Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
d-note
Mój gracz ...

końcówka 1 sezonu tongue.gif
krzychu92
Zauwazylem ze strenghen nie ruszales i wszystko zostawiles po 2...to raczej marny pomysl ja raczej daje 2x po 6 bo wtedy lepiej jest...bo balance wycwiczysz na 75 i starczy bo sie nawet nie przewraca za duzo a shot acc. sie przydaje ja teraz mam 78 czy tam 79 i bramki sie sypia dosc czesto.
brtek00
CYTAT(P@TRYK @ Nov 27 2008, 15:04) *
Na jakim poziomie grasz ?? bo napewno nie na TP albo Professional , poniewaz to nie mozliwe zeby w drugim sezonie grac w Barcelonie:P

No wlasnie bardzo dziwne bo gram na poziomie profesional biggrin.gif a tu juz takie kluby po mnie pukaja smile.gif
Pelajs
A ja właśnie zagrałem 200 mecz w mojej karierze. Przebywałem już na boisku ponad 14500 minut, strzeliłem 74 bramki, mam 17 asyst, 65 Man of the match i 34 razy MiP i gram sobie teraz w Manu.
Waluk
Ja rozegrałem 422 mecze, w których strzeliłem 322 bramki, zaliczyłem 54 asysty, 225 razy byłem Man Of The Match, 44 razy Most Impressive Player i rozegrałem 30 864 minuty na boisku. To są statystyki tylko z klubu, mam jeszcze trochę z reprezentacji.
Pelajs
Waluk, a który masz teraz sezon i w jakim klubie grasz??
Waluk
Ja już mam 9. sezon i gram pierwszy sezon w Realu Madryt. Na razie rozegraliśmy 21 spotkań. Sporo, bo graliśmy kwalifikacje do Ligi Mistrzów, więc dodatkowe 6 meczów. Do tego grałem jeszcze 3 mecze w kadrze.
GułA
Moja kariera zaczynala sie w Torino ale ze nie gralem na mojej nominalnej pozycji -SMF tylko jako CMF gdyz mieli nieodpowiednia taktyke po sezonie przenioslem sie do Mallorci. Tam rozegralem swietny sezon stzrelajac 23 gole i bedac królem strzelców ligi hiszpanskiej, w pucharze hiszpanii mialem 7 asyst i 3 gole i zostalem wybrany zawodnikiem turnieju oraz liderem klasyfikacji asyst. Pomyslalem ze fajniebyloby zagrac w Anglii wiec czekalem na oferty z Premiership, dostalem 1... z Hull ;] Ale dazylem do celu wiec sie przenioslem. Po swietnej polowie sezonu (9 bramek 5 asyst) i wreszcie wystepach na el. euro 2012 ( najlepszy zawodnik kwalifikacji ) dostalem ofertę od Newcastle. Przez pierwsze 8 meczy nie gralem praktycznie wcale bo tylko 3 wejscia z ławki ale teraz przebilem sie do 1 skladu i tam pykam :> Mysle ze zostane tam jeszcze z 2 sezony a potem czekam na ofertę od CHelsea. ;P Kariera reprezentacyjna to rozegrane wszystkie mecze w el.ME 2012 -3 pierwsze mecze z lawki nastepnie czwarty i piaty mecz w podstawowej 11 i szosty w ktorym zostalem bohaterem spotkania z ławki w Eliminacjach strzelilem 5 goli w 6 meczach zaliczajac 3 asysty. Wygralem z Hiszpanią 2:0 (moje 2 bramki) z Bułgarią 3:0 (1 bramka 2 asysty) i Chorwacją 4:1 (2 bramki i asysta) ale to w meczach rewanzowych ;> w meczach rundy pierwszej mialem 3 bezbramkowe remisy huh.gif To tyle odemnie, pozdrawiam wink.gif
2pac
CYTAT(Waluk @ Nov 30 2008, 22:14) *
Ja rozegrałem 422 mecze, w których strzeliłem 322 bramki

