Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
aughj1
sorry że tu pisze o tym ale w w tym temacie jest dużo osób wiec może mi ktoś pomoże
ucze sie robić kitsy 1 zrobiłem ale mam pytanie
1. jak sie robi numery ?
2. jak zrobic zagięty kołnierzyk?

odpowiedzi najlepiej napiszcie na gg 13998245
sorry ze tutaj jeszcze raz sad.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(aughj1 @ Jan 3 2009, 21:50) *
sorry że tu pisze o tym ale w w tym temacie jest dużo osób wiec może mi ktoś pomoże
ucze sie robić kitsy 1 zrobiłem ale mam pytanie
1. jak sie robi numery ?
2. jak zrobic zagięty kołnierzyk?

odpowiedzi najlepiej napiszcie na gg 13998245
sorry ze tutaj jeszcze raz sad.gif

Może byś znalazł sobie dane forum. Na każdym forum zawsze ktoś kto udzieli Ci odpowiedzi, ale musi być na temat.
Dyniu
Jakim programem moge podmienić przyśpiewki?
tomaj
Ludzie nauczcie się czytać. Zadajecie pytania nie na temat lub taki, na które padła już odpowiedź w tym temacie!

Przyśpiewki znajdują się w folderze cs0d.img. Tam podmieniamy przyśpiewki. Muszą one być w formacie adx. Aby przekonwertować mp2 na adx trzeba użyć programu DKZ Studio. To już chyba ze dwa lub trzy razy było pisane!
Dyniu
MAM! HAHAHA JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!! A LEGIA K*** LEGIA LEGIA *** biggrin.gif:D

Cieszymy się twoim szczęściem, ale na forum wypada zachować choć trochę kultury i nie obrażać klubów piłkarskich.///Orange_91
grzesio1712
Dyniu nie wiem co chcesz poprzez to osiągnąć, ale troche szacunku dla innych użytkowników forum...
hubertek7
CYTAT(Dyniu @ Jan 4 2009, 01:01) *
MAM! HAHAHA JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!! A LEGIA K*** LEGIA LEGIA *** biggrin.gif biggrin.gif

Cieszymy się twoim szczęściem, ale na forum wypada zachować choć trochę kultury i nie obrażać klubów piłkarskich.///Orange_91
ja bym cie zbanowal dozywotnio
juventino
ja bym dal bana i wymazal ten post:)

a co do patcha, wszystko super, mam tylko problem z przewijaniem podczas powtorek, ale sprobuje sam to rozwiazac. jak cos, to dam zdjecie settings, mam nadzieje, ze bedzie w stanie ktos pomoc:P
aha i za bardzo nie podobaly mi sie statsy niektorych pilkarzy w naszej lidze, wiec robie prawie kazdemu edit:) ale chyba nikt nie bedzie chcial hehe
BombeL1946
Czytam temat i nie pamiętam żeby było wspominane, iż Ramsey jest dwa razy w Arsenalu.
tomaj
CYTAT(juventino @ Jan 4 2009, 13:55) *
ja bym dal bana i wymazal ten post:)

a co do patcha, wszystko super, mam tylko problem z przewijaniem podczas powtorek, ale sprobuje sam to rozwiazac. jak cos, to dam zdjecie settings, mam nadzieje, ze bedzie w stanie ktos pomoc:P
aha i za bardzo nie podobaly mi sie statsy niektorych pilkarzy w naszej lidze, wiec robie prawie kazdemu edit:) ale chyba nikt nie bedzie chcial hehe

W settings można ustawić sterowanie zarówno dla obu gałek jak i "krzyżaka", nie możesz przewijać pewnie dlatego, że któryś ster jest niezdefiniowany.
CYTAT(BombeL1946 @ Jan 4 2009, 14:04) *
Czytam temat i nie pamiętam żeby było wspominane, iż Ramsey jest dwa razy w Arsenalu.

Ramsey był 2 razy w grze z tego co pamiętam, ale już temu zaradziliśmy. Dzięki za spostrzegawczość.
juventino
CYTAT(tomaj @ Jan 4 2009, 14:27) *
W settings można ustawić sterowanie zarówno dla obu gałek jak i "krzyżaka", nie możesz przewijać pewnie dlatego, że któryś ster jest niezdefiniowany

tak, wlasnie zle byla skonfigurowana prawa galka:) juz wszystko dziala. dzieki:)

19on08
CYTAT(eduardo_9 @ Jan 3 2009, 18:39) *
Jak usunac te biale paski?
ja wiem jak usunąć te białe paski...usun pliki unnamed_153.bin ,unnamed_ 154.bin ,unnamed_ 155.bin tez tak mialem z moim skateobardem canal+HD i usunalem i wporzo..te pliki sa w kitserver/img///i w ktorms z folderow
tomaj
CYTAT(19on08 @ Jan 4 2009, 15:28) *
ja wiem jak usunąć te białe paski...usun pliki unnamed_153.bin ,unnamed_ 154.bin ,unnamed_ 155.bin tez tak mialem z moim skateobardem canal+HD i usunalem i wporzo..te pliki sa w kitserver/img///i w ktorms z folderow

