Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
komarr0
no ja grałem tez duzo ponad 10 sezonów i dupa ta kreska to mi sie pojawiła ze 3 razy raz po wygraniu pucharu uefa raz po zdobyciu mistrzostwa europy i po wygraniu ligia zaleed
CYTAT(JaYo @ Dec 5 2008, 14:47) *
ole wy dzieci jestescie napiszw jakich korakach biegasz;p!!!! hahaha zal mi was. heheh ale przynajmniej mam ubaw!! no to teraz tak na powaznie!!
gram 7 juz sezon, noty mam hujowe ;p!! doswiadczenie mi tylko wzrasta za punkty USTAWIONE w STRENGTHEN i to ustawiam 2 po 6 np: STAMINA i SPEED zeby szybciej mi skakala nota a za mecz to zadko kiedy mi wzrastaja a jak juz to ta czerwona kreska moze ma 2mm!!! ma ktos podobna sytuacje?!?!?!?!?!?!? gam na TP, ma ktos podobnie bo ja niewiem czy sie wQrwiac!!
Artek
OMG, wlasnie w polowie 3 sezonu kupil mnie Real, jak gralem wczesniej w Valencii to wkoncu zaczynalo mi sie dobrze grac, strzelalem gole, asystowalem no i kupili mnie, gram pierwszy trening i... w jakiejs 20 minucie wywala mnie do windy ;/// a mam zainstalowany patch 1.10 i 1.20 ;/// co zrobic??
Broli
Jimmy jak mamy się chwalić to się chwalmy. Trafiłem po 1 sezonie do Valencii, która była 2 w lidze. W połowie sezonu chciała mnie Barca, ale odmówiłem. Na koniec sezonu też mnie chciała, także odmówiłem. Powiedziałem sobie: po co będę przechodził do klubu, który jest w tabeli 5 pkt za mną? W karierze dostałem zawodnika szybkiego, z dobrą staminą. Ale później ogarnąłem celność strzału - 54.... Przez to często 100% sytuacje kończą się albo bardzo niecelnym strzałem albo rzutem z autu:D. Ale mam też kilka goli perełek tongue.gif
jacek27
CYTAT(Jimmy Floyd @ Dec 5 2008, 14:08) *
Pochwalcie się, kto najszybciej trafił do klubu "potęgi" piłkarskich boisk (Real, Milan, Barca, Man U, itd...). Ja po świetnym 1 sezonie w Betisie: 2 miejsce w pucharze Hiszpanii. 1 miejsce w Lidzie Mistrzów, podpisałem kotrakt z Sevillą, która zajęła 2 miejsce w lidze i miała prawo gry w LM w przyszłym sezonie. (Betis był 8). Pół sezonu w Sevilli za mną i porażka - miejsce 8, Odpadłem z pucharu Hiszpanii, mam szanse awansu do fazy pucharowej w LM (wystarczy remis w ostatniej kolejce) Pojawiła się jednak w zimowym oknie transferowym oferta z ... REALU!!! Co byście zrobili na moim miejscu? Ja bez wahania wybrałem Real, kosztem LM którą zdobyłem z Betisem (Real gra w MASTERS czyli UEFA) Zobaczymy czy Real tak samo kanali jak w realu smile.gif

no to stary to jak ty grasz po 15 min to ja bym z 600 biegał.. ja gram na 10 min i mam dosc po paru meczach... ale troche hujnia jak po paru sezonach biorą was orazu do najlepszych klubów... nisko postawiona poprzeczka.... jakbym mial grac po sezonie w Valencjii jak to jeden pisał... to wolalbym sobie juz wlonczyc uefa champioship rolleyes.gif
jacek27
z tym czasem 15 min to nie do ciebie Jimmy Floyd... tylko tam do kturegos kolegi wyzej który sie chwali ze 400 wybiega na 15 min... dla mnie to smiech... ja gram 5 sezon i obecnie gram w Auxerre... musiałem opuscic Fiorentine..
jacekz40
QUOTE (jacek27 @ Dec 5 2008, 23:52) *
z tym czasem 15 min to nie do ciebie Jimmy Floyd... tylko tam do kturegos kolegi wyzej który sie chwali ze 400 wybiega na 15 min... dla mnie to smiech... ja gram 5 sezon i obecnie gram w Auxerre... musiałem opuscic Fiorentine..

