Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
courteneycox
Ja z doswiadczenia zapodam Wam dwie rzeczy, ktore moga sie przydac przy "drugiej" karierze badz jak ktos w ogole zaczyna.

Na poczatku starajcie sie jak najrzadziej zmieniac zespol, poniewaz po kazdym przejsciu do nowego zespolu tracicie czesc meczow na gre treningowa, a potem ogladanie meczu z lawki badz granie ogonow. W takim tempie to do jakiegos topowego badz ulubionego zespolu traficie z "lekkim" opoznieniem.

Druga sprawa jak przegladacie oferty zespolow polecam sprawdzenie sobie jaka taktyke ma firmowo ustawiona dana druzyna. W menu "Become a Legend" ciezko to dojrzec, wiec po prostu "save" i w glownym menu gry "edit" -> "teams". Co to daje? Pozwala uniknac zahamowanie rozwoju swojej kariery, bo wiadomo, ze 90 proc. osob bierze pozycje ofensywne.

Najlepiej podam przyklad obrazujacy te dwie wazne rzeczy, jak spartolilem sobie nieco "kariere":)

Pierwszy sezon bylem w Napoli, ktore gra klasyczne 4-4-2, wiec gralem w napadzie, ale slabo. Druga polowe gralem w Sienie - 2 napastnikow i AMF - pozycja na ktorej gralem naprawde niezle i wlasnie zmiana otoczenia byla bledem ze wzlgedu na pierwszy punkt, ktory wam opisalem.

Do tego doszedl drugi podpunkt, czyli pierwsza polowa sezonu Spartak Moskwa z badziewna takta 4-5-1... masakra i to taka, ze bylem ustawiany prawie jak DMF, gdzies w srodku pola... druga polowa II sezonu NEC Nijmegen... 4-5-1 - masakra... cale szczescie, ze tutaj dostalem AMF, czyli moge sie wykazac.

Rozpoczalem III sezon, ale zespolu nie zmienilem, by nie tracic meczow tak jak to opisalem w pierwszym podpunkcie. Mam nadzieje, ze w zimie pojawi sie jakas fajna oferta o dobrego zespolu lub takiego co gra minimum 2 napastnikami.
Randone
Bez sensu.
Za wygrana i remis strenghten +12 (tylko te atrybuty ustawione na 6)
Tyle samo jak da sie skip.
Rozegranie dobrego meczu, gol i ocena 7.5: strenghten +12 i dodatkowo max 4 punkty do kilku innych atrybutow.
Srednio doswiadczenie meczowe to 2-3 pkt.
Urban
Wlasnie rozpoczynam kolejny sezon w portsmouth i dodam, ze poprzedni byl udany strzelilem 13 bramek 8 asys. Dotarlem nawet do finalu pucharu ligi jednak tam mierzylismy sie z Arsenalem i przegrana 1-2. Teraz chcialem sobie zmienic numer bo gram z 20 a chcialem 8 i wiem, ze ten numer jest wolny w moim teame , podpisujac kontrakt wybieram 8 i szczesliwy czekam na nowy sezon , a tu zonk caly czas mam 20 , czy u was tez tak jest,ze wasze "zyczenia" co do numeru sa olewane?
kovar
Jak ktos ma ps2  to tam nie ma opcj strenghten.automatycznie sa punkty po meczu przydzielane
jacekz40
QUOTE(courteneycox @ Oct 28 2008, 13:59) *
Ja z doswiadczenia zapodam Wam dwie rzeczy, ktore moga sie przydac przy "drugiej" karierze badz jak ktos w ogole zaczyna.

Na poczatku starajcie sie jak najrzadziej zmieniac zespol, poniewaz po kazdym przejsciu do nowego zespolu tracicie czesc meczow na gre treningowa, a potem ogladanie meczu z lawki badz granie ogonow. W takim tempie to do jakiegos topowego badz ulubionego zespolu traficie z "lekkim" opoznieniem.

Druga sprawa jak przegladacie oferty zespolow polecam sprawdzenie sobie jaka taktyke ma firmowo ustawiona dana druzyna. W menu "Become a Legend" ciezko to dojrzec, wiec po prostu "save" i w glownym menu gry "edit" -> "teams". Co to daje? Pozwala uniknac zahamowanie rozwoju swojej kariery, bo wiadomo, ze 90 proc. osob bierze pozycje ofensywne.

