Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
slawius1
z tym krzyżakiem to prawie na pewno się nie da (no bo nie da się zmienić WFF zawsze jest 4) a reszta raczej do zrobienia tylko trza mieć dobry drybling raczej ja sam nie robiłem tej rulety teveza
radom8
I nie ma żadnego programu który mógłby zmienić tą statystyke ;>?? A co do reszty to drybling i technique ma doś wysoki, a i tak nie udało mi się wykonać tych zwodów... Może jest ktoś komu w BaL udało się wykonać te zwody :>??
robson....pl
Witam.
mam pytanie?

czy można zacząć zabawę w BL od wyższego poziomu niz Top Player?,
chodzi mi o to czy taki poziom jest dostępny po przejściu innych pucharów itp. czy jest odblokowywany lub coś w tym stylu.?

z góry dzięki za rzeczowe odpowiedzi

erni13
Hardcorowiec...xD
Odp:Nie,nie ma
tomky
Jak strzelać bramki będąc sam na sam z bramkarzem?Czy jest na to jakiś sposób?
Gdzy ustawiam się do strzału najczęściej bramkarz paruje strzał.
Emode
Cześć, mam pytanie czy zdarzyło się już wam tak jak mi ? Otóż gram teraz piąty sezon jako CF, dwa pierwsze w Shalke, dwa następne w Valencii a teraz przeszedłem do Realu i zdziwiłem się bardzo gdy nie musiałem po przejściu do Realu grać meczy treningowych tylko odrazu byłem jako rezerwowy smile.gif zdarzyło mi się tak pierwszy raz i nie wiem, czy to zależy od gry w poprzednich klubach czy może od tego, że np. w Realu dobrze w napadzie grał przez ostatnie sezony tylko Raul (oczywiście w grze) ciekaw jestem waszych opinii smile.gif aaaa i zaznaczam odrazu, że gram na professional bo z tego co wyczytałem to ważne kto na jakim poziomie gra smile.gif pozdrawiam
Pelajs
No ja grałem na Top player i też później nie musiałem grać w treningach tylko od razu ława była tongue.gif
slawius1
Tomky strzelaj obok bramkarza smile.gif - ustaw się po skosie i strzelaj lub idąc prosto na bramkarza lobujesz go albo strzałkami kierujesz strzał po skosie jeżeli masz dobry strzał to piłka wpadnie przy słupku biggrin.gif
tomky
QUOTE (slawius1 @ Mar 13 2009, 16:05) *
Tomky strzelaj obok bramkarza smile.gif - ustaw się po skosie i strzelaj lub idąc prosto na bramkarza lobujesz go albo strzałkami kierujesz strzał po skosie jeżeli masz dobry strzał to piłka wpadnie przy słupku biggrin.gif

Gram na kamerze z boku więc pole widzenia jest mocno ograniczone.
kristo2323
CYTAT(Emode @ Mar 13 2009, 13:53) *
Cześć, mam pytanie czy zdarzyło się już wam tak jak mi ? Otóż gram teraz piąty sezon jako CF, dwa pierwsze w Shalke, dwa następne w Valencii a teraz przeszedłem do Realu i zdziwiłem się bardzo gdy nie musiałem po przejściu do Realu grać meczy treningowych tylko odrazu byłem jako rezerwowy smile.gif zdarzyło mi się tak pierwszy raz i nie wiem, czy to zależy od gry w poprzednich klubach czy może od tego, że np. w Realu dobrze w napadzie grał przez ostatnie sezony tylko Raul (oczywiście w grze) ciekaw jestem waszych opinii smile.gif aaaa i zaznaczam odrazu, że gram na professional bo z tego co wyczytałem to ważne kto na jakim poziomie gra smile.gif pozdrawiam

Tak to jest że im bardziej jesteś znany, lepszy i co tam jeszcze to znaczy to nie musisz grać treningów ja w to grałem cybernaście sezonów i jak przechodzić z klubu do klubu to nie musisz nic trenować a wchodzisz do gry w pierwszym meczu a w drugim już podstawowa 11. No bynajmniej u mnie to tak było.

