Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
kongo93
ja zauwazylem douzo blendow z numerami w polowie druzyn ekstraklasy sa po 2 takie same numery a polomia warszawa to ma tylko pare dobrych numerow oraz formacje i pozycje graczy sa niedopracowane ale wiem ze tego bylo duzo wiec mozna sie pomylic a wszystko inne dla mnie bomba
Graczyk
Nie naskakuje ale wkurza mnie jak ktoś nawet nie potrafi zmienić składu i narzeka. Wiadomo ze patch ma małe niedociągnięcia ale nie można samemu tego sobie zmienić?
Wojtax
Patch bardzo dobry ale mam jeden problem gdy włanczam Pesa wywala mnie to windowsa.
Graczyk
CYTAT(Wojtax @ Dec 23 2008, 16:36) *
Patch bardzo dobry ale mam jeden problem gdy włanczam Pesa wywala mnie to windowsa.

A na jakim grasz patchu? 1.0 czy 1.1 może to wina tego że nie masz 1.1 bo u niektorych tak jest.
kamil1801
Idioci są na forum widze smile.gif

Oczywiście patch jest świetny, naprawdę - konkretna robota za co dzięki i wielkie gratulacje. Ale tu nie chodzi tylko o mnie - najlepsi zawodnicy siedzą na ławce, w pierwszej drużynie grają ogórki co znacznie obniża ogólną siłę drużyny. Kibic Odry Wodzisław sobie to zawsze zmieni, ale już inny nie - i o to chodzi. W ŁKSie jest chyba podobnie bo w bramce nie ma Wyparły, na środku gra Czerkas a to jest napastnik.

Konstruktywna krytyka jest dobra, nie trzeba zawsze lizać komuś tyłka. Ponawiam pytanie - wiem już jak podmienić przyśpiewki, tylko jak przerobić mp3 na adx ?
tomaj
Co do trybu BaL. Obojętnie jaką masz lige (angielska, hiszpańską czy włoską) to będziesz dostawał oferty według siły drużyn. Nie dostaniesz odrazu oferty od Interu czy Arsenalu. Natomiast w przypadku ligi polskiej jest trochę inaczej, gdyż jest ona w miejsce League1. I tak np. Lech jest w miejsce Le Mans, które jest słabym klubem.
Podsumowując, dostajemy oferty od klubów, które wyznaczone są według slotów. I jak narazie nie można (lub nie wiemy) jak to zmienic.
Graczyk
A pamietasz moze za co jest PSG bo tam akurat gralem BaL i niewiem gdzie bde gral. PSG bylo 15 od gory smile.gif
Pelajs
Panowie, a można np. grać przez neta i mieć Ekstraklasa Patch??
JnR
PAtch super... koreczki i piłeczki extra... ale mam uwage co do składów.. ale to samemu se można pozmieniać

Wielkie dzieki.
tomaj
Za PSG jest Śląsk Wrocław.
Odrazu dla mniej spostrzegawczych dodam, że kolejność polskich drużyn jest następująca i łatwo ją obliczyć:
1) alfabetycznie 16 drużyn Ekstraklasy
2) alfabetycznie 4 drużyny wybrane z 1. Ligi uzupełniające Ekstraklasie
3) alfabetycznie reszta pierwszoligowców
Adicek
Patch super !!
Tylko moze mi ktos powiedziec jak zmienic ustawienie sterowania klawiszami ? bo mi sie pozmienialy
KKS_LECH_1922
CYTAT(seba @ Dec 23 2008, 16:26) *
Z przykrością musze poinformowac, że OF Ekstraklaa Patch 2009 nie zadziała poprawnie pod Konami 1.2 mimo zainastalowania w kitserverze folderu cv0f.img Jest to wyłącznie moje niedopatrzenie.
W związku z powyższym łatka zostaje zdjęta z servera.
Ekstraklasa Patch 2009 działa poprawnie wyłacznie pod wersjami gry 1.0 i 1.1.
Po nowym roku postaram sie ten problem wyeliminować. Jeszcze raz sorry, przede wszystkim za niecelowe podanie błędnej informacji o kontatybilności EP 2009 z konami 1.2

czyli h*j bąbki strzelił choinki nie będzie - bo gram po sieci na patchu 1.2 mad.gif
wiedziałem że to zbyt piękne żeby było prawdziwe 3 godziny wycięte z życiorysu na ściąganie patcha na który czekałem od pazdziernika i nad którym tak ciężko pracowaliście i okazuje sie że nie działa!
dziękuje ! wacko.gif
Pelajs
Niestety mam ten sam problem, a tak dlugo czekałem na niego. A myślałem, że bedzie to fajny prezent na święta.

