wisla PLOCK
Mar 2 2009, 20:25
Witam mam taki problem.. otóż gdy dochodzę do ćwierćfinału Ligi Mistrzów w grze jakim kolwiek zespołem to zawsze w meczu rewanzowym wychodzi mi z gry... moze mi ktos pomoc jak rozwiazac ten problem mam orginalnego pes-a i przed instalacja upadate wszystko bylo okey. prosze o pomoc z gory dzieki

tomaj pomoz ;p
matek30
Mar 3 2009, 14:06
Pomocy..... Gram Sobie Tryb Kariery i tak w 26 tygodniu zapisuje gre. Włanczam rano a tam w trybie kariery zamiast loga biały kwadrat co jest?? Ale mam zainstalowanego patcha ekstraklasy a przy okazji czy wydawcy patcha mogli by zrobic polski komentarz i orginalne stadiony dla klubów ekstraklasy??
m.e.t.h.o.d. man
Mar 3 2009, 14:54
CYTAT(matek30 @ Mar 3 2009, 14:10)

Pomocy..... Gram Sobie Tryb Kariery i tak w 26 tygodniu zapisuje gre. Włanczam rano a tam w trybie kariery zamiast loga biały kwadrat co jest?? Ale mam zainstalowanego patcha ekstraklasy a przy okazji czy wydawcy patcha mogli by zrobic polski komentarz i orginalne stadiony dla klubów ekstraklasy??
Tobie to bym raczej polecał pouczyć się języka polskiego. A nie kaleczenie go na forum.
Polski komentarz jest bez sensu. Kogo tam dasz? Komentarz z fify? A w kitserverze chyba nie ma opcji dodawania stadionów. Więc nie ma szans żeby zrobić stadiony dla polskich klubów.
Jakbyście przeglądali forum to byście byli w temacie.
Komentarz powstaje i w marcu się jeszcze ukarze, więc każdy kto będzie chciał wrzuci go sobie do PES.
Co do stadionów to już są takie pod tym
adresem.
matek30
Mar 3 2009, 19:04
dodali byscie stadion Łks-u i czy moge zainstalowac te stadiony z patchem ekstraklasy?
KemoT86
Mar 3 2009, 19:09
Wielkie dzięki Tomaj za podanie adresu do tematu ze stadionami! Szczerze odwiedzałem tylko ten temat ale teraz widze jak bardzo źle robiłem

i mam pytanie co do tych stadionów tzn. linków czy powstanie też mega update? Pozdrawiam!
Ten temat jest poświęcony Ekstraklasa Patch 2009. Do stadionów jest osobny temat i tam zadawajcie pytania!
CYTAT(KemoT86 @ Mar 3 2009, 19:13)

Wielkie dzięki Tomaj za podanie adresu do tematu ze stadionami! Szczerze odwiedzałem tylko ten temat ale teraz widze jak bardzo źle robiłem

i mam pytanie co do tych stadionów tzn. linków czy powstanie też mega update? Pozdrawiam!
CYTAT(matek30 @ Mar 3 2009, 19:08)

dodali byscie stadion Łks-u i czy moge zainstalowac te stadiony z patchem ekstraklasy?
Jak ktoś zrobi to Seba doda
CYTAT(cor @ Mar 3 2009, 20:54)

Bramkarski słabo widoczny ale rozpoznawalny. Jakby ktoś dał jeszcze zdjęcie wyjazdowego stroju to byłby git.
CYTAT(tomaj @ Mar 3 2009, 20:59)

Bramkarski słabo widoczny ale rozpoznawalny. Jakby ktoś dał jeszcze zdjęcie wyjazdowego stroju to byłby git.
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=9zyonk&s=5Taki jest wyjazdowy, z tym że pewnie będzie jeszcze znaczek Hummela i herb Kielc tak jak na domowych. No i napis "Korona" prawdopodobnie w kolorze żółtym (?)
A u mnie większość drużyn ma całe czarne stroje domowe i wyjazdowe o co chodzi?Paru pilkarzy nie ma twarzy w ogóle,albo mają twarz Ediego z Korony i włosy z dziurami w głowie.Błędnie zainstalowany patch?
Polskie druzyny maja stroje francuskie,a niemieckie holenderskie + nie mam spolonizowanego menu głównego i slotu FIFA
CYTAT(C.R7xD @ Mar 4 2009, 20:35)

