Kamiloxx
Jan 20 2009, 20:12
a ja mam inną prośbę. wrzuci mi ktoś tylko folder kitserver na megaupload? jak można to bez przyśpiewek. byłbym bardzo wdzięczny
Plz!
mrowa196
Jan 21 2009, 13:41
proszę mi powiedzieć co było w folderze img i save w ekstraklasa patchu.
1922lechpoznan1922
Jan 21 2009, 14:43
img - pes09title
save - PES2009_EDIT01 i PES2009_OPTION01
Semir Stilic we wczorajszym sparingu z werderem mial na koszulce swoje imie wiec mozna to zmienic w update jesli wydacie ;p
jaruzel
Jan 21 2009, 23:09
Witam ! Patch jest wyśmienity 10/10 jednak mamy spory problem

Gra działa nienagannie jednak jak próbuję zagrać w jakiś puchar bądź lige przy wyborze mojej drużyny wywala mnie do windowsa. Czy ktoś może mi pomóc?
CYTAT(jaruzel @ Jan 21 2009, 23:13)

Witam ! Patch jest wyśmienity 10/10 jednak mamy spory problem

Gra działa nienagannie jednak jak próbuję zagrać w jakiś puchar bądź lige przy wyborze mojej drużyny wywala mnie do windowsa. Czy ktoś może mi pomóc?

Ściągnij update 1 i 2
jaruzel
Jan 21 2009, 23:57
Zrobiłem to, ale mimo to dalej jest ten sam problem... Dokładnie to chodzi o Konami Cup i Lige międzynarodową, a wiec rozgrywki bez okreslonych bardziej kryteriów dopasowania drużyn
Dobra. Pomyliło mi się. Zauważyliśmy to jakiś czas temu z Sebą i mamy już to naprawione, myślałem że już to daliśmy w update2. Będzie to w trójce poprawione.
jaruzel
Jan 22 2009, 10:13
Okej

Wielkie dzięki .
1922lechpoznan1922
Jan 22 2009, 10:32
CYTAT(Mazix @ Jan 21 2009, 19:23)

Semir Stilic we wczorajszym sparingu z werderem mial na koszulce swoje imie wiec mozna to zmienic w update jesli wydacie ;p
Nie możesz samemu tego zmienić?
Znalazłem kolejny mały błąd ( pobobny do tego z Irlandią ). Chodzi mi o drugi komplet strojów Cracovii. Nie wiem czy już to zauważyliście ale na spodenkach zamiast numeru zawodnika widnieje szary prostokącik. Błąd właściwie nic nie znaczący no ale jest
ZOBACZ
Assassin
Jan 22 2009, 10:46
CYTAT(1922lechpoznan1922 @ Jan 22 2009, 10:36)

Nie możesz samemu tego zmienić?
No ale on jak zmieni to zmieni tylko u siebie... Mysl czlowieku, jemu chodzi o to zeby w update to bylo, bo patch powinien odzwierciedlac to jak jest naprawde.
Troche wam sie rozciagnal temat na 78 stron... moglby ktos wrzucic patch i latki w 1 poscie jakos na poczatek.. w sensie na 78/9 strone?
trojant
Jan 22 2009, 10:51
Witam. Mam takie spostrzeżenia:
1. Czy jest mozliwość aby w dziale track record nie mieć żadnych zdobytych tytułów i aby wyzerować zawierające się tam statystyki? Lubie w tej grze, ze sam po kolei musze zdobywać trofea.
2. Co zrobić aby w zakładce Champions Legue znajdowały się same drużyny z tegorocznej edycji CL. Teraz znajdziemy tam również ŁKS, Cracovie... W praktyce to nie przeszkadza, możemy tych druzyn po prostu nie wybierac, ale poprawiając takie szczegóły gra stanie się jeszcze lepsza i przyjemniejsza.
3. Koszulki wyjazdowe Chelsea są czarne w tym patchu, a w tym roku druzyna ta na wyjazdach występuje w żółtych. Jak można to poprawić. Próbowałem cos kopiować, ale efekt był taki, że potem byli w szarych strojach.
Pozdrawiam. Patch wymiata oglónie.
1922lechpoznan1922
Jan 22 2009, 11:18
CYTAT(Assassin @ Jan 22 2009, 10:50)

