Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
sorex
Chcialbym zobaczyc jak z balance 70 mijacie przecietnego obronce z ligi angielskiej na TP biggrin.gif

W sumie,.. pol sezonu trenuje z rezerwami,. W kazdym meczu oddaje kolo 2-3 silne strzaly na bramke przeciwnika z okolo 20m i praktycznie za kazdym razem pilka trafia w bramkarza,.. Nawet jezeli strzelam mocno w bok to z celnoscia 60... to szkoda gadac ;F Przynajmniej za kazdym razem jest replay jakbym mial "strzaly z dystansu" ;d

Gram AMF. Moj rekord to miniecie 5 przeciwnikow rywala,a potem wykopanie pilki za stadion :X
Hm,. wie ktos jak zrobic aby wymusic na partnerze odegranie pilki z klepki ? Przyznam, ze moja druzyna na TP nie grzeszy intelektem:x
proevo09
Dzięki za pomoc ASQ77 ja narazie gram na kamerze wide na TP moze potem sie przekonam do innej kamerki smile.gif Gram w lidze takiej ktorej sam se zrobilem i dalem najlepsze druzyny . Mam jeszcze jedno pytanie Jak masz nazwisko na dole pokazane to obok masz 4 kolka i w tych kolkach pojawiaja sie cyfry od 1 do 4 co to znaczy ??
matuswdk
MASZ RACJE GRAM PONAD POL SEZONU I CIAGLE LAWKA A TUTAJ PISALI ZE PO 12 BRAMEK NA TP haha po 2 SEZONACH W ATLETICO CZY GDZIES SA NO TO SPOKO NIE WIEM CHYBA JESTESCIE MISTRZAMI PESA biggrin.gif

Wyłącz capsa... //Tomak

CYTAT(sorex @ Oct 23 2008, 20:48) *
Chcialbym zobaczyc jak z balance 70 mijacie przecietnego obronce z ligi angielskiej na TP biggrin.gif

W sumie,.. pol sezonu trenuje z rezerwami,. W kazdym meczu oddaje kolo 2-3 silne strzaly na bramke przeciwnika z okolo 20m i praktycznie za kazdym razem pilka trafia w bramkarza,.. Nawet jezeli strzelam mocno w bok to z celnoscia 60... to szkoda gadac ;F Przynajmniej za kazdym razem jest replay jakbym mial "strzaly z dystansu" ;d

Gram AMF. Moj rekord to miniecie 5 przeciwnikow rywala,a potem wykopanie pilki za stadion :X
Hm,. wie ktos jak zrobic aby wymusic na partnerze odegranie pilki z klepki ? Przyznam, ze moja druzyna na TP nie grzeszy intelektem:x
Urban
Ja cisne na regular tongue.gif skonczylem wlasnie pierwszy sezon i przenioslem sie od Valencji tongue.gif . Narazie koncowki, ale niedlugo mam nadzieje, ze sie to zmieni. Wczesciej gralem w Bilbao i tam spokojnie pierwsza 11 wiec w zimowym okienku przyjolem oferte atletico, jednak tu nie bylo tak rozowo ;/ caly czas jedynie koncowki to bylo dla mnie za malo wiec bez wachania przyjolem oferte valencji , gdzie jest znacznie wieksza szansa na gre w wyjsciowej happy.gif . Ogolnie to tryb bardzo fajny jednmak nieraz bardzo flustrujacy jak sie patrzy na poczynania swoich kolegow z druzyny. A i czy u was tez murzyni sa tacy samolubni i nie podaja nawet jak sie wychodzi na sam na sam ;/
Waluk
Albo my jesteśmy mistrzami PES'a albo wy jesteście tacy słabi, są dwa wyjścia. :-)
matuswdk
dziwne ja na regular gralem ciagle i sciagalem sie z tottim o zlotego buta biggrin.gif
CYTAT(Urban @ Oct 23 2008, 21:10) *
Ja cisne na regular tongue.gif skonczylem wlasnie pierwszy sezon i przenioslem sie od Valencji tongue.gif . Narazie koncowki, ale niedlugo mam nadzieje, ze sie to zmieni. Wczesciej gralem w Bilbao i tam spokojnie pierwsza 11 wiec w zimowym okienku przyjolem oferte atletico, jednak tu nie bylo tak rozowo ;/ caly czas jedynie koncowki to bylo dla mnie za malo wiec bez wachania przyjolem oferte valencji , gdzie jest znacznie wieksza szansa na gre w wyjsciowej happy.gif . Ogolnie to tryb bardzo fajny jednmak nieraz bardzo flustrujacy jak sie patrzy na poczynania swoich kolegow z druzyny. A i czy u was tez murzyni sa tacy samolubni i nie podaja nawet jak sie wychodzi na sam na sam ;/
matuswdk
No Watpie ze strzelasz na TP po 12 bramek swoim zawodnikiem w 1 sezonie i masz ciagle 1 sklad sorry ale takie umiejetnosci jakie posiada zawodnik na poczatku to tragedia na TP ledwo co sie podbiegnie i juz tracisz pilke wiec nie gadaj bzdur ;D
CYTAT(Waluk @ Oct 23 2008, 21:11) *
Albo my jesteśmy mistrzami PES'a albo wy jesteście tacy słabi, są dwa wyjścia. :-)
proevo09
HEHEHE biggrin.gif oni sa mistrzami smile.gif ja gralem w 05 06 08 i 09 smile.gif i zawsze gralem na top player a teraz mam problemy strzelic bramke smile.gif w Master legau Gram SPARTA MOSKWA i ciezko mi jest strzelic gola biggrin.gif chcialbym zobaczyc tych co strzelaja po 10 goli biggrin.gif
Waluk
A nie lepiej by Ci było zwiększyć poziom trudności? Co to za przyjemność grać na fatalnym poziomie i nie mieć do siebie żadnych wymagań. Zero satysfakcji z osiągnięć...

