Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Sobiek
a ja na poczatku wpisalem malymi i mi to przeszkadzalo wtedy a po wgraniu patcha ladnie sie prezentuje biggrin.gif
Jimmy Floyd
Rozpocząłem karierę w Wigan. TOP PLAYER !!! Gram ofensywnego pomocnika - rewelacja jak dla mnie, trudniej jest dochodzić do sytuacji strzeleckich, ale przynajmniej jest częsty kontakt z piłką, rozdzielanie na skrzydła, prostopadłe no rewelacja. Pierwszy mecz treningowy - ciężko jak diabli, parę metrów jeden zwód na zamach i oddanie piłki żeby statsy się powiększały (byle nie tracić piłki). Parę prostopadłych piłek do napastników no i wreszcie pierwsza bramka i to jaka http://pl.youtube.com/watch?v=h5ilvKJjzw0
Drugi mecz również ciężko i znowu bramka http://pl.youtube.com/watch?v=_Uosd2KVE0E
W związku z tym mam takie pytanie : Ile razy muszę pokonać tego KIRKLANDA, żeby dostać się do pierwszego składu? średnio na mecz dostaje noty 6.5 - 7.0. Czy trzeba osiągnąć wystarczający procent konkretnych umiejętności, z pewnością tak jest, w takim wypadku progres w jakich zdolnośćiach szybciej zagwarantuje mi miejsce w 1 składzie? Podsumowując moje krótki doświadczenie z tym trybem jestem SHOCKED!!! Grywalność nowego PESA trzeba liczyć podwójnie w tym roku 200%
kovar
jaki to jest ten zwod na zamach? wiem, ze jest command list, ale prosba o podpowiedz.chyba, ze napiszecie jak to jest po ang,. to sam zobacze biggrin.gif
.alien
ja zacząłem grać od nowa w BaL. Ktos mi doradzal wczesniej, chyba Waluk zebym nie zmienial poziomu trudnosci, a chcialem , ale zostalem przy TP. Wybralem lige hiszpanska. Po meczu pokazowym zglosily sie 3 kluby. wybralem Atletico Madryt. Pierwszy trening strasznie ciezko kilka razy przy pilce bylem. w 3 treningu strzelilem bramke i asystowalem przy drugiej. potem 5 treningow i 4 gole. Po 9 treningu gdzie mialem jedna asyste przeszedlem do skladu A. W 1 meczu czyli 10 treningu 1 bramke z roznego strzelilem, odrazu po tym rezerwy. 1 mecz nie wszedlem wogole. Drugi mecz od 80 minuty, ale ledwno zdazylem plike dotknac. 3 mecz z realem madryt w 60 minucie wszedlem i strzelilem bramke na wage zwyciestwa. nastepny mecz od drugiej polowy gdzie 2 asysty udalo mi sie zaliczyc. Kolejne 2 mecz gram od poczatku smile.gif tryb jest super , tak mnie wciagnal ze to jest koniec. siedze dzisiaj i gram w to caly czas. rozegralem dopiero kilkanascie meczy. 15 albo 16. tak wiec do konca sezonu daleko. zadnego meczu nie skipowalem. gram ofensywnego pomocnika - imo najlepsza pozycja. praca w defensywie, rozgrywanie akcji, wykanczacie akcji. wszystko w jednym. gram na Wide, niemoge zdzierżyc Verticala ani Player. ide dalej grac ;p
Tari
no wlasnie jak to jest z tym zwodem na zamach jak go zrobic tongue.gif pomozcie biggrin.gif
kovar
Pytanie: Po kazdym meczu wyswietla sie tabelka EXPERIENCE POINTS. zauwazylem, ze rozne atrybuty wzrastaja, ale one sie zmieniaja.dla przykladu: po jednym meczu wzrasta np. agilyty i top speed a po drugim acceleration. czy to jest wybierane losowo czy mamy na to jakis wplyw?
mavachi
zwod na zamach STRZAL+PODANIE wink.gif musisz szybko to zrobic najpierw strzal a potem podanie
Pandor
kovar, masz na to wpływ w ustawieniach gracza -> Strenghen. Im więcej ustawisz na dany atrybut, tym więcej rosnąć będzie Ci on podczas meczu/treningu. Jeśli w strenghen atrybut ustawiony jest na 0, wówczas skill nie rośnie w ogóle.