Jak chcesz dyskutować to przestań kląć jak szewc i nie obrażaj ludzi, skoro pisałem, że taki dystans przerabiam w meczu to znaczy, ze tak jest.
JaYo
hehe!!! a w jakich korkach grasz bo to tez wazne................ hahahaha, a no i najwazniejsze w kretach czy lanych?!?!? ;p;p;p;p
JaYo
nie dobra bez jaj!! ..... komarr0 wez fote wstaw ze statami twojego zawodnika, to se porownam albo na e-maila wyslij jak ci tam lepiej bedzie!!
jacekz40

a to na potwierdzenie
potter
Pisalem kiedys moje negatywne odczucia na temat BALa. Myslalem, moze faktycznie za slabo gram w tego pesa zeb se tam radzic. Potrenowalem solidnie, ligi, puchary, towarzyskie, teraz juz jestem w to obcykany. Komp mi nie straszny
Mysle wlacze BAL jeszcze raz, teraz powinno byc lepiej. W pierwszym meczu calkiem calkiem na ataku, 2 strzaly i dostalem oferty Stuttgartu Werderu i Bochum. Wzialem tych pierwszych i znow sie rozczarowalem. Gram na TP srodkowego napastnika. Pierwszy mecz treningowy , dalem 3 strzaly, kazdy celny, wszystkie mial rpoblemy, 13 podan 12 celnych , pare glowek wygralem a tu nota 5.5 , no kurwa mac ! Gosc co ze mna gral z przodu Marica 1 strzal tylko 9 podan i 6.5 ! Za co ? Nie wiem, wiem jednak ze tryb ten ejst bezsensowny, po paru meczach dalej nie gram, najwyzej dostalem 6 ale co sie dziwic jak na przeciw mnie obroncy o wysokich skillach i ja dopiero co zrobionym graczem. Nie wiem jak w to grac, moze sprobuje na amator czy co bo nie wiem. Bez sensu jest ten tryb, zdanie na razie nie zmieniam.
potter
Pisalem kiedys moje negatywne odczucia na temat BALa. Myslalem, moze faktycznie za slabo gram w tego pesa zeb se tam radzic. Potrenowalem solidnie, ligi, puchary, towarzyskie, teraz juz jestem w to obcykany. Komp mi nie straszny
Mysle wlacze BAL jeszcze raz, teraz powinno byc lepiej. W pierwszym meczu calkiem calkiem na ataku, 2 strzaly i dostalem oferty Stuttgartu Werderu i Bochum. Wzialem tych pierwszych i znow sie rozczarowalem. Gram na TP srodkowego napastnika. Pierwszy mecz treningowy , dalem 3 strzaly, kazdy celny, wszystkie mial rpoblemy, 13 podan 12 celnych , pare glowek wygralem a tu nota 5.5 , no kurwa mac ! Gosc co ze mna gral z przodu Marica 1 strzal tylko 9 podan i 6.5 ! Za co ? Nie wiem, wiem jednak ze tryb ten ejst bezsensowny, po paru meczach dalej nie gram, najwyzej dostalem 6 ale co sie dziwic jak na przeciw mnie obroncy o wysokich skillach i ja dopiero co zrobionym graczem. Nie wiem jak w to grac, moze sprobuje na amator czy co bo nie wiem. Bez sensu jest ten tryb, zdanie na razie nie zmieniam.
GułA
potter ja na poczatek wziolem amatora i szedlem stopniowo co sezon badz 2 i teraz mam profesional, nie koniecznie musisz grac odrazu na TP.
komarr0
no w sumie mozna i tak ale wg mnie tzeba trozegrać kilkanascie meczów w Bal i sie przyzwyczaićbo to całekim inna gra niz ml itp. BAL nie jest tak łatwy jak zostań gwiazdą w FIFIE więc nie odrazu bedziesz grał w BARCelonie no chyba ze bedziesz grał po 30 min połowa to mozliwe
CYTAT(GułA @ Dec 6 2008, 09:54) *
potter ja na poczatek wziolem amatora i szedlem stopniowo co sezon badz 2 i teraz mam profesional, nie koniecznie musisz grac odrazu na TP.
Pixmanek
Dlatego ja grałem na początku w Stoke gdzie byli słabi obrońcy.

