witam
żem się dopiero co zarejestrował, żeby podzielić się swoimi uwagami na temat BaL. Sam gram jako WF (poleciałem na Agility, wiem) oczywiście na TP 10 min od samego początku. Teraz jestem w połowie 12 sezonu lat 29. Zaczynałem w Ligue 1 w Le Mans. Bez fajerwerków w lidze, ale udało zdobyć się puchar UEFA (byłem top scorer z 5 bramkami). Po drugim, bezbarwnym trochę sezonie klub nie przedłużył ze mną kontraktu i przeszedłem do Lyonu. Mimo 3 miejsca w lidze odszedłem, ponieważ ManU zainteresowało się moją osobą - i to był strzał w dychę !!!:D Kariera zaczęła się pełną gębą

5 sezonów w ManU potem półroczny romans z Interem i 2,5 roku w Juve 1 sezon w Realu (najlepszy ze wszystkich niemal wszystkie nagrody indywidualne moje nie dostałem za asysty w lidze, pucharze i na euro) i powrót do ManU. 2 razy zdobyłem nagrody dla najlepszego gracza w Europie i na świecie, LM wygrana (tylko) 2 razy, reprezentacja - no cóż po pewny czasie grałem regularnie, ale koledzy z teamu trochę przeszkadzali sobie i mnie. Garść statystyk teraz:
Liga:
minut: 45869 mecze: 615
śr ocena: 6,86 (najlepszy sezon 7,31 / 55 meczy) bramki: 379 (najwięcej w sezonie 59) asysty: 152 (27)
MotM: 250 MIP: 62
Reprezentacja:
min: 4649 mecze: 56
śr. ocena: 6,83 (7,41 / 6) bramki: 32 asysty: 7
MotM: 23 MIP: 9
Co do samej gry: ameryki nie odkryję - początek jest najważniejszy, trzeba grać za 3 dawać z siebie wszystko. Nie można zmieniać po pół roku teamu "bo mnie nie chce wpuścić" tylko grać dalej i szukać szansy.
Często jest tak , że komp "nie widzi" naszej dobrej pozycji, nie można często używać zawołania o podanie, bo ZAWSZE podanie jest po ziemi, a my chcemy, żeby piłkę posłali górą - nie w pesie 2009

no co by tu nie pisać - kto odnajdzie się na boisku ten będzie się nieźle bawił i tyle

tak jak ja ;p
Jak jakieś pytania to strzelajcie