Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
tomaj
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 13 2009, 18:59) *
Tomaj logo juz zrobione tylko maly problem! w grze nie da sie zmienic logo klubu a edytory mi nie dzialaja

Jak edytory nie działają?
Jak już masz gotowe logo to wrzucasz je przez Game Graphics Studio do plików unnamed 5 i 6 w cv0a.img. Zwróć tylko uwagę aby dawać pliki zindeksowane i o odpowiedniej rozdzielczości.
jestin
A czy ktos wie dlaczego grajac kariere czy lige sa przyspiewki gospodarzy a brak przyspiewek gosci
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(jestin @ Jan 13 2009, 19:41) *
A czy ktos wie dlaczego grajac kariere czy lige sa przyspiewki gospodarzy a brak przyspiewek gosci

O MY GY! Już było od huku i troche pisane! NIE MA DOPINGU GOŚCI!
el_fuego
Ktos wie może czemu zamiast dopingu Korony w ML mam doping Polskiej kadry?
tomaj
CYTAT(el_fuego @ Jan 13 2009, 21:07) *
Ktos wie może czemu zamiast dopingu Korony w ML mam doping Polskiej kadry?

A zmianiałeś coś w OF w edytorze? Np. jakieś sloty?
mateuszxr1
CYTAT(tomaj @ Jan 13 2009, 19:03) *
Jak edytory nie działają?
Jak już masz gotowe logo to wrzucasz je przez Game Graphics Studio do plików unnamed 5 i 6 w cv0a.img. Zwróć tylko uwagę aby dawać pliki zindeksowane i o odpowiedniej rozdzielczości.

Mozesz napisac jak to zrobic przez Game Graphics Studio bo wczesniej nie korzystalem z tego programu
tomaj
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 13 2009, 22:08) *
Mozesz napisac jak to zrobic przez Game Graphics Studio bo wczesniej nie korzystalem z tego programu

Otwierasz któryś z tych plików co wyżej Ci podałem. W jednym są loga 64x64 a w drugim 128x128. Jak już otworzysz dany plik to zrób jeszcze raz "otwórz" i wybierz logo, które chcesz wrzucić do patcha. Potem wystarczy, że je przeciągniesz na odpowiednią miniaturkę.
el_fuego
Nic nie zmieniałem wlasnie.Jedyne co zmieniłem to stadion na ktorym gram w ML.
CYTAT(tomaj @ Jan 13 2009, 21:32) *
A zmianiałeś coś w OF w edytorze? Np. jakieś sloty?
mrowa196
Ja udzielę się w sprawie Realu Madryt ponieważ oglądam ich każdy mecz.

Taktyka:

--------------Heinze(Marcelo)--------------- Sneijder---------------

-----------Cannavaro--------- L.Diarra-----------------------Raul(Huntelar)
Casillas
-----------Pepe-----------------Gago--------------------------Higuain

--------------Sergio Ramos-------------------Robben----------------

Casillas
Ramos Atak: --> Obrona: Normal
Pepe Obrona: High
Cannavaro Obrona: High
Heinze Atak: <--- ----> Obrona: High
Gago Atak: <--- ---> Obrona: High
L. Diarra Atak <--- ---> Obrona: High
Sneijder Atak: w dół (czyli tak | ) i ze skosa w dół i prawo ( \ coś takiego) Obrona: Normal
Robben Atak: ----> Obrona: Low
Higuain Obrona: Normal
Raul Obrona: Normal

Jeśli przy zawodniku nie ma opcji Ataku to znaczy że nie powinno być przy nim żadnej strzałki.

Statystyki

Trochę poprawić statystyki Lassana Diarry bo w swoich pierwszych meczach prezentuje bardzo wysoki poziom.
A także Robbena minimalnie dokładność dryblingu i statystyki strzału.
Higuain również ma minimalnie zaniżone statystyki strzału jak na czołowego strzelca ligi.

Twarze:
Dość dobre ale skąś można wytrzasnąć mordkę Casillasa i Huntelara.

Jeśli ktoś zauważył jakiś błąd piszcie.

Mam nadzieje że Tomaj to poprawi.

