marcin_p
Dec 28 2008, 20:51
CYTAT(Norbi91 @ Dec 28 2008, 20:47)

Ale jestes spotrzegawczy, co my bysmy bez Ciebie zrobili

Nie jestem modem, ale co Ty koleś nabijasz posty!! będą %%
robien92
Dec 28 2008, 20:56
uzywa ktos multikitservera ? wklejam patch1,2,3 itp. do folderu z grą , nastepnie wklejam pliki savepatch1,2,3,4,itp. do moje dok>konami>pes09 odpalam Pes2009 MKS ENG, wybieram patch1 no i pozniej odpalam gre chce wczytac save ale nie wykrywa mi go .
loadable data could not be found - takie cos mam
Kamilbialego
Dec 28 2008, 20:56
oj koles ale co z tego przynajmniej część statystyk będziesz miał a resztę zawszę można wziąć z ofa od podobnego patcha na pes 6:)
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 28 2008, 15:34)

Kolejny sprytny... Na tej stronie nie ma wszystkich zawodników ekstraklasy, w słabyszych zespołach jest po 3 zawodników...
A co do tych statsów importowanych... Też nie ma wszystkich podstawowych graczy danych drużyn...
A ja mam anstępujący problem, ściągnąłem patcha, rozpakowałem, ale nie ma w nim katalogu save, zainstalowałem kitserver ale neistety w grze się nic nie zmieniło, to wina braku tego katalogu save ?:/
Beblas
Dec 28 2008, 20:58
CYTAT(MaD @ Dec 28 2008, 21:00)

A ja mam anstępujący problem, ściągnąłem patcha, rozpakowałem, ale nie ma w nim katalogu save, zainstalowałem kitserver ale neistety w grze się nic nie zmieniło, to wina braku tego katalogu save ?:/
No a jak myslisz? Wiadomo ze to przez brak OF'a! poczekaj na jego update najlepiej
Kowal_daw
Dec 28 2008, 21:32
witam mam oto taki problem gdy gram w lige mistrzów obojętnie jaką drużyną i z jaką drużyną to średnio gdzieś po 6-8 meczach wyskakuje mi błąb pro evolituion soccer 2009 daje nie wysyłaj i mnie wywala na pulpit wie może ktoś czym to może być spowodowane ????????????????????????????????????
JagielloniaFan
Dec 29 2008, 08:55
CYTAT(Kowal_daw @ Dec 28 2008, 21:36)

witam mam oto taki problem gdy gram w lige mistrzów obojętnie jaką drużyną i z jaką drużyną to średnio gdzieś po 6-8 meczach wyskakuje mi błąb pro evolituion soccer 2009 daje nie wysyłaj i mnie wywala na pulpit wie może ktoś czym to może być spowodowane ????????????????????????????????????
Kolego to ma każdy. A jest spowodowane mnogością błędów OF-a. Jutro ponoć ma wyjść update naprawiający te błędy.
CYTAT(JagielloniaFan @ Dec 29 2008, 08:59)

Kolego to ma każdy. A jest spowodowane mnogością błędów OF-a. Jutro ponoć ma wyjść update naprawiający te błędy.
"Kolego" problem to jest jedynie w meczach z Kmitą. W OF nie ma wielu błędów, są tylko niedoróbki. Kowal_daw jest pierwszą osobą co zgłasza błąd w tym trybie rozgrywek. Ja już raz wygrałem Ligę Mistrzów i mnie jakoś nie wywaliło.
Może jakbyś bliżej podał okoliczności tego wywalania (w jakim momencie dokładnie, kim i przeciwko komu grasz)
Pelajs
Dec 29 2008, 10:45
Tomaj, gracze także piszą, że wywala ich w Bal, gdy mają grać mecz Polska-Holandia.
skotar(L)
Dec 29 2008, 11:01
jutro bedzie update czy sie przedluzy i pozniej bedzie ?
Kowal_daw
Dec 29 2008, 11:17
witam jeśli o mnie chodzi to od razu mówię że ten błąd nie jest spowodowany patchem bo miałem z tym problemy już przed patchem czyli zawsze a drużynami też to nie jest spowodowane bo grałem pare razy zawsze inną drużyną i zawsze przy innych rywalach mnie wywalało gdzieś w okolicahc wyjścia z fazy grupowej w BaL też mam problem ale też on był przed patchem a mianowicie gdziś w 13-15 kolejki sie wszystko mieszała w lewym góryn rogu był duży czerwony znaczek konami a jak chciałem grać to wszyscy mieli pozycje bramkarza i bardzo dziwnie się zachowywali na boisku a jak póżniej chciałem odczytać gre to sie nie dało bo w zapisanych grach nie było mojego wizerunku tylko jakieś "zielone fale" więc ja nie wiem jaki może być tego powód może wy wiecie bardzo prosze o pomoc ??
ShogunNH
Dec 29 2008, 11:23
Mam pytanie: czy da się wrócić do poprzedniego tworzenia twarzy W BAL? Po instalacji patcha gdy wklaejam zdjęcie na mojego wirtulanego odpowiednika to wyświetla się całe zdjęcie a nie tak jak wcześniej tylko jego fragment. Da się jakoś to poprawić po twarze robine w build są denne ( a już do swojego ryja sie przyzwycziłem