To nic nie da. Będzie to poprawione w updacie.
marcos
Zlokalizowałem przyczynę nie uruchamiania się gry . Jest to spowodowane modułem AFS2FS.Dll z kitservera. Macie jakieś pomysły co zrobić z tym fantem ? thx za odp. mellow.gif
tomaj
CYTAT(marcos @ Jan 4 2009, 17:10) *
Zlokalizowałem przyczynę nie uruchamiania się gry . Jest to spowodowane modułem AFS2FS.Dll z kitservera. Macie jakieś pomysły co zrobić z tym fantem ? thx za odp. mellow.gif

Bez tego pliku kitserver Ci nie będzie dobrze działał.
marcos
Hmm no to nie nowość .Ale co może być przyczyną błędu ? huh.gif
tomaj
CYTAT(marcos @ Jan 4 2009, 17:16) *
Hmm no to nie nowość .Ale co może być przyczyną błędu ? huh.gif

A jaki błąd dokładnie Ci wyskakuje?
Mazix
niewiem czy to juz było o tym ale proponowałbym zmiane sposobu wykonywania wolnego przez Stilicia. Jest typ 8 a proponowałbym 9 lub 10. wink.gif
marcos
http://img246.imageshack.us/img246/7196/badvu2.png Dokładnie taki.
Kamiloxx
a mozna sciagac naprzemian z 4shared.com i odsiebie.com?
zomek
Gram sobie ML Lechem i chce wystawić na liste transferową Golika, ale nie mogę , ponieważ jak wchodzę w Negotations-My Team to go tam nie ma biggrin.gif a przy ustalaniu taktyki i w ogóle to jest smile.gif, co może być przyczyną takiego czegoś ?
tomaj
CYTAT(Mazix @ Jan 4 2009, 17:21) *
niewiem czy to juz było o tym ale proponowałbym zmiane sposobu wykonywania wolnego przez Stilicia. Jest typ 8 a proponowałbym 9 lub 10. wink.gif

W updacie będzie miał z tego co pamiętam chyba 11, tak samo Djurdjevic.
CYTAT(marcos @ Jan 4 2009, 17:25) *

To nie błąd tego pliku dll tylko pes.exe. Kup se oryginał lub zmień cracka.
marcos
Tyle, że po deinstalacji kitsevera gra chodzi normalnie .Ale dzięki za próbę pomocy.
tomaj
Wejdź na tę stronkę i ściągnij sobie tego dll i sprawdź czy działa.

seba
UPDATE 2 do pobrania. Link w 2 poscie tematu
marcos
Mimo to błąd wyskakuje. Nie wszystkim dane cieszyć się patchem . wink.gif
zomek
Będzie mi dobrze działała moja kariera jak zainstaluje update 2 czy będe musiał zaczynać od nowa?
tomaj
Działać będzie dobrze. Nie będą jedynie w niej zauważone zmiany w składach i statsach.
Kamiloxx
Ponawiam:
CYTAT
a mozna sciagac naprzemian z 4shared.com i odsiebie.com?
i czy żeby zainstalować Update 2 to trzeba wcześniej zainstalować Update 1 ?
Tari
facemaker mysle ze tak bo to co ladowalem na odsiebie.com to po prostu pliki sciagniete z 4shared wiec nie ma zadnej roznicy wink.gif
tomaj
Żeby było wszystko dobrze trzeba wpierw update 1 dać potem update 2.
UnRA
Mam problem z tym patchem. Wszystko ładnie pozamieniałem i włączam grę, już się cieszę że pogram Lechem, a tu tylko podmienione są herby i kitsy (menu i reszta też) a tak jakby się wgrało bez ofa bo nie ma prawidłowych zawodników tylko są ci z Le Mans (bo wiadomo że za nich Lech jest podmieniony) Nazwa przy herbie zamiast Lech Poznań to też jest Le Mans. Podobnie jest też z resztą drużyn. Co mam robić? Pomocy! Tyle czekałem a tu klapa na całej linii. Liczę na pomocną dłoń
UnRA

