Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
fantomas
lepszy Djib już był kiedyś , ale tu fajne wąsy i broda, no może tylko wąsy , fajnie by było gdyby ktoś zrobił jeszcze te jego włosy
ppatrykk
po zamknieciu ( niewiem z jakiego powodu :/ ) dzialu " zamowienia" powracam do dzielu TWARZE tongue.gif heh i zrobilem pare twarzyczek :] jjak ktos chce BINa to niech pisze wink.gif pzdr laugh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
aha i prosze o ocenki :] czy czasem nei wyszedlem z wprawy ;p
Cj90
twarze sa swietne, poprosze BIN kazdej :twisted:
T-Mac
sorry patryk za krytyke ale w grze orginalne sa lepsze ;/
ppatrykk
sorry patryk za krytyke ale w grze orginalne sa lepsze ;/

nie no spoko slowa krytyki sa zawsze potrzebne wink.gif dzieki wogole za komentarz :] a mozesz napisac czy wogole sa dobre nie porownujac ich do tych orginalnbych z gry tongue.gif??
ppatrykk
kolejne dwie twarzyczki smile.gif jak chcecie te biny to je zaraz wrzuce do RARa :]
user posted image
user posted image
Draki
widze ppatrykk ze znowu zmiana z sigow na twarze hehe
Tomak
Ppatrykk - z tym rarem bardzo dobry pomysł ;D Robisz bardzo dobre twarze smile.gif .. Widać , że ludzie je chcą ;D
ppatrykk
widze ppatrykk ze znowu zmiana z sigow na twarze hehe

no...wywalili tamten temat to musze zmienic prace:P hehehe
onix_the_chosen
kolejne dwie twarzyczki smile.gif jak chcecie te biny to je zaraz wrzuce do RARa :]
user posted image
[img]http://img169.exs.cx/img169/8197/costacurta2dh.jpg[/img]

Super, chociaz oryginalny Pirlo tez swietnie wyglada i trudno go polepszyc :wink: mozesz dac biny, i tych poprzednich tez ;D
ppatrykk
MINI-FACEPACK
oto link do minifacepack'a :] jak ktos chce to niech zasysa wink.gif pzdr laugh.gif
Tomak
Bardzo fajny facepack - wielkie brawa ;D
Radzio Avia
PPatrykk dziękujemy za patcha będzie tesh potrzebny chociaz w tym patchu polska liga są twarzyczki niezłe :wink: Ale mugłby sprobowac twarz c.Ronaldo :evil: wiem ze zrobiles niezłego ale ... z tymi wlosami co miałes i z tą fomą ktorą przezętujesz ....... 8) PLIS
PATCH POLSKA LIGA EXTRA DZI
ppatrykk
postaram sie :] jak zrobie to dam na forum wink.gif pozdr laugh.gif
boberto
spoko face pach ppatrykk ... nie wyszedles z wprawy tongue.gif
ppatrykk
postaram sie :] jak zrobie to dam na forum wink.gif pozdr laugh.gif
ppatrykk
a oto pan Cristiano tongue.gif mam nadzieje ze sie spodoba smile.gif pozdro laugh.gif
user posted image
BIN
lukasz0
nono PPatryKK super twarze... oby tak dalej:P
pozdro
Raffels
Joaquin
user posted image
N.Valente poprawiony
user posted image
alex10
hej

jet juz ten tutorial do robienia włosòw jak nie to kiedy bedzie??
Jocker
No ppatrykk Ronaldo bardzo dobry najlepszy jakiego widziałem :shock: :wink:
ppatrykk
user posted image
BIN
HAIR
boberto
dajcie bina do joaqina :wink:
T-Mac
widze ze mordy sie powtarzaja
chyba juz nie macie pomyslow, to moze niech ludzie daja swoje fotki i robice ich biggrin.gif
zagroo
T-mc jeszcze nie widzialem przez ciebie dobrze zrobionej face a jak widze to caly czas krytykujesz kogos
kemot
Fakt... T-Mc robi najgorsze :|
_kamil_
T-mc jeszcze nie widzialem przez ciebie dobrze zrobionej face a jak widze to caly czas krytykujesz kogos

