Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
lucek22
A ja gram na top playerze w lidzie włoskiej najpierw grałem w LECCE choć grałem to za dużo powiedziane bo ani razu nie zagrałem w oficialnym meczu tylko same treningi w połowie sezonu przeniosłem sie do REGINY i grałem tam przez 2,5 roku strzelajac w sumie 5 bramek zwłaszcza zwycieskich na czwarty sezon poszedlem do SIENY mialem 2 bramki i trzy asysty a teraz w połowie czwartego sezonu zgłosily sie po mnie lazio i fiorentina wybrałem FIORENTINE narazie grałem pierwszy mecz z ławki nie strzeliłem bramk i alei tak jestem najwyżej oceniany.moim marzeniem jest gra dla interu ewentualnie wczesniej moge grać w romie ale z ligi wloskiej napewno sie nie ruszę.gram prawego lub środkowego napastnika inwestuje w szybkość narazie na poziomie 91.pozdro!
PES Wymiata!!!!!
jacekz40
QUOTE(wally @ Oct 22 2008, 00:55) *
Jak symulujesz to nie grasz żeby się dostać do 1 składu musisz grać

Jak symulujesz to...tak jakbyś grał, zobacz po meczu na statystki - rosną, może nie imponująco ale wszystkiego przybywa, na pewno nie trzeba wszystkiego grać aby rosły statystyki.
coma90
Nie rozumiem co poniektórych. Co to za przyjemność, kiedy po 2 sezonach jest się pewniakiem w reprezentacji? IMO właśnie o to chodzi, żeby pomęczyć się, wtedy satysfakcja z pewnością będzie większa.
Osobiście gram SS-em, na 2 czy 3 treningu dostałem notę 8.0 i później poszło "z górki" - cudzysłów uzasadniony, bo dopiero po rozpoczęciu gry zorientowałem się, że mój team gra jednym napastnikiem happy.gif ...

Do moderatorów: zróbcie jeden post/temat, coś w rodzaju FAQ, gdzie znalazłyby się odpowiedzi na najczęstsze pytania, bo teraz to tutaj jest bajzel. Co strona powtarzają się te same pytania, niewiele wnoszące do tematu. Samo przypięcie nie wystarczy tongue.gif
dissident
Najpierw dostalem sie Genui o czym wczesniej pisalem, ale save mi sie spieprzyl ( z mojej winy ), zreszta tam nawet nei zagralem minuty w oficjalnym meczu...zaczalem od nowa na Professional, TP za ciezki jak narazie dla mnie tongue.gif caly sezon spedzilem w Regginie dla ktorej strzelilem 17 goli i mialem kilka asyst (nigdy nie gralem calego meczu, zawsze ok 70 min wchodzil Stuani , czasem Degano), w przerwie sezonu, moglem isc do Napoli, ale wolalem zostac w Regginie, oplacalo sie...17 goli i 3 miejsce w lidze...na 7 miejscu w strzelcach ligi...po sezonie chcialem zmienic otoczenie, bylo kilka ofert ostatecznie przenioslem sie do Lazio, gdzie w pierwszych dwoch sparingach ( dla A i B ) strzelilem lacznie 4 gole. Potem pierwszy sklad. Debiut, cala druga polowa, drugi mecz z Juventusem, rowniez druga polowa i gol...potem z Chievo juz w pierwszym skladzie i 2 gole. Co do samych goli Byly 2 calkiem niezle zza pola karnego, ale nie pomyslalem o ich zapisywaniu...mam jeden problem...jak jest wrzutka z roznego na krotki slupek to strzelam czasem, a jak na dlugi to nigdy nie moge trafic tongue.gif Moja pozycja to WF, ale w Regginie gralem jako CF (zreszta jedyny) wiec po sezonie zobaczylem ze mam teraz WF i CF. W Lazio gramy trzema napastnikami CF i dwoch SS. Wygryzlem (chyba) ze skladu Rocchiego. c.d.n
JustMe1987
Wszyscy gracie napastnikami? Ja gram zawodnikiem ktoremu wybralem WB czyli najczesciej pojawiam sie na prawej obronie biggrin.gif
Jest naprawde trudno ale jesli nie gram od pierwszej minuty na prawej obronie to wchodze na druga polowe na defensywnego pomocnika-trenerinho dostrzegl moje umiejetnosci w rozgrywaniu tongue.gif Pierwsza polowa sezonu to pobyt w Volendam obecnie jestem w Rodzie. Udalo mi sie strzelic 4 bramki i zaliczyc 2 asysty- chyba niezle jak na prawego obronce wink.gif ? Oczywiscie gram na TP
crash5
Te wasze granie obrońcami to i tak pewnie wychodzi na to że gracie jako napastnicy CAŁY CZAS DO PRZODU biggrin.gif tongue.gif wink.gif
mavachi
ja gram w Valencii 4 sezon i w reprezentacjii Anglii ciagle w pierwszym skladzie ale szkoda ze umiejetnosci tak strasznie wolno leca .... smile.gif
Waluk
Coma90, po prostu niektórzy nie mają takich nerwów żeby grać na Top player gdzie rzeczywiście trzeba coś umieć. Tylko nie wiem jaką oni mają potem satysfakcję? Najlepsze są posty typu: "Top player jest dla mnie za trudny, wybrałem professional i w sezonie zdobyłem 20 bramek i 10 asyst" he he. :-)
Inter
Co zrobić żeby nie wyrzucało do windowsa w BAL? 
kenny84
A ja sie przenioslem do deportivo ktore gra tylko jednym napastnikiem i zadko kiedy wchodze na boisko w sumie nie moge sie przyzwyczaic do tej kamery vertical wiec strzelanie bramek mi nie idzie w poprzedim klubie dwie strzelilem smile.gif ale ten tryb mi sie podoba nie jest tak prosto jak by sie moglo wydawac smile.gif

