Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
wałek
widze że Kris Dee robi już na poziomie światowym niema co szybko sie uczy
T-Mac
no norek twoj Gorawski zajebisty
lukasz0
T-Mac racja Gorawski wypas
bmp by sie przydal;d
norek
BINdo Gorawskiego smile.gif
T-Mac
Marek Jankulovski

BIN
GHOST
Zrobiłem 2 wersje Klasnica wybierzcie ktòry lepsze bo niewiem ktòrego bina dać
dzenda_dzenda
NOREK człowieku zryleś mi głowe tym Hajtem! :shock: jest po prostu ZAJEDWABISTY!!...moim zdaniem najlepsza gęba jaką widzialem... BIG RESPECT...
GHOST
Aleksandr Hleb (Vfb Stuttgart)

BIN HLEB
qazwsx
Moim zdaniem lepszy Klasnić ten po lewej. Bardziej realistyczny. A tak wogole to i T-mc i norek i ghost wy wszyscy robicie naprawde zajefajne twarze !! trzymcie tak dalej !!
norek
Alex

BIN
Smoti
Klasnic z lewej zarąbisty!!!lepszy od tego z prawej... daj jego bina.Tylko fryzurke ma inna duzo jasniejsze wlosy i krotkie prawie na zapałke...kawal dobrej robory wykonales:)
GHOST
Ivan Klasnic (ten po prawej biggrin.gif )
http://rapidshare.de/files-en/474385/w057.bin.html
a tu po lewej
http://rapidshare.de/files-en/474395/w057.bin.html
norek
Klasnic

BIN
dzenda_dzenda
moglibyście pomòc?...bo zastosowałem się do wszystkiego co jest w tutorialu robienia special hairstyles...i nie działa...może nie tyle nie dziala co zamienia tą fryzurę ale zostaje kształt (np. tego debilnego kosmicznego kasku)...hilfe pliz... sad.gif
Smoti
Cytat
moglibyście pomòc?...bo zastosowałem się do wszystkiego co jest w tutorialu robienia special hairstyles...i nie działa...może nie tyle nie dziala co zamienia tą fryzurę ale zostaje kształt (np. tego debilnego kosmicznego kasku)...hilfe pliz... sad.gif

No wiec musisz zwiekszyc rozmiar plikow zeby ci fryzki dzialaly(robisz to AFSEXsplorerem,poprzez opcje Modify Reserved Space..)zwieksz sobie tak do 20480,i wszystko powinno byc GOOD!!jak tak zrobilem i nie mam zadnych problemow biggrin.gif
norek
tak jak jest napisane w tutorialu ghosta z fryzami "pamietamy aby zgadzal sie rozmiar"....chyba nic wiecej nie musze dodawac 8)
GHOST
Fernando Meira (Vfb Stuttgart)

http://rapidshare.de/files-en/477064/w050.bin.html
rybka fks
witam to jest twarz norka ktòą zorbił mi niechciał jej tu pokazac ja ją pokaze brava dla norka jest zajebisty ten człowik jest wielki

rybka fks
hahah ka zrobiłem tyle ze dałem mu fotke i go menczyłem cay czas a on zrobił twarz uwiezcie norek jest wielki o bina poscie jego a włsoy sami musicie z gry wziąs tak jak pisze bodajze na str 19
T-Mac
rybka ochlon
Kris Dee
Olo Kwiek (Wisła Krakòw)

dzenda_dzenda
taki sobie ten Ronaldo :? ...lepszy już w grze jest.(IMHO)
dzenda_dzenda
nie, Smoti albo jestem głupi(no łał :?: :wink: ) albo jest coś nie tak z czymś :? laugh.gif ...za cholere nie uda mi sie tych frizojzòw wgrać...ale jakoś to przeżyje laugh.gif ale dzięki za pomoc.
norek
Prso

BIN
norek
Emile Mpenza

BIN
Kris Dee
Tomasz Kłos
T-Mac
dobra juz nic nie pisze rob sobie jak chcesz twojej pomocy nie chce przy twarzach polskej ligi
norek
Mbo Mpenza

BIN
norek
Rustu

BIN
T-Mac
Carlos Alberto

BIN
norek
Bergkamp

BIN
norek
Ailton (Schalke 04)

BIN
Kris Dee
Cytat
dobra juz nic nie pisze rob sobie jak chcesz twojej pomocy nie chce przy twarzach polskej ligi

ale jaja załamałem sie :wink:
kemot
Niestety T-Mac wszystkich nie zagonisz do roboty smile.gif poza tym chlopak robi dobry stuff...
T-Mac
nie zagonie wiec zrobie sam co za problem

Roy Carroll

BIN
T-Mac
Diego

BIN
T-Mac
Jak ktos zainteresowany to dam bina biggrin.gif
Britney Spears
rybka fks
britney zajebista szkoda ze nieegoła :oops: spoko twarze ale mam pytanie kòrwa norek skąd masz pes4 po polsku

do czasu wypuszczenia patcha z polska liga maja go tylko "kumaci" - kemot
norek
fajna ta britney tongue.gif ale fajnejsza by byla przybylska biggrin.gif
T-Mac
Kleberson

BIN
Kris Dee
Demetrio Albertini (FC Barcelona)
walczu
Moje podjście numer 2 do robienia twarzy biggrin.gif Kilka rad zebrałem i oto co mi wyszło:

norek
jak dla mnie to cacy biggrin.gif po za karwanem :evil:
norek
Wichniarek
Kjs
Kris Dee, mozesz umiescic bina Albertiniego ? :}
T-Mac
pan Andrzej od blokad

kemot
Widze ze pomysly sie wam koncza, britney, teraz endrju... P@vlo$ bardzo ladne twarze, szczegolnie Dawidowski, ale Karwan mierny wink.gif
walczu
Cytat
Widze ze pomysly sie wam koncza, britney, teraz endrju... P@vlo$ bardzo ladne twarze, szczegolnie Dawidowski, ale Karwan mierny wink.gif

Uczę się uczę smile.gif Nad karwanem trochę żeczywiście trzeba popracować, ale przedewszystkim to trza fotke mieć dobrą biggrin.gif Bo robiłem z beznadziejnej :/

60x50px miałem. Jak ktoś ma dorą to bardzo proszę o zapodanie jej.
_kamil_
jak nie macie pomyslow to ja proponuje takie twarze:
1. Owen
2. Morientes
3. Ibrahimovic
4. Ronaldinho
5. D'alessandro
6. Casillas
7. Ronaldo
rybka fks
t-mac adrzej spoko szkdoa ze w pes4 traktoròw niema a ten wichniarek chyba komus sie robic niechciało akòrat z wichniarkiem mam fotke bo byłm w bilefeld u wujka i wyglada całkiem inaczej tak wiec wichniaz dupa a leper git

sorry ze krytykuje ja wcale robic nieumiem ale jest do dupy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.