To że dostałeś 5.5 może ma znaczenie w tym, że dużo traciłeś piłkę.
krzysiekFCB
Moglby mi ktos napisac jak wstawic obrazek na forum to bym wstawil pare zdjec z mojej kariery
Pixmanek
Wrzucasz na jakiś hosting ( www.imageshack.us ) i kopiujesz link z Hotlink for forums (1) i wklejasz na forum to.
maxx304
potter, wiem o czym mówisz, ale nie narzekałbym aż tak bardzo. Co prawda system ocen w BaL jest niedopracowany(często oceny z kapelusza), ale jest to pierwsza taka innowacja w PESie. Sądzę, że poprawią to w kolejnych częściach. Poza tym, przynajmniej nie jest tak łatwo, bo 17-letnim młokosem nie grasz od razu w pierwszej jedenastce. Ja na Top Player klepałem cały sezon w rezerwach, przeszedłem do innego klubu, pół sezonu w rezerwach, a teraz jestem tam podstawowym zawodnikiem. Radocha jak cholera smile.gif bo sam doszedłem do tego pracą na treningach. Mnie to odpowiada, niecierpliwi niech obniżą poziom trudności, pomaga smile.gif
Zywy
Czy bedac kapitanem mozna wybierac wykonawcow stałych fragmentow gry? jesli tak, o jak?
GułA
CYTAT(Zywy @ Dec 6 2008, 20:18) *
Czy bedac kapitanem mozna wybierac wykonawcow stałych fragmentow gry? jesli tak, o jak?

chyba nie, jezeli skille potrzebne do wykonywania stalych fragmentow gry masz najlepsze w swojej druzynie to zostajesz do tego automatycznie przydzielony. tak mi sie wydaje, tak jest u mnie smile.gif

P@TRYK
Gram na pozycji AMF co jest najwazniejsze ( chodzi mi o punkty strengthen) Aby wykonywac stale fragmenty gry ? Dorardzcie jak najlepiej rozstawic punkty strenghen na ta pozycje , na co klasc najwiekszy nacisk a na co mniejszy:)
???
pio17
jupi nareszcie w wieku 26 lat przeniosłem się do Manchesteru United - mojej ukochanej drużyny biggrin.gif
Tolek
Ehh. Ja tam gram w Atletico i liczę na ofertę z Barcy smile.gif. Ale trudno jest, bo wystawiają mnie na pozycji, za którą nie przepadam - jestem AMF/SS, a wystawiają mnie na CMF...
dziki91
Powiedzcie jeszcze raz jak zmienić poziom (TP) podczas gry <prosi> closedeyes.gif
wiem że to gdzies już tu było
Pixmanek
Po sezonie. Nie wiem czy można podczas okienka transferowego podczas sezonu.
dziki91
Dzięki Ci Panie biggrin.gif
LucaPL
Witam was maniacy BAL'a. Jak wiekszosc osob ktore odwiedzaja to forum mam pytanie. Jak moge zdobyc dodatkowe umiejetnosci tzn te ktore opisuja charakter danego pilkarza(one on one, dribbler, penalty...itp)
Pozdrawiam!!! BAL rzadzi!!! ML juz mnie tak nie bawi wink.gif
JnR
Zeby mieć Scoring dużo goli musisz siepać,żeby mieć dribller musisz duzo sie kiwac ipt itd...
LucaPL
CYTAT(JnR @ Dec 7 2008, 10:05) *
Zeby mieć Scoring dużo goli musisz siepać,żeby mieć dribller musisz duzo sie kiwac ipt itd...