CYTAT(KKS_LECH_1922 @ Dec 23 2008, 16:58) *
czyli h*j bąbki strzelił choinki nie będzie - bo gram po sieci na patchu 1.2 mad.gif
wiedziałem że to zbyt piękne żeby było prawdziwe 3 godziny wycięte z życiorysu na ściąganie patcha na który czekałem od pazdziernika i nad którym tak ciężko pracowaliście i okazuje sie że nie działa!
dziękuje ! wacko.gif
Graczyk
Jak chcesz mozesz zainstalowac pesa z patchem 1.1. Ale jezeli chcesz koniecznie zostawic tego na 1.2 to po prostu zrob sobie 2 konto w windowsie ale to duzo kombinowania.
AdiKSG
a ja mam znowu problem z patchem....gram mecz w ML i zawsze w którymś momencie w 2 połowie wyrzuca mnie do windowsa:/
Pelajs
No ale ja chciałbym grać przez neta (liga na pesleague) i chciałbym mieć Ekstraklasa Patch. Czy da się takie coś zrobić??
pari1910
szacunek dla tworcow za wlozona prace, 3 miesiecy ciezkiej pracy

wiadomo ze kazdy chcialby ideal, ale wtedy taki patch nie wyszedlby dzis tylko np. w marcu. Cieszmy sie ze juz teraz  ze mozemy kopac polskimi druzynami w PESie 09.

jak czytam niektore posty to mam pytanie czemu krytykanci nic nie zrobili, zamiast docenic to tylko krytykuja. Komus nie odpowiada przyspiewki, sklady, wyglad itp. A przy 3 miesiacach pracy zaledwie kilku osob nie jest latwo sie nie pomylic.

inna sprawa autorzy w wiekszosci poswiecali swoj wolny czas na zrobienie patcha by zadowolic teraz Was. dlatego moj szacunek i podziw dla autorow jest jeszcze wiekszy.

Piter123
@Pelajs

Zainstaluj sobie Pesa np. Na dysku C: i tam zainstaluj patcha 1.2 do gry przez neta. Na dysku np. E: zainstaluj sobie Pesa ale nie patchuj go do wersji 1.2 tylko tam wgraj Ekstraklasa Patch 2009 i będzie hulać. smile.gif. Jak będziesz chciał grać na necie to uruchamiaj tego Pesa z przykładowo dysku C: ,a jak w EP09 to z dysku E:
żółwias
Mam problem z patchem. Instaluje go zgodnie z Waszymi wskazówkami, kitserwer i img. w katalogu z grą, save w Dokumentach. Ale mam problem z kitserwerem. Gdy go instaluję, wyskakuje mi o taki komunikat ---->

Włączam grę i mam nowe intro, lecz później wszystko po staremu. Żadnych nowych lig, menu czy wszystkiego co jest w patchu, poprostu zyskałem intro. Czy ktoś wie może w czym tkwi przyczyna? Mam wersję gry 1.0, może to ten pierdolony Vista jest winny wszystkiemu?

E: Jeszcze mi skrin się zjebał .... tu macie taki na którym cokolwiek zobaczycie:
http://img216.imageshack.us/my.php?image=problemrg3.jpg

I jeszcze sama gra : http://img229.imageshack.us/my.php?image=bbbbbbbgr9.jpg
http://img229.imageshack.us/my.php?image=bbbbbbbgr9.jpg
http://img216.imageshack.us/my.php?image=gooolpq2.jpg
Miał ktoś już taki Muppet show?
Naimad
Jak to nie dziala na KONAMI 1.2? Mi wszystko smiga pieknie, nie rozumiem naprawde?
Ps. Troche mi sie nie podoba ze czas staje na 89.59 a nie 90.00 ale to sprawa estetyczna i kwestia gustu wink.gif
matilisu
a są jakieś nowe siatki;>
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
No i znow bandy Eredivisie jak grasz w lidze Bundesligom ogromny - inaczej dobry jak ktos morze tego poprawic niech pisze i jak ustawic kamere wide tak jak byla w originalu unsure.gif tongue.gif
Tari
chevrolet a ty serio z bulgarii jestes jak w avatarku? bo jak nie to slownik a nie patch ci na swieta potrzebny...ciezko zrozumiec o co ci chodzi. jesli o kat nachylenia kamery to juz kilka razy bylo pisane, ze wchodzisz w plik config w kitserverze i ustawiasz ;] teraz jest wartosc 9, domyslna to 0.
.alien
po zagraniu kilku rzeczy i przegladnieciu patcha .... hmm ja zostaje przy GA
brtek00
Ten patch dziala pod 1.2 patcha od konami czy nie jedni pisza tak a inni nie sam juz nie wiem??
m.e.t.h.o.d. man
No nieźle, moje koszulki Górnika Łęcznej znalazły się w paczu biggrin.gif
manio3
mi działa

pozdro dla twórców patch rewelka
Naimad
Mi tez wszystko dziala pod 1.2, dodam tez ze na Viscie
mariozab7
Wrzuciłem patch na rapida