Nalep
CYTAT(mrowa196 @ Jan 14 2009, 09:46) *

Taktyka:

Casillas

Casillas
Sneijder Atak: w dół (czyli tak | ) i ze skosa w dół i prawo ( \ coś takiego) Obrona: Normal

Jeśli przy zawodniku nie ma opcji Ataku to znaczy że nie powinno być przy nim żadnej strzałki.

Statystyki

Trochę poprawić statystyki Lassana Diarry bo w swoich pierwszych meczach prezentuje bardzo wysoki poziom.
Higuain również ma minimalnie zaniżone statystyki strzału jak na czołowego strzelca ligi.

Twarze:

Zgadzam się bo także jestem fanem Realu i oglądam ich każdy mecz:D to powiem ,że dobrze to ująłeśtongue.gif choć jak bedzie wchodził Hunter to za El Pipite:D
Kamiloxx
Mam prośbę do twórców: Zróbcie update 3 smile.gif Bo było dużo nowych transferów w Polsce min. Cracovia --> Sasin,Murawski,Grzegorzewski,Ślusarski,Sacha albo Wisła K. --> Beto,Garguła i prawdopodobnie Żurawski smile.gif Plz!
mateuszxr1
nie moge przeciagnac loga i jaka miniaturka nic takiego nie ma
basi90
Nie wiem czy zauważyliście, ale grając w BaL ... UEFA Cup i Champions League podpisane są na odwrót. Tzn. UEFA Cup to tak naprawdę Champions League i na odwrót...
Jak to poprawić?
tomaj
CYTAT(Facemaker @ Jan 14 2009, 15:56) *
Mam prośbę do twórców: Zróbcie update 3 smile.gif Bo było dużo nowych transferów w Polsce min. Cracovia --> Sasin,Murawski,Grzegorzewski,Ślusarski,Sacha albo Wisła K. --> Beto,Garguła i prawdopodobnie Żurawski smile.gif Plz!

Nauka czytania się kłania. Pisaliśmy, że będzie update, więc nie musisz o niego prosić. A co do Garguły to przeczytaj uważnie kiedy on do Wisły dołączy.

basi90: a masz update 2?
basi90
CYTAT(tomaj @ Jan 14 2009, 16:52) *
a masz update 2?

Nie, ale juz ściągam...

Edit:
Już ściagłem, wszystko elegancko poprawione! Dzieki!
Karlik89
Pomocy . Wyskakuje mi taki błąd http://img229.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhs9.png wczesniej tego nie mialem. Dodam ze zrobiono mi formata a przed chodzilo idealnie. Jeżeli kit serwer nie jest zainstalowany gra śmiga. Prosze o konkretne propozycja rozwiazania tego problemu.
tomaj
CYTAT(Karlik89 @ Jan 14 2009, 19:34) *
Pomocy . Wyskakuje mi taki błąd http://img229.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhs9.png wczesniej tego nie mialem. Dodam ze zrobiono mi formata a przed chodzilo idealnie. Jeżeli kit serwer nie jest zainstalowany gra śmiga. Prosze o konkretne propozycja rozwiazania tego problemu.

Czy po zrobieniu formata instalowałeś ponownie PES czy uruchomiłeś to co miałeś na dysku?
Karlik89
włąsnie ze instalowałem ponownie :/
seba

W ciagu 20 dni, pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel trzy razy przylepił mi po 10%. Pierwszy raz, kiedy chciałem pomóc forumowiczom w rozwiązaniu jakiegoś problemu i wpisałem w tym temacie dwa posty pod rząd, cytując jakieś wypowiedzi. Następne dwa dziesiątaki dostałem za zgryżlwą odpowiedź pewnym dwóm upierdliwym forumowiczom - 09.01.2009. Pierwszy z nich, uważając się za znawcę PESa wytknął nam błąd w patchu polegający na wyświetlaniu nazwisk nad graczami, których ów wytrawny znawca wszystkich gier z serii PES (jak sam swierdził) nie był w stanie sam wyłączyć. Drugi imbecyl starał się nas za wszelką cenę obrazić (jest tu paru takich), wytykając jakieś błędy w przyspieszeniu graczy Metalistu Charkov. Odpowiedziałem mu w formie dostosowanej do tonu jego ironicznego posta.
Nie uważam żebym komukolwiek w czymś ublizył (uważam, że wytykanie głupoty i obrona swojej godności są wręcz wskazana), ale pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel, jest innego zdania - postawił sobie chyba za punkt honoru dać mi 100% przed końcem stycznia jeszcze. Być może ten maly człowieczek ma do mnie jakies żale o pewne zajścia związane z OEP 2008 v2. Mówię tu wydarzeniach, kiedy pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel, nie był jeszcze moderatorem i miotał się w temacie z OEP 2008, starając sie nas pouczać. Zresztą wpierdalanie sie w nie swoje sprawy jest znaną nie od dzis przypadłością nie mniej znanego, aczkolwiek nie do końca rozgarnietego kundla.

