Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Kris Dee
Cytat
Kris, a ja wiem jak ty robisz te twarze tongue.gif ale nie będę zdradzał tego sposobu, powiem tylko, że ze wszystkimi tego się nieda zrobić bo sa problemy z włosami...

Moze jednak zdradzisz wszystkim ta tajemnice ????????????
norek
uuu Kris podpatrzyli Twoj sposob laugh.gif heheheh smile.gif
Kris Dee
Adriano (ver.2)

Ronaldo (not finished)

oceniajcie smile.gif
culles
powiem tak, może się oczywiście mylę, ale wydaje mi się, że podstawiasz twarze pod dobre modele z facew(y,r...) a nie samo w, co w rezultacie daje bardzo dobre palety, ponieważ facew to twarze specjalne i gotowe dla poszczegòlnych, chcarakterystycznych graczy. Może się to rozmijać z prawdą ale takie mam wrażenie. Jak będę miał trochę chęci i czasu to pokażę o co mi chodzi...
norek
Ronaldo zajebisty :!:
T-Mac
Cytat
Adriano (ver.2)

oceniajcie smile.gif

ver.1 bardziej mi sie podoba
norek
a ja wole adriano od konami tongue.gif

Elber
Kris Dee
Cytat
powiem tak, może się oczywiście mylę, ale wydaje mi się, że podstawiasz twarze pod dobre modele z facew(y,r...) a nie samo w, co w rezultacie daje bardzo dobre palety, ponieważ facew to twarze specjalne i gotowe dla poszczegòlnych, chcarakterystycznych graczy. Może się to rozmijać z prawdą ale takie mam wrażenie. Jak będę miał trochę chęci i czasu to pokażę o co mi chodzi...

To chyba logiczne że skoro w grze mają special face (Ronhie,Adriano,Ronaldo) to ja tez zrobiłem na tych samych Binach i paletach więc USA nie odkryłeś. Natomiast Eto jest na zwykłej palecie k003 i chyba niezle wyglada

Co do tych specialnych palet to wiadomo że na niektorych mozna poszaleć i najbardziej to widac na ustach

PS. Moze by tak Ronhiego ogolić na łyso, nieźle wygląda ;D
norek
Lampard
Vadim
Cytat
Lampard

Wyrombany w kosmos ..

A Ronaldo to moim zdaniem ma za wielką szpare w zębach .. :wink:
T-Mac
K.Davis
Kily
Adriano ver.2 lepszy. Przede wszystkim oczy zdecydowanie na plus. Wydaje m się, że można jeszcze lewy policzzek poprawić.
Łysy
KRIS DEE
mam pytanie czemu nie dajesz BIN
cambel
Kriss daj bina do adriano i eto'o
kemot
Żołta kartka dla Łysego za niereformowalnosc...
Vadim
Cytat
Żołta kartka dla Łysego za niereformowalnosc...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jak ja to lubie 8)
lukasz0
Lampard, Eto'o, Elber- super twrze

jak widze takie wypas twarze to juz sie nie moge doczekac packa 8)
pozdro i tak dalej :wink:
GHOST
GHOST
GHOST
Seiru
GHOST

nie patrzeć na koszulke
GHOST
GHOST
norek
Dunn
GHOST
norek
Huckerby
T-Mac
Aktualna lista face-packa z twarzami graczy ligi angelskej pozniej zapodam liste bundesligi
na czerwono gracze zrobieni

Manchester United

Tim Howard
Roy Carroll
Gabriel Heinze
Louis Saha
Ryan Giggs
Phil Bardsley
Darren Fletcher
Kleberson
Kieran Richardson
Quinton Fortune
Liam Miller
David Jones

Arsenal

Almunia
Toure
Dennis Bergkamp
Robin van Persie

Lauren
Francesc Fabregas

Mathieu Flamini
Edu
Justin Hoyte

Blackburn Rovers

Dominic Matteo
Robbie Savage
Brett Emerton
Brad Fiedel

Middlesbrough

Mark Schwarzer
Boudewijin Zenden
Jimmy Floyd Hasselbaink
Joseph-Desir
Raffels
Lokvenc (VFL Bochum)
norek
Euell
_kamil_
Na liscie w Man. City jest Paulo Wonchope, a on przeniosl sie latem do Malagi. Nie zebym sie czepial ale taki detal :wink:
GHOST
GHOST
T-Mac
Stephen Carr (Newcastle)

ppatrykk
no chlopaki odwalacie kawal bardzo ale to bardzo dobrej roboty. POZDRO DLA WSZYSTKICH FACEMAKEROW Z TEJ STRONY !! wink.gif czekam na wiecej smile.gif aha i mam male pytanko:kiedy wydacie ten pack z twarzami z BundesLigi , Premiership itd. ?? z gory dzieki za odpowiedz smile.gif
T-Mac
Defoe
T-Mac
King
T-Mac
Ivanschitz

BIN
GHOST
GHOST

Wiem że gra w Rot-Weiss ale to w końcu niemiecki klub i bedzie w packu ;D
GHOST

Nie miałem dobrej foty jak znajde to zrobie lepszego ;D
kemot
Ghost co za postep, naprawde wielkie brawa, Kaluzny genialny oczywiscie inne tez...
GHOST
to najlepszy przykład co duże ambicje mogą zdziałać ;D
michau000
chłopaki, skoro teraz jesteście już na takim poziomie, to może spròbujecie raz jeszcze zrobić grajkòw z początku tego tematu? taki Frankowski nadal nie doczekał się dobrej twarzy, myślę, że teraz już nie będzie z tym problemu :wink:
GHOST
GHOST
T-Mac
Mido
T-Mac
Kanoute
Raffels
Imre Szabics (VFB Stuttgart)
norek
Terry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.