CYTAT(tomky @ Mar 12 2009, 23:03) *
Jak strzelać bramki będąc sam na sam z bramkarzem?Czy jest na to jakiś sposób?
Gdzy ustawiam się do strzału najczęściej bramkarz paruje strzał.

Już podawałem kilkadziesiąt postów wcześniej swoją metodę sam na sam. Jak ciśniesz sam na sam z bramkarzem w ostatniej chwili skręt albo z lewej albo z prawej go mijasz, puszczasz spida i delikatnie po ziemi kierujesz piłkę do pustej bramki. Jedyny minus tego to to że obrońca wracający może wybić piłę z linii bramkowej. Ten trick wychodzi 8 razy na 10
Barca2009
Witam..

Jeżeli chodzi o bal to jest to fajne do 24 lat później staje sie to nudne. Jesteśmy najlepsi zdobywamy wszystko i tak już prawie do końca i jaka jest z tego przyjemność? żadna. To moje zdanie na ten temat. Pozdro
katalonia
siemka mam pytanko mam 2o lat (w become a legend) gram w newcastle strzelam srednio po od 10 do 15 bramek w sezonie i jakies same lipne kluby zglaszaja sie po mnie teraz mam niezly dorobek w kilku meczach jestem krolem strzelcow ale powiedzcie nie skladaja mi ofrt ze wzgledu na wiek czy na to ze slabo gram:/??
slawius1
no 10 - 15 bramek to jednak mało - oczywiście grasz napastnikiem, tak?? to musi być 25 - i wyżej najlepiej albo jeszcze dużo asyst smile.gif
katalonia
kurcze ale ciezkoi ten sezonik juz latwiej bo sie umiejetnosci dodaly ale ja zawsze schodze do pomocnikow pomagam im itp. jasne ze jestem napastnikiem gram na top player happy.gif bede probowal walczyl:D
YaYeti
zgadzam sie z braca2009 ze po 23-24 latach jestemy najlpesi i potrafimy stzrelac po 4-5 bramek w jednym meczu(na TP) chociaz w niektorych meczach jak final LM lub pucharu kraju ciezko wogle oddac celny strzal]
u mnie na poczatku tez bylo ciezko z oferta z dobrego klubu, najlepiej zrobic cos takie ze jak chcesz grac np w Lyonie a nie masz oferty to przezjdz do np Toulalusy(chyba tak sie to pisze:P) i po roku gry w tym klubie na 80% dostaniesz oferte z lyonu

a tak z innej beczki
czy wy tez nie macie nazwiska na koszulce?
u mnie go nie ma moze dlatego ze caly wyraz mam malymi literami a tylko ostatnia litere jaka duza?

pozdro...
Barca2009
Witam.

