Ickero
Oct 19 2008, 20:54
E tam mi w ogóle nie psuję się nic, zero crashów ;] Ktoś mówił mało goli ... zmień czas meczu na 10 minut i ujrzysz grad bramek ... ostatnio przedłużyłem na 10 minut i ... pierwszy mecz w LM i wynik 4:4 z PSV

Teraz sobie gram w LeMans i taki wynik z PSV

Dziś śmieszną bramkę dałem, nie dosyć że fajnie wpadła to była po wrzutce ... przeciwnika
http://pl.youtube.com/watch?v=QdbR1gQ487U To była brama na 1:0 ale w tym meczu zaliczyłem mój pierwszy hat-trick

EDIT:
Tari bo ten system jest dziki ... on daje oceny nie za osiągnięcia tylko częściej za przebiegnięty dystans. Pobiegaj dużo będzie good ocena. Raz biegałem i mimo żadnej bramki miałem ocenę 8.0. A jak dałem pierwszego hat-tricka miałem tylko 7.0.
Pablisso
Oct 19 2008, 20:59
Ja wale to.... Rownież czekam na patcha od Konami... ten od gamingaccess psuje sklady i sa sami bramkarze....
2 raz juz podchodzilem i znowu dupa...
PS: tryb bardzo fajny
Jesteśmy beta testerami i jeszcze zapłaciliśmy im 120 zł
mogwil
Oct 19 2008, 21:05
nie wiem skad sie wam te bledy wszystkie biora ja juz gram 5 sezon i zero bledow wszystko smiga jak nalezy
Pablisso
Oct 19 2008, 21:06
Powiedz jakie masz w settings rozdzielczości do wyboru????
Mowicie ze ocena zalezy od wybieganego dystansu? ;\ i tak sie nie zgadza bo wlasnie to wyprobowalem, biegalem do wyczerpania tak ze w 70 minucie 0 paska sprintu, mimo to do konca meczu truchtalem ile sie dalo (przy okazji asyste zaliczylem) i efekt: nota 6.0...moja passa przedluzona do 6 meczow z ocena 6.0 pod rzad. jest ktos lepszy? ^^
pierwszy raz mam do czynienia z taka sytuacja. do tej pory 5.5 albo 6.0 dostawalem jak gralem naprawde marnie, duzo tracilem i 0 asyst, goli. a teraz niezaleznie od tego wszystkiego i tak 6.0
haha teraz odkrylem do czego dazyl komputer dajac mi te noty...wywalil mnie z 1 skladu xD najskuteczniejszy z zespolu jestem a 2 mecz z rzedu na lawce...AMF grajacy jako RMF z 7 golami i 7 asystami siedzacy na lawce po ponad polowie sezonu w 1 skladzie. wytlumaczy to ktos?
Troyann
Oct 19 2008, 21:26
ściągnąłem najnowsze sterowniki do mej karty graficznej, potem się pobawię w te kombinacje, bo póki co studiować muszę ;p
Leszczu
Oct 19 2008, 21:36
Te noty w ogóle są dziwne, bo raz wszedłem ok. 65 minuty, nie strzelilem gola, nie miałem asysty, a nota... 7.0 i MotM
wanted92
Oct 19 2008, 21:38
Ja się wogóle w BaL nie mogę odnaleźć ;/
tzw.strzelam jedną bramkę na 20 meczów
kucharz
Oct 19 2008, 21:41
QUOTE(mogwil @ Oct 19 2008, 22:09)

nie wiem skad sie wam te bledy wszystkie biora ja juz gram 5 sezon i zero bledow wszystko smiga jak nalezy

jezu .. my tez do cholery nie wiemy skad te bledy sie biora... skoro Tobie wszystko dziala to gratuluje!
Archilus
Oct 19 2008, 21:44
Noty mogą się brać z:
- Ilość czasu przy piłce
- celne podania
- gole
Archilus teoria teoria ale w praktyce to sie nie sprawdza ;D
a ja jestem wkur.. zdenerwowany na glupie newcastle. Zdobylismy puchar, glownie dzieki mnie bo bylem krolem strzelcow i mam zlotego buta ^^ oraz zdobylismy mistrzostwo ligi. Nadchodzi czas negocjacji a tu Newcastle nie chce ze mna przedluzyc kontraktu... wkurw mnie dopadl ;p chyba pojde do WestHamu bo reszta to Hull i Stoke ...? ;p
Archilus
Oct 19 2008, 22:21
Zobaczcie czy u Was działa:
podmieńcie plik settings.exe na ten z płyty i ustawcie jakąś rozdzielczość, bo problem może tkwić, nie w rozdzielczości a w pliku...u mnie po tej zamianie poszło