Grasz na top player ?? Jak tak to gratulacje smile.gif
matuswdk
Witam biggrin.gif ja może pochwale sie moja kariera chociaz nie jest to nic nadzwyczajnego ;D gralem juz kariere wiele razy najczesciej na regular raz na pro ale wszystko stawalo sie nudne:D tak wiec postanowilem powalczyc ustawilem TP (CF) no i poczatek byl tragiczny;D gralem w Nancy 22 mecze 3 gole i sie zalamalem biggrin.gif ale nic mysle powalcze dalej pojawila sie oferta z City pomyslalem moze zmienie klub i bedzie lepiej decyzja byla trafiona w 100%

33 mecze 12 bramek poczulem moc:D klub gral dobrze awansowalismy do ligi mistrzow jednak po fazie grupowej odpadamy w uefa to samo czekam na lepsza oferte ale nic tak jak na poprzednich karierach ktore gralem zaczynam 3 sezon kariery znow w City jest powolanie do kadry 6 meczy bramek niestety 0 i tak gram ten sezon 44 mecze 17 bramek 4 asysty w polowie sezonu mielismy lidera jednak niestety 2 czesc kompletnie nie udana 7 miejsce i nie ma pucharow modle sie o jakas oferte jednak nic ciekawego nie przychodzi nagle przedostatni tydzien transferów i jest wrescie wielki europejski klub Arsenal(Moze przesadzilem bo wielki to jest tylko Manchester UTD) daje mi oferte spelnia sie najwieksze marzenie?biggrin.gif 20 latek z Polski w Arsenalu 2 mecze zaczelem od 45 minuty w 2 strzelam bramke aktualnie gram 15 kolejke mam 10 bramek i 3 asysty wyrastam na gwiazde Arsenalu smile.gif nie wiem jak to jest ale grajac na regular gralo mi sie trudniej niz na TP biggrin.gif z tego co zauwazylem to w tej grze najwazniejsze jest zeby duzo podawac wtedy koledzy czesto odgrywaja mozna robic naprawde ciekawe akcje no i strzelac duzo bramek wazne by byc szybkim na koniec kilka screenów z mojej kariery:)

dziki91
Witam tongue.gif
mam pytanko czy jest jakiś sposób żeby było więcej lig do wybrania jak zaczynam BAL-a bo jest tylko włoska, hiszpańska, angielska, francuska ?
matuswdk
mozesz jeszcze Holandie wybrac lub sobie zmieszac z Reszty swiata;D

