Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
marcin_p
CYTAT(Norbi91 @ Dec 28 2008, 20:47) *
Ale jestes spotrzegawczy, co my bysmy bez Ciebie zrobili wink.gif

Nie jestem modem, ale co Ty koleś nabijasz posty!! będą %%
robien92
uzywa ktos multikitservera ? wklejam patch1,2,3 itp. do folderu z grą , nastepnie wklejam pliki savepatch1,2,3,4,itp. do moje dok>konami>pes09 odpalam Pes2009 MKS ENG, wybieram patch1 no i pozniej odpalam gre chce wczytac save ale nie wykrywa mi go .
loadable data could not be found - takie cos mam
Kamilbialego
oj koles ale co z tego przynajmniej część statystyk będziesz miał a resztę zawszę można wziąć z ofa od podobnego patcha na pes 6:)
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 28 2008, 15:34) *
Kolejny sprytny... Na tej stronie nie ma wszystkich zawodników ekstraklasy, w słabyszych zespołach jest po 3 zawodników...
A co do tych statsów importowanych... Też nie ma wszystkich podstawowych graczy danych drużyn...
MaD
A ja mam anstępujący problem, ściągnąłem patcha, rozpakowałem, ale nie ma w nim katalogu save, zainstalowałem kitserver ale neistety w grze się nic nie zmieniło, to wina braku tego katalogu save ?:/
Beblas
CYTAT(MaD @ Dec 28 2008, 21:00) *
A ja mam anstępujący problem, ściągnąłem patcha, rozpakowałem, ale nie ma w nim katalogu save, zainstalowałem kitserver ale neistety w grze się nic nie zmieniło, to wina braku tego katalogu save ?:/

No a jak myslisz? Wiadomo ze to przez brak OF'a! poczekaj na jego update najlepiej
Kowal_daw
witam mam oto taki problem gdy gram w lige mistrzów obojętnie jaką drużyną i z jaką drużyną to średnio gdzieś po 6-8 meczach wyskakuje mi błąb pro evolituion soccer 2009 daje nie wysyłaj i mnie wywala na pulpit wie może ktoś czym to może być spowodowane ????????????????????????????????????
JagielloniaFan
CYTAT(Kowal_daw @ Dec 28 2008, 21:36) *
witam mam oto taki problem gdy gram w lige mistrzów obojętnie jaką drużyną i z jaką drużyną to średnio gdzieś po 6-8 meczach wyskakuje mi błąb pro evolituion soccer 2009 daje nie wysyłaj i mnie wywala na pulpit wie może ktoś czym to może być spowodowane ????????????????????????????????????
Kolego to ma każdy. A jest spowodowane mnogością błędów OF-a. Jutro ponoć ma wyjść update naprawiający te błędy.
tomaj
CYTAT(JagielloniaFan @ Dec 29 2008, 08:59) *
Kolego to ma każdy. A jest spowodowane mnogością błędów OF-a. Jutro ponoć ma wyjść update naprawiający te błędy.

"Kolego" problem to jest jedynie w meczach z Kmitą. W OF nie ma wielu błędów, są tylko niedoróbki. Kowal_daw jest pierwszą osobą co zgłasza błąd w tym trybie rozgrywek. Ja już raz wygrałem Ligę Mistrzów i mnie jakoś nie wywaliło.