BTW. Witam wszystkich forumowiczów smile.gif
idziak
ja mam takie pytanko, czy mozna powiekszyc skutecznosc strzalu z "gorszej" nogi??
kovar
szkoda,ze dopiero teraz sie dowiedzialem... ale jak sie zostaje MVP meczu to rośnie wszystko!
Waluk
Mavachi, STRZAŁ + PODANIE to jest markowanie strzału. :-) Zwód na zamach jest wtedy jak biegniemy wolno i skręcamy o 90 stopni w którąś stronę i zawodnik macha nogą.

Kovar, jak się zostanie zawodnikiem meczu to nie znaczy, że wzrosną Ci od razu atrybuty, doświadczenie meczowe rośnie najbardziej jak jest jakiś mecz na "granicy" i jest sporo ataków.
Tari
Waluk 90 stopni w ktoras strone tzn? Wychylam drazek pada o te 90 stopni i wracam do pozycji wyjsciowej? tongue.gif
Waluk
Ja gram na klawiaturze. Jak trzymam strzałkę do przodu, to wciskam strzałkę w prawo bądź w lewo.
Troyann
No i 4 sezon się rozpoczął. Póki co bez większych sukcesów jestem, w sumie nigdy nie byłem w PESa wymiataczem, gram na regular od 3 lat chyba i jakoś nie kwapię się do zmiany poziomu- po prostu gra mi sie przyjemnie, troche trudno, czasem łatwiej. a wracając do kariery. Wybrałem sobie pozycję SS, lecz przeważnie gram w środku ataku.

początek w WBA- drużyna żenująca, zagrałem kilkanaście meczów w całym sezonie i dwa gole. pierwszy gol w karierze kuriozalny. otóż nie wiem czemu, ale desygnowano mnie do rzutu karnego. bramkarz obronił pierwszy strzał, ale dobitki już nie. huśtawka nastrojów w tych ułamkach sekundy była czymś niesamowitym! Potem transfer do Newcastle (bacznie śledząc forum uznałem, że wiele osób z tego klubu się wybiło ;p)

1 sezon w Newcastle dobry, okraszony 12 golami ale tylko 7 pozycją w lidze. Na 3-ci sezon postanowiłem pozostać w ekipie "Srok" i mimo słabej postawy indywidualnej (ledwie 7 goli) udało się zająć z klubem 3 pozycję.

Jako, że na jakimś etapie kariery chciałbym zagrać w Barcelonie chciałem przenieść się do La Liga i w ostatnim tygodniu okienka dostałem ofertę z Mallorki- odrobina szczęścia mi dopisała smile.gif

Po 3 dobrych treningach dostałem się na ławkę i obecnie wchodzę na końcówki, choć nie wszystkie.

Co mi się podoba w tym trybie? Nie mogę się od niego oderwać. Takiej grywalności PESowi brakowało rok temu, bądź może i zawsze! Ciężko oderwać mi się myślami od następnego meczu, rozwijania statystyk czy zmieniania wyglądu (co jakiś czas "kupuję" mojemu zawodnikowi nowe korki i wysyłam go do fryzjera biggrin.gif może i głupie, ale sprawia radochęsmile.gif ).

Ale co najbardziej mnie w BaL urzekło, to tak zwany przeze mnie "czynnik ludzki". Dotąd zawsze grało się całym zespołem, gdy napastnikiem straciłeś piłkę zawsze mogłeś odzyskać pomocnikiem, obrońcą, interweniować bramkarzem. Teraz każda strata sprawia, że bluzgi same cisną się na usta, pięści zaciskają w gniewie. Każda zmarnowana sytuacja pod bramką to niemal płacz. Każda asysta, czy bramka to wielka radość! A co to przypomina? Uczucia związane z rozgrywaniem prawdziwego meczu w "realu"!

Możecie nazwać mnie lamerem z racji grania na regular, ale jedyne co dla mnie się liczy, to te fantastyczne emocje w czasie grania moim Felipe Augusto oraz fakt, że całość daje mi niesamowitą satysfakcję!

