Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
wisla PLOCK
Witam mam taki problem.. otóż gdy dochodzę do ćwierćfinału Ligi Mistrzów w grze jakim kolwiek zespołem to zawsze w meczu rewanzowym wychodzi mi z gry... moze mi ktos pomoc jak rozwiazac ten problem mam orginalnego pes-a i przed instalacja upadate wszystko bylo okey. prosze o pomoc z gory dzieki smile.gif tomaj pomoz ;p
matek30
Pomocy..... Gram Sobie Tryb Kariery i tak w 26 tygodniu zapisuje gre. Włanczam rano a tam w trybie kariery zamiast loga biały kwadrat co jest?? Ale mam zainstalowanego patcha ekstraklasy a przy okazji czy wydawcy patcha mogli by zrobic polski komentarz i orginalne stadiony dla klubów ekstraklasy??
nike
cleber odszedl z wisly http://www2.90minut.pl/news/86/news868855.html
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(matek30 @ Mar 3 2009, 14:10) *
Pomocy..... Gram Sobie Tryb Kariery i tak w 26 tygodniu zapisuje gre. Włanczam rano a tam w trybie kariery zamiast loga biały kwadrat co jest?? Ale mam zainstalowanego patcha ekstraklasy a przy okazji czy wydawcy patcha mogli by zrobic polski komentarz i orginalne stadiony dla klubów ekstraklasy??

Tobie to bym raczej polecał pouczyć się języka polskiego. A nie kaleczenie go na forum.
Polski komentarz jest bez sensu. Kogo tam dasz? Komentarz z fify? A w kitserverze chyba nie ma opcji dodawania stadionów. Więc nie ma szans żeby zrobić stadiony dla polskich klubów.
tomaj
Jakbyście przeglądali forum to byście byli w temacie.

Komentarz powstaje i w marcu się jeszcze ukarze, więc każdy kto będzie chciał wrzuci go sobie do PES.
Co do stadionów to już są takie pod tym adresem.
matek30
dodali byscie stadion Łks-u i czy moge zainstalowac te stadiony z patchem ekstraklasy?
KemoT86
Wielkie dzięki Tomaj za podanie adresu do tematu ze stadionami! Szczerze odwiedzałem tylko ten temat ale teraz widze jak bardzo źle robiłem biggrin.gif i mam pytanie co do tych stadionów tzn. linków czy powstanie też mega update? Pozdrawiam!
tomaj
Ten temat jest poświęcony Ekstraklasa Patch 2009. Do stadionów jest osobny temat i tam zadawajcie pytania!

CYTAT(KemoT86 @ Mar 3 2009, 19:13) *
Wielkie dzięki Tomaj za podanie adresu do tematu ze stadionami! Szczerze odwiedzałem tylko ten temat ale teraz widze jak bardzo źle robiłem biggrin.gif i mam pytanie co do tych stadionów tzn. linków czy powstanie też mega update? Pozdrawiam!

CYTAT(matek30 @ Mar 3 2009, 19:08) *
dodali byscie stadion Łks-u i czy moge zainstalowac te stadiony z patchem ekstraklasy?

Jak ktoś zrobi to Seba doda tongue.gif
cor
http://korona-kielce.pl/index.php?art=291

Nowe stroje Korony Kielce wink.gif
tomaj
CYTAT(cor @ Mar 3 2009, 20:54) *

Bramkarski słabo widoczny ale rozpoznawalny. Jakby ktoś dał jeszcze zdjęcie wyjazdowego stroju to byłby git.
cor
CYTAT(tomaj @ Mar 3 2009, 20:59) *
Bramkarski słabo widoczny ale rozpoznawalny. Jakby ktoś dał jeszcze zdjęcie wyjazdowego stroju to byłby git.

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=9zyonk&s=5

Taki jest wyjazdowy, z tym że pewnie będzie jeszcze znaczek Hummela i herb Kielc tak jak na domowych. No i napis "Korona" prawdopodobnie w kolorze żółtym (?)
C.R7xD
A u mnie większość drużyn ma całe czarne stroje domowe i wyjazdowe o co chodzi?Paru pilkarzy nie ma twarzy w ogóle,albo mają twarz Ediego z Korony i włosy z dziurami w głowie.Błędnie zainstalowany patch?

Polskie druzyny maja stroje francuskie,a niemieckie holenderskie + nie mam spolonizowanego menu głównego i slotu FIFA
seba
CYTAT(C.R7xD @ Mar 4 2009, 20:35) *
A u mnie większość drużyn ma całe czarne stroje domowe i wyjazdowe o co chodzi?Paru pilkarzy nie ma twarzy w ogóle,albo mają twarz Ediego z Korony i włosy z dziurami w głowie.Błędnie zainstalowany patch?

