Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Urban
Ja skonczyle wlasnie 4 sezon w ktorym zdobylem 30 bramek i 5 asyst. W okinku transferowym dostalem propozycje od Arsenalu i ja przyjalem. 1 rening i odrazu 2 bramki, awans do druzyna A. Drogi trenig bramka i ocena 7.5 do skladu meczowego. Narazie gram koncowki ale mam nadzieje, ze nie bawem sie to zmieni. ;p
costly94
CYTAT(Rusek_ZGR @ Oct 31 2008, 20:26) *
A jak skończę sezon to mogę zmienić sobie poziom gry?

tak wink.gif

enek95
no to moze ja opowiem o mojej karierze... kończe a w zasadzie skonczyłem 2 sezon bo jestem na MŚ z reprezezentacją.
W pierwszym sezonie Wygrana w PUCHAZE ANGLI i król szczelców oraz asyst ze mnie ...
w drogim gram w newstle. strzeliłem 27 bramek 19 asyst i wygrana w lidze mistrzów oraz Premiership.
A teraz gram mundial
Rusek_ZGR
CYTAT(enek95 @ Oct 31 2008, 22:07) *
no to moze ja opowiem o mojej karierze... kończe a w zasadzie skonczyłem 2 sezon bo jestem na MŚ z reprezezentacją.
W pierwszym sezonie Wygrana w PUCHAZE ANGLI i król szczelców oraz asyst ze mnie ...
w drogim gram w newstle. strzeliłem 27 bramek 19 asyst i wygrana w lidze mistrzów oraz Premiership.
A teraz gram mundial

Na jakim poziomie?
costly94
na Top Beginner XD
Tari
krol SZCZELCOW...padlem ;\ szczelaj dalej a moze cos uszczelisz ^^

zajrzyj do slownika czasami
costly94
łączmy się w prośbie na niezbędny dla enek95 słownik ortograficzny języka polskiego...

Tari wczesniej ja nie zwrocilem uwagi na to dopoki nie napisales XD
mariusz123211
nie wime czy była już otym mowa ale chciałem sie zapytać jedno pytanko.Otóż na poczatku kariery był trening a póżniej mecz a teraz nie mam wogóle treningu tylko jak biore next match to jest mecz a nie trening.pomóżcie. A i wie ktoś może coś na temat spolszczenia??
Siemion
Panowie mam pytanie mozna zmienic sobie pozycje w trakcie gry?
Tari
sam sobie nie zmienisz ale jak trener bedzie cie czesto wystawial na innej pozycji niz masz nominalna to ta pozycja dojdzie ci "do CV" ;D
Bakel
CYTAT(enek95 @ Oct 31 2008, 22:07) *
A teraz gram mundial

W Nestle grasz, ta?:>
kristo2323

CYTAT(mariusz123211 @ Nov 1 2008, 08:36) *
nie wime czy była już otym mowa ale chciałem sie zapytać jedno pytanko.Otóż na poczatku kariery był trening a póżniej mecz a teraz nie mam wogóle treningu tylko jak biore next match to jest mecz a nie trening.pomóżcie. A i wie ktoś może coś na temat spolszczenia??

Też tak mam nie ma treningu tylko od razu mecz to znaczy że nie musisz udowadniać że nadajesz sie do meczu biggrin.gif Trenujesz w czasie spotkań.
mariusz123211
dzieki za odp kristo2323
michaloz
Ja mam 20 lat, gram w Valenci na pozycji ofensywnego pomocnika. Powiedzcie mi, czy jest możliwość, że dostane propozycje transferu do innej ligi?

I jeszcze jedno - jak zdobyć jakąś specjalną umiejętność, np. strzał z dystansu.
costly94
CYTAT(michaloz @ Nov 1 2008, 12:33) *
Ja mam 20 lat, gram w Valenci na pozycji ofensywnego pomocnika. Powiedzcie mi, czy jest możliwość, że dostane propozycje transferu do innej ligi?

tak

CYTAT(michaloz @ Nov 1 2008, 12:33) *
I jeszcze jedno - jak zdobyć jakąś specjalną umiejętność, np. strzał z dystansu.

jak bedziesz mial shot accuray, shot power, shot technique powyzej bodajże 88.