ale tylko 4 ligi mozesz zrobic poprostu czyli Hiszpania Anglia WLochy Francja to taki raczej optymalny wybór;D
Grzybu88
a ja musze sie pochwalic.w wieku 21 lat trafilem do Atletico Madryt. gram jako CF i ostatnio w 4 kolejnych meczach strzela;em bramki z czego 2 zapewnily zwyciestwa, a raczej do tej pory bramki rzadko strzelalem.w 5 meczu zaliczona asysta i w 6 znow gol.gram na TP i do tej pory nie bylo tak rozowo.mam nadzieje ze juz tak zostaniei bede bramki strzelal na zawolanie.
dziki91
na jakiej kamerze najlepiej Wam się gra? ja gram na vertcial .... czy jakoś tak i narazie to słabo tongue.gif
komarr0
jest jakis edytor BAL?? czyli zmienić opcje itp?? bo słyszałem gdizes na jakimś forum z coś takiego istnieje tylko nie pamiętam na jakim :L(
JnR
ja gram na zwyklej wide - player i bardzo dobrze. kwestia przyzwyczajenia.
matuswdk
ja na Player;D troche ciezko bylo sie nauczyc ale jest to najlepsza kamera czujesz sie na niej jak prawdziwy gracz;D naprawde tylko trzeba sie przezwyczaic:D jest 1 blad ze po zagraniu 15/20 meczy boli glowa od krecenia sie jej biggrin.gif no i czasami jak sie ma pilke to nie widac graczy moze nie czasami prawie zawsze ale w napadzie raczej grajac to sie wiecej dostaje pilek niz podaje:D a strzelic na niej latwo:D
GułA
ja gram na tej poczatkowej i bardzo fajnie mi sie na niej gra ;> Co do edytora to jest na Pesleague.pl podany link ;p chyba mozna zmienic staty i poziom trudnosci wink.gif
Broli
Guła
Napisz mi w jaki sposób rozkładałeś punkty strengthen i ile spotkań rozegrałeś w każdym sezonie.
GułA
punktów strenghen nie ruszalem ;p a spotkania gralem na amateur przez pierwsze 2 sezony wiec wiesz... mysle ze to tez ma jakis wplyw, ale w sumie zdziwilem sie ze tak szybko mi sie rozrosly punkty.
dziki91
Na Wide -> Player ciężko się gra nie widać piłki sad.gif dziwne te kamery wszystkiego próbowałem ale może zejde z TP do profesjonal bo ciężko mi idzie na początku
Waluk
Nie schodź. Zawsze odradzam takiego zabiegu. Zobaczysz jaką będziesz miał potem satysfakcję kiedy zaczniesz osiągać sukcesy na TP bez obniżania trudności gry.
Broli
Oj Guła coś kręcisz... Praktycznie wszystkie statystyki ci wzrosły 14 w górę. Oznacza to,że każdy atrybut wzrósł ci o 1400 małych punkcików. Standartowo strenghten wszystkie są rozmieszczone po 2. 1 strenghten daje 2 małe punkciki. Czyli po każdym meczu dostawałeś po 4 punkciki do każdego atrybutu.Przypuśćmy, że w każdym meczu dostawałeś jeszcze po 2 "czerwone" punkty za doświadczenie meczowe. To daje 6 punkcików. Dzielimy 1400/6=233 mecze. Grasz 3 sezon. W sezonie można rozegrać maks 50 meczów, chociaż na początku to nawet 30 jest dobrym wynikiem. Przypuśćmy, że nawet zagrałeś te 150 meczów(chociaż to niemożliwe). Gdzie 80 pozostałych? Lepiej się od razu przyznaj, że pozmieniałeś sobie strenghten w jakimś programiku, żebyś miał po 6 kwadracików na każdą cechę....
GułA
No dobra przyznaje xD
r.a.j.a.n
Udało mi się wreszcie ustrzelić hat-tricka w chelsea przeciwko espanol wink.gif w pucharach
Satysfakcja gwarantowana, zważywszy, iż gram w pomocy i strzelam mało bramek wink.gif
Poziom trudności: TP
LucaPL
Czolem!!!
Witam wszystkie legendy. Jestem nowy na forum a co za tym idzie mam pare pytan.
Gram 1,5 sezonu jestem po zmianie klubu z schalke do lazio. w 47 meczach strzlilem 29 bramek. jednak statystyki po takim okresie czasu wzrosly mi max o 3. po jakim czasie bede mial kiziora do gry, tzn pilkarza pokroju Drogba itp.
Dzieki za odp.
Pozdrawiam
JustMe1987
CYTAT(LucaPL @ Dec 2 2008, 14:12) *
Czolem!!!
Witam wszystkie legendy. Jestem nowy na forum a co za tym idzie mam pare pytan.
Gram 1,5 sezonu jestem po zmianie klubu z schalke do lazio. w 47 meczach strzlilem 29 bramek. jednak statystyki po takim okresie czasu wzrosly mi max o 3. po jakim czasie bede mial kiziora do gry, tzn pilkarza pokroju Drogba itp.
Dzieki za odp.
Pozdrawiam

Jesli bedziesz go madrze prowadzil to po okolo 10 sezonach bedzie w szczytowej formie. Madrze to znaczy nie skipujac meczy i nie zmieniajac co okienko klubu przez co bedzie wiecej gral i expil na potege tongue.gif . Chyba ze grasz nizej niz tp huh.gif to pewnie szybciej...
dziki91
R.a.j.a.n na jakiej kamerze grasz ?
Pelajs
Waluk, czy mógłbyś wrzucić swoje teraźniejsze staty.
Waluk
Jutro wrzucę, bo dzisiaj nie mam już za bardzo czasu robić screenów i wstawiać ich na sieć. Któreś staty Cię szczególnie interesują?
Pelajs
Ok. Ja tak ogólnie chciałbym zobaczyć jakie są twoje staty po ok. 10 sezonach i na co zwróciłeś szczególną uwagę. Jak wygląda np. twój speed i strzały.
JnR
chcecie mieć super piłkarza róbcie tak.

