Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Alu3
Do Pani Randone.
Ja sie podniecilem? Ja odpisalem racjonalnie na post kolegi, ktory sie o to pytal. To ty sie podniecasz, pokazujac to w swoich postac. Wszytkie te LOLe, obrazanie o czyms swiadcza, a wiedz ze nie swiadcza o Tobie na plus. Udajesz fajnego, ale ci nie wychodzi.
MakssPl
Ja się wkurzam... ciągle praktycznie jestem MVP, strzelam duzo goli (4 w rankingu strzelcow) gram Ofensywnym pomocnikiem... a jakies hujowe kluby mi dają oferty m.in. Sparta rotterdam itp...
ciacho23
O ile wam rosną punkty z treningów np szybkość biegu gdy macie w strengeth "speed" na max? Bo zauważyłem że w im lepszym klubie jesteśmy tym wolniej rośnie.

Randone
strenghten na max: remis i zwyciestwo 12 pkt nie wiecej.
jacekz40
QUOTE(kenny84 @ Oct 29 2008, 18:38) *
Te ktore pokazales na screenie odpowiadaja za obrone czyli jak bardzo przy stracie pilki ma sie dany zawodnik cofac grac defensywnie jesli wcisniesz jeszcze raz R1/L1(na padzie PS3 nie wiem co na klawie) zobaczysz strzalki przy zielonych kropkach smile.gif one odpowiadaja gdzie ma sie zawodnik poruszac bez pilki.
Wybacz screena nie dam bo gram na PS3 smile.gif
Pozdro

No własnie a co na klawiaturze? W setting nie ma oznaczenie L1 jest tylko L.
oliwer
zmieniłem rozdzielczosc i znowu dupa :/ wywala mnie. Pomoze mi ktos??

CYTAT(szyma @ Oct 29 2008, 22:57) *
Zmień rozdziałke na 1024x768 i przestanie Cie wywalać.
Randone
Komputer to idiota, ktory oszukuje.
Przeciwnik zagral reka w polu karnym (replay i wszystko jasne) i PC zero reakcji.
Grajac FC nie warto blakac sie na swojej pozycji. Lepiej cofac sie i zdobywac pilke. Pozniej rajd, podanie lub strzal (obojetne gdzie) i jestesmy po meczu MVP, MPV czy tam innym M.
Waluk
Co to jest "MPV"? Może "MTV"?
Berbel
hej, mam kilka pytań, gram w wersje na PS2.

1. Czy staty zawsze są te same? czy jest szansa ze jak znacze od nowa bedzie zawodnik z początku lepsze?
2. Jest możliwość trenowania i podwyższania Skillów? Bo nie widze
3. Jak najlepiej rozdać punkty dla Wys. Napastnika?
ciacho23
CYTAT(Randone @ Oct 30 2008, 15:12) *
strenghten na max: remis i zwyciestwo 12 pkt nie wiecej.

A od czego to zależy? Bo mi przykładowo w Realu Betis rosły o 12, a kiedy przeszedłem do Deportivo zaczeło rosnąć tylko o 8.
Przemek23
CYTAT(Waluk @ Oct 30 2008, 17:15) *
Co to jest "MPV"? Może "MTV"?

A może mu się pomyliło lub nie wie? Nie zgrywaj gangstera i nie przy**piepszaj się do każdego za byle co
Waluk
Jak się pomylił to mógł sprawdzić wcześniej, co to za problem? A a co do ciebie, to wyrażaj się trochę, nie jesteś u siebie w domu żeby się tak wyrażać.
Jimmy Floyd
Skończyłem pierwszy sezon w Man City. Pisałem wcześniej, że odradzam ten klub, ale od 2 rundy chłopcy się rozkręcili, odbiliśmy się od dna i skończyliśmy na 10 miejscu Gram AMF-a na TOPie OF KORS smile.gif Strzeliłem 5 bramek , 5 razy MVP. Gram na rozdzielce 1280 X 720 i jedyny problem jaki się pojawił to zniknięcie KOMENTATORA. Nie wiem czy to jeden z elementów nowego PESA wpływających na realistykę rozgrywki (ile razy telewizja traciła dźwięk z transmisji) smile.gif Ale tak na poważnie mieliście podobny problem? Piszcie
Tomaszzz
Zdarzalo sie. wink.gif
kenny84
CYTAT(jacekz40 @ Oct 30 2008, 15:13) *
No własnie a co na klawiaturze? W setting nie ma oznaczenie L1 jest tylko L.

spruboj "C" jesli jest ustawienie domyslne lub"X" cos w tym rzedzie
Randone
CYTAT(Waluk @ Oct 30 2008, 18:08) *
Jak się pomylił to mógł sprawdzić wcześniej, co to za problem? A a co do ciebie, to wyrażaj się trochę, nie jesteś u siebie w domu żeby się tak wyrażać.