dzieki!!!! to biore sie za siepanie. 19 goli w 1 sezonie to duzo??? (na TP)
mVp
Umiejętności dodatkowe pojawiają się wraz rozwojem twojego zawodnika i najprawdopodbiej są ściśle związane z odpowienimi atrubutami zawodnika, więc jeśli strzelisz 50 bramek w 1 sezonie to i tak niedostaniesz żadnej umiejętności
Zywy
Ja zacząłem nową kariere, poszedłem do Racingu Santander. W 10 meczach strzeliłem 4 bramki i w zimowym oknie transferowym zgłosiła się po mnie Valencia i Atletico!!! smile.gif Co zrobić??? Zostać czy odejść?
GułA
zostan jeszcze 1 runde i zglosi sie pewnie lepszy klub...
Artek
Ja tam juz w Realu gram w 4 sezonie, ale bardzo mnie wkurza jeden zawodnik... sneijder, prawie wogole nie podaje, jak jestem na swietnej pozycji a on ma bardzo ostry kat do bramki to i tak strzela i zawsze w boczna siatke, albo biegnie przodem do bramki, ja mu sie dobrze wysuwam a ten strzela z daleka i pilka leci w trybuny... a na poczatku, jesli gra sie w slabszym klubie i nikt ci dobrze nie podaje najlepszym sposobem na bramke jest zrobienie samodzielnej akcjii srodkiem, a wiec, markowanie stzralu i dojscie tak do ok. 16.19m i strzal, to sie sprawdza. pzdr ;p
blaugrana20
Ja gram 2 sezon 1.5 sezonu gralem w West Ham w pierwszym sezonie 5 bramek 7 asyst w drugim gorzej 2 bramki 2 asysty w polowie przenioslem sie do Menchester City i tam juz szlo lepiej 8 razy gracz meczu 5 razy najlepszy gracz druzyny 4 bramki 2 asysty srednia ocen 6,83,zajelismy 6 miejsce w lidze wiec gram w UEFA:). Teraz  z reprezentacja Polski gram w mistrzostwach w 2010 przeszlem grupe (Polska 0- 1 Australia , Polska 2 -1 Anglia,Polska 0-0 Kanada, potem  przyszla kolej na  Holandie i Polska 1-0 Holandia, cwiercfinal Polska 0 - 1 Portugalia, Anglia zostala mistrzem:(
Mooner
słuchajcie panowie, gram dopiero początek i wchodze na ostatnie minuty w meczu, czy jest jakaś możliwość pominięcia (nie przyspieszeni atylko) całych 80 minut meczu od razu do punktu mojego wejscia?
brtek00
nie ma
Jimmy Floyd
Rzeczywiście. Trochę za szybko trafiłem do Realu na TP. (zimowe okno transferowe 2 sezonu) Z drugiej strony jakby wziąć pod uwagę okoliczności to byłoby to w pełni uzasadnione. 1 sezon z Betisem - 8 miejsce w lidze co prawda, ale w pucharach rewelacja - 1 miejsce ligi mistrzów. 