Sprawdź 475 post, Matuswdk, a potem dopiero się wypowiadaj. Po prostu jesteś w tą grę jeszcze słaby...
L3X-T3R
dokładnie biggrin.gif Też to zauważyłem, że czarnoskórzy gracze bardziej sępią się na piłke i nie podają jej. Coś musi w tym być biggrin.gif
kaczy7777
CYTAT(sorex @ Oct 23 2008, 20:48) *
 wie ktos jak zrobic aby wymusic na partnerze odegranie pilki z klepki ?

Normalnie jak w każdym innym trybie. Wciskasz l1.gif + x2.gif i gra gitara ;p Twój zawodnik "wypruje" do przodu a komp Ci odergra. 
naiver
CYTAT(proevo09 @ Oct 23 2008, 20:18) *
HEHEHE biggrin.gif oni sa mistrzami smile.gif ja gralem w 05 06 08 i 09 smile.gif i zawsze gralem na top player a teraz mam problemy strzelic bramke smile.gif w Master legau Gram SPARTA MOSKWA i ciezko mi jest strzelic gola biggrin.gif chcialbym zobaczyc tych co strzelaja po 10 goli biggrin.gif

Masz tu moje wszystkie bramy z pierwszych dwóch sezonów na TP - http://pl.youtube.com/watch?v=H8TfPaU-WPs I zacznij wierzyć, że da się wink.gif
wanted92
zdecydowanie mnie najlepiej gra się na TP . Na początku u mnie było trudno ,ale teraz rozpocząłem nowy BaL gram w Catani i po 12 meczach w 1 składzie mam na koncie 7 bramek. Jak narazie nie narzekam ,ale w najbliższym okienku raczej się przeniose . Najzwyczajniej nie pasuje mi styl drużyny oraz sposób w jaki rozgrywa piłke , a że nie mam ingerencji w taktyke to wole iść gdzie indziej wink.gif tongue.gif
Waluk
Naiver, nie masz co ich przekonywać, ja tu już co chwilę muszę podawać linki do moich screenów, a i tak nie wierzą, bo oni są w tą grę są słabi, nie mogą pojąć, że są ludzie od nich o wiele lepsi...
avo22
Nie przesadzajmy ze na tp jest tak ciezko..Gram 3 sezon i jestem na najlepszej drodze do krola strzelcow:)
wally
Nie wiem po co ta licytacja każdy gra jak lubi ja gram na Regular [w BAL'u] i nie jestem z tego dumny czy niezadowolony... Gra ma sprawiać przyjemność a nie - dlatego gram tylko z ludźmi...
mVp
CYTAT(matuswdk @ Oct 23 2008, 21:06) *
MASZ RACJE GRAM PONAD POL SEZONU I CIAGLE LAWKA A TUTAJ PISALI ZE PO 12 BRAMEK NA TP haha po 2 SEZONACH W ATLETICO CZY GDZIES SA NO TO SPOKO NIE WIEM CHYBA JESTESCIE MISTRZAMI PESA biggrin.gif