Najlepiej podam przyklad obrazujacy te dwie wazne rzeczy, jak spartolilem sobie nieco "kariere":)

Pierwszy sezon bylem w Napoli, ktore gra klasyczne 4-4-2, wiec gralem w napadzie, ale slabo. Druga polowe gralem w Sienie - 2 napastnikow i AMF - pozycja na ktorej gralem naprawde niezle i wlasnie zmiana otoczenia byla bledem ze wzlgedu na pierwszy punkt, ktory wam opisalem.

Do tego doszedl drugi podpunkt, czyli pierwsza polowa sezonu Spartak Moskwa z badziewna takta 4-5-1... masakra i to taka, ze bylem ustawiany prawie jak DMF, gdzies w srodku pola... druga polowa II sezonu NEC Nijmegen... 4-5-1 - masakra... cale szczescie, ze tutaj dostalem AMF, czyli moge sie wykazac.

Rozpoczalem III sezon, ale zespolu nie zmienilem, by nie tracic meczow tak jak to opisalem w pierwszym podpunkcie. Mam nadzieje, ze w zimie pojawi sie jakas fajna oferta o dobrego zespolu lub takiego co gra minimum 2 napastnikami.

Dokładnie smile.gif , większość popełnia ten sam błąd szybko zmienia kluby, oczywiście na coraz lepsze a umiejętności maja bardzo przeciętne by nie powiedzieć słabe. Ja swoim zawodnikem zmieniłem po pierwszym sezonie klub na mocniejszy grałem we włoskiej lidze, teraz gram w Regina drugi sezon pod rząd i zostanę jeszcze na dwa lub trzy sezony. Już teraz nie mam żadnych problemów z podstawową jedenastką a wiec gram wszystkie mecze, czyli nie siedzę, nie nudzę się patrząc na symulacje meczy, same plusy. Podejrzewam, że goszcząc w tym klubie jeszcze 2 -3 sezony będą "gwiazdą" tej drużyny. Także nie warto sie spieszyć, to musi być rozwój jak w relau, powoli bez szybkiego przechodzenia z klubu do klubu.
lufcias
Ja w Deportivo poprosiłem o numer 13 i dostałem go wink.gif
Inter
Ja grałem tylko w dwóch klubach Juventus tam zaczynałem i grałem z nimi tylko jeden seazon teraz gram w Barcelonie i zaczynam 5 sezon smile.gif pozdr.
Pelajs
Wiem ze to juz gdzies bylo ale jak sie wybiera numer na koszulce?
Waluk
Jak proponują Ci kontrakt, to naciskasz ten przycisk, który odpowiada u Ciebie za strzał i wybierasz sobie numer.
11A
ja mam pytanko (nie wiem czy bylo gdyz nie czytam tematu od poczatku)
bo stworzylem "siebie" i nie zmienilem na jakiej stronie chce grac i gram na lewej ale jest 1 rzecz jestem lewonozny na realu i tu tez tak ustawilem i tutaj moje pytanko. jak moge zamienic strone?gram na bocznej pomocy
a co do trybu to jest bardzo fajny w lidze idzie mi calkiem niezle 5miejsce po polowie sezonu(gram majorka)ale w pucharze prawie wszystko przepierdzielam tongue.gif
courteneycox dzia za podpowiedz (dobrze ze nie przeszedlem w trakcie okienka do innego zespolu tongue.gif )

