Widzę że już tu nikt nie komentuje, szkoda

Bo ja właśnie kupiłem PESa 2009 bo mnie nie stać na najnowszego i gram teraz BAL.
Oto moje wyniki:
Przyjąłem się do SSC Napoli, 1 mecz ligowy zagrałem po 8 kolejkach dopiero a tak non stop trening, potem zawsze w 2 połowie wchodziłem, raz tylko od początku (co nie jest mi na rękę bo szybko zawodnik się męczy), w przerwie międzysezonowej 14 miejsce Napoli nie zadowoliło mnie, za dużo remisów i jakby zawodnicy się NIE STARALI - co ktoś pisał wcześniej.
Także podczas przerwy międzysezonowej miałem 4 oferty w sumie, wybrałem Calcio Catania

290 EUR zarabiając i szczerze przyznam że jestem zadowolny, a no dlatego:
Catania grała w Lidze Europejskiej (UEFA), oczywiście 3-4 kolejki poczekałem aż mnie wystawili do meczu, a potem w 1 składzie z 10 meczów

3 bramki na koniec sezonu i 1 asysta - jestem OFENSYWNYM POMOCNIKIEM, podania dostaję w 70% wtedy kiedy chciałbym, prawie nie drybluję bo to mija się z celem, ale dobrze się ustawiam i niemal na każdym meczu jestem groźny pod bramką, 2x zostałem zawodnikiem meczu!
Teraz koniec sezonu i wdrapaliśmy się na 7 miejsce dające nam awans do Ligi Europejskiej (zwycięzca Pucharu Krajowego gra w LM), jak to zrobiliśmy? na 10 ostatnich meczy 8 wygraliśmy i 1 remis... Przyspieszenia mam już 80 a kondycja 75.
Właśnie zaproponował mi klub podwyżkę do 350 EUR i planuję tu zostać, chyba że zgłosi się po mnie mój wymarzony klub w Serie A czyli Juventus Turyn.
Teraz będę się rozwijał w ekspresowym tempie , gdyż w przyszłym sezonie eliminacje pucharów europejskich, wyliczyłem że wszystkie skille na sezon idą mi w górę +5/7 max
Prawda że jest rewelacyjnie jak na początek?

PS. Co najważniejsze zapomniałem przypomnieć - gram na 4 poziomie trudności