którą często wymieniacie, więc szczerze mówią ja już nie wiem jakie chcecie staty skoro nie pasują Wam te z FM albo pesdatabase.
BombeL1946
Przypomniało mi się, że miałem Wam napisać o Choto. Otóż ten rosły obrońca Legii ma chyba coś ze statsami bo ciągle biega w atak. Czy gram BaL czy ML to on zawsze się zapędza do przodu. Ja nie wiem, które statystyki za to odpowiadają, ale zwracam na to uwagę wink.gif
maxx304
Chciałem zapytać o pewną kwestię związaną z przyśpiewkami. Otóż mam wgrany Ekstraklasa Patch + wszystkie update'y, ale zauważyłem, że grając np Wisłą Kraków u siebie, słychać śpiew jedynie kibiców Wisły, gdy przykładowo gram na wyjeździe z Legią to słychać tylko Legionistów itd... Czy to błąd instalacji, kwestia konstrukcji patcha, czy po prostu tak musi być? Osobiście cieszyłoby mnie usłyszeć choć trochę dopingu gości na stadionie. Jednostronny doping odbiera trochę radości z gry.

Jeżeli gdzieś opisywana była ta kwestia, to proszę o przekierowanie. Jeśli nie, proszę o wskazówki, co z tym fantem zrobić.
tomaj
CYTAT(BombeL1946 @ Mar 12 2009, 15:27) *
Przypomniało mi się, że miałem Wam napisać o Choto. Otóż ten rosły obrońca Legii ma chyba coś ze statsami bo ciągle biega w atak. Czy gram BaL czy ML to on zawsze się zapędza do przodu. Ja nie wiem, które statystyki za to odpowiadają, ale zwracam na to uwagę wink.gif

Odpowiada za to współczynnika agression. Jak tworzyliśmy ligę polską to wyczytałem gdzieś, że dotyczy on agresywności gry. Okazuje się jednak, że odpowiada on za atak i to popoprawiam.

CYTAT(maxx304 @ Mar 12 2009, 15:30) *
Chciałem zapytać o pewną kwestię związaną z przyśpiewkami. Otóż mam wgrany Ekstraklasa Patch + wszystkie update'y, ale zauważyłem, że grając np Wisłą Kraków u siebie, słychać śpiew jedynie kibiców Wisły, gdy przykładowo gram na wyjeździe z Legią to słychać tylko Legionistów itd... Czy to błąd instalacji, kwestia konstrukcji patcha, czy po prostu tak musi być? Osobiście cieszyłoby mnie usłyszeć choć trochę dopingu gości na stadionie. Jednostronny doping odbiera trochę radości z gry.

Jeżeli gdzieś opisywana była ta kwestia, to proszę o przekierowanie. Jeśli nie, proszę o wskazówki, co z tym fantem zrobić.

Nie gdzieś, a co chwile. Średnio co 2 lub 3 strony się ktoś pyta dlaczego słychać tylko doping gospodarzy. TAK TO JUŻ BYŁO. JEST I BĘDZIE, to wina KONAMI!
jacekz40
CYTAT(tomaj @ Mar 12 2009, 14:09) *
Problem w tym, że w oryginalnym PES, w tych ligach co już były, statystyki nie zostały dobrze dobrane. Gdybyśmy mieli podług tego równoważyć statystyki Ekstraklasy i 1. Ligi to gra naprawdę by nie dawała przyjemności. Oczywiście trochę mogę jeszcze pozmieniać statsy, ale wyważenie ich w stosunku do pozostałych drużyn jest niemożliwe.
Ja od siebie dodam tylko tyle, że w drugim updacie statsy były poprawiane pod kątem pewnej stronki, którą często wymieniacie, więc szczerze mówią ja już nie wiem jakie chcecie staty skoro nie pasują Wam te z FM albo pesdatabase.