Zaczynam grać od nowa wszystko ustawine na 2 speed, balans itd. W wieku 22 lat trafiam do barcelony i co sie dzieje : nie mam treningu. Wchodze za Messie'go w drugim i trzecim meczu to samo w czwartym juz gram w pierwszej 11 za Messie'go? Żal. Messi młody , najlepszy zawodnik w barcelonie grzeje ławe a Henry gra dalej pomimo jego wieku i wytrzymałości zmienia sie z bojanem prawie cały czas. Z tą wytrzymałością to też wielka ściema gdy zaczynałem miałem 81 nie wytrzymywałem całego meczu Henry ma 72 i gra cały mecz na luzie.
katalonia
hehe teraz gra sie zaczela polowa sezonu mam 20 bramek mam pierwsze miejhsce w klasyfikacji strzelcow drugo drogba ma 9 bramek mniej tongue.gif no mam nadzieje zee tertaz dostane jakas fajna oferte biggrin.gif bo cale zycie w newcastle nie zamierzam siedziec cool.gif
Slimowski
Witam,
może w tym temacie ktoś będzie potrafił udzielić mi porady.
Grałem w Become a Legend już chyba 5 sezon, przypadkowo usunąłem sobie plik pes2009.exe (miałem go na pulpicie, i myślałem że to tylko skrót).
Na szczęście z instalki zgrałem sobie exeka jeszcze raz, wszystko działa, tylko gra nie widzi mojego save z karierą! Co mam zrobić żeby była ona widoczna? Cały czas plik odpowiedzialny za karierę jest na dysku, więc jak to zsynchronizowawszy?
Pozdrawiam
YaYeti
no ja ponawiam moje pytanie
czy wy macie nazwisko na koszulce?
ja nie mam i czy wiecie moze dlaczego?
slawius1
YaYeti wiesz ja nie zwracałem uwagi czy mam nazwisko na koszulce, ale sprawdziłem i jest tak, że mam i nie mam wink.gif tzn. Mam 2 kariery jedna 14 sezon w ManU gram i mam nazwisko a w tej drugiej karierze 2 sezon w Ado Den Haag i nie mam nazwiska - nikt z mojej drużyny nie ma, bo akurat ta drużyna nie ma w realu przewidzianych nazwisk na koszulkach (no chyba nie ma nie jestem kibicem Ado ;p). Także to zależy chyba, gdzie grasz.

Slim Tobie nie pomogę - pierwsze słyszę o takim przypadku :/
kristo2323
Oczywiście że jest na koszulce nazwisko, ja zawsze miałem i mam nazwisko w każdej drużynie w której grałem.
Roger6
A mam pytanie: Czy ktoś wytrzymał i zagrał całą karierę. Tzn. do 35 roku życia. Jest ktoś taki?

Ja mam narazie 23 lata i gram w FC Barcelonie. Przeniosłem się z Manchesteru, bo mi się znudziło i mnie trener wkurzył. Teraz zawojuje Katalonię, a później planuję podbój boisk Serie A(jeśli się uda)
YaYeti
no u mnie w kazdym klubie (portsmouth, totenham, liverpool, sevilla....) i w kazdym nie mialem nawiska na koszulce moze dlatego ze na koncu imienia mam duza litere i nie chce tego czytac tongue.gif wiecie jak to naprawic?
katalonia
ej wy mowicie wszystko pieknie ze gracie w najlepszych klubach ( i mnie wprowadzacie w kompleksy bo ja ciagle w newcastle:D) ale tak serio powiedzcie nba jakim poziomie gracie?? ja na top player:D
YaYeti
ja zaczynalem na professional ale pozniej przerzucilem sie na TP (od razu mowie ze kolosalnej roznicy nie zauwazylem, wg mnie bardzo porownywalne poziomy trudnosci obrona przeciwnika dalej beznadziejna:D) moja dotychczasowa droga: (zmienialem kluby co rok)
portsmouth --> totenham --> liverpool ---> liverpool ---> sevilla ---> roma ---> inter ---> lyon (teraz) mysle zeby dostac dobry konktrakt tzreba miec wiecej szczescia niz umiejetnosci w Pesie biggrin.gif pozdro
achmed
ja zaczełem w lechu potem poszedlem do newcastle a potem do totenhamu i mi sie znudzilo tongue.gif wole grac lige biggrin.gif
katalonia
kristo2323 a ty wrzuciles filmik na youtuba ze swoja kariera no nie:D:D?? oststanio widzialem:-)
spoko filmik tongue.gif
kristo2323
CYTAT(katalonia @ Mar 24 2009, 13:40) *
kristo2323 a ty wrzuciles filmik na youtuba ze swoja kariera no nie:D:D?? oststanio widzialem:-)
spoko filmik tongue.gif

Tak wrzuciłem, wrzuciłem 3 części już zrobiłem ale chyba 4 nie będzie bo jakoś przestaje grać.

