Siemka !
Powiedzcie proszę jak zmienić tą kamerkę żeby była taka jak zawsze a nie ze odchodzi na rogach ?
Jeszcze jedno, a mianowicie: Dlaczego nie slychać dopingu gości ?
Norbi91
Dec 24 2008, 12:18
CYTAT(jan17 @ Dec 24 2008, 12:20)

Siemka !
Powiedzcie proszę jak zmienić tą kamerkę żeby była taka jak zawsze a nie ze odchodzi na rogach ?
Co do kamery to naucz sie szukac...
Moze kibice gosci nie jezdza na wyjazdy ;P
@Tomaj
Ktos poruszal temat Uefa/CL
Mial racje, nazwa i logo jest na odwrot.
frankez
Dec 24 2008, 12:34
Witam.
Mam pytanie w sprawie Kamery w Pro evolution soccer 2009 .
Wiec chodzi mi o to jak zrobić, żeby po wgraniu patcha Polskiej ekstraklasy kamera była taka sama jak przy instalacji, ( nie chodzi mi tu o typ kamery Wide itp ) lecz o ten kąt padnia, żeby ciągle była kamera np wide na prosto do zawodnika i boiska . Treaz mam tak, że jak biegne przykładowo górną częscią boiska to zmienia sie ten kąt padania kamery a chciałbym zeby ciągle było w jednym miejscu . Prosze o POMOC . Byłbym bardzo wdzięczny .
O Boze było chyba juz o tym z 10 razy,tak trudno przeczytac pierwsze 2 strony?
Wchodzisz w kitserver-confik i zmieniasz 9 na 0
Co do patcha to poprosty cud miód i orzeszki, na wersji 1.0 działa elegancko,super prosta instalacja,poprostu swietny,oczywiscie jakies tam małe błedy są ale to zaden problem.
Pozdrawiam i dziękuje za to cudo
topeczekk
Dec 24 2008, 12:47
są juz jakies inne mirrory ?
a ja dalej czekam na pomoc z numerami zawodnikow w Belchatowie (konkretniej - Gargula, Tosik i Magdon), bo w czasie meczu maja puste koszulki, a jak wchodze w edit mode druzyny to wszystko jest ok, maja przydzielone numery, nic sie nie powtarza. wie ktos o co chodzi i jak to poprawic?
i drugi malutki wizualny blad, gdy wyswietla sie doliczony czas, nad tym okienkiem, a pod tablica z wynikiem pojawia sie taki 2-3 centymetrowy zielony paseczek ktory znika jak znika doliczony czas ;]
Norbi91
Dec 24 2008, 13:03
CYTAT(frankez @ Dec 24 2008, 12:38)

Witam.
Mam pytanie w sprawie Kamery w Pro evolution soccer 2009 .
Wiec chodzi mi o to jak zrobić, żeby po wgraniu patcha Polskiej ekstraklasy kamera była taka sama jak przy instalacji, ( nie chodzi mi tu o typ kamery Wide itp ) lecz o ten kąt padnia, żeby ciągle była kamera np wide na prosto do zawodnika i boiska . Treaz mam tak, że jak biegne przykładowo górną częscią boiska to zmienia sie ten kąt padania kamery a chciałbym zeby ciągle było w jednym miejscu . Prosze o POMOC . Byłbym bardzo wdzięczny .
Chyba tylko z okazji swiat nie posypaly sie jeszcze %%%...
Plochu
Dec 24 2008, 13:11
Myśle ze sie spodoba kibicom Lecha i w ogole ale mozna by zmienic przyspiewke "niech zwycieza lech" na tą:
http://zrzuta.eu/index.php?id=359709&t...0kolejorz%20kksto tylko moje takie małe spostrzezenie
Chyba tak...
Dobra nie zaśmiecam...
artysta germanista
Dec 24 2008, 13:40
[quote name='Norbi91' date='Dec 24 2008, 12:22' post='262975']
Co do kamery to naucz sie szukac...
Moze kibice gosci nie jezdza na wyjazdy ;P
Bardzo jesteś k***a śmieszny. Chłopak normalnie zapytał. Ja też mam te dwa problemy cały czas nawijają tylko kibice gospodarzy i z tą kamerą kąta nie moge zmienic, a w pesie 6 w pauzie w trakcie meczu można to było bez problemu zrobic
krzychu92
Dec 24 2008, 13:44
Kurde chetnie bym sciagnal tego patcha zeby pograc w BaL np Podbeskidziem a pozniej np przejsc do Lecha ale kurcze nie chce mi sie sciagac tylu czesci...jakby to bylo w 4 a tu jest ich tyle ze masakra...moze sie w koncu zmusze ;D
Beblas
Dec 24 2008, 13:48
Mnie zastanawia najbardziej brak Quaresmy w Interze. Co sie z nim stało? A co do dopingu gości również go nie mam więc chyba tak musi być.
A przyśpiewki Lecha mnie jakoś na kolana nie powaliły. Troche zaciche jak dla mnie patrząc na doping Wisły no i jakość nienajlepsza jak zresztą zauważył to Plochu.
Ale dobra to tyle!
Cały patch oceniam na 5 z małym minusem

