Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
harryfcb
a kiedy bedzie już wszystko porawione i do ściagniecia ??
Kacperoo`#
Mógłbyś dać te przyśpiewki ? Bo w lechu są , że tak powiem chujowe biggrin.gif Jakieś dziecko słychać
CYTAT(Beblas @ Dec 26 2008, 14:11) *
No i mi sie wreszcie udalo podmienic te przyspiewki smile.gif nie wiem dlaczego wtedy wyskakiwal ten blad. chyba z 6 razy robilem tak samo i wyskakiwal blad a za 7 jest ok smile.gif Teraz tylko kwestia tego aby podglosnic te przyspiewki bo niby sa glosne ale w grze slabo je slychac
brtek00
Jak wam kmita wywala to proponuje sciagnijcie sobie mojego ofa w ktorym jest poprawiony blad ( musisz zaczac grac od nowa master lige bo inaczej bedzie wywalac ) i statsy pilkarzy sa bardziej realne i wiele zapomnianych transferow w polskiej jak i zagranicznych ligach poprawione
macie tu linka mam nadzieje ze sie komus przyda biggrin.gif
http://www.speedyshare.com/797572346.html
topeczekk
No rzeczywiscie przyspiewki lecha są wkurzające lekko tongue.gif ale co tam

A jeszcze taki mały błąd mi sie rzucil w oczy .. komentator na Wilka w Lechu mówi Murawski ;p

No i szkoda ze nie ma dopingu gosci...

Ale to takie małe błędy

A mam pytanie.. mam wersje 1.2 .. i zrobilem wszystko z tym zeby mi sie nie pokazyuwalo na poczatku te pytania NO , YES itp i ciagle jak wlączam to musze to robic.. Da sie to jakos zrobic raz a porzadnie ? 

Norbi91
CYTAT(topeczekk @ Dec 26 2008, 15:40) *
A mam pytanie.. mam wersje 1.2 .. i zrobilem wszystko z tym zeby mi sie nie pokazyuwalo na poczatku te pytania NO , YES itp i ciagle jak wlączam to musze to robic.. Da sie to jakos zrobic raz a porzadnie ?

Odsylam do moich postow
zomek
Próbował ktoś wrzucić przez scana jakaś fote piłkarza?? Ja mam biały ekran po lewo i za nic nie da się dobrze ustawić zdjęcia do twarzy ;/ a przy odinstalowaniu kitserwera to bez problemu, ale nawet jak wrzuce mordkke bez kitsa to potem jak go zainstalluje i tak jest kijowo;/
Beblas
CYTAT(Kacperoo`# @ Dec 26 2008, 15:30) *
Mógłbyś dać te przyśpiewki ? Bo w lechu są , że tak powiem chujowe biggrin.gif Jakieś dziecko słychać

No moge wrzucic ale jak je poprawie troche bo teraz mam klopot zeby wyregulowac glosnosc. Albo nie slychac albo jest za glosno mysle ze dzisiaj po wieczor wrzuce a jak nie to oczekuj jutro z rana
topeczekk
ok norbi dziala dzieki. Mysle ze powinno to byc dopisane w II poscie ohmy.gif
2pac
"Jesteśmy z Wami, Korona jesteśmy z Wami, ch*j z wynikami, Korona jesteśmy z Wami" - doping ze stadionu Korony smile.gifsmile.gif ohmy.gif
Kenny
No to Beblas czekamy na przyśpiewki Lecha smile.gif Pozdrawiam
Rusek_ZGR
Jak będzie Lech poprawiony to może Widzew?Czemu nie ma tego?
biggala2310
Ja tam tu adminem nie jestem więc już wnikac nie będę, na przeprosiny nie masz co liczyć. Dziwne są jednak pochwały patcha na 10 , a znalazłem nawet 5 minut po rejestracji. Dalej nie zamierzam rozkminiać tego tematu, każdy ma własne zdanie. Co do OFa, to fakt może i wykonał ogromną pracę, ale co z tego jeżeli robił wszystko źle? Piszesz, że doceniasz użytkowników za znalezienie błędów, cały ten OF jest błędem. Za znalezienie właściwych statystyk któregos z dorobionych piłkarzy Ekstraklasy powinny być pochwały. Przecież Tomaj nie ma bladego pojęcia o statystykach, a chyba nawet o Ekstraklasie! Ktytyka niezasłużona? Trudno się od niej powstrzymać widząc najgorszego OFa w historii wszystkich PESów! Dostanę procenty albo nawet bana? Jeżeli za krytykę lub znalezienie "dziwnych" użytkowników, to bardzo proszę. Lenin wiecznie żywy!