W temacie - Pes 2009 - Najładniejsze Bramki, Pokaż na co Cię stać! są wszystkie filmy umieszczone moje.
Emode
a ja mam takie pytanko, a mianowicie: czy z numerami jest tak samo jak z treningiem ? Tzn. Jak już jesteśmy na tym poziomie, że jesteśmy znani, zmieniami klub to nie musimy grać w treningach. A moje pytanie polega na tym czy tak samo jest z numerami, kiedy jesteśmy już znani i zmieniami klub np. na Barcelone i wybieramy sobie przy podpisywaniu kontraktu nr. 9 który jest już zajęty to i tak go dostajemy ? W sumie fajnie by było, bo granie całą kariere z numerami powyżej 20stki czy 30stki nie jest aż takie ciekawe smile.gif
pozdrawiam
kristo2323
CYTAT(Emode @ Mar 26 2009, 15:11) *
a ja mam takie pytanko, a mianowicie: czy z numerami jest tak samo jak z treningiem ? Tzn. Jak już jesteśmy na tym poziomie, że jesteśmy znani, zmieniami klub to nie musimy grać w treningach. A moje pytanie polega na tym czy tak samo jest z numerami, kiedy jesteśmy już znani i zmieniami klub np. na Barcelone i wybieramy sobie przy podpisywaniu kontraktu nr. 9 który jest już zajęty to i tak go dostajemy ? W sumie fajnie by było, bo granie całą kariere z numerami powyżej 20stki czy 30stki nie jest aż takie ciekawe smile.gif
pozdrawiam

Nie nie, dają jak leci raz dają 11 raz 24 ja byłem mało znany grałem z 11 w MU, a teraz jestem już weteranem Barcelony i cisnę z 25. Na numery nie masz wpływu losowo.
Emode
Masz wpływ, podczas podpisywania kontraktu naciskasz przycisk na którym masz strzał i wybierasz sobie numer z jakim chcesz grać i jeśli jest wolny dostajesz go, a jeśli nie dostajesz losowo. Dlatego dobrze jest przed podpisaniem kontraktu zobaczyć sobie jakie numery w danej drużynie są wolne i wybrać sobie samemu taki, który jest wolny i nam odpowiada smile.gif
kristo2323
No to dobre ale nie wpadłem na to, dzięki zaraz zobaczę. tongue.gif
troy
Moze gdzies bylo to pytanie ale szczerze niechce mi sie czytac 19str biggrin.gif. W co dawac punkty na pozycje CF w kazdym po trochy czy naprzyklad w 2 po 6pkt i konkretnie w co? Please
YaYeti
no bylo juz takie pytanie najlepiej to dac 3 umiejetnociom po 4 lub 2 po 6
postaw na top speed i np kicking
chcesz byc szybki top speed chceszs byc "czlogiem" - balance tongue.gif
kristo2323
Kurde mam już 30 lat w Become i gra od kilku sezonów wygląda tak jak na tym krótkim filmiku. Gram i robię co chcę z nimi, poziom Top przy graczu podpasionym nie daje już rady. Chciałem dograć do końca kariery bo ten komentarz mnie podjarał i zachęcił ale ile można rajdować przez pół boiska i sypać po 4 gole na mecz . Kurcze jednak jeszcze dużo pracy przed Japońcami. Sami zobaczcie jak to żałośnie wygląda huh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=iR44QXrZsOc...re=channel_page
Pelajs
No przed Konami jeszcze dużo pracy jeśli chodzi o ten tryb. Mi też po ok 8 czy 9 sezonie się znudziło i już od ok miesiąca nie gram bo co mecz strzelam ok 3 bramki i nudne takie rajdy przez całe boisko zakończone bramką.
slawius1
ludzie to Wy chyba nie umiecie grać albo nie wiecie na czym polega piłka nożna - to jest gra ZESPOŁOWA tu nie chodzi o to żeby samemu strzelić 5 bramek w jednym meczu - ok jak już tyle strzelić to po jakiś ładnych kombinacyjnych akcjach stworzonych z kompem. No a jak według Was poziom BaL jest niski, bo przechodzicie zawodnikiem, którego wyszkolicie na maks (lub prawie) w drybling i szybkość całe boisko i strzelacie gola no to według mnie nie macie czego tu szukać. Ja w swojej karierze owszem strzeliłem kilka(naście) bramek po rajdzie , ale dajcie spokój nie każdą. Spróbujcie strzelić bramkę w jakiś inny sposób a potem mówcie o poziomie BaLa.
Ganax
ja tam po 1sezoniem nic nie zdobylem praktycznie swoim klubem biggrin.gif ale oferte od Barcelony mialem (nie oszukiwalem jak tu wczesniej pisano cos z save i load:D)
zdobylem 11bramek biggrin.gif SMF/WF 2asysty bodajże ;D 50meczy w sezonie biggrin.gif;) i oferty sie pojawily ;D poczekalem wink.gif i bylo warto obecnie wystepuje w Valenci i po 1treningu juz wystepuje druzynie A(treningowej)
Ogolnie to tylko 2wielkie kluby sie po mnie zglosily biggrin.gif Barca (LM + PD) Valencia (2miejsce w PD)

