CYTAT(robak76 @ Dec 27 2008, 14:31)

to co nalezy w koncu zrobic aby w karierze liga mistrzow byla na swoim miejscu?
Poczekać na update
Beblas
Dec 27 2008, 14:31
CYTAT(rangiz @ Dec 27 2008, 14:04)

No więc patch niestety nie może być nawet porównywany z GA patch, ale tam pewnie swój wkład miało więcej osób.
Ktoś pisał, że dla Lecha trudno dostać dobre my wierzymy, co to za bzdury, mam każdą przyśpiewkę w dobrej jakości np na dzwonek, jak ktoś coś chce to pisać.
No to dawaj co tam masz

Najlepiej my wierzymy w dobrej wersji a jak masz to i fanatyczna bande
emesel00
Dec 27 2008, 14:34
Witam mam takie pytanie czy w trakcie sezonu moge zmienić poziom przeciwnika? bo gram na Amatorze i już mnie nudzi jeśli w 2sezonie Lechem wygrywam po 4-0 z Wisłą/Legią ;/
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 14:42
CYTAT(emesel00 @ Dec 27 2008, 14:38)

Witam mam takie pytanie czy w trakcie sezonu moge zmienić poziom przeciwnika? bo gram na Amatorze i już mnie nudzi jeśli w 2sezonie Lechem wygrywam po 4-0 z Wisłą/Legią ;/
Nie da sie, musisz zaczynać kariere od początku.
czyli update bedzie jutro czy w poniedziałek?
nic nie musisz od poczatku zaczynac, poczekaj na koniec sezonu i zmien
Update będzie we wtorek. transfery będą tylko te co są na 100% pewne z klubów zagranicznych. W polskiej lidze oprócz Frankowskiego i Matusiaka nic nie zmieniamy.
Hitmanek
Dec 27 2008, 14:59
No to byłby ktoś łaskawy odpowiedzieć..co zrobić by wywalić szwajdycha?
Norbi91
Dec 27 2008, 15:10
Jesli moge cos zasugerowac... Fajnie by bylo gdyby np. Legia byla w miejsce PSG, Lech w miejsce OL, Wisła OM itp. bo troche glupio wychodzi jak po 1 meczu zglasza sie do mnie Wisla :/ Ja sobie potrafie sam tak zamienic i z pewnoscia to zrobie, ale wiem, ze nie kazdy sie w tym orientuje.
Inna sprawa to taka, ze wykonalem stroj bramkarski Floty. Brakuje w nim zoltych paskow na rekawach, ale nie wychodzilo mi to zbytnio. I tak jest lepszy niz tez zielony co jest w patchu:

MATT2012
Dec 27 2008, 15:27
Tak Seba dobrze rozumiesz . Ale oni to zrobili dopiero w wersji 2.1 także sporo się nad tym nagłówkowali:)
Norbi91
Dec 27 2008, 15:35
CYTAT(MATT2012 @ Dec 27 2008, 15:31)

Tak Seba dobrze rozumiesz . Ale oni to zrobili dopiero w wersji 2.1 także sporo się nad tym nagłówkowali:)
Oni tez potrafili przesunac druzyny z Others B do Others A i u nich A jest ogromne
Szczerze to też wiemy jak to zrobić, ale przy obecnych edytorach potrzebowalibyśmy do tego naprawdę dużo czasu, aby wszystko było ok.
19on08
Dec 27 2008, 15:40
nie wiecie moze czy jest juz of editor?to bym sobie zrobil zmiany typu frankowski , matusiak...
19on08
Dec 27 2008, 15:50
juz mam ...to se zrobie transfery:p...
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 15:51
CYTAT(19on08 @ Dec 27 2008, 15:44)

nie wiecie moze czy jest juz of editor?to bym sobie zrobil zmiany typu frankowski , matusiak...
Lol o.O Nie, nie ma jeszcze takiego edytora. I wątpie, żeby kiedykolwiek powtał.
E: edytuj posty
19on08
Dec 27 2008, 16:07
Ja mam Juz Edytor...moge robic w nim transfery..mi dziala...
19on08
Dec 27 2008, 16:09
skotar(L)
Dec 27 2008, 16:38
a Vukovic odszedl z Legii i Bronowicki tez

na 100% a do Gornika przeszedl Szczot, tak wiec oprocz Matusiaka i Franka byly inne transfery w OE
marcin_p
Dec 27 2008, 16:44
CYTAT(skotar(L) @ Dec 27 2008, 16:42)

a Vukovic odszedl z Legii i Bronowicki tez

na 100% a do Gornika przeszedl Szczot, tak wiec oprocz Matusiaka i Franka byly inne transfery w OE