Dzięki wielkie za cięzką pracę i szybkie wykonanie

Warto było czekac!
P.S.
Wesołych Świąt wszystkim
żółwias
Dec 24 2008, 13:56
Z tymi kibicami gości, to nie można tego przed meczem, albo w edicie zmienić? Możecie spróbować.
hoody15
Dec 24 2008, 14:02
Zainstalowałem wszystko zgodnie instrukcją (ver. 1.20) i wszystko ładnie pięknie, ale w grze nie działa mi przełączanie się z jednego zawodnika na drugiego (gram na klawiaturze, domyslnie jest to Q) i ni cholery nie wiem ocb...
Beblas
Dec 24 2008, 14:08
CYTAT(seba @ Dec 22 2008, 23:45)

6. Powrót do domyślnego ustawienie sterowania w grze: wejść w grze w ustawienia->contloller seetings->controller->buttons..-> zamienić coursor change na special control.
2 Post
BombeL1946
Dec 24 2008, 14:12
Narazie przeglądnęłem z grubsza polskie kluby bo o mnie tylko interesuje i zagrałem jeden mecz moją ukochaną Legią. Wszysko ładnie pięknie ale co do Legii kilka ale:
1. Skąd ta wyjściowa jedenastka brana nie mam pojęcia, już sobie zmieniłem ale Ekwueme czy Arruabarena w pierwszym składzie?
2. Wawrzyniak - staty jak u przedszkolaka a to przecież reprezentant, Piotrek Bronowicki ma od niego lepsze staty a to dziwne, z reszta w ogóle jest chyba najsłabszy w drużynie w patchu.
3. Iwański - miałem nadzieje, ze posiekam wolne w jego stylu a tu niespodzianka bo wg patcha Iwański wolnych strzela nie potrafi.
4. Nie słychac gwizdka ale to akurat mi aż tak nie przeszkadza.
5. Ten jedyny mecz grałem z Górnikiem Łęczna i dosłyszałem się w tle okrzyków "Korona"?
6. Edson biały to już pisane było.
Mimo tego patch świetny wszysko ładnie dopracowane.
oliwer
Dec 24 2008, 14:16
Witam. Ja tak z grubsza obejrzalem patcha i klasyczna Polske. I troche dziwi mnie fakt ze Boniek ma celnosc strzalu 63... Mlynarczyk duzo gorszy od Tomaszewskiego. Szarmach wolne 99??
Ale ogolnie patch b.dobry, tylko wymaga paru poprawek.
mrowa196
Dec 24 2008, 14:31
Wy wszyscy się cieszycie bo już macie, a ja dopiero mam 4 party i przy piątym wciąż jest jakiś problem ;C
Można jakoś inaczej wrzucać twarze niż w grze? Chodzi mi np ze tez chce robic scanem i jakies zdjecie z neta , ale nie w grze bo coś się chrzani ;/ , jak robie twarz bez patcha to miód a z patchem obok biała plama i w ogóle się nie da zrobic ladnej twarzy:/
Wesołych Świąt
CYTAT(Tari @ Dec 24 2008, 13:06)

