Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Mrowiec8
przeczytalem caly temat smile.gif ale warto bylo ciekawe informacje wskazowki ktore sie przydaja smile.gif ale mam pytanie czy mamy mozliwosc wypowiedzenia sie po meczu ? jakas konferencja czy cos w stylu ?
Waluk
Mrowiec8, nie żartuj. :-) Oczywiście, że nie, może kiedyś tak, ale to nie FM. ;-)
Mrowiec8
nie no tak z ciekawosci zapytalem bo kiedys cos czytalem ze wlasnie ma byc cos takiego dostepne .Dzieki za odpowiedz
Tomaszzz
CYTAT(szrama23 @ Oct 25 2008, 19:25) *
zgadzam się... bez sens sad.gif nie mogę mieć oceny wyższej niż 6.0... macie jakieś skuteczne sposoby na dobre oceny po meczu? ale tak konkretnie a nie ogólnie poproszę...

Duzo podawaj i to najlepiej celnie, strzelaj, pokazuj sie do podan, przerywaj akcje przeciwnikow, asystuj, troche drybluj, badz troche przy pilce itd.
WKS
Siema mam pytanie w co wejsc zeby zmienic nr na koszulce w Reprezentacji ?
Urban
Wlasnie skonczylem moj drogi sezon, ktory byl naprwade udany strzelilem 17 bramek dla porownania w pierwszym zdobylem tylko 1 ;p. Jednak pod koniec drogiego sezonu trener zaczol mnie pernamentnie usawiac na pozycji skrzydlowego, a moja nominalna pozycja jest CF. Gdy mialem juz przedluzyc konrakt okazalo sie ze trener chce ze mnie zrobnic AMF, wiec sie na niego "wypiolem" i zamienilem Valencjie na angielskie Portsmouth gdzie nikt nie bedzie mnie ustawial na skrzydle. Czuje w "moczu" tongue.gif ze to bedzie swietne dla takiego mlokosa jak ja happy.gif . I mam kilka pytan kiedy dostaje sie powolanie do kadry i czy nasza pensja ma jakies zastosowanie?
proevo09
Jestem juz po pierwszym sezonie Gram w Rangersami zaczynalem w As roma ale nie chcieli mnie wpuscic wiec poszedlem w polowie sezonu do rangersow strzelilem 1 gola i mam 1 asyste w 10 meczach teraz gram w drugim sezonie moj drugi mecz i mam juz 1 bramke smile.gif moja najwieksza ocena to 6.5
Waluk
Pierwszy post w tym temacie został z edytowany i teraz jest tam FAQ. Mam nadzieję, że dzięki temu będzie mniej tych samych pytań. Zatem proszę wszystkich odsyłać do tego pierwszego posta, jeśli tam nie będzie odpowiedzi dopiero niech piszą swoje pytanie, a my będziemy FAQ aktualizować.

Wielkie podziękowania dla mVp za pomoc przy tworzeniu FAQ.
lucek22
witam!
mam wielką prośbę jeżeli znacie jakiś sposób na naprawę tego seva co wychodzi do windy to napiszcie .grałem już 7 sezon i zacząłem sie bawić rozdzielczościami sam nie wiem po co a wszystko zapisywałem cały czas na jednym sejwie więc nie mam opcji jestem w dupie,muszę naprawić tego pomóżcie panowie.a nowego zawodnika już nie stworze bo już nim nie pogram na poważnie bo idę do woja w przyszłym tygodniu pomóżcie człowiekowi w potrzebie błagam!
Waluk
A nie pomogło Ci to, że zmniejszyłeś do wcześniejszej rozdzielczości? Sprawdź czy zaznaczone masz to co na początku i czy jest 4:3. Jeśli nie to ja nie słyszałem o innym sposobie, jest patch, który naprawia problem wychodzenia do windy, ale jest niekompatybilny z wcześniejszymi save'mi.
lucek22
CYTAT(Waluk @ Oct 26 2008, 00:55) *
A nie pomogło Ci to, że zmniejszyłeś do wcześniejszej rozdzielczości? Sprawdź czy zaznaczone masz to co na początku i czy jest 4:3. Jeśli nie to ja nie słyszałem o innym sposobie, jest patch, który naprawia problem wychodzenia do windy, ale jest niekompatybilny z wcześniejszymi save'mi.