Może jakbyś bliżej podał okoliczności tego wywalania (w jakim momencie dokładnie, kim i przeciwko komu grasz)
Pelajs
Tomaj, gracze także piszą, że wywala ich w Bal, gdy mają grać mecz Polska-Holandia.
skotar(L)
jutro bedzie update czy sie przedluzy i pozniej bedzie ?
Kowal_daw
witam jeśli o mnie chodzi to od razu mówię że ten błąd nie jest spowodowany patchem bo miałem z tym problemy już przed patchem czyli zawsze a drużynami też to nie jest spowodowane bo grałem pare razy zawsze inną drużyną i zawsze przy innych rywalach mnie wywalało gdzieś w okolicahc wyjścia z fazy grupowej w BaL też mam problem ale też on był przed patchem a mianowicie gdziś w 13-15 kolejki sie wszystko mieszała w lewym góryn rogu był duży czerwony znaczek konami a jak chciałem grać to wszyscy mieli pozycje bramkarza i bardzo dziwnie się zachowywali na boisku a jak póżniej chciałem odczytać gre to sie nie dało bo w zapisanych grach nie było mojego wizerunku tylko jakieś "zielone fale" więc ja nie wiem jaki może być tego powód może wy wiecie bardzo prosze o pomoc ?? sad.gif
ShogunNH
Mam pytanie: czy da się wrócić do poprzedniego tworzenia twarzy W BAL? Po instalacji patcha gdy wklaejam zdjęcie na mojego wirtulanego odpowiednika to wyświetla się całe zdjęcie a nie tak jak wcześniej tylko jego fragment. Da się jakoś to poprawić po twarze robine w build są denne ( a już do swojego ryja sie przyzwycziłem biggrin.gif )
zomek
CYTAT(ShogunNH @ Dec 29 2008, 11:27) *
Mam pytanie: czy da się wrócić do poprzedniego tworzenia twarzy W BAL? Po instalacji patcha gdy wklaejam zdjęcie na mojego wirtulanego odpowiednika to wyświetla się całe zdjęcie a nie tak jak wcześniej tylko jego fragment. Da się jakoś to poprawić po twarze robine w build są denne ( a już do swojego ryja sie przyzwycziłem biggrin.gif )

no właśnie mam dokładnie to samo i nie da się dobrze ustawić twarzy bo jak chcesz nie mieć tła czy czegoś tam to oczy musisz tak rozciągnać że jak pajac wygląda ;/ a po prawo też masz biały kwadrat bez zdjęcia jak to było wcześniej?
seba
CYTAT(zomek @ Dec 29 2008, 11:39) *
no właśnie mam dokładnie to samo i nie da się dobrze ustawić twarzy bo jak chcesz nie mieć tła czy czegoś tam to oczy musisz tak rozciągnać że jak pajac wygląda ;/ a po prawo też masz biały kwadrat bez zdjęcia jak to było wcześniej?

U mnie opcja SCAN działa bez zarzutu, ale jesli u was się sypie to należy wykonac następującą operację. Wejść do kitserver\img\cv06.img odszukać plik Scanned-Faces-Improved_7535 i usunąć. Jeżeli po tym zabiegu dalej macie problem z załadowaniem swojej fotki do gry, to niestety ale nic na to nie poradzę. Rada - usunąc Epatch i grac na innym dodatku.

Co do wywalania w BaL.
Przez ostatnie dni sprawdzałem EPatch pod tym kątem, mimo ze wczesniej ani razu nie miałem tego problemu. Sprawdziłem w tym trybie wszystkie drużyny, przez które was wywalało i nie wywaliło mnie ani razu. Zresztą nigdy nie miałem przypadku wywalenia do windy, nawet jak grałem na czystym PESie v 1.0.
Wniosek
Jeśli wywala w grę w trybie BaL, po zainstalowaniu patcha, a przed jego instalacją, jak twierdzicie było wszystko OK, to EPatcha nalezy po prostu usunąć i przejść na jakiś inny dodatek.
Na wasze wywalania do windy w BaL innego lekarstwa po prostu nie widzę.
Pozdrawiam.
Krizoman
Brawo dla twórców gry, tylko OF do poprawienia i kilka błędów technicznych, jak wywalanie do windy...

Czy moglibyście zamienić 2 zespoły z 2. Bundesligi na jakieś z Pucharu UEFA ?
seba
CYTAT(Krizoman @ Dec 29 2008, 12:14) *
Brawo dla twórców gry, tylko OF do poprawienia i kilka błędów technicznych, jak wywalanie do windy...

Czy moglibyście zamienić 2 zespoły z 2. Bundesligi na jakieś z Pucharu UEFA ?

Nie mamy takich planów.

ShogunNH
Dzięki seba usunąłem ten plik i dzaiłą normalnie
JagielloniaFan
Czy jutro na 100% będzie ten update z nowym OF i eliminujący błąd wywalania do Windy?
tomaj
Co do wywalania do windy:
wiem, że w trybie BaL nawet w oryginałach czasami rąbał się save i widziałem nawet, że są jakieś programy do naprawy tego pliku.
Z winy patcha wywalać Was może jedynie podczas spotkań z Kmitą, ale w updacie będzie to usunięte.
A tak szczerze, to u mnie grając na EPatchu lub innych patchach wywalanie do windy nie było.