Berbel
po sezonie daje nam 2-3 do wszystkiego czy tylko podlicza nam zdobyte punkty umiejetnosci?
MakssPl
Grał ktoś w LEgends online?!
Ja własnie jestem po pierwszym meczu... bardzo ciekawe...
Ktoś chętny do grania legends ?
krzychu92
A ja dopiero dzisiaj zacząłem grać w BaL...Jak na razie gram w Catania Calcio i w koncu w 12 meczu sezonu dostałem szanse rozegrania 2 połowy meczu. Póżniej kolejna połówka, następnie 90 min, 76 min, 83 min i 60 min. W sumie chyba 9 spotkań rozegrałem. Gram na pozycji SS (wiem tylko ze to chyba jakiś cofnięty napastnik). Z bramkami troche lipa na razie 2 tylko w meczu z Torino wygranym 2:1. Z LM odpadliśmy...szkoda. Licze że niebawem uda mi się dołączyć do JUVE! biggrin.gif
caras1
A na jakim gracie poziomie trudności?
wanted92
Ja na Top Player
Japa95
Moim zdaniem w trybie BaL mozna wydawac pieniadze w zakladace legends i bodajze scouts tylko niewiem co to?
Zywy
Ja gram na regular narazie, ale dla mnie troche sknocili bo juz po 5 treningach bylem na lawce i gram od 3 meczy od ok. 60 min. Mimo ze dostaje noty po 6, nic nie wbijam tylko duzo biegam. Troche za łatwo. Czy na np Top Player mimo dobrej gry trudniej dostac sie do skladu?
Rand
Czy ktoś wie za jakie skile odpowiadają Strengthen. Znaczy jakie punkty nabija Ci Balance i Power ?? Tzn wiem że to pierwsze to balans ciałem a power to do siły strzału, ale co oprócz tych dwóch skilli jeszcze się podnosi??

Może ogólnie jest już gdzieś taka rozpiska co za co odpowiada??
coma90
Zajrzyjcie na pierwszą stronę tematu. Jeszcze tego nie zrobiłem, więc DZIĘKUJĘ za Faq'a. happy.gif
kaiser20
witam

ja zaczalem swoja przygode z BAL i pewnych rzeczy nie rozumiem

otoz wybralem poziom sredni (nie pamietam nazwy ale wiecie o ktory chodzi)

i zaczelm w lidze holenderskiej

po pierwszym meczu oczywiscie 3 oferty

ale tu sie zaczynaja schody

otoz wybralem nac brede

pierwsze spotkanie i od razu laduje na lawce rezerwowych

zadnych treningow, tak jak tu wiekszosc z was pisze

od razu wskoczylem do skladu meczowego i od 20 (!) minuty pojawiam sie na boisku

cos jest tu nie tak...

raz ze wczesniej nie bylo zadnego treningu (nie widze tu nawet takiej opcji)

a dwa, denerwuje mnie fakt ze w kazdym meczu (a rozegralem juz 5) siadam na lawce i wchodze czesto w 20 , 30 minucie !

przeciez to zabija realizm gry !

w dodatku okolo 60, 70 minuty trener sciaga mnie z boiska

to jeden problem

drugi - czy mozna jakos przyspieszyc gre (nie mowie o sytuacji gdy mnie nie ma na boisku bo to wiem jak zrobic) ale w momencie jak wchodze na plac to gra jest wdl mnie za wolna

wiem ze w pes 6 byla ta opcja przyspieszania meczu w menu gdzie wybieralo sie kontrole (chyba ze to nie byla predkosc ?)

