pupiziel
Apr 30 2009, 18:25
witam...
mam pytanie
jak wgrać do tego patchu nowe stadiony.?
Dominoz
May 1 2009, 14:48
Czy te linki na pierwszej stronie, to jest wszystko? Czy to są najnowsze wersje?
Przepraszam, ale najzwyczajniej nie chce mi się przeglądać 116 stron...a dawno mnie tu nie było

Jakieś stadiony są? W spisie nie ma nic o tym...
Pozdrawiam.
GrubyBKS
May 6 2009, 14:13
Witam, mam problem z instalacją tego patcha, może ktoś mi tu pomoże...
Otóż kolega pożyczył mi kilka dni temu płytkę z tą wersją patcha. Instrukcja była tam tylko po angielsku i miałem niemały problem z instalacją... Teraz znalazłem tu na forum opis co i jak zrobić - zrobiłem wszystko ok. Tylko, że jest jeden problem - nazwy drużyn, nazwiska są ok, ale graficznie - stary wygląd, herby, stroje itp ...

Niech mi ktoś powie co mam zrobić, bo nie mogę sobie pograć, gdyż mnie to denerwuje... Zastanawiam się, czy po rozpakowaniu patcha w folderze img powinien być tylko jeden plik, czy więcej? Ja miałem tam jeden, i skopiowałem go do folderu img w katalogu z grą, a w instrukcji przeczytałem żeby skopiować cały plik img ? I trochę mnie to dziwi, bo w patchu był jeden plik, w katalogu z grą tych plików w folderze img była masa.
Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.
CYTAT(GrubyBKS @ May 6 2009, 15:17)

Witam, mam problem z instalacją tego patcha, może ktoś mi tu pomoże...
Otóż kolega pożyczył mi kilka dni temu płytkę z tą wersją patcha. Instrukcja była tam tylko po angielsku i miałem niemały problem z instalacją... Teraz znalazłem tu na forum opis co i jak zrobić - zrobiłem wszystko ok. Tylko, że jest jeden problem - nazwy drużyn, nazwiska są ok, ale graficznie - stary wygląd, herby, stroje itp ...

Niech mi ktoś powie co mam zrobić, bo nie mogę sobie pograć, gdyż mnie to denerwuje... Zastanawiam się, czy po rozpakowaniu patcha w folderze img powinien być tylko jeden plik, czy więcej? Ja miałem tam jeden, i skopiowałem go do folderu img w katalogu z grą, a w instrukcji przeczytałem żeby skopiować cały plik img ? I trochę mnie to dziwi, bo w patchu był jeden plik, w katalogu z grą tych plików w folderze img była masa.
Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.
A zainstalowałeś kitserver??
Właśnie się skusiłem na ściągnięcie patcha

Mam nadzieje że wszystko będzie ok.
A i jeszcze jedno.Czy w trybie CL będzie automatycznie scoreboard CL tak jak na czystej grze? Z gory thx
Tak , będzie automatyczny .
GrubyBKS
May 14 2009, 15:16
Tak, zainstalowałem kitserver. Ściągnąłem później patcha final version, i wrzuciłem, ale jest cały czas to samo, są nazwy, nazwiska, ale tło, stroje itp nic się nie zmieniły...
piterr3
May 20 2009, 20:14
Mam problem z nazwiskami oraz nazwami klubów ligi polskiej. Zamiast Lecha jest Auxerre itd. Nazwiska zawodników też są zupełnie inna. PES 2009 jest od Skullptury Full RIP. Wszystko zainstalowałem tak jak w instrukcji, a nazwisk i nazw klubów dalej nie ma. Proszę o pomoc.
ostry1160
May 30 2009, 10:09
siemqa mam wielki problem z tym patchem. Zainstalowalem ten patch zrobilem wszystko z instrukcja. Wchodze do gry i w czasie kiedy mial leciec filmik robi sie czarny obraz i nie chce isc dalej. Wie ktos co moze byc nie tak z tym??
A i otwieraja mi sie probramy ffdshow audio decoder, ssdshow video decoder i DirectVobSub
FAZIII1
May 30 2009, 21:14
Witam mam problem z pesem 09 taki ze niemam wogole komentatora po instalacji patch final edytion z liga polska komentator znikl a mial byc szaranowicz mam tylko glos trybun Co dziewniejsze po przinstalowaniu pesa i instalacji golego komentatora dalej nie ma !!!! zgralem spowrotem patch i mam lige polska plus glos trybun bez zadnego komentatora prosze pomozcie jak wlaczyc jakiegokolwiek komentatora? w opcjam mam wlaczony komentarz i dany na maxa glosnosc / moje gg 5034408 jestem zdesperowany!!!
Sandariel
Jun 2 2009, 07:20
Ja mam z kolei taki problem: zainstalowałem patcha według instrukcji i wszystko gra. Jest super, ale:
chcę grać ligą szkocką, która jest w secie z angielską. I właśnie problem polega na tym, że u mnie number of teams jest 20 i nie daje się zmienić (jest jakby nieaktywne) a wiadomo szkocka liga ma tylko 12 drużyn. Więc automat dodaje mi 8 drużyn angielskich
Czy coś się da z tym zrobić? Bo juź ślęczę nad tym kilka godzin.
pmagfikk
Jun 2 2009, 15:20
Mozecie dodać part 4 bo jest jakis błąd
lipskee
Aug 11 2009, 21:05
mam ten sam problem co GrubyBKS możecie pomóc gg:// 1612873
Czy coś na wersje PlayStation2 sie ukaże z tej edycji/?? OPTION FILE wystarczy z PL ligą
rykos15
Apr 5 2010, 16:32
Cześć, Zainstalowałem Ekstraklasa Patch 2009 wszystko ładnie działa, tylko gdy już wezmę mecz to scoreboard jest biały i ta pole na dole w których są nazwiska piłkarzy tez. Nie wiem w czym jest problem, doradźcie.
zarowa7
May 8 2010, 17:26
Witam. Mam pytanie. Podczas trybu Master League podczas meczy rozgrywanych na wlasnym stadionie aktywowany jest doping gks jastrzebie. Moze ktos wie dlaczego i jak to zmienic ? ep2009 service pack nie mozna.
patsonkoks
May 31 2010, 15:54
siema ej pomocy
właczylem gre patch chodzi ale nie działają stroje do dla mnie wazne nie mogę patrzeć grając legią na ich pomarańczowe stroje prosze pomocy bardzo wazne:(
legia122
Jun 1 2010, 14:39
może to nie ten temacior ale dobra:
ktoś by mógł reupnąć stadiony najlepiej w wersjach podzielonych na kraje
Witam!Mógłbym prosic o nowy link do pobrania patcha bo tamte juz wygasły!
car insurance
Feb 27 2018, 21:34
allstate auto insurance <a href="https://cheapinsurance.us.com">cheap auto insurance in florida</a> cheap auto insurance in georgia
cheap car insurance quotes
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.