Polskie druzyny maja stroje francuskie,a niemieckie holenderskie + nie mam spolonizowanego menu głównego i slotu FIFA

Błednie zainstalowany patch. Chyba nie sadzisz, ze chodziło nam o uzyskanie takich efeków gry po zainstalowaniu patcha...
C.R7xD
Zdecydowanie nie,ale instalowalem 3 razy i dalej to samo..Nie wiedziałem co zrobić to zapytałem:)
czerwo123
Witam da mi ktoś dodatek z aktualnymi składami
dzięki
slawek_0705
mam pytanko bo dopiero od tygodnia zalatwilem sobie nowego pesa 2009 - gra jest super, wiadomo jak kazdy pes. mianowicie czy w nowym pesie 2009 mozna od razu zagrac konkurs rzutow karnych bez koniecznosci rozgrywania meczu w pelnym wymiarze czasowym??? jesli mozna to gdzie ta opcja znajduje sie w menu??? bo w exhibition raczej nie znalazlem tak jak to bywalo w poprzednich wersjach pesa...... z gory dzieki za odpowiedz
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(slawek_0705 @ Mar 5 2009, 15:29) *
mam pytanko bo dopiero od tygodnia zalatwilem sobie nowego pesa 2009 - gra jest super, wiadomo jak kazdy pes. mianowicie czy w nowym pesie 2009 mozna od razu zagrac konkurs rzutow karnych bez koniecznosci rozgrywania meczu w pelnym wymiarze czasowym??? jesli mozna to gdzie ta opcja znajduje sie w menu??? bo w exhibition raczej nie znalazlem tak jak to bywalo w poprzednich wersjach pesa...... z gory dzieki za odpowiedz

Tak, świetny temat na zadanie takiego pytania...
C.R7xD
A co do mojego problemu,mogę to jakoś naprawić??

przykłady:
cinoslaw
a ja chciałbym zgłościć błąd nie da się powołać do Repy Łukasza Piszczka sad.gif biggrin.gif
lukasz0
hmm a ja mam problem taki ze jesli trafiam w ML na Gornik Zabrze to gra wywala do windows'a;/

ma ktos rade?

pozdro
tomaj
CYTAT(C.R7xD @ Mar 5 2009, 16:07) *
A co do mojego problemu,mogę to jakoś naprawić??

przykłady:

Zacznijmy od tego, że nie masz patcha zainstalowanego, a widzę to po tapecie.
el_fuego
Zrobi ktos nowe stroje Korony?
C.R7xD
Zrobiłem tak:
1.Wypakowałem OEPatch na pulpit
2.kitserver i img wkleilem do C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
3.save wkleilem do C:\Documents and Settings\Rafał\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
4. Wszedłem do folderu kitserver włączyłem setup.exe i kliknąłem Install wyskoczył komunikat Succes
5.Włączyłem PES'a i mam taki efekt
czerwo123
Skąd mogę pobrac aktualne składy???
WKS
CYTAT(czerwo123 @ Mar 6 2009, 17:21) *
Skąd mogę pobrac aktualne składy???

Narazie do tego patcha to znikat poniewaz Tomaj nie wydał upadate smile.gif
Visca el Barca
witam. skad zassac tego patcha konami 1.2 ??
tomaj
CYTAT(Visca el Barca @ Mar 6 2009, 18:37) *
witam. skad zassac tego patcha konami 1.2 ??

yyy, ze strony KONAMI lub prze gre masz taką możliwość. I tak apropo to POMYLIŁEŚ TEMATY!
WKS
Tomaj i co z OF - em ? bo nic nie bylo pisane , ani widu a ni słychu
Jasiek7
Witam. Mam pytanie zainstalowałem patcha z początku występowały dwa problemy: Wchodząc do menu i naciskajac obojetnie jaki klawisz gra fixowała i sama wchodziła do roznych meczów ale komputer je rozgrywał i tempo gry było 3 razy szybsze problem pozniej zniknął po zrobieniu load i save w settings ale teraz wszytsko wróciło i uniemożliwia to gre. Ktoś jest w stanie pomoc? Z góry dzieki za pozytywną odpowiedz.
tomaj
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 7 2009, 13:50) *
Tomaj i co z OF - em ? bo nic nie bylo pisane , ani widu a ni słychu

Było pisane. PIerwszy albo drugi tydzień marca.

achmed
mam prośbe zeby w updatecie byla mordka frankowskiego . Z gory dzieki
nike
mozna jakos ustawic wiecej przyspiewek niz 5 ?
kongo93
czy w update mozna sie spodziewac nowych mlodych talentow bo np insua w lfc gra dosc czesto a go nie ma
tomaj
CYTAT(achmed @ Mar 7 2009, 17:25) *
mam prośbe zeby w updatecie byla mordka frankowskiego . Z gory dzieki

Jak takową dobrą zrobisz to dodamy

CYTAT(nike @ Mar 7 2009, 20:14) *
mozna jakos ustawic wiecej przyspiewek niz 5 ?