Nie chcę dłużej przynudzać, więc kończę. Powodzenia wszystkim "dochodzącym legendom" ! smile.gif
matuswdk
tez gram na Regular bo na TP bylo mi zatrudno ;D i nie obchodzi mnie co ktos mysli o tym to mi ma sie dobrze grac smile.gif
Alu3
U mnie sprawa wygladala tak:
Najpierw wybralem oferte z Atletico Bilbao. Tam gralem do polowy sezonu a potem przenioslem sie do Valenci. W Valenci gralem 1,5 sezonu zdobywajac puchar ligi i odpowiednik pucharu UEFA. I wlasnie po tym sezonie dostalem powolanie do reprezentacji z ktora zdobylem mistrzostwo swiata biggrin.gif Nie chwalac sie tylko ja strzelalem bramki. A po finale otrzymalem oferte z Atletico Madryt i tam teraz gram.
Co do ustalenia Strenghten, to od poczatku polecam ustawienie Speed'a na 6 ( az Top Speed i Acceleration wbijemy na poziom 80-82 a potem przezucenie sie alno na technike podan, dryblingu albo Power).
Pozdrawiam ( ps. gra ktos jeszcze na PS3 ? ).
Faka
Oho teraz to dopiero bedzie...

- Ja strzelam 10 bramek na mecz na TP

- wow... jakie masz statsy

-95 xD

KLIK

nie wiem czy to dziala, zaraz to sprawdze ale oczywiscie na innym savie ;p 

enek95
dla mnie to jest bezsenns jestlui zamiast sam robic piłkaza bede mu robił mstaty na najwyzsze co z tego za frajda
Waluk
Dla Ciebie może i bez sensu, ale dla wielu to będzie jedyny sposób żeby w to grać na TP, bo są słabi.
Serkowskipes6
No to panowie teraz to już przesada, jak można zmieniać sobie staty ? Zero przyjemności z gry robiąc gotowca , tryb Become a Legend stworzony został z myślą żeby poczuć się jak prawdziwy zawodnik ( od zera do bohatera ) dla tych co to odpalą sugeruje od razu odinstalować PES i zainstalować FIfe ...

Ps. "Jeśli jedna osoba coś potrafi, każdy może się tego nauczyć"
enek95
zgodze sie takie dodatki sa tylko dla jakis... który chca a nie umieją grać w pesa
dawiddawido
A najlepsze w tym wszystkim jest to że jak ktoś jest słaby , to poco gra na TP skoro może zagrać na niższym poziomie i też cieszyć się grą , przynajmniej będzie miał satysfakcje że gra czysto.
Dla mnie granie najlepszymi zawodnikami to jest pewne nieporozumienie i strzelanie po 10 bramek na mecz (co z tego że na TP) skoro takie rzeczy się nie zdarzają na prawdę.
Pandor
Wolałbym grać na beginner bez takich pomocy, niż na top player z wyedytowanymi skillami, cóż to za frajda? :|
mapp
Ja gram na amatorze ale przynajmniej dobrze się bawie i nie strzelam 10 bramek na mecz smile.gif
Artemis
Mam takie pytanie...... czy da sie do tego trybu wstawić twarz zawodnika?? Próbowałem na własna rękę i nie za bardzo wychodziło
Troyann
Próbowałeś wstawić twarz na własną rękę? Ciekaw jestem efektu. smile.gif

A tak na poważnie to jasne, że możesz, mając jego zdjęcie i wstawiając w edytorze, lub bawiąc się ściągniętymi twarzami. Osobiście się na tym nie znam, ale możliwość jest. A nie pytałeś o to "jak" ;p

Mało jestem pomocny, wybacz, oby ktoś był lepszy...
Alu3
Piszac o statsach chodzilo mi o ustalanie ich przyrostu. Dla niedoinformowanych ( czytajac poprzednie posty, to polowa nie wie o co kaman) w BaL jak juz jestesmy, wchodzimy w Player Info i tam przedostatnia opcja ( w mojej angielskiej wersji nazywa sie Strenghten ) i tam ustala sie punkty do przyrostu, ktory dostajemy po meczu czy po treningu.
Widze ze odezwala sie w niektorych typowa polska mentalnosc.
Pozdro
Artemis
Przepraszam..... Własnie jak wstawić twarz zawodnika w tym trybie....smile.gif Próbowałem się bowić w wstawiania zdjęć i efekty ewidentnie mnie zniechęciły. Nie wiem dokładnie o co chodzi w lode...... czy to jest ładowanie stowrzonej przez siebie twarzy czy może załadowanie jakiegos wyjatkowego pliku.... ;] Jak cos to poszukuje Twarzy Ronaldinho za czasów gry w Paris SG
2pac
Najpierw musisz przygotowac twarz w rozmiarach ok. 500x500 i żeby waga nie przekraczała bodajże 2MB. Twarz musi byc z przodu tak jak stoisz przed lustrem smile.gif Potem w czasie tworzenia zawodnika w opcjach głowy bodajże znajdujesz opcje Scan, wybierasz plik ze zdjęciem i wrzucasz, a potem w 3D dopasowujesz facjate do głowy.
Waluk
Alu3, jak nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj, nie chodziło nikomu o Twojego nic nie wnoszącego posta, czytaj uważniej i nie obrażaj ludzi.
sorex
Wlasnie zadebiutowalem w meczu. Strzelilem gola z 35m,.. zawodnikiem, ktory ma 60 celnosc 67 sila strzalu... Troche mnie to zdziwilo calkowicie ;d