Sorry, że niektórzy musieli to czytać, ale patrząc na swoje ostatnie procenty, takie właśnie refleksje mi sie nasunęły.
Pozdro kundelku. Szczekaj dalej.
tomaj
CYTAT(seba @ Jan 14 2009, 21:46) *

W ciagu 20 dni, pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel trzy razy przylepił mi po 10%. Pierwszy raz, kiedy chciałem pomóc forumowiczom w rozwiązaniu jakiegoś problemu i wpisałem w tym temacie dwa posty pod rząd, cytując jakieś wypowiedzi. Następne dwa dziesiątaki dostałem za zgryżlwą odpowiedź pewnym dwóm upierdliwym forumowiczom - 09.01.2009. Pierwszy z nich, uważając się za znawcę PESa wytknął nam błąd w patchu polegający na wyświetlaniu nazwisk nad graczami, których ów wytrawny znawca wszystkich gier z serii PES (jak sam swierdził) nie był w stanie sam wyłączyć. Drugi imbecyl starał się nas za wszelką cenę obrazić (jest tu paru takich), wytykając jakieś błędy w przyspieszeniu graczy Metalistu Charkov. Odpowiedziałem mu w formie dostosowanej do tonu jego ironicznego posta.
Nie uważam żebym komukolwiek w czymś ublizył (uważam, że wytykanie głupoty i obrona swojej godności są wręcz wskazana), ale pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel, jest innego zdania - postawił sobie chyba za punkt honoru dać mi 100% przed końcem stycznia jeszcze. Być może ten maly człowieczek ma do mnie jakies żale o pewne zajścia związane z OEP 2008 v2. Mówię tu wydarzeniach, kiedy pewien znany, aczkolwiek nie do końca rozgarniety kundel, nie był jeszcze moderatorem i miotał się w temacie z OEP 2008, starając sie nas pouczać. Zresztą wpierdalanie sie w nie swoje sprawy jest znaną nie od dzis przypadłością nie mniej znanego, aczkolwiek nie do końca rozgarnietego kundla.

Sorry, że niektórzy musieli to czytać, ale patrząc na swoje ostatnie procenty, takie właśnie refleksje mi sie nasunęły.
Pozdro kundelku. Szczekaj dalej.

Nie tylko Ty dostajesz bezsensowne procenty %.
Podobno na tym forum nie można obrażać pozostałych użytkowników. Obraźliwy post do tej pory nie został usunięty, a ja dostałem dyche za kulturalną odpowiedź i nie rozwijanie tego tematu na forum. Zresztą od tej samej osoby co Ty Seba.
Rly?
I dobrze , że dostałeś procenty . Wiem , że napisałem o tym Metaliście trochę zbyt ironicznie , ale nie musisz od razu pisać takich bzdur . Życzę wam , żebyście zrobili najlepszego patcha na świecie .
bartek1946
Z całym szacunkiem do waszej pracy ale ten patch to jest gruby niewypał pod względem statsów:(
Norbi91
CYTAT(tomaj @ Jan 14 2009, 22:06) *
Nie tylko Ty dostajesz bezsensowne procenty %.
Podobno na tym forum nie można obrażać pozostałych użytkowników. Obraźliwy post do tej pory nie został usunięty, a ja dostałem dyche za kulturalną odpowiedź i nie rozwijanie tego tematu na forum. Zresztą od tej samej osoby co Ty Seba.