1. Wybieracie priorytet na dany sezon. Np musisz podciągnąć speed i przyspieszenie to przez cały sezon na 6 masz speed. I po sezonie zmieniasz na np strzał itd
2. Co mecz zmieniajcie po kolei ale zostawiajcie zawsze tą "6" przy tym na ktore w danym sezonie kładziecie największy nacisk moje statystyki prezentuja sie mniej wiecej tak

Attack 75
Def 52
Body Balance 80
Stamina 82
Top Speed 94
Acceleration 85
potem wszystko tak mniej wiecej po 70-75
shot Acc 84
shot powe 76
shot technique 78 a reszta niewazna

umiejetnosci scoring

pozycja startowa SS
obecne to CF SS AMF
Gram w Realu Madryt mam rok 2011-2012 na poziomie TP
jak narazie w 146 meczach w klubach(Depor,Villareal,Valencia i Real) 120 goli i 28 asyst,15 żk 0 czerw, 87 Man of the match i 6 MIP. Bylem w 11 sezonu Europy i Swiata. Wygralem Lige mistrzow i Lige hiszpanska z Realem i Villareal. Jak ktoś nie wierzy w osiągnięcie niech napisze PW to przesle zdjęcie.

W kadrze w 6 meczach 3 gole ( 2 z Czechami i 1 z Portugalią)
blaugrana20
A na co kladliscie najwieszy nacisk na poczatku bo jak dla mnie to na stamina ja stawialem. I takie pytanko czy zmeczenie ma wplyw na kondycje pilkarza??
krzychu92
a ja mam pytanie czy oplaca mi sie cwiczyc drybling acc. bo mam 60 ale w sumie jedyne zwody jakie robie to zmiana kierunku biegu z pilka...proste ale skuteczne.
GułA
mysle ze tak bo jezeli masz wiekszy drybling acc to chyba robi to lepiej ;D chodzi oczywiscie o np. zmylanie przeciwnikow tym trickiem ;p
krzychu92
To raczej prymitywny zwod bo trzymam np strzalke w porawo i do gory a potem szybko zmieniam na strzalke w dol i prawo i na szybkosci wciskam sprint wtedy on ladnie zmienia kierunek biegu o 90 stopni i obronca lezy a ja mam wolna droge do bramki. Cos jakos mi slabo idzie na tym TP 3 sezon 3 w torino 18 meczy i 14 bramek...co niektorzy to w 3 sezonie mieli 25+ bramek.
r.a.j.a.n
CYTAT(dziki91 @ Dec 2 2008, 17:55) *
R.a.j.a.n na jakiej kamerze grasz ?