dzięki za pordę ale niestety nie pomogło a nie ma jakiegoś programu do sejwów,żeby je naprawić lub coś na ten styl?
Waluk
Niestety, o niczym takim nie słyszałem.
Jimmy Floyd
Taka różnorodność w nowym PESiku a ja ciągle w Bal-u siedzę, niesamowite, to zakrawa o uzależnienie jak cała seria zresztą i pomyśleć, że KONAMI nie kładło nacisku na ten tryb, chyba ściemniają bo od niechcenia nie stworzyliby tak grywalnego "DODATKU", który z tego co można przeczytać stał się kluczowym elementem PES 2009. BTW - fajnie jest siebie zobaczyć na konferencji prasowej podpisując nowy kontrakt smile.gif Oj długa noc się zapowiada.
matuswdk
Rzeczywiscie to jest uzaleznienie ja zagralem w tego pesa 1 mecz normalnie wlaczylem potem BAL chcialem sprawdzic co to za dno wlaczylem no i wielkie zdziwienie bo BAL jest swietny ;D mam malo czasu na gre ale udalo mi sie juz zagrac na 1 sejvie 2 sezony na regular gdzie bylem swietny ;D no i w Atletico gram 3 sezon na TP znaczy gram to duzo powiedziane walcze o lawke ha biggrin.gif
pio17
Witam mam pare pytań
- gram już 5 sezon, pierwszy klub to jakiś mało znany klub włoski, potem 2 lata w Spartaku Moskwie i teraz 2 lata w Boca Juniors. gram na Professional i czytam że niektórzy w 3 sezonie są najlepszych klubach w grze, a ja dostaje ciągle te same oferty od najsłabszych klubów w tej samej licze;/ a gole strrzelam co drugi mecz.
- jak skuteczniej odebrać przeciwnikowi piłkę bo jest dość trudno, no chyba że na mnie wpadnie ;p
- irytuje mnie to że obrońcy drużyny przeciwnej co kawałek zabierają ci piłkę wślizgiem ;/
lufcias
Co to znaczy w set tactics CB Overlap?? Pierwszy raz z taką strategią sie spotykam ... Często pokazuje mi się jak mój zespól posiada piłke.
rakoczyn
Można jakoś zmienić swoje imie i nazwisko w tym trybie? Bo wpisałem sobie Capsem, a teraz mam patcga GA0.2 i to głupio wygląda.
Próbowałem edytować save'a hexeditorem ale zmieniło się tylko przy wybieraniu save'a. W grze jest dalej CAPSEM.
paciol92
Mam mały problem mógłby mi ktoś powiedzieć do czego służą te punkty SOLAR ---> domyślam się że to wypłata albo coś takiego ale po co to jak i tak nie idzie kupić. A jeśli idzie tylko ja o tym nie wiem to napiszcie mi krok po kroku ok?? Dzięki
paciol92
CYTAT(rakoczyn @ Oct 26 2008, 11:19) *
a teraz mam patcha GA0.2 i to głupio wygląda.