a ja dalej czekam na pomoc z numerami zawodnikow w Belchatowie (konkretniej - Gargula, Tosik i Magdon), bo w czasie meczu maja puste koszulki, a jak wchodze w edit mode druzyny to wszystko jest ok, maja przydzielone numery, nic sie nie powtarza. wie ktos o co chodzi i jak to poprawic?
i drugi malutki wizualny blad, gdy wyswietla sie doliczony czas, nad tym okienkiem, a pod tablica z wynikiem pojawia sie taki 2-3 centymetrowy zielony paseczek ktory znika jak znika doliczony czas ;]
pomoze ktos z tymi numerami? bo troche glupio to wyglada a nie mam pojecia jak poprawic zeby dzialalo ;/
oliwer
Dec 24 2008, 14:39
Trzeba wejsc w config w kitserverze i "Camera angle" ustawic na 0. U mnie pomoglo.
CYTAT(jan17 @ Dec 24 2008, 12:20)

Siemka !
mrowa196
Dec 24 2008, 14:46
Wsadź to ktoś na aresa bo inaczej nie pobiorę a tak bardzo chcę pograć. Proszę !!!

Jak ktoś wsadzi to niech poinformuje o tym. Nie mogę się doczekać.
topeczekk
Dec 24 2008, 14:52
CYTAT(mariozab7 @ Dec 23 2008, 18:17)

Wrzuciłem patch na rapida
Part1Part2Part3Part4Part5Part6Part7Part8Part9Part10Part11Part12Part13Part14Part15Part16Part17Part18Part19Part20PS. Jeśli autorzy sie zgodzą mógłbym dodać linki na oba serwery na forum allgoals.pl oczywiście info i wszystko co opisanie było by bez zmian
Hmm a mozesz łaskawie powiedziec dlaczego jest 20 partów skoto kazdy zajmuje tyle co jeden w tym 4share ?????????????
Ja mam taki problem: Biore master lige, i o dziwo w ekstraklasie nie ma polskich druzyn :/ sa za to wymieszane z innymi ligami. Jak temu zaradzic ? Albo podajcei chociaz gdzie [ w jakim prog. ] to moge pozmieniac
kris15j
Dec 24 2008, 14:59
jak chcesz przejść dalej do wyskakuje ci okienko gdzi możesz wybrać change, kliknij to i zamień kluby z dowolnej ligi na kluby z ekstraklasy
smock1983
Dec 24 2008, 15:03
CYTAT(manio3 @ Dec 24 2008, 09:28)

Spróbuj wyłączyć antywirusa, ja tak kiedyś miałem przy PES 6 i pomogło..
nie mam zandego antywirusa robilem re instal gry i nowy system i nadal to samo
marcin_p
Dec 24 2008, 15:04
Przejrzałem teraz pactha i powiem jedno : statystyki piłkarzy są na żenującym poziomie ! Lewandowski body balance 58 haha, przeciez to jest jego najlepsza cecha lub Stilic speed 89, on jest swietny, ale wolny. Musiałem poprawiac prawie każdego zawodnika, prawie w każdej drużynie. Oglądam w tv mecze Ekstraklasy i wiem kto jakie ma zalety, a kto jakie minusy i w tym patchu w ogole to nie jest brane pod uwage. Formacje drużyn także z kosmosu. Każda drużyna ma złą formację( no poza Wisła Kraków ) . Proszę mi nie mówic, ze to jest kilka minut roboty i wszystko jest poprawione. Trzeba poświęcić sporo czasu, zeby kazdego piłkarza jak najlepiej odwzorować i zeby ustawic formacje oraz taktyke każdej drużyny. To jest wielki minus tego patcha. Jednak wielkie dzięki za niego i możliwość grania naszymi ukochanymi klubami w tym moim czyli Górnikiem. Tyle na ten temat
smock1983
Dec 24 2008, 15:04
wiedzialem ze tak bedzie jak z poprzednimi pes'ami i patchami a mianowicie jak tylko zainstaluje kitserver to mi nie dziala gra blad wyskakuje jak odpalam gra nie wiem dlaczego tak mam na pes 6 pes 08 i teraz na pes 09 to samiutko nie wiem dlaczego tyle czekania i znowu nie pogram