oczywiście, na wide, na innej nie potrafię... ;p
Jimmy Floyd
BAL jest rewelacyjny. Początkowo myślałem, że realizujemy z góry określony scenariusz, czyli pierwsze lata chude, a po pewnym czasie wspinamy się na szczyt – nic bardziej mylnego. Tryb jest nieprzewidywalny, a fakt, że nie wszystko zależy od nas nie oznacza tego, że kariera będzie się toczyć w ściśle określonym kierunku, a na sukcesy będzie trzeba poczekać. Zaraz to udowodnię opisując 1 sezon. Zainstalowałem Bundespatcha i wystartowałem z karierą po raz n-ty. Wcześniej miałem niespodzianki w postaci Urugwajczyka w kadrze narodowej czy ataku klonów w Betisie na patchu Burgum 0.5. Gram na TP - AMF-a - 10 minut. Trafiłem do Betisu po świetnym scout matchu - 2 bramki i 1 asysta. Betis gra w pseudo lidze mistrzów a to ważne, bo jak wiadomo im więcej meczy tym więcej pkt rozwoju. Do 1 składu trafiłem po 4 meczach oczywiście za sprawą średniej 7.0 na mecz i 2 bramkach. Z 1 grupy LM wyszedłem na 1 miejscu grając z Chelsea, Fiorentiną i Caen. Później dostałem powołanie do kadry!!! w 1 sezonie - szok. W 6 rozegranych meczach strzeliłem większość czyli 2 bramki - 1 strzelił Lewandowski smile.gif Oczywiście Polska nie zagra w MŚ 2010. Ale grałem z Anglią, Serbią i Turcją to nie dziwota. Moje 2 bramki dały kolejno remis z Serbią i wygraną z Turcją. 2 Grupę LM też wygraliśmy rzutem na taśmę pokonując Atletic Bilbao po mojej bramce. Puchar ligi to była moja popisówka. 1 runda Betis 6 - 1 Ossasuna - moje 4 bramki . 2 runda Betis 4 - 3 Espanyol - moje 4 bramki. Z Almerią 1 mecz w plecy a w 2 - 4 - 0 i .... ani jednej bramki, a ocena 7.5 - miód. W finale grałem z Realem Madryt. Oczywiście gdyby nie mój wkład to odpadlibyśmy w 1/8. 1 połowa 1-0 po mojej asyście. Po wznowieniu bramka z niczego van Nistelrooya. 80 minuta - 2-1 po mojej dobitce. I już miałem wznosić puchar króla do góry kiedy Nistelrooy w 2 minuty strzelił 2 bramki. Nabrałem podejrzeń, czy to aby czasem nie było ukartowane. 1 sezon i już taki sukces. Wszelkie wątpliwości rozwiała Liga Mistrzów. Otóż po wyjściu z 2 grup na 1 miejscu, bezproblemowo przebrnąłem 1/8 – Aston Villa, 1/4 – Almerię. W 1/2 grałem z Barceloną i mecz na Camp Nou – bramka i asysta nie mogło być lepiej. Rewanż i moja bramka u siebie. Dwumecz 3-0. Finał z Arsenalem a ja nie gram z powodu kartek myślałem, że mnie krew zaleje. Też nie potrzebnie koszę jak Boryna zboże. Ale nic to, zdałem się na łud szczęścia. Patrzę na wynik 0-0 z Arsenalem, karne 6-5 dla Betisu. I puchar Ligi mistrzów w 1 sezonie drużyną która zajęła 8 miejsce w lidze. Oferta jaka pojawiła się po sezonie przerosła moje oczekiwania. Zgłosiło się po mnie Sevilla, która zajęła w lidze 2 miejsce !!!. Odpuściłem pierwszą ofertę. Myślałem o zmianie ligi. Ale nie było nic ciekawszego a zależało mi na tym, żeby grać w LM, więc przyjąłem ofertę w 5 dniu transferów. P.S. – Tytuł LM nie zapewnia gry w następnym sezonie. Tak, więc w BAL wszystko jest możliwe i jeżeli myśleliście, że wynik końcowy jest z góry ustalony to byliście w błędzie. Teraz o minusach BAL, bo niewątpliwie są.

- System oceniania. No cóż, nie rozpieszcza. Moja najwyższa nota – 8.0 (3 bramki, 1 asysta, 5 przechwytów 90 % celnych podań) lekka przesada jak dla mnie, nie wspominając już o meczach, które wygrałem właściwie w pojedynkę zapewniając awans do dalszej fazy pucharu. Nie wiem, czego jeszcze można dokonać, żeby zasłużyć na przynajmniej 9.0.

- Gra obronna. Obrońcy uciekają od prostopadłych piłek, np. są na właściwym torze biegu, po czym biegną po jakimś dziwnym wirażu nie przejmując piłki. Zbyt zachowawczo w obronie. Nie bawią się, co prawda piłką przed naszym polem karnym, lecz w sytuacji zagrożenia bezmyślnie wybijają na aut, mając możliwość dogrania do partnera. Notorycznie marnowane 100% szanse po naszych prostopadłych piłkach – efekt miałem 3 asysty w całym sezonie.

Pomimo tych trochę dokuczliwych błędów i tak tryb jest na tyle wciągający, że ML zszedł na boczny tor. Na razie oczywiście.
konradinho2
A mnie BAL zaczyna denerwować. Mam 21 lat i już 3 sezon gram w Bordeaux. Strzelam jako AMF po 20 bramek w sezonie. Kosztuję tyle co Messi, Torres itp. a w okienkach transferowych zgłaszają się po mnie kluby tylko z ligi francuskiej, a wybrałem na początku ligę hiszpańską sad.gif
Swiezak
Ja z trybu BAL jestem bardzo zadowolony aktualnie zaczynam 5 sezon ale po kolei.