Robimy of bez polskich transferów, ponieważ zrobimy je dopiero w kolejnym update po okienku transferowym ! A Szcot jeszcze nie jest piłkarzem Górnika
skotar(L)
Dec 27 2008, 17:06
a zagraniczne beda: Becks w Milanie, Hunt, Diarra i Parejro w Realu ?
wgralem najpierw pesa i po 4 godz. sie zainstalowal, potem patcha i uruchomilem wszystko cacy, wszedlem do setinghs aby zmienic sterowanie, zmienilem i juz gra sie na wlacza

co robic ?
wystapil blad z aplikacja ............. i zostanie ona zamknieta ..........
Krizoman
Dec 27 2008, 17:25
Mógłby ktoś zrobić upload folderu "img" ?
Po rozpakowaniu mam tylko kitservera i OF-a...
Czy to normalne ?
Kamiloxx
Dec 27 2008, 17:48
ponawiam:
CYTAT
sorry że tutaj ale czy upnie ktoś patcha w częściach na megaupload albo jakiś serwer FTP ? z góry dzięki
skotar(L)
Dec 27 2008, 17:53
znam przyczyne czemu gra mi sie nie chce wlaczyc, bo zmienilem sterowanie !!!! czemu nie mozna zmienic ? a moze wiecie co zrobic aby zmienic sterowanie ?
Norbi91
Dec 27 2008, 17:56
@19on08
Najpierw naucz sie edytowac posty, pozniej spytaj sie mamy co to irionia a na sam koniec zanim zapytasz sie o cos na forum najpierw poszukaj, a nie na odwrot jak zrobiles teraz.
Sterowanie normalnie można zmienić zarówno w pliku settings.exe jak i w grze w ustawieniach.
skotar(L)
Dec 27 2008, 17:57
tomaj ale jak zmienie gra juz sie nie chce wlaczyc !!!!!!!!!!!!!
Ale to na pewno nie wina sterowania. Sprawdź lepiej czy masz dobrze zainstalowany w kitserverze plik settings.exe
skotar(L)
Dec 27 2008, 18:00
kurde pisze przeciez wszystko dziala, ale jak zmienie sterowanie to juz nie chce sie wlaczyc gra !!!!!! prosciej to napisz jak nie ma w save pliku settings dziala, jak sie pojawi przy zmianie sterowania juz nie dziala, jak go wywale dziala !!!!!!!!
19on08
Dec 27 2008, 18:06
Ja sobie zrobiłem narazie takie update :
Tomasz Hajto - ŁKS ŁÓDŹ
Tomasz Frankowski - Jagiellonia Białystok
Radosław Matusiak - Widzew Łódź
Robert Szczot - Górnik Zabrze
Adam Banaś - Górnik Zabrze
Haris Handzic - Lech Poznań
Adrian Paluchowski - Odra Wodzisław
Edson - Clube Náutico Capibaribe
Strąk - Górnik Zabrze
Paweł Linka - Skoda Xanthi
Dawid Janczyk - Lokeren
Łukasz Garguła - Wisła Kraków
Adrian Mierzejewski - Polonia Warszawa
Jasmin Buric - Lech Poznań
Kamil Grosicki - Jagiellonia Białystok
Miodrag Stosić - Lech Poznań
Lassana Diarra - Real Madrid
Janusz Iwanicki - Wisła Płock
Krzysztof Wierzba - Wisła Płock
Marcin Olejniczak - Wisła Płock
Mert Saglam - Odra Wodzisław
David Beckham - Milan
Hunt - Real Madrid
Parejro - Real Madrid
JAK KTOŚ CHCE NIECH PODA GG...
CYTAT(19on08 @ Dec 27 2008, 18:10)