bardzo prosze o pomoc

Japa95
No rzeczywiscie dziwnie. Ja gram drugi sezon w boltonie i w pierwszym strzelilem 8 goli a w tym na 19 meczy 6 goli i 2 asystu gram na lewej pomocy
matuswdk
Wlasnie wie ktos co to w Legend jak sie wchodzi W BAL tam macie opcje legend i jest zakladka scout i tam sie wybiera jakis pilkarzy wie ktos co to?biggrin.gif
Japa95
Ja wiem chyba co to. To jest do wybierania graczy do gry przez neta
mrwaski
wiem ze gdzieś w tym temacie to juz bylo, ale nagle zaczeło mnie w tym trybie do windy wyjeb..... Gram juz 5 sezon i wczesniej nic sie takiego n ie dzialo
Japa95
Ale podczas meczu?
mrwaski
nie zawsze jak mecz sie skonczy. Ostatnim razem wszedłem w drugiej połowie miałem bramkę i asystę nota 8 i kur...hu.... po meczu wyjechało
MakssPl
CYTAT(Japa95 @ Nov 2 2008, 09:51) *
Moim zdaniem w trybie BaL mozna wydawac pieniadze w zakladace legends i bodajze scouts tylko niewiem co to?

CYTAT(matuswdk @ Nov 2 2008, 16:31) *
Wlasnie wie ktos co to w Legend jak sie wchodzi W BAL tam macie opcje legend i jest zakladka scout i tam sie wybiera jakis pilkarzy wie ktos co to?biggrin.gif

Jak grasz w Legendy online to masz tych graczy w swoim zespole...w Legends FC ;]
Japa95
A dzieki ;] Wiecie kiedy bedzie jakiekolwiek spolszczenie? wink.gif
Ar2r
Wie ktoś, czy można jakoś sobie "wyszkolić" piłkarza tak, aby miał umiejętność kilku zwodów/trików ? np. marsyliankę, czy coś w tym stylu ?
costly94
mam pytanie, jak nagrac bramkę ? wink.gif chcialbym wrzucic np. na youtube a nie wiem jak ;/

Tak ciężko skorzystać z wyszukiwarki ? KLIK //Tomak
kaiser20
ja nie rozumiem co jest u mnie nie takczy BAL z PS2 rozni sie od tego samego na PC?
Bo ja rozpoczalem na najwyzym trybie, po rozegraniu sparingu dostalem sie do potteries (anglia), pierwszy mecz i od razu na lawie z manchesterem united !
a gdzie te slynne treningi
niektorzy z was nie mogli sie przez kilkanascie miesiecy przebic di pierwszej druzyny
czemu ja mam inaczej ?
Japa95
Ja próbowałem przez frapsa ale nie umiem wink.gif
2pac
Z nagrywaniem filmow to wystarczy wlaczyc Frapsa, ustawic odpowiedni klawisz na nagrywanie, podczas gry kliknąć ten klawisz i nagrać powtórke. Następnie w WMM albo w innym edytorze zmontować i przesłać film na youtube.
costly94
2pac napiszesz mniej wiecej jak sie to obsluguje ? byłbym wdzięczny wink.gif
manio3
ustawiasz w MOVIES literę lub cyfrę na klawie potem podczas meczu ją klikasz i klikasz jeszcze raz jak chcesz zatrzymać..
Tomak
NIE OFFTOPOWAĆ
kaiser20
czy ktos mi moze odpowiedziec na pytanie ktore zadaje po raz 3 ?
czy sama gra na PS2 (mowie tu glownie o trybie BAL) rozni sie od tej na PC??
bo ja grajac na PS2 nie mam zadnych treningow, tylko same mecze ligowe (gram w Stoke) i od kiedy przyszlem to gram albo cale mecze albo wchodze z lawki
po drugie nie widze tych opcji strenghten o ktorych mowicie ...
Inter
CYTAT(kaiser20 @ Nov 2 2008, 21:26) *
czy ktos mi moze odpowiedziec na pytanie ktore zadaje po raz 3 ?
czy sama gra na PS2 (mowie tu glownie o trybie BAL) rozni sie od tej na PC??
bo ja grajac na PS2 nie mam zadnych treningow, tylko same mecze ligowe (gram w Stoke) i od kiedy przyszlem to gram albo cale mecze albo wchodze z lawki
po drugie nie widze tych opcji strenghten o ktorych mowicie ...