Wybrałem ligę włoska z myślą ze zasilę kiedyś Juventusik ale niestety moja droga do sławy potoczyła się nieco inaczej, a mianowicie po przeciętnym scout meczu miałem lipne oferty i wybrałem CATANIE ale widząc że oni graja jak największe ofermy i ze po zaledwie 2 meczach znalazłem się w pierwszej jedenastce w przerwie postanowiłem zmienić otoczenie a mianowicie poszedłem do CHIEVO bo grali w uefa i tak zaczęła się tak naprawdę moja kariera po zagraniu rocznej sezonu w CHIEVO zgłosił się po mnie AC MILAN oczywiście przeszedłem bo to był wtedy u mnie mistrz i to u nich kończyłem 2 sezon z bardzo kiepskim dorobkiem bo w 14 meczach tylko 1 gol i jedna asysta ale to nie przeszkodziło abym dostał powołanie do Repki na mecze Mistrzostw Świata gdzie eksplodował mój talent zagrałem zaledwie 188 minut w 4 meczach a zdobyłem 6 bramek ale niestety nie wystarczyło by Polacy zajeli jakieś sensowne miejsce odpadliśmy w 1/16. No i teraz cały sezon rozegrany w MILANIE 56 meczy - 43 bramki - 6 asyst do tego mnóstwo nagród i między czasie zakwalifikowałem się z POLSKĄ do Euro, ale niestety Milan słabo zakończył sezon i po tym jak LIVERPOOL zwrócił na mnie uwagę przeniosłem się po raz kolejny po pewnych problemach bo aż 5 meczy treningowych wcisnąwszy się do teamu i za czołem tworzyć Super Duet z Torresem po zakończeniu sezonu z dorobkiem 53 meczy - 26 bramki - 14 asyst, przyszła pora na mistrzostwa Europy gdzie zaczęło się strasznie ciężko bo Grupa ANGLIA - CHORWACJA - HISZPANIA ale po remisach z Hiszpania i Anglia i 3-0 z Chorwacja przyszła kolej na Włochy i tu gładko poszło 3-1 dla nas potem Francja 2-0 dla nas w końcu finał z Hiszpanią ciężki ale wygrany 2-1 i po tym sukcesie lista ciekawych ofert mnie zaskoczyła bo było 6 klubów i wszystkie mnie interesowały ale wybrałem FC BARCELONE i tu nie spodziewałem sie tak łatwego przebicia do 1 teamu w pierwszym meczu treningowym B-team strzeliłem 2 bramki drugi mecz treningowy A-team 3 bramki i asysta i dzięki kontuzji Messiego gram narazie w pierwszym teamie ale za tydzień wraca wiec się okaże czy sie utrzymam.

Dla niedowiarków daje screena jaki mam poziom żeby nie było ze gram na jakimś beginerze czy jak to się pisze tongue.gif

screen 1
screen 2
screen 3
screen 4

Jak na screenach widać początki były trudne sad.gif
krzychu92
A ja 4 sezon pozostalem w Torino ktore jest jak do tej pory moim jedynym klubem w karierze...Ofert ciekawych nie bylo jedna z ciekawszych to Torino za 780pes i PSG za 720pes a poniewaz nie chce grac we francji zostalem w Torino. Oby bylo tak jak do tej pory bo 1 sezon 9 miejsce 2 sezon 6 miejsce 3 sezon 5 miejsce wiec moze teraz jakies 3 sie uda? Nie no jak bedziemy grali tak jak w meczu ostatnim z Roma to sukcesow nie wroze. 65 minuta a wynik Torino 0:6 Roma...ostatecznie skonczylo sie 1:7 a obroncy dostali naprawde znakomite oceny bo az 4.5...szczerze to jeszcze w PESie tak slabej oceny nie widzialem. 1 sezon 5 bramek w 11 meczach 2 sezon 5 bramek w 17 meczach a 3 sezon 15 bramek w 20 meczach. Moze malo gram ale to przez forme generalnie w 3 sezonie np opuscilem 8 pierwszych meczow bo caly czas forma fioletowa w dol...ale pozniej sie rozkrecilem...czas na jakis puchar moze ligowy a moze LM kto wie jak sie to teraz potoczy...i licze po sezonie na oferty jakichs konkretnych klubow.
jacek27
no ja gram w Fiorentinie... juz coś 5 sezon... na srodku pomocy.. i zajebiscie sie gra na tej pozycji.. duzo piłek dostajesz,ale tez trzeba niezle zapierdalac... moim zdaniem pozcja na której sie najwiecej biega... tongue.gif tongue.gif
jacekz40
QUOTE (jacek27 @ Dec 4 2008, 16:33) *
no ja gram w Fiorentinie... juz coś 5 sezon... na srodku pomocy.. i zajebiscie sie gra na tej pozycji.. duzo piłek dostajesz,ale tez trzeba niezle zapierdalac... moim zdaniem pozcja na której sie najwiecej biega... tongue.gif tongue.gif

