Kris Dee
Feb 11 2005, 23:01
Cytat
Kris, a ja wiem jak ty robisz te twarze

ale nie będę zdradzał tego sposobu, powiem tylko, że ze wszystkimi tego się nieda zrobić bo sa problemy z włosami...
Moze jednak zdradzisz wszystkim ta tajemnice ????????????
uuu Kris podpatrzyli Twoj sposob

heheheh
Kris Dee
Feb 12 2005, 00:41
Adriano (ver.2)
Ronaldo (not finished)
oceniajcie
culles
Feb 12 2005, 06:24
powiem tak, może się oczywiście mylę, ale wydaje mi się, że podstawiasz twarze pod dobre modele z facew(y,r...) a nie samo w, co w rezultacie daje bardzo dobre palety, ponieważ facew to twarze specjalne i gotowe dla poszczegòlnych, chcarakterystycznych graczy. Może się to rozmijać z prawdą ale takie mam wrażenie. Jak będę miał trochę chęci i czasu to pokażę o co mi chodzi...
Cytat
Adriano (ver.2)
oceniajcie

ver.1 bardziej mi sie podoba
a ja wole adriano od konami
Elber
Kris Dee
Feb 12 2005, 09:08
Cytat
powiem tak, może się oczywiście mylę, ale wydaje mi się, że podstawiasz twarze pod dobre modele z facew(y,r...) a nie samo w, co w rezultacie daje bardzo dobre palety, ponieważ facew to twarze specjalne i gotowe dla poszczegòlnych, chcarakterystycznych graczy. Może się to rozmijać z prawdą ale takie mam wrażenie. Jak będę miał trochę chęci i czasu to pokażę o co mi chodzi...
To chyba logiczne że skoro w grze mają special face (Ronhie,Adriano,Ronaldo) to ja tez zrobiłem na tych samych Binach i paletach więc USA nie odkryłeś. Natomiast Eto jest na zwykłej palecie k003 i chyba niezle wyglada
Co do tych specialnych palet to wiadomo że na niektorych mozna poszaleć i najbardziej to widac na ustach
PS. Moze by tak Ronhiego ogolić na łyso, nieźle wygląda ;D
Lampard
Cytat
Lampard

Wyrombany w kosmos ..
A Ronaldo to moim zdaniem ma za wielką szpare w zębach .. :wink:
K.Davis
Adriano ver.2 lepszy. Przede wszystkim oczy zdecydowanie na plus. Wydaje m się, że można jeszcze lewy policzzek poprawić.
KRIS DEE
mam pytanie czemu nie dajesz BIN
cambel
Feb 12 2005, 10:23
Kriss daj bina do adriano i eto'o
Żołta kartka dla Łysego za niereformowalnosc...
Cytat
Żołta kartka dla Łysego za niereformowalnosc...

Jak ja to lubie 8)
lukasz0
Feb 12 2005, 11:50
Lampard, Eto'o, Elber- super twrze
jak widze takie wypas twarze to juz sie nie moge doczekac packa 8)
pozdro i tak dalej :wink:
nie patrzeć na koszulke
Dunn
Huckerby
Aktualna lista face-packa z twarzami graczy ligi angelskej pozniej zapodam liste bundesligi
na czerwono gracze zrobieni
Manchester United
Tim Howard
Roy Carroll
Gabriel Heinze
Louis Saha
Ryan Giggs
Phil Bardsley
Darren Fletcher
Kleberson
Kieran Richardson
Quinton Fortune
Liam Miller
David Jones
Arsenal
Almunia
Toure
Dennis Bergkamp
Robin van Persie
Lauren
Francesc Fabregas
Mathieu Flamini
Edu
Justin Hoyte
Blackburn Rovers
Dominic Matteo
Robbie Savage
Brett Emerton
Brad Fiedel
Middlesbrough
Mark Schwarzer
Boudewijin Zenden
Jimmy Floyd Hasselbaink
Joseph-Desir
Raffels
Feb 12 2005, 17:55
Lokvenc (VFL Bochum)
Euell
_kamil_
Feb 12 2005, 19:20
Na liscie w Man. City jest Paulo Wonchope, a on przeniosl sie latem do Malagi. Nie zebym sie czepial ale taki detal :wink:
Stephen Carr (Newcastle)
ppatrykk
Feb 12 2005, 22:04
no chlopaki odwalacie kawal bardzo ale to bardzo dobrej roboty. POZDRO DLA WSZYSTKICH FACEMAKEROW Z TEJ STRONY !!

czekam na wiecej

aha i mam male pytanko:kiedy wydacie ten pack z twarzami z BundesLigi , Premiership itd. ?? z gory dzieki za odpowiedz
Defoe
King
Ivanschitz
BIN
Wiem że gra w Rot-Weiss ale to w końcu niemiecki klub i bedzie w packu ;D
Nie miałem dobrej foty jak znajde to zrobie lepszego ;D
Ghost co za postep, naprawde wielkie brawa, Kaluzny genialny oczywiscie inne tez...
to najlepszy przykład co duże ambicje mogą zdziałać ;D
michau000
Feb 13 2005, 19:50
chłopaki, skoro teraz jesteście już na takim poziomie, to może spròbujecie raz jeszcze zrobić grajkòw z początku tego tematu? taki Frankowski nadal nie doczekał się dobrej twarzy, myślę, że teraz już nie będzie z tym problemu :wink:
Mido
Kanoute
Raffels
Feb 14 2005, 10:53
Imre Szabics (VFB Stuttgart)
Terry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.