Nie ma problemu aby w porównaniu do przykładowych drużyn tak jak zaznaczone w środku wyglądały ogólne statystyki np Cracovii, Odry czy Piasta, to będzie już w mairę zbliżone do prawdy. A co do poziomu gry hmmm biggrin.gif ja na pewno zagrałbym takimi drużynami!!!
2pac
Byłby ktoś taki dobry i wrzucił plik EDIT_01.img z najnowszego Update smile.gif Plik straciłem, a zeby go mieć musiałbym całe BIG UPDATE pobierać.
Jagiellończyk Jaga
czemu Jagiellonia nazwa Atlethic Club ?? A Arka Gdynia Auxerre ??? źle zainstalowany patch ???:/
Piter123
A OFa skopiowałeś?
Jagiellończyk Jaga
CYTAT(Piter123 @ Mar 14 2009, 09:00) *
A OFa skopiowałeś?

jakiego OFa ??? to jest kitsver i img???
Piter123
Option File w 14 parcie. Masz go skopiować do C:\Moje Dokumenty:\KONAMI:\Pro Evolution Soccer 2009
Jagiellończyk Jaga
CYTAT(Piter123 @ Mar 14 2009, 09:23) *
Option File w 14 parcie. Masz go skopiować do C:\Moje Dokumenty:\KONAMI:\Pro Evolution Soccer 2009

tak to się nazywa ??? Bo nie mogę znaleść :/
Piter123
PES2009_EDIT01

Tak to się nazywa i to masz skopiować.
m.e.t.h.o.d. man
Dziżazzz, czy wy ludzie nie potraficie czytać?! Na 1 stronie jak wół masz opisaną instalacje. Jeżeli nawet tego nie potrafisz wykonać, no to moje gratulacje.
cinoslaw
dzisiaj już jest 14 a miało być upade w 1 lub 2 tyg. biggrin.gif wiem że dużo czasu zabiera robienie Kitsów ale powiedzcie kiedy się go można spodziewać
tomaj
CYTAT(cinoslaw @ Mar 14 2009, 20:04) *
dzisiaj już jest 14 a miało być upade w 1 lub 2 tyg. biggrin.gif wiem że dużo czasu zabiera robienie Kitsów ale powiedzcie kiedy się go można spodziewać

CYTAT(tomaj @ Mar 10 2009, 20:09) *
Zapraszam do tematu EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION, gdzie pojawiła się ankieta i informacje dotyczące update. Wszelkie problemy proszę jednak zgłaszać w tym temacie, a tamten zostawić tylko i wyłącznie na update

Tam sobie przeczytasz kiedy ma się update ukazać.
robinho37
ja nie moge ... gralem wszystko bylo si odinstalowalem gre i zainstalowalem na nowo patch wszystko dziala ale co nie dziala kamera do ***** jednego:/:/:/ caly czas jakies idiotyczne nachylenie... zmieniam na 0 tam w tym gownie i nic nadal to samo... tak a propo da sie tego pozbyc? wypierdzielic jakies pliki bo niewiem na jaka cholere to jest wsadzone przeciez kazdy to zmienia... prosze o odpowiedz przeinstalowywalem patcha i gre
tomaj
CYTAT(robinho37 @ Mar 15 2009, 18:37) *
ja nie moge ... gralem wszystko bylo si odinstalowalem gre i zainstalowalem na nowo patch wszystko dziala ale co nie dziala kamera do ***** jednego:/:/:/ caly czas jakies idiotyczne nachylenie... zmieniam na 0 tam w tym gownie i nic nadal to samo... tak a propo da sie tego pozbyc? wypierdzielic jakies pliki bo niewiem na jaka cholere to jest wsadzone przeciez kazdy to zmienia... prosze o odpowiedz przeinstalowywalem patcha i gre