No ale on jak zmieni to zmieni tylko u siebie... Mysl czlowieku, jemu chodzi o to zeby w update to bylo, bo patch powinien odzwierciedlac to jak jest naprawde.
W sumie to racja... ale bardzo prawdopodobne, że gdy liga ruszy na plecach znów będzie miał swoje nazwisko. Tak jak w meczu z Kubą, przed rozpoczęciem rozgrywek. W tym spotkaniu Lechici nie mieli w ogóle nazwisk na plecach, a gdy Ekstraklasa wystartowała nazwiska się pojawiły
CYTAT(trojant @ Jan 22 2009, 10:55)

1. Czy jest mozliwość aby w dziale track record nie mieć żadnych zdobytych tytułów i aby wyzerować zawierające się tam statystyki? Lubie w tej grze, ze sam po kolei musze zdobywać trofea.
2. Co zrobić aby w zakładce Champions Legue znajdowały się same drużyny z tegorocznej edycji CL. Teraz znajdziemy tam również ŁKS, Cracovie... W praktyce to nie przeszkadza, możemy tych druzyn po prostu nie wybierac, ale poprawiając takie szczegóły gra stanie się jeszcze lepsza i przyjemniejsza.
3. Koszulki wyjazdowe Chelsea są czarne w tym patchu, a w tym roku druzyna ta na wyjazdach występuje w żółtych. Jak można to poprawić. Próbowałem cos kopiować, ale efekt był taki, że potem byli w szarych strojach.

Wiem tylko, że jak chcesz sam odblokować drużyny klasyczne to z folderu save w moich dokumentach muszisz usunąć PES2009_OPTION01
CYTAT(Mazix @ Jan 21 2009, 19:23)

Po jednym sparingu, nie będę zmieniał takich rzeczy.
CYTAT(Rems @ Jan 22 2009, 10:51)

Troche wam sie rozciagnal temat na 78 stron... moglby ktos wrzucic patch i latki w 1 poscie jakos na poczatek.. w sensie na 78/9 strone?
Sory ale jesteś jakiś niepełnosprytny. Przejrzałeś post 1, proponuję zajrzeć do 2 i.... kolejnych.
CYTAT(trojant @ Jan 22 2009, 10:55)

1. usuń plik PES2009_OPTION01 z folderu save
2. pobawić się w edycję i pozamieniać miejscami drużyny w OF czego nie radzę
3. na początku sezonu grali w czarnych i tak zostało u nas, czy zmienimy to, to jeszcze nie wiem. Może jak więcej forumowiczów wypowie się na ten temat to i decyzja będzie łatwiejsza.
skotar(L)
Jan 22 2009, 11:40
nie pytajcie sie ciagle o date update, bo z tego co czytalem to po zakonczeniu okna transferowego ma wyjsc.
karollus
Jan 22 2009, 13:30
Witam! Mam pytanie w sumie do wszystkich graczy. Otóż grajac mam wrażeniem, że gra czasami chodzi szybciej niż zwykle a po chwili zwalnia to znaczy gra się już normalnie. Jest to denerwujące i nie wiem czy tak ma być czy u mnie jest coś nie tak jak powinno???
tosieklks
Jan 22 2009, 16:27
Witam! Mam pytanie czy mógłbym zainstalować uptade 3 (jak bedzie) bez wcześniejszej instalacji uptade1 i 2?
Wygrałem ligę Włoską i w opcji gallery--track record powinien sie chyba podświetlic jakis puchar na pytajniku Seria A co nie ?? U mnie sie nie wyświetla, jak narazie to mam tylko debiut w lm, wyjscie z grupy,pierwsza wygrana,come from behind i wygrana ostatnich minutach, czy to jakis bląd czy musze wygrać tez puchar ligi włoskiej zeby sie podswitliło ??
Assassin
Jan 22 2009, 17:21
CYTAT(maxi @ Jan 22 2009, 17:19)

