Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
David
Powiedz mi jest moze jakis program zeby mu przegrac bramki z xbox-a??
Nequeax
Hey
Mam taki problem z PES 2009
Mam PESa 2009 wraz z ekstraklasa patch full version. Gram mecz w BL Polska vs Szwecja i właśnie gdy wchodzę by zagrać mecz, mecz nie ładuje się, zwiesza się i trzeba resetować system lub czasami da się wyłączyć przez proces. Zrobiłem wszystko co znalazłem czyli: zmieniłem twarze dla tych dwóch piłkarzy oraz zainstalowałem updaty. Nic nie pomogło dalej ten sam problem.

Pomógł by ktoś???

Serdecznie pozdrawiam.
zarowa7
CYTAT(Nequeax @ Oct 14 2009, 16:56) *
Hey
Mam taki problem z PES 2009
Mam PESa 2009 wraz z ekstraklasa patch full version. Gram mecz w BL Polska vs Szwecja i właśnie gdy wchodzę by zagrać mecz, mecz nie ładuje się, zwiesza się i trzeba resetować system lub czasami da się wyłączyć przez proces. Zrobiłem wszystko co znalazłem czyli: zmieniłem twarze dla tych dwóch piłkarzy oraz zainstalowałem updaty. Nic nie pomogło dalej ten sam problem.

Pomógł by ktoś???

Serdecznie pozdrawiam.

Dobra mam. Musisz skopiowac/zamienic plik pes2009_edit1 ze swojego patha badz update'a do katalogu c/dokument and setting/konami/pes/save
costa
tak wiec u mnie sprawa jest taka, nie wiem czy to tylko moje przeczucie czy specjalnie zrobiona gra, ale uwazam ze gdy gram w kazdym klubie to nie w kazdym meczu ale w wiekszosci jest tak ze koledzy z druzyny graja czasami na 50% swoich umiejetnosci ;/
tzn toczy sie pilka w ich kierunku a oni stoja i sie przygladaja(gram na top player) wiec chyba cos tu jest nie tak.
przyklad inny gralem kiedys tam w Nappoli na poczatku kariery ale gdy ja tam gralem ledwo co pkt zdobywalismy
podczas gdy odszedlem oni znow liczyli sie w walce nawet o mistrzostwo ;]
straty obroncow tuz przed wlasna bramka komentowac juz nie trzeba bo gdy ja probuje odebrac pilke przeciwnikowi raz na sto udaje sie ;/
tyle ode mnie, ogolnie znakomita gra gdy sie juz uksztaltuje zawodnika mozna sporo goli nastrzelac biggrin.gif
Bercik_FCB
Ma ktoś porównanie BaL w 09 i w 10? Chodzi mi o trudność
pm6661
Jeśli powtarzam jakiś wcześniejszy post to przepraszam, ale po prostu nie chce mi się czytać całego forum od początku. Mam problem w BL, na 12 tyg wywla mnie do Windy, przeinstalowałem grę i nic to nie daje, usunąłem kitserver i dalej to samo. na kilkunastu pierwszych stronach przeczytałem ze miał wyjść jakiś patch od Konami dotyczący tego błędu ale nie czytałem dalej. Ściągnąłem jakiś z GamingAcces ale tylko coś popsuło i wszędzie są takie same nazwiska i zmieniła się formacja, ogólnie chu*nia, próbowałem zmieniać rozdzielczość, ale nic nie daje, nawet zrobiłem nowego zawodnika i dalej na 12 tyg wywala... I tu nasuwa się moje pytanie, czy wyszedł już ten patch od Konami, a jeśli nie to czy macie jakiś sposób na naprawę tego błędu, jest jakiś inny patch? Prosze o pomoc smile.gif
Tony
Widzę że już tu nikt nie komentuje, szkoda sad.gif
Bo ja właśnie kupiłem PESa 2009 bo mnie nie stać na najnowszego i gram teraz BAL.

Oto moje wyniki:
Przyjąłem się do SSC Napoli, 1 mecz ligowy zagrałem po 8 kolejkach dopiero a tak non stop trening, potem zawsze w 2 połowie wchodziłem, raz tylko od początku (co nie jest mi na rękę bo szybko zawodnik się męczy), w przerwie międzysezonowej 14 miejsce Napoli nie zadowoliło mnie, za dużo remisów i jakby zawodnicy się NIE STARALI - co ktoś pisał wcześniej.
Także podczas przerwy międzysezonowej miałem 4 oferty w sumie, wybrałem Calcio Catania biggrin.gif 290 EUR zarabiając i szczerze przyznam że jestem zadowolny, a no dlatego:

Catania grała w Lidze Europejskiej (UEFA), oczywiście 3-4 kolejki poczekałem aż mnie wystawili do meczu, a potem w 1 składzie z 10 meczów biggrin.gif 3 bramki na koniec sezonu i 1 asysta - jestem OFENSYWNYM POMOCNIKIEM, podania dostaję w 70% wtedy kiedy chciałbym, prawie nie drybluję bo to mija się z celem, ale dobrze się ustawiam i niemal na każdym meczu jestem groźny pod bramką, 2x zostałem zawodnikiem meczu!
Teraz koniec sezonu i wdrapaliśmy się na 7 miejsce dające nam awans do Ligi Europejskiej (zwycięzca Pucharu Krajowego gra w LM), jak to zrobiliśmy? na 10 ostatnich meczy 8 wygraliśmy i 1 remis... Przyspieszenia mam już 80 a kondycja 75.
Właśnie zaproponował mi klub podwyżkę do 350 EUR i planuję tu zostać, chyba że zgłosi się po mnie mój wymarzony klub w Serie A czyli Juventus Turyn.