Przeczytaj dokładnie 2 post
robinho37
sory nie rob ze mnie idioty...:/ co sadzisz ze nie wcisnalem save?? jasne ze to zrobilem i nie mam pojecia dalczego sie tak dzieje tak jak pisalem wybralem 0 i nic dupa caly czas jest tak samo...
tomaj
To napisz mądralo jak nazywa się kamera, na której grasz.
robinho37
wide... niewiem co to zmienia ale wide ech lepiej powiedz jak to naprawic a nie glupie pytania zadajesz 4 raz przeinstalowalem patcha i tyle... albo to gowno nie dziala bo niewazne jakie odchylenie zrobie zawsze to samo przeciez na ym sie grac nie da...
tomaj
Wiesz co, przepraszam że chciałem Ci pomóc. Napiszę tylko tyle. W drugim poście jest opisany powrót do prawidłowego kąta nachylenia kamery i on działa.
CYTAT
4. Zmiana kąta nachylenia kamery w grze
- uruchomic plik config, znajduący sie w folderze kitserver, następnie w opcji Camera angle wybrać cyfrę od 0 do 9, gdzie cyfra 0 jest domyślnym ustawieniem kąta nachylenia kamery w grze. Na koniec obowiązkowo wciskamy SAVE.
robinho37
bez obrazy ale czy ty jestes mlotem;) napisalem wyraznie ze przestawilem i zrobilem wszystk oa ty mi kazesz to czytac jaaaaa ludzcie czytanie nie boli... chcesz pomoc a nawet nie potrafisz przeczytac... a widzialem pare razy sie tutaj irytujesz gdy ktos zada Ci pytanie... po co wogole zalozyles ten temat skoro nie chcesz odpowiadac na pytania? trzeba bylo wrzucac tylko pliki do sciagania opisac i zamknac. tyle odemnie wez sie koles uspokoj w patchu jest wuchta bledow a gdy Ci ktos proboje pomoc od razu fochy strzelasz jak bys mial downa bez obrazy jestem na tym forum dluuuugo po mimo tego ze malo pisze ale gdy widze takie wybryki natury jak Ty odechciewa mi sie tu zagladac po to jest to forum zeby pytac!!!!! a ty skoro zalozyles temat podjeles probe odpowiedzi na ten temat skoro to twoj patch to nie odpowiadaj jak bys mial nasrane w gaciach tylko staraj sie pomoc a do tego napewno bedzie przydatna nauka czytania... pozdrawiam wyciagnij wnioski
tomaj
Ja Ci starałem się pomóc, a Ty z obrazą odpowiedziałeś na moje pytanie, więc odpowiedź dostałeś taką jaka Ci się należała. To po pierwsze. Po drugie to nauka czytania przyda się Tobie. Sprawdź dokładnie kto założył temat. Pozatym ten temat był już kilkakrotnie poruszany, więc to, że zadajesz pytanie o te kamerę dowodzi, że nie jesteś uważnym czytelnikiem. Po trzecie wybrykiem natury możesz nazwać tylko Siebie, bo sam się irytujesz jak ktoś Ci próbuje pomóc.
Jeżeli Ci się odechciewa zaglądać do tego tematu to nie ma sprawy. Nie musisz tego robić, nikt Cie nie zmusza. Zawsze możesz pobrać patch i radzić sobie z pytaniami sam.
A wiesz wogóle dlaczego Cie spytałem o rodzaj kamery na której grasz? Bo niektóre są takie że się obracają, a nie podążają za piłką wzdłuż linii. Widząc niektóre pytania na forum sądziłem, że może miałeś zły rodzaj wybrany. Odpowiedziałbyś z kulturą na to pytanie to postarałbym Ci się pomóc, ale jak nie potrafisz to sam dostałeś "standardową" odpowiedź, która u mnie jak i u wielu innych osób rozwiązuje problem z kątem kamery.
Na koniec jeszcze raz Cię przepraszam za to, że chciałem Ci pomóc.
robinho37
napisalem ocb a ty mi idiotyczna odpowiedz dales przeczytaj 2 post... przeciez do jasnej ciasnej napisalem ze zmienlem wszystko a ty mi kazesz to czytac to swiadczy o Tobie wiec wiesz...lepiej jak bys napisal niewiem ocb poproboj troche cos pogrzebac itd niz mi kopiujesz do kurwy nedzy ten post... masz mnie za debila jakiegos 10 latka ktory nic nie potrafi zrobic z lektora przed morda? uwierz wszystko bylo si nagle kamera sie rypla i nie chce sie naprawic niewiem czemu dziekuje Ci za pomoc ale mogles sie bardziej wysilic niz kopiowac mi ciagle ten sam tekst...
tomaj
CYTAT(robinho37 @ Mar 15 2009, 23:47) *
... masz mnie za debila jakiegos 10 latka ktory nic nie potrafi zrobic z lektora przed morda?...

Szczerze? To tak.

A co do działania punktu 4 z uwag w drugim poście oto potwierdzenie, że działa:
CYTAT('suchinho' date='Dec 28 2008 @ 11:30' post='264147')
PROBLEM Z KAMERĄ......
w katalogu kitserver mamy dwa pliki config...........
config(KitServer 8 Configuration Tool) oraz config (plik tekstowy)...........

W PLIKU TEKSTOWYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMIENIAMY 9 NA 0

PROSZĘ BARDZO!!!!! (NA PEWNO DZIAŁA)

i
CYTAT('Norbi91' date='Dec 23 2008 @ 21:49' post='262806')
Kitserver ->config ->Camera Angle -> wybierasz 0 i kamera sie nie buja tongue.gif
robinho37
szczerze to ja mam Ciebie za kompletnego idiote i chcialbym zebys mial 10 lat... bo wteyd mozna by bylo przyznajmniej cie usprawiedliwic...

