Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Patryczek
No jasne, jeśli jesteś w drużynie, która gra w Champions League to Ty też mojej grać w Cl. Ja teraz jestem w West Ham United, który gra w CL, niestety na razie gram tylko mecze treningowe i nie dostałem się jeszcze na ławkę rezerwowych ale jak to w końcu nastąpi to na pewno zagram też jakiś meczyk w CL.
Tomaszzz
CYTAT(jacekz40 @ Nov 7 2008, 01:02) *
A co to jest w statystyce po meczowej number of fks?

Ilosc wykonanych rzutow wolnych.
mieczysław
No to i ja coś od siebie dodam. Zaczałem w lidze wloskiej. Zgłosiło sie po mnie Cagliari. Tam przez pół roku grałem tylko mecze treningowe w których zdarzało mi się strzelać gole, ale nie usiadłem przez pół sezonu na ławce. Dlatego po poł roku odszedłem do Regginy. Tam dostałem szybko szansę i pierwszy sezon gry kończyłem z 3 golami w Serie A. CAły drugi sezon także w Regginie i 6 goli, 2 asysty. Postanowiłem, ze dobrze byłoby odejść do najsłabszej ligi - francuskiej. I udało mi się to bo oferte złożyło nAntes. Tam w pół roku stałem się gwiazdą strzelając 9 goli i będąc w czubie klasyfikacji strzelców. Pomyślałem, że jak jestem taki dobry to pójdę do lepszego klubu. Wybór padł na PSG. Tam wiodło mi się gorzej, ale w rundize strzeliłem 5 goli, czyli 14 w sezonie w Ligue 1. Do tego dołożyłem trafienie w pucharze. Kolejny, czwarty już sezon zaczął się źle i w rundzie strzeliłem tylko 3 gole. Postanowiłem uciechttp://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12638&st=940&gopid=254120&# z PSG do klubu w którym tak jak w NAntes miałbym większe zaufanie drużyny (przynajmniej tak sobie tłumaczyłem słabszą grę w lepszym zespole). No i w rundzie wiosennej 4 sezonu grałem już w Lorient. 7 goli uznałem za sukces. Kolejny sezon to także Lorient. 23 gole i tytuł króla strzelców. Postanowiłem uciec z Francji. Oferty przychodziły tylko z Hiszpani, jeśli chodzi o inne ligi niż francuska. Kluby nie powalały na kolana, bo liczyłem na grę w jakimś lepszym zes[pole. Ostatecznie z Almerii, Numancji, i Gijon wybrałem tą pierwszą. Póki co 3 razy wszedłem z ławki, grając w sumie około 110 minut i mam dwa gole. Liczę na 7-8 w rundzie i odejście do lepszej drużyny. Z takim zamiarem przeszedłem do Almerii.
W reprezentacji 11 meczy 5 goli. Jedziemy na mundial.
OCZYWIŚCIE GRAM NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Japa95
Na jakim poziomie grasz?
spin_doctor
czy wasz zawodnik tez z wiekiem zaczyna się wolniej rozwijac? własnie zaczalem 4. sezon i statystyki po wygranym meczu rosna mi sporo wolniej niz wczesniej
mavachi
ja gram chyba 11 sezon i mi wogole juz prawie nie rosna biggrin.gif czasami 1 gdzies pojdzie tongue.gif
kristo2323
CYTAT(spin_doctor @ Nov 7 2008, 19:26) *
czy wasz zawodnik tez z wiekiem zaczyna się wolniej rozwijac? własnie zaczalem 4. sezon i statystyki po wygranym meczu rosna mi sporo wolniej niz wczesniej