Co do updatu: powinien być jutro, ale raczej w godzinach popołudniowych.
topeczekk
Dokladnie. Ja jakoś normalnie zainstalowalem na orginala wersje 1.2 wszystko jak na instrukcji i nie mam zadnych problemów.... 
Kowal_daw
no ja teraz gram w BaL jestem w środku sezonu i mnie jak narazie nie wywaliło ale Ligę Mistrzów mam nadal zwaloną
barcafan85
Jakim programem wrzuca sie twarze zawodnikow i nowe pzryspiewki i ile na raz moze miec 1 drozyna przyspiewek?
19on08
Tomaj dołóźcie do update Leszczyńskiego , Bartosiewicza do ŁKS...i poprawcie Adamskiego , nazwiska zrobcie na koszulkach wyjazdowych ŁKS i poprawcie koszulki Widzewa
tomaj
CYTAT(19on08 @ Dec 29 2008, 15:02) *
Tomaj dołóźcie do update Leszczyńskiego , Bartosiewicza do ŁKS...i poprawcie Adamskiego , nazwiska zrobcie na koszulkach wyjazdowych ŁKS i poprawcie koszulki Widzewa

Bartosiewicz już jest, o co chodzi z tym Adamskim i koszulkami Widzewa.
Tomo93
Moim zdaniem patch bardzo dobry. Mozna sie przyczepic do kilku rzeczy ale to mozna sobie samemu poprawic/czekac az tworcy to zrobia.

Tylko mam jedno pytanie. Jak gram mecz to spiewaja tylko kibice gospodarzy. Ja mam cos poplatane z ustawieniami czy to juz wina PESa?
seba
CYTAT(Tomo93 @ Dec 29 2008, 15:17) *
Moim zdaniem patch bardzo dobry. Mozna sie przyczepic do kilku rzeczy ale to mozna sobie samemu poprawic/czekac az tworcy to zrobia.

Tylko mam jedno pytanie. Jak gram mecz to spiewaja tylko kibice gospodarzy. Ja mam cos poplatane z ustawieniami czy to juz wina PESa?

Jest to wina PES 2009.
mils
brakuje nr i nazwisk na koszulkach widzewa

CYTAT(tomaj @ Dec 29 2008, 15:08) *
Bartosiewicz już jest, o co chodzi z tym Adamskim i koszulkami Widzewa.
19on08
Tomaj , ja nie mam w ŁKS Bartosiewicza!?czemu?a adamski nie ma takich wlosow i jest wyzszy..adamski jest prawie lysy...w rzeczywistosci...i zrob Dzidka Leszczyńskiego.
tomaj
CYTAT(mils @ Dec 29 2008, 15:56) *
brakuje nr i nazwisk na koszulkach widzewa

To ze nazwisk nie ma to wiem, ale numery są.

Przecież Adamski jest prawie łysy w patchu, a Bartosiewicza nie masz bo update się jeszcze nie ukazał.
NeoNH
witam mam problem przeszukalem ten temat i zauwazylem ze kilka osob ma ten sam problem z intrem i nie znalazlem rozwiazania. mianowicie chodzi o to ze intro jest do gory nogami reszta patcha jest dobra

P.S. gratuluje i dziekuje za ten dodatek bo jest super no a jak sie znadzie rozwiazanie na to intro to juz wogole biggrin.gif
zomek
Numery Widzewa są tylko nazwiska do poprawy.
mata
znalazlem jeszcze jeden blad: przy meczu towarzyskim Holandia - Argentyna po zakończeniu ładowania wywala do windy
mils
Znaczy się, że z Holandią musi być coś nie tak bo wcześniej ktoś pisał, że przy meczu PL-HOL się wykrzaczała gra do windy.
marcos
Panowie mam taki problem po instalacji patcha na czystą grę i zgodnie z instrukcją ,mam taki problem po uruchomieniu gry włącza się okno PES i wyskakuje błąd .Proszę o pomoc.
mata
poprawka: wywala mnie przy kazdym meczu Holandii
seba
CYTAT(mata @ Dec 29 2008, 16:21) *
poprawka: wywala mnie przy kazdym meczu Holandii