Hej chlopcze malowany, a znasz ty dziecino slowo: "sarkazm"?
To sprawdz sobie w slowniku, co za problem.

CYTAT(ciacho23 @ Oct 30 2008, 17:59) *
A od czego to zależy? Bo mi przykładowo w Realu Betis rosły o 12, a kiedy przeszedłem do Deportivo zaczeło rosnąć tylko o 8.

Moze o 8 rosnie po przegranym meczu?
kristo2323
CYTAT(Jimmy Floyd @ Oct 30 2008, 17:11) *
Skończyłem pierwszy sezon w Man City. Pisałem wcześniej, że odradzam ten klub, ale od 2 rundy chłopcy się rozkręcili, odbiliśmy się od dna i skończyliśmy na 10 miejscu Gram AMF-a na TOPie OF KORS smile.gif Strzeliłem 5 bramek , 5 razy MVP. Gram na rozdzielce 1280 X 720 i jedyny problem jaki się pojawił to zniknięcie KOMENTATORA. Nie wiem czy to jeden z elementów nowego PESA wpływających na realistykę rozgrywki (ile razy telewizja traciła dźwięk z transmisji) smile.gif Ale tak na poważnie mieliście podobny problem? Piszcie

Dobre że stracili połączenie z komentatorem hehehe

A tak serio to ja mam wszysko wporzo nic sie na razie nie rypie 3 sezon już lecę z tymi klockami i wszysko gitara, powołania są do kadry i ostro gra wciąga tylko te nocne mecze trochu mnie irytują ale już troszku przywykłem.
kolar
CYTAT(Berbel @ Oct 30 2008, 17:24) *
hej, mam kilka pytań, gram w wersje na PS2.

1. Czy staty zawsze są te same? czy jest szansa ze jak znacze od nowa bedzie zawodnik z początku lepsze?
2. Jest możliwość trenowania i podwyższania Skillów? Bo nie widze
3. Jak najlepiej rozdać punkty dla Wys. Napastnika?

1. Jeśli zmienisz pozycje swojego zawodnika wtedy statsy beda inne.
2. Statsy rosna. Po kazdym meczu dostajesz punkty. Trzeba miec 100 zeby umiejetnosc wzrosla o 1pkt biggrin.gif
Musisz zagrac ok. 15 meczy by ci wzroslo o 1pkt tongue.gif
3. Ja wszystkie dalem na shoot accuracy, ale jesli napastnik wysoki to dobrze dac duzo na header sleep.gif
kovar
CYTAT(kolar @ Oct 30 2008, 20:33) *
1. Jeśli zmienisz pozycje swojego zawodnika wtedy statsy beda inne.
2. Statsy rosna. Po kazdym meczu dostajesz punkty. Trzeba miec 100 zeby umiejetnosc wzrosla o 1pkt biggrin.gif
Musisz zagrac ok. 15 meczy by ci wzroslo o 1pkt tongue.gif
3. Ja wszystkie dalem na shoot accuracy, ale jesli napastnik wysoki to dobrze dac duzo na header sleep.gif

Gra na ps2 niestety duzo rózni sie od wersji na pc.Jedyny + jaki jest to, ze grywalnosc jest lepsza moim zdaniem( wlasnie pykam na pc bo jest wiecej opcji). BAL jest dosc okrojona, ale i tak wciaga
MakssPl
Ja dzisiaj do Boltonu przeszedłem... grając z np. Liverpoolem nie jest tak łatwo strzelać bramki hurtowo mykając obrońców zakosem...
Waluk
Kovar, BAL na PS3 jest okrojona? Co w niej wycieli?

Randone, lalko, weź się już nie ośmieszaj, bo robisz z siebie idiotę...
Rafal USSJ
Panowie powiem jedno, po pierwszym sezonie który był dość nudnawy i frustrujący teraz ( czyt. 4 sezon ) "mjut" leje się z monitora smile.gif. BAL jest teraz niesamowity i daję wiele radości. Oglądać jak Twój grajek z małego diamenciku przeradza się w wielką gwiazdę jest niesamowite. A to dopiero początek bo mój gracz ma dopiero 20 lat, a co będzie gdy będzie w sile piłkarskiego wieku ( 26-27 lat ) ? Ach... świetna zabawa. Trzeba być tylko bardzo cierpliwym na początku. Kilka screenów. Poziom gry professional smile.gif. Pozdrawiam i idę grać dalej, czeka mnie potyczka w Lidze Mistrzów z Barceloną.
Ps. Dodam, ze ciągle czekam na powołanie do reprezentacji ;/.
PRZEBIEG KARIERY
1.