Teraz będę się rozwijał w ekspresowym tempie , gdyż w przyszłym sezonie eliminacje pucharów europejskich, wyliczyłem że wszystkie skille na sezon idą mi w górę +5/7 max

Prawda że jest rewelacyjnie jak na początek? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS. Co najważniejsze zapomniałem przypomnieć - gram na 4 poziomie trudności smile.gif
Cooltys
CYTAT(Tony @ Feb 17 2010, 21:10) *
Widzę że już tu nikt nie komentuje, szkoda sad.gif
Bo ja właśnie kupiłem PESa 2009 bo mnie nie stać na najnowszego i gram teraz BAL.

Oto moje wyniki:
Przyjąłem się do SSC Napoli, 1 mecz ligowy zagrałem po 8 kolejkach dopiero a tak non stop trening, potem zawsze w 2 połowie wchodziłem, raz tylko od początku (co nie jest mi na rękę bo szybko zawodnik się męczy), w przerwie międzysezonowej 14 miejsce Napoli nie zadowoliło mnie, za dużo remisów i jakby zawodnicy się NIE STARALI - co ktoś pisał wcześniej.
Także podczas przerwy międzysezonowej miałem 4 oferty w sumie, wybrałem Calcio Catania biggrin.gif 290 EUR zarabiając i szczerze przyznam że jestem zadowolny, a no dlatego:

Catania grała w Lidze Europejskiej (UEFA), oczywiście 3-4 kolejki poczekałem aż mnie wystawili do meczu, a potem w 1 składzie z 10 meczów biggrin.gif 3 bramki na koniec sezonu i 1 asysta - jestem OFENSYWNYM POMOCNIKIEM, podania dostaję w 70% wtedy kiedy chciałbym, prawie nie drybluję bo to mija się z celem, ale dobrze się ustawiam i niemal na każdym meczu jestem groźny pod bramką, 2x zostałem zawodnikiem meczu!
Teraz koniec sezonu i wdrapaliśmy się na 7 miejsce dające nam awans do Ligi Europejskiej (zwycięzca Pucharu Krajowego gra w LM), jak to zrobiliśmy? na 10 ostatnich meczy 8 wygraliśmy i 1 remis... Przyspieszenia mam już 80 a kondycja 75.
Właśnie zaproponował mi klub podwyżkę do 350 EUR i planuję tu zostać, chyba że zgłosi się po mnie mój wymarzony klub w Serie A czyli Juventus Turyn.

Teraz będę się rozwijał w ekspresowym tempie , gdyż w przyszłym sezonie eliminacje pucharów europejskich, wyliczyłem że wszystkie skille na sezon idą mi w górę +5/7 max

Prawda że jest rewelacyjnie jak na początek? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS. Co najważniejsze zapomniałem przypomnieć - gram na 4 poziomie trudności smile.gif

Walcz, walcz smile.gif Jak już będzie za łatwo zwiększaj poziom ;P powodzenia ;]
Tony
A Ty jeszcze grasz? Ja wyleciałem ze składu na 3 mecze bo słabsze oceny ale zespół wygrywał tongue.gif
Jestem na 16 stronie (czytam o BEL co się da) i powiem, że też nienawidzę Chelsea, do tego dochodzi Liverpool, z ligi włoskiej niecierpię Interu.

Ps. Jestem coraz bliższy skilla 80 w szybkości biggrin.gif

Ps2. No ja nie mogę trener zaczął mnie wystawiać jako środkowego napastnika i zbieram regularne oceny 6.5 mimo iż nie strzelam żadnych bramek, mało tego ostatni mecz przegrany LoL

Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Tony
Ja pierkula dwoiłem się i troiłem w 1 rundzie Ligi Europejskiej, 1 mecz przegraliśmy u siebie 0:1 a rewanż:

... dosłownie gryzłem trawę, mało tego graliśmy w 11 przeciwko 10 w dogrywce... niestety odpadliśmy po karnych a mnie zmieniono w 75 minucie...

................................................................................
..........

Ja pierdole bo mnie zaraz szczyści!!!!! Mecz Polska:Szkocja już chyba z 15 raz powtarzam(a robię to dlatego że on zależy od awansu na MŚ) i zawsze nam strzelą gola, a jeśli wyrównam przebiegając samemu połowę boiska i strzelając bramkę, to pare minut minie i znowu Szkocja brama i tak w kółko

-:- DOBRA RADA NIE BIERZCIE POLSKI JAKO SWOJEGO KRAJU BO TO PO PROSTU DRUŻYNA ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vivek3
jak konczy sie mecz to pojawia mi sie ekran z moimi umiejtnosciami i nabijami mi pkt. Czy jest mozliwosc zobaczenia statystyk meczu? strzaly etc i czy moge zobaczyc swoja ocene pomeczowa za ten konkretny mecz? pozdro
Tony
CYTAT(vivek3 @ Aug 31 2010, 22:18) *
jak konczy sie mecz to pojawia mi sie ekran z moimi umiejtnosciami i nabijami mi pkt. Czy jest mozliwosc zobaczenia statystyk meczu? strzaly etc i czy moge zobaczyc swoja ocene pomeczowa za ten konkretny mecz? pozdro

Przed ekranem treningowym tuż po zakończeniu meczu gdy obraca się kamera na stadionie, zapewnie nie nacisnąłeś krzyżyka na padzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.