Wygrałem ligę Włoską i w opcji gallery--track record powinien sie chyba podświetlic jakis puchar na pytajniku Seria A co nie ?? U mnie sie nie wyświetla, jak narazie to mam tylko debiut w lm, wyjscie z grupy,pierwsza wygrana,come from behind i wygrana ostatnich minutach, czy to jakis bląd czy musze wygrać tez puchar ligi włoskiej zeby sie podswitliło ??
Trzeba wygrac prawdziwa lige wloska, czyli "LEGAE . CUP".
Pelajs
Jan 22 2009, 19:36
Pytanie do wykonawcó: czy w kolejnym updacie możecie dać nowe screboardy np. Nsport, Polsat Sport czy Sport klub?
CYTAT(Pelajs @ Jan 22 2009, 19:40)

Pytanie do wykonawcó: czy w kolejnym updacie możecie dać nowe screboardy np. Nsport, Polsat Sport czy Sport klub?
Nowe scory będą. Na chwile obecną jest ich ponad 30. Niestety (stety) podane przez Ciebie scoreboardy nie znajdą się u nas w patchu i nie pytajcie dlaczego.
EDIT: napisałem: nie pytać, a jednak musiał się jakiś......znaleźć i mi na PW się zapytać. Nie róbcie se jaj!
NO to właśnie to wygrałem...
Assassin
Jan 22 2009, 22:10
CYTAT(maxi @ Jan 22 2009, 21:26)

NO to właśnie to wygrałem...
Sadzilem, ze wygrales ja w BaL'u, ale skoro wygrales ja w trybie League tzn. ze cos jest nie tak.
A wy też tak macie? Czy normalnie wam podświetla ??
robinho37
Jan 23 2009, 18:45
pytanko dla mnie wazne niewiem jak dla innych

chodzi o to ze nie ma mozliwosci trybu kariery polska druzyna i potem awans do ekstraklasy:P:P:P probowalem leszkiem grac i dostac sie do angielskiej ligi jakos dalo rade ale potem to wogole ugrac nic sie nie da... chodzi mi o to zeby dalo sie awansowac do ligi polskiej polska druzyna a nie tylko do innych probowalem grac lige w trybie ligowym ale bez kupowania zawodnikow to juz nie gra:P:P:P:P:) jest szansa zeby to wprowadzic czy raczej kiepsko:) pozdrawiam serdecznie patch powalajacy;) choc macieja zurawskiego mogliscie troche lepszego zrobic:) ale i tak jest zajebiscie:)
Beblas
Jan 24 2009, 09:44
Zamiast wybrac Lecha i potem gdy wyswietla sie ligi wybrac "Progress without change" wybierz "Change" i poprzenos tak druzyny zeby zrobic polska lige! Od myslenia jeszcze nikt nie umarl ;p
Kamiloxx
Jan 24 2009, 10:44
Ja mam propozycję - dodajcie skany do gry w Update 3

I wiadomo czy doczekamy się w ogóle Update 3?
CYTAT(Facemaker @ Jan 24 2009, 10:48)