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8
Part9
Part10
Part11
Part12
Part13
Part14
Part15
Part16
Part17
Part18
Part19
Part20

PS. Jeśli autorzy sie zgodzą mógłbym dodać linki na oba serwery na forum allgoals.pl oczywiście info i wszystko co opisanie było by bez zmian
matiz
Powiem tak... Ogólnie patch robi dobre wrażenie lecz ... Zacząłem Widzewem, stroje a szczególnie numery na koszulkach i spodenkach oraz twarze. Mam nadzieję że to będzie to poprawione biggrin.gif
Wo(L)aN
Da sie zmieniac stroje bramkarzy ? Bo z tego co widze sa dodane dwa komplety, ale chyba jeszcze nie bangla na tym kitserverze ?
szolik
grałem dwa mecze i tak oto wyłapałem kilka błedów lub niedoróbek właściwie:
-pierwsza jedenastka Sląska (co robią Górski i Pokorny w wyjściowej jedenastce i co robią J.Gancarczyk i K.Wołczek na ławie??) i ustawienie Śląska (tez trochę niedokładne:np brak typowych skrzydłowych(jest właściwe trzech ŚP) jakimi są Gancarczyk i Ostrowski)
-staty niektórych graczy(J.Gancarczyk jeden z szybszych graczy w lidze w lidze ma dribble speed 69 bodajże)
-doping przynajmniej w Śląsku słychać jakby śpiewało go 20 osób no może poza jedną przyśpiewką. Jeśli chcecie to mogę wam podać przyśpiewki dobrej jakości

Podsumowanie: Ogólnie jest Ok aczkolwiek kilka błędów jest, ale można je sobie samemu poprawić. Licze na to ze update dopracujecie do maximum. Dzięki za patcha i życzę miłego grania. Pozdro
BombeL1946
A dlaczego tych linków do rapida jest 20? Skoro na 4shared jest 14 czy na rapidzie jest inaczej podzielone? Bo chciałem spróbowac ściągac na rapidzie gdyż 4shared najpierw ssało 40kb/s a teraz zeszło poniżej 30 kb/s jakaś paranoja przy łączu 2mb/s.

Będę wdzięczny za odpowiedź bo tam chociaż 100kb/s leci z tymi limitami.
Fuji
Można to na GCP instalować?
seba
Posiadacze Patcha Konami 1.2 mogą odetchnąć - zlokalizowałem problem. Chodzi po prostu o prawidłowe załadowanie OFa do gry.
Zaraz spowrotem wrzuce na server cv0f i napisze pod linkami jak należy załadować Ofa żeby EPatch działał prawidłowo z Konami 1.2.

m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(BombeL1946 @ Dec 23 2008, 18:42) *
A dlaczego tych linków do rapida jest 20? Skoro na 4shared jest 14 czy na rapidzie jest inaczej podzielone? Bo chciałem spróbowac ściągac na rapidzie gdyż 4shared najpierw ssało 40kb/s a teraz zeszło poniżej 30 kb/s jakaś paranoja przy łączu 2mb/s.

Będę wdzięczny za odpowiedź bo tam chociaż 100kb/s leci z tymi limitami.

Ej, co ty gadasz? Ja mam łącze 2 mb/s i ciągnie cały czas mi z prędkością 220-240 kb/s. Może coś ściągasz albo Ci sie antyvir włączył? tongue.gif
KKS_LECH_1922
CYTAT(seba @ Dec 23 2008, 16:26) *
Z przykrością musze poinformowac, że OF Ekstraklaa Patch 2009 nie zadziała poprawnie pod Konami 1.2 mimo zainastalowania w kitserverze folderu cv0f.img Jest to wyłącznie moje niedopatrzenie.
W związku z powyższym łatka zostaje zdjęta z servera.
Ekstraklasa Patch 2009 działa poprawnie wyłacznie pod wersjami gry 1.0 i 1.1.
Po nowym roku postaram sie ten problem wyeliminować. Jeszcze raz sorry, przede wszystkim za niecelowe podanie błędnej informacji o kontatybilności EP 2009 z konami 1.2

" Naimad" nadal jesteś pewien że ci działa na patchu 1.2 ? jesli ktoś co tworzył Ekstraklasa patch twierdzi że NIE !!!