)
CYTAT(ShogunNH @ Dec 29 2008, 11:27)

Mam pytanie: czy da się wrócić do poprzedniego tworzenia twarzy W BAL? Po instalacji patcha gdy wklaejam zdjęcie na mojego wirtulanego odpowiednika to wyświetla się całe zdjęcie a nie tak jak wcześniej tylko jego fragment. Da się jakoś to poprawić po twarze robine w build są denne ( a już do swojego ryja sie przyzwycziłem

)
no właśnie mam dokładnie to samo i nie da się dobrze ustawić twarzy bo jak chcesz nie mieć tła czy czegoś tam to oczy musisz tak rozciągnać że jak pajac wygląda ;/ a po prawo też masz biały kwadrat bez zdjęcia jak to było wcześniej?
CYTAT(zomek @ Dec 29 2008, 11:39)

no właśnie mam dokładnie to samo i nie da się dobrze ustawić twarzy bo jak chcesz nie mieć tła czy czegoś tam to oczy musisz tak rozciągnać że jak pajac wygląda ;/ a po prawo też masz biały kwadrat bez zdjęcia jak to było wcześniej?
U mnie opcja SCAN działa bez zarzutu, ale jesli u was się sypie to należy wykonac następującą operację. Wejść do kitserver\img\cv06.img odszukać plik
Scanned-Faces-Improved_7535 i usunąć. Jeżeli po tym zabiegu dalej macie problem z załadowaniem swojej fotki do gry, to niestety ale nic na to nie poradzę. Rada - usunąc Epatch i grac na innym dodatku.
Co do wywalania w BaL.
Przez ostatnie dni sprawdzałem EPatch pod tym kątem, mimo ze wczesniej ani razu nie miałem tego problemu. Sprawdziłem w tym trybie wszystkie drużyny, przez które was wywalało i nie wywaliło mnie ani razu. Zresztą nigdy nie miałem przypadku wywalenia do windy, nawet jak grałem na czystym PESie v 1.0.
Wniosek
Jeśli wywala w grę w trybie BaL, po zainstalowaniu patcha, a przed jego instalacją, jak twierdzicie było wszystko OK, to EPatcha nalezy po prostu usunąć i przejść na jakiś inny dodatek.
Na wasze wywalania do windy w BaL innego lekarstwa po prostu nie widzę.
Pozdrawiam.
Krizoman
Dec 29 2008, 12:10
Brawo dla twórców gry, tylko OF do poprawienia i kilka błędów technicznych, jak wywalanie do windy...
Czy moglibyście zamienić 2 zespoły z 2. Bundesligi na jakieś z Pucharu UEFA ?
CYTAT(Krizoman @ Dec 29 2008, 12:14)