Inter najlepiej kupic PES na konsole nie wywala.
A tak powaznie to widzialem ze sporo osb ma problemy z wywalaniem do windy jednak dobrze ze zainwestowalem w PS3 smile.gif
Troyann
Hmmm...3 podejście do tego trybu i wreszcie nie wywala mnie do windy...może dlatego że żadnego meczu nie "skipowałem"...

Ale póki co nie mam się czym chwalić w kwestii osiągnięć wink.gif No, może czerwona kartka w debiucie w wyjściowym składzie WBA ;p
Waluk
Inter, niektórym pomaga zmniejszenie rozdzielczości. Spróbuj 1024x768 4:3.
Mastero000
Po rozegraniu 1 sezonu tryb znudzil mi sie. Gralem na Professional, i mialem problemy z strzeleniem gola w czasie meczu(napastnik), jednak po przejsciu do lepszego klubu w kolko to samo. Mecze, mecze, nagrody, negocjacje, statystyki i nuda...
2pac
Mi się jakoś trudno gra, wogóle może 1 strzał na mecz. Gram na TP 10 min mecz. Jestem w WBA. Nie widze żadnych szans na wejście do pierwszego składu ! Koledzy z drużyny grają nędznie, tracą piłkę, a moj zawodnik ma umiejetnosci na poziomie dna. Do tego dochodzi ten Vertical. Kamery nie zmienie bo Wide popsuje granie BaL. Będzie trudno...
jacekz40
A ja powiem krótko zawiódł mnie ten tryb rozgrywki, jest po prostu nudny!!! Początek ok, fajnie tworzenie zawodnika, mecze treningowe (dochodzę do wniosku, że to było najciekawsze, granie na treningach) a dalej....co? Wiadomo, kolejne mecze, kolejne awanse, lepsze kluby, reprezentacja, a ile można latać jednym zawodnikiem po boisku? To jest włąśnie najgorsze sterowanie jednym zawodnikiem, bez wpływu na taktykę i grę całej drużyny, wielokrotnie komp bawi się w długie bez sensu rozgrywanie piłki do tyłu w poprzek boiska aż czasami nerwy ponoszą bo chciałoby sie zagrać zupełnie coś innego w danym momencie. Nie ma to jak sterowanie całą drużyną, granie własnej, nienarzuconej taktyki i stosowanie własnych rozwiązań w zależności od sytuacji.
grzesio1712
No to moja kolej tongue.gif trenowałem z druzyną Vitesse B przez 11 kolejek (chyba najdłuższy staż w "B"). W drużynie A w pierwszym meczu dostałem note 7.0 (najwyższa w meczu) i od razu załapałem się do meczowej 18 tongue.gif W przerwie między rundami przeszedłem do NAC Breda (9 miejsce w lidze). Raz nawet miałem opaskę kapitańską biggrin.gif Nie wiem jak wy, ale ja mam dużo większą satysfakcję ze strzelonej bramki czy asysty (gram jako środkowy pomocnik) w trybie BaL niż każdym innym trybie
JustMe1987
CYTAT(crash5 @ Oct 22 2008, 15:08) *
Te wasze granie obrońcami to i tak pewnie wychodzi na to że gracie jako napastnicy CAŁY CZAS DO PRZODU biggrin.gif tongue.gif wink.gif