(oby na dłużej)
Rafal USSJ
Oct 19 2008, 22:59
I w końcu w moje ręce dotarł nowy PES 09. Opiszmy zatem tryb Become A Legend. Po utworzeniu piłkarza, przyszedł mecz kontrolny ( 2 asysty - gra jako WF lub boczny pomocnik ), jako że wybrałem ligę hiszpańską, dostałem oferty z Deportivo, Betisu Sevilla i R. Huelva. Wybrałem Betis. Długo nie mogłem odnaleźć się w tym trybie, zanim wszedłem do meczowego ( nie 1. ) składu minęło chyba 6 meczy treningowych... trochę to frustrujące było, zwłaszcza że goli nie strzelałem, zaliczyłem jedynie 3 asysty. Pierwszy mecz w kadrze meczowej, wyszedłem na boisko w 45 min. i zdobyłem swojego pierwszego gola w trybie BAL, z dośrodkowania po strzale główką. Jestem prawie na półmetku sezonu i zajmujemy w lidze 10 miejsce, ja mam strzelonego 1 gola i 3 asysty. Poziom profesional, 10 minut spotkania. Denerwuję mnie to, że zawodnicy sterowani przez CPU często są egoistyczni i nie podają do mnie piłki, gdy jestem idealnie ustawiony na podanie prostopadłe, natomiast gdy ja im podaję doskonałe piłki potrafią marnować proste sytuacje. Mecze często kończą się wynikami 1-0, 0-0, 0-1. Co do kamery, to tez za bardzo nie mogę się przyzwyczaić. Na razie to tyle, powiem, że jakoś się jeszcze nie "wtopiłem" w ten tryb i nie tak go sobie wyobrażałem, ale może po całym sezonie się to zmieni, ale chęc dalszej gry jest, więc wynika z tego, że gameplay jest całkiem dobry. Pozdrawiam.
A ja się pochwalę, że w przerwie między sezonami zgłosił się po mnie Arsenal Londyn. :-) Zastanawiam się właśnie nad ich ofertą, bo z bólem serca będę opuszczał "Sroki". ;-)
dawid_18
Oct 20 2008, 01:18
jak mozna dac swoja twarz tzn. ze swojego zdjecia load itd. bo noe moge sie polapac daje wszystko tak jak powinno i nic obraz stoi caly czas w miejscu, mam oryginal i i nic moze to jest jakis bug od konami. Prosilbym o o jak najszybsza o odpowiedz. I jeszcze jedno gram juz drugi sezon i jeszcze nie ani razu mnie wywalilo do windy a jak juz pisalem mam orginala to moze przez piraty ktorzy pewnie tuaj maja a pisza a nie przyznaja sie do tego.
Jednak zdecydowałem się opuścić "Sroki". Kurde, Arsenal niesamowicie dobrze gra. Ale już się załapałem na ławkę. ;-) Szkoda, że przez ten transfer Mistrzostwa Europy przeleciały mi koło nosa... :-(
kubaniec
Oct 20 2008, 06:53
mam pytanie czy można w become a legend grać na padzie?
cOtReZ
Oct 20 2008, 07:27
CYTAT(Rafal USSJ @ Oct 20 2008, 00:03)

Denerwuję mnie to, że zawodnicy sterowani przez CPU często są egoistyczni i nie podają do mnie piłki, gdy jestem idealnie ustawiony na podanie prostopadłe,
Wszystko pewnie dlatego, ze nie wciskasz szybko 2x

czyms takim sygnalizujesz wlasnie podanie do Ciebie. Sprobuj, bo podania prostopadle wychodza im najlepiej

CYTAT(kubaniec @ Oct 20 2008, 07:57)

nie, tylko myszka
donaspl
Oct 20 2008, 08:39
CYTAT(kubaniec @ Oct 20 2008, 07:57)