Pozycja na której grasz nie ma znaczenia, to ile biegasz zależy od stylu "twojej" gry ale nie tej zawodnika tylko tego jak klikasz na klawiaturze czy padzie. Ja zrobiłem sobie porównanie jakie są statystyki zawodników po zakończonym meczu pod względem pokonanego dystansu w czasie meczu. I wychodzi w każdym meczu, że przebiegam zdecydowanie najwięcej (zwykle ok 400), a u pozostałych dystans na poziomie 40-60?! Gdybym miał przebiegać taki dystans jak gracze komputerowi to praktycznie trzeba by cały mecz przestać blink.gif nic nie robić na boisku i czekać aż akcja będzie grana po mojej stronie boiska. A to nie mój styl gry, z resztą nie wyobrażam sobie takiego statycznego grania, jak wtedy coś wypracować, asystować czy strzelać bramki?
JaYo
po 1!!!! nie odpisujcie jak gracie na mniejszym poziomie niz TP
gram 7 juz sezon fakt 3 razy bylem krolem strzelcow, noty mam hujowe ;p!! doswiadczenie mi tylko wzrasta za punkty USTAWIONE w STRENGTHEN i to ustawiam 2 po 6 np: STAMINA i SPEED zeby szybciej mi skakala nota a za mecz to zadko kiedy mi wzrastaja a jak juz to ta czerwona kreska moze ma 2mm!!! ma ktos podobna sytuacje?!?!?!?!?!?!?
jacek27
CYTAT(jacekz40 @ Dec 5 2008, 09:06) *
Pozycja na której grasz nie ma znaczenia, to ile biegasz zależy od stylu "twojej" gry ale nie tej zawodnika tylko tego jak klikasz na klawiaturze czy padzie. Ja zrobiłem sobie porównanie jakie są statystyki zawodników po zakończonym meczu pod względem pokonanego dystansu w czasie meczu. I wychodzi w każdym meczu, że przebiegam zdecydowanie najwięcej (zwykle ok 400), a u pozostałych dystans na poziomie 40-60?! Gdybym miał przebiegać taki dystans jak gracze komputerowi to praktycznie trzeba by cały mecz przestać blink.gif nic nie robić na boisku i czekać aż akcja będzie grana po mojej stronie boiska. A to nie mój styl gry, z resztą nie wyobrażam sobie takiego statycznego grania, jak wtedy coś wypracować, asystować czy strzelać bramki?

ja gram oczywiscie na TP bo na innym to jest hujnia... ale ja sie trzymam pozycji... a zaloze sie ze jak kto gra na skrzydle to mniej biega zazwyczaj niz ten który gra na srodku... no zdarzaja sie mecze ze rzucaja caly czas na skrzydlowego... ale to srodkowy prowadzi gre..... wiec nie mow mi ze na kazdej pozycji mozesz tyle biegac... widocznie nie trzymasz sie swojej pozycji i zalozen taktycznych... czyli wiegasz sobie po boisku jak zagubiona owca... rolleyes.gif rolleyes.gif