2 miejsce w pucharze króla + tytuł króla strzelców tego pucharu - 9 bramek. W 2 sezonie zgłosiła się Sevilla, zajęła 2 miejsce więc niezastanawiałem się zbyt długo. W połowie 2 sezonu miałem dosyć. Parę bramek i odległe miejsce w lidze. W zimowym oknie oferta Realu który zajmował 3 miejsce z niewielkimi stratami do lidera Valencii. Oczywiście podpisałem kontrakt. Ostatecznie zdobyłem z Realem mistrzostwo w ostatniej kolejce, przegrywając tylko 2 razy w całej rundzie wiosennej. Po ceremonii wręczenia pucharu patrzę i czytam inf. że Real nie przedłuży ze mną kontraktu, kląłem jak szewc, gdyż parę meczy wygrałem w pojedynke, m.in. z Barcą. Nic to, patrzę na oferty, na początku lipa, ale po 3 dniach transferów, Juve i Arsenal. Miałem dylemat bo Juve zajął 2 miejsce, Arsenal 6. Ostatecznie wybrałem kanonierów i nie pożałowałem - 10 kolejka i jestem liderem. W kadrze Polski też gram regularnie od 1 sezonu. Zatem recepta na taki korzystny układ jest tylko jedna, trzeba dać o sobie znać od pierwszej minuty meczu treningowego w danym klubie. Ja miałem to szczęście, że w odpowiednim momencie wykorzystywałem szanse i zazwyczaj po 2-3 meczach wskakiwałem do 1 składu. Raz tylko zdarzyło się coś dziwnego. W 1 meczu treningowym w Realu strzeliłem 2 bramki. Oczywiście od razu wskoczyłem do TEAM A w którym w 1 meczu dostałem czerwoną kartkę, ocena 5.0 i z powrotem do TEAM B, po czym znowu mobilizacja, bramka i kolejno TEAM A - 2 bramki + asysta i już niebyło cudów żebym się nie znalazł w 1 składzie. Także nie można sobie pozwalać na dekoncentrację bo PES bezlitośnie wychwytuje wszystkie nasze błędy, co sprawia, że BAL jest niesamowicie wymagający i realistyczny zresztą jak cały PES. Jest nawet taki element jak gra na fali . Wprawdzie to my kierujemy naszym zawodnikiem, ale jest zasada jak nie idzie to nie idzie, innym razem jak jesteśmy w formie to bramki wpadają z extremalnie trudnych pozycji. Jedna wada to niestety sytem ocen. Pisałem już o tym, ale naprawde jest duży niedosyt. 8.0 to próg nie do przejścia. nawet przy 2 bramkach, asyście 5 przechwytach i 18/20 celnych podaniach realizując przy tym założenia taktyczne trenera o czym świadczą punkty doświadczenia meczowego po spotkaniu. Najlepiej założyć sobie, że 8.0 to taki odpowiednik 9-10 w pes 2008. Mimo wszystko tryb niezwykle wciągający i co najważniejsze ze znanym i lubianym efektem " jeszcze jeden mecz i wyłączam" i robi się 3 godzina w nocy smile.gif
Broli
Jimmy Floyd
Który ty już raz zaczynasz BaL?biggrin.gif Mnie Valencia kupiła w letnim okienku po 1 sezonie. Tak samo jak twój Real zajęli u mnie 2 miejsce. Ale mnie nie potraktowali, tak jak ciebie pod koniec sezonu, tylko... podwoili zarobki:](to pewnie w obawie przed ofertą Barcelony). Przyjąłbym ofertę Barcy, ale sobie pomyślałem. Trener będzie miał wybór: albo ja, albo 100x lepsi Messi i Krikic. Wybór był oczywisty. Tworzę w Valencii niezapomniane trio z Villą i Joaquinem/Vicente(Silvę sprzedali gdy ja przyszedłem do klubu, pewnie stwierdzili, że jestem lepszy ;P).