Niestety w BAL można grać tylko i wyłącznie klawiaturą
Serkowskipes6
Oct 20 2008, 08:45
Najlepiej to na kierownicy
.alien
Oct 20 2008, 09:33
na jakich gracie poziomach ?? na TP cholernie ciezko o gole. zaczalem od nowa BAL w 1 meczy 2 asysty potem trafilem do Cagliari ( o_O ) strasznie slabi, tam zobylem tylko 2 bramki na treningach jestem w 9 tygodniu sezonu o zalapaniu sie do 1 skladu niema mowy. wczesniej lepiej mi sie gralo w athletico. TP strasznie trudne, chyba zaczne od nowa na 1 lvl nizej
cOtReZ
Oct 20 2008, 10:02
TP, gram w lidze francuskiej, druzyna Caen. Do pierwszego skladu dostalem sie ok 7 spotkania. Jak slysze jakie co niektorzy mieli parametry od poczatku to az zazdroszcze

Ja mialem tylko jedno zielone stamine na 79 a reszta do bani bieg 73/71 a strzaly 60-69 dryblingi na ok 59.

. Mimo tego udalo mi sie w lidze strzelic juz 6 bramek a zaczalem wlasnie runde rewanzowa czyli to chyba 17 kolejka.
Aha co do wywalania z gry mnie pomoglo przelaczenie rozdzielczosci na 1024x768.
edit: Czy oferty moga przyjsc rowniez z klubow z innych lig?? Czy wybierajac francuska zwiazalem sie z nia do konca gry?
malomowny18
Oct 20 2008, 10:49
Cotrez jak najbardziej, dostaniesz różne oferty z różnych lig ( całe szczęście ).
Ja niedawno przeniosłem się z PSG do Newcastle, ale będzie ciężko wywalczyć miejsce w składzie.
No i ja ponawiam swoje pytanie o stadiony, które zadałem wczoraj.
Jak ktoś nie pamięta, to czy będzie można wpakować do gry około 80 stadionów jak w pesie 6 i na nich grać?
W trybie BAL byłoby to świetną sprawą grać np w Newcastle na stadionie St. James Park a nie Stockholm Arena

pzdr
.Alien, nie zmieniaj na poziom niżej. Staraj się grać cały czas na TP, wiem, że jest trudno, ale zobaczysz jaką będziesz miał potem satysfakcje. Ja na początku ostro kląłem na swoich grajków, ale potem nauczyłem się wykorzystywać wszystko co możliwe i teraz jakoś idzie. Zacząłem IV sezon i gram w Arsenalu, miałem jeszcze propozycję (z tych wyższych) od Ajaxu.
enek95
Oct 20 2008, 12:28
ja moze juz jutro bede miał HURA...
mariolazi
Oct 20 2008, 12:43
Ja pykam na proffesionalu mimo że normalnie z kompem to tylko i wyłącznie TP, bo niestety póki co na kamerze vertical która świetnie oddaje klimat BaL, nie wyobrażam sobie męczarni moim młodym bobkiem na najtrudniejszym poziomie... Na Top Player w tym trybie jeszcze przyjdzie pora

Gram w lidze francuskiej dopiero 1szy sezon, zaczynałem od Tuluzy i tam od połowy 1szej rundy grałem w podstawie i zdobyłem kilka bramek jako ofensywny pomocnik, z niezłymi notami za mecze, lecz zespół był na 19 miejscu więc jak zgłosiło się w przerwie Caen z 6 pozycji i realnymi szansami na gre w pucharach to nie namyślałem się długo... Niestety koniec sezonu tuż tuż, a ja na początku nie mogłem przebić się na treningach (noty od 5.0 do 7.5 ale w kratke), a teraz gram ogony albo oglądam całe mecze z ławki (nawet jak poprzednio dałem dobrą zmianę)

Z tymże klub prawie nie przegrywa,a moi konkurenci do miejsca łapią dobre noty i unikają kartek, więc transferu trochę żałuję bo mogłem być gwiazdą z dna tabeli grając regularnie...