Zauwazyliscie, ze lepiej wpakowac kilka pktow w jedna umiejetnosc,. niz kazdej po troche? Jest wiekszy przyrosta paska.
Tomes
Witam i Pozdrawiam Forumowiczów

Napisze w wieklim skrócie  (pisałem posta ze 2 h 2 kariery itp itd a tu szlak trafił mnie i wcisnołem na myszcie boczny przycisk odpowiedzialny za cofniecie strony laugh.gif  mało co włosów nie wyrwałem)gram na TP od Pes6 a i tak ten poziom to nie jest jakis wymagajacy kamerka Wide, wciskam dla CPU w Become A Legend takie nieraz farfocle ze sie smieje do łez mam kilka zapisanych . Become A Legend poprostu jest rewelacyjny ale mam nadzieje ze w następnej kopance Konami ten tryb tak rozbudują ze pod koniec kariery w wieku 30 kilku lat bede sie zastanawiać co jeszcze mnie zaskoczy.A tu 1 moja kariera na starym of http://img352.imageshack.us/my.php?image=p...16290254us8.jpg . Aktualnie gram od nowa na nowym option file polecam http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15795 mam końcówke 2 sezonu , i idzie mi poprostu super zaczełem WF ,w meczu z juniorami 2 bramki i ocena 8.0 dołączyłem do DynamaKijuv (chyba tak się pisze) drużyna dziwna w 1 treningu 1 gol wynik 1:1 ,drugi trening 2 bramki i asysta wynik 1:4 , następnie drużyna A ( a gdzie tu Mr.T cool.gif ) wynik 0:0 ale ocena 7.5 .Czwarte spotkanie już na ławce ale przesiedziałęm ,w 5 weszłem pod koniec ,a w 7 kolejce juz byłem w 1 składzie od początku meczu. Sezon jakos zlecial tylko 2 bramki i 1 asysta ale wystawiał mnie trener tylko na SMF więc w okienku transferowym zasiliłem skład SpartakMoskwa ktory był 2 w lidze ( pewnie wzieli mnie bo jak grałem przeciwko nim to strzeliłem im brame i byłem ManOfTheMatch) ,a tu znowu trener mnie na SMF na lewe skrzydło ale ja się nie dałem i na sępa stałęm hehehehe, grałem przez 1 sezon 30 meczy łącznie 1755min ,strzelajac 12 bramek i 2 asysty 6 razy ManOfTheMatch i 9 razy MIP , średnia ocena 6.5 biggrin.gif ( pamiętam jak w LM półfinał moj Spartak wygrał u siebie 1:0 z Chelsea i zdobyłem wtedy gola ale się cieszyłem ManOfTheMatch przeciwko takiemu team , a w Londynie  4:0 tongue.gif  i koniec przygody w LM ale Chelsea z Braca w finale wygrała). Jak mi sie znudzi gra w Become A Legend to skleje powtorki i na tube wrzuce ale z tego co czuje to bedzie trfało i trfało i.... biggrin.gif (mam podpowiedz dla co poniektórych ktorzy traca gole z wolnych , jeśli masz minimum wzrostu 185 to stawaj w samym rogu swojej bramki i po strzale próbuj wybic piłkę główka , mi sie kilka razy udało uratować moj team od straty bramki .Smiesznie to wyglada bramkarz stoi a ja w rogu i czekam CPU strzela oczywiscie jakims pokraką leci piłka w samo okienko a tu bec główka i niema gola biggrin.gif ) A i może podpowiem dla początkujacych chociaż już ktoś to napisał zaczynajcie w drużynie ktora jest słaba ,łatwiej zagrać w 1 składzie i gra minimum 2 napastnikami bo samemu to można piłki podawać . Ostatnio zauwarzyłem ze mając wiekszy współczynik GraZaspołowa cześciej mi podają .Na rożne ide na krótki słupek jak mi zagraja to strzelam bramy , CPU nie potrafi zagrac na 2 słupek z akcji o dziwo tylko dla mnie wiec stoje na 15 m równo z 1 słupkiem ,a i bym zapomniał moj bramkarz jest super kaleka jak zobaczyłem jakie mi bramy wpadają to za noż się łapałem tongue.gif 40% to są tzw koszyk miedzy rękoma 20% miedzy nogami , z 10% to przenikane przez rożnego tybu cześci ciała ,a reszta to koło bramkarza ktory chyba z innym przyciaganiem ziemskim gra  lecz CPU też potrafi ześwirować na dobra korzyść i tą złą.