PS
jacekz40
Czym tu się chwalić, że na 15-minutowym meczu przedrybluje się 444m boiska? Mój rekord na meczu 10-minutowym to 507m....
blaugrana20
Gram na Assemble patch v5 gram w ball od poczatku trzeci sezon to rok 2010-2011 i w reprezentacji wzieli mnie do kwalifikacji EURO 2008 blink.gif  jak daje  na pierszwy mecz wywala blad  po czym do windowsa ma ktos taki sam problem:|
JaYo
dajcie jakies screeny!!! .... tak sie chwalicie, a zdjec zadnych ;p;p;p tongue.gif
OsvataR
To i ja coś napisze... smile.gif

Zacząłem grę jako RWF. Po meczu kontrolnym zgłosiły się trzy kluby:
West Bromwich Albion, Hull City i Sunderland.
Wybrałem to pierwsze choć Hull dawało najwięcej $$$. Po około 10 sparingach na treningu, zostałem powołany do kadry A w meczach treningowych. Po tym meczu dostałem się na ławkę. Przeważnie wchodziłem w końcówkach. Dwa razy tylko w podstawowej '11. Uratowałem 3 pkt w meczu z West Ham i Chelsea(!). W połowie 1. sezonu zdecydowałem się na przeprowadzkę do Wigan Athletic. Podczas 3 lat byłem podstawowym zawodnikiem, strzeliłem ok 20 bramek (jak na pomocnika to chyba dobrze tongue.gif), częściej asystowałem... W 2. sezonie gry wygraliśmy z Wigan Puchar Ligi, w którym zostałem królem strzelców, oraz zajęliśmy 4 miejsce w lidze, za Chelsea, Man U i Arsenalem. W połowie 4. sezonu przeszedłem do Newcastle Utd. Jednak niezbyt dobrze mi się tam grało. Mimo że prawie cały czas występowałem od 1. minuty, to zgranie drużyny pozostawiało wiele do życzenia... Przed 5. sezonem trafiła się propozycja zmiany ligi, a dokładniej dostałem ofertę z Atletico Madryt. Oczywiście przyjąłem. Po 3-4 kolejkach występowałem już w podstawowym składzie. Z Atletico wygraliśmy Primera Division, oraz zajęliśmy 3. miejsce w Pucharze Ligi. Zostałem również 20 razy Piłkarzem Meczu i 3 razy Most Impressive Player. Przed 6. sezonem dostałem ofertę od FC Barcelony. Jak wiadomo takim klubom się nie odmawia. Po 2 meczach treningowych dostałem się na ławkę. Początkowo wchodziłem na końcówki lub wogóle. Trener stawiał mnie na nowej pozycji, bo nie grałem już jako prawy pomocnik, ale jako napastnik. Jednak przebojem wdarłem się do pierwszej 11. Barcy zdobywając w meczu European Championship przeciwko Lazio hat-tricka. Teraz jest 12 kolejka i nadal występuję w pierwszym składzie... Oczywiście jako środkowy napastnik tongue.gif I zauważyłem, że Eto'o chyba mnie nie lubi, bo wogóle nie podaje smile.gif
Paw3l3k92
CYTAT(OsvataR @ Dec 9 2008, 15:00) *
To i ja coś napisze... smile.gif

Zacząłem grę jako RWF. Po meczu kontrolnym zgłosiły się trzy kluby:
West Bromwich Albion, Hull City i Sunderland.
Wybrałem to pierwsze choć Hull dawało najwięcej $$. Po około 10 sparingach na treningu, zostałem powołany do kadry A w meczach treningowych. Po tym meczu dostałem się na ławkę. Przeważnie wchodziłem w końcówkach. Dwa razy tylko w podstawowej '11. Uratowałem 3 pkt w meczu z West Ham i Chelsea(!). W połowie 1. sezonu zdecydowałem się na przeprowadzkę do Wigan Athletic. Podczas 3 lat byłem podstawowym zawodnikiem, strzeliłem ok 20 bramek (jak na pomocnika to chyba dobrze tongue.gif ), częściej asystowałem... W 2. sezonie gry wygraliśmy z Wigan Puchar Ligi, w którym zostałem królem strzelców, oraz zajęliśmy 4 miejsce w lidze, za Chelsea, Man U i Arsenalem. W połowie 4. sezonu przeszedłem do Newcastle Utd. Jednak niezbyt dobrze mi się tam grało. Mimo że prawie cały czas występowałem od 1. minuty, to zgranie drużyny pozostawiało wiele do życzenia... Przed 5. sezonem trafiła się propozycja zmiany ligi, a dokładniej dostałem ofertę z Atletico Madryt. Oczywiście przyjąłem. Po 3-4 kolejkach występowałem już w podstawowym składzie. Z Atletico wygraliśmy Primera Division, oraz zajęliśmy 3. miejsce w Pucharze Ligi. Zostałem również 20 razy Piłkarzem Meczu i 3 razy Most Impressive Player. Przed 6. sezonem dostałem ofertę od FC Barcelony. Jak wiadomo takim klubom się nie odmawia. Po 2 meczach treningowych dostałem się na ławkę. Początkowo wchodziłem na końcówki lub wogóle. Trener stawiał mnie na nowej pozycji, bo nie grałem już jako prawy pomocnik, ale jako napastnik. Jednak przebojem wdarłem się do pierwszej 11. Barcy zdobywając w meczu European Championship przeciwko Lazio hat-tricka. Teraz jest 12 kolejka i nadal występuję w pierwszym składzie... Oczywiście jako środkowy napastnik tongue.gif I zauważyłem, że Eto'o chyba mnie nie lubi, bo wogóle nie podaje smile.gif