Zobacz sobie wykres to będziesz wiedział jakie masz możliwości biggrin.gif

Jimmy Floyd
Też to zauważyłem. I bardzo dobrze, że wolniej rosną statsy. W przeciwnym wypadku w wieku 32 lat mielibyście kazdego skilla na maxa. A takich piłkarzy nigdy nie było i nie będzie. Brawa dla KONAMI.
spin_doctor
CYTAT(Jimmy Floyd @ Nov 7 2008, 21:43) *
Też to zauważyłem. I bardzo dobrze, że wolniej rosną statsy. W przeciwnym wypadku w wieku 32 lat mielibyście kazdego skilla na maxa. A takich piłkarzy nigdy nie było i nie będzie. Brawa dla KONAMI.

wszystko swietnie, tylko czemu mój zawodnik zmniejsza tempo rozwoju w wieku 20 lat? troche za wczesnie wg mnie
Jimmy Floyd
CYTAT(spin_doctor @ Nov 7 2008, 22:20) *
wszystko swietnie, tylko czemu mój zawodnik zmniejsza tempo rozwoju w wieku 20 lat? troche za wczesnie wg mnie

No fakt, trochę za wcześnie. Gram 3 sezon. Przeniosłem się z Man City do Fiorentiny i od czasu jak niektóre skill-e osiągnęły wartość 80 - speed, accelerate, drybling - czyli wskoczyły na żółty kolor zmniejszyła się tym samym liczba punktów przyznawanych po meczu. Ja mimo wszystko oceniam to na plus. Nie tworzymy przecież jakiegoś cyborga smile.gif
Ganax
Mam takie pytanie .. czemu wogole nie dostaje powolania od reprezentacji i ofert lepszych klubow .. owszem nie strzelam duzo goli .. ale gram b.dobrze lapiac zawsze note pow 6.5 to moj dopiero 2sezon i gram w deportivo .. Czekam az sie zglosi po mnie klub swiatowej czolowki .. Dodatku dodam ze trudno strzelac gole gdy sie ma ustawienie 5obroncow 2def 2skrzydlowych 1nap
Tari
Ganax a ile tych goli strzelasz? Tez gram 2 sezon w Depo, trener mnie na skrzydle ustawia i calkiem milo sie gra, bo te skrzydla w Deportivo sa bardzo do przodu wysuniete i latwo zbiegac w pole karne z nich ;] a na powolanie do repry takze czekam, w tym sezonie na razie 7 goli 2 asysty biggrin.gif
Siemion
Panowie wytluamczcie mi rozmiem ze to moze zalezec od Trenera ale ja na polmetku sezonu mam 29 bramek w lidze i 10 bramek w Lidze Mistrzow note za gre ogolna 7,40 i zadnego polowania do repry bez sens;/
elotto
spokojnie, napewno otrzymasz predzej czy pozniej powolanie. Wy wszyscy ktorzy piszecie takie posty zastanowcie sie nad sensem tego trybu. Celem jest stanie sie z przecietnego gracza w gwiazde, legende, ale to ma trwac cala kariere. Nie myslcie sobie ze jak strzelacie po kilkadziesiat bramek i macie super noty, zostaniecie najlepszym pilkarzem w wieku 20 lat. Trzeba trenowac ciezko przez dzluga czesc kariery aby do tego dojsc
spin_doctor