CYTAT(seba @ Dec 26 2008, 12:07) *
Sluchaj kolego, tą wypowiedzią przekroczyłeś wszystkie granice przyzwoitości. Albo przedstawiasz jak najszybciej mocne dowody na poparcie swojej idiotycznej teorii, albo jeszcze szybciej oficjalnie przepraszasz.

Sprawa przyśpiewek.
Faktycznie jest tak, że grając mecz słyszymy zawsze tylko doping gospodarzy, nie wiem dlaczego tak jest. W poprzednich wersjach PESa czegos takiego rzecz jasna nie było.

OF.
Masa krytyki posypała się tu na Tomaja, krytyki ze wszech miar krzywdzącej. Moim zdanem Tomaj w krótkim czasie wykonał rewelacyjną, a przede wszystkim ogromną pracę. W ofie została zrobiona Ekstraklasa i 1. liga w 100% od zera , Bundesliga w 60 % od zera, others A w 80 % od zera i wreszcie others B w 100% od zera. Błedy, które zostały wychwycone (szacunek dla uzytkowinikow), mogą zostać poprawione w ciągu jednego dnia. Czym jest jeden dzień, wobec 60 dni pracy nad budową OFA?? Niech odpowiedzą sobie na to pytanie ci, którzy obrzucają ten OF błotem i uświadomią sobie jak solidny fundament do patcha zbudował Tomaj.
take_me_bite_me
zgadzam się w 100%tach. Oprawa graficzna, muzyczna - wielkie brawa, ale OF jeden z najgorszych jakie miałem przyjemność użytkować :/ a ekstraklasa to już jedna wielka parodia. To nawet mój 6 letni brat wie że Roger gra w 1 składzie Legii tongue.gif uważam że taka krytyka ze strony większości to nic złego, a mobilizacja do nadrobienia wielkich zaległości a pro po POLSKIEJ EKSTRAKLASY ! smile.gifsmile.gif więc straszenie banami i innymi bananami niech twórcy itp. schowają sobie w kieszeń. Pozdrawiam smile.gif
CYTAT(biggala2310 @ Dec 26 2008, 16:49) *
Ja tam tu adminem nie jestem więc już wnikac nie będę, na przeprosiny nie masz co liczyć. Dziwne są jednak pochwały patcha na 10 , a znalazłem nawet 5 minut po rejestracji. Dalej nie zamierzam rozkminiać tego tematu, każdy ma własne zdanie. Co do OFa, to fakt może i wykonał ogromną pracę, ale co z tego jeżeli robił wszystko źle? Piszesz, że doceniasz użytkowników za znalezienie błędów, cały ten OF jest błędem. Za znalezienie właściwych statystyk któregos z dorobionych piłkarzy Ekstraklasy powinny być pochwały. Przecież Tomaj nie ma bladego pojęcia o statystykach, a chyba nawet o Ekstraklasie! Ktytyka niezasłużona? Trudno się od niej powstrzymać widząc najgorszego OFa w historii wszystkich PESów! Dostanę procenty albo nawet bana? Jeżeli za krytykę lub znalezienie "dziwnych" użytkowników, to bardzo proszę. Lenin wiecznie żywy!
Grzybu88
ja od siebie napisze krotko i na temat. patch swietny. jedna rzecz mnie tylko denerwuje. mianowicie kamera. gralem zawsze na normal-long. teraz jest cos zmienione bo grajac na niej kamera jakby sie tylko obraca ze srodka boiska a nie przesuwa za akcja. cholernie mnie to drazni. wie ktos moze czy da sie to zmienic. i jak cos to jakim sposobem???
JagielloniaFan
Kolego ustaw w kitserverze na kąt kamery 0 i w grze daj na standard. A jak wyłączyć nazwiska nad głową graczy i co zrobić, aby gwizdek sędziego był głośniejszy bo ledwo go słyszę.
Grzybu88
dzieki za odp. co do nazwisk nad glowami. to w menu pauzy daj na player settings i tam sie to zmienia.
Aurek
CYTAT(nike @ Dec 26 2008, 11:41) *
beblas ja zrobilem najperw z mp3 na wmv potem wzmocnilem zeby bylo glosniejsze przerobilem w dkz studio z folderu cs0d.img skopiowalem wszystkie przyspiewki zabrze do innego folderu dodalem tamte i ponumerowałem według kolejnosci jakiej chce miec odtwarzane i dziala smile.gif PS : dla wszystkich sypatykow Zabrzańskiego Górnika zaniedługo wrzuce przyśpiewki smile.gif