Jak Hull mogło dac najwiecej jak po meczu kontrolnym wszyscy daja po 150
OsvataR
CYTAT(Paw3l3k92 @ Dec 9 2008, 16:03) *
Jak Hull mogło dac najwiecej jak po meczu kontrolnym wszyscy daja po 150

Nie wiem... biggrin.gif u mnie dawało 170 [P]

paprzybylski
A ja mam pytanie (nie mam PESa). Czy da się grać bramkarzem?

Pixmanek
Nie. Obrońcami też nie możesz grać.
Artek
LOL, zagralem dzis swoj najlepszy mecz... 3 gole 1 asysta (3 sezon), ogolnie mecxz dobry, gdybym nie strzelil tych goli ani nie zaliczyl asysty dal bym sobie 6.5... patrze w noty a tu... 7.0 po 3 golach, asyscie i dobrym meczu... 0.0 A czasem jak wychodze wkurzny po slabym meczu okazuje sie ze zostaje zawodnikiem meczu. Troche to niedopracowane...
Tolek
Ja zauważyłem, że niesamowicie ważne są przechwyty. Zawsze, jak po przeciętnym (bez goli i asyst) meczu dostawałem bardzo wysoką notę to się dziwiłem, ale potem się orientowałem, że mam dużo przechwytów smile.gif.
Mooner
jak rozlozyc umiejetnosci dla skrzydlowego, prawonoznego z mozliwoscia gry na obu stronach? (chodzi o strengthen)
Mozecie cos poradzic? wink.gif z gory dzieki.
Jimmy Floyd
3 sezon zakończony. Zdobyłem mistrzostwo Arsenalem. Z ligi mistrzów odpadłem, z Uefa też. W pucharze Anglii mam króla strzelców i MVP. W finale przegrałem z Sunderlandem (to już drugi przegrany finał pucharu ligi - 1 był z Betisem) Za to emocje towarzyszące ostatnim 4 kolejką można porównać z pierwszą częścią Alien vs Predator (human) smile.gif Pozycję lidera utrzymywałem od 10 kolejki sezonu. Na 4 kolejki przed końcem miałem 8 punktów przewagi na Chelsea i taka oto seria się trafiła - przegrana z Hotspurs, remis z Boltonem, przegrana ze Stoke city, w którym strzeliłem bramkę na 2:1 po czym odpowiedź przeciwnika no i 3:1. Myślałem, że robią se ze mnie jaja, tworzyłem już w głowie różne teorie, fryzjer w Pesie czy coś podobnego. W ostatniej kolejce czekał MAN UTD a ja zamiast wygrać z frajerami i spokojnie z pewnym tytułem przystąpić do ostatniej kolejki pozwoliłem zbliżyć się Chelsea na 3 punkty, a ta miała lepszy stosunek bramek. Ostatecznie wygrałem z Man Utd 3:0 a Chelsea wtopiła z Hotspurs 1:0. Podsumowując 3 sezon: 1 miejsce w lidze MVP sezonu, 19 bramek w lidze, 6 w pucharze Anglii, 3 bramki z Reprezentacji i awans do EURO 2012 - w grupie miałem Niemców-mistrzów Świata, Serbie i Chorwacje smile.gif Chciałem zostać na dłużej w ARSENALU, patrzę oferta REALU, pokazałem im środkowy palec za to, że olali mnie po 2 sezonie (przeniosłem się w połowie 2 sezonu, zdobyłem tytuł z REALEM, a oni podziękowali mi za współprace). Patrzę w następnym dniu transferowym a tu oferta BARCELONY, która zajęła 3 miejsce i wygrała lige mistrzów. Także powrót na Półwysep Iberyjski obowiązkowy. Szkoda bo myślałem, że pogram dłużej niż 1 sezon w 1 klubie, ale z drugiej strony na takie oferty się nie odmawia. BAL rulezzz