Ja po wgraniu w miejscu gdzie miała byc liga Polska mam francuską a jest tylko znaczek od Orange Ekstraklasa, mam przyśpiewki,menu z Borucem,ten zmieniony kąt kamery w narożnikach ... ja sie zawiodłem bo gram po sieci i nie mam zamiaru instalowac jeszcze raz Pes'a z patchem1.1 ! Podziwiam twórców za trud i poświęcenie czasu ale nie moge podziękować bo nie gram na tym patchu i czekam aż wyjdzie coś co to zmieni .
topeczekk
nie wiem mi tez lipnie coś sciaga akurat teraz z tego serwera .. no nic czekam na jakis inny ftp ale na miłość boską ludzie nie rapidshare xDDDD

z tego co widze ludzie piszą o błędach pierdołach wiec patch napewno jest super wink.gif

lol

"Posiadacze Patcha Konami 1.2 mogą odetchnąć - zlokalizowałem problem. Chodzi po prostu o prawidłowe załadowanie OFa do gry.
Zaraz spowrotem wrzuce na server cv0f i napisze pod linkami jak należy załadować Ofa żeby EPatch działał prawidłowo z Konami 1.2."

dziala wiec oco chodzi
Acker
U mnie wszystko dobrze działa na wersji 1.2. Tylko mam taki problem, że w trybie kariery, w trakcie wczytywania 3 meczu gra wychodzido windowsa. Zacząłem grać GieKSą.
Wie ktoś czego to wina?
seba
CYTAT(KKS_LECH_1922 @ Dec 23 2008, 19:28) *
" Naimad" nadal jesteś pewien że ci działa na patchu 1.2 ? jesli ktoś co tworzył Ekstraklasa patch twierdzi że NIE !!!

Ja po wgraniu w miejscu gdzie miała byc liga Polska mam francuską a jest tylko znaczek od Orange Ekstraklasa, mam przyśpiewki,menu z Borucem,ten zmieniony kąt kamery w narożnikach ... ja sie zawiodłem bo gram po sieci i nie mam zamiaru instalowac jeszcze raz Pes'a z patchem1.1 ! Podziwiam twórców za trud i poświęcenie czasu ale nie moge podziękować bo nie gram na tym patchu i czekam aż wyjdzie coś co to zmieni .

Panowie wasza orientacja w tym co sie dzieje na forum jest zerowa, i za to Was lubię smile.gif
zomek
jakim programem zmienic nazwe druzyny biggrin.gif bo zamiast FC Porto jest FC Potro ??;D
KKS_LECH_1922
CYTAT(seba @ Dec 23 2008, 19:10) *
Posiadacze Patcha Konami 1.2 mogą odetchnąć - zlokalizowałem problem. Chodzi po prostu o prawidłowe załadowanie OFa do gry.
Zaraz spowrotem wrzuce na server cv0f i napisze pod linkami jak należy załadować Ofa żeby EPatch działał prawidłowo z Konami 1.2.

Seba mam nadzieje że będzie Ok rolleyes.gif
seba
CYTAT(KKS_LECH_1922 @ Dec 23 2008, 19:32) *
Seba mam nadzieje że będzie Ok rolleyes.gif

Musi być OK, skoro u mnie jest OK to i u Was tez ma być OK.
19michau20
Do tamtego pana co ma problem odnośnie Odry Wodzisław:
1. Doping o którym mówisz, moim zdaniem zasługuje na to, jakim jest.
2. Sami wszyscy dobrze wiemy, że Odra nie jest wspierana fantastycznym dopingiem kibiców jak na przykład Widzew, Lech, Jagiellonia i Wisełka.
3. Jak ci coś nie pasuje ze składami to sobie samemu zmienic.
4. Proszę pana... czy "pan" wie gdzie w menu jest "EDIT", gdzie można edytowac...?
5. Żałosny pan jest.
z poważaniem 19michau20... smile.gif

Pelajs
A jak ja przedtem na to pierwsze pytanie odpowiedziałem YES i teraz juz przy załączeniu gry już się mnie nie pyta, to co zrobić?? Proszę o pomoc
seba
CYTAT(Pelajs @ Dec 23 2008, 19:40) *
A jak ja przedtem na to pierwsze pytanie odpowiedziałem YES i teraz juz przy załączeniu gry już się mnie nie pyta, to co zrobić?? Proszę o pomoc

Skopiuj jeszcze raz save do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 , który sciągnąłeś razem z patchem i zapyta .
Pelajs
Jest biggrin.gif Dzięki wreszcie działa
mrowa196
Mi się pokazuje moja ip jak chcę pobrać. Może ktoś wsadzić to na aresa ??
KKS_LECH_1922
Działa na patchu 1.2 ! DZIĘKUJE Twórcom tego cacka smile.gif

Ps. co do przyśpiewek chyba słysze tam siebie krzyczącego : aaaaeeeeeeeaaaaaeeeeaaaaoooooooooo Niech Zwycięża LECH Wielki Kolejorz KKS !!!!!!!!
Robcio
Lecz Limity jednak są unsure.gif
Nie moge dwóch naraz partów ściągnąć trudno trzeba będzie troche poczekać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.