czym wzmacniałes przyspiewki smile.gif ? 

Beblas
CYTAT(Aurek @ Dec 26 2008, 17:35) *
czym wzmacniałes przyspiewki smile.gif ? 

Moze nie do mnie pytanie ale ja wzmacnialem  MP3Gain

A przyspiewki Lecha beda jeszcze dzisiaj tak do 19 i beda 2 wersje :
- jedna mp3 tak aby mozna bylo sciszyc jak komus bedzie za glosno i dodam jeszzce konwerter prosty i szybki w obsludze ale nastepnie bedzie musial sam to wrzucic do gry

-druga adx gotowa do wrzucenia do folderu cs0d.img (i tu odrazu mowie ze DKZ niewiem dlaczego nie czyta mi tych piesni ale w grze nie mam najmniejszych problemow z nimi)
Kenny
Ok,no to czekamy smile.gif
żółwias
Czy samemu da się pozmieniać piosenki w patchu? Ewentualnie pozamieniać miejscami, żeby np. Rockeffeler sank grał mi w ML a nie w Edit Mode? Bo mnie ta Nirvana dobija smile.gif
Aurek
a jak sie posługuje tym programem ?

Edit:ok poradziłem sobie smile.gif
aughj1
więc tak OF nienajgorszy ale ma bardzo dużo błędów 

1.składy są bardzo niedopracowane wogóle to największy minus chyba  

2.Koszulki - Na koszulce bramkarza wisły kraków jest napisane Tf coble ???Numery są złe (brożek z 10 nie gra tylko 23 )Wyjazdowe niebieskie mają zły kołnierzyk i powinny byc niebieskie spodenki tez closedeyes.gif   Zagłębie L. - to tragedia  napis KGHM za nisko, białe, proste kołnierzyki ( powinni miec pomaranczowe i zaginane dry.gif  mam nadzieje ze wiecie o co chodzi) powinno byc pół koszulki jasne pomaranczowy i pół troche ciemniejszy  Lech - znowu kołnierzyki białe zamiast czarnych  mellow.gif i wogóle jakies dziwne te lecha koszulki

i jeszcze West Ham ma http://hammers.theoffside.com/files/2008/0...tball_shirt.jpg takie koszulki a w tam ma taki kwadrat szary ???

i jeszcze prośba w grze jest tylko kawałek hymnu west hamu I'm forever blowing bubbles czy mógłby ktoś zrobić pełne bo to jest ich najwazniejsza przyspiewka  happy.gif

tu link do całego hymnu WHU http://pl.youtube.com/watch?v=VHpgUeHAv2s troche słaba jakosc :/