Jak masz jakieś zarzuty do kogokolwiek to kieruj je do konkretnych osób bo z tym atletico to mnie trafiłeś bo chyba jako jedyny tutaj tam gram i nie po drugim sezonie tylko w czwartym i dla takich jak ty wrzucilem moj save bo mnie irytujecie.
Waluk
Oni się złoszczą, bo nic nie potrafią zrobić w grze i zazdroszczą...
wlochaty149
wiadomo, pes to tylko gra, jak sie loi po 6 h dziennie to sie bedzie wymiataczem, tak samo jak np. jak sie gra na bebnach po tyle dziennie to se bedzie zajebistym bebniarzem, nie ma sily tongue.gif
ja gram dla przyjemnosci raz na tydzien no i gram drugi sezon w Become... jestem w zenicie, calkeim dobry klub, w lidze mam polowe francuskiej polowe holenderskiej i kilka z others. tylko ze gralem w psg cale mecze juz, ale sie przenioslem bo przegrywali i zajebiscie mi trudno gole na kamerze vertical strzelac ;/ gram na profesjonalu takze nie ma co se smiac xP pozdr dla wszystkich legend i 3majcie za mnie kciuki zebym sie przebil na lawe do tego zenitu w koncu bo juz 1/4 sezonu nie moge xD pzdr
mVp
CYTAT(Waluk @ Oct 23 2008, 21:39) *
Oni się złoszczą, bo nic nie potrafią zrobić w grze i zazdroszczą...

W takim razie trzeba im założy jakiś off-topic gdzie beda mogli sie wyzalic a nikt ich nieprzeczyta a temat bedzie bardziej przejrzysty i milszy do czytania. No i trzeba też pomyślec nad tym FAQ'iem bo te wszystkie pytania co codziennie tu padaja tez burdel robią.
Waluk
masz rację, mVp, ale co zrobić... Z tymi tematami to dobry pomysł, niech sobie plują jadem w innych tematach. Jak coś to mogę pomóc w tworzeniu FAQ.
Tomak
CYTAT(wally @ Oct 23 2008, 21:35) *
Nie wiem po co ta licytacja każdy gra jak lubi ja gram na Regular [w BAL'u] i nie jestem z tego dumny czy niezadowolony... Gra ma sprawiać przyjemność a nie - dlatego gram tylko z ludźmi...

Polecam każdemu przeczytać te słowa.

Amen.
mVp
Ja myślę że trzeba by dac pytania o punty bo to codzienie jest, czy można do innej ligi iśc, czy te 12 punktów wrasta, czy jest możliwośc wolania o podanie i na koniec ironiczne czy zna sie angielski bo wszystko jest napisane w tips'ach. Fajnie by było jakbyś tego FAQ'a dodal przez edycje pierwszego swojego postu zakladajacego temat.

PS.
I teraz wszyscy maja o czym mówic i dawac swoje opinie co do pytań.
Inter
Można zmienić poziom trudności w BAL? W trakcie sezonu?
wanted92
Poziom trudności możesz zmieniać w przerwach w trakcie sezonu

Edit: No właśnie , czy to było pytanie do FAQ? biggrin.gif tongue.gif
mVp
CYTAT(Inter @ Oct 23 2008, 21:59) *
Można zmienić poziom trudności w BAL? W trakcie sezonu?

Pytanie do FAQ'a czy na serio ? Jeśli serio :
Szczerze niewiem ale jak dojde do okna transferowego to postaram sie sprawdzisc o ile ktoś ci wcześniej nieodpowie poza oknem transferowym napewno nie.
Inter
Nudze się już na poziomie pro, chce zmienić na TP. Mam za jeden mecz transfery to sprawdze.
Waluk
Nie ma problemu, mogę edytować pierwszy post, ale sądzę, że i tak już go nikt nie będzie czytał...
mVp
to fajnie bo to pytanie też można skrobnąc w FAQ'u