DODAJĘ, ŻE TAKIE COŚ ZNALAZŁEM W PLIKU TXT CONFIG: Może tu jest ten błąd

HelpTextTitle = $$KitServer 8 short help$$
ManualPath = $$.\\docs\\manual.html$$
MsgTitle = $$KitServer 8 Setup Message$$
#########################################
Err_UnknownExe = $$======== WRONG FILE! =========
File %s is an unknown EXE-file.
Therefore,
KitServer will NOT be attached to it.$$
Err_WrongExeType = $$======== WRONG FILE! =========
File %s is a %s EXE instead of a %s EXE-file.
Therefore,
KitServer will NOT be attached to it.$$
Szymik
Narodowość zawodników.
Taki mały szczegół ale chyba po edycji niektórych zawocników zapomnianieliście zmienic ich narodowość. Grając w trybie lęgędy przed chwilą spotkałem w reprezentacji Francji gracza o nazwisku PESZKO smile.gif i jeszcze kilku graczy o mało francuskich nazwiskach.
juventino
ja wlasnie jestem w trakcie edycji statystyk pilkarzy i zauwazylem kilka takich pomylek:p
np. owomoyela chyba w rumunii, w jakichs tam z ameryki pld.
niektorzy sa dwa razy wpisani, jak np. petre w... rumunii smile.gif
ale na szczescie nie ma tego duzo...
tomaj
Napisz na którym OF grasz; 1,2 czy 3. W zasadzie na żadnym nie jest to możliwe aby akurat Peszko grał we Francji. Teraz patrze na niego i jest Polakiem. W trybie BaL komp sam ustala skład repry, więc to może błąd gry? Ja się z tym nie spotkałem.

UnRA: jaką wersję PES masz? (1.0, 1.1, 1.2)

juventino: Petre jest 2 razy bo to zbieżność nazwisk (Ovidiu i Florentin) a Owomoyela ma narodowość niemiecką, bo...jest Niemcem.
Szymik
Proponuję wypisywać jaki zawodnik do jakiego kraju został przypisany ułatwi to twórcom szybkie tego poprawienie
P.S. W którym miejscy w statach jest narodowość bo nie mogłem tego znaleść
CYTAT(juventino @ Jan 4 2009, 19:38) *
ja wlasnie jestem w trakcie edycji statystyk pilkarzy i zauwazylem kilka takich pomylek:p
np. owomoyela chyba w rumunii, w jakichs tam z ameryki pld.
niektorzy sa dwa razy wpisani, jak np. petre w... rumunii smile.gif
ale na szczescie nie ma tego duzo...
Szymik
Gram na janowszym Update2
zaraz zrobie screena z reprezentacji Francji przed wgraniem waszego pacza nie spotkalem sie aby w jakiejs reprezentacji były nazwiska nie pasujące do danego kraju.
CYTAT(tomaj @ Jan 4 2009, 19:41) *
Napisz na którym OF grasz; 1,2 czy 3. W zasadzie na żadnym nie jest to możliwe aby akurat Peszko grał we Francji. Teraz patrze na niego i jest Polakiem. W trybie BaL komp sam ustala skład repry, więc to może błąd gry? Ja się z tym nie spotkałem.

UnRA: jaką wersję PES masz? (1.0, 1.1, 1.2)
UnRA
1.0 tomaj
tomaj
Wgrywałeś folder cv0f.img? Jeżeli nie i masz w dobrym miejscu OF to powinno być dobrze.
Wejź jeszcze w edycje i wybierz opcje load.
Szymik
Tomoaj jeśli to do mnie to tak mam wszystko wgrane i robiłem load 2 razy zanim napisałem posta.
CYTAT(tomaj @ Jan 4 2009, 19:49) *
Wgrywałeś folder cv0f.img? Jeżeli nie i masz w dobrym miejscu OF to powinno być dobrze.
Wejź jeszcze w edycje i wybierz opcje load.
juventino
CYTAT(Szymik @ Jan 4 2009, 19:42) *
Proponuję wypisywać jaki zawodnik do jakiego kraju został przypisany ułatwi to twórcom szybkie tego poprawienie
P.S. W którym miejscy w statach jest narodowość bo nie mogłem tego znaleść

narodowosc zobaczysz tylko w edycji albo informacji o druzynie podczas kariery, ligii, itd. w trakcie meczu nie ma

a ja chcialbym zapytac jak moge zmienic narodowosc zawodnikom? bo w edit player nie wiedziec czemu tego nie ma...

Szymik
Dokładnie o to mi chodzi w edycji zawodnika nie można zmienić mu narodowośći :/
chyba pozostanie nam czekać na poprawionego OFa przez autorów pacza
CYTAT(juventino @ Jan 4 2009, 19:53) *
narodowosc zobaczysz tylko w edycji albo informacji o druzynie podczas kariery, ligii, itd. w trakcie meczu nie ma

a ja chcialbym zapytac jak moge zmienic narodowosc zawodnikom? bo w edit player nie wiedziec czemu tego nie ma...
tomaj
Narodowości się zmienia edytorem. Sprawdźcie czy w meczu towarzyskim Francja też ma zły skład. Jest to niemożliwe, u mnie jest dobrze, po zatym patrze w edytorze i narodowości są dobrze ustawione. Co do tego screena to kiedy był on robiony? Nie czasem na innej karierze zaczętej przed wgraniem naszego patcha?