Co to za patch?? Daje coś nowego??
manio3
zmieniają się w tym patchu nazwiska np:Tevez zamiast TEVEZ
Ickero
Tak to Twoja pensja, nie daje to zupełnie nic, nie możesz z tym zrobić, możęsz tylko się tym pochwalić
CYTAT(paciol92 @ Oct 26 2008, 10:20) *
Mam mały problem mógłby mi ktoś powiedzieć do czego służą te punkty SOLAR ---> domyślam się że to wypłata albo coś takiego ale po co to jak i tak nie idzie kupić. A jeśli idzie tylko ja o tym nie wiem to napiszcie mi krok po kroku ok?? Dzięki
enek95
przypuszczam ze i tak sie nieda ale mam pytanie..
czy mozna zmienic lige bo np. teraz mam : Angelską,Hiszapańską,Francuzką, Holenderska a chce miec zamiast Holenderskiej mieszcana da sie zmienic ..??
Pelajs
A jak wogole wybrac, w jakaich ligach sie bedzie grac?
Sobiek
apropo patchy to ja mam ten
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32369
zmienia nazwy druzyn i dodaje prawdziwe loga i jeszcze cos tam nie pamietam:D
enek95
a jakies patchy na stroje (działające)?? macie
Malik
z tego co mi sie wydaje zeby trafic do ligi z innego kraju nalezy dobrze prezentowac sie w europejskich pucharach. ogolnie tryb zaczyna powoli stawac sie nudny. Po 4 sezonie regularnie w pierwszej jedenastce Barcy na Top Player zwyciestwo w lidze mistrzow, pucharze ligi praktycznie w wieku 21 lat zdobylem juz wszystko wink.gif. Zaczynalem w Man City -> Tottenham -> Atletico Madryt -> Barcelona + oferty min. z Liverpoolu, Lyonu, Cagliari czy Fc Nantes...

===> Przebieg Kariery <===
pio17
A no to fajnie bo ja już 2 sezon kończe w Boca i dostaje oferty od słabych zespołów z tej samej ligi ;/ a gole strzelam ci 2,3 mecze. Kolesie z mojej drużyny odwalają takie wały i drużyna przegrywa najprostrze spotkania ;/
Sobiek
z tego co widze to koszulki tez sa

CYTAT(enek95 @ Oct 26 2008, 12:55) *
a jakies patchy na stroje (działające)?? macie
Dzidzia
A ja zaczolem all od nowa bo tam przy 15 spotkaniu mi sie wylaczal , z powodu błędu, i teraz majac 12 spotkanie i zostalem zaproszony na lawke znow pojawia sie ten blad ; //
///

Czyli chyba tylko reinstalacja po raz 5 trzeba zrobic ;///
grzesio1712
CYTAT(lufcias @ Oct 26 2008, 09:22) *
Co to znaczy w set tactics CB Overlap?? Pierwszy raz z taką strategią sie spotykam ... Często pokazuje mi się jak mój zespól posiada piłke.

CB Overlap było już w PESie 2008, chodzi o to, że obrońcy wychodzą w pole karne przeciwnika na stałe fragmenty gry
Pelajs
A na jakiej wy pozycji gracie w BaL? Bo zastanawiam sie i nie wiem na jakiej zaczac
/
Dzidzia
Powinna to byc pozycja na ktorej lubisz grac. Ja gram jako lewy pomocnik i jest spoko do momentu gdy mnie nie wyrzuca.
Mrowiec8
ja wlasnie dzis zaczynam grac BAL smile.gif i bede gral pomocnikiem raczej na prawym skrzydle smile.gif tak jak gram w klubie .Ciekawie napewno bedzie sie gralo tu jakis raid zrobic dosrodkowac i mozna tez w obronie pomoc
matuswdk
Uwazajcie na wslizgi ;D doznalem kontuzji na cały sezon !;F
Pelajs
Zaczalem gre w BAL i poprostu tryb miodzio tongue.gif Gram na pozycji CF czyli wysunietego napastnika. Gram w klubie West Midlands Stripes. Mozecie mi podac nazwe po Polsku tego klubu? Wiem tylko, ze jest to w Anglii i na herbie jest łabędź.
Pzdr.
Waluk
West Bromwich Albion.
Sieron94
ej jak przyspieszyc mecz jak siedzisz na lawce na pc
pingu144
CYTAT(Malik @ Oct 26 2008, 13:28) *
z tego co mi sie wydaje zeby trafic do ligi z innego kraju nalezy dobrze prezentowac sie w europejskich pucharach. ogolnie tryb zaczyna powoli stawac sie nudny. Po 4 sezonie regularnie w pierwszej jedenastce Barcy na Top Player zwyciestwo w lidze mistrzow, pucharze ligi praktycznie w wieku 21 lat zdobylem juz wszystko wink.gif. Zaczynalem w Man City -> Tottenham -> Atletico Madryt -> Barcelona + oferty min. z Liverpoolu, Lyonu, Cagliari czy Fc Nantes...