Waluk >> to się bedzie odsyłac lapiej tam niż gdzieś w środku tematu lub w zupelnie nowym który po tygodniu będzie zapomniany i gdzies na końcu tematów a tu cały cas jest ruch i sporo nowych osób
Waluk
A mi się spodobała jedna sytuacja. Mimo, że gram już prawie pół sezonu w AC Milan, to dostałem właśnie nagrodę za drużynę roku w Europie (Arsenal), z którą grałem w zeszłym sezonie. Mało błędów popełniło Konami w tym trybie, naprawdę, jestem bardzo zadowolony, bo jak na pierwszy raz wyszło super. Wystarczy porównać do Fify, która już któryś raz z kolei ma coś takiego jak u nas BAL i to jest nadal do dupy. :-)

Edytka: Ok, to z edytuję pierwszy post jak już zbierzemy FAQ.
mVp
CYTAT(Waluk @ Oct 23 2008, 22:14) *
A mi się spodobała jedna sytuacja. Mimo, że gram już prawie pół sezonu w AC Milan, to dostałem właśnie nagrodę za drużynę roku w Europie (Arsenal), z którą grałem w zeszłym sezonie. Mało błędów popełniło Konami w tym trybie, naprawdę, jestem bardzo zadowolony, bo jak na pierwszy raz wyszło super. Wystarczy porównać do Fify, która już któryś raz z kolei ma coś takiego jak u nas BAL i to jest nadal do dupy. :-)

Musze ci zwrócic uwage że PES jako pierwszy z tych tytułów wprowadził taki tryb a raczej nie PES tylko WE. A dopracowanie troszke dziwi tymbardziej że seabass w wywiadzie powiedzial że niskupiali się na tym elemencie najbardziej

co do FAQ'a to teraz wszyscy mogli by sie rozpisac a tu nic, szkoda.

niestety jestem ortodoksyjny i nieużywam komunikatorów internetowych prawie nigdy bo jak bym mial gg to nic innego bym niezrobil jak pisal biggrin.gif a na naszej-klasie niema mnie w żadnej klasie biggrin.gif.

Winning Eleven szybciej od fify wprowadzila teki tryb a WE to japońska wersja PES'a która za czasów iss 2 miala taki smaczek jak zespoly narodowe under 21 i osobny turniej dla nich.
Tomak
Przypominam Wam, że forum to nie czat, jak chcecie sobie pogadać, to na gg.
Waluk
Jak to jako pierwszy? Przecież fifa też ma taki tryb tylko, że fatalnie zrobiony.

Ktoś dostał więcej niż 3 pkt doświadczenia meczowego?
wanted92
Ten tryb najpierw miał WE a dopiero później wprowadziła go fifa , której zagorzali fani plują się teraz ,że konami ściąga.
proevo09
CYTAT(naiver @ Oct 23 2008, 21:27) *
Masz tu moje wszystkie bramy z pierwszych dwóch sezonów na TP - http://pl.youtube.com/watch?v=H8TfPaU-WPs I zacznij wierzyć, że da się wink.gif

Podoba mi sie ze jest trudno na TP smile.gif Filmik jest dobry 5/5 . I
wiem ze aby być lepszym ktoś musi być gorszym . Niedługo ja zamieszce jakiś filmik z pes 09
POZDRO

http://pl.youtube.com/watch?v=Re7s1U7Jcu8 PES 08 biggrin.gif
matuswdk
JA to wiem 1 ze na TP jest trudno!:D moze i jestem słaby bo całe zycie gralem w FIFE ale nie z kompem tylko online

Ale mam 1 pytanie chyba nie do FAQ ;D chodzi o to ze na Regular to smigalo mi sie swietnie duzo bramek itd a teraz gram na TP w Auxerre prawie koniec sezonu a ja nawet na ławce nie usiadlem ;D mimo ze na treningach asystuje strzelam bramki a tu nic moze poprostu trener mnie nie lubi?biggrin.gif mam zmienic druzyne czy raczej nie realne aby Konami cos takiego zrobilo jak zawodnik nie lubiany przez trenera?biggrin.gif
Waluk
Może na Twoją pozycję są jeszcze lepsi, spróbuj zmienić team jak sobie tam nie radzisz i sprawdzaj ilu zawodników jest na Twoją pozycję i z kim masz "walczyć" o miejsce w "jedenastce".
matuswdk
no wlasnie mam okno teraz:D i fajnie nie zagralem meczu a dostalem 2 oferty lol Benfica,Marsylia ;D
brtek00
A wiecie ze jak sie jest kapitanem to nim mozesz ustawic np: linie,atak,pomoc,obrona kto wolne itp biggrin.gif
Waluk
Niezłe info, nie wiedziałem o tym. Ale dziwne żeby kapitan o tym decydował. :-)
JustMe1987
CYTAT(brtek00 @ Oct 24 2008, 00:35) *
A wiecie ze jak sie jest kapitanem to nim mozesz ustawic np: linie,atak,pomoc,obrona kto wolne itp biggrin.gif