pozdrawiam
naiver
Odnośnie szybkiej zmiany klubu - przechodząc do Boca z Bredy, nie grałem kilka pierwszych meczów, podobnie przechodząc do Ajaxu. Ale potem, gdy mój ukochany klub nie chciał przedłużyć ze mna kontraktu i zgłosił się Feyenoord, to od razu trafiłem do jedenastki meczowej. Wniosek jest taki, że po pewnym czasie już mija syndrom "kupowania do rezerw" i jak klub cię kupuje, to po to, żebyś grał od początku.
Randone
Gram sobie kolejny sezon w Celticu.
Sredni klub i taki jest najlepszy, poniewaz sa zawodnicy, ktorzy potrafia dograc pilke. W slabszych klubach patalachy nie potrafia nawet odebrac pilki smile.gif
I jak kilka postow wczesniej kolega napisal: przy roznych stanac przy krotkim slupku, glowka, bramka smile.gif
Od siebie dodam, ze jak pilka leci na glowke to naciskamy strzal na maaaaxxxxaa.
Dziwne, bo wtedy celnie strzela. Jak nacisniemy lekko to pilka poleci 100m ponad bramke.
Artemis
a wiec zapytam jeszcze raz.... Wie ktoś jak wstawić twarz jakiegos zawdonika. Chciał bym to zrobić Ale nie umiem.. a efekty edycji mnie nie zadawalają...... Proszę o pomoc
Randone
Ja pitole. Przeciez juz ktos tlumaczyl POWOLI i DUZYMI literami jak wstawic twarz.
Zreszta, w PESie jest wszystko wytlumaczone. Nie rozumiem w czym problem.
Zywy
Mi raz tłumaczyli, na poprzedniej stronie tłumaczyli, w FAQ tłumaczyli, więc łaskawie poszukaj smile.gif
Artemis
Przeszukałem i niema..... odpowiedzi na pytanie czy da sie wstawić twarz zawodnika.... To samo sie tyczy dokładnego wytłumaczenia co do wstawiania twarzy. Wstawiajac zdjecie dostajesz na twarz tylko z przodu przez co z boku czesto wyglada nie naturalnie. Dodatkowo jak np. chce zrobic elementy wyjatkowe jak wystajace usta(mocno) to nie da sie tego tak dobrze odwzorowac jak to jest zrobione na zawodnikach
decio24
Po ile minut gracie?? Ja grałem dosyc dlugo po 10 minut, ale mało bramek padalo i zmienilem na 15 i odrazu w pierwszym meczu 4:0 do przodu.
Sobiek
to ty chyba grac nie umiesz biggrin.gif
ja mam wyniki zaczynajace sie od 2:0 w gore a najwiekszy mialem 4:4 hehe
decio24
mysle ze grac umiem, na poziomie TP gram , a chodzilo mi o to ze malo goli padalo w moich meczach, a sytuacji sporo bylo, i zeby nie bylo nie gram na napadzie i nie ja je marnuje heh
ciacho23
czy dobrze zaobserwowałem, że czy bierzemy udział w treningu czy w meczu, czy weźmiemy skip match czy go zagramy to i tak dostajemy tyle samo punktów doświadczenia? A poza tym ten tryb jest totalnie niezależny od tego co robimy. Bo jakkolwiek bedziemy sobie radzić to i tak po paru meczach wejdziemy do składu, a co tam bedziemy wyczyniać to już i tak nie ważne bo nas i tak będą wystawiać. Żenada ogólnie
kenny84
CYTAT(ciacho23 @ Oct 29 2008, 13:21) *
czy dobrze zaobserwowałem, że czy bierzemy udział w treningu czy w meczu, czy weźmiemy skip match czy go zagramy to i tak dostajemy tyle samo punktów doświadczenia? A poza tym ten tryb jest totalnie niezależny od tego co robimy. Bo jakkolwiek bedziemy sobie radzić to i tak po paru meczach wejdziemy do składu, a co tam bedziemy wyczyniać to już i tak nie ważne bo nas i tak będą wystawiać. Żenada ogólnie

To chyba ciebie wystawiaja zawsze nie zaleznie od tego jak grasz (moze grasz na najnizszym poziomie trudnosci) bo jesli o mnie chodzi gram na profesional i jakos nie gram zawsze w podstawowym bo zdaza sie tez tak ze pod koniec sezonu laduje znowu w rezerwach i mecze treningowe a zazwyczaj tak mam jak mam zbyt czesto kontuzje i ja nie widze zenady tylko calkiem udany tryb gry
Jimmy Floyd
Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Gram na Top Playerze ofensywnego pomocnika i na występ w 1 składzie trzeba sobie zasłużyć. Coś z autopsji. Kupiło mnie Man City. W debiucie zaliczyłem brameczkę i ok 12 celnych podań nota 7.5 !!! (Wszyscy którzy grają na najwyższym poziomie wiedzą, że jest to arcytrudne) i co... cisza poza składem na następny mecz. 2 mecz treningowy i powtórka znów brameczka, po takim starcie sezonu i kariery zarazem musiałem zostać zauważony. W 3 meczu kolejki już wskoczyłem do składu. I tu pojawia się problem grając 10 minutowe mecze streszcznie trudno jest się pokazać wchodząc w 70 minucie, chyba mecze będę ustawiał na 15 minut. Ogólnie tryb BAL jest wy.....y w kosmos. Rewelacja !!! Koniec z wynikami rodem z siatkówki. Bo chwaląc się powiem, że w PES 2008 na Top Playerze rozjechałem Napoli Interem 23 : 3 w 15 minut. No ale jak Adriano miał monopol na bramki z każdej pozycji. smile.gif Dochodziło nawet do sytuacji w której byłem wkurzony, że po meczu w którym oddałem 30 celnych strzałów na bramkę wpadało tylko 10 no kompletna paranoja, no ale wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia, a KONAMI w tym roku nie pozwoliło nam na obżarstwo i CHWAŁA IM ZA TO
FaLo