Bo tak wlasnie jest na tym forum. Osoba, ktora Cie obraza nie dostaje %, ale jesli odpowiesz tej osobie to Ty dostaniesz. Zwykle pytania to "prowokacje". Z 40% ktore dostalem od tej samej osoby co wy moge sie zgodzic, ze na 20 zasluzylem.
seba
CYTAT(bartek1946 @ Jan 15 2009, 03:06) *
Z całym szacunkiem do waszej pracy ale ten patch to jest gruby niewypał pod względem statsów:(

Chyba chłopcze nie wiesz co piszesz.
Pokaz mi idealnego patcha pod względem statów na scenie. GA PATCH?, EVOLUTION PATCH? Dwie wielkie superprodukcje, które miały powalic na kolana i przy których pracowało łącznie chyba ze 100 osób roją sie od błędów ofa - staty, składy, ustawienia,narodowości, numery i wiele innych mniejszych błędów. Wiem co mówię, bo przejrzałem obydwa ofy dokładnie. Polskich patchów, które wyszły do pes 2009 nie biore pd uwagę, bo są śmiechu warte
A ty skoro masz szacunek dla naszej pracy do pisz konkretnie o jakie niewypały chodzi - poprawimy jeśłi to rzeczywiście błędy, a nie jakieś kolejne wydumane pierdoły.

PS
Na dniach wyjdzie z naszej strony update 3, który dodaje do gry 3 drużyny z Ameryki Południowej (Santos, Cruzeiro i River Plate), 2 druzyny z Afryki (Al Ahly Kair i Zamalek Kair) oraz dwie drużyny sparingowe, znane ze wstępnej fazy trybu BaL (Babilayna CF, Athletic Club Salsabie). Będzie tez sporo nowych twarzy i inne mniejsze poprawki.
mrowa196
CYTAT(mrowa196 @ Jan 14 2009, 10:46) *

Taktyka:

Casillas

Casillas

Statystyki

Twarze:

W powyższym poście skupiłem się bardziej na ogóle w tym postaram się opisać każdego piłkarza indywidualnie, przynajmniej tych których oglądam na boisku w większości meczów.

Iker Casillas

Ostatnio wspomniałem o jego niezbyt wydarzonej twarzy, a włosy to już całkiem. Casillas ma je bardziej(jak kolwiek to zabrzmi) rozczochrane. Po ostatnich meczach stwierdzam że odzyskał formę z euro więc główne staty bramkarza bym mu polepszył i dodałbym gwiazdkę przy bronieniu karnych ponieważ poza euro (Hiszpanie - Włochy) w meczy z barceloną wybronił całkiem dobry strzał z 11 metra Samuela Eto'o. Kameruńczyk patrzył i układał sylwetkę w drugą stronę niż strzelał co myli większość bramkarzy.

Pepe

Krótko. Lepsza twarz i więcej agresji

Cannavaro

Bez zastrzeżeń

Ramos

Lepsza celność strzału. No i więcej obrony co potwierdza ten artykuł : http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...ci&id=21637

Marcelo

Gwiazdka przy strzał z dystansu?????

Gago

OK

Sneijder

Trochę szybszy, ponieważ jest mały a szybki. No i Włosy, On jest PRAWIE ŁYSY!!!!!!!!!!!!!

Robben

Lepsza dokładność dryblingu, a także technika ogólna i strzału. Włosy też minimalnie inny "krój" i kolor, ale niech będzie.

Raul

Po ostatnich lobach i "piętkach" do 90 można podnieść technikę strzału

Heinze

Lepsza dokładność i szybkość dryblingu

Metzelder

Główka 78 przy 194 wzrostu ??

Garay

Jest na wypożyczeniu w racingu więc proszę go przetransferować.

Miguel Torres

Trochę szybszy.

Drenthe

Dobrze

Van der Vaart

Trochę za dobry. Ująć mu ze strzałów i podań. No i znajdźcie jakąś twarz. Van der Vart ma na koszulce całe nazwisko bez skrótów.

Higuain

Powinien mieć więcej przy statystykach strzału jako czołowy strzelec ligi.

L. Diarra

Sporo polepszyć statystyki wszelakie obrony i mentalność. Numerek Lassana Diary to 6 po poprzednim diarrze a na koszulce Lassana Diarra ma napis "Lass"

Pominąłem

Gutiego, Van Nistelrooya, Dudka, De la reda, M.Diarre, Codine, Salgado, Garcie, Saviole, Palance, Bueno i Huntelara z różnych powodów np. Kontuzji lub zbyt małej ilości rozegranych meczy.