Tak sie nie da bo moze pojsc kontra i jesli pojdzie strona ktora opusciles albo strzeli zawodnik ktorego miales nominalnie kryc a zostales w przodzie to spada nota za wystep i w konsekwencji tracisz miejsce w skladzie.. Owszem staram sie ofensywnie udzielac ale bez przesady sleep.gif Najbardziej przykladam sie do celnych podan, czasem pomoge cos rozegrac no i oczywscie caly czas staram sie przechwytywac.

Jak do tej pory po pobycie w Volendam i Rodzie nastal czas Anderlechtu cool.gif Czyli ide w gore ale krok po kroku. Gram w lidze z samymi holenderskimi + ten anderlecht i cos jeszcze z others. Zaczynalem w druzynie ktora skonczyla na 15 miejscu przez druzyne na 11 i wyladowalem w druzynie z miejsca 4-anderlechcie - niezle jak na 18-latka. Mam aspiracje wygryzc z pierwszej 11 Wasilewskiego a potem droga do kadry juz otwarta tongue.gif

PS

Waluk powiem Ci ze miod leje sie dzbanami na TP w BaL. Pzdr dla ambitnych wink.gif
enek95
mam pytanie jak ja mam ustawianą pozycje SS a trener wystawia mna na AMF cały czas to znaczy ze jest jakis BUG w grze czy ze poprostu uwaza mnie ze tam gram lepiej

dodam ... na treningu z druzyną "A" tez grałem AMF...
wanted92
Mnie też początkowo nie szło (mało powiedziane tongue.gif ) w BaL ,ale się przekonałem ,że warto grać na TP nawet jeśli się nie udaje bo przynajmniej się człowiek czegoś uczy, a z czasem wygrane przyjdą wink.gif .
Troyann
Enek- po prostu Twój zespół taką gra taktyką. Ja też mam SS,a gram albo na AMF albo na CF, nikt nie będzie dobierał taktyki pod 17-latka ;p
enek95
heh wiem biggrin.gif:P narazie ( mam nadzieje ) heh no wkoncu 1 brama w barwach klubu... i to jako pomocnik nie napastnik .. heh
Waluk
Skoro wiesz to czemu pytałeś? :-)

A ja właśnie rozegrałem 200 mecz w klubie. Mam 77 bramek i 23 asysty. 13575 minut. 65 razy byłem Man of the Match i 14 razy most impressive player. :-)
enek95
chciałem sie upewnic....
heh kurde dostałęm najlepszym piłkazem w meczu z WEST HAM i dalej gram same ogonki ... kurde
no a na SS mnie dalej nie wystawia..
NeoNH
ta a gdzie to mozan sprawdzic ?>
CYTAT(Waluk @ Oct 22 2008, 21:00) *