PS: juz ci pisalem robilem tak nadal nie dziala wez odpusc sam sobie pokombinuje bo jak widze jak sie pocisz jak jakis smarkacz i chlapiesz na lewo i prawo to mnie mdli

Masz ostatnią szansę. Albo ogarniesz swoje szczeniackie zachowanie, albo polecisz. // Tomak
tomaj
CYTAT(robinho37 @ Mar 16 2009, 12:45) *
szczerze to ja mam Ciebie za kompletnego idiote i chcialbym zebys mial 10 lat... bo wteyd mozna by bylo przyznajmniej cie usprawiedliwic...

PS: juz ci pisalem robilem tak nadal nie dziala wez odpusc sam sobie pokombinuje bo jak widze jak sie pocisz jak jakis smarkacz i chlapiesz na lewo i prawo to mnie mdli

Idiotą jest ten, który zadaje pytanie i ma pretensje to tych, którzy chcą mu pomóc.
vejder
Witam serdecznie. Ja mam następujący problem. Mam wersje 1.0, wszystko wgrywam jak należy i z tego co powinno byc są nazwy drużyn i składy. Brak logosów, strojów, przyśpiewek i reszty co powinna byc. Aha i przy włączaniu gry wyskakuje error że nie odnaleziono dll czy coś w tym stylu ale po kliknieciu ok. gra się włącza normalnie no ale tak jak mówiłem nie ma tam praktycznie nic. PESa wyinstalowywałem i dalej to samo. Kitserver dobrze zainstalowałem
tomaj
CYTAT(vejder @ Mar 16 2009, 15:22) *
Witam serdecznie. Ja mam następujący problem. Mam wersje 1.0, wszystko wgrywam jak należy i z tego co powinno byc są nazwy drużyn i składy. Brak logosów, strojów, przyśpiewek i reszty co powinna byc. Aha i przy włączaniu gry wyskakuje error że nie odnaleziono dll czy coś w tym stylu ale po kliknieciu ok. gra się włącza normalnie no ale tak jak mówiłem nie ma tam praktycznie nic. PESa wyinstalowywałem i dalej to samo. Kitserver dobrze zainstalowałem

Poprostu kitserwer Ci nie działą. Spisz sobie nazwę tego pliku dll i ściągnij go stąd: DLL-files.com
achmed
Do twórców : CZy możecie zamieścić też sam edit bo mi tylko zależy na transferach( nie chce mieć tych dodatkowych lig)
tomaj
Niestety, ale nie. Drużyny miałbyś trochę poprzestawiane bo układ w OF a układ w PES to zupełnie co innego.
achmed
szkoda. bede sam sie musiał z tym pomęczyc smile.gif
tomaj
Potrzebowałbym małą pomoc z Waszej strony. Mianowicie potrzebuje numery na koszulkach zawodników z następujących drużyn (uwzględniając oczywiście obecne okno transferowe):
Arka, GKS Bełchatów, Zabrze, Legia, ŁKS, Piast, Ruch Chorzów, Podbeskidzie, Zagłębie Lubin.
Z góry dzięki za pomoc.
WKS
Komorowski 17
Majkowski
Jarzebowski 78
Paluchowski 23
Ostrowski 46
Majkowski 18
Koziara 24

To tyle z Legii pozniej bede edytował post i podawał kolejne nr
nike
Górnik Zabrze -

Gorawski 77
Banaś 5
Jarka 11
Marciniak 16
Przybylski 10
Strąk 18
Szczot 7
vejder
CYTAT(tomaj @ Mar 16 2009, 16:12) *
Poprostu kitserwer Ci nie działą. Spisz sobie nazwę tego pliku dll i ściągnij go stąd: DLL-files.com

Po zainstalowaniu odpowiedniego pliku powinno chodzic?
tomaj
CYTAT(vejder @ Mar 16 2009, 18:02) *
Po zainstalowaniu odpowiedniego pliku powinno chodzic?

NIe powinno, a będzie:D Tych plików mogą być 2.
jancker
Arka Gdynia:
15 Błażej Telichowski
9 Lubomir Lubenow
79 Maciej Scherfchen
17 Michał Kojder

czy cos jeszcze???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.