pd = primera Division tongue.gif
w nawiasach co wygrali w sezonie
pablosss
Ja póki co rozgrywam swój 5 sezon (mam 21 lat), na początku grałem w UD Almerii, ale tylko przez pół sezonu (udało mi się po kilku teningach wywalczyć miejsce w podstawowym składzie), w zimowym okienku transferowym przeszedłem do Deportivo la Coruna i tam rozegrałem jeszcze cały następny sezon. W Almerii byłem głównie wystawiany w środku (mój zawodnik to AMF), z kolei w Deportivo najczęściej wychodziłem jako skrzydłowy (a czasami nawet jako napastnik) , więc po jakimś czasie w statystykach indywidualnych oprócz AMF pojawiło mi się także SMF biggrin.gif . Następnie przeszedłem do Valencii, znowu musiał trochę powalczyć o pierwsze miejsce w składzie, zwłaszcza, że grają tam tacy zawodnicy jak Baraja, czy Hugo Viana, ale się udało i zacząłem w końcu wychodził regularnie w pierwszej 11, głównie jako AMF. Z Valencią wygrałem LM i zdobyłem puchar Hiszpanii, a także 2 miejsce w lidze. W 4 sezonie w okienku zimowym zgłosił się po mnie Real Madryt, ofertę przyłąłem, po 3 trenigach udało mi się dostać na ławkę rezerwowych, a kilku meczach do pierwszego składu, gram najczęściej na lewym skrzydle. Udało mi się z Realem zdobyć potrójną koronę (LM+mistrzostwo+puchar) cool.gif . W 5 sezonie (nadal w Realu) póki co moja drużyna prowadzi w lidze, udało mi się w końcu też zadebiutować w reprezentacji Polski (eliminacje MŚ 2014). Na razie mój dorobek w reprezentacji to 4 bramki w 6 meczach i wybranie mnie do najlepszej 11-stki eliminacji (Polska awansowała z pierwszego miejsca w grupie z Hiszpanią, Izraelem i Finlandią). W umiętnościach specjalnych pojawiło mi się ostatnio playmaking, pewnie dlatego że lubię zmieniać pozycję jak gram i pewnie dlatego mam też już zaznaczone: AMF, SMF, WF, a niedawno doszło także CF wink.gif . Mam tylko takie pytanko, co z umiętnościami condition/fitness i weak foot?, czy da się to jakoś zwiększyć? I jeszcze: czy ktoś zdobył inne umiętność indywidualne np. drybling, i ile np. trzeba mieć bramek na koncie żeby pojawiła się umiętność scoring?
messjash
CYTAT(kristo2323 @ Mar 28 2009, 18:54) *
Kurde mam już 30 lat w Become i gra od kilku sezonów wygląda tak jak na tym krótkim filmiku. Gram i robię co chcę z nimi, poziom Top przy graczu podpasionym nie daje już rady. Chciałem dograć do końca kariery bo ten komentarz mnie podjarał i zachęcił ale ile można rajdować przez pół boiska i sypać po 4 gole na mecz . Kurcze jednak jeszcze dużo pracy przed Japońcami. Sami zobaczcie jak to żałośnie wygląda huh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=iR44QXrZsOc...re=channel_page

