Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Waluk
Tak, możliwa jest gra w kadrze, napisane jest to nawet w tipsach w PES'ie. Do stałych fragmentów chyba tak, mnie wziął raz do wykonywania karnego. Kapitanem pewnie też możesz być, ale nie wiem jakim sposobem.
cOtReZ
CYTAT(Kubbas @ Oct 20 2008, 20:32) *
Zauważ, że mój gracz ma 21 lat wink.gif

Ale mnie chodzi o porownanie poczatkowych tych z, ktorymi zaczynales. Zaczalem grac od poczatku i teraz mam takie:
W ogole nie wiem czy ktos to pisal i czy zauwazyl to, ale w pierszym meczu tym scoutowym, w ogole nie mamy statystyk, moze one kreuja sie w zaleznosci od tego jak zagramy ten mecz?? Wtedy jak dopiero co wlaczylem tryb legendy to nie wiedzialem co i jak i najwyzsza statystyka byla 79 a teraz w tym meczu mialem asyste i w ogole duzo strzalow i mam az 4 zolte statystyki w tym speed poczatkowy nie 73 tylko 82.
Pablisso
Kubbas jarasz sie więc zapewne nie masz crashow?? Jesli nie to bardzo bym prosił o twój plik settings... waży mniej niż 1.5 mb a bardzo mi sie ten tryb podoba...
Ale jak tu grać....
Waluk
cOtReZ, wszystko sprowadza się jedna do jednego. Zobacz jaki jesteś słaby w pozostałych statystykach. Lepiej być we wszystkim przeciętny, niż w niektórych dobry, a w innych słaby. :-)

Pablisso, mógłbyś się troszkę grzecznej zwracać jeśli kogoś o coś prosisz...
cOtReZ
CYTAT(Waluk @ Oct 20 2008, 21:32) *
cOtReZ, wszystko sprowadza się jedna do jednego. Zobacz jaki jesteś słaby w pozostałych statystykach. Lepiej być we wszystkim przeciętny, niż w niektórych dobry, a w innych słaby. :-)

Pablisso, mógłbyś się troszkę grzecznej zwracać jeśli kogoś o coś prosisz...

Nie zgodze sie. Porownalem wlasnie statystyki poczatkowe ze screena z poprzedniej strony i tych teraz i sa lepsze.
Jak widac trzeba rozegrac dobrze, ten pierwszy mecz.
Teraz przynajmniej mam z czego sppeda budowac bo przy moim ograniczonym na gre czasie speed 90 budowalbym wiecznosc ^^

edit: zwroc uwage, ze te najwazniejsze skoczyly az o 10~ a reszta jest porownywalna.
Pablisso
Jeśli zwracałem się nieuprzejmie to bardzo przepraszam..... nie wiem co w tym bylo niegrzecznego ale ok...
moze chodzilo ci o jaranie?? kubas tak napisal w poprzednim poscie dlatego tak skojarzylem wink.gif))) Dziwne że tak to odebrałeś
adamdidol
Mam pytanie czy jak są transfery to można przejśc do innej ligi czy tylko do tej którą się wybrało na początku
(Chodzi mi o to czy jak gram np. lige angielska West Bromwich czy jest możliwe że dostane propozycje np. z BArcelony)
dawiddawido
CYTAT(adamdidol @ Oct 20 2008, 21:54) *
Mam pytanie czy jak są transfery to można przejśc do innej ligi czy tylko do tej którą się wybrało na początku
(Chodzi mi o to czy jak gram np. lige angielska West Bromwich czy jest możliwe że dostane propozycje np. z BArcelony)

Tak można , czytaj od początku temat już to było wink.gif
boniek91
mozesz przejsc;p

ja z liga z A (West Bromwich) przeszedlem do C(Bologna)
Pablisso
Zmieniłem rozdzielczość i mi na razie działa :pppp

Mam 1 sezon i właśnie w zimowym okienku przeszedłem ze swojego 1 klubu (Mallorca) do Deportivo smile.gif)) Miałem jeszcze oferty z Osasuny i Sporting Gijon, ale słyszałem że w Deportivo się dobrze gra, dlatego tam przeszedłem.

W swoim 1 klubie przez połowę sezonu:
Zagrałem w 9 meczach - 513 minut
Strzeliłem 3 bramki
1 raz zaliczyłem asystę
Dostałem 1 żółtą kartkę
Średnia nota: 6.72
3 razy zawodnik meczu!

Dziękuję za uwagę xD
Waluk
A ja dostałem właśnie propozycję kontraktu z Chelsea, ale nie ma mowy żebym kiedykolwiek przeszedł do tego klubu. :-)
Faka
Waluk ja tylko czekam na propozycje od The Blues, ewentualnie Barca, ale narazie siedze w Boltonie lecz niedlugo negocjacje moze cos ciekawego bedzie.
jaredd18
CYTAT(Waluk @ Oct 20 2008, 22:57) *
A ja dostałem właśnie propozycję kontraktu z Chelsea, ale nie ma mowy żebym kiedykolwiek przeszedł do tego klubu. :-)

Z ligi angielskiej tylko Arsenal, czy się mylę?