Ja sobie zrobiłem narazie takie update :
Tomasz Hajto - ŁKS ŁÓDŹ
Tomasz Frankowski - Jagiellonia Białystok
Radosław Matusiak - Widzew Łódź
Robert Szczot - Górnik Zabrze
Adam Banaś - Górnik Zabrze
Haris Handzic - Lech Poznań
Adrian Paluchowski - Odra Wodzisław
Edson - Clube Náutico Capibaribe
Strąk - Górnik Zabrze
Paweł Linka - Skoda Xanthi
Dawid Janczyk - Lokeren
Łukasz Garguła - Wisła Kraków
Adrian Mierzejewski - Polonia Warszawa
Jasmin Buric - Lech Poznań
Kamil Grosicki - Jagiellonia Białystok
Miodrag Stosić - Lech Poznań
Lassana Diarra - Real Madrid
Janusz Iwanicki - Wisła Płock
Krzysztof Wierzba - Wisła Płock
Marcin Olejniczak - Wisła Płock
Mert Saglam - Odra Wodzisław
David Beckham - Milan
Hunt - Real Madrid
Parejro - Real Madrid
JAK KTOŚ CHCE NIECH PODA GG...
Szkoda tylko, że robisz transfery niepewne.
skotar(L)
Dec 27 2008, 18:14
tomaj to co mam zrobic ? aby sie gra uruchomila po zmianie sterowania ?
CYTAT(rangiz @ Dec 27 2008, 14:04)

No więc patch niestety nie może być nawet porównywany z GA patch, ale tam pewnie swój wkład miało więcej osób.
Ktoś pisał, że dla Lecha trudno dostać dobre my wierzymy, co to za bzdury, mam każdą przyśpiewkę w dobrej jakości np na dzwonek, jak ktoś coś chce to pisać.
No jak,wrzucisz nam te przyspiewki?
19on08
Dec 27 2008, 18:19
Tomaj , pare tam jest nie pewnych ale pewnie dojdą do porozumienia...ale jak chcesz to podaj mi swoje gg podasz mi transfery ktore chcesz aby byly w update, ja je zrobie i wrzuce...na jakiś serwer...?
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 18:43
CYTAT(19on08 @ Dec 27 2008, 18:23)

Tomaj , pare tam jest nie pewnych ale pewnie dojdą do porozumienia...ale jak chcesz to podaj mi swoje gg podasz mi transfery ktore chcesz aby byly w update, ja je zrobie i wrzuce...na jakiś serwer...?
Ile ty masz lat? Bo zachowujesz się jak 10 latek... Po co masz dawać mu te transfery? Sam pisał przecież, że są to nie pewne. Poza tym, też wyraźnie napisał Tomaj, że update polskich transferów będzie po zamknięciu Polskiego okna transferowego.
skotar(L)
Dec 27 2008, 18:46
Czyli beda 3 update ? pierwszy za kilka dni, drugi po zakonczeniu okienka europejskiego i trzeci po okienku polskim ?
I pomoz ktos z tym sterowaniem ! Prosze ! co mam zrobic ? aby sie gra uruchomila po zmianie sterowania ?
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 18:54
CYTAT(skotar(L) @ Dec 27 2008, 18:50)

Czyli beda 3 update ? pierwszy za kilka dni, drugi po zakonczeniu okienka europejskiego i trzeci po okienku polskim ?
I pomoz ktos z tym sterowaniem ! Prosze ! co mam zrobic ? aby sie gra uruchomila po zmianie sterowania ?
Gra Ci się chrzani po zmianie sterowania w systemie czy w grze? I podaj jakimi klawiszami grasz.
skotar(L)
Dec 27 2008, 18:57
jak w systemie ?
w settings w folderze gry zmieniam
A, D, E, F, W, Q, Z, C, B, V
Beblas
Dec 27 2008, 19:09
CYTAT(skotar(L) @ Dec 27 2008, 18:01)

tomaj ale jak zmienie gra juz sie nie chce wlaczyc !!!!!!!!!!!!!
Ja zmienilem w grze i wszystko chodzi dobrze
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 19:15
CYTAT(skotar(L) @ Dec 27 2008, 19:01)

jak w systemie ?
w settings w folderze gry zmieniam
A, D, E, F, W, Q, Z, C, B, V
No system, czyli przez windowsa