To jest wina patcha. Bedzie poprawione. Jakbys jeszcze cos podobnego zauwazyl to pisz
19on08
TOMAJ!!!!!!!!!Jaki lysy??u mnie ma wlosy..nie jest lysy...a leszczynski bedzie?
zomek
Jakby się uprzeć to tu jest cała pierwsza kadra Widzewa http://www.widzew.pl/slider1.dhtml?sid=1 i ze 3 /4 graczy brakuje .
tomaj
CYTAT(zomek @ Dec 29 2008, 16:48) *
Jakby się uprzeć to tu jest cała pierwsza kadra Widzewa http://www.widzew.pl/slider1.dhtml?sid=1 i ze 3 /4 graczy brakuje .

Proponuje wrócić do 1 klasy szkoły podstawowej. Brakuje 4 graczy: Knera, Zwoliński, Noga i Kaniecki. Jeżeli to jest 3/4 to mi Cie żal.
19on08
TOMAJ!!!!!!!!!Adamski lysy??u mnie ma wlosy..nie jest lysy...a leszczynski bedzie?
tomaj
Czy Leszczyński będzie to jeszcze nie wiem, ale postaram się go dodać. A zamiast tak pytać to dałbyś lepiej tutej jego metryczkę.
zomek
CYTAT(tomaj @ Dec 29 2008, 16:58) *
Proponuje wrócić do 1 klasy szkoły podstawowej. Brakuje 4 graczy: Knera, Zwoliński, Noga i Kaniecki. Jeżeli to jest 3/4 to mi Cie żal.

sorry xD chodziło mi 3 czy 4 smile.gif a nie 3/4 wink.gif
19on08
tomaj odpisz na pw... http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1133
wislak_91
Znalazłem mały błędzik. Chodzi o gracza Ruchu Chorzów. Nazywa się Pulkowski , a w patchu jest Pu"ł"kowski. Niby mały błąd i łatwy do poprawienia , ale niektórych może irytować( podobnie jak FC Potro )smile.gif
mils
U mnie np Wilk w Lechu ma na koszulce "W..." mimo, że w edit sprawdziłem i tam jest napisane Wilk a jest jak jest. Ale po ponownym wpisaniu się zmienia. Aha i Murawski powinien mieć raczej opaskę kapitana a nie Bosacki wink.gif .
tomaj
CYTAT(wislak_91 @ Dec 29 2008, 17:50) *
Znalazłem mały błędzik. Chodzi o gracza Ruchu Chorzów. Nazywa się Pulkowski , a w patchu jest Pu"ł"kowski. Niby mały błąd i łatwy do poprawienia , ale niektórych może irytować( podobnie jak FC Potro )smile.gif

Potro poprawione a Pulkowskiego już poprawiam. Dzięki

Mils: na początku sezonu opaske miał Bosy. Polskie drużyny były na początku robione. Tak dla ścisłości 3 kapitanów Lecha to w kolejności: Reksio, Bosy i Muraś. A że Bosy słabo gra to Muraś został nr.2 a Dyzio z nr.3
skotar(L)
ja znalalzlem blad moze juz wczesniej ktos to pisal, w reprezentacji jest: P.Bronowicki (a on gra w Legii, znaczy grał bo rozwiazal kontrakt), a powinien byc G.Bronowicki tongue.gif

i poprawicie podstawowa jedenastke Legii ? gra 4-5-1 i nie gra tam Arru, Ekwueme itp. i czy Vukovic bedzie bo odszedl do Iraklisu ?

i czy bede musial zaczynac tryb legend od nowa po wgraniu jutrzejszego update ?
19on08
skotar(L)jak chcesz zeby wszystko bylo ok to musisz zacząć od początku
Karasik2
Ja mam banalne pytanie w tym patchu jak podam daleko to jest żółty krzyzyk tam gdzie piłka spadnie jak to wyłączyc/włączyc
Pelajs
A gdy gram w Bal to podczas ustawienia drużyny przed meczem tam gdzie pisze jak jest ustawiona obrona i spalone to tam może być A lub B lub C a mi niekiedy tam pisze @. Czym to jest spowodowane??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.