2.

3.

4.

5.

Ps. Dawajcie swoje screeny z karierami smile.gif.
Waluk
26-27 lat? Uwierz mi, kolego, że do tego czasu zauważysz, że gra staje się strasznie monotonna, ale sam będę się starał dojść do końca kariery. :-)
kolar
CYTAT(Waluk @ Oct 30 2008, 21:57) *

Chodzi mu o wersje na ps2... tongue.gif
tominho
Mam pytanko czy da sie rozegrac caly mecz bez zdejmowania mnie przez trenera w ok 70min ? Staminy mi starcza strzelam duzo goli w tym sezonie 17 smile.gif ofc TP ale dalej nie widac ofert z roznych lepszych klubow, gram teraz w middlebrook a czekam na oferty z liverpoolu chelsea ale najbardziej z man u tongue.gif
Waluk
Pewnie, że da się rozegrać cały mecz, głównie zależy to od twojej staminy i od sytuacji na boisku.

Kolar, tak masz rację, pomyliłem się. To przez to, że już dawno nie słyszałem o PS2. :-)
tominho
CYTAT(Waluk @ Oct 30 2008, 23:56) *
Pewnie, że da się rozegrać cały mecz, głównie zależy to od twojej staminy i od sytuacji na boisku.

Kolar, tak masz rację, pomyliłem się. To przez to, że już dawno nie słyszałem o PS2. :-)

To dziwne bo nigdy nie zagralem, teraz gralem ostatni mecz sezonu strzelilem 19 gola w 68 min na 1:1 staminy ponad pol paska i a trener odrazu mnie sciaga po bramce.. do 80 min nie dogralem nigdy chociaz wychodze od paczatku w kazdym meczu, no chyba ze pilka nie 'wyskoczy' za linie to czasem zagram caly cool.gif Zaraz przejrze jakie oferty moze cos ciekawego
tominho
Buuu... dry.gif ani liverpool ani chelsea ani manu ale lipa.. z ciekawszych to sevilla, psg, napoli i paczesniaki z mojej ligi na pozcycjach 15-19, no coz trudno pogram 3 sezon dla middlebrook moze pozniej cos ciekawego bedzie... swoja droga dziwne ze mnie do reprezentacji nie powoluja sleep.gif
Waluk
Teraz powinni Cię powołać, powołanie dostaniesz w 9 tygodniu. Tylko graj dobrze. ;-)
Wojtas...
A od którego tygodnia odbywają sie mistrzostwa Europy i Świata?
brtek00
Siemka znalzlem maly programik umozliwiajacy powiekszac statsy naszej legendy ( cheat ) biggrin.gif

Link: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32492
kovar
CYTAT(Waluk @ Oct 30 2008, 21:57) *

Randone, lalko, weź się już nie ośmieszaj, bo robisz z siebie idiotę...

Czytaj wolniej i dokladniej.Bylo pytanie odnosnie wersji na ps2

Waluk
Dobra, Kovar, już nie próbuj udawać mądrego. Widzę, że kolejna osoba z kompleksami przez kolegów którzy bili go w szkole...

Wojtas, ME i MŚ są po zakończeniu sezonu, co dwa lata jedno.
Nakamura25
CYTAT(brtek00 @ Oct 31 2008, 01:49) *
Siemka znalzlem maly programik umozliwiajacy powiekszac statsy naszej legendy ( cheat ) biggrin.gif

daj linka do tego Net Framework 3.5 bo to potrzebne jest
cypress.amaru
CYTAT(brtek00 @ Oct 31 2008, 01:49) *

ale po co? nie czaje
tak zabijac gre
kristo2323
CYTAT(tominho @ Oct 30 2008, 22:41) *
Mam pytanko czy da sie rozegrac caly mecz bez zdejmowania mnie przez trenera w ok 70min ? Staminy mi starcza strzelam duzo goli w tym sezonie 17 smile.gif ofc TP ale dalej nie widac ofert z roznych lepszych klubow, gram teraz w middlebrook a czekam na oferty z liverpoolu chelsea ale najbardziej z man u tongue.gif