Ja mam propozycję - dodajcie skany do gry w Update 3

I wiadomo czy doczekamy się w ogóle Update 3?
Update 3 wyjdzie być może na dniach. Scanów nie dodajemy, ale będzie trochę nowych twarzy, uaktualnione składy, i jeszcze kilka nowinek.
tomaj mam nadzieje ze faktycznie zmienice coś z tą ligą międzynarodową bo wyrzuca do windowsa za każdym razem , a mam ochote zagrać "czystą" 2 ligą ale nie w trybie kariery:)
patch rewelacyjny , 10/10 , wielki szacunek dla Was chłopaki!
CYTAT(pez @ Jan 24 2009, 12:46)

tomaj mam nadzieje ze faktycznie zmienice coś z tą ligą międzynarodową bo wyrzuca do windowsa za każdym razem , a mam ochote zagrać "czystą" 2 ligą ale nie w trybie kariery:)
patch rewelacyjny , 10/10 , wielki szacunek dla Was chłopaki!
To już mamy poprawione.
__SaNd1__
Jan 24 2009, 12:52
CYTAT(tomaj @ Jan 24 2009, 13:54)

To już mamy poprawione.
A czy poprawiliscie adobards w Bundeslidze ?
super

cieszy mnie to niezmiernie! jeszcze niedawno wachałem sie czy kupic nowego PC czy konsole PS3 , ten patch jednak przechylił szale:) i nie żałuje absolutnie!
jeszcze raz GRATULACJE i czekamy na update 3
mrowa196
Jan 24 2009, 19:52
Tomaj a czy jest możliwość zamiast legendarnych reprezentacji zrobić np.
Polska (najlepsi Polacy, wiadomo dlaczego)
Real Madryt (najlepsi piłkarze realu madryt, z racji tego że zostali przez FIFA uznani najlepszą drużyną XX w.)
Brazylia (najlepsi Brazylijczycy, z racji tego że to najlepsza reprezentacja przynajmniej kiedyś)
Niemcy (najlepsi Niemcy, z racji tego że jest to najbardziej utytułowana drużyna europy)
Najlepsi zawodnicy wszechczasów (tutaj można zrobić głosowanie w osobnym temacie kto powinien do tego składu należeć)
Czy jest taka możliwość???????????????
Klasyk polski składa się z najlepszych piłkarzy w historii naszego kraju.
Brazylia i Niemcy tak samo.
Real? A czemu nie Ajax, Barcelona, Nottingham Forest, Manchester United czy Bayern Monachium? Szczerze mówiąc jakby miała być jakaś najlepsza drużyna klubowa to pewnie był by to Ajax, gdyż na jego zawodnikach wybiło się pół Europy.
Najlepsi zawodnicy wszechczasów, po części masz już ich w klasykach.
Reasumując: możliwość jest, ale sensu brak.
mateuszxr1
Jan 24 2009, 22:13
Tomaj! Moglbys w Update3 zmienic edycje druzyn tak jak bylo to w czystym pesie? Chcialbym edytowac pewna druzyne i nie potrafie zmienic stroju oraz loga.Prosze! Wielu uzytkownikow ma ten sam problem co ja.
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 24 2009, 22:17)

Tomaj! Moglbys w Update3 zmienic edycje druzyn tak jak bylo to w czystym pesie? Chcialbym edytowac pewna druzyne i nie potrafie zmienic stroju oraz loga.Prosze! Wielu uzytkownikow ma ten sam problem co ja.
Jeżeli chodzi o edycje to jest w niej wszystko tak jak było. Na czystym PES nie możesz edytować z poziomu gry drużyn ligii włoskiej, francuskiej, holenderskiej oraz częściowo hiszpańskiej i others A (z tego co pamiętam to tyczyło się to wszystkich drużyn z licencjami).
Jak chcesz zmienić strój do daj go do kitservera w miejsce zmienianej drużyny, a logo dasz przez GGS o czym już było pisane.
1922lechpoznan1922
Jan 25 2009, 11:37
Hmm... zauważyłem, że grając Newcastle United mamy flagi GKS-u Bełchatów

Sprawdzcie to u siebie
mateuszxr1
Jan 25 2009, 13:13
OK, tylko ggs nie odczytuje mi unnamed_6 oraz unnamed_5 a stroje jak mozna zamienic?? Sam nie potrafie wykonac zalezalo by mi chociaz na zmianie kolorow.Mam logo wykonane przez Sebe a i tak nie moge z niego skorzysta;/
CYTAT(mateuszxr1 @ Jan 25 2009, 13:17)