Dzieki za wskazowke - napewno skorzystam rolleyes.gif

Btw. Mowilem ostatnio ze trener dostrzega moje umiejetnosci w rozgrywaniu. Obok pozycji cofnietego skrzydlowego pojawila sie teraz srodkowego pomocnika no i wlasnie ostatnio bylem nawet kapitanem- szkoda ze nie wiedzialem o tych przywilejach wtedy tongue.gif
mavachi
a ja chcem awansowac do ligi angielskiej dobrego zespolu i nie mam oferty ... cool.gif
Waluk
Trzeba trochę szczęścia i należy naprawdę dobrze grać żeby dobry zespół z innej ligi się do Ciebie zgłosił. Najlepsze oferty są w przerwie między sezonami.
jacekz40
QUOTE(naiver @ Oct 23 2008, 21:27) *

Coś mi to dziwnie wygląda, to jest poziom TP? A skąd tyle luzu na boisku? Nikt nie atakuje napastnika? Biega jak chce, masz jakąś wadliwą wersję gry.
naiver
CYTAT(jacekz40 @ Oct 24 2008, 09:27) *
Coś mi to dziwnie wygląda, to jest poziom TP? A skąd tyle luzu na boisku? Nikt nie atakuje napastnika? Biega jak chce, masz jakąś wadliwą wersję gry.

Spokojna głowa, na szczęście mam paragon, to zgłoszę wadliwość gry w Media Markcie wink.gif

Skończyłem właśnie trzeci sezon, 99 meczów, 34 bramki, 5 asyst. Trochę lipnie, tym bardziej, że ten ostatni sezon to raczej było ciągłe pomstowanie na tych moich pajaców ze składu, którzy tracili piłkę jak ostatnie kaleki, a także rezygnacja totalna jak każdy kolejny wolny lub rożny przeciwnik zamieniał na bramkę. Teraz przeszedłem do Ajaxu, dla którego wybrałem ligę holenderską właśnie, choć rywalizacja z Huntelaarem o pozycje CF może być ciężka. Z drugiej strony Boca tak mi obrzydło, że nie mogłem tam dłużej zostać.
cypress.amaru
taka moja mala refleksja na temat waszej dyskusji:

czego wy sie spodziewacie przechodzac po 1-2 sezonach silniejszej druzyny??
ze nagle z waszymi umiejetnosciami (czytaj: cechami) wygryziecie podstawowych zawodnikow??
i dziwicie sie ze malo gracie?
zrobcie tak jak ja posmigajcie w Sparcie Rotterdam albo w jakiejs slabej druzynie gdzie staniecie sie
faktyczna gwiazda.. co za tym idzie ebdziecie zdobywac wiecej punktow i szybciej cechy beda rosly...
wszystkie wasze narzekania odeniscie do podobnych sytuacji w rzeczywistosci smile.gif

a sam tryb
MIAAAZGAAAAA
siedze w pracy i mnie skreca kiedy to wroce do domu zlapie pada w rece i posmigam na lewym skrzydle smile.gifsmile.gif

pozdrawiam
decio24
Witam, ja skonczyłem właśnie 1 sezon. Gram na Poziomie TP jako szkrzydłowy, czasami wystawiali mnie do ataku. Wybralem lige angielska i dostałem ofertę z MAN City. W całym sezonie strzeliłem 6 bramek i co ciekawe zostalem najlepszym strzelcem drużyny, bo moj team nie grał zbyt dobrze i zajelismy dopiero 14 miejsce w lidze plus połfinał w pucharze. Ponad polowe sezonu regularnie w pierwszej 11 grałem i niemal za każdym razem zmieniany byłem miedzy 65 a 75 minuta. teraz przenosiny do evertonu i znowu walka o to by znalezc sie w skladzie meczoym. Ogolnie tryb bardzo fajny, denerwuje tylko czasami mnie mala inteligencja kolegow z druzyny. pzdro
żółwias
Mam pytanie. Jaki przycisk na klawie odpowiada za poproszenie podania od partnera?
Dzidzia
c
zagroo
Na klawie C a na padzie ?? ktoś wie..??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.