Trener oszczędza swój diamencik przed kontuzją , zawodnik zmęczony bardziej podatny na urazy oraz woli Cię mieć rześkiego w kolejnych ważnych spotkaniach biggrin.gif Jesteś jeszcze młokosem jako gracz no i takie tam wiesz sprawy na układy nie da rady.
brokeman
Witam! Mam nie miły problem z BAL! po rozegraniu ok kilkunastu meczów w tym trybie podczas następnego spotkania zawodnicy obu druzyn biegają w jednej grupie za piłką ja stado baranów... poprostu zero taktyki! na forum nie znalazłem nic na ten temat! ktoś moze miał taki problem lub moze wie jak temu zapobiec
r.a.j.a.n
Nakamura25, po co oszukiwać? Przecież ten tryb wtedy całkowicie traci sens... :|
Ale zadam inne pytanie, czy jest jakiś program, czy może sposób na zmianę nazwy zawodnika?
costly94
ee "miszczu" masz tego swojego Net Framework 3.5 ->

http://www.microsoft.com/downloads/thankyo...;displayLang=en

Tylko ze co on ma do tego edytora ?
Nakamura25
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 31 2008, 13:54) *
Nakamura25, po co oszukiwać? Przecież ten tryb wtedy całkowicie traci sens... :|
Ale zadam inne pytanie, czy jest jakiś program, czy może sposób na zmianę nazwy zawodnika?

wiesz ja nie chce uszukiwać tylko coś zmienić w moim zawodniku!! A staty nic nie mają do tego!! Bo masz racje po co grać jakimś typem co będzie miał wszystko na 99 to nie ma sensu!! Ale czasami mam ochote zmienić moje staty to mam tak słabe że to szok
Waluk
Wszyscy mają tak samo słabe staty jak Ty. Konami specjalnie zrobiło takie słabe staty żeby wytrenowanie dobrego gracza sprawiło rzeczywiście trudność. I wielkie brawa dla tych panów za to.
jacekz40
Mam pytanie, czy jest w tym trybie możliwość podlądu taktyki i ustawienia potencjalnie nowego klubu przy transerach, czy trzeba wchodzić w ustawienia poszczególnych drużyn aby to zobaczyc?
Zywy
Czy da się jakoś zapisać twarz z bal??? Bo robiłem ponad 2 h jaknajlepiej odwzorowaną twarz i zaczałem tryb ale teraz postanowiłem zrobic nowa kariere na wyzszym poziomie trudnosci a nie chce robic twarzy od nowa.
Waluk
Jak nie chcesz się jeszcze raz męczyć, to możesz skipować mecze do połowy sezonu i w okienku powinna być możliwość zmiany poziomu trudności.
kovar
CYTAT(Waluk @ Oct 31 2008, 07:23) *
Dobra, Kovar, już nie próbuj udawać mądrego. Widzę, że kolejna osoba z kompleksami przez kolegów którzy bili go w szkole...

Ciekawe ile ty masz lat, 13? pewnie tak skoro masz takie doswiadczenia ze szkoly. ja cie nie obrazilem, ale skoro zachowujesz sie jak dziecko to bedziesz tak traktowany.
Randone
CYTAT(kovar @ Oct 31 2008, 17:08) *
Ciekawe ile ty masz lat, 13? pewnie tak skoro masz takie doswiadczenia ze szkoly. ja cie nie obrazilem, ale skoro zachowujesz sie jak dziecko to bedziesz tak traktowany.

Pochlebiasz mu.
Ale, ok, moze byc i dziecko, ale takie specjalnej troski smile.gif

Zeby nie bylo offtopu.
Grajac pierwszy mecz w BAL (ten scoutowy) PC losuje atrybuty.
Nie jest to zalezne od ilosci strzelonych goli, udzialu w grze itp.
Zdarza sie, ze przydzieli np. 74 speed a w nastepnej grze 82 speed.
KuSh4
kto ma ochote pograc bez laga na top player zapraszam na gg 6471124
Długi
Siema jestem nowy i chciałbym sie zapytać jak wypadam, bo nie wiem jak się narazie po 2 sezonach oceniać happy.gif
W pesa w sumie nie jestem najgorszy, ale ten tryb to zupełnie inna baja, ale naprawde zarąbista sprawa biggrin.gif
Podam pare screenów cool.gif
aha gram na Top Player (jak zawsze w sumie), na 10min, bez żadnego skipowania

statsy 1:

statsy 2:

szczególy

trofea:

pozniej podam może pare moich spostrzeżeń, żeby wnieść cos do tematu
Pozdrawiam wszystkich
Waluk
Randone, wiem, że przez neta to fajnie tak sobie jechać, ale dzieckiem specjalnej troski nazywaj ludzi ze swojej rodziny, widać, że Ty chodzisz jeszcze do gimnazjum. Żarty żartami, ale módl się żebyś nigdy nie musiał opiekować się dzieckiem specjalnej troski.
Rusek_ZGR
A jak skończę sezon to mogę zmienić sobie poziom gry?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.