To numerki

1. Iker Casillas
13. Jordi Codina
25. Jerzy Dudek
2. Míchel Salgado
3. Pepe
4. Sergio Ramos
5. Fabio Cannavaro
12. Marcelo
16. Gabriel Heinze
21. Christoph Metzelder
22. Miguel Torres
6. Lassana Diarra
0. Mahamadou Diarra
8. Fernando Gago
10. Wesley Sneijder
11. Arjen Robben
14. Guti
15. Royston Drenthe
18. Rubén De la Red
23. Rafael van der Vaart
24. Javi García
7. Raúl González ©
9. Javier Saviola
17. Ruud van Nistelrooy
19. Klaas-Jan Huntelaar
20. Gonzalo Higuaín

M. Diarra nie ma numerka ale możecie mu dać jakich wolny w Realu.

Na koniec pytanie.
Tomaj czy te rzeczy które są do poprawienia i zwracam na nie uwagę poprawiasz na bieżąco?? Odpowiedz!!!
bartek1946
konkretnie chodzi mi o statsy ligi Polskiej i niektórych klubów z europy jak Metalist Charków,np. w Metaliscie prawie wszyscy zawodnicy mają szybkośc 60 przyśpieszenie 45 nawet boczni pomocnicy,lub napastnicy w lidze polskiej technika strzału 30:/,w porównaniu do innych drużyn to nie potrafią biegać i strzelać
Kenny
Ja tam Was podziwiam, że chcę się Wam robić ten 3 update. Bo jakby mnie co chwile ktoś cisnął, że patch tani, że statsy tanie i bym jeszcze dostawał procenty za odpowiedziedzi to bym podziękował. Pozdrawiam smile.gif
seba
CYTAT(bartek1946 @ Jan 15 2009, 14:42) *
konkretnie chodzi mi o statsy ligi Polskiej i niektórych klubów z europy jak Metalist Charków,np. w Metaliscie prawie wszyscy zawodnicy mają szybkośc 60 przyśpieszenie 45 nawet boczni pomocnicy,lub napastnicy w lidze polskiej technika strzału 30:/,w porównaniu do innych drużyn to nie potrafią biegać i strzelać

O Metaliście już czytalismy. Pisz konkretnie o jakich polskich graczy ci chodzi i co ma być wg ciebie zmienione (konkretne nazwiska, cyfry i uzasadnienie) - jeśli masz słuszność to poprawimy.

CYTAT(Kenny @ Jan 15 2009, 15:06) *
Ja tam Was podziwiam, że chcę się Wam robić ten 3 update. Bo jakby mnie co chwile ktoś cisnął, że patch tani, że statsy tanie i bym jeszcze dostawał procenty za odpowiedziedzi to bym podziękował. Pozdrawiam smile.gif

Po prostu chodzi o to, że jesteśmy fanami polskiej piłki i chcemy ją mieć w PES 2009. Dlatego właśnie powstał EP 2009 i dlatego powstają poprawki. Robimy to po prostu dla siebie żeby czerpać przyjemność z gry, ale przy okazji dzielimy się tym z pesowymi maniakami, którzy mają podobme upodobania.
Jasne, że jakieś głupie prowokacje i inne niemiłe sprawy nie zachęcaja do publikowania kolejnych poprawek, ale to nie znaczy że one nie będą powstawać (za bardzo lubimy grac w pesa). Poza tym szkoda, żeby ponad 5 tys Internautów, którzy juz pobrali patcha z tylko jednego servera 4shared ( a patch wisi na jeszcze kilku innych serverach), byli pozbawieni uaktualnien EP 2009 przez ułomne komentarze i zachowania kilku przygłupów.
bartek1946
dam pierwszy lepszy przykład: Janusz Dziedzic atak 67 obrona 74 NAPASTNIK. Jacek Popek atak 75 obrona 79 OBROŃCA jest tam dużo takich zawodników lub Mariusz Ujek siła strzału 99 lub Paweł Brożek szybkośc jak Lionel Messi.Jeśli chodzi o Ligę Polską moglibyście się wzorować na statsach z oe patch 5.0 do pes 6.Pozdrawiam
seba
CYTAT(bartek1946 @ Jan 15 2009, 15:26) *
dam pierwszy lepszy przykład: Janusz Dziedzic atak 67 obrona 74 NAPASTNIK. Jacek Popek atak 75 obrona 79 OBROŃCA jest tam dużo takich zawodników lub Mariusz Ujek siła strzału 99 lub Paweł Brożek szybkośc jak Lionel Messi.Jeśli chodzi o Ligę Polską moglibyście się wzorować na statsach z oe patch 5.0 do pes 6.Pozdrawiam

