CYTAT(Woo-Cash @ Oct 23 2008, 10:11)

A moim zdaniem w BaL powinno się grać na Player. Co prawda nie grałem na Vertical (jedynie kilka sekund), ale wiem że jest z dość daleka, a na Player można się poczuć naprawdę jak piłkarz na boisku, a chyba o to w tym trybie chodzi. Trudność (szczególnie na Top Player) jest niesamowita, ale tym większa przyjemność kiedy się strzeli ładną bramkę. Strzały na tej kamerze to chyba najpiękniejsze co widziałem w komputerowej piłce nożnej, a gram już ok. 12 lat. Szkoda tylko że mam mało czasu, bo nawet jednego sezonu (mecze po 10 min) nie udało mi się skończyć (przy 3 rozpoczynanych karierach).
Dokładnie! Dla mnie kamera Player i tryb BaL to jest to, czego oczekiwałem w grze piłkarskiej od momentu Libero Grande na psx (moja pierwsza gra na psx

)

Wrażenia są niesamowite, jeszcze czekam na jakieś patche dodające więcej stadionów i flag

Wtedy w ogóle będzie juz kosmos :]
Co do poziomu - gra na kamerze player jest dużo trudniejsza, czasem kamera nie nadąża za akcją (rzadko, ale czasem się zdarza) - ja gram na regular, na wyższych poziomach było po prostu niegrywalnie (dla mnie).
Na razie mam 4 sezon, gram w Newcastle, znaczy się raz gram, raz nie gram

Trener jakąś dziwną rotację stosuje :> Zaczynałem jako AMF, ale na ten pozycji nie rozegrałem ani jednego meczu - w pierwszych klubie (Vallenciennes) byłem SMF - masakra przy szybkości 70 ;] później w Newcastle stałem się CMF i na tej pozycji radzę sobie chyba najlepiej - jeśli chodzi o oceny

Goli nie zdobywam za dużo, ale mam trochę asyst - gdyby Martins miał lepszą skuteczność to pewnie byłoby ich więcej - dwa razy na pustą nie trafił :]