co do statystyk... wole byc wolniejszy,ale zajebiscie strzelac... wiec najwiecej kalde nacisk na technike strzalu... sile strzalu... moze nic nie grasz caly mecz.... ale podchodzisz do glupieo wolnego...srzelasz i masz staty 7.0.. a jak sa jeszcze z 3 wolne w meczu to cudnie... za niekoniecznie strzelona bramke... ale za ladny strzal z wolnego juz rosna staty... a i staram sie nie pchac do przodu zeby sobie bramke strzelic.. bardziej skupiam sie na rozgrywaniu piłki.. rozrzucaniu jej na skrzydla... to trener tez widzi.. rolleyes.gif rolleyes.gif
jacekz40
QUOTE (jacek27 @ Dec 5 2008, 12:20) *
ja gram oczywiscie na TP bo na innym to jest hujnia... ale ja sie trzymam pozycji... a zaloze sie ze jak kto gra na skrzydle to mniej biega zazwyczaj niz ten który gra na srodku... no zdarzaja sie mecze ze rzucaja caly czas na skrzydlowego... ale to srodkowy prowadzi gre..... wiec nie mow mi ze na kazdej pozycji mozesz tyle biegac... widocznie nie trzymasz sie swojej pozycji i zalozen taktycznych... czyli wiegasz sobie po boisku jak zagubiona owca... rolleyes.gif rolleyes.gif

co do statystyk... wole byc wolniejszy,ale zajebiscie strzelac... wiec najwiecej kalde nacisk na technike strzalu... sile strzalu... moze nic nie grasz caly mecz.... ale podchodzisz do glupieo wolnego...srzelasz i masz staty 7.0.. a jak sa jeszcze z 3 wolne w meczu to cudnie... za niekoniecznie strzelona bramke... ale za ladny strzal z wolnego juz rosna staty... a i staram sie nie pchac do przodu zeby sobie bramke strzelic.. bardziej skupiam sie na rozgrywaniu piłki.. rozrzucaniu jej na skrzydla... to trener tez widzi.. rolleyes.gif rolleyes.gif

Właśnie, że gram jako skrzydłowy a ten na pewno musi więcej biegać niż środkowy i to nie po całym boisku tylko po swoim skrzydle.
jacek27
na ile minut grasz? i ile tak biegasz w meczu ?
Jimmy Floyd
Pochwalcie się, kto najszybciej trafił do klubu "potęgi" piłkarskich boisk (Real, Milan, Barca, Man U, itd...). Ja po świetnym 1 sezonie w Betisie: 2 miejsce w pucharze Hiszpanii. 1 miejsce w Lidzie Mistrzów, podpisałem kotrakt z Sevillą, która zajęła 2 miejsce w lidze i miała prawo gry w LM w przyszłym sezonie. (Betis był 8). Pół sezonu w Sevilli za mną i porażka - miejsce 8, Odpadłem z pucharu Hiszpanii, mam szanse awansu do fazy pucharowej w LM (wystarczy remis w ostatniej kolejce) Pojawiła się jednak w zimowym oknie transferowym oferta z ... REALU!!! Co byście zrobili na moim miejscu? Ja bez wahania wybrałem Real, kosztem LM którą zdobyłem z Betisem (Real gra w MASTERS czyli UEFA) Zobaczymy czy Real tak samo kanali jak w realu smile.gif
jacekz40
QUOTE (jacek27 @ Dec 5 2008, 14:20) *
na ile minut grasz? i ile tak biegasz w meczu ?

15 min a dystans podawałem wcześniej
JaYo
ole wy dzieci jestescie napiszw jakich korakach biegasz;p!!!! hahaha zal mi was. heheh ale przynajmniej mam ubaw!! no to teraz tak na powaznie!!
gram 7 juz sezon, noty mam hujowe ;p!! doswiadczenie mi tylko wzrasta za punkty USTAWIONE w STRENGTHEN i to ustawiam 2 po 6 np: STAMINA i SPEED zeby szybciej mi skakala nota a za mecz to zadko kiedy mi wzrastaja a jak juz to ta czerwona kreska moze ma 2mm!!! ma ktos podobna sytuacje?!?!?!?!?!?!? gam na TP, ma ktos podobnie bo ja niewiem czy sie wQrwiac!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.