Dziedzic - atak73, obrona 50
Popek - atak 59, obrona 76
Ujek - shot power 80
Paweł Brożek - top speed 85
Messi - top speed 89

To są dane z aktualnego ofa do EP 2009, który wyszedł w update 2. Nie wiem skąd brałes swoje dane, moze masz ofa z pierwszej wersji gdzie staty były konwertowane z FM (bardzo wątpię czy nawet zresztą takie tam były). Tak czy owak, jeśli masz jeszcze jakieś uwagi to opieraj się na najnowszym ofie z EP 2009, bo inaczej twoja pisaniina nie ma najmniejszego sensu.
PS.
Skoro napisałeś wyżej, że nasz patch jest niewypałem pod wzgledem statów, podając na to przykłady wzięte z kosmosu i nie mające nic wspołnego z rzeczywistością, to ja stwierdzam że niewypałem jest to coś co ma w główce zamiast mózgu user o nicku bartek1946. Na razie koleś i nie sil sie na odpowiedź, bo naszą wymianę zdań uważam za zakończoną
juventino1897
swietny patch, wielkie brawa dla autorow biggrin.gif

PS: mam mala prosbe czy bylaby mozliwosc zrobienia loga Leeds United w takim samym stylu co w patch'u??
Chcialbym pograc Leeds w ML mam juz kitsy, stadion, itd i przydal by mi sie wlasnie ten herb

Z gory dziekuje za wysluchanie mojej prosby wink.gif
seba
CYTAT(juventino1897 @ Jan 15 2009, 16:29) *
swietny patch, wielkie brawa dla autorow biggrin.gif

PS: mam mala prosbe czy bylaby mozliwosc zrobienia loga Leeds United w takim samym stylu co w patch'u??
Chcialbym pograc Leeds w ML mam juz kitsy, stadion, itd i przydal by mi sie wlasnie ten herb

Z gory dziekuje za wysluchanie mojej prosby wink.gif

Jest taka możliwość, ale na przyszłość prośby o logosy w stylu EP składajcie w moim temacie o logosach, bo tu juz jest i tak duży burdel.
bartek1946
No chyba że tak,nie są to statsy z kosmosu ale nie ściągałem update,zwracam honor:)
jacekz40
A czemu z ciuszkami mi się zrobił bałagan, np Sampdoria nie ma swoich strojów, tylko takie szare stare podkoszulki, bez numerów
jacekz40
właściwie to pomoc nie potrzebna bo grę instaluję od nowa, bez patcha. Tym razem patch nie ciekawy, źle zrobione kluby (za mocne), czekam na coś lepszego.
seba
Sampdoria w naszym patchu ma odpowiednie stroje. Może zainstalowałeś innego patcha i bierzesz go za EP 2009?
Swoją drogą, czytajac twoje posty, odnoszę wrażenie, że pomoc by ci się jednak przydała, neurologa najlepiej.
Tari
seba nie wiem czy to bylo poprawione, bo ja poruszylem temat strojow Sampdorii, byl blad w nazwie klubu w map.txt i albo zostal w patchu poprawiony albo nie ;P zadna filozofia, zwykla literowka ale jednak tongue.gif
seba
CYTAT(Tari @ Jan 15 2009, 23:38) *
seba nie wiem czy to bylo poprawione, bo ja poruszylem temat strojow Sampdorii, byl blad w nazwie klubu w map.txt i albo zostal w patchu poprawiony albo nie ;P zadna filozofia, zwykla literowka ale jednak tongue.gif

Oczywiście że zostalo poprawione (zresztą pamiętam jak pisales o tym problemie). Była literówka w map.txt w przypadku Sampdorii i zostało to poprawione w update 2. Zatem problem mozna chyba uznać za nieaktualny. Czy może jeszcze pogadamy o jakichś bugach z podstawowej wersji patcha, które poprawiliśmy w kolejnych updatach?
JustMe1987
CYTAT(seba @ Jan 15 2009, 23:31) *
Sampdoria w naszym patchu ma odpowiednie stroje. Może zainstalowałeś innego patcha i bierzesz go za EP 2009?
Swoją drogą, czytajac twoje posty, odnoszę wrażenie, że pomoc by ci się jednak przydała, neurologa najlepiej.