Nie zgodzę się z Tobą.

Czerwone punkty doświadczenia (te za mecz) dostajesz jeżeli wykonujesz zadania przypisane Twojej pozycji. Na przykład jak grasz defensywnym pomocnikiem to nie biegasz cały czas pod bramkę i nie udajesz napastnika. Ja już nieraz dostawałem czerwony pasek na poziomie 8-10 pkt.

Jeżeli grasz na Top player to bardzo łatwo wylecieć ze składu. Ja po kilku meczach w pierwszej jedenasce tak zawaliłem ostatni mecz (przegraliśmy 3:0, dostałem czerwoną kartkę, spowodowałem rzut karny), że od 8 spotkań wchodzę z ławki.
Tari
no wlasnie jest jakas rozpiska co konkretnie "lubi" komputer zebysmy robili na danej pozycji? rozumiem ze CF to zdobywanie bramek, a DMF rozbijanie akcji przeciwnika. a reszta? skrzydlowi,ofensywny pomocnik,cofniety napastnik? tak zeby czerwony pasek byl wiekszy niz 1-3 pkt ;P
FaLo
CYTAT(Tari @ Oct 29 2008, 14:26) *
no wlasnie jest jakas rozpiska co konkretnie "lubi" komputer zebysmy robili na danej pozycji? rozumiem ze CF to zdobywanie bramek, a DMF rozbijanie akcji przeciwnika. a reszta? skrzydlowi,ofensywny pomocnik,cofniety napastnik? tak zeby czerwony pasek byl wiekszy niz 1-3 pkt ;P

Zobacz jak masz ustawione strzałki ataku i obrony w taktyce, oraz w jakim rejonie boiska powinienneś się poruszać.
ciacho23
A czy wam też od początku 3 sezonu statystylki zaczeły wolniej rosnąć? Do tej pory rosły o 12 pkt teraz o 8.
matuswdk
zle zauwazyles smile.gif gram na Regular od nowa bo mialem save gdy bylem w Atletico gralem w 1 skladzie 4 sezon juz byl gralem dobrze bramki itd strzelalem asystowalem ;D ale przez glupote zwalilem save biggrin.gif teraz gram znow ta sama pozycja WF poziom ten sam i.... 1 druzyna PSG pol sezonu 0 wystepow w skladzie 2 polowa sezonu to tam cos Praga nie wiem dokladnie xD zagralem w debiucie strzelilem bramke i tyle mnie widziano na boisku biggrin.gif teraz gram w Wisle i po 5 treningach usiadlem na lawce wpuscil mnie na 45 minut biggrin.gif ocena 7.0 nastepny mecz na lawce nie wszedlem wcale:D no i tak juz 3 mecz z rzedu biggrin.gif poziom jest bardzo ciekawy bo nie zawsze jest tak samo biggrin.gif wiec zaczynajac od nowa nie bedziemy mogli uzyc zadnego schematu:D do wszystkie znow trzeba dojsc !:D niby na Regular to zadna filozofia ale ja nie umiem grac na lepszym co to za frajda dla mnie grac Treningi na TP:D całe zycie;D na regular przynajmiej gra sprawia mi przyjemnosc pozdroo