achmed
CYTAT(Jimmy Floyd @ Dec 10 2008, 15:25) *
3 sezon zakończony. Zdobyłem mistrzostwo Arsenalem. Z ligi mistrzów odpadłem, z Uefa też. W pucharze Anglii mam króla strzelców i MVP. W finale przegrałem z Sunderlandem (to już drugi przegrany finał pucharu ligi - 1 był z Betisem) Za to emocje towarzyszące ostatnim 4 kolejką można porównać z pierwszą częścią Alien vs Predator (human) smile.gif Pozycję lidera utrzymywałem od 10 kolejki sezonu. Na 4 kolejki przed końcem miałem 8 punktów przewagi na Chelsea i taka oto seria się trafiła - przegrana z Hotspurs, remis z Boltonem, przegrana ze Stoke city, w którym strzeliłem bramkę na 2:1 po czym odpowiedź przeciwnika no i 3:1. Myślałem, że robią se ze mnie jaja, tworzyłem już w głowie różne teorie, fryzjer w Pesie czy coś podobnego. W ostatniej kolejce czekał MAN UTD a ja zamiast wygrać z frajerami i spokojnie z pewnym tytułem przystąpić do ostatniej kolejki pozwoliłem zbliżyć się Chelsea na 3 punkty, a ta miała lepszy stosunek bramek. Ostatecznie wygrałem z Man Utd 3:0 a Chelsea wtopiła z Hotspurs 1:0. Podsumowując 3 sezon: 1 miejsce w lidze MVP sezonu, 19 bramek w lidze, 6 w pucharze Anglii, 3 bramki z Reprezentacji i awans do EURO 2012 - w grupie miałem Niemców-mistrzów Świata, Serbie i Chorwacje smile.gif Chciałem zostać na dłużej w ARSENALU, patrzę oferta REALU, pokazałem im środkowy palec za to, że olali mnie po 2 sezonie (przeniosłem się w połowie 2 sezonu, zdobyłem tytuł z REALEM, a oni podziękowali mi za współprace). Patrzę w następnym dniu transferowym a tu oferta BARCELONY, która zajęła 3 miejsce i wygrała lige mistrzów. Także powrót na Półwysep Iberyjski obowiązkowy. Szkoda bo myślałem, że pogram dłużej niż 1 sezon w 1 klubie, ale z drugiej strony na takie oferty się nie odmawia. BAL rulezzz

a co mniej wiecej zrobiłeś ze byles w reprze polski?
Mooner
Sluchajcie panowie, powiedzcie wszyscy jak rozkladacie umiejetnosci w strengthen? Na co kladziecie nacisk i czy czesto zmieniacie czy macie stale rozmieszczone pkt? A moze macie jakas taktyke co do rozwoju swojego gracza, na jakiejs stronie tego tematu czytalem ze niektórzy wala po 6 na dwie umiejetnosci i tak przez pewien czas i podobno to jest skuteczniejsze. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.