No T-Mac, jak to mowi premier Belka: DO ROBOTY! ;D A tak na serio to jeden z najlepszych postow jaki czytalem. Wez sie gosciu obeznaj z tematem a dopiero potem wypowiadaj, bo sie tylko kompromitujesz :?
pawel_szulc
ppatryk twarz C.Ronaldo jak dla mnie zla, ale twarz Pirlo czy Costacurty bardzo ladne :]
ppatrykk
ppatryk twarz C.Ronaldo jak dla mnie zla, ale twarz Pirlo czy Costacurty bardzo ladne :]

jak mozesz to napisz moze czemu jest zla wink.gif z gory dzieki :]
T-Mac
zagroo 1 kwietnia juz byl biggrin.gif
robie najgorsze twarze to prawda ;p
tylko gdyby nie to wszyscy dalej by robili POKEMONY biggrin.gif
boberto
t-mac dobre laugh.gif a ty zogroo skad jestes? bo chyba nie czytales calego tematu tongue.gif
Dino
Jesli cos to T-mac nie robi najgorszych twarzy o najgorsze robie ja laugh.gif
ppatrykk
user posted image
jak ktos chce BINa to niech pisze . nie daje od razu bo czuje ze sie nie spodoba laugh.gif heh
saviola13
ej ppattryk spoko ta twarz..naprawde beasley jest spoko:)
ppatrykk
user posted image
BIN
Cj90
dzieki !!!!!!! laduje do gry laugh.gif twarz jest wypas
ppatrykk
BIN DO BEASLEY'a
HAIR
kemot
ppatryk dawaj od razu wszystko, albo edytuj posty, dzialasz mi na nerwy juz, wchodze na forum, sprawdzam posty, a ty w tym temacie w 5 min 3 razy nowe posty w stylu "super", "dzieki", "daj bina" :x
ppatrykk
ppatryk dawaj od razu wszystko, albo edytuj posty, dzialasz mi na nerwy juz, wchodze na forum, sprawdzam posty, a ty w tym temacie w 5 min 3 razy nowe posty w stylu \"super\", \"dzieki\", \"daj bina\"  :x

sorki to juz sie nei powtorzy . a po drugie to tak piszesz chocby to byla moja wina z tym super dzieki itd :/ :x
kemot
A kogo?

"Prosze o ocene"," jak sie spodoba dam bina" zastanow sie dzieciaku...
Raffels
Kemot myśle, że żòłta kartka dla ppatryka chyba trochę nie sprawiedliwa - wystarczyłopby pouczenie i na pewno by się poprawił. Inni gorsze rzeczy opdierdalają i kartek nie dostają :wink: :wink: :wink: :wink: A tak przy okazji zrobiłem nowego face'a:
[img]http://img155.exs.cx/img155/7002/untitled1copy6ro.png[/img]
kemot
To nie za to co napisal w tym temacie, ostrzezenie bylo, a za 10 minut w innym 2 posty pod soba, jezeli ktos nie zrozumie pewnych zasad to to forum padnie...
alex10
kiedy bedzie tutorial do robienia WŁOS
lukasz0
kiedy bedzie tutorial do robienia WŁOS
Raffels
Kto się zgłosi do szukania dużych i dobrych fotek?? Dobrze płacę ;D ;D ;D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
windu
Może ktoś spròbować Mariusza Zganiacza???

T.Mac , pozwòl ,że wkleje Twoje dzieło. Te włosy tylko blond(te po prawej:P) :

user posted image

BIN:

http://www.issonline.pl/PATCHE/twarze/hair21053.bin

fota zganiacza:
user posted image
T-Mac
Romeo Castelen wschodzaca gwiazda holenderskiej pilki smile.gif
user posted image
jutro dam bina bo juz pozno a nie chce mi sie wrzucac juz na serwer wink.gif
T-Mac
Bin Castelen - http://rapidshare.de/files/1151111/k016.bin.html
zborek
Zajefajny Castelen.Pozdro ;D ;D ;D ;D
Raffels
T-mac tym Castelenem pokazał, że jest najgorszym facemakerem ;D ;D ;D ;D :wink: :wink: :wink: :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.