Edit: Zapomnialbym o obowiazkowym pytanku. Czy 6 bramek w 9 meczach plus 4 gracze meczu (tak w koncu cos mi sie udalo ugrac) wystarcza, aby zgosilo sie po mnie cos lepszego niz Stade Rennais?
Waluk
Z jakim numerem gracie w klubie? Ja w Wes Ham United grałem z 14, w Newcastle i Arsenalu z 10, a w reprezentacji polski z 22.
Waluk
Jaredd18, nie, nie. Chelsea po prostu nie lubię. W Anglii mogę grać i w Liverpoolu i w Manchesterze, czy w Newcastle, czy nawet w Arsenalu, bez różnicy, tylko nie w Chelsea. :-) Właściwie to chcę pograć trochę w Hiszpanii, w Realu albo Barcelonie. :-)
jaredd18
CYTAT(Waluk @ Oct 20 2008, 23:25) *
Jaredd18, nie, nie. Chelsea po prostu nie lubię. W Anglii mogę grać i w Liverpoolu i w Manchesterze, czy w Newcastle, czy nawet w Arsenalu, bez różnicy, tylko nie w Chelsea. :-) Właściwie to chcę pograć trochę w Hiszpanii, w Realu albo Barcelonie. :-)

Bo tak sie sklada, ze sam za nimi nie przepadam akurat, takze tu jestesmy zgodni.
Waluk
Coś lepszego może się zgłosić po Ciebie nie tylko po bramkach czy asystach. Ważne są bardzo noty po meczach.
Rafal USSJ
34 tydzień 1. sezonu - można powiedzieć pierwszy mój sezon dobiega końca. W przerwie letniej wytransferowałem do Deportivo smile.gif. Gram, jako SMF - Side Midfieler, zaczynałem jako WF ale często biegałem po bokach i pozycja mi się zmieniła smile.gif. Nawet lepiej się czuje na skrzydle, nie strzelam dużo goli, ale często robię rajdy prawa stroną boiska i ładnie dośrodkowuje napastnikom smile.gif. Jaka radocha jest jak oni trafią z mojego podania. Parę screenów - poziom gry Professional.

Waluk
He he, ale masz twarz... Żartuję sobie. ;-)

A ja strasznie dużo tracę bramek z rzutów rożnych, tak samo było w 08'.
Faka
Wkoncu jakis sukces, teraz gram dla The Reds ;p
Waluk
He he, to gratuluję. :-) Lubię grać przeciwko nim, bo świetnie kibice śpiewają.

Właśnie wygrałem na wyjeździe z Manchesterem City 5:0. :-)
Woo-Cash
mi się wydaje że pierwszy mecz minimalnie wpływa na jakość atrybutów, ale generalnie są losowane od do (zależnie od pozycji) i można dostać dobre nawet grając słaby mecz. wniosek poparty kilkoma próbami. a dzisiaj po pracy będę drugi raz testował bo save mi się popsuł na 1280.
Waluk
Podobno zmiana rozdzielczości na mniejszą pomaga (podobno!). Ja mam 1024x768 4:3, spróbuj.
chujuwuju
Dokladnie na takiej rozdzielczosci wszystko dziala idealnie
pingu144
CYTAT(Waluk @ Oct 21 2008, 08:15) *
Podobno zmiana rozdzielczości na mniejszą pomaga (podobno!). Ja mam 1024x768 4:3, spróbuj.

do tej pory grałem na 1280x1024 i wywalało..

dzisiaj stestuje na 1024x768 jak przyjde z roboty smile.gif i zobaczymy jak mówicie że działa to będzie ostre łupańsko biggrin.gif
Sobiek
ja mialem tak samo. najpierw gralem na 1680x1050 to mnie wywalilo po bodajze 17 tygodniach a jak zmniejszylem do 1360x768 to mi smiga normalnie biggrin.gif
sprobojcie tez ja juz gram w ten sposob 3 sezon tongue.gif
r.a.j.a.n
Hej, mam do Was pytanie.
Da się zmienić nazwę (oczywiście swojego) zawodnika?
Waluk
Raczej nie.
cOtReZ
Mnie tez zmiana rozdzialki pomogla. 1024x768 i nie wyrzuca z gry.
Ickero
Z tego co widze nie tylko ja gram pratkycznie tylko w BAL ;D

p.s.
Jestem Ickero ;P Duże i ;p
CYTAT(Waluk @ Oct 20 2008, 21:10) *
Druga część odpowiedzi była do Ciebie, Paciol92. Na początku pisałem do Lckero. Tylko, że w trakcie pisanie do niego pojawił się Twój post, dlatego tak wyszło.
Waluk
Ja też gram tylko w BAL. Odpadłem właśnie z LM i walczę teraz tylko o puchar i mistrzostwo Anglii. Mam jeden punkt straty do Chelsea. A w pucharze przegrałem pierwszy, półfinałowy mecz na wyjeździe z Manchesterem United. Do tego mam jeszcze niewielkie szanse na króla strzelców w lidze, mam straty do Drogby 4 bramki. A w pucharze Anglii też walczę o króla strzelców, w zeszłym sezonie go zdobyłem, więc czas powtórzyć wynik. ;-)