L3X-T3R
słuchajcie:
Za co są odpowiedzialne poszczególne punkty strenghten ?
Np: Speed > Top Speed i Acceleration itd ?
Tomak
Na poprzedniej stronie została wrzucona tabelka, która pokazywała co i jak...
ciacho23
A czy wam też od początku 3 sezonu statystylki zaczeły wolniej rosnąć? Do tej pory rosły o 12 pkt teraz o 8.
matuswdk
Mi rosły nawet szybciej biggrin.gif

chcialem zapytac jeszcze ktos napisal ze zeby dostac wiecej czerwonego paska trzeba wykonywac zadania trenera i kazal spojrzec na strzalki biggrin.gif a strzalek jest tam duzo wiec o ktore chodzi dokladnie

moze o te?

i wogole jesli to nie to to niech wrzuci screen biggrin.gif tych dobrych i dokladnie o co chodzi ? to znaczy ze mam biegac tam gdzie te strzalki karza czy jak biggrin.gif dzieki z gory
Kanibal
Mam Takie Pytanie.

Czy wzrost zawodnika się zwiększa?
kenny84
CYTAT(matuswdk @ Oct 29 2008, 17:20) *
Mi rosły nawet szybciej biggrin.gif

chcialem zapytac jeszcze ktos napisal ze zeby dostac wiecej czerwonego paska trzeba wykonywac zadania trenera i kazal spojrzec na strzalki biggrin.gif a strzalek jest tam duzo wiec o ktore chodzi dokladnie

moze o te?

i wogole jesli to nie to to niech wrzuci screen biggrin.gif tych dobrych i dokladnie o co chodzi ? to znaczy ze mam biegac tam gdzie te strzalki karza czy jak biggrin.gif dzieki z gory

Te ktore pokazales na screenie odpowiadaja za obrone czyli jak bardzo przy stracie pilki ma sie dany zawodnik cofac grac defensywnie jesli wcisniesz jeszcze raz R1/L1(na padzie PS3 nie wiem co na klawie) zobaczysz strzalki przy zielonych kropkach smile.gif one odpowiadaja gdzie ma sie zawodnik poruszac bez pilki.
Wybacz screena nie dam bo gram na PS3 smile.gif
Pozdro
Randone
CYTAT(matuswdk @ Oct 29 2008, 18:20) *
chcialem zapytac jeszcze ktos napisal ze zeby dostac wiecej czerwonego paska trzeba wykonywac zadania trenera

Pierd... a nie zadania taktyczne. Co za bzdura.
Napastnik ma strzelac i podawac. To sa zadania taktyczne?
Sprawdzcie sami ile dostaniecie czerwonego jak bedziecie biegac tylko w swoim, okreslonym polu.
To prosta gra kopana a nie FM 2009.
Solid Snake
become a legend jest naprawdę udanym trybem biggrin.gif pierwsze 2 sezony były trudne ze względu na przyzwyczajanie się do camery vertical(inne za łatwe) oraz przezt to ze ze wzgledu na balance 68 się odbijałem od wszystkich biggrin.gif przy 183cm i 95 kg wagi tongue.gif odbijalem sie od ziomkow po 160cos ;D a teraz lece elegancko najwyzsza nota za caly mecz 7.5 po strzeleniu 2 goli a za kawałek dostałem o dziwo note 8 wszedlem w 56 minucie ;D strzelilem 1(!) gola i mialem 100% podań celnych i asystę , jednak jest jedna rzecz, która mnie troszeczkę zdenerwowała, a mianowicie nierealistycznie rozłożone statystyki. na początku miałem staminę aż 81 agresję 84 i mentalność79(te dwie nie rosną), przez co nie muszę wcale staminy trenować, ale najśmieszniejszy był balans 65 chyba przy mojej wadze i agility 73! oraz drybling acc62 a drybling speed 72, coś tu nie tak ;D speed powinien być niższy, ale to mi na rękę tylko:P no i mam goalkeeping skills 51 ;Dlepiej jak wszyscy gracze z pola czyli w razie biletu bramkarza... tongue.gif a oprocz tego wszystko jedt genialne, 2 mecze w okolicach noty 5.5 i rezerwy ;D aczkolwiek 3 mecze na 7.0 7.5 i ławka a potem to samo i 1 skład, więc przebić się łatwo, gram jako ss i cf aby mieć wysoką notę muszę dużo kiwać celnie podawac i oddawac dobre strzaly w jednym meczu mialem 7.0 a koles co strzelil 6.5, wiec bramki i asysty niekoniecznie przesadzaja ocene. gram oczywiscie na top player ;D moja kariera: napoli,reggina,reggina(przedluzyli),cagliari,cagliari a teraz bolton(18 w rankingu) zaczynam 3 sezon, i radzę jeżeli komuś zależ na statystykach nie zmieniać klubu za często, lub tylko wtedy, gdy będziemy pewni gry, lecz z kolei wtedy ciężko trafić do dobrego klubu. a co do transferów to czekajcie do ostatniego dnia okienek, wtedy najlepsze oferty dochodza z reguły ;D co do kadry to troszke śmiechu jest ;D z 14 w kadrze polski u mnie w bal gra czarny zawodnik ;D nie roger nie zaden inny biggrin.gif a właśnie co do rogera to zrobili go jasniejszego od garguły biggrin.gif a krzynio blondyn no i braszczykowski ;D opgólnie to bal jest dużo lepszy od fantasisty
Zywy
matuswdk Skąd masz Wisłe?
matuswdk
CLICK!