Paw3l3k92
Roger nie gra w 1 składzie Legły Iwański go wygryzł ze składu
CYTAT(take_me_bite_me @ Dec 26 2008, 17:14) *
zgadzam się w 100%tach. Oprawa graficzna, muzyczna - wielkie brawa, ale OF jeden z najgorszych jakie miałem przyjemność użytkować :/ a ekstraklasa to już jedna wielka parodia. To nawet mój 6 letni brat wie że Roger gra w 1 składzie Legii tongue.gif uważam że taka krytyka ze strony większości to nic złego, a mobilizacja do nadrobienia wielkich zaległości a pro po POLSKIEJ EKSTRAKLASY ! smile.gif smile.gif więc straszenie banami i innymi bananami niech twórcy itp. schowają sobie w kieszeń. Pozdrawiam smile.gif
Hitmanek
Ja pitole, gram sobie, wygrywam w 89 minucie z Kmitą 1:0 i błąd wywala, o co chodzi? napisał bym coś więcej ale tutaj trzeba być delikatnym co by się moderacja nie przyczepiła rolleyes.gif Tak czy siak, dziwi mnie trochę fakt, że Lecha można ładnie pojechać z 3:0 a Warta Poznań am defensorów, których nie powstydziła by się Barcelona rolleyes.gif

Swoja drogą,- wielke uznanie dla autorów patcha, że jakoś sensownie udało im się wklecić polską ligę do wersji beta pes 2009(tak, tak- ta gra to jedna wielka beta żeby nie powiedzieć alfa!)
supamc
Witam 

mam pewien problem, moze ktos cos poradzi..

Otóż spatchowana gra laduje mi sie okolo 30minut zanim wejdzie do menu głównego...poczatkowe kilka uruchomien trwalo ok 3-4 minut, pozniej ni z tego ni z owego wydluzylo sie. Nie musze pisać ze odechciewa mi sie w ogole grac..Probowalem juz roznych konfiguracji, z patchem 1.2, bez niego, reinstalka gry itd, ale to nic nie daje..

Spotkał sie ktos z czyms takim? Co z tym zrobic?

pozdrawiam

supamc
Tari
Hitmanek 100% racji z ta Warta...przegiecie jakies ;O gralem w 1 polowie sezonu 3 mecze z nimi (liga+2 w pucharze) : porazka i 2 remisy (po czym porazka w karnych). przechodze do Legii w polowie sezonu - patrze na puchar z kim bedziemy grac? Warta...efekty? 2 remisy po 0:0 i porazka w karnych, w lidze kolejne 0:0...strzelilem gola Realowi, strzelilem Wisle, Lechowi ale w tych meczach z Warta w sumie moze z 5 razy mialem okazje strzeleckie. masakra jakas biggrin.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(supamc @ Dec 26 2008, 18:36) *
Witam

mam pewien problem, moze ktos cos poradzi..

Otóż spatchowana gra laduje mi sie okolo 30minut zanim wejdzie do menu głównego...poczatkowe kilka uruchomien trwalo ok 3-4 minut, pozniej ni z tego ni z owego wydluzylo sie. Nie musze pisać ze odechciewa mi sie w ogole grac..Probowalem juz roznych konfiguracji, z patchem 1.2, bez niego, reinstalka gry itd, ale to nic nie daje..

Spotkał sie ktos z czyms takim? Co z tym zrobic?

pozdrawiam

supamc

30 min?! Na czym ty grasz, pegazuz? Gre masz oryginalną czy pirata?
jan17
Siemka ! Mam pytanko : Czy wy też tak macie że w normalnym meczu towarzyskim nie dochodzi wam zegar do 45 tylko do 44:59 oraz 90 tylko 89:59 ?Jak to zmienić ?? I jeszcze jedno : Jak wstawić swoje przyśpiewki, trzeba jakiegoś programu żeby je zrobić i aby w grze wchodziły ?
Hitmanek
jan17- mam tak samo, ale miałem to też w GA patch. Nie wiem ocb

A z tego co czytam nie da się obejść tego błędu z Kmitą?
Beblas
CYTAT(Tari @ Dec 26 2008, 18:37) *
Hitmanek 100% racji z ta Warta...przegiecie jakies ;O gralem w 1 polowie sezonu 3 mecze z nimi (liga+2 w pucharze) : porazka i 2 remisy (po czym porazka w karnych). przechodze do Legii w polowie sezonu - patrze na puchar z kim bedziemy grac? Warta...efekty? 2 remisy po 0:0 i porazka w karnych, w lidze kolejne 0:0...strzelilem gola Realowi, strzelilem Wisle, Lechowi ale w tych meczach z Warta w sumie moze z 5 razy mialem okazje strzeleckie. masakra jakas biggrin.gif

Tomaj pomimo herbu Lecha okazał sie kibicem Warty i ja podrasował biggrin.gif nie no zart oczywiscie tongue.gif

A przyspiewki beda za 5 minut bo wrzucam juz na serwa
supamc
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 26 2008, 18:39) *
30 min?! Na czym ty grasz, pegazuz? Gre masz oryginalną czy pirata?