Dowód, że wszystko jest dobrze:
Szymik

I tu prawdopodobnie jest pies pogrzebany jest to stary save. Zaraz rozpoczne nową gre i sprawdze. (Skład wrancji w innych trybach jest prawidłowy tylko w BaL sa gracze o innej narodowosci) Apropos musze skasowac wszystkie zapisane gry legendy aby ekstraklasa w tym trybie byla ekstraklasa a nie liga angieslka?
CYTAT(tomaj @ Jan 4 2009, 20:00) *
Narodowości się zmienia edytorem. Sprawdźcie czy w meczu towarzyskim Francja też ma zły skład. Jest to niemożliwe, u mnie jest dobrze, po zatym patrze w edytorze i narodowości są dobrze ustawione. Co do tego screena to kiedy był on robiony? Nie czasem na innej karierze zaczętej przed wgraniem naszego patcha?

Dowód, że wszystko jest dobrze:
Zew123
Witam!
Mam trochę takie dziwne pytanie. Gram sobie teraz ML Realem na "czystej" wersji PES'a i chciałbym zainstalowac tego patcha. Tylko, że dalej nie bedę mógł grać Realem. Czy mógłbym zrobić kopie folderu z Pesem wrzucic go na drugi dysk i tam zainstalowac patcha? Gdy chciałbym pograc Realem właczałbym ta pierwsza, gdy na patchu to drugą. Czy takie coś jest możliwe do zrobienie i nic sie nie stanie? Z góry dziękuję.
tomaj
CYTAT(Zew123 @ Jan 4 2009, 20:05) *
Witam!
Mam trochę takie dziwne pytanie. Gram sobie teraz ML Realem na "czystej" wersji PES'a i chciałbym zainstalowac tego patcha. Tylko, że dalej nie bedę mógł grać Realem. Czy mógłbym zrobić kopie folderu z Pesem wrzucic go na drugi dysk i tam zainstalowac patcha? Gdy chciałbym pograc Realem właczałbym ta pierwsza, gdy na patchu to drugą. Czy takie coś jest możliwe do zrobienie i nic sie nie stanie? Z góry dziękuję.

Musiałbyś użycz Multikitservera ale nie wiem czy to działa. Przerzucenie Ci nic nie da bo folder z sevami będzie i tak jeden.

Co do tych narodowości to sprawdzałem jeszcze raz i na 100% jest wszystko dobrze.
Zew123
No tak, ale jeśli będę używał dwóch folderów z save'mi i podmieniał je?
Szymik
Tomaj zwracam Honor gdy gra sie od nowa w BaL wszystko jest w jak najlepszym porzadku biggrin.gif Pozdrawiam i sorry za zamieszanie.
seba
CYTAT(Szymik @ Jan 4 2009, 20:03) *
I tu prawdopodobnie jest pies pogrzebany jest to stary save. Zaraz rozpoczne nową gre i sprawdze. (Skład wrancji w innych trybach jest prawidłowy tylko w BaL sa gracze o innej narodowosci) Apropos musze skasowac wszystkie zapisane gry legendy aby ekstraklasa w tym trybie byla ekstraklasa a nie liga angieslka?

Powiem najprościej jak tylko mogę, bo wiele pytań juz tu było o to, dlaczego w trybie BaL czy ML jest napisane przy wyborze lig Ekstraklasa, a są tam na przykład drużyny angielskie.
Liga A, B, C i Liga D (w patchu Ekstraklasa) w ML i BaL to przeciez tylko SZYLDY i my sami dobieramy sobie do tych lig odpowiednie drużyny wybierając opcję Change. Ludzie no tak było w pes 2008 pes 6 i 5 i jest tez tak teraz. Wielu z Was gra w PESa od dawna, a zadaje pytania jakby dopiero z Fify sie przerzuciła.
Szymik
Spokojnie seba
juz wszystko jest ok smile.gif pozdrawiam i oby wam zapalu nie zabraklo w rozwijaniu pacza.
CYTAT(seba @ Jan 4 2009, 20:21) *
Powiem najprościej jak tylko mogę, bo wiele pytań juz tu było o to, dlaczego w trybie BaL czy ML jest napisane przy wyborze lig Ekstraklasa, a są tam na przykład drużyny angielskie.
Liga A, B, C i Liga D (w patchu Ekstraklasa) w ML i BaL to przeciez tylko SZYLDY i my sami dobieramy sobie do tych lig odpowiednie drużyny wybierając opcję Change. Ludzie no tak było w pes 2008 pes 6 i 5 i jest tez tak teraz. Wielu z Was gra w PESa od dawna, a zadaje pytania jakby dopiero z Fify sie przerzuciła.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.