ma ktos jakies uwagi dlaczego tak mi sie dzieje ?? ptache instaluje poprawnie bo u brata robilem i wszystko dziala zalamka ;/
daje screna tego bledu seba lub ktos inny jak mozesz to help nie wiem co jest na kazdym pes'ie jak wgram patcha to tak sie robi dzialaja patche bez kitservera jak go tylko zainstaluje to taki blad kliklem raport na tym screnie help!
http://img183.imageshack.us/my.php?image=beznazwy1sy8.png moze ktos mi pomoc robilem juz reinstal gry nowy system i nadal to samo
Norbi91
Dec 24 2008, 15:07
CYTAT(19(M)50 @ Dec 24 2008, 13:44)

Bardzo jesteś k***a śmieszny. Chłopak normalnie zapytał. Ja też mam te dwa problemy cały czas nawijają tylko kibice gospodarzy i z tą kamerą kąta nie moge zmienic, a w pesie 6 w pauzie w trakcie meczu można to było bez problemu zrobic
No to widocznie masz tez problem z czytaniem postow k..... Bo juz pisalem (i nie tylko ja) kilka razy jak sie zmienia ta kamere a Wy ********* ********* ********** ********* ******** dalej swoje. Az sie odechciewa w ogole wam pomagac, bo trzeba kazdemu pomoc z osobna rozwiazac ten sam problem -.- Nawet w swieta potraficie czlowieka zdenerwowac... Zachowujecie sie jakbyscie mieli pierwszy raz stycznosc z PESem, a moze nawet komputerem...
bartekczl
Dec 24 2008, 15:21
Przydałby się reupload cv0f.img
shady45
Dec 24 2008, 15:35
Dać WAM Patch na tacy to narzekacie TYLKO sami sobie zróbcie poprawki Lub własnego Patcha jestem ciekaw czy wam się uda
PAtch Bardzo DOBRY Pozdrawiam !!!
barcafan85
Dec 24 2008, 15:38
ja przestawic ten sped nie mam pojecia wchodzilem juz w gre i pzredgra tez ustawialem niby mam juz dobrze wchodze w gre a sped zle tylko ten 1 guzik:(
oliwer
Dec 24 2008, 15:47
W 100% sie zgadzam

tez mnie czeka wiele poprawek. OF byl robiony troche na odwal. P.Bronowicki w kadrze

CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 24 2008, 15:08)

Przejrzałem teraz pactha i powiem jedno : statystyki piłkarzy są na żenującym poziomie ! Lewandowski body balance 58 haha, przeciez to jest jego najlepsza cecha lub Stilic speed 89, on jest swietny, ale wolny. Musiałem poprawiac prawie każdego zawodnika, prawie w każdej drużynie. Oglądam w tv mecze Ekstraklasy i wiem kto jakie ma zalety, a kto jakie minusy i w tym patchu w ogole to nie jest brane pod uwage. Formacje drużyn także z kosmosu. Każda drużyna ma złą formację( no poza Wisła Kraków ) . Proszę mi nie mówic, ze to jest kilka minut roboty i wszystko jest poprawione. Trzeba poświęcić sporo czasu, zeby kazdego piłkarza jak najlepiej odwzorować i zeby ustawic formacje oraz taktyke każdej drużyny. To jest wielki minus tego patcha. Jednak wielkie dzięki za niego i możliwość grania naszymi ukochanymi klubami w tym moim czyli Górnikiem. Tyle na ten temat
mariozab7
Dec 24 2008, 16:45
CYTAT(topeczekk @ Dec 24 2008, 14:56)

Hmm a mozesz łaskawie powiedziec dlaczego jest 20 partów skoto kazdy zajmuje tyle co jeden w tym 4share ?????????????