Bez EPatcha gra śmiga aż miło, dopiero po jego instalacji pojawił się problem ale tylko z ładowaniem gry badz samego meczu. Po pojawieniu się menu głównego, wszystko jest w najlepszym porządku. Mam orginał.
Beblas
No to sa te obiecane przyspiewki Lecha:

Przyspiewki w wersji MP3

Przyspiewki w wersji ADX

Programy:
MP3Gain

AudioCommander

Odrazu mowie ze mi one odpowiadaja. Szkoda ze jest 5 slotow bo ciezko cos dobrac :/

Tak wiec najlepiej wezcie sobie skopiujcie te co sa teraz w grze gdzies do innego folderu zeby potem nikt nie smecil ze mu sie nie podobaja albo cos i co on teraz ma zrobic wink.gif

W tych 5 przyspiewkach jest:

-Moja Jedyna miłosc

-Kolejorz gol

-Dumą Polski

-Niech zwycięża Lech

-Nie Kur**, ani żaden Śląsk....

E: niektorzy moze dopiero sie zjawili wiec powtarzam ze te przyspiewki w grze sa bardzo glosne(za glosne nawet chyba biggrin.gif ) dlatego zalaczylem tez w wersji mp3 a do tego program do wzmoacniania i oslabiania dzwieku(mp3) oraz konwerter aby przerobic plik na wav ktory nastepnie w DKZ na adx sie przerabia i wrzuca do cs0d.img w Kitserverze smile.gif
Damian1947
Panowie mam problem;] odkad wgralem patcha nie wiem czemu ale pogorszyla mi sie fizyka gry...gdy robie zwód na zamach jest on jakiś teraz wolniejszy, zawodnicy jakby czasami odsuwali się od piłki,jakoś gorzej sie zmieniają,gdy przejmę piłkę to nie mam od razu przyspieszzenia tylko przyjęcie jest takie pod siebie;/ o co chodzi jak to rozwiązać?;/
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Damian1947 @ Dec 26 2008, 19:12) *
Panowie mam problem;] odkad wgralem patcha nie wiem czemu ale pogorszyla mi sie fizyka gry...gdy robie zwód na zamach jest on jakiś teraz wolniejszy, zawodnicy jakby czasami odsuwali się od piłki,jakoś gorzej sie zmieniają,gdy przejmę piłkę to nie mam od razu przyspieszzenia tylko przyjęcie jest takie pod siebie;/ o co chodzi jak to rozwiązać?;/

Zacząć grać w fife. Dżizazz, ale wy tu naprawde macie problemy... Ciekawe jak ten patch mógł Ci zmienić fizyke gry...? Bo ja jednakże, nic nie zauważyłem.
Aurek
Nowe przyśpiewki Wisły bo tamte jakieś niemrawe :

http://www.sendspace.com/file/zwqidl

-HSV
-Wisla Kraków
-Lalala aejao Wisełka gol
-Wisełka Wisełka
-Bo w Krakowie
wislak_91
CYTAT(Aurek @ Dec 26 2008, 19:27) *
Nowe przyśpiewki Wisły bo tamte jakieś niemrawe :

http://www.sendspace.com/file/zwqidl

-HSV
-Wisla Kraków
-Lalala aejao Wisełka gol
-Wisełka Wisełka
-Bo w Krakowie

Szkoda , że nie dałeś "Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!!". Ale to można sobie wziąć z EP 2009:) Twoje przyśpiewki są baaaaaaaardzo OK
Kenny
Beblas,jak mogłbys to napisz jakie unkown maja przyspiewki:

-Kolejorz gol
-Niech zwycięza lech.