Na plus biore to, że sytuacja wygląda bardzo realistycznie bo zwycięskiego składu trenerzy z reguły nie zmieniają
Pozostaje być cierpliwym, ale o to się nie martwię bo gierka strasznie wciąga i chce się coraz więcej z meczu na mecz.
W takim razie czemu nie zmienisz kamery na inną?
Ja w Arsenalu już jestem podstawowym zawodnikiem. W moim debiucie wszedłem w 45 minucie przy wyniku 0:1, asysta i bramka, wygrywamy 2:1, a Wenger mnie w 87 minucie zmienia i z ustawienia 4:4:2 gramy 4:5:1. Może chciał żeby mi publiczność podziękowała. ;-)
Mogę powiedzieć teraz, że gra w mocniejszym klubie to jednak jest prawdziwa gra. Tutaj zawodnicy świetnie grają, potrafią dograć świetne piłki i rzadko starają się tworzyć własną akcję, na ogół podają.
od kilku dni meczy mnie pytanie: na jakiej kamerze w BAL polecacie grac? gralem juz na Verticalu, teraz wrocilem do zwyklej Wide takiej jak w normalnym meczu. Vertical jakos mnie zniechecil bo ciezko realnie ocenic odleglosc przeciwnika od ciebie...nie wiesz czy juz kiwnac,podac czy jeszcze nie (a przy szybkiej grze kazdy centymetr jest wazny

) - przynajmniej ja tak to widze
dissident
Oct 20 2008, 13:16
Ja po pierwszym sparingu (0:0) dostalem trzy propozycje: Genoa, Napoli i jeszcze cos, wybralem Genoe, bo tam nie ma tylu napastnikow co w Napoli, a moja pozycja to skrzydlowy. Pierwszy sparing wewnetrzy (4:0) i dwa gole jako CF. Drugi sparing (2:0) i jeden gol, gralem jako lewy pomocnik. Teraz szykuje sie kolejny sparing, a o meczowej "18" to na razie moge pomarzyc.
Mam ciekawostkę i komunikat. Umiejętności specjalne z 3 i 4 strony naszego zawdonika (player info ->individual information) można zdobywać poprzez swoją grę. Ja właśnie zauważyłem, że mam umiejętność "scoring", której na początku kariery nie miałem. :-) Żeby ją zdobyć trzeba pewnie sporo strzelać, ale nie wiem jak zdobyć "dribling", bo mimo, że dużo się kiwam, to i tak jej nie mam. Tyle z mojej strony. :-)
Waluk mam pytanie. Po ile grasz mecze i czy opuszczasz jakies czyt. Skip match?
Gram tradycyjnie po 10 minut i nie opuszczam żadnego.
Denerwuje mnie jedna rzecz, a mianowicie to, że jak jestem zmęczony to i tak w następnym meczu puszcza mnie od początku, mam zapełniony pasek lekko ponad połowę (pasek kondycji) i przez to gorzej mi się gra. Nie wiem czemu nie może dać mi odpocząć jeden mecz, już na następny miałbym pełny pasek. Trochę to irytuje. Teraz będę miał tylko jeden mecz w tygodniu przez jakiś czas to powinienem troszkę odpocząć.
no wlasnie bo ja nieraz sobie wybralem skip match i to byl moj blad ;p ale teraz moj pierwszy mecz w nowych barwach i strzelilem bramke, idzie mi coraz lepiej a speed juz mam 90 ;d
A dużo dostajesz doświadczenia meczowego (czerwony pasek)? I czy jak weźmiemy "skip match", to czy dostajemy normalnie przydział doświadczenia z treningu?
do doswiadczenie meczowe to moga sobie w du** wsadzic... tyle tego jest. przy skip match dostajemy tylko zielony pasek.
jaredd18
Oct 20 2008, 15:13
Czytam tak te wasze posty i każdy pisze, ze ma juz strzelonych kilkanascie bramek, ze gra mu sie uklada i jest git. Juz wczesniej zadawalem to pytanie. Jak wy to robicie? Napastnikiem czekacie caly czas pod polem karnym, czy duzo biegacie? Pomozcie mi cos bo ja po prawie 3 sezonach nadal jestem w jakims dupiatym klubie, z dupiatymi statystykami i dorobkiem strzeleckim 2 bramki...
Biegaj dużo i mądrze, nie cały czas sprintem, bądź cierpliwy, nie czekaj pod polem karnym cały czas, bo się nigdy nie doczekasz. Pomóż kolegom i porozgrywaj z nimi trochę piłkę. Często ze środka wybiegaj na skrzydła żeby ci dograli na dobieg, potem możesz wziąć zawodnika na zamach i ściąć do pola karnego lub od razu dośrodkować.
Edytka: A co do bramek to mam już 50 bramek i 13 asyst. :-) 39 razy byłem wybierany na Man Of The Match (36 razy w klubie, 3 razy w reprezentacji).
jaredd18
Oct 20 2008, 15:32
CYTAT(Waluk @ Oct 20 2008, 16:24)