Była już o tym mowa. Na ps2 nie masz takiej opcji np: żeby ci się szybciej szybkość rozwijała, czy wytrzymałość. Konami musiało z czegoś zrezygnować żebyś mógł grać cool.gif  pozd

kaiser20
ale to znaczy ze ta wersja na PS2 jest poprostu duzo ubozsza ?
Bo tak jak mowie przyszlem do klubu i gram od razu smile.gif
Moze ktos kto gra tez na PS2 sie wypowie, czy ja cos po prostu zle robie...
barman_2000
tak nie zauwazyles ze wersja na ps2 jest ubozsza od zeszlej edycji juz????
kaiser20
nie poniewaz nie gralem w PES 7...
tzn pozyczylem na kilka dni od kolegi, ale szybko wrocilem do szóstki
na komputerze natomiast gralem kilka meczy i to tylko towarzystkie
w takim razie ten tryb BAL na PS2 jest malo ciekawy
nie wiem wlasnie czy to jest kwestia sprzetu ale tak jak pisalem wskakuje sie od razu do pierwszego skladu i nie ma calej tej przyjemnosci z rywalizacji na treningach

i jeszcze jedno..
czy mozna przyspieszyc gre ?
tak zeby zawodnicy sie szybciej poruszali
mowie tu tez o meczach towarzystkich , nie tylko o BAL
wiem ze w PES 6 byla taka opcja przy ustawianiu sterowania
Inter
Pes7?
kovar
CYTAT(kaiser20 @ Nov 2 2008, 22:18) *
nie poniewaz nie gralem w PES 7...
tzn pozyczylem na kilka dni od kolegi, ale szybko wrocilem do szóstki
na komputerze natomiast gralem kilka meczy i to tylko towarzystkie
w takim razie ten tryb BAL na PS2 jest malo ciekawy
nie wiem wlasnie czy to jest kwestia sprzetu ale tak jak pisalem wskakuje sie od razu do pierwszego skladu i nie ma calej tej przyjemnosci z rywalizacji na treningach

i jeszcze jedno..
czy mozna przyspieszyc gre ?
tak zeby zawodnicy sie szybciej poruszali
mowie tu tez o meczach towarzystkich , nie tylko o BAL
wiem ze w PES 6 byla taka opcja przy ustawianiu sterowania

Masz taką opcje podczas meczu. Double speed, czy jakos tak.

Ja tez gram w wersje na ps2, chociaz gralem kilkanascie meczy na PC i jezeli chodzi o sama przyjemnosc z gry to nie ma wątpliwosci, ps2 górą.reszta chyba po stronie PC.

WKS
Gram 2 sezon Arsenalem w 1 zdobylem wszystko w lidze co mozna bylo zdobyc Mistrzostwo , D1Cup W Lidze otrzymalem puchary króla strzelców i Króla Asyst D1Cup Króla Asyst i na koniec sezonu okazuje sie ze MVP otrzymuje C.Ronaldo a tego pucharu jeszcze nie mam wiec o co biega jak to zdobyc ?
MakssPl
CYTAT(Ar2r @ Nov 2 2008, 18:42) *
Wie ktoś, czy można jakoś sobie "wyszkolić" piłkarza tak, aby miał umiejętność kilku zwodów/trików ? np. marsyliankę, czy coś w tym stylu ?

Musisz mieć dobrą Technique i Dribling!

CYTAT(costly94 @ Nov 2 2008, 18:45) *
mam pytanie, jak nagrac bramkę ? wink.gif chcialbym wrzucic np. na youtube a nie wiem jak ;/

Polecam xFire
mój xF maksio88 jak coś to pomogę...

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.