na jakim poziomie strzeliłes te 27 goli w pol sezonu?? może selekcjoner nie powoluje tych co grają na regular biggrin.gif
JeLeN
CYTAT
zostaniecie najlepszym pilkarzem w wieku 20 lat.
takie cos w realu to tylko Messi i Bojan za niedlugo tongue.gif zgodze sie trzeba grac dlugo
logan
gram na Top Player na PS3,jestem bocznym pomocnikiem,czasem wystawiaja mnie na bocznego napastnika.zaczalem grac w lidze wloskiej w Lecce i po 5 treningach dostalem sie do pierwszego skladu nie podajac i nie strzelajac zadnej bramki.w pierszym skladzie na poczatku gralem tylko w koncowkach ,pozniej zaczalem grac w drugich polowach.po dobrych wystepach przebilem sie do pierwszego skladu i sezon skonczylem z z 16 meczami 1 bramka i asysta.po tym sezonie przenioslem sie do Torino gdzie gram juz drugi sezon.pierszy skonczylem z 14 bramkami,7 asystami i zaliczylem 3 wystepy w reprezentacji Polski.Przed przerwa zimowa w drugim sezonie mam juz 21 bramek i 2 asysty w Torino i 1 bramke i 1 asyste w reprezentacji:)a najfajniejsze jest to ze nie mam wclae za duzych umiejetnosci tego mojego graja,mam z 6-75 i 2-80 a jakos daje rade.szkoda ze nie ma zadnego normalnego treningu ktory mogly przyspieszyc jego doswiadczenie bo ma juz 19 lat i w porownaniu do np Aguero ktory ma 20 jest cienkim bolkiem:/a w Torino bede gral dopoki nie dostane propozycji od Juve hehe.FORZA JUVE:)
P@TRYK
Witam mam pytanie kiedy konczymy nasza przygode w trybie BaL ? Slyszalem ze 27 lat , Ja narazie mam 22 lata i gram w Manu . ?Jakie mieliscie staty swoich zawodnikow w wieku 22-26 lat?
krzychu92
Zakonczyc swoja kariere mozesz miedzy 27 a 35 rokiem zycia a to ile bedziesz gral zalezy tak naprawde tylko od ciebie.
wojt4s
heh a ja powolanie dostalem po 1 sezonie. Reprezentacja Szkocji jak cos. Teraz gram juz 5 sezon.
krzychu92
Propo repry to ja gram na profesional i dostalem powolanie w 1 sezonie. W debiucie zagralem 22 minuty i dalem 3pkt w meczu z Rumunia. Na chwile obecna jestem po 13 kolejce w lidze. Awansowalem do "Ligi Mistrzow" i na razie strzelilem 7 bramek - 6 w lidze i 1 w reprezentacji. Do konca sezonu zamierzam pozostac w Catanii jesli nie bedzie kuszacych ofert to zostane tez na 2 sezon bo juz mam miejsce w wyjsciowej 11.
Tari
a ja wlasnie dostalem powolanie w 3 sezonie ;] moglby ktos wrzucic screena jak wygladaja jego statystyki tak po 5-6 sezonach? bo mi w 3 sezonie rozwoj zawodnika troche siadl i jakos nie wyobrazam sobie, zeby kiedykolwiek dobil tak przynajmniej 80 kazdej statystyki...:] z gory dzieki