A ja właśnie rozegrałem 200 mecz w klubie. Mam 77 bramek i 23 asysty. 13575 minut. 65 razy byłem Man of the Match i 14 razy most impressive player. :-)
Waluk
Player info -> record room.
mVp
Zaczne od tego że gram na Top Player i nie będe pisał ponownie biggrin.gif
Gram jako AMF bo to jedyna pozycja na której można by cały czas pod grą. Właśnie skończyłem 3 sezon (staty są końca sezonu), Na początku gra jest cholernie ciężka. Po nauczeniu się gry na swojej pozycji (jeśli dobrze trafiłeś i grasz gdzie chcesz tongue.gif) okazuje się że niedośc że ty jak i twoi kumple są do bani i prawie nic nieidzie. Ja trafiłełm całkiem dobrze bo Utrecht (5 meczy, 179 min) to całkiem dobra ekipa ale po połowie sezonu zgłosiło się po mnie heerenveen (7 meczy, 342 min) które było wyżej i troche lepszy skład posiadające. Na tym się skończył sezon pierwszy w bólach i mękach, ale następny zapowiadał się dobrze bo przyszła oferta z czwartego zespołu końca sezonu Sportingu Lizbona (33 mecze, 2339 min) całkiem niezły sezon ciągły powolny rozwój ale już było z kim kopac ale mimo to mało miałem bramek i asyst. W tym klubie spędziłem cały sezon osiągając czwarte miejsce w lidze i wyjście z grupy "Ligi Mistrzów" i czas na kolejną zmiane z założeniem że to już musi byc topowy klub i w tym miejscu pierwsze rozczarowanie wynikające z braku Serie A, mimo że tam niechce grac jednak szkoda. Ale niema co się łamac bo jest oferta z 2 drużyny we Francji tj. Girondins de Bordeaux a w nim takie gwiazdy jak Pirlo i Cassano ( mój największy ból). Oferta przyszła 2 tygodnie przed końcem sezonu co mnie wyjątkowo ucieszyło. Po pierwszych 5 tygodniach uznałem to za najgorszą decyje jaką mogłem podjąc ze względu na męczarnie na treningach około 10 tygodni pewnie koło 13 meczy i takie niespodzianki jak cofnięcie ze składu A do B biggrin.gif i zawodnicy od których byłem wyrażnie słabszy. Po tej męczrani dobiłem się do ławki i znów niespodzianka, na mojej pozycji gra Cassano ( chyba najlepszy w składzie ) bądź Pirlo (choc zazwyczaj częściej na DMF), z cassano waczyłem o pozycje cały sezon do połowy ja byłem zmiennikiem potem on z tym że zdażało się że jak dał dobrą zmiane to następny mecz ja siedziałem tak uzyskałem 36 mecze i 2133 min + ostatni mecz sezonu bo pisze to z lekkim opóźnieniem. W tym klubie zdobyłem puchar ligi mistrzostwo ligi i puchar "UEFA" w tym król podań pucharu ligi W całym sezonie zdobyłem 8 goli i 8 asyst (pierwszy hat-trick, jak będe miał troche czasu to spróbuje ogarnąc frapsa i to pokaże) co było w tamtym momęcie szczytem i się bardzo cieszyłem zwłaszcza że gra już śię zaczeła fajnie układac. W tej chwili zaczynam nowy (już czwarty) sezon i to w ATLETICO MADRID z Aguero i Ibrahamovicem w ataku zagrałem 3 treningi i jestem na ławce biggrin.gif i to na tyle w tym momęcie.

Dodaje screeny :

PS.
I jeszcze kilka spraw, dajcie ten FAQ bo mnie czytanie tematu dobija a śledze go od początku, jak opisujecie kariere to dajcie screeny bo to bardiej obrazowe i można się porównac i na koniec jak będziecie prosic o podanie razem z wcisnietym przyciskiem odpowiadajacym za automatyczne ustawianie sie w obronie to po podaniu do ciebie zawodnik podajacy wybiegnie automatycznie na pozycje ( pisze bo nikt chyba tego jeszcze niewspomnial)

Sorry za chaotyczna końcówke ale YCD się zaczyna. biggrin.gif
enek95
no i w koncu w ierwszej 11 mam 2 barmy i jedna asyste ... wyszedłem w pierwszej 11 i zszedłem w 75 min./..