Sorrka, Ickero, ale myślałem, że to "L", bo rzadko ktoś używa dużej litery w nicku. :-)
r.a.j.a.n
Kto gra na jakiej pozycji?
Ja np. szkolę pomocnika... smile.gif
wanted92
ja jestem wysuniętym napastnikiem wink.gif
malomowny18
A ja może zadziwie, ale jestem DP (defensywna pomoc).
Gram na Professional, ale chyba zmienie na TP.

I będę monotematyczny ale proszę o odp odnośnie stadionów nowych od pesa 2009.
Kiedy, czy się da itd?

Aha po jakim mniej więcej czasie dostaje się powołanie do repry? Na jakiej zasadzie to wygląda, bo podobno oprócz pucharów można grać też mecze towarzyskie?
pacek09
Tak czytam sobie te wszystkie opisywane kariery i dochodze do wniosku, że są one liniowe smile.gif Co prawda skupiam się tylko na jednym przykladzie. Grałem na początku w Racingu. W polowie sezonu (3 gole, Profesional) mialem oferty z Espanoylu i Atletico tak samo jak paru kolegow (notabene grających tez od poczatku Racingiem) pare stron wczesniej... hmmm obym sie mylil, bo to by bylo troszke irytujace smile.gif

Pzdr
tomi_poz
no ja jako pewnie jeden z nielicznych jako DP pomocnik gram smile.gif na TP na początku było ciężko ale teraz już daje sobie rade . w Reprezentacji gram o 19 roku życia teraz mam 21 lat
r.a.j.a.n
Hejka wanted92, znowu się spotykamy, tym razem na forum... smile.gif
wanted92
no hej wink.gif i jak tam tryb online? u mnie narazie śmiga. Ciekawe tylko jak długo huh.gif wink.gif
r.a.j.a.n
Nie próbowałem z konkretnym graczem, jedynie losowe wyszukanie.
enek95
NO I JEST,,,, mam pesa 2009 .. za pierwszy mecz dostałem ocene 6,,sad.gif po 3 trnenigach mam na koncie jedną bramke. Ale w tym meczu zostałem ocene 5.5 tongue.gif
Waluk
Dobra, nareszcie odkryłem jaka taktyka odpowiada za jaką liczbę w czworokącie przy nazwisku w czasie meczu:

1 - counter attack.
2 - pressing.
3 - atak prawą stroną.
4 - atak lewą stroną.
mavachi
hmmm gram juz 4 sezon w Valencii i chcialbym awansowac do innej ligi czy angielskiej np. to da rade wink.gif ??
enek95
po ilu meczach łapaliscie sie do drużyny (A) ja grałem 4 mecze i jak na razie do ławy to mi dalekoo <heh strzeliłem 1 brame> z kornera z główki
wanted92
ja do drużyny A załapałem się po 5 meczach ,a na ławe chyba ok.7,8
Waluk
Mavachi, wydawało mi się, że wątek czytasz od początku, już wiele razy odpowiadaliśmy na to pytanie.
jacekz40
Mam jeszcze pytanie do dobrze zorientowanych, gdzie teraz można podejrzeć zmęczenie zawodnika? W czasie meczu nie ma problemu w panelu "zmiany zawodników" widać ich zmęczenie ale w oknie głównym rozgrywek, przed meczem - gdzie? Jak zwykle problem huh.gif bo po trzech meczach juz padnięci zawodnicy, kiedy w końcu to ulegnie zmainie, w której edycji gry?
tomi_poz
dzięki Walik za rozszyfrowanie tych taktyk biggrin.gif a w ogóle który masz sezon już ?
Waluk
Jacekz40, zmęczenie przed meczem można normalnie obejrzeć. Tak samo jak w czasie trwania meczu.

Tomi_poz, kończę dopiero IV sezon.
Wookiee
moze enek jest leniwy i nie chce czytac 20 stron xD

ja gralem w druzynie B przez 10 kolejek ligowych
poczym dostalem szanse wystapic na treningu w druzynie A gdzie odrazu w 1 meczyku walnalem 2 bramy i asystowalem przy 3.

wygralismy 3:0 i odrazu na lawe trafilem ...JEDNAKZE gdy odbywa sie juz mecz ligowy zemna na lawie, nie wchodze nawet na minute a po meczu za kazdym razem mam blad.

tak wiec narazie to tyle z BiA w moim przypadku ;/
Waluk
A co to jest "BiA"?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.