Rozpakowałem patcha i go ponownie zapakowałem (100 MB) i sam nie wiem dlaczego wyszło 20
ciapeczek666
Dec 24 2008, 16:56
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 24 2008, 15:08)

Hej kolego może podzielisz się swoimi poprwkami z innymi
zrób upa swojego ofa..
Pozdro
Kolego Kris15j ja wiem, ale wymienic druzyny moge tylko z d2 :/
marcin_p
Dec 24 2008, 17:16
CYTAT(ciapeczek666 @ Dec 24 2008, 17:00)

Hej kolego może podzielisz się swoimi poprwkami z innymi
zrób upa swojego ofa..
Pozdro
Jutro wstawie tutaj poprawionego ofa jesli tylko autorzy patcha na to pozwolą. Jesli nie to trudno. Wesołych życze
sorka za zamieszanie nie zauwazylem [rb] i [lb] przy wyborze lig
topeczekk
Dec 24 2008, 17:42
moge dac ftp ..wrzucilby ktos na nie te party ?
mrowa196
Dec 24 2008, 17:54
Zróbcie reupload bo 4 party ściągnąłem, a dalej pisze ''plik nie może zostać pobrany''.
steven72
Dec 24 2008, 18:27
Mam pytanko czy jest w tym patchu możliwość wstawienia własnej muzyki jeśli tak to napiszcie jak to zrobić, pozatym jest to najlepszy patch do pro evo jaki wyszedł dzięki chłopaki . jeszcze uzupełnić go o komentarz Szpakowskiego to była by naprawde bajka
erni13
Dec 24 2008, 18:40
Wrzucicie to na torrenta?Będzie lepiej;)
topeczekk
Dec 24 2008, 18:43
ja moge dac ftp...
a mam pytanie jak wrzuce sam OF to bede mial te wszystkie druzyny , kolory stroji , loga , nazwy itp tylko nie bede mial kitsów , faców, butów itp tak ?
WiatriX
Dec 24 2008, 18:56
Mi wywala gre podczas ładowania meczu wyjazdowego z Kmitą Zabierzów w Master league. Ma ktoś też taki problem?
Pelajs
Dec 24 2008, 19:01
Wielki dzięki. Działa
CYTAT(Norbi91 @ Dec 24 2008, 10:01)

WAZNE!
Zauwazylem, ze niektorzy posiadacze 1.2 dalej maja problem z [Edit Data] przy wlaczeniu gry. Sam postepowalem wg. instrukcji Seby i ciagle sie to pojawialo. Znalazlem na to rozwiaznie. Wykonac wszystko tak jak opisuje Seba + na koniec wejsc znow do trybu Edycji -> Save Data -> Yes. U mnie to zadzialalo

Norbi91
Dec 24 2008, 19:01
CYTAT(topeczekk @ Dec 24 2008, 18:47)

ja moge dac ftp...
a mam pytanie jak wrzuce sam OF to bede mial te wszystkie druzyny , kolory stroji , loga , nazwy itp tylko nie bede mial kitsów , faców, butów itp tak ?
Bedziesz mial jedynie nazwy, pilkarzy, formacje.
Karolpezet
Dec 24 2008, 19:13
Ty no Legia jest jakas dziwna.... rocki jest mega zajebisty, arrubarena tez.... chinyama jest jakims cieniasem... kumbev najlepszy prawie na obronie..... ustawienie jakies z dupy.... nie chce byc nie mily, doceniam trud zrobienia patcha ale widac ze tworcy maja male pojecie o polskiejh lidze....
pozdro
mi dziala wszystko super tylko mam pytanie czy mozna samemu sobie wgrac przyspiewki jeszcze dodatkowe bo mam wlasnie do gornika zabrze w formacie mp3 , jak mozna to w jakim programie i chyba w formarcie wmv ? pozdrawiam i wesolych swiat
robien92
Dec 24 2008, 19:26
no wlasnie se teraz myslalem czy zrobic update of-a ale skoro juz jest jeden chetny to nie wiem...
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 24 2008, 17:20)

Jutro wstawie tutaj poprawionego ofa jesli tylko autorzy patcha na to pozwolą. Jesli nie to trudno. Wesołych życze

steven72
Dec 24 2008, 19:31
Mam pytanko czy jest w tym patchu możliwość wstawienia własnej muzyki jeśli tak to napiszcie jak to zrobić, pozatym jest to najlepszy patch do pro evo jaki wyszedł dzięki chłopaki . jeszcze uzupełnić go o komentarz Szpakowskiego to była by naprawde bajka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.