Pozdrawiam
BombeL1946
CYTAT(Paw3l3k92 @ Dec 26 2008, 20:24) *
Roger nie gra w 1 składzie Legły Iwański go wygryzł ze składu

Po pierwsze dzieciaku to trochę szacunku i kultury osobistej by się przydało. Nie lubisz to nie znaczy ze masz nie szanowac, b legnąc to sobie możesz na łóżku jak się zmęczysz. A po drugie grubo się mylisz bo Roger gra w 1 składzie Legii razem z Iwańskim w środku pola jako dwa pomocnicy aktywni w ataku.
Tari
heh a ja skomentuje z innej beczki: ulatwiliscie gre w trybie BAL tym patchem tongue.gif bo rywale slabsi i brameczki ladnie padaja ;D pierwsza polowa 1 sezonu: 9 bramek w Belchatowie, druga polowa w Legii: 11 bramek 3 asysty i jeszcze 4 kolejki do konca biggrin.gif jeszcze nigdy w 1 sezonie mi tak dobrze nie szlo tongue.gif

szacunek do druzyn ktorych sie nie lubi tez trzeba miec, racja ;] ja za Legia nie przepadam, ale nie beda pisal "Legla" czy podobnie bo co to mi da? satysfakcje? z czego? ehh tongue.gif

no i koniec sezonu: lacznie 22 bramki i 3 asysty i krol strzelcow z 20 golami w lidze wink.gif niestety zespolowo pech, oczywiscie zespolem ktory pogrzebal nasze szanse na mistrza byl ligowy kopciuszek (18 miejsce ;P) Gornik Zabrze ;] przyznam ze najciezej gralo sie wlasnie z dolem tabeli ^^
Pelajs
Też uważam, że teraz w Bal jest łatwiej bo np. po pierwszym sezonie spędzonym w Legii przeszedłem do Wisły Kraków i nie muszę grać w treningach, tylko odrazu na ławie siedzę.

CYTAT(Tari @ Dec 26 2008, 21:21) *
heh a ja skomentuje z innej beczki: ulatwiliscie gre w trybie BAL tym patchem tongue.gif bo rywale slabsi i brameczki ladnie padaja ;D pierwsza polowa 1 sezonu: 9 bramek w Belchatowie, druga polowa w Legii: 11 bramek 3 asysty i jeszcze 4 kolejki do konca biggrin.gif jeszcze nigdy w 1 sezonie mi tak dobrze nie szlo tongue.gif

szacunek do druzyn ktorych sie nie lubi tez trzeba miec, racja ;] ja za Legia nie przepadam, ale nie beda pisal "Legla" czy podobnie bo co to mi da? satysfakcje? z czego? ehh tongue.gif
barcafan85
Ja mam taki problem zainstalowałem sobie ten pach evo ekstraklasa później chciałem wejść w neta wyskoczyło mi z e nie mam pacha 1,20 wziolem sciagnelem zainstalowałem go wchodzę w grę a tu już nie mam polskiej ligi co jest grane? i takiego czegoś nie mogę znaleźć jeśli ktoś może być dobry niech mi ktoś wrzuci - skopiować foder cv0f.img (ostatni link) do kitserver\img
Beblas
CYTAT(Kenny @ Dec 26 2008, 21:09) *
Beblas,jak mogłbys to napisz jakie unkown maja przyspiewki:

-Kolejorz gol
-Niech zwycięza lech.

Pozdrawiam

lech_331 -> Niech zwycięza Lech

lech_333 -> Kolejorz gol

Kenny
Bardzo dziękuje,uczynny samarytaninie smile.gif
marcin_p
CYTAT(wujek @ Dec 26 2008, 17:26) *
Kolego ustaw w kitserverze na kąt kamery 0 i w grze daj na standard. A jak wyłączyć nazwiska nad głową graczy i co zrobić, aby gwizdek sędziego był głośniejszy bo ledwo go słyszę.