Edit: jednak tych młodych nie szanują zagrałem na 7(2 ocena w mojej drużynie, asysta) i wchodze z ławy heh
naiver
Waluk, świetny wynik. Powiedz jeszcze, że grasz na Verticalu to podwójne gratulacje!
JustMe1987
Bardzo fajnie mVp rozwija Ci sie kariera i umiejetnosci Twojego zawodnika. Co do przygod klubowych i trofeow to tylko pozazdroscic rolleyes.gif Rywalizacja z Pirlo i Cassano musiala byc naprawde ciezka.
tominho
mVp niezle staty ohmy.gif na co stawiasz w treningu glownie? i jeszcze za jakie atrybuty odpowiadaja poszczególne strenghen? a apropo BaL strasznie nie podoba mi sie zachowanie komputera, powiedziałbym ze gra fatalnie, niekiedy dobrze poda ale przewaznie kiedy jestem na dogodnej pozycji i krzycze o podanie kolega z druzyny woli sobie "podbiec" blizej i wtedy jest juz zapozno albo podaje niecelnie, gram ofc na top player najpierw pogralem troche dla ogarniecia sie z tym trybem i wzielem same najlepsze zespoly do swojej ligi ( man u barca real itp ), pogralem 3 sezony i w 3 mialem nawet 10 bramek (w tottenhamie )biggrin.gif Teraz zaczolem sobie w normalnych ligach ( francuska,angielska, wloska, hiszpanska ) i wzieli mnie do FC Sochaux - beznadziejna druzyna ale jakos 10 bramek i asyste udalo mi sie zdobyc, teraz gram drugi sezon wzieli mnie do weesside, nie znam odopowiednika tego klubu ale tez jest beznadziejny, gra znacznie trudniejsza w premier league po polowie sezonu ledwo 1 gol i 2 asysty no ale polowe meczy to byly treningi.. a i jeszcze strasznie mnie wkurzaja morale mego gracza niekiedy kilka meczy na niebiesko z przemiana na czarno i taka ciota ( jak naarazie tongue.gif ) nic sie nie da ugrac.. uff ale sie rozpisalem

pozdro
Waluk
Naiver, moim zdaniem w BAL powinno się grać wyłącznie na Verticalu. Specjalnie KONAMI dało nam DEMO żebyśmy poćwiczyli ten tryb. Jak się do niego człowiek przyzwyczai, to na prawdę nie jest taki straszny.
mVp
To z treningami mam tak stawiam zawsze na maksa do dwóch opcji albo speed dribling albo power i kicking, a w tym sezonie mam zamiar popracować nad staminą, co do gry kompa to zaraz postaram sie pokazac moja najlepszą akcje wykonaną wraz z kompem który mnie wtedy zadziwił.

Właśnie wysyłam na youtube ale ma 170 mb bo niekonwertowałem i będzie za jakieś 10 min.

Co do podań komputera to nie możesz oczekiwac że średni zawodnik poda ci na daleką odległośc jeśli ma bliżej powniejsze podanie to pierwsze a drugie to niepoda ci jeśli nie jesteś w zasięgu wzroku tj. jeśli jest naprzykład plecami do ciebie. Jak grałem w bordeaux to czsto niewolalem o podanie tylko sie ustawiałem i dostawałem piłke do nogi.
BombeL1946
A więc tak, po meczu tzw headhunters (2-2 bez mojego wyraźniejszego wkładu w wynik poza tym że rozpoczęłem akcję, która dała remis) wybrałem ofertę z Den Haag (z sympatii, w końcu to zgoda Legii). W 3 meczu treningowym asystowałem, natomiast po 5 brałem cały czas skip match aż do kolejki 12 (chciałem zobaczyć czy będą crash'e, u mnie nie ma biggrin.gif) W 13 kolejce trafiłem na ławę biggrin.gif. Wszedłem wraz z rozpoczeciem II połowy meczu. Mialem bodajże 3 strzały na bramkę z czego jeden celny. Zostałem wybrany na "Most impressive player". Wynik 2-0 w plecy. Kolejny mecz w pucharze zaczynam dopiero w 69 minucie po faulu w polu karnym i 11 na naszą niekorzyść. Na szczeście przeciwnik spudłował. W tym meczu 2 strzały w światło bramki i remis 0-0.

Ciekaw jestem jak dalej rozwinie się moja kariera. Ciekawy tryb.
tominho
mVp wiem o czym mowisz ale mi nie chodzi o dlugie pilki czy stanie plecami.. tylko o podanie na czysta pozycje kiedy bylbym sam na sam, kolega z druzyny zamiast podawac odrazu kiedy mam swietna pozycje woli przebiec kilka-kilkanascie metrow i zagrywa juz niedokladnie, badz jestem lapany na spalonego przez refleks kolegi badz poprostu traci pilke.. fakt czasami zagra swietnie ale duzo bardziej wychodzi mu slabe AI, czasami potrafi wkurzyc jak chrzani takie akcje biggrin.gif<br>
sleyoo
a ja powiem tylko jedno.

KONAMI pocaluj mnie w dupe.