===> Przebieg Kariery <===

hmm czy ten tryb nie jest czasami za bardzo liniowy ??

grając na TP zaczlem gre w Man City było cieżko, ale sie udało wbić do skladu meczowego potem pyk pyk i bylem non stop w pierwszej jedynasce ale trener wystawial mnie na AMF nie radze sobie na tej pozycji wiec dawalem skip match az bede zaczynal z ławy.. bo wtedy dawal mnie na Atak smile.gif

po 1 sezonie grajac w 11spotkaniach strzelilem 2 bramki i 3 razy Zawodnik Meczu.. chciałem odejśc
i tak jak napisales poszedłem do Tottenhamu gdzie gram juz 8 mecz mam 6ramek i 4 razy zawodnik meczy i trener stawia mnie na CF (mam SS)

czyli moge sie spodziewac że grajac slabo i tak pod koniec sezonu dostane oferte od Atletico Madryt ??

trzeba to sprawdzic biggrin.gif

a wracając do trybu to Świetny po prostu Świetny tryb biggrin.gif TP i kamera Player miażdzy biggrin.gif
kovar
mozemy zrobic mala sonde? na jakiej kamerze gracie i dlaczego? ja gram średnio jeden na 6 meczy na  kamerze tzw "player' i sam nie wiem.niby cos innego i mozna sie poczuc jak prawdziwy pilkarz, ale mniej widac i gra jest duzo bardziej instynktowna. przelanczam na ta kamer, ale rzadko,raczej zeby cos urozmaicic.ciekawy jestem waszych opinii

wanted92
ja powiem szczerze-różnie to bywa czasem vertical a czasem player. Zdarza mi się też grać na normal long ale zazwyczaj dwie pierwsze wink.gif Tak jak wspomniałeś można się poczuć jak prawdziwy piłkarz. Czasami jest trudno ,ale im trudniej tym lepiej.
Sobiek
a ja strzelilem pierwszego hat-tricka w karierze w wieku 20 lat hehe
a mialem tez taka sytuacje ze trener mnie wpuscil w 60 min a zdjal w 80 huh.gif
Waluk
To u mnie było tak, że trener w 78. minucie wpuścił zawodnika, a w 84. go zdjął. ;-)
enek95
kurde zainstalowałem ten poatch i zamiast strojów mam wszystkie czarne
CYTAT(Sobiek @ Oct 26 2008, 12:46) *
apropo patchy to ja mam ten
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32369
zmienia nazwy druzyn i dodaje prawdziwe loga i jeszcze cos tam nie pamietam:D
Sobiek
no to stary cos skopales bo mi smiga wszystko elegancko:P
enek95
no skopjowałem ten 1.bin do moje dokumenty\ konami \ pes 2009\ save
Sobiek
a kitserverawkleiles i zainstalowales?
enek95
mam swój inny.. a zreszta do niego nie trzeb anic wklejic ??
Sobiek
wklej ten co sciagnoles
enek95
i ten kitserver ma byc pusty nic do niego nie wklejac
enek95
prosze powiedzcie ze da sie zmienic bo na początku napisałem duzymi literami moje nazwiasko bo tak wszyscy mieli a teraz mam patcha i wszyscy maja małymi a ja duzymi da sie to zmienic /...??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.