Wujku powiedz mi, gdzie w grze mam to zmienic na standard? Bo cos tego nie potrafie znalezc.
Aurek
Nowe przyśpiewki dla naszych przyjaciół z Lechii smile.gif :
http://www.sendspace.com/file/e9f87h

-O nasz O nasz
-Lechia Gol Lechia Gol
-Kto wygra mecz ?! Lechia !
-Lechia z klaskaniem (jedyna nie zmieniona przyśpiewka)
-Arka Gdynia ku*** świnia+prawdziwi Władcy Północy

Dodaje jeszcze raz Lechia Gol bo tamto było zbyt głośne i troche trzeszczało to jest lepsze:
http://www.sendspace.com/file/kpdhv3

Niebawem dodam przyśpiewki naszych przyjaciół z Wrocławia smile.gif
tomaj
Balas: ktoś tu chyba nie chodzi na mecze i nie orientuje się w aktualnych przyśpiewkach.
barcafan85
foder cv0f.img mozesz ktos to mi na jakis serwer wrzucic ?
Beblas
CYTAT(tomaj @ Dec 26 2008, 22:47) *
Balas: ktoś tu chyba nie chodzi na mecze i nie orientuje się w aktualnych przyśpiewkach.

Pijesz do mnie? jak tak to Ty musisz sie nauczyc czytac ;p

A przyspiewki jak najbardziej aktualne!

Powiedz ktore nie?

tomaj
"Moja jedyna miłość" - jest śpiewana jeden raz, jest traktowana jako coś w rodzaju hymnu (kiedyś)
"Kolejorz gol" - ta przyśpiewka leci ale rzadko
"Nie Kur**, ani żaden Śląsk" - było śpiewane w tej rundzie 2 góra 3 razy
I zapomniałeś o Naszych sztandarach: Skockie i Chorwackie, no i o "Za Lechem"

biggala2310: podaj jakieś sensowne dowody
Co do mojej znajomości Ekstraklasy: podejrzewam, że jest ona większa niż dużej części forumowiczów. OK, są niedoróbki. nie będę się już tłumaczył, że wynikają one z pośpiechu i robienia kilku rzeczy naraz. Szkoda tylko, że nie byłeś taki mądry w momencie gdy patch powstawał.

ktoś napisał, że jest to najgorszy OF. Jest to chyba osoba, która widziała 2 może 3 patche do PES2009, bo mi się już wiele przewinęło i naprawdę błędne statystyki to nie jest najgorsza rzecz jaką widziałem.
baski18
QUOTE (tomaj @ Dec 26 2008, 22:47) *

Balas podał dobre przyśpiewki - Kolejorz Gol jest najdłużej przez Nas ciągniętą przyśpiewką podczas meczu, a Niech zwycięża Lech szczególnie pod koniec spotkania daje mega kopa piłkarzom jak także nam, aby ją śpiewać. Moja jedyna miłość jest śpiewana co mecz, "Nie k*rwa..." co prawda nie jest zawsze śpiewana, ale bardzo często - o wiele bardziej pasuje do tego patcha(w którym tylko gospodarzy doping jest słyszalny) niż "Za Lechem..." Dumą Polski zna każdy Poznaniak i Wielkopolanin.

Myślę, że mamy tyle przyśpiewek które można by uznać za śpiewane namiętnie podczas spotkania, że nie starczyłoby slotów na ich umieszczenie. Jedyne czego mi brakuje to "My Wierzymy" ale wiem z własnego doświadczenia, że ciężko dostać w dobrej jakości.

E: Jeśli chodzi o częstotliwość występowania przyśpiewek podczas meczu to może Moja jedyna miłość i Nie k*rwa nie są najlepszymi przykładami i tu masz rację, a co do innych Skockie dopiero w tej rundzie stało się lubiane przez ogół które w poprzedniej rundzie tego nie śpiewało. Tak samo było z "Do boju KKS". Jest wiele innych jak Śremskie czy "Fanatyczna banda"(która wychodzi kosmicznie podczas postojów specjala) które nadal nie mogą zaskarbić sobie przychylności części kibiców.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.