Brawo dla twórców gry, tylko OF do poprawienia i kilka błędów technicznych, jak wywalanie do windy...
Czy moglibyście zamienić 2 zespoły z 2. Bundesligi na jakieś z Pucharu UEFA ?
Nie mamy takich planów.
ShogunNH
Dec 29 2008, 12:20
Dzięki seba usunąłem ten plik i dzaiłą normalnie
JagielloniaFan
Dec 29 2008, 12:57
Czy jutro na 100% będzie ten update z nowym OF i eliminujący błąd wywalania do Windy?
Co do wywalania do windy:
wiem, że w trybie BaL nawet w oryginałach czasami rąbał się save i widziałem nawet, że są jakieś programy do naprawy tego pliku.
Z winy patcha wywalać Was może jedynie podczas spotkań z Kmitą, ale w updacie będzie to usunięte.
A tak szczerze, to u mnie grając na EPatchu lub innych patchach wywalanie do windy nie było.
Co do updatu: powinien być jutro, ale raczej w godzinach popołudniowych.
topeczekk
Dec 29 2008, 13:03
Dokladnie. Ja jakoś normalnie zainstalowalem na orginala wersje 1.2 wszystko jak na instrukcji i nie mam zadnych problemów....
Kowal_daw
Dec 29 2008, 13:10
no ja teraz gram w BaL jestem w środku sezonu i mnie jak narazie nie wywaliło ale Ligę Mistrzów mam nadal zwaloną
barcafan85
Dec 29 2008, 13:37
Jakim programem wrzuca sie twarze zawodnikow i nowe pzryspiewki i ile na raz moze miec 1 drozyna przyspiewek?
19on08
Dec 29 2008, 14:58
Tomaj dołóźcie do update Leszczyńskiego , Bartosiewicza do ŁKS...i poprawcie Adamskiego , nazwiska zrobcie na koszulkach wyjazdowych ŁKS i poprawcie koszulki Widzewa
CYTAT(19on08 @ Dec 29 2008, 15:02)

Tomaj dołóźcie do update Leszczyńskiego , Bartosiewicza do ŁKS...i poprawcie Adamskiego , nazwiska zrobcie na koszulkach wyjazdowych ŁKS i poprawcie koszulki Widzewa
Bartosiewicz już jest, o co chodzi z tym Adamskim i koszulkami Widzewa.
Tomo93
Dec 29 2008, 15:13
Moim zdaniem patch bardzo dobry. Mozna sie przyczepic do kilku rzeczy ale to mozna sobie samemu poprawic/czekac az tworcy to zrobia.
Tylko mam jedno pytanie. Jak gram mecz to spiewaja tylko kibice gospodarzy. Ja mam cos poplatane z ustawieniami czy to juz wina PESa?
CYTAT(Tomo93 @ Dec 29 2008, 15:17)

Moim zdaniem patch bardzo dobry. Mozna sie przyczepic do kilku rzeczy ale to mozna sobie samemu poprawic/czekac az tworcy to zrobia.
Tylko mam jedno pytanie. Jak gram mecz to spiewaja tylko kibice gospodarzy. Ja mam cos poplatane z ustawieniami czy to juz wina PESa?
Jest to wina PES 2009.
brakuje nr i nazwisk na koszulkach widzewa
CYTAT(tomaj @ Dec 29 2008, 15:08)

Bartosiewicz już jest, o co chodzi z tym Adamskim i koszulkami Widzewa.
19on08
Dec 29 2008, 15:54
Tomaj , ja nie mam w ŁKS Bartosiewicza!?czemu?a adamski nie ma takich wlosow i jest wyzszy..adamski jest prawie lysy...w rzeczywistosci...i zrob Dzidka Leszczyńskiego.
CYTAT(mils @ Dec 29 2008, 15:56)

brakuje nr i nazwisk na koszulkach widzewa
To ze nazwisk nie ma to wiem, ale numery są.
Przecież Adamski jest prawie łysy w patchu, a Bartosiewicza nie masz bo update się jeszcze nie ukazał.
witam mam problem przeszukalem ten temat i zauwazylem ze kilka osob ma ten sam problem z intrem i nie znalazlem rozwiazania. mianowicie chodzi o to ze intro jest do gory nogami reszta patcha jest dobra
P.S. gratuluje i dziekuje za ten dodatek bo jest super no a jak sie znadzie rozwiazanie na to intro to juz wogole
Numery Widzewa są tylko nazwiska do poprawy.
znalazlem jeszcze jeden blad: przy meczu towarzyskim Holandia - Argentyna po zakończeniu ładowania wywala do windy
Znaczy się, że z Holandią musi być coś nie tak bo wcześniej ktoś pisał, że przy meczu PL-HOL się wykrzaczała gra do windy.
marcos
Dec 29 2008, 16:16
Panowie mam taki problem po instalacji patcha na czystą grę i zgodnie z instrukcją ,mam taki problem po uruchomieniu gry włącza się okno PES i wyskakuje błąd .Proszę o pomoc.
poprawka: wywala mnie przy kazdym meczu Holandii
CYTAT(mata @ Dec 29 2008, 16:21)