Biegaj dużo i mądrze, nie cały czas sprintem, bądź cierpliwy, nie czekaj pod polem karnym cały czas, bo się nigdy nie doczekasz. Pomóż kolegom i porozgrywaj z nimi trochę piłkę. Często ze środka wybiegaj na skrzydła żeby ci dograli na dobieg, potem możesz wziąć zawodnika na zamach i ściąć do pola karnego lub od razu dośrodkować.
Edytka: A co do bramek to mam już 50 bramek i 13 asyst. :-) 39 razy byłem wybierany na Man Of The Match (36 razy w klubie, 3 razy w reprezentacji).
Na jakim grasz poziomie, jakie masz statystyki i ktory sezon grasz? Jak dla mnie osiagniecie takiego wyniku na Top Player po 3 sezonach kiedy staty mamy po 65-75 wszystkie jest niemozliwe. Jeszcze apropo tego biegania. Biegam jak dziki wieprz po kazdym meczu jestem wybiegany na maxa, rozgrywam, prawie wcale nie stoje na boisku staram sie zawsze szukac jakiejs pozycji w ktorej mogliby do mnie podac. Nic z tego. Owszem dostaje pilki ale przy moich statystykach nic z nia zrobic nie potrafie, poza podaniem oczywiscie. Moze jakies dokladniejsze wskazowki?
Ickero
Oct 20 2008, 15:40
Jaka jest Wasza najwyższa porażka xD ? Bo ja właśnie przeżyłem egzekucje w LeMans w pseudo lidze mistrzów ... 0:6 z PSV
Gram na poziomie Top Player, to mój IV sezon. Statystyki mam kiepskie, ale mogę Ci powiedzieć jaki mam współczynnik w konkretnym skillu. A to, że napisałeś, że to jest niemożliwe... to mi pochlebia ;-) Remember, impossible is nothing.
Edytka: A co do porażki to 0:5 z Arsenalem, jak jeszcze grałem w Newcastle. Dziwne, że po tym meczu Arsenal podpisał ze mną kontrakt. ;-)
chujuwuju
Oct 20 2008, 16:41
Waluk grasz juz 4 sezon, powiedz mi czy parametry rosna Ci szybciej? Czy ciagle tak jak lecialo.. Bo w takim tempie to legendą bede w wieku 40 lat hehe
chujuwuju
Oct 20 2008, 17:04
a dostaje sie jakies bonusy w parametrach? np. za puchar? za krola strzelcow?
naiver
Oct 20 2008, 17:04
Jeśli mówimy o swoich osiągnięciach, to warto też nadmienić, na jakiej kamerze gramy, bo granie na Wide jest sporo prostsze. W każdym razie odnośnie porad, jak grać - muszę przyznać, że Become A Legend wciągnęło mnie niesamowicie i ciągle mam syndrom "jeszcze jednego meczu". Ostatni raz miałem tak kilka lat temu z CM

Jestem BARDZO zadowolony z gry w Boca, Riquelme naprawdę rzuca fantastyczne piłki i dokładnie wtedy, kiedy tego chcę. Jeśli ktoś za młodu nie grał w piłkę w realu, to np. nie wie, że należy zawsze przemieszczać się w kierunku piłki (czyli jeśli gramy prawego pomocnika a piłka jest na lewym skrzydle, to schodzimy do środka prawie - oczywiście są odstępstwa od tego, ale..). Musze przyznać, że nawyki z reala mogą się przydać w tym trybie, co jest ogromną zaletą. Wcześniej, gdy grałem w Bredzie cofniętego napastnika, często wracałem się po piłkę, bo partnerzy nie zawsze potrafili ją rozegrać. Teraz w Boca mogę się skupić prawie tylko na ataku, bo pomoc sama daje sobie świetnie radę. Dobrą taktyką jest podawanie z L1 (bodajże..), po którym twój grajek od razu rusza z kopyta na wolną pozycję. Muszę też pochwalić AI za grę z pierwszej piłki, czasami tak potrafi wypuścić cię na wolne pole, że ręce same składają się do oklasków. No i w końcu w miarę przywykłem do Vertical.
A co irytuje najbardziej? Głupie straty naszych w środku pola albo, nie daj Boże, pod własnym polem karnym.
.alien
Oct 20 2008, 17:07
wkoncu jakos zaczelo mi isc

gram na Wide niemoge sie do Vertical przyzwyczaic wogole.
kim gracie pomocnikami czy napastnikami ?
Kubbas
Oct 20 2008, 17:08
A ja wreszcie dostałem powołanie do kadry