aa no i jeszcze pytanie: od jakiej wartosci zalezy jak nasz grajek przyjmuje pilke (czy mu odskoczy czy nie no a jesli odskoczy to jak mocno) wink.gif
karwocha
zależy to od techniki, akurat w moim przypadku mam 65 i przyjęcie piłki jest fatalne
P@TRYK
Moj zawodnik ma 22 lata , gram na pozycji CF , a o to moje staty:
attack - 80
Body Balance - 81
Stamina - 84
Top Speed - 89
Acceleration - 78
Response - 72
Agility - 72
dribble speed - 83
shot acc. - 79
Shot power - 81
Header - 82
Jump - 79
agression - 84
Mentality - 82
Ganax
CYTAT(Tari @ Nov 8 2008, 08:10) *
Ganax a ile tych goli strzelasz? Tez gram 2 sezon w Depo, trener mnie na skrzydle ustawia i calkiem milo sie gra, bo te skrzydla w Deportivo sa bardzo do przodu wysuniete i latwo zbiegac w pole karne z nich ;] a na powolanie do repry takze czekam, w tym sezonie na razie 7 goli 2 asysty biggrin.gif

Ja goli malutko strzelam biggrin.gif:D jakos mi nie wychodzi .. zreszta mam zla kamera daje na wide to zle ;/ daje na ta druga wide tez zle ;/ w tamtym sezonie 4gole chyba biggrin.gif dodatku 1 przeciw mojemu kochanemu klubowi Realowi biggrin.gif:D Denerwuje mnie tylko to ze graja 5defensywnymi.. nie mam staty jak Pato czy Aguero wiec nie przejde sam calego boiska ;/
elotto
moglby ktos wrzucic swaja krzywa rozwoju swojego zawodnika( okolo 22-27 lat).
Ganax
Jaka wy preferujecie kamere?? Ja ciagle gralem na Wide mecze .. ale tutaj kamera wide jest wogole nieodpowiednia
wojt4s
Screeny statystyk, jak widac 22 lata. Faktycznie rozwój bardzo się spowalnia i jest to frustrujące, ale wierzcie mi, że przy tych statystykach co mam, gra się już świetnie. Tzn nie jest już wkurzające, że do piłki nie dochodzę, bo jestem szybki i już nawet piłkarz trafia w bramkę smile.gif i to całkiem mocno.

http://img230.imageshack.us/my.php?image=jol1cs6.jpg
http://img230.imageshack.us/my.php?image=jol2hw9.jpg

krzywą rozwoju ewentualnie dorzucę później.
elotto
Zauwazylem jedna wazna rzecz w tym trybie. Mianowicie, zaczynalem kariere jako AM, a teraz w 3 sezonie doszly mi SM i DM. Jak tak dalej pojdzie to bede pilkrazem od wszystkiego. Troche mnie to frustruje, bo nie chcialem grac jako DM. Niedlugo pewnie bede gral jako napastnik, choc tego nie lubie.
Tolek
W prawdziwym futbolu też tak jest ;p. Zobacz sobie np. Henry'ego w FCB, który do tej pory gra głównie na lewym skrzydle.
batman
Ja mam taki problem z tym trybem , w niektórych momentach jak np koniec pierwszej połowy albo włączeniu powtórki to gra przycina co bardzo mnie dziwi , w CL albo ML tego nie ma.Co zrobić?
wojt4s
Krzywa rozwoju na życzenie ;]

http://img376.imageshack.us/my.php?image=beztytuuss8.jpg

bob
czesc wszystkim wink.gif a ja mam pytanie inne. po co sa te pkt. co sie dostaje jak gra sie przez neta??
pio17
mam pyanie: jak zaczynam kolejny sezon w tym samym zespole to tuż przed 1 meczem pisze że zmieniono mi numer na inny, ale numer na koszulce mam wciąż ten sam czy trzeba gdzieś wejść aby mi go zmienili??
zwieR.Z.
Po wielu trudach wreszcie udalo mi sie pokonac wywalanie do windowsa (przynajmniej na razie). Zanim to zrobilem, wystartowalem na top player, ale szybko sie zorientowalem, ze w BAL z tymi poziomami sytuacja troszke inaczej wyglada. teraz gram na regular. poki co jest niezle, ale obawiam sie, ze juz niedlugo zrobi sie zbyt latwo, a w trakcie chyba nie da sie zmienic poziomu (poprawcie mnie jesli sie myle, bo chetnie podniose na proffesional)
w pierwszym spotkaniu strzelilem bramke i zaliczylem asyste, po czym mialem oferty z Boro, West Hamu i Aston Villi. Wybralem Boro. Do pierwszego skladu wskoczylem dosc szybko (po jakichs 4 treningach), bo juz mialem troche ogrania z poczatku poprzedniej kariery na top player. w debiucie udalo mi sie strzelic bramke i szybko wywalczylem stale miejsce w skladzie, ktore pozniej stracilem na dwa spotkania. w pierwszym sezonie zagralem w 30 meczach, strzelilem 9 goli i zaliczylem jedna asyste. Obecnie zaczynam drugi sezon. Mialem kilka ofert od angielskich sredniakow, ale jeszcze przynajmniej rok ogram sie w Boro.
krzychu92
Wloska liga to moja ulubiona ze wzgledu na Juve a tu w BaL to jakas lekka paranoja...zglaszaja sie po mnie same leszcze...Cagliari, Napoli, Chievo czy Lecce...i tak jest po 3 sezonie...a dla porownania w 3 sezonie w hiszpanii dostalem oferte od Valenci a nie ma co porownywac Valenci i np. Lecce...jakies skopane te oferty we wloszech.
Niewczas
Mam pytanie.