3 raz zaczynam BAL i dalej wywala m,nie do windy.zal

119 zl wywalone w bloto

ostatni raz kupilem gre przed premiera ,bo gdybym wiedzial ze tak bedzie dalej bym gral w 6.
mVp
CYTAT(tominho @ Oct 22 2008, 23:03) *
mVp wiem o czym mowisz ale mi nie chodzi o dlugie pilki czy stanie plecami.. tylko o podanie na czysta pozycje kiedy bylbym sam na sam, kolega z druzyny zamiast podawac odrazu kiedy mam swietna pozycje woli przebiec kilka-kilkanascie metrow i zagrywa juz niedokladnie, badz jestem lapany na spalonego przez refleks kolegi badz poprostu traci pilke.. fakt czasami zagra swietnie ale duzo bardziej wychodzi mu slabe AI, czasami potrafi wkurzyc jak chrzani takie akcje biggrin.gif<br>

No ale tak bywa w tym sporcie nie grasz przecie w barcelonie czy innym gigancie, pozatym możesz sprawdzic jaki masz teamwork z innymi zawodnikami w formacji.
dissident
CYTAT(mVp @ Oct 22 2008, 20:22) *
To z treningami mam tak stawiam zawsze na maksa do dwóch opcji albo speed dribling albo power i kicking, a w tym sezonie mam zamiar popracować nad staminą, co do gry kompa to zaraz postaram sie pokazac moja najlepszą akcje wykonaną wraz z kompem który mnie wtedy zadziwił.

Właśnie wysyłam na youtube ale ma 170 mb bo niekonwertowałem i będzie za jakieś 10 min.

Co do podań komputera to nie możesz oczekiwac że średni zawodnik poda ci na daleką odległośc jeśli ma bliżej powniejsze podanie to pierwsze a drugie to niepoda ci jeśli nie jesteś w zasięgu wzroku tj. jeśli jest naprzykład plecami do ciebie. Jak grałem w bordeaux to czsto niewolalem o podanie tylko sie ustawiałem i dostawałem piłke do nogi.

Hmm no wlasnie nurtuje mnie kilka pytan zwiazanych z treningiem...w demo bylo wyraznie pokazane, co i jak...i stad kilka pytan...

1. Jak powiekszyc punkty strenghen?
2. Jak normalnie trenowac, np strzaly czy szybkosc ? (nie mam na mysli meczu treningowego, bo przeszukalem wszystkie opcje i nie moge normalnie sobie potrenowac jak to widzialem w demie, ze dostawal iles pkt za np. dobre podanie czy celny strzal)
Waluk
1. Nie da się powiększyć "strengthen"
2. Jeśli chodzi Ci o ten filmik końcowy w demie, to chodzi tam chyba o on-line. W BAL trenujesz tylko z "strengthen" i z doświadczenia meczowego.
dissident
CYTAT(Waluk @ Oct 22 2008, 23:02) *
1. Nie da się powiększyć "strengthen"
2. Jeśli chodzi Ci o ten filmik końcowy w demie, to chodzi tam chyba o on-line. W BAL trenujesz tylko z "strengthen" i z doświadczenia meczowego.

Mhm, dzieki, tyle, ze strenghen mam wszedzie po 2, a jak zmienie np. dribbling na 1 a speed na 3 to cos to da? Nie wiem co mozna z tym strenghen robic...
Tari
im wiecej pkt wrzucisz w konkretna umiejetnosc tym szybciej bedzie ona rosla (kosztem innej z ktorej te pkt zabrales). ale lepiej sie skupic na jakis 2 zdolnosciach a nie "wszystko po rowno" bo jak ktos chce byc dobry we wszystkim to jest dobry w niczym tongue.gif
Damian232
Wzrastają kiedyś te punkty Strenghten?? I co to daje??
Waluk
Czy wy nie umiecie czytać?! Na poprzedniej stronie było już to wałkowane. Strengthen nie wzrasta i jest potrzebne do treningu. Masz napisane w PES-ie o co w tym chodzi, więc sobie poczytaj.
Blade
Ja gram 2 sezon. Narazie wystepuję w Boltonie na pozycji cofniętego napastnika. Po 6 treningach wskoczyłem na ławkę i udało mi się strzelić w 1 meczu brakmkę w 90 min i od tej pory rozegrałem 4 mecze w 1 składnie (1 gol i 2 asysty). Jest nieźle.
matuswdk
Tez gram 2 sezon gram w Standard Liage jako napastnik no i idzie mi Świetnie tak mi sie wydaje raczej biggrin.gif poczatki ciezkie 5 meczy na ławce ale potem trener wpuscil mnie na 10 minut zdobylem bramke poszlo jakos z gorki mam 1 skład
w Sezonie dostalem 4 nagrody albo 5 moja druzyna zdobyla mistrza mialem krola strzelcow w pucharze tez wygralismy
mialem krola strzelcow i najwiecej asyst zdobylem tez nagrode gracza sezonu no i tutaj co mnie zdziwilo bylem 2 w klasyfikacji strzelcow ogolnie wygrał Totti ale nadal nie dostalem powolania do kadry ogolnie zawodnik moj rozwija sie dosc slabo nie wiem dla czego skoro w tamtym sezonie dostalem 18 razy gracza meczu a w tym po polowie juz 11 dziwna sytuacja