A u mnie większość drużyn ma całe czarne stroje domowe i wyjazdowe o co chodzi?Paru pilkarzy nie ma twarzy w ogóle,albo mają twarz Ediego z Korony i włosy z dziurami w głowie.Błędnie zainstalowany patch?
Polskie druzyny maja stroje francuskie,a niemieckie holenderskie + nie mam spolonizowanego menu głównego i slotu FIFA
Błednie zainstalowany patch. Chyba nie sadzisz, ze chodziło nam o uzyskanie takich efeków gry po zainstalowaniu patcha...
Zdecydowanie nie,ale instalowalem 3 razy i dalej to samo..Nie wiedziałem co zrobić to zapytałem:)
czerwo123
Mar 5 2009, 14:30
Witam da mi ktoś dodatek z aktualnymi składami
dzięki
slawek_0705
Mar 5 2009, 15:25
mam pytanko bo dopiero od tygodnia zalatwilem sobie nowego pesa 2009 - gra jest super, wiadomo jak kazdy pes. mianowicie czy w nowym pesie 2009 mozna od razu zagrac konkurs rzutow karnych bez koniecznosci rozgrywania meczu w pelnym wymiarze czasowym??? jesli mozna to gdzie ta opcja znajduje sie w menu??? bo w exhibition raczej nie znalazlem tak jak to bywalo w poprzednich wersjach pesa...... z gory dzieki za odpowiedz
m.e.t.h.o.d. man
Mar 5 2009, 15:48
CYTAT(slawek_0705 @ Mar 5 2009, 15:29)

mam pytanko bo dopiero od tygodnia zalatwilem sobie nowego pesa 2009 - gra jest super, wiadomo jak kazdy pes. mianowicie czy w nowym pesie 2009 mozna od razu zagrac konkurs rzutow karnych bez koniecznosci rozgrywania meczu w pelnym wymiarze czasowym??? jesli mozna to gdzie ta opcja znajduje sie w menu??? bo w exhibition raczej nie znalazlem tak jak to bywalo w poprzednich wersjach pesa...... z gory dzieki za odpowiedz
Tak, świetny temat na zadanie takiego pytania...
A co do mojego problemu,mogę to jakoś naprawić??
przykłady:
cinoslaw
Mar 5 2009, 22:14
a ja chciałbym zgłościć błąd nie da się powołać do Repy Łukasza Piszczka
lukasz0
Mar 5 2009, 22:44
hmm a ja mam problem taki ze jesli trafiam w ML na Gornik Zabrze to gra wywala do windows'a;/
ma ktos rade?
pozdro
CYTAT(C.R7xD @ Mar 5 2009, 16:07)

A co do mojego problemu,mogę to jakoś naprawić??
przykłady:
Zacznijmy od tego, że nie masz patcha zainstalowanego, a widzę to po tapecie.
el_fuego
Mar 6 2009, 12:21
Zrobi ktos nowe stroje Korony?
Zrobiłem tak:
1.Wypakowałem OEPatch na pulpit
2.kitserver i img wkleilem do C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
3.save wkleilem do C:\Documents and Settings\Rafał\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
4. Wszedłem do folderu kitserver włączyłem setup.exe i kliknąłem Install wyskoczył komunikat Succes
5.Włączyłem PES'a i mam taki efekt
czerwo123
Mar 6 2009, 17:17
Skąd mogę pobrac aktualne składy???
CYTAT(czerwo123 @ Mar 6 2009, 17:21)

Skąd mogę pobrac aktualne składy???
Narazie do tego patcha to znikat poniewaz Tomaj nie wydał upadate
Visca el Barca
Mar 6 2009, 18:33
witam. skad zassac tego patcha konami 1.2 ??
CYTAT(Visca el Barca @ Mar 6 2009, 18:37)

witam. skad zassac tego patcha konami 1.2 ??
yyy, ze strony KONAMI lub prze gre masz taką możliwość. I tak apropo to POMYLIŁEŚ TEMATY!
Tomaj i co z OF - em ? bo nic nie bylo pisane , ani widu a ni słychu
Jasiek7
Mar 7 2009, 13:56
Witam. Mam pytanie zainstalowałem patcha z początku występowały dwa problemy: Wchodząc do menu i naciskajac obojetnie jaki klawisz gra fixowała i sama wchodziła do roznych meczów ale komputer je rozgrywał i tempo gry było 3 razy szybsze problem pozniej zniknął po zrobieniu load i save w settings ale teraz wszytsko wróciło i uniemożliwia to gre. Ktoś jest w stanie pomoc? Z góry dzieki za pozytywną odpowiedz.
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 7 2009, 13:50)