Na juro, grywałem ogonki w grupie wygraliśmy 2 z 3 meczy z Niemcami i Francja później poradziliśmy sobie z Espanią i Belgią a w finale polegliśmy z Francją 1-0 grałem ostatnie 20 minut, ale niestety nie pomogłem drużynie w zdobyciu trofeum ;/
Mam rok 2012 i podpisałem kontrakt z De Graamschamf (jakoś tak), kontrakt opiewa sumę 1000 największą w mojej karierze, po Euro dostałem taką propozycję poraz pierwszy. Wcześniej grywałem w kolejności: Hull, West Ham, Niucastl, Niucastl, West Ham i teraz postanowiłem zmienić otoczenie na Nederlandie
.alien
Oct 20 2008, 17:11
aha jeszcze jedno jak nie lapiecie sie do 1 skaldu to skipujecie mecze czy gracie wszystkie treningi ??
i po ile czasu gracie ? ja gram caly mecz 20 min.
p.s. Waluk szacun za to gdzie doszedles w BAL
cOtReZ
Oct 20 2008, 17:11
CYTAT(jaredd18 @ Oct 20 2008, 16:17)

Czytam tak te wasze posty i każdy pisze, ze ma juz strzelonych kilkanascie bramek, ze gra mu sie uklada i jest git. Juz wczesniej zadawalem to pytanie. Jak wy to robicie? Napastnikiem czekacie caly czas pod polem karnym, czy duzo biegacie? Pomozcie mi cos bo ja po prawie 3 sezonach nadal jestem w jakims dupiatym klubie, z dupiatymi statystykami i dorobkiem strzeleckim 2 bramki...
Sprobuj zagrac jeden mecz uzywajac caly czas asystenta (L1) kiedy przeciwnik jest przy pilce, zobaczysz jak sie mniej wiecej ustawiac. Ja na poczatku tez biegalem jak szalony a teraz spokojnie czekam na przejecie pilki przez moich i przy szybkich kontrach prostopadle pilki sa zabojcze. Generalnie sprinta uzywam tylko kiedy wybiegam do pilki lub biegne z nia.
CYTAT(Ickero @ Oct 20 2008, 16:44)

Jaka jest Wasza najwyższa porażka xD ? Bo ja właśnie przeżyłem egzekucje w LeMans w pseudo lidze mistrzów ... 0:6 z PSV

1-4 z Fc Nantes.
Kumel przegral tez z nimi w BaL tylko 0-4.
courteneycox
Oct 20 2008, 17:21
Jak ktos ma jakies full wypasne statystki golow i asyst w 1, 2 czy 3 sezonie, to jest oczywste, ze nie gra na top player. Tam sie po prostu nie da jak na nizszych poziomach przedryblowac wsyzstkich pilkarzy wlacznie z obiegnieciem bramkarza. Dodatkowo staty rosna powoli, nawet jak zrobicie nacisk np. na speed, by urywac sie rywalom.
Sprina uzywajcie tylko jak biegniecie za kontra badz chcecie szybko urwac sie na pozycje. Takto bez pilki biegajcie bez sprintu - zreszta tak biega wiekszosc pilkazy CPU.
Ja przez pol sezonu w Napoli zagralem zaledwie 7 meczykow, duzo ogonow, drugie pol w Sienie juz mialem 14 meczykow w tym sporo w pierwszym skladzie - jestem jako CF, ale w Sienie wystawiali mnie jako AMF i to bylo bardzo fajne - caly czas byles pod gra i to w pierwszej "11".
II sezon: poszedlem do Spartaka - po trzech meczach dostalem sie do inter-squad A, mimo braku goli i asyst, do tego przy badziewnej takcie moskwien 4-5-1, gralem nawet jako jeden z trzech CMF... mysle, ze po jednym meczu w A w nastepnym bede juz na lawie - tak wiec strzelanie bramke czy zaliczanie asyst nie do konca gwarantuje sukces - po prostu trzeba biegac z glowa i zachowywac sie jak prawdziwy pilkarz na boisku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.