Rozpisałem się chociaż to i tak tylko 30% tego co wcześniej napisałem . Wracam do gry i wam polecam to samo ale nie cały czas .Pozdro

2pac
Sorex -> Ten gol z 35m to oczywiście przypadek. Trudno się gra początki w meczach treningowych. Nie dość, że zawodnik słaby i nic nim nie można zrobic to koledzy nie pomagają i nie dają piłek, a jak dadzą to taką od niechcenia. Mi się wydaje, że najważniejsza jest na początku szybkość, bo można nią nadrobić gorsze elementy takie jak podania i strzały.
JnR
fakt mój ziomek zaczynał ze Speedem 82 ohmy.gif ale reszte ma słabiutką.. wpakowałem w speed i stamine dużo i gram dopiero 13 mecz ale jest niezle... i wlasnie szybkoscia nadrabiam inne braki jak narazie

oprocz speeda ma stamine 74 przyspieszenie 73 celnosc strzału 68 sila strzalu 67 szybkosc dryblingu 65 i technike 62 dokładnośc dryblingu 64... z tych wazniejszych to tyle smile.gif
Randone
Pamietajcie, ze komputer to idiota smile.gif
Dla niego strzelona bramka to nic w porownaniu z iloscia podan.
Jak sie gra od poczatku cienkim zawodnikien (CF) to najlepiej cofnac sie na swoja polowe, wykonac kilka celnych podan i juz mamy ladna note.
enek95
ja tez gram na amatorze moze po połowie 2 sezonu zmienie na regular
ja gram po to by sie cieszyc gra a nie miec szpana ze gram na TOP i przesiedze na ławie cały sezon jak siektórzy
sorex
Eee tam strzal z 35m to nie przypadek! Tylko skill grajacego, a jak!! ;> Zastanawiam sie, czy jak co mecz bede strzelal z dystansu, majac sile strzalu nie cale 70 czy dostane.... strzaly z dystansu jako umiejetnosci specjalna;p

Tak powaznie,. jak rozwinac podania ? Jakos nie moge znalesc umiejetnosci odpowiadajacej za tego typu zagrania.
baski18
Technique kicking zwiększa Ci celność podań, natomiast Power ich szybkość.
Offsik
CYTAT(Randone @ Oct 27 2008, 20:33) *
Pamietajcie, ze komputer to idiota smile.gif
Dla niego strzelona bramka to nic w porownaniu z iloscia podan.
Jak sie gra od poczatku cienkim zawodnikien (CF) to najlepiej cofnac sie na swoja polowe, wykonac kilka celnych podan i juz mamy ladna note.

z tego co ja patrzyłem to chyba nie można zmienić poziomu trudnośći w Bal. bo tez chciałem p[rzejsc na troche wyższy.

Jest taka opcja w edytorze ale nie sprawdzałem czy działa.
wanted92
poziom w BaL możesz zmieniać w trakcie okienek transferowych
baski18
Poziom możesz zmienić tylko pomiędzy końcem, a początkiem sezonu. W trakcie sezonu(pomiędzy rundami) nie można zmieniać poziomu.
zagroo
Musze przyznać ze ten tryb jest świetny :)Wkońcu coś nowego w Pesie .Gram na Top playerze ale idzie mi znakomicie smile.gif Gram w Torino drugi sezon na pozycji ofensywnego środkowego pomocnika (AMF chyba) i idzie mi znakomicie ,jak narazie 18 meczów ,7 goli ,3 asysty i 4 razy MVP smile.gif najbardziej wkurza mnie to ze zawsze sciaga mnie trener w 70min...czy to zalezy od staminy ?? czy poprostu na poczatku tak zawsze jest ?? ide grac dalej i czekam na oferte od JUVENTUSU smile.gif
POZDRO
Waluk
Głównie od staminy, zobacz sobie jak z Twoją kondycją w 70 minucie, to przestaniesz się dziwić trenerowi.
Alu3
Nie wiem czy juz bylo, ale na pewno sie przyda :