Gram już drugi sezon w Racingu i nie wiem czemu dostaje oferty tylko od klubów hiszpańskich...

Chciałbym zmienić ligę na łatwiejszą, bo w hiszpańskiej mi średnio idzie, może coś źle ustawiłem? Proszę o pomoc.
Ganax
Mam takie pytanie .. Jak jestesmy w pierwszej 11 mozemy jakos dawac treningi?? by nam wiecej statow poszlo w gore
kristo2323
CYTAT(Ganax @ Nov 10 2008, 09:46) *
Mam takie pytanie .. Jak jestesmy w pierwszej 11 mozemy jakos dawac treningi?? by nam wiecej statow poszlo w gore

Trenujesz w czasie meczu teraz już i czym lepiej grasz tym staty idą szybciej do góry uzależnione jest to od not pomeczowych i oczywiście zwycięstw twojej drużyny bo to wszysko jest powiązane z sobą biggrin.gif

CYTAT(krycha623 @ Nov 10 2008, 09:25) *
Mam pytanie.

Gram już drugi sezon w Racingu i nie wiem czemu dostaje oferty tylko od klubów hiszpańskich...

Chciałbym zmienić ligę na łatwiejszą, bo w hiszpańskiej mi średnio idzie, może coś źle ustawiłem? Proszę o pomoc.

Nic źle nie ustawiłeś po prostu nie masz szczęścia albo grasz słabo i w pucharach europejskich się nie pokazałeś z dobrej strony albo coś jeszcze innego ale na pewno nic źle nie ustawiłeś biggrin.gif
Wojtek09
CYTAT(zwieR.Z. @ Nov 10 2008, 06:02) *
Po wielu trudach wreszcie udalo mi sie pokonac wywalanie do windowsa (przynajmniej na razie). Zanim to zrobilem, wystartowalem na top player, ale szybko sie zorientowalem, ze w BAL z tymi poziomami sytuacja troszke inaczej wyglada. teraz gram na regular. poki co jest niezle, ale obawiam sie, ze juz niedlugo zrobi sie zbyt latwo, a w trakcie chyba nie da sie zmienic poziomu (poprawcie mnie jesli sie myle, bo chetnie podniose na proffesional)

Między sezonami da się chyba zmienić poziom, tak gdzieś wyczytałem na tym forum.

CYTAT(krzychu92 @ Nov 10 2008, 09:46) *
Wloska liga to moja ulubiona ze wzgledu na Juve a tu w BaL to jakas lekka paranoja...zglaszaja sie po mnie same leszcze...Cagliari, Napoli, Chievo czy Lecce...i tak jest po 3 sezonie...a dla porownania w 3 sezonie w hiszpanii dostalem oferte od Valenci a nie ma co porownywac Valenci i np. Lecce...jakies skopane te oferty we wloszech.

o_O 'lol'..
krzychu92
A i jeszcze cos...mogl by ktos zapodac screeny ze swoimi statami w 1 sezonie rozpoczynajac gre CF? Bo ja biegam od groma i troche podaje strzelam na bramke a na koniec i tak nota 6.0 a staty...