No faktycznie to żałośnie wygląda dlatego ja w ogóle w toto nie gram. Nudne to jak nie wiem co. No i kawałek dobry do filmiku dobrałeś ;]
YaYeti
a na jakim poziomie trudnosci grasz pablosss?
ja gram 8 sezon w lyonie i zdobylem praktycznie wszystko w tej zakladce gdzie widzimy puchary itp.
do kolekcji brakuje mi tylko rzeczy z euro2008(w tym roku bede mial wiec te pucharki) i tylko krola asyst ligi angielskiej
mysle ze za 2-3 lata bede mogl sie pochwalic wsyztskoimi trofeami i na tym sie moja gra zakonczy biggrin.gif gralem poczatkowo na Pro ale po 4 sezonach zmienilem na TP, gram jako napastnik(CF i SS, troche ostatnio RWF i LWF)

a co do twojej gry pablosss to dobrze ci idzie jak na pomocnika, wiem bo gralem troche jako pomocnik i denrwujace bylo to ze jak chcialo grac sie troiche zprzodu to nasi nie mogli wybic pilki a jak sie wrocilo do defensywy to w ataku nie chcieli bramek strzelac

a jak teraz masz tez w pozycje CF to trener w realu wystawia cie zazwyczaj jako napstnik czy pomocnik?

a co do tychj umiejetnosci specjalnych to mam m.in. scoring, penalty(ciagle karne stzrelam biggrin.gif), shooting from distance i 4 inne, one sie nabijaja jezeli masz dobre umiejetnosci odpowiadajaca tej u. specjalnej np do penalty trzeba miec dobry shot accuarancy) a do nie ktorych jak shooting from dinstance tylko trzeba strzelac zza pola karnego lub scoring - 5-8 meczy z rzedu ze stzrelona bramka
mVp
Umiejętności specjalne są ściśle powiązane z umiejętnościami twojego gracza- osiągasz założony poziom w odpowiednich sklilsach dostajesz jakąś umiejętność i tyle. To co zrobisz w czasie meczu nie ma nic nimi wspólnego, możesz w pierwszym sezonie strzelić 100 bramek a scoring i tak nie dostaniesz.
YaYeti
to co robisz w czasie meczu ma na pewno duzo wspolnego z umiejetnosciami specjalnymi
zebys ciagle skipowal mecze to nigdy bys nie nabil ich
shooting from dinstance musisz miec dobre umiejetnosci ale tyrzeba tez w meczu uderzyc kilka razy zza pola karnego
mVp
CYTAT(YaYeti @ Mar 30 2009, 22:10) *
to co robisz w czasie meczu ma na pewno duzo wspolnego z umiejetnosciami specjalnymi
zebys ciagle skipowal mecze to nigdy bys nie nabil ich
shooting from dinstance musisz miec dobre umiejetnosci ale tyrzeba tez w meczu uderzyc kilka razy zza pola karnego

Wież mi że nie. Ja mam kilka umiejętności z kapelusza, poza tym od początku wątku jest to temat poruszany i kiedyś ktoś jakąś tabelkę wygrzebał w necie z dokładnie wypisanymi poziomami standardowych umiejętności jakie trzeba mieć aby dostać "ptaszka" w skillach specjalnych, jak chcesz to możesz poszukać mi się nie chce.