tutaj daje linki biggrin.gif

Aktualnie w klasyfikacji Generalnej Strzelcow spadlem ale dziwnie jest to liczone chyba sumuja wszystkie sezony ;o

Jak widac na obrazku umiejetnosci slabo rosna troche tam poprzestawialem teraz zeby nie bylo 2 wszedzie to stamina np poszla w gore dobrze;D pozdro

r.a.j.a.n
A na jakim poziomie trudności grasz kolego?
jacekz40
QUOTE(r.a.j.a.n @ Oct 23 2008, 09:47) *
A na jakim poziomie trudności grasz kolego?

Pewnie jak większosć na Amatorze, chociaż piszą TP, bo oczywiście wstyd się przyznać. Nie uwierzę nigdy w takie bzdety, jak gostki podają swoje osiągnięcia na poziomie "niby" wink.gif TP - w sezonie 5 bramek 7 asyst, inny chyba gra w fifę bo 77 bramek...dajcie se na luz.
Woo-Cash
CYTAT(Waluk @ Oct 22 2008, 22:02) *
Naiver, moim zdaniem w BAL powinno się grać wyłącznie na Verticalu. Specjalnie KONAMI dało nam DEMO żebyśmy poćwiczyli ten tryb. Jak się do niego człowiek przyzwyczai, to na prawdę nie jest taki straszny.

A moim zdaniem w BaL powinno się grać na Player. Co prawda nie grałem na Vertical (jedynie kilka sekund), ale wiem że jest z dość daleka, a na Player można się poczuć naprawdę jak piłkarz na boisku, a chyba o to w tym trybie chodzi. Trudność (szczególnie na Top Player) jest niesamowita, ale tym większa przyjemność kiedy się strzeli ładną bramkę. Strzały na tej kamerze to chyba najpiękniejsze co widziałem w komputerowej piłce nożnej, a gram już ok. 12 lat. Szkoda tylko że mam mało czasu, bo nawet jednego sezonu (mecze po 10 min) nie udało mi się skończyć (przy 3 rozpoczynanych karierach).
matuswdk
gram na regular ale ja 1 raz w pesa gram xD ciagle gralem w fife xD wiec i tak sie jaram tym ze na regular wygrywam ha:D
matuswdk
A co do ciebie to na tej kamerze naprawde gra sie swietnie:D pozdro
CYTAT(Woo-Cash @ Oct 23 2008, 10:11) *
A moim zdaniem w BaL powinno się grać na Player. Co prawda nie grałem na Vertical (jedynie kilka sekund), ale wiem że jest z dość daleka, a na Player można się poczuć naprawdę jak piłkarz na boisku, a chyba o to w tym trybie chodzi. Trudność (szczególnie na Top Player) jest niesamowita, ale tym większa przyjemność kiedy się strzeli ładną bramkę. Strzały na tej kamerze to chyba najpiękniejsze co widziałem w komputerowej piłce nożnej, a gram już ok. 12 lat. Szkoda tylko że mam mało czasu, bo nawet jednego sezonu (mecze po 10 min) nie udało mi się skończyć (przy 3 rozpoczynanych karierach).
LukEEE
CYTAT(Waluk @ Oct 22 2008, 21:00) *

hahahha na 100% grasz na amatorze... za chwile będą teksty typu "ja tam mam 2 sezon jestem w Barcelonie w pierwszym skladzie.. strzelam 4 bramki na mecz" hahahahahah amatorzyyy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.