i nie 'lolowac' bo to jednak jest troche dziwne skoro po 3 sezonach w serie a i zdobytych lacznie 36 bramkach zglasza sie po cibie lecce a po 3 sezona w primiera division gdzie w 3 sezonach strzelilem 8 bramek zglasza sie po mnie Valencia...
komarr0
a w swoim klubie grasz w pucharach europejskich?? bo jak grałem wreal betis to wygraliśmy "lige mistrzów" i odrazu kluby z wyższej półki sie zgłosiłyi to z całego globu chociaż w sezonie miałęm 4bramki
jaredd18
Mam takie pytanie. Może ktoś miał już taki problem i już sobie z nim poradzil, bo ja nawet nie wiem czy mozna to zrobić. Chodzi mi o to, czy można zmienić injury tolerance juz po rozpoczęciu grania w BAL. Początkowo nie zwracalem na to uwagi i w ogole nie zastanawialem sie nad znaczeniem tego i wybralem C... Przenioslem sie do lepszego klubu, czesciej jestem przy pilce, dlatego czesciej jestem faulowany. Już pare razy z rzędu zdarzylo mi sie tak, że zaraz po powrocie, po kontuzji, komputer faulowal mnie i znowu kontuzja... W tym sezonie juz prawie polowe meczow tak opuscilem. Mam juz 3 sezon, dlatego nie chce zaczynac od poczatku. Da się to jakoś zmienić, czy musze cierpieć z tymi kontuzjami? Prosze o pomoc.
krzychu92
komarr0 gralem w Catanii kwalifikacje do LM awans wywalczony...w grupie kiepsko 4 miejsce i cos w rodzaju pucharu UEFA a tam czekal grupowy rywal z LM Arsenal 2 porazki i odpadlismy...po 1 polowie sezonu w tabeli 8 miejsce 2 polowa...katastrofa...8 porazek z rzedu remis porazka wygrana i same porazki znow i ostatecznie 17 miesjce...oferty? Catania (przedluzenie), Lecce, Reggina, Numancia i WBA...nie mialem ochoty zmieniac klubu na gorszy... Lecce 19 w lidze Reggina 20, Numancia 19 i WBA tez 19...

edit 1: a ta umiejetnosc Agility to co ona ma za zadanie? Bo raz jak zaczynalem mialem 84 a raz 72...
komarr0
to maszchyba problem bo ztego co mi siezdaje to tak samo jak kazwy twojego gracza nie da sie tezzmienic jego podatnosci na kontuzje sad.gif
CYTAT(jaredd18 @ Nov 10 2008, 12:34) *
Mam takie pytanie. Może ktoś miał już taki problem i już sobie z nim poradzil, bo ja nawet nie wiem czy mozna to zrobić. Chodzi mi o to, czy można zmienić injury tolerance juz po rozpoczęciu grania w BAL. Początkowo nie zwracalem na to uwagi i w ogole nie zastanawialem sie nad znaczeniem tego i wybralem C... Przenioslem sie do lepszego klubu, czesciej jestem przy pilce, dlatego czesciej jestem faulowany. Już pare razy z rzędu zdarzylo mi sie tak, że zaraz po powrocie, po kontuzji, komputer faulowal mnie i znowu kontuzja... W tym sezonie juz prawie polowe meczow tak opuscilem. Mam juz 3 sezon, dlatego nie chce zaczynac od poczatku. Da się to jakoś zmienić, czy musze cierpieć z tymi kontuzjami? Prosze o pomoc.
Tari
zwinnosc zawodnika wink.gif czyli tak w praktyce: jak szybko umie zmienic kierunek biegu z pilku, uniknac wejscia rywala itd...ja od nowa zaczynam chyba BaL'a bo agility musi byc minimum tak 75-80 zeby sie milutko gralo biggrin.gif przynajmniej mi smile.gif
Jimmy Floyd
Po co ingerować w ustawienia injury. Ja zostawiłem nominalne ustawienie - A i na 3 rozegrane sezony opuściłem 1 kolejkę z powodu lekkiego urazu. Gram na AMF i koszą mnie dosyć często z racji dużej liczby kontaktów z piłką. Zacząłem w Man City. Porażka totalna. 1 sezon - 10 miejsce, 7 bramek, 3 asysty 10 razy MVP. Zrezygnowałem z oferty Napoli, postanowiłem dać City jeszcze jedną szansę smile.gif i co - 2 sezon 13 miejsce , 5 bramek parę asyst, 5 MVP. żadnych pucharów, powołań do reprezentacji. W letnim oknie transerowym przeniosłem się do Fiorentiny - strzał w 10. Po 10 kolejkach jesteśmy na 2 miejscu 6 wygranych, 4 remisy. Dostałem powołanie do reprezentacji . Gram kwalifikacje do EURO 2012 ( Ciekawe prawda, widocznie KONAMI nie wierzy w zdolności organizacyjne Polaków smile.gif )W grupie mam Austrię, Izrael i Hiszpanię z którą wygraliśmy 1:0 , aż mi się wierzyć nie chcę, zmieniłem białego Rogera w 60 minucie i dowieźliśmy zwycięstwo do końca. WC 2010 przepadło. Polska nie awansowała. Statsy już mam całkiem pokaźne. Speed 86, Drybling 85, stamina 84, Cechy wolicjonalne 85. Gorzej ma się sprawa z techniką, ale to może poczekać, inwestuje w szybkość jak większośc zresztą. Polecam wszystkim Fiorentine. świetny klub, a skuteczność Mutu i Gilardino jak w Realu bramki co mecz, sam już 2 zdobyłem. Jednym słowem MIÓD.
logan
CYTAT(krzychu92 @ Nov 10 2008, 08:46) *