Tomaj i co z OF - em ? bo nic nie bylo pisane , ani widu a ni słychu
Było pisane. PIerwszy albo drugi tydzień marca.
mam prośbe zeby w updatecie byla mordka frankowskiego . Z gory dzieki
mozna jakos ustawic wiecej przyspiewek niz 5 ?
kongo93
Mar 7 2009, 20:41
czy w update mozna sie spodziewac nowych mlodych talentow bo np insua w lfc gra dosc czesto a go nie ma
CYTAT(achmed @ Mar 7 2009, 17:25)

mam prośbe zeby w updatecie byla mordka frankowskiego . Z gory dzieki
Jak takową dobrą zrobisz to dodamy
CYTAT(nike @ Mar 7 2009, 20:14)

mozna jakos ustawic wiecej przyspiewek niz 5 ?
Nie
CYTAT(kongo93 @ Mar 7 2009, 20:45)

czy w update mozna sie spodziewac nowych mlodych talentow bo np insua w lfc gra dosc czesto a go nie ma
Postaramy się dodać młode grywające talenty w miarę naszych możliwości. Insue raczej napewno dodamy.
Jeżeli nie zapomne
Karlik89
Mar 8 2009, 12:48
kiedy bedzie jakis upadate bo nie jestem w temacie a okienko transderowe juz z nami

chodzi mi przedewszystkim o ekstraklase ?? moze ktos ma swojego zrobionego niech zapoda z góry dzieki
m.e.t.h.o.d. man
Mar 8 2009, 14:34
CYTAT(Karlik89 @ Mar 8 2009, 12:52)

kiedy bedzie jakis upadate bo nie jestem w temacie a okienko transderowe juz z nami

chodzi mi przedewszystkim o ekstraklase ?? moze ktos ma swojego zrobionego niech zapoda z góry dzieki

Czy ty nie umiesz czytać?!
CYTAT(tomaj @ Mar 7 2009, 14:19)

Było pisane. PIerwszy albo drugi tydzień marca.
Otworzyłbyś chociaż sobie poprzednią strone i byś wiedział!
kawasaki
Mar 8 2009, 15:18
Siemano mam pytanie jest moze spolszczenie do pesa ktore nie spolszcza samego menu a np takze master league:> jak tak prosilbym o lnika z gory wielkie dzieki ! Duzy szacun za to co robicie panowie:)
A czy to jest temat do takich pytań? Kurde przejrzyj sobie tematy na forum to się dowiesz, a nie rób tutej większego burdelu!
4CescFabregas
Mar 8 2009, 18:18
mam pytanie do osób które robią update z kąd bedą staty robione ???
z tej strony
http://pesstatsdatabase.com/ czy z innej
Tomaj ... czy jak dam ci ofa z ustawionymi składami, formacją i twarzami to umieścisz to w update??
CYTAT(4CescFabregas @ Mar 8 2009, 18:22)

mam pytanie do osób które robią update z kąd bedą staty robione ???
z tej strony
http://pesstatsdatabase.com/ czy z innej
Brakuje statystyk niektórych zawodników co sie przenieśli z 2 lub 3 ligi i ich na tej stronie nie ma
CYTAT(matiz @ Mar 8 2009, 18:49)

Tomaj ... czy jak dam ci ofa z ustawionymi składami, formacją i twarzami to umieścisz to w update??
Nie
4CescFabregas
Mar 8 2009, 19:54
czyli większość zawodników ma te staty ???
CYTAT(4CescFabregas @ Mar 8 2009, 19:58)

czyli większość zawodników ma te staty ???
Poczytaj temat to się dowiesz skąd są staty
4CescFabregas
Mar 8 2009, 20:01
bede szukał 110 stron ;/
jak byś miał jakiś wielki problem z podaniem stronki
ważne to dla mnie są teraz staty
A co, myślisz, że pamiętam co jest na poszczególnych stronach? Ja wiem co jest na forum, a jak jesteś leniem lub nie potrafisz czytać to już nie moja wina.
Miłej lektury.
4CescFabregas
Mar 8 2009, 20:08
nie jestem żadnym leniem dobra poszukam sobie sam ;/
aha czyli formacje znowu będą porozwalane w cały świat i twarzy znowu nie będzie spoko ....
kongo93
Mar 8 2009, 21:02
ja faormacje sobie sam przestawiam i nie mam z ty problemu
CYTAT(matiz @ Mar 8 2009, 20:26)

aha czyli formacje znowu będą porozwalane w cały świat i twarzy znowu nie będzie spoko ....
Porozwalanego to masz chyba kompa, bo Ci źle formacje pokazuje.
Twarze były i będą, a i dojdzie jedna nowa liga.
No ale jak się nie podoba to nie ściągaj, bo sam Sobie lepiej zrobiłeś formacje i twarze
Szkocka ma dojsc liga ? bo cos Seba pisał , Tomaj ile ten update bedzie ważył ?
BTW Seba jedziesz do Lublina na mecz

?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.