Dziwne masz to sterowanie troche. Chodziło mi o to czy gra chrzani Ci się po zmianie sterowania w windowsie czy w grze?
v1r00z
Dec 27 2008, 19:17
Mam pytanie czemu jak daje inne koszulki tego samego kluby tylko z innej strony bo sa lepsze to czemu w patchu jest szara koszulka poradzi mi ktos?
emesel00
Dec 27 2008, 19:20
A jak będzie uptade i wgram ten uptade to będe musiał od nowa kariere zacząć żeby to 'weszło w życie'?
skotar(L)
Dec 27 2008, 19:24
sproboje zmienic w grze i zobaczy czy to samo bedzie
Hitmanek
Dec 27 2008, 19:25
Sialala, ponawiam pytanie, co z tą kmitą, jak usunąć szwajdycha??
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 19:25
CYTAT(v1r00z @ Dec 27 2008, 19:21)

Mam pytanie czemu jak daje inne koszulki tego samego kluby tylko z innej strony bo sa lepsze to czemu w patchu jest szara koszulka poradzi mi ktos?
Bo są w złym formacie ( nie chodzi mi o .png, tylko o to, że mają złą ilość kolorów, najlepiej jakbyś je jeszcze raz zapisał przez photoshopa.
CYTAT(Hitmanek @ Dec 27 2008, 19:29)

Sialala, ponawiam pytanie, co z tą kmitą, jak usunąć szwajdycha??
Przez edytor najlepiej i remove player.
CYTAT(skotar(L) @ Dec 27 2008, 19:28)

sproboje zmienic w grze i zobaczy czy to samo bedzie tongue.gif
Obczaj 2 post o ile sie nie myle. Tam jest wzmianka o sterowaniu.
CYTAT(emesel00 @ Dec 27 2008, 19:24)

A jak będzie uptade i wgram ten uptade to będe musiał od nowa kariere zacząć żeby to 'weszło w życie'?
Jeżeli chcesz mieć wszystko dobrze, to tak.
v1r00z
Dec 27 2008, 19:27
Mi nie chodzi o aktualke tylko o kitsy czemu jak wrzucam inne to w grze sa szare a i scoreboard jak chcem zmienic to pisze ze nie mozena znalesc okreslonej sciezki :// pomoze ktos czy jak zwykle nie ?
dzieki method man, teraz scorebroad
Gaucho
Dec 27 2008, 19:27
Ja mam problem z tym patchem ...mianowicie wszystko pięknie chodzi ale intro jest do góry nogami (możne tak ma być nie wiem) a drugi problem jest taki ze nie zmieniły mi się loga drużyn ...tzn mam dalej takie jak league 1 Cracovia ma logo bordo...możne mi ktoś poradzi jak to naprawić...patch zainstalowany na czystego PSA
m.e.t.h.o.d. man
Dec 27 2008, 19:28
CYTAT(Gaucho @ Dec 27 2008, 19:31)

Ja mam problem z tym patchem ...mianowicie wszystko pięknie chodzi ale intro jest do góry nogami (możne tak ma być nie wiem) a drugi problem jest taki ze nie zmieniły mi się loga drużyn ...tzn mam dalej takie jak league 1 Cracovia ma logo bordo...możne mi ktoś poradzi jak to naprawić...patch zainstalowany na czystego PSA
Ciekawe... Na czystego psa... Mhm...
A chociaż zainstalowałeś setup.exe w kitserwerze?
CYTAT(v1r00z @ Dec 27 2008, 19:31)

a i scoreboard jak chcem zmienic to pisze ze nie mozena znalesc okreslonej sciezki :// pomoze ktos czy jak zwykle nie ?
A jak wchodziłeś w gre to miałeś dany scoreboard? Bo teraz ja też sobie zmieniłem i w jednej linijce wiersza, też mi pisało, że nie można znaleźć, ale mam dany scoreboard w grze.
Hitmanek
Dec 27 2008, 19:31
"Przez edytor najlepiej i remove player."
Jak daje nazwisko szwajdych wywala mnie z gry i moim oczom ukazuje się wesoły komunikat "wystąpił błąd..."
Gaucho
Dec 27 2008, 19:33
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 27 2008, 19:32)

Ciekawe... Na czystego psa... Mhm...
A chociaż zainstalowałeś setup.exe w kitserwerze?
TAK
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.