widze że Kris Dee robi już na poziomie światowym niema co szybko sie uczy
no norek twoj Gorawski zajebisty
lukasz0
Jan 29 2005, 16:37
T-Mac racja Gorawski wypas
bmp by sie przydal;d
BINdo Gorawskiego
Marek Jankulovski
BIN
Zrobiłem 2 wersje Klasnica wybierzcie ktòry lepsze bo niewiem ktòrego bina dać

dzenda_dzenda
Jan 30 2005, 10:32
NOREK człowieku zryleś mi głowe tym Hajtem! :shock: jest po prostu ZAJEDWABISTY!!...moim zdaniem najlepsza gęba jaką widzialem... BIG RESPECT...
Aleksandr Hleb (Vfb Stuttgart)
BIN HLEB
qazwsx
Jan 30 2005, 10:42
Moim zdaniem lepszy Klasnić ten po lewej. Bardziej realistyczny. A tak wogole to i T-mc i norek i ghost wy wszyscy robicie naprawde zajefajne twarze !! trzymcie tak dalej !!
Alex
BIN
Klasnic z lewej zarąbisty!!!lepszy od tego z prawej... daj jego bina.Tylko fryzurke ma inna duzo jasniejsze wlosy i krotkie prawie na zapałke...kawal dobrej robory wykonales:)
Klasnic
BIN
dzenda_dzenda
Jan 30 2005, 12:36
moglibyście pomòc?...bo zastosowałem się do wszystkiego co jest w tutorialu robienia special hairstyles...i nie działa...może nie tyle nie dziala co zamienia tą fryzurę ale zostaje kształt (np. tego debilnego kosmicznego kasku)...hilfe pliz...
Cytat
moglibyście pomòc?...bo zastosowałem się do wszystkiego co jest w tutorialu robienia special hairstyles...i nie działa...może nie tyle nie dziala co zamienia tą fryzurę ale zostaje kształt (np. tego debilnego kosmicznego kasku)...hilfe pliz...

No wiec musisz zwiekszyc rozmiar plikow zeby ci fryzki dzialaly(robisz to AFSEXsplorerem,poprzez opcje Modify Reserved Space..)zwieksz sobie tak do 20480,i wszystko powinno byc GOOD!!jak tak zrobilem i nie mam zadnych problemow
tak jak jest napisane w tutorialu ghosta z fryzami "pamietamy aby zgadzal sie rozmiar"....chyba nic wiecej nie musze dodawac 8)
rybka fks
Jan 30 2005, 18:39
witam to jest twarz norka ktòą zorbił mi niechciał jej tu pokazac ja ją pokaze brava dla norka jest zajebisty ten człowik jest wielki
rybka fks
Jan 30 2005, 18:41
hahah ka zrobiłem tyle ze dałem mu fotke i go menczyłem cay czas a on zrobił twarz uwiezcie norek jest wielki o bina poscie jego a włsoy sami musicie z gry wziąs tak jak pisze bodajze na str 19
Kris Dee
Jan 30 2005, 21:31
Olo Kwiek (Wisła Krakòw)
dzenda_dzenda
Jan 30 2005, 21:52
taki sobie ten Ronaldo :? ...lepszy już w grze jest.(IMHO)
dzenda_dzenda
Jan 30 2005, 22:12
nie, Smoti albo jestem głupi(no łał :?: :wink: ) albo jest coś nie tak z czymś :?

...za cholere nie uda mi sie tych frizojzòw wgrać...ale jakoś to przeżyje

ale dzięki za pomoc.
Prso
BIN
Emile Mpenza
BIN
Kris Dee
Jan 31 2005, 00:58
Tomasz Kłos
dobra juz nic nie pisze rob sobie jak chcesz twojej pomocy nie chce przy twarzach polskej ligi
Mbo Mpenza
BIN
Rustu
BIN
Carlos Alberto
BIN
Bergkamp
BIN
Ailton (Schalke 04)
BIN
Kris Dee
Jan 31 2005, 18:17
Cytat
dobra juz nic nie pisze rob sobie jak chcesz twojej pomocy nie chce przy twarzach polskej ligi
ale jaja załamałem sie :wink:
Niestety T-Mac wszystkich nie zagonisz do roboty

poza tym chlopak robi dobry stuff...
nie zagonie wiec zrobie sam co za problem
Roy Carroll
BIN
Diego
BIN
Jak ktos zainteresowany to dam bina
Britney Spears
rybka fks
Feb 1 2005, 07:49
britney zajebista szkoda ze nieegoła :oops: spoko twarze ale mam pytanie kòrwa norek skąd masz pes4 po polsku
do czasu wypuszczenia patcha z polska liga maja go tylko "kumaci" - kemot
fajna ta britney

ale fajnejsza by byla przybylska
Kleberson
BIN
Kris Dee
Feb 1 2005, 14:52
Demetrio Albertini (FC Barcelona)
jak dla mnie to cacy

po za karwanem :evil:
Wichniarek
Kris Dee, mozesz umiescic bina Albertiniego ? :}
pan Andrzej od blokad
Widze ze pomysly sie wam koncza, britney, teraz endrju... P@vlo$ bardzo ladne twarze, szczegolnie Dawidowski, ale Karwan mierny
Cytat
Widze ze pomysly sie wam koncza, britney, teraz endrju... P@vlo$ bardzo ladne twarze, szczegolnie Dawidowski, ale Karwan mierny

Uczę się uczę

Nad karwanem trochę żeczywiście trzeba popracować, ale przedewszystkim to trza fotke mieć dobrą

Bo robiłem z beznadziejnej :/
60x50px miałem. Jak ktoś ma dorą to bardzo proszę o zapodanie jej.
_kamil_
Feb 1 2005, 17:19
jak nie macie pomyslow to ja proponuje takie twarze:
1. Owen
2. Morientes
3. Ibrahimovic
4. Ronaldinho
5. D'alessandro
6. Casillas
7. Ronaldo
rybka fks
Feb 1 2005, 18:06
t-mac adrzej spoko szkdoa ze w pes4 traktoròw niema a ten wichniarek chyba komus sie robic niechciało akòrat z wichniarkiem mam fotke bo byłm w bilefeld u wujka i wyglada całkiem inaczej tak wiec wichniaz dupa a leper git
sorry ze krytykuje ja wcale robic nieumiem ale jest do dupy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.