Na potwierdzenie tego co piszę http://glwtrw.bay.livefilestore.com/y1pKUH...9rcg/bal_sa.jpg
pablosss
CYTAT(YaYeti @ Mar 30 2009, 13:58) *
a na jakim poziomie trudnosci grasz pablosss?
ja gram 8 sezon w lyonie i zdobylem praktycznie wszystko w tej zakladce gdzie widzimy puchary itp.
do kolekcji brakuje mi tylko rzeczy z euro2008(w tym roku bede mial wiec te pucharki) i tylko krola asyst ligi angielskiej
mysle ze za 2-3 lata bede mogl sie pochwalic wsyztskoimi trofeami i na tym sie moja gra zakonczy biggrin.gif gralem poczatkowo na Pro ale po 4 sezonach zmienilem na TP, gram jako napastnik(CF i SS, troche ostatnio RWF i LWF)

a co do twojej gry pablosss to dobrze ci idzie jak na pomocnika, wiem bo gralem troche jako pomocnik i denrwujace bylo to ze jak chcialo grac sie troiche zprzodu to nasi nie mogli wybic pilki a jak sie wrocilo do defensywy to w ataku nie chcieli bramek strzelac

a jak teraz masz tez w pozycje CF to trener w realu wystawia cie zazwyczaj jako napstnik czy pomocnik?

Gram na professionalu, a trener Realu niemal zawsze wystawia mnie na lewym skrzydle (choć mój piłkarz jest prawonożny). Robben został związku z tym przesunięty do ataku wink.gif . Jednak jeśli akurat siedzę na ławce rezerwowych, to zazwyczaj zmieniam kogoś ze środku pola i wychodzę jako CMF, ale też czasem wchodzę za któregoś z napastników. To się jednak rzadko zdarza, bo zazwyczaj wychodzę w pierwszym składzie.

CYTAT(mVp @ Mar 30 2009, 23:56) *
Wież mi że nie. Ja mam kilka umiejętności z kapelusza, poza tym od początku wątku jest to temat poruszany i kiedyś ktoś jakąś tabelkę wygrzebał w necie z dokładnie wypisanymi poziomami standardowych umiejętności jakie trzeba mieć aby dostać "ptaszka" w skillach specjalnych, jak chcesz to możesz poszukać mi się nie chce.

Na potwierdzenie tego co piszę http://glwtrw.bay.livefilestore.com/y1pKUH...9rcg/bal_sa.jpg

O dzięki, to teraz już wiem dlaczego pojawiło mi się playmaking, po prostu mam short pass acc. 76, a long pass acc. 80. Jeszcze muszę trochę poprawić strzały póki co mam shoot acc. 77, shoot power 73, fk acc. 70. Trochę wkurzające jest to że na początku gry miałem przydzielone zaledwie shoot acc. 59, power 65, a free kick acc tylko 52 mad.gif, dobrze że od dłuższego czasu inwestuję 6 pkt strengthen na strzały, więc to szybko rośnie wink.gif .
YaYeti
wiem widzialem ta tabelke wczesniej ale zobacz ze aby zodbyc scoring trzeba...
no wlasnie zagrac kilka meczy i sztrzelic bramke
no ale po czesci masz racje
mVp
CYTAT(YaYeti @ Mar 31 2009, 13:30) *
wiem widzialem ta tabelke wczesniej ale zobacz ze aby zodbyc scoring trzeba...
no wlasnie zagrac kilka meczy i sztrzelic bramke
no ale po czesci masz racje

Tu są moje umiejętności specjale i gole z asystami (ostatni sezon to 30 meczy) jak widzisz nie mam scornig. Może trzeba byc napastnikiem od początku.
Stwierdzenie "trzeba strzelić kilka bramek?", to JEDYNA z umiejętności o której nie ma konkretnych i sprawdzonych informacji o sposobie jej osiągnięcia a reszta jest niezależna od gry w meczy tylko stat.

Squall112
Na jakim grasz poziomie ?
mVp
CYTAT(Squall112 @ Apr 2 2009, 10:10) *
Na jakim grasz poziomie ?

Na TP, jak dobije do końca sezonu to wrzucę screeny z BaL'a ale na razie mi to opornie idzie.
YaYeti
mnie to troche denerwuje w balu ze staty masz wszstkie powyzej 80 (strzelam po 100 bramek w sezonie) dwukrotni MVP swiata u europy a jak przechodze do innego klubu to lawa... tak na pewno by taka gwiazde trzymali na lawie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.