poprawka: wywala mnie przy kazdym meczu Holandii
To jest wina patcha. Bedzie poprawione. Jakbys jeszcze cos podobnego zauwazyl to pisz
19on08
Dec 29 2008, 16:41
TOMAJ!!!!!!!!!Jaki lysy??u mnie ma wlosy..nie jest lysy...a leszczynski bedzie?
Jakby się uprzeć to tu jest cała pierwsza kadra Widzewa
http://www.widzew.pl/slider1.dhtml?sid=1 i ze 3 /4 graczy brakuje .
CYTAT(zomek @ Dec 29 2008, 16:48)

Jakby się uprzeć to tu jest cała pierwsza kadra Widzewa
http://www.widzew.pl/slider1.dhtml?sid=1 i ze 3 /4 graczy brakuje .
Proponuje wrócić do 1 klasy szkoły podstawowej. Brakuje 4 graczy: Knera, Zwoliński, Noga i Kaniecki. Jeżeli to jest 3/4 to mi Cie żal.
19on08
Dec 29 2008, 17:03
TOMAJ!!!!!!!!!Adamski lysy??u mnie ma wlosy..nie jest lysy...a leszczynski bedzie?
Czy Leszczyński będzie to jeszcze nie wiem, ale postaram się go dodać. A zamiast tak pytać to dałbyś lepiej tutej jego metryczkę.
CYTAT(tomaj @ Dec 29 2008, 16:58)

Proponuje wrócić do 1 klasy szkoły podstawowej. Brakuje 4 graczy: Knera, Zwoliński, Noga i Kaniecki. Jeżeli to jest 3/4 to mi Cie żal.
sorry xD chodziło mi 3 czy 4

a nie 3/4
19on08
Dec 29 2008, 17:25
wislak_91
Dec 29 2008, 17:46
Znalazłem mały błędzik. Chodzi o gracza Ruchu Chorzów. Nazywa się Pulkowski , a w patchu jest Pu"ł"kowski. Niby mały błąd i łatwy do poprawienia , ale niektórych może irytować( podobnie jak FC Potro )
U mnie np Wilk w Lechu ma na koszulce "W..." mimo, że w edit sprawdziłem i tam jest napisane Wilk a jest jak jest. Ale po ponownym wpisaniu się zmienia. Aha i Murawski powinien mieć raczej opaskę kapitana a nie Bosacki

.
CYTAT(wislak_91 @ Dec 29 2008, 17:50)

Znalazłem mały błędzik. Chodzi o gracza Ruchu Chorzów. Nazywa się Pulkowski , a w patchu jest Pu"ł"kowski. Niby mały błąd i łatwy do poprawienia , ale niektórych może irytować( podobnie jak FC Potro )

Potro poprawione a Pulkowskiego już poprawiam. Dzięki
Mils: na początku sezonu opaske miał Bosy. Polskie drużyny były na początku robione. Tak dla ścisłości 3 kapitanów Lecha to w kolejności: Reksio, Bosy i Muraś. A że Bosy słabo gra to Muraś został nr.2 a Dyzio z nr.3
skotar(L)
Dec 29 2008, 17:59
ja znalalzlem blad moze juz wczesniej ktos to pisal, w reprezentacji jest: P.Bronowicki (a on gra w Legii, znaczy grał bo rozwiazal kontrakt), a powinien byc G.Bronowicki

i poprawicie podstawowa jedenastke Legii ? gra 4-5-1 i nie gra tam Arru, Ekwueme itp. i czy Vukovic bedzie bo odszedl do Iraklisu ?
i czy bede musial zaczynac tryb legend od nowa po wgraniu jutrzejszego update ?
19on08
Dec 29 2008, 18:12
skotar(L)jak chcesz zeby wszystko bylo ok to musisz zacząć od początku
Karasik2
Dec 29 2008, 18:32
Ja mam banalne pytanie w tym patchu jak podam daleko to jest żółty krzyzyk tam gdzie piłka spadnie jak to wyłączyc/włączyc
Pelajs
Dec 29 2008, 18:55
A gdy gram w Bal to podczas ustawienia drużyny przed meczem tam gdzie pisze jak jest ustawiona obrona i spalone to tam może być A lub B lub C a mi niekiedy tam pisze @. Czym to jest spowodowane??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.