TUTAJ smile.gif jest tez ..... z łazienkowskiej wink.gif jesli kogos urazilekm to sry biggrin.gif
Waluk
Chociaż tutaj nie pokazuj swojego niskiego, krakowskiego zachowania...
brtek00
hahah jak pobralem tego patcha co kolega up dal to az mi sie cos zrobilo kto moze grac na takiej wisle krakow HAHAHAH
jak tam tylko to poprawne nzwiska i herb i tyle staty jakies dziwne narodowosci jakies dziwne wogle all dziwne
matuswdk
CYTAT(Waluk @ Oct 29 2008, 19:56) *
Chociaż tutaj nie pokazuj swojego niskiego, krakowskiego zachowania...

nie jestem z Krakowa ;D i nie kibicuje wisle tylko WIELKIEJ POLONII!

CYTAT(brtek00 @ Oct 29 2008, 20:05) *
hahah jak pobralem tego patcha co kolega up dal to az mi sie cos zrobilo kto moze grac na takiej wisle krakow HAHAHAH
jak tam tylko to poprawne nzwiska i herb i tyle staty jakies dziwne narodowosci jakies dziwne wogle all dziwne

Staty mnie nie obchodza;O nie zwracam na to duzej uwagi smile.gif
brtek00
CYTAT(matuswdk @ Oct 29 2008, 20:13) *
nie jestem z Krakowa ;D i nie kibicuje wisle tylko WIELKIEJ POLONII!

Staty mnie nie obchodza;O nie zwracam na to duzej uwagi smile.gif

rozumiem ale to jest beznadziejne jak patrze na wisle krakow a tam Pawel Brozek jest jakims rumunem to bez przesady...
matuswdk
CYTAT(brtek00 @ Oct 29 2008, 20:17) *
rozumiem ale to jest beznadziejne jak patrze na wisle krakow a tam Pawel Brozek jest jakims rumunem to bez przesady...

Wiem wlasnie ;D zobaczylem teraz to:D i fajny maja wiek biggrin.gif Malecki ponad 30 lat xDDDDDDD
Alu3
CYTAT(Randone @ Oct 29 2008, 18:36) *
Pierd... a nie zadania taktyczne. Co za bzdura.
Napastnik ma strzelac i podawac. To sa zadania taktyczne?
Sprawdzcie sami ile dostaniecie czerwonego jak bedziecie biegac tylko w swoim, okreslonym polu.
To prosta gra kopana a nie FM 2009.

Sa. I ogarnij sie chlopcze, bo zachowujesz sie jak (pipi).

Jak grasz to masz na ekranie na dole Nazwisko swojego zawodnika, obok pasek z pokazana strategia ( taka kreska jak jest na samej gorze, to formacja jest nastawiona na atak, jak jest na dole to na obrone) i co najwazniejsze sa takie 4 pola w ksztalcie kół ( do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=xawKAoGabZc...feature=related
po prawo masz nawet jedno pole zapalone ( niebieski kolor ) ).
Oznaczaja one strategie na czas palenia sie tego buttonu. Sa one numerowane od 1-4 i aby sprawdzic co oznaczaja wchodzisz w formacje, potem najezdzasz na Set Tactics i tam masz opisane, przykładowo:
Auto 1: R.Side Att. ( atak prawa strona )
Auto 2: Counter Attack ( atak z kontry )
Auto 3: Change Sides ( zmiana stron )
Auto 4: Pressing ( presing )

Zapala Ci sie podczas meczu niebieski button z 2, oznacza to ze macie grac z kontry do czasu, az on nie zniknie, badz do konca meczu.