OK, tylko ggs nie odczytuje mi unnamed_6 oraz unnamed_5 a stroje jak mozna zamienic?? Sam nie potrafie wykonac zalezalo by mi chociaz na zmianie kolorow.Mam logo wykonane przez Sebe a i tak nie moge z niego skorzysta;/
Jak to GGS nie czyta Ci plików unnamed 5 i 6, to niemożliwe. Co do kitsów to musisz się zgłościć z tym do jakiegoś kitsmakera jeżeli sam nie umiesz takowego zrobić.
Proponuję też przejrzeć stary, już zamknięty
temat dotyczący tego patcha. Pamiętam, że ktoś tam zamieścił dobry tutorial jak robić kitsy.
Update 3 dostepne. Link w 2 poscie.
dzięki za update 3, chyba nie trzeba pisać że świetna robota
19on08
Jan 25 2009, 17:26
W tym update nr 3 są najnowsze składy???Radziusa , Hajty , Terleckiego juniora...nadal nie ma w ŁKS ;////
KKS_LECH_1922
Jan 25 2009, 18:41
dzięki za update ale nie wiem dlaczego zamiast nazw zespołow Ekstraklasy mam nazwy Ligi Francuskiej

mam też zainstalowanego GamingaccesPatch ale wcześniej też go miałem i było ok. . . ? ? ?
CYTAT(19on08 @ Jan 25 2009, 17:30)

W tym update nr 3 są najnowsze składy???Radziusa , Hajty , Terleckiego juniora...nadal nie ma w ŁKS ;////
Jestem ciekaw ile takich brków miałby twój update. Pewnie tylko ŁKS byłby dobrze zrobiony.
CYTAT(KKS_LECH_1922 @ Jan 25 2009, 18:45)

dzięki za update ale nie wiem dlaczego zamiast nazw zespołow Ekstraklasy mam nazwy Ligi Francuskiej

mam też zainstalowanego GamingaccesPatch ale wcześniej też go miałem i było ok. . . ? ? ?
Po pierwsze to czy grasz na patchu konami 1.2?
Po drugie czy na pewno w dobre miejsce wrzuciłeś naszego OF?
Po trzecie to czy instalujesz nasz patch na czystą wersje PES?
wl0di88
Jan 25 2009, 19:56
Witam wszystkich, mam pytanie wczoraj zainstalowalem wasz patch nastepnie wgralem aktualizacje 1,2,3 wszytsko pieknie dziala, zaczalem grac w tryb zostan legenda rozegralem juz z 20 meczy a tu nagle dochodze do pol finalow w pucharze UEFA i wyrzuca mnie do wina, na tym konczy sie moja legenda
prosze o pomoc.
Przeciwko komu grasz jak Cie wywala? Pozatym nawet w oryginale jest pewien bug i czasami save z BaL i ML się psuje. Jest na to jakiś programik. Poszukaj najlepiej na gamingaccess
wl0di88
Jan 25 2009, 20:04
CYTAT(tomaj @ Jan 25 2009, 20:07)

Przeciwko komu grasz jak Cie wywala? Pozatym nawet w oryginale jest pewien bug i czasami save z BaL i ML się psuje. Jest na to jakiś programik. Poszukaj najlepiej na gamingaccess
Lechem przeciwko Deportivo, a gdzie to co jak bo ja w sumie nic o tym nie wiem... prosze o pomoc
CYTAT(wl0di88 @ Jan 25 2009, 20:08)

Lechem przeciwko Deportivo, a gdzie to co jak bo ja w sumie nic o tym nie wiem... prosze o pomoc
Spróbuj "naprawić" swojego save za pomocą tego
programu.
wl0di88
Jan 25 2009, 20:19
działa bardzo dziekuje jestes wielki ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.