ASQ77
CYTAT(Alu3 @ Oct 28 2008, 01:33) *
Nie wiem czy juz bylo, ale na pewno sie przyda :

Jak to mam interpretowac?
nigdzie w grze nie mam takiej planszy....
do czego słóży owa tabela...
prosze jasniej to wytlumaczyc

dzieki wink.gif

biggrin.gif
Waluk
chodzi tu o trening strengthen (co wpływa na co i jak bardzo).
JustMe1987
CYTAT(ASQ77 @ Oct 28 2008, 08:22) *
Jak to mam interpretowac?
nigdzie w grze nie mam takiej planszy....
do czego słóży owa tabela...
prosze jasniej to wytlumaczyc

dzieki wink.gif

biggrin.gif

Ty naprawde jestes taki udany czy sie tylko bardzo mocno starasz?

Widzisz pierwszy wiersz ( linie pozioma ) w tabelce? Sa w niej umieszczone kategorie strengthen (punkciki ktore przydzielasz swojemu grajkowi aby mocniej rozwijal umiejetnosci) Cala pierwsza lewa kolumna (lista umiejetnosci w pionie) to atrybuty pilkarza. Jeden "+" oznacza ze atrybut jest rozwijany ale nie w tak blyskawicznym tempie. (OT-jesli wogole mozna mowic o blyskawicznym tempie rozwijania atrybutow w czasie grania kariery kilkunastosezonowej laugh.gif ) Natomiast 2 "+" oznaczaja ze ten atrybut bedzie rozwijany naprawde solidnie i mozna podniesc jego wartosc o pare oczek nawet w ciagu jednej rundy( sezon dzielimy przewaznie na runde jesienna i wiosenna ) Teraz przedstawie Ci przyklad:
Dales 6 oczek swojemu pilkarzowi w strengthen na balans:
Szybko odnotuje wzrost w takich atrybutach jak obrona, balans cialem, umiejetnosc gry zespolowej; natomiast troche wolniej ale takze podniesiesz sprawnosc jego gry glowa oraz jego skocznosc. Mam nadzieje ze zatrybiles i jesli jakies slowa z ang sa nie jasne polecam translatory internetowe. cool.gif
ASQ77
CYTAT(JustMe1987 @ Oct 28 2008, 10:04) *
Ty naprawde jestes taki udany czy sie tylko bardzo mocno starasz?

Widzisz pierwszy wiersz ( linie pozioma ) w tabelce? Sa w niej umieszczone kategorie strengthen (punkciki ktore przydzielasz swojemu grajkowi aby mocniej rozwijal umiejetnosci) Cala pierwsza lewa kolumna (lista umiejetnosci w pionie) to atrybuty pilkarza. Jeden "+" oznacza ze atrybut jest rozwijany ale nie w tak blyskawicznym tempie. (OT-jesli wogole mozna mowic o blyskawicznym tempie rozwijania atrybutow w czasie grania kariery kilkunastosezonowej laugh.gif ) Natomiast 2 "+" oznaczaja ze ten atrybut bedzie rozwijany naprawde solidnie i mozna podniesc jego wartosc o pare oczek nawet w ciagu jednej rundy( sezon dzielimy przewaznie na runde jesienna i wiosenna ) Teraz przedstawie Ci przyklad:
Dales 6 oczek swojemu pilkarzowi w strengthen na balans:
Szybko odnotuje wzrost w takich atrybutach jak obrona, balans cialem, umiejetnosc gry zespolowej; natomiast troche wolniej ale takze podniesiesz sprawnosc jego gry glowa oraz jego skocznosc. Mam nadzieje ze zatrybiles i jesli jakies slowa z ang sa nie jasne polecam translatory internetowe. cool.gif

Dzieki.
Ale co do znaczenia slow w jesyku Ang nie mam problemu...natomiast nie wiedzialem o co za bardzo chodzi z rozmieszczaniem tych +.
Jest iuch tam wiele a w PES tylko mamy 6 do dyspozycji

Na szczescie doszedlem juz do tego jak mniej wiecej je rozmiescic !

Pozdrawiam
Waluk
W PES'ie mamy ich do rozmieszczenia 12, ale dobra tam...
pacek09
A ciekawe czy wybierając narodowość np. Brazylijczyk, to czy nasz grajek bedzie lepszy na poczatku albo jego statystyki beda rosly sybciej, bo jak wiadomo Brazylijczycy z reguły są bardzo utalentowani... ciekawe sprawdzal juz to ktos moze? wink.gif Oczywiscie porownuje z narodowoscia Polska ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.