Nie

CYTAT(kongo93 @ Mar 7 2009, 20:45) *
czy w update mozna sie spodziewac nowych mlodych talentow bo np insua w lfc gra dosc czesto a go nie ma

Postaramy się dodać młode grywające talenty w miarę naszych możliwości. Insue raczej napewno dodamy.
Jeżeli nie zapomne biggrin.gif
Karlik89
kiedy bedzie jakis upadate bo nie jestem w temacie a okienko transderowe juz z nami smile.gif chodzi mi przedewszystkim o ekstraklase ?? moze ktos ma swojego zrobionego niech zapoda z góry dzieki smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Karlik89 @ Mar 8 2009, 12:52) *
kiedy bedzie jakis upadate bo nie jestem w temacie a okienko transderowe juz z nami smile.gif chodzi mi przedewszystkim o ekstraklase ?? moze ktos ma swojego zrobionego niech zapoda z góry dzieki smile.gif

Czy ty nie umiesz czytać?!
CYTAT(tomaj @ Mar 7 2009, 14:19) *
Było pisane. PIerwszy albo drugi tydzień marca.

Otworzyłbyś chociaż sobie poprzednią strone i byś wiedział!
kawasaki
Siemano mam pytanie jest moze spolszczenie do pesa ktore nie spolszcza samego menu a np takze master league:> jak tak prosilbym o lnika z gory wielkie dzieki ! Duzy szacun za to co robicie panowie:)
tomaj
A czy to jest temat do takich pytań? Kurde przejrzyj sobie tematy na forum to się dowiesz, a nie rób tutej większego burdelu!
4CescFabregas
mam pytanie do osób które robią update z kąd bedą staty robione ???
z tej strony http://pesstatsdatabase.com/ czy z innej
matiz
Tomaj ... czy jak dam ci ofa z ustawionymi składami, formacją i twarzami to umieścisz to w update??
tomaj
CYTAT(4CescFabregas @ Mar 8 2009, 18:22) *
mam pytanie do osób które robią update z kąd bedą staty robione ???
z tej strony http://pesstatsdatabase.com/ czy z innej

Brakuje statystyk niektórych zawodników co sie przenieśli z 2 lub 3 ligi i ich na tej stronie nie ma

CYTAT(matiz @ Mar 8 2009, 18:49) *
Tomaj ... czy jak dam ci ofa z ustawionymi składami, formacją i twarzami to umieścisz to w update??

Nie
4CescFabregas
czyli większość zawodników ma te staty ???
tomaj
CYTAT(4CescFabregas @ Mar 8 2009, 19:58) *
czyli większość zawodników ma te staty ???

Poczytaj temat to się dowiesz skąd są staty
4CescFabregas
bede szukał 110 stron ;/
jak byś miał jakiś wielki problem z podaniem stronki
ważne to dla mnie są teraz staty
tomaj
A co, myślisz, że pamiętam co jest na poszczególnych stronach? Ja wiem co jest na forum, a jak jesteś leniem lub nie potrafisz czytać to już nie moja wina.

Miłej lektury.
4CescFabregas
nie jestem żadnym leniem dobra poszukam sobie sam ;/
matiz
aha czyli formacje znowu będą porozwalane w cały świat i twarzy znowu nie będzie spoko ....
kongo93
ja faormacje sobie sam przestawiam i nie mam z ty problemu
tomaj
CYTAT(matiz @ Mar 8 2009, 20:26) *
aha czyli formacje znowu będą porozwalane w cały świat i twarzy znowu nie będzie spoko ....

Porozwalanego to masz chyba kompa, bo Ci źle formacje pokazuje.
Twarze były i będą, a i dojdzie jedna nowa liga.
No ale jak się nie podoba to nie ściągaj, bo sam Sobie lepiej zrobiłeś formacje i twarze
WKS
Szkocka ma dojsc liga ? bo cos Seba pisał , Tomaj ile ten update bedzie ważył ?

BTW Seba jedziesz do Lublina na mecz biggrin.gif ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.