Mial ktos z was taka dziwna sytuacje kiedys:D a mianowicie zje**** mi sie dysk
no i caly bal ktory gralem wczesniej poszedl razem z nim xD wiec wczoraj siadam i zaczynam wszystko na nowo wczesniej gralem na prof. teraz pomyslalem pogram na TP no i wlaczam scouting match asysta wygrywamy 1-0 ocena 7,5 czas na oferty juz mysle do jakiego slabego klubu mnie wezma a tu nagle stalo sie cos niezwyklego ;D dostalem 3 oferty Roma,Celtic,Atletico Madryt ;o zdziwilem sie strasznie myslalem ze moze mi wylosowalo jakies cudowne staty ;D jednak nie wszystko po staremu moj gracz to poprostu ciota:D ale nic trening gram a tu odziwo wszystko dobrze idzie w 3 lub 4 kolejce zagralem juz wchodzac z lawki jest aktualnie 10 kolejka a ja zagralem juz 7 meczy
no i wlasnie pytam czy kiedys ktos z was stworzyl taki talent:D zeby odrazu dostac oferte z takiego zespolu czy moze mi sie gra popsula ;D dodam tylko ze w lidze A mam wszystkie najmocniejsze zespoly Manu Real Milan Inter itd ;D Roma tez tam jest.
No cuż, wydaje mi sie, że trafiłeś po prostu do b. dobrego klubu, pewnie nie tylko ty ale cala drużyna gra lepiej, więc tobie to pomaga i rozwijasz się b. dobrze. ;]
Taka teoria. ;]
Bo np. mi się wydaje ze jest roznie, klub moze sobie radzic slabo, np. takie wigan atletic, ale jak zaczniesz gre od nowa to moze byc juz w lepszej formie.