Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
norek
bin to model twarzy a nie twarzy z wlosami..wlosy se musisz sam ustawic...
Raffels

do oceny ;D
raczek
No dobrze ale za jaki plik te wlosy podmienic?
norek
wloski sa zapewne podpisane numerem smile.gif
GHOST
Do wszystkich ciężko kapujących smile.gif na 19 stronie tego tematu jest odpowiedź na pytanie z włosami
rybka fks
podajcie mi stronki z twarzami bo ja mam tylko tą i chce sprawdzic czy tu naprawde sa najlepsze twarze bo tak mi sie wydaje prosze laugh.gif
windu

Spròbowałby ktoś zrobić twarz Marcosa Assuncao z Realu Betis ? plz
Raffels
Cytat
podajcie mi stronki z twarzami bo ja mam tylko tą i chce sprawdzic czy tu naprawde sa najlepsze twarze bo tak mi sie wydaje prosze laugh.gif

zobacz tutaj albo tutaj
diego
I N I E S T A wink.gif
GHOST

HAKAN
MURAT
foty nie były super ;D

PS
Diego ten Iniesta nawet podobny widać u ciebie postępy :wink:
rybka fks
thx raffaels za linki
saper
zrobi ktos jakis porzadny tutrotial :?:

mi sie niespieszy tak wraz z wyjsciem pacza do pes4 od IO albo troszeczke pozniej podolal by ktos temu zadaniu :wink:
ppatrykk

wink.gif bardzo prosze o oceny smile.gif i czy z moimi twarzami cos ze mnie jest tongue.gif bo jeszcze nikt mi nie pisal czy robie dobrze, czy zle czy mam dalej probowac czy dac sobie spokoj tongue.gif wiec prosze o komentarz smile.gif pozdro for all smile.gif
warson
A ja mam takie troche inne pytanie, czy wyszedl jakis patch, dodatek z nowymi skladami uaktualnieniami? Np Smolarek w Dortmundzie?? Prosze o odpis. i linka jak wyszedl tongue.gif
GHOST
ppatryk Maldini nawet spoko i dobra rada nie poddawaj sie ja z początku też pierdolca dostawałem ale nie poddałem sie :wink:

A co do Warsona to ściągnij sobie optfile od wolfa ze statami z fm (gdzieś na stronie był)
ppatrykk
dzieki Ghost smile.gif tez wiem ze nie zawsze mi wyjdzie:Phehe zaloze sie ze Wam tez nie zawsze wychodzi:P to tez zalezy od fotki :] ale trzeba miec tez umiejetnosci tongue.gif a co do twarzy to zrobilem kolejna:P chociaz wydaje mi sie ze jest gorsza nawet od Maldiniego.....

oceniajcie:P pozdro for all smile.gif
PS.nie patrzcie na koszulke:Pwiem ze gra w Liverpool'u tongue.gif ale takiego mam w grze nic na to nie poradze laugh.gif
norek
no no chlopy 3mac tak dalej smile.gif widac cholerne postepy :!:
Raffels
Cytat
thx raffaels za linki

Dzisiaj mam dzień dobroci dla zwierząt ;D ;D
PS.Ludzie ja nie jestem raffaels tylko RAFFELS kaput??
Vadim
Cytat
Cytat

zajebisty...

Czy to nie są włosy Hajty ? 8)
michau000
Cytat
dobra rada nie poddawaj sie ja z początku też pierdolca dostawałem ale nie poddałem sie  :wink:  

a ja sie poddałem;)

Cytat
Czy to nie są włosy Hajty ? 8)

a co w związku z tym?
lukasz0
Cytat
Czy to nie są włosy Hajty ?  8)

hmm to nie sa wlosy Hajty, tylko Van Der Vart'a ale one byly przypasowane do Tomka;P
a tak apropo to moim zdaniem nie pasuja one zpytnia do KRZYNIA biggrin.gif
Łysy
SIeMA !

kiedy mniej wiecej bedzie face pack z BArca bo sie juz doczekac nie moge ???????? :oops:
T-Mac
pod koniec tygodnia
rybka fks
a na socceraces widziałem patcha z mordami z barcelony barcelona face patch czy cos takiego ja sie z twarzami niepoddaje ale mi niewychodzą wienc ich niepokazuje ale moze za 10 lat zrobie dobrą jakąs pozdro dla wszystkich
T-Mac
Nonda

BIN
Special Hair
rybka fks
t-mac niezły nonda bravoo
norek
KAKA

BIN
norek
Malysz

jak ktos zainteresowany adasiem to mowic zarzuce bina smile.gif
T-Mac
hheheh
renatke trza zrobic ta co ma kurwiki w oczach tongue.gif
Jocker
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Małysz wyrombany laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jeszcze Oleksego zròb laugh.gif POLEWA
kyle87pl
Mam pytanie czy zamieszczone tu twarze nadaja sie tez do Winning Eleven 8 :?:
ppatrykk

please for notes tongue.gif laugh.gif pozdro for all !!! laugh.gif 8) :twisted:
GHOST
No Crespo dobry ;D ale ja musze narazie dać sobie troche spokoju bo palca zlamałem :cry:
GHOST
No Crespo dobry ;D ale ja musze narazie dać sobie troche spokoju bo palca zlamałem :cry: ale poproobuje z tym palcem twarze tylko nie śmiać sie smile.gif
ppatrykk
dzieki Ghost smile.gif tez mi sie podoba tongue.gif a druga strona to szkoda ze jestes narazie "niedysponowany"ze tak powiem tongue.gif bo robisz naprawde swietne twarze razem z T-Mac'em , Norkiem i jeszcze paroma osobami smile.gif pozdro dla wszystkich robiacych twarze na tym forum tongue.gif hehe
T-Mac
Roma

BIN
Special Hair
Falcon
Kilka twarzy graczy Barcelony od Neovico

http://www.socceraccess.net/Download_Info/2926.php
T-Mac
oj nie wiem co z nim ale chujowo mu to wyszlo oj bardz chujowo
GHOST

BIN
HAIR
podczas oceniania zwrocić uwage że robiłem go z kontuzją palca :wink:
Raffels
Właśnie skonćzył mi się czas na użytkowanie Photoshopa (trial version). Mam serial number ale nie wiem gdzie, co i jak zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Potrzebuję pomocy. Jest jakieś rozwiązanie??
michau000
kurna, nawet małysza dopasują, skubańce! powiedzcie mi tylko, jakim cudem do cholery?!
tylko nie piszcie ze to przez Wasz geniusz bo to wiemy
norek
no T-mac przynam z najwiekszym szacunkiem do neovico ze cos ten pack mu nie wyszedl....crespo miodzio:D ;D tylko sprobuj troche zmienic kolor ;D
ppatrykk
moge wiedziec jak ?tongue.gif:P bo jakos nie przychodzi mi do glowy jak to mam zrobic sad.gif ... probowalem dac palete z twarzy z PESa ale zadnie wygladalo cos... sprobuje jeszcze raz i posle screena jak oba wygladaja
Raffels
image-adjustmwnt-color balance
ppatrykk
ok dzieki Raffels smile.gifsmile.gif
GHOST

BIN
Falcon
No zdupił trochę te twarze neovico sad.gif
ppatrykk
zmienilem troche kolory tongue.gif powiedzcie ktory lepszy tongue.gif i co jeszcze zmienic smile.gif pozdro for all smile.gif
ppatrykk
Hernan Crespo - podejscie trzecie i ( chyba tongue.gif ) ostatnie tongue.gif 8) laugh.gif
norek
chyba ostatni ten 3 najlepszy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.