To tak po krotce. I te buttony odpala menager ( trener ) wink.gif
A ty Randone juz moze nic nei pisz.
JedrzeJ
teraz pytanie, że połowa ludzi mnie tu wyśmieje... gdzie się pokazują noty za mecz ?

gram 1szy sezon, pare razy zostałem wybrany graczem meczu ale przeszukałem całe menu i nie widze nigdzie not
Waluk
Match details -> rating
oliwer
Ja mam takie pytanie. Otoz podczas gry w bal wywala mnie do windy i czytalem , ze wyszedl jakis patch ktory to naprawia. Szukalem go na forum, jednak nie znalazlem. Mam prosbe dalby ktos linka? Z gory dzieki
szyma
Zmień rozdziałke na 1024x768 i przestanie Cie wywalać.
Randone
CYTAT(Alu3 @ Oct 29 2008, 22:30) *
Sa. I ogarnij sie chlopcze, bo zachowujesz sie jak (pipi).

Jak grasz to masz na ekranie na dole Nazwisko swojego zawodnika, obok pasek z pokazana strategia ( taka kreska jak jest na samej gorze, to formacja jest nastawiona na atak, jak jest na dole to na obrone) i co najwazniejsze sa takie 4 pola w ksztalcie kół ( do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=xawKAoGabZc...feature=related
po prawo masz nawet jedno pole zapalone ( niebieski kolor ) ).
Oznaczaja one strategie na czas palenia sie tego buttonu. Sa one numerowane od 1-4 i aby sprawdzic co oznaczaja wchodzisz w formacje, potem najezdzasz na Set Tactics i tam masz opisane, przykładowo:
Auto 1: R.Side Att. ( atak prawa strona )
Auto 2: Counter Attack ( atak z kontry )
Auto 3: Change Sides ( zmiana stron )
Auto 4: Pressing ( presing )

Zapala Ci sie podczas meczu niebieski button z 2, oznacza to ze macie grac z kontry do czasu, az on nie zniknie, badz do konca meczu.

To tak po krotce. I te buttony odpala menager ( trener ) wink.gif
A ty Randone juz moze nic nei pisz.

Wiem, ze z ciebie [obrazanie off], ale nie traktuj innych jak debili.
Czy ty sadzisz, ze komputer wyswietlajac cyferke np. 3 pod koniec meczu analizuje czy zawodnik zastosowal sie do tego? LOL
A jak nie zagram tak jak komp chce? Pewnie pojedzie mi po rankingu. LOL
wow, buttony odpala manager... toz to Football Manager a nie PES.
Za bardzo podnieciles sie gra kopana.

Jimmy Floyd
Apeluję do WSZYSTKICH. Nie podpisujcie kontraktu z MAN CITY. Istna masakra. Ostatnie miejsce w tabeli, patrzę na to z ławki i nie wierze że można tak słabo grać. Wchodzę na ostatnie 20 minut jak już jest pozamiatane czyli jakieć 0:3 z Fulham przykładowo
Waluk
Ja mogę powiedzieć tak o AC Milan. Jeśli zobaczycie, że nie będzie dobrego bramkarza w tej drużynie to do niej nie idźcie, u mnie został Abbiati i Kuszczak i praktycznie każdy strzał w nich to "wyplucie" i dobitka przeciwnika, obrona na TP jest beznadziejna, więc na nich nie ma co liczyć. Ja spędziłem tam dwa sezony i była to prawdziwa męczarnia. Wygraliśmy ligę i Ligę Mistrzów 2x plus Puchar Włoch, ale było ciężko. Teraz muszę uciec z tego klubu, próbuję do Realu, ale jak nie oni, to wyjeżdżam do Holandii, w Milanie już na pewno nie zostanę, wolałbym już się cofnąć do Anglii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.