ja dostalem po drugim sezonie propozycje przejscia do Fiorentiny z Torino,ale odrzucilem ja bo mialem pewne miejsce w skladzie,mozliwosc gry i zaufanie grajkow z druzyny (zauwazylem ze w kazdym nowym klubie na poczatku koledzy z druzyny nie za bardzo chca podawac pilke).zaczalem grac trzeci sezon i w polowie mialem juz lacznie 21 bramek a 15 w lidze i zglosila sie Roma i Juve ale tez jescze odmowielm bo ide na krola strzelcow hehe a wiedzialem ze w Torino mam juz miejsce w skladzie i szybciej do tego dojde zamiast marnowac czas na treningi.mam teraz 21 bramek w lidze jestesmy z Torino na pierwszym miejscu ogrywamy w lidze mistrzow chelsea wiec czego chciec wiecej?smile.gifa dotego jestem pomocnikiem heh.oczywiscie mam nadzije ze jednak juve jescze raz si epo mnie zglosi,bo nie wyobrazam sobie grac juz dla innego klubu jak tylko dla Juve:)
Ganax
Ja sobie teraz pykam skrzydlowym wink.gif zrezygnowalem z napastnika ;P jak sadzicie 183cm waga 61kg dobrze jest na skrzydlowego?
jacekz40
wink.gif A kto z Was gra w Feyenoord? Po pewnych już doświadczeniach zaczęłem jeszcze raz kaierę, wiedząc co jest najwyżej punktowane w pomeczowej statystyce, skutek natychmiastowy, każdy mecz praktycznie same 7-ki i już po piewrwszej rundzie ( nie mylić z całym sezonem) w lidze holenderskiej od razu zgłaszają się dwa najlepsze kluby, Ajax i Feyenoord. Wybrałem ten drugi tak na chybił trafił, gram na pozycji prawego pomocnika, na bramki się nie łakomię, jak coś wyjdzie to wyjdzie, nie zależy mi na strzelaniu bramek, wypracowuję napastnikom czyste sytuacje, dużo rozgrywam. I zdziwienie bo myślałem, że po przejściu do Feyenoordu będę długo grał w treningach, potem jakieś końcówki...a tu niespodzianka pierwszy mecz z Ajaxem wchodzę od 70 minuty, nota 7, najlepszy zawodnik meczu, a później już każdy nastepny mecz podstawowa jedenastka. Czyli noty z poprzedniego klubu zrobiły swoje. Ale mam pytanie do tych co grali lub grają w Feyenoordzie, czy dobrze tam się grało? Bo dla mnie to ustawienie drużyny jest nieciekawe, poszczególne linie blisko siebie, ciasno, nie ma miejsca na rozgrywanie piłek...no i najważniejsze praktycznie tylko jeden napastnik 4-3-2-1. Zdecydowanie ciekawiej się gra w ustawieniu 4-4-2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.