Opanuj sie czlowieku troche...
jacekz40
CYTAT(seba @ Jan 16 2009, 00:31) *

Dziękuję za poradę a Ty trochę nerwowy jesteś, a co instaluję to dokładnie wiem, czy tylko przyjmusz te dobre opinie a te negatywne irytują? Nie wszystkim patch się musi podobać, mi akurat nie podoba się.
Norbi91
CYTAT(jacekz40 @ Jan 16 2009, 01:03) *
Dziękuję za poradę a Ty trochę nerwowy jesteś, a co instaluję to dokładnie wiem, czy tylko przyjmusz te dobre opinie a te negatywne irytują? Nie wszystkim patch się musi podobać, mi akurat nie podoba się.

Ale nie rozumiesz, ze Twoj "blad" zostal juz dawno poprawiony? Wiec raczej, pisanie, ze jest taki blad moze zdenerwowac.
Krysstek
A moze by tak wiecej bucikow dodac, bo zdarza sie ze caly team ma jednakowe standardowe czarne. No i moze jeszcze jakies pileczki bo troche ich malo tongue.gif
Karlik89
CYTAT(Karlik89 @ Jan 14 2009, 19:34) *

Ponawiam pytanie ??

Dobra juz wiem co mu dolegało. Plik seeting w Konami był tym który powodował błąd
19on08
Kiedy Update 3???
tomaj
CYTAT(19on08 @ Jan 16 2009, 17:12) *
Kiedy Update 3???

A co zrezygnowałeś już ze swoich poprawek?
mateuszxr1
Moglibyscie w update 3 zrobic aby w edycji mozna bylo zmienic logo druzyny duzo klopotu mam z Game Graphic Studio,a kazdy mi tlumaczy inaczej jak zamieniac logo. prosze
mista
Witam,

dziękuje za świetną robotę, patch jest świetny. Pisze,  bo czasami ręce opadają gdy czyta sie posty ludzi , którym nawet nie chce sie przeszukac tematu i znaleźć odpowiedźi na pytanie czy problem który dawno był poruszany. Dlatego nie dziwi mnie  zdenerwowanie twórców , bo to chyba nasza mentalność aby nie docenić  ludzi ktorzy bezinteresownie zrobili cos co nam służy. A wszystkim krytykantom, proponuje zabrać sie do tworzenia czy udoskonalania juz powstałych dodatków.

Pzdr

m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 16 2009, 18:08) *
Moglibyscie w update 3 zrobic aby w edycji mozna bylo zmienic logo druzyny duzo klopotu mam z Game Graphic Studio,a każdy mi tlumaczy inaczej jak zamieniac logo. proszę

Moglibyscie w update 3 zrobic aby w edycji mozna bylo zmienic logo druzyny duzo klopotu mam z Game Graphic Studio,a każdy mi tlumaczy inaczej jak zamieniac logo. proszę

Ja bym ci polecił uspokojenie sie, nie grzanie pały, nie podniecanie sie nie zdrowo, edycje postów(choć nie wiem po co, skoro to samo napisałeś).
A tak poza tym... Po co chcesz zmieniać to logo? Jak chcesz mieć coś nowego, polecam google.pl. Zapewniam cie, że znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie. I nie widze sesnu, żeby dawać coś takiego do update 3.
19on08
CYTAT(tomaj @ Jan 16 2009, 17:56) *
A co zrezygnowałeś już ze swoich poprawek?

Tomaj pytam sie wiec mi powiedz a nie!?
Nie robie poprawek bo nie chce mi sie tworzyc piłkarzy np.Terlecki , Radzius , Smektała...wiec kiedy Update numer 3
mateuszxr1
Nie do Ciebie kierowalem te prosbe!! A moj post wyszedl tak ze wzgledu na mojego neta:( czekalem 10min az dodam komentarz